- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
lionhearted #144839 üzenetére
Nincs semmi probléma az ipv6-al. Szolgáltató(k)-tól hiányzik egy funkció.
Ezt kérdeztem: Létezik mobilneten UPnP? (azaz kérem automatikusan szolgáltatótól hogy 1-2-3 bejövő portom legyen)
IPv4-en cg-nat portforwardhoz vagy
IPv6-on port beengedéshez? -
Doky586
félisten
válasz
lionhearted #144837 üzenetére
"csak ne kérjen a felhasználó magának"
Miért ne kérjen??? (2-3 publikus portot)
FTP, torrent, DC++, VNC, RD, stb hez szükség van rá."IPv6-ot. Az egy másik világ"
Mit ad az ipv6 mobilon a felhasználónak amit egy natolt ipv4 nem?
Ne hivatkozz semmilyen szervert csak azon érheti el (web, ftp, fb stb) ami kizárólag ipv6 on érhető el mert olyanok nincsenek (csak teszt jelleggel) és a következő 50 évben nem is lesznek. (Még vezetékesen is nehézkes ipv6-on publikus bejövő portot használni.) -
Doky586
félisten
válasz
lionhearted #144833 üzenetére
Természetesen nem műszaki értelemben vett upnp re gondoltam hanem hogy felhasználói szinten úgy viselkedik mint az upnp portnyitás.
Mert most mit nyújt mobilon az ipv6? Semmivel nem nyújt többet mint egy natolt ipv4.
Ha nem adnának ipv6 ot az is minket védene.
Ha ipv4 et se adnának akkor minden internetes csalástól védve lennénk. -
skroy
senior tag
válasz
lionhearted #144639 üzenetére
Mit csinálok? Nem értelek.
-
válasz
lionhearted #144194 üzenetére
Igen, a WiFi-től nyilván, de az nem egy fizetős szolgáltatás, csak egy kapott plusz. Viszont a net sebessége el szokott különülni a közösségi WiFi hálózattól, más VLAN-ban megy. Bár nyilván ennek is inkább régen volt jelentősége, amíg mondjuk 100Mbps előfizetések voltak, egy 2/1Gbps netre nem sok értelme van rátenni plusz 10Mbps-t, és nem is nagyon lehet.
-
Krystal_s
addikt
válasz
lionhearted #143168 üzenetére
Saját gépekre, eszközökre gondoltam...
Amúgy már voltam úgy régen valami mikrós nettel, ahol nem publikus IP-t adtak, hogy bizonyos oldalakra nem tudtam belépni, mert többen kapták ugyanazt az IP-t és ha valakit kitiltottak, akkor mindenki tiltva volt onnan azzal az IP-vel.
A lényeg, hogy több hátránya, mint előnye van. A biztonságot majd én megoldom, nekem ilyenre ne hivatkozzanak, mert nekik elfogy az IP. Nem érdekel, teljes árat fizetünk, teljes szolgáltatásért, ami így sem stabil....
Fejlesszenek, oldják meg máshogy, de ne az előfizetőt korlátozzák. Aki kéri kérje, aki nem, azt hagyják békén. -
válasz
lionhearted #143150 üzenetére
Sziasztok,
Próbálok belépni a mobila app-ba és nem sikerül, kapok angol nyelvű hibaüzenetet és kész. Email és jelszó párossal próbálom, ezzel a webes felületre be tudok lépni.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond,
köszi -
csaszi75
senior tag
válasz
lionhearted #142873 üzenetére
A Yettel topikot írták, hogy valamiről nem lehet beszélni...
-
csaszi75
senior tag
válasz
lionhearted #142864 üzenetére
Az kb inkább erőforrás probléma lehet..
A legtöbb torrent kilens megszámolhatatlan mennyiségű sessiont nyit.. ezt a helyi routerednek is tudnia kell kezelni és a szolgáltatói oldalon is a tűzfalnak, NAT-nak is..
"Sebeesség limitet" és "globális kapcsolati max" számot kell limitálni az APP oldalon.. és minden rendben lesz -
joey04
titán
válasz
lionhearted #142864 üzenetére
Nálam nics gond, megy a torrent is. Igaz havonta kb. 2 alkalommal, de olyankor egy 5-6 gigás cucc simán lejön.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
lionhearted #141279 üzenetére
Csoportos beszedés bankkártyával?
Inkább folyószámláról, nem?
Aztán lehet én vagyok lemaradva... -
Cs1csó
titán
válasz
lionhearted #140848 üzenetére
Alapvetően a "garancia" alatt a jótállás által nyújtott helytállást értik az emberek a szavatosság bonyolultabb.
-
martonl
senior tag
válasz
Igen, e tekintetben nem ez a hivatalos megnevezés. De létezik pl. még árgarancia, időgarancia stb. is, ha jól tudom, azoknál igen, de az teljesen más tészta, meg összetett szavak.
-
Landsmann
addikt
válasz
Így van, a köznyelvben használják a garancia szót a jótállásra. Szavatosság van még, a szavatosság és a jótállás eltérő tartalmú "garanciavállalás".
-
kisapa
senior tag
válasz
lionhearted #140820 üzenetére
Köszönöm a tippet ezt megnézem de akkor nem értem a jelszint értékeket.
Megnéztem sötét magenta.🙁 -
válasz
lionhearted #140276 üzenetére
Ha jól működik akkor annak kéne lenni, IPv6 NAT-nak nincs értelme, én nem is találkoztam ilyennel. Viszont nekem pl. a céges előfizetéses kártyámon le kellett tiltani, mert ha aktív volt az IPv6 (alapbeállítás), akkor nem kapott IPv4 címet, és alig volt oldal ami elérhető volt. A másik négy Domino kártyán nincs baj vele, szépen elmegy párhuzamosan az IPv4 mellett. A másik dolog meg, hogy akkor a kliens oldalra is kell az IPv6, és az nem mindenhol van még. Szóval az macerás szerintem...
-
polonic
félisten
válasz
lionhearted #135473 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
lionhearted #134999 üzenetére
?????
Szerintem nem. -
Mostvid
újonc
válasz
lionhearted #134999 üzenetére
De ez csak EU-n kívülre vonatkozik (hogy a hívottnak kell fizetni), ugye?
-
KBL001
tag
válasz
lionhearted #133788 üzenetére
Na,ez az.
Köszi!
Akkor valszeg tp-link-ben is fog 🙂 -
MadMancs
veterán
válasz
lionhearted #133620 üzenetére
Nálam ahogy nézem B3, CA: None
Közép-Dunántúl.
-
4Grider
félisten
válasz
lionhearted #133620 üzenetére
Van ahol csak B20 van, B3+B20 talán a leggyakoribb CA-k közül, de egyre több a B1+B3+B20, esetleg B3+B28 (modernizált állomáson), esetleg B3+B7 nagyobb városban, néha B3+B7+B28, és így tovább. Még egyelőre a B8-at nem kezdték el használni, de talán előbb-utóbb itt is sorra kerül. Hosszabb távon az 5G routerek használata éri meg 4G környezetben is, mert azok szinte mindent mindennel összefognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest