- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
A Samsung csak ne forgassa a saját köpönyegét. Tolja ki minél gyorsabban az összes cuccára
-
hankock
tag
Szerintem valamit félreértettél.
A 6.1 jó volt, a 7.0 lett olyan amilyen.
Csak én 4-5 dolgot írtam be az s24u topicba. (Ezek mindegyike működött a 6.1 alatt, a 7.0 alatt nem)
És ezek egyékét sem tudta a Samsung javítani a bye7-el.
Mindegy, nem vagyunk egyformák, nekem mások az elvárásaim egy 5-600e-s csúcs telefontól. -
Usgyi
aktív tag
Azért ordenáré nagy hibákat nem igazán hagy a szoftvereiben a Samsung, vagy ha igen, azt mindig javítják, rövid időn belül.
Talán a romló üzemidőt tudnám említeni, ami jellemző az újabb szoftverekre de One UI 7-nél én nem tapasztalom, hogy rövidebb lenne az üzemidő mint előtte.
Ne legyél ennyire negatív, a helyzet messze nem ennyire rossz... -
hankock
tag
Szuper!
Remélem kijavítják a 7.0 hibáit és akkor eljutunk a 6.1 szintjére. -
ParmaBoy
tag
Van honnan szépíteni... Mondjuk tényleg furcsa lesz, hogy pár hónapon belül jön két főverzió, de hát "ez van"...
-
cs.zs.
veterán
Így a korábbi készülékek 4 főverzió + 1 év bizt. támogatása pikk-pakk el fog fogyni.
De az is lehet hogy csak nagyon gyorsan repülnek a hónapok...
Amúgy létezik olyan oldal, ahol telibe leírnák azt, hogy
Android 12-ben még nem volt ez-meg-az, de a 13 már erre-erre és erre is képes.
Nem tudta még ezt-ezt és ezt, de a 14 már tudja.
A 15-tel ez és ez a funkció érkezett a telefonra,
stb stb stb ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest