- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #141546 üzenetére
Hanyszor volt ez? Ha csa egyszer, siman lehet, h eppen csak kinyomott
-
EmberXY
veterán
válasz
csabyka666 #141537 üzenetére
Ahogy előttem is írták, programfüggő lehet ez. Én a sima gyári beállításokat használom, ha tiltok valakit, azt kiveszi a kontaktlistából is (ha benne volt), és ha hív, akkor csak annyit látok, hogy volt egy nem fogadott hívásom egy letiltott számról, de ha megnézem, csak a számot mutatja meg, ott már nem mutatja azt sem, hogy ki az illető akkor sem, ha korábban a kontaktlistán volt.
Mivel nálam sok ilyen szám van, így nem is igen szoktam vele foglalkozni.
Ami zavar, hogy a kontaktok exportálásakor ezt a tiltólistát nem exportálja, gondolom erre is vannak különböző appok, amik megteszik. -
4Grider
félisten
válasz
csabyka666 #141546 üzenetére
Akkor ez a vonat már elment, hívogass mást...
-
vacs
veterán
válasz
Én Google Tárcsázóval tiltom a rejtett számos bejövő hívásokat, illetve a többi olyat akitől nem kívánok hívást fogadni!
Ha akarom, akkor semmi értesítést nem kapok, hogy ezek az emberek kerestek, szóval nem biztos, hogy tudod bosszantani a másikat! -
4Grider
félisten
válasz
Programfüggő. Általában elrejtik az ilyen hívásokat, de külön, rá lehet keresni, hogy hány letiltott hívott és mikor.
-
EmberXY
veterán
válasz
csabyka666 #141535 üzenetére
Szerintem igen.
-
csaszi75
senior tag
válasz
csabyka666 #139852 üzenetére
Nekem régebbi SIM-es routeremen is volt ilyen gond.. hogy nem töltött be valamilyen oldal.. a telómon meg igen.. nem oldotta fel a DNS, de az a routerem hibája volt..
-
donjohnson
addikt
válasz
csabyka666 #139785 üzenetére
dns-szerver hiba. elég gyakori hiba pedig internetszolgáltatóknál.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
csabyka666 #131511 üzenetére
Akkor nekem nincs más ötletem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
csabyka666 #131507 üzenetére
A többi kamera működik jelenleg? Ha igen, vidd el oda a mostanit, és próbáld ki ott…
-
RVR400
veterán
válasz
csabyka666 #131499 üzenetére
Kipróbálod a SIM-et a másik kamerában. Ha ott működik, akkor egyértelmű a hiba.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
csabyka666 #131493 üzenetére
Akkor itt a kamera a ludas vagy abban valami beállítás...
-
Soulfly842
addikt
válasz
csabyka666 #131487 üzenetére
4G-s az eszköz? Vagy csak 3g? 3G kivédésére került ugyebár.. :)
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
csabyka666 #131487 üzenetére
Apn mindegy, ígyis-úgyis nat mögé rak, lehet az a baja a kamerának is, Telekom esetében nem lehet mit tenni. Esetleg próbáld meg más mobil nettel pl. Yettel csak adat sim (apn: net), vagy bármilyen Vodafone (apn: standardnet.vodafone.net). Ezek nincsenek natolva.
-
UHHH
őstag
válasz
csabyka666 #114013 üzenetére
Két tipp: Adategyeztetés, domino feltöltés...
-
goop
őstag
válasz
csabyka666 #97423 üzenetére
Mióta javítják a volte t, azóta rossz a hívás várakoztatás, gondolom azzal van összefüggésben.
-
válasz
csabyka666 #93268 üzenetére
Hálózati hiba is lehet ott akár, de ahogy korábban írtam, úgy lehet csak szűkíteni a hibalehetőségek körét.
A 4G lefedettség még nem jelent 4G hanghívást, de azt csak azért említettem meg, mert ha van is hálózati hiba, nem feltétlenül adott minden hálózati módban. -
válasz
csabyka666 #93264 üzenetére
Szia,
Budapesten nincs gond, bár én 4G-n telefonálok, de akikkel beszéltem, azok közül sokan nem.
Amennyiben van rá lehetőséged, érdemes kipróbálni másik telefonnal és SIM kártyával, ki - ki alapon felcserélve egyszerűbb kideríteni, hogy hálózati probléma, vagy esetleg csak a SIM kártyával, netán adott telefonnal van gond. -
k-adi
nagyúr
válasz
csabyka666 #86770 üzenetére
Miért hagynának 1 évet rá? Nem egy rakétatudomány egyeztetni 1-2 dominós számot. Valójában 1-2 de mondjuk úgy rendszerhibákkal együtt is 3 hónap alatt simán lebonyolítható ez a folyamat... még az öregeknek is. (az már persze más kérdés, hogy ennek a kampánya milyen gyorsasággal jut el vidékre is, de magának a folyamatnak nem kellene több hétnek lennie)
-
janeszgol
félisten
válasz
csabyka666 #86766 üzenetére
Hát igen, a kecseg öregek csángópusztán is inaktívak. Frankó ötlet valóban. Inkább úgy kéne kiszűrni, hogy amit nem töltöttek egy éve, azt visszaszedni.
-
válasz
csabyka666 #86721 üzenetére
Lehet valamelyik alkalmazás ébredt öntudatra.
-
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #86721 üzenetére
Szerintem a Hamász vagy Hilary Clinton van a hártérben.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
csabyka666 #74633 üzenetére
Induljunk ki abból, hogy vennél telefont a Next S mellé.
8590 ft/hóTe azt mondod, hogy inkább beszerzed máshonnan a készüléket, mert függetlenként később hamarabb és többért el tudod adni.
Erre a Telekom ad neked havi 1500 forint kedvezményt a díjcsomagból, mert nem tőle vetted a telefont.
Így 7090 forint a havidíj, s a független telefon valójában 36000 forinttal kevesebbe került.
Ez kb olyan, hogy van szemes kávé a MediaMarktban, de az élelmiszer boltban fele annyiba kerül.
Egyébként a 12*600 forintos epack hiánya évente egy fapados bankszámla költségeibe kerül vagy többe.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Azt is vedd figyelembe, hogy a T-nél ugyan függő a készülék, de 2 év hivatalos garit kapsz rá, ami a GSM boltoknál jó esetben 1 év, de inkább az is bolti, ami ugye nem egy kategória. + a T-nél megveheted "kamatmentes" részletre, köthetsz rá biztosítást stb. Vedd úgy, hogy az az 5 ezer forint a kamat
-
313313
addikt
válasz
Ez a Telekom árazása, nincs ebben semmi meglepő (szerintük)
-
válasz
csabyka666 #63408 üzenetére
Felhívtam a 1430-at én is. Elég sokat kellett várni, biztos mindenki érdeklődik...
A lényeg: a díjváltozások csak a lakossági díjcsomagokra vonatkoznak, tehát aki flottás, az alapból kiesik ebből, ugyanis nem lakossági díjcsomagokat (értsd: nem mindenki számára elérhető díjcsomagot) használ.
-
Freeman007
senior tag
válasz
csabyka666 #63406 üzenetére
Én is flottás vagyok, de amikor felhívtam a 1430-at ott azt mondták, hogy a mostani emelés a flottásokat nem érinti. Ha meg érintené akkor a flottakezelővel kell beszélni.
-
hyperspace
őstag
válasz
csabyka666 #63403 üzenetére
igaz a hír. nyilatkozhatsz személyesen, ügyfélszolgálaton, vagy a honlapon.
-
Onderon
senior tag
válasz
csabyka666 #39996 üzenetére
kiegészíteném azzal, hogy a rendszer úgy van beállítva tudtommal, hogyha nem szólsz bele, ő is hallgat, de ha belehallózol, akkor elkezdi a mondanóját. de van amikor akkor sem. nagyon mókás, de hatásos, mert azóta soha nem volt elmaradt számlám
(off egy picit, de most a upc játsza ezt, nem rejtett szám, helyi, nem mobil, 501-gyel kezdődik tán, egyszer sem vettem fel, rákerestem, úgy adta ki hogy upc telemarketing. eddig 1 hete folyamatosan minden nap hívnak, jókat röhögök már amikor meglátom, kiváncsi vagyok meddig próbálkoznak)
-
lord.lakli
őstag
válasz
csabyka666 #40003 üzenetére
Így van, ez direkt marketing. A központ hívja a megadott számokat és ha felveszik, akkor kapcsolja át az ügyintézőnek, persze ha van kinek és az fel is veszi egyből.
-
zoli62
addikt
válasz
Várj fél percet.Szerintem ez valami DM hívás lesz. Adatvédelmi beállításaidat hogy adtad meg a T-Mobile-nak? Piackutatás céljából felhasználhatják a számodat? Mert ezt akkor is te adod meg, ha flottásként csak számlafizető vagy.
-
D@ve89
tag
válasz
Szia, számláid rendben vannak? Automata hívás szokott ilyen lenni számlaelmaradás esetén. A trükk az, hogy felveszed, és ne tedd le amiatt, hogy nem hallasz semmit, hanem várj egy kicsit. Ha Telekomos automata hív, meg fog szólalni egy idő után, csak valamiért van egy kis késleltetése.
-
wmati
addikt
válasz
csabyka666 #31917 üzenetére
Központi hiba benézte a T, van ilyen.
-
wmati
addikt
válasz
csabyka666 #31914 üzenetére
Igen ez központi dolog hogy lassítják e az internet sebességedet.
-
D@ve89
tag
válasz
csabyka666 #31905 üzenetére
Akkor örülj neki és használd, bajod semmiképpen sem lehet belőle.
-
D@ve89
tag
válasz
csabyka666 #31902 üzenetére
Egyébként volt már olyan a történelem során, hogy ügyfél felhívta ugyanazzal a "problémával" az ügyfélszolgálatot, mint te, majd kivizsgálás során kiderült, hogy rajta van a korlát.
-
sch_a
addikt
válasz
csabyka666 #31902 üzenetére
Túlforgalmazási díj: 0 Ft. Szóval nem fizettethetik ki veled. -
sch_a
addikt
válasz
csabyka666 #31899 üzenetére
Én már többször is. Nyomasd neki.
-
Bailey
senior tag
válasz
csabyka666 #31807 üzenetére
Tegnap Budapesten a Népliget buszpályaudvar környékén sem reggel, sem késő este nem volt edge, csak gprs-t mutatott a telefon, de olyankor is azt írta hogy nem tud csatlakozni a hálózathoz. Ezt is csak úgy vettem észre hogy kikapcsoltam a 3G-t mert utaztam, és spóroltam az akkuval. A 3G viszont ment rendesen, és a Népligettől eltávolodva visszajött az edge is.
-
club1
veterán
válasz
csabyka666 #25583 üzenetére
Aztán mi alapján fizetnél, ha egyszer nincs túlforgalmazási díj?
-
válasz
csabyka666 #9931 üzenetére
Szia!
Elvileg nem fogadja el, gyakorlatilag meg ki kell próbálni!
-
tjb007
nagyúr
válasz
csabyka666 #9931 üzenetére
A szolgáltatóknál kapható USB stick -ek is SIM függők, tehát ha te beleteszed egy másik szolgáltató kártyáját nem fog működni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest