- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
Sajnos igazad van. Mondták a listaárat, de az köszi nem kell mert több mint 200k val lenne magasabb az ára. Annyiért egy euronicsban is megkapom.
Aztmondták a fél év amúgy is kevés múltnak, meg komolyabb összeg kellene havidíjba, hogy több "vásárlási keretem" legyen.Ateszpapa:
Nincs és nem is volt semmilyen "negatív" múltam semmilyen szolgáltatónál.Zsolt,72:
Az előleget akkor kérik ha kedvezményes áron szeretnék vásárolni 24 hónap hűség vállalással az adott csomagra. Tehát ha sima listaárat nézek akkor nincs előleg, de csak akkor. Egyéb esetben akkor is kéri az előleget ha a teljes kedvezményes vételárat kifizetem.
[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni TV-t a telekomnál. Van egy kis havidíjú mobil előfizetésem ami már több mint fél éves és nincs rajta hűség, tehát ezt terhelném le 2 év hűséggel.
Ma rákérdeztem, hogyan tudnám megvenni. Eredetileg részletre szerettem volna kihozni, de bemondtak egy több mint 700 ezres előleget a TV-re. És ezt úgy, hogy a TV árából ez nem vonódik le, hanem ugyanúgy fizetem a részleteket mintha nem fizettem volna be előre semmit.Erre azt reagáltam, hogy akkor inkább kifizetem egy összegben a TV-t. Na most jön a meglepetés: akkor is kell a több mint 700 ezres előleg. Mondom mi van??
Nem is értem a dolgot, 10k a havidíjam. Ha ezt beszorzom a hűségidővel akkor az még csak a harmada az előlegnek amit bekérnek tőlem. Kérdem én: mi van ha letelik a hűség és be van még fizetve 500k előleg a Telekomnak és én úgy döntök lemondom (mivel letelik a hűség ezt megtehetem). Mi lesz a fennmaradó előleggel?
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
dominósként kaphatok új sim-et ingyenesen? (már kb 6 éves a sim)
vettem egy új független telefont és nano sim kell bele... -
d.beni
aktív tag
sziasztok!
érdeklődnék hogy hűség lejárta elött lehetséges e még most is vásárolni telefont?
régen fél évvel a hűség lejárta elött tudtam vásárolni telefont..
most is van ez a lehetőség?
előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest