Hirdetés
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Úgy néz ki 4.5 év után megint munkanélküli leszek.
Eddig osztrákoknak melóztam, itthoni cégen keresztül. Most az itthoniak összevesztek a kintiekkel, ma voltam utoljára ezen a melón. Amit a cégem kínált, azokra a munkákra nem vagyok kíváncsi. Egy érdekelne, de elvileg teltház van ott, nem tud oda berakni.
Ha valaki tud egy jó kis napi hazajárós, esetleg hetelős melót, az kiabáljon hangosan! Bár nem aggódom azon, hogy nem lesz mit csinálni, de jó lenne úgy odamenni valahova, hogy egy sofőrrel beszéltem előtte, és nem egy kalap sz@r az egész. -
lazoltan
tag
Ezeréve nem jártam arra, mi a legjobb tranzit út Párizs északi részén? N12-től az N2-re ( de Gaulle reptér felé)
Valahol a 86-on magasság korlátozás van ha hol emlékszem, napközben a belső gyűrű járható? -
HoTaZo
addikt
válasz
otto14
üzenetére
Nincs mit.
Nekem olyat kell most kibekkelnem, hogy 16-án leálltam itthon, kártya ki, aztán vagy nem löktem át pihenőre vagy másnap, amikor betettem a kártyát, akkor nyomtam félre és az egész kártya kivétel és betétel közti időt munkára rögzítettem.
Vezettem ~10 percet, utána kis munka, nyomtatás és kártya ki és OUT, mert szervizbe vittem. Azóta ott áll (amit kellett megcsináltak rajta), hétfőn megyek érte. Remélem a visszaírásokat már nem cseszem el!
-
HoTaZo
addikt
válasz
otto14
üzenetére
Ahhoz, hogy logikus legyen (>15 ó tev.idő, 9ó szundi, hazaút, otthoni pihi... aztán kártya betétel után visszaút és folyt.) jobb ha visszaírod a hazautazást.
Ha végig pihenőt írsz vissza, akkor kérdezhetik, hogy mikor, hogyan jutottál haza?
Általában elsiklanak felette, de jobb ha úgy van visszaírva, hogy szabályos legyen. S, ilyenkor jó még a határidő napló, szabályosan feljegyezte, hogy miként kellett volna történnie.
-
otto14
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Valószínűleg másfél napot állt a kocsi, de majd megkérdezem a főnököt is, meg hogy mit javasol, mit írjak a kártyára vissza. Még az is meglehet, hogy bejegyzett másodlagos telephely ahol megálltam, de ezt nem tudom most.
Amúgy, a 6x24 óra alatt bármennyi napi pihenőm lehet? Eddig mindig úgy dolgoztam, hogy max 6 munkanap, de ha nagyon rövid munka napjaim lennének, akkor 2 heti pihenő között akár 7-8-9-x napot is kezdhetnék?
-
HoTaZo
addikt
válasz
otto14
üzenetére
Nem a telephelyen parkol az autó?
Mennyi idő után mozdult az autó, miután kivetted a kártyádat belőle?
Ha 9 óránál hamarabb, akkor nem tudod bemagyarázni, egy esetleges kontrollnál, hogy a leállás, kártya kivétel után, te kivettél egy pihenőt az autóban, s csak utána utaztál be a telephelyre és haza. -
otto14
őstag
Én a régi és a mostani videóit is szeretem Lacinak. Nem is ítélkezem felette, hadd csinálja nyugodtan, amit akar, nem egy küszködő vállalkozás a világ legrosszabb tevékenysége. Médiajelenléttel, cégvezetői tapasztalattal és ismeretséggel most sokkal könnyebb dolga lesz elhelyezkednie, ha valaha bezárja a kamionos vállalkozását egy egyszerű sofőrhöz képest.
Az előző cégnél 3 kamion volt. Nagyjából a tulaj is dolgozott, de annyira próbálta megspórolni a költségeket, hogy amit lehetett, azt ő csinálta, ide értve könyvelést, egyéb papírmunkát, s még a 13-15 órás munkanapokat. Azt mondta, az elmúlt két évben nem tudott átlagban napi 5 órát sem aludni. Ez a kemény, hogy ilyen életforma mellett kitartott feleséggel és gyerekkel. Amikor mindhárom kamionjára volt sofőr, akkor több ideje volt.
Pénteken hazafelé meghaladtam a 15 óra tevékenységi időt. Majd a parkolóból még másfél óra volt az út haza felé (telephelyre). A jogszabály előírja az utazási idő visszaírását is, de ez már nagyon csúnya lesz? 15h+ tevékenység + 1h30 készenlét? De mi történt? Több mint egy órát álltunk baleset miatt, és most 2 hétig kiszálltam az autóból szünetre..
-
lazoltan
tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Az emberek általában attól lesznek sikeresek, hogy hisznek abban amit csinálnak, tehát mindenféle internetes hókamiki tanácsára nem igazán kell hallgatni, (Ahogy a családtagok, barátok, stb tanácsára sem) ugyanis csak te láthatod teljesen a saját helyzeted, mindenki más egy-egy szeletet lát.
Azt hiszem, ő ebből csak profitált még így is, a kérdés, hogy ezt hogyan éli meg, de az nem a mi dolgunk.
Sokat gondolkoztam én is a saját (bérelt) kamionon, de a bervontatás nem igazi vállalkozás, csak számlás alkalmazott lettem volna, csinálhattam volna a szarabbnal szarabb munkákat, most meg halál jó dolgom van ahhoz képest.
-
KAMELOT
titán
válasz
Freiherr
üzenetére
Az elején meg lett neki mondva.
1 max 2 kamionnal még elvagy, csak a matek meg kevés, mert max 3000€ van tisztán, ami a cégé! Neki több kellett, aztán bebukta.
1. Dolgozol cégnél 3000$+ fizetéssel
2. Üzemeltetsz 1 kamiont, amivel magad jársz.Persze megpróbálta, meg az idegjeit is tönkretette.

Már múltkor arról filózott, hogy felköltözik Pestre, mert az utazás is neki sokba kerül. Rájött, hogy 40M kap valami lyukat Pesten, ha eladja a házát. -
csibe1
veterán
válasz
KAMELOT
üzenetére
"Csak hát Lacikának kellett a nagylábas élet. Jacuzzi, szép kert, új autó, drónok meg ki tudja mi. Aztán tessék belé is bukott."
Nem baj, majd eladja a kocsit, jakuzzit, és lesz egy kis pénz belőle."Ha éppen nem kamionban ül akkor meg autózgat BP-re meg kitudja hova előadásokat tartani."
Esetleg Kínába, meg még ki tudja hova. Egészségére, de akkor sem a családdal van...
Szóval érdekes egy álláspontja van.Ebből előbb-utóbb csúnya bukta lesz.
-
kesenyi
tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Ugyanazt a mentalitást vette fel vállalkozóként mint akiket megszólt x évvel ezelőtt, hogy nála ilyen meg olyan himihumi biztos nem lesz. Ha a sofőr pihen az kamionja állni fog addig. Aztán a lila köd szépen kezdett elmúlni. Kolléga szabadságolási igénye is le lett redukálva 0-ra. Már nem állhat az autó, menni kellene éjjel nappal. Érjen oda gyorsan, de spóroljon is. Sofőrként még okés volt.
Nem hiszem, hogy megtudna ülni otthon, nem neki való. Az tény, hogy pótvásárlással meg hirtelen nagy kiadásokkal egyelőre tökön lőtte magát, talán majd belátja.
-
KAMELOT
titán
Én ezt már megmondtam neki 4-5 éve amikor még csak a Scaniája volt.
Írtam, hogy vegyen hűtőst és járjon azzal vagy menjen el rendesen céghez dolgozni és nincs felelősség.
Megírtam neki 1x azt is, hogy minden nap gyomorideggel fekszik le és kel fel.
Azt írta nekem: Neki nincs gyomoridegje!
Persze meg a hamupipőke!

3-4 kamionos cég az elbukott, nem tudsz annyit termelni és nincs is akkora kedvezményed.
Csak hát Lacikának kellett a nagylábas élet. Jacuzzi, szép kert, új autó, drónok meg ki tudja mi. Aztán tessék belé is bukott.
Itt csak akkor jársz jól ha első kézből kapod a fuvarokat és nagy cég vagy 20+ kamionnal.
1.8-2.0€ fuvardíjjal már lehet mit kezdeni.
Első jel akkor volt amikor leadta az egyik kamiont a múlt hónapban + pótkocsit!
Aztán szépen megy lefelé. Látom a FB csoportban többen is írnak neki, de hát ő keményfejű, aztán majd azt veszi észre, hogy mínusszal kiszállhat az egészből. Ebből csak így lehet kiszállni.
Aztán elbuktad azt is amit belé raktál a cégbe!1x ezt mondta a videóban.
Azért akarok vállalkozást és 2-3 kamiont, hogy tudjak otthon lenni a családdal.
Aztán lóxart van otthon a családdal, mert beteg a sofőr, szabit kér, elment, stb. A kamion meg ott van és menned kell. Ha éppen nem kamionban ül akkor meg autózgat BP-re meg kitudja hova előadásokat tartani.
Akkor milyen élete van???Minap írtam neki.....menjen el Svjácba dolgozni a családdal és csókolom. Magas fizetés, hetelős munka, jó élet!
-
HoTaZo
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
& KAMELOT
Igen, a két szempont.
Baleset, halálos áldozatok, pia, sebesség túllépés, felelőtlenség.
Morális szempont: még van pofája enyhítésért fellebbezni, hogy ne kelljen annyit bűnhődnie.
Jogi szempont: az európai jog lehetőséget ad erre.
De, azt is tudnia kellett, hogy a másodfokú ítélet lehet súlyosabb is. -
Zsolt,72
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Ezt a részt maximálisan értem, de az európai jogban létezik fellebbviteli lehetőség. Mindenütt, nem csak Magyarországon, erre próbálom felhívni a figyelmedet. Tévút, hogy hazánkat kritizálod olyasmi miatt, ami általános jogi működés a kontinens egészén.
Ezt próbáld megérteni. Nem egyedi magyar gyakorlat, hanem általános.
Nem gyilkosság, egészen más a jogi megítélése. Megértem az indulatot, ami dolgozik benned, de pont azért van a jog jelenlegi rendje, hogy ne indulati alapon, ismeretek hiányában és felkészületlen módon történjen az eljárás. Volt ilyen idő az emberiség története során, nem szeretnél te oly korban élni.
Ha esetleg lehiggadnál és tiszta fejjel újraolvasnád a szálat, azt is észre vennéd: nem ugyanarról beszélünk. Idéztem tőled egy konkrét részt, arra reagáltam, te pedig egész mást illetően válaszolsz. -
Zsolt,72
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
[kép] Magyarországon? Szerinted az Unió többi tagállamában nincs lehetőség fellebbezni egy első fokú ítélet után? Nem szeretnél te olyan országban élni, ahol az lenne a gyakorlat, hogy ítélet után semmi további sincs. Avagy te lennél a legjobban felháborodva, ha veled ilyen történne.
Értem a mögöttes indulatodat, annak okát, de az európai jog nem így működik. Amit te írsz, az a középkori ítélkezés módszere, később pedig a bolsevik korszak gyakorlata volt. Nem szeretnél te ilyet, csak nem gondoltad át az indulat miatti soraidat. Nem hiheted komolyan, hogy ez hazai sajátosság, és az Unióban nem ugyanígy van… -
HoTaZo
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Reggelizni most is csak otthon tudok. Párom jóvoltából, nem hagyja, hogy kihagyjam. Ebédet sokszor átugortam, vagy valami röpke harapni valóval pótoltam, mondván úgyis lesz vacsi rendesen. Nem mondom, hogy mostmár rendszeres a 3x-i, de magamra erőltetem a késői reggeli harapni valót, általában vezetés közben. A többit pedig pihi alatt megvan.
Tüzi: Hát, nem félnek börtönbe menni.
Nincs az a munka, az a fizetés, amiért ilyet bevállalnék. -
válasz
HoTaZo
üzenetére
Szerb gyerek amerikai franchise-a (kb), alvallalkozokkal.
11 ora vezetes utan egyszeruen reseteltek a hivatalos appban az orat, igy megint lehetett 11 orat menni.
kozben a soforoktol levont penzek mertekevel versenyeztek az irodaban, hogy ki tud tobbet…
karbantartasok elmaradnak, ha sok az adossag es a szar a ceg szamlajan, dobjak a cegnevet, es lathatoan egyszeruen csak letepik az elozo ceg matricajat, alatta ott az uj cege, szammal, mindennel, es mennek tovabb teljesen szuz, uj, feher cegkent.plusz par egyeb aprosag.
-
HoTaZo
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Hát, remélem is, hogy megfizetik nekik! Pihenőt tuti, hogy összeszerelés közben veszik ki. Megkínáltam őket kávéval (sós, édes harapni valóval), úgy kellett már "rájuk szólni", hogy kihűl a kávé. Azt is olaszosan behörpintették, enni semmit.
Értem én, hogy a hétvége egy részét otthon akarják tölteni, de a meglátásom szerint 21 cím 2 embernek 3 nap alatt, az rengeteg. -
HoTaZo
addikt
Hú srácok! Tegnap egy számomra teljesen új dimenzióval találkoztam.
Vettünk egy lemez fészert. Valahogy mindig a lengyelekhez vezetett minden keresésünk, de akadt magyar irodával rendelkező is. Gondoltuk, hogy ott legyártják, elhozzák, aztán magyar srácok kihozzák, összeszerelik.
Hát nem. Szombat reggel 6-ra ígérték, de már pénteken este 7 körül csöngettek. Ketten, egy óra alatt végeztek, úgy, hogy nincs panaszom a munkájukra.
S, itt jön az új dimenzió: csütörtökön 17 óra körül indultak, 4 kézben, péntek reggel kezdték az első címmel, mi voltunk a tizenegyedikek! S, szombaton még 10-et csináltak, s utána mentek vissza Lengyelországba.
Mindkettő vezet, épít, olyan ütemben, hogy hihetetlen! Nem tudom, hogy ezt mennyi ideig lehet így csinálni, s megfizetik-e rendesen. De ezt az ütemet, munkabírást még nem láttam. -
KAMELOT
titán
válasz
kesenyi
üzenetére
Ilyenkor előzd meg ha tudod és menj onnan a fenébe.
Nyanyának mit akarsz jelezni, azt sem tudja, hogy hol van.Így kell rakodni kamiont.
Di Natale: MO-on a törvény ebből a szempontból egy nagy nulla.
200-al felfordultak piás volt a sofőr.
Sofőr és a mellette ülő élve megúszták. Hátul 3 haverjuk szörnyet halt. Sofőr fellebbezést kért!
Ez milyen törvény, hogy egy tömeggyilkos fellebbezést kér???
Természetesen béjemvé és F1 gumik!
-
HoTaZo
addikt
válasz
Di Natale
üzenetére
A jogsi elvétele nem tűnik rossz gondolatnak, sajnos az ilyen türelmetlenkedők fel sem mérik, hogy mit kockáztatnak. Amiben a jogsi elvétele csak ropi.
Idéztem már párszor, de ez belém égett. Minket, hivatásosokat (még ha M.o.-on nem is elismert szakma) az különböztet meg az átlag autóstól, hogy nekünk előre kell látnunk az előre láthatatlant.kesenyi: sajnos az idősekkel is nagyon kell vigyázni. Se a látás, se a hallás, s ezek szerint a szaglás sincs már a kívánt szinten. Aztán a döntéshozatalban csúcsosodik ki a hiba halom.
Örülök, hogy nem lett bajod! -
kesenyi
tag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Nálam meg olyan eset történt Angliában amiről azt gondoltam csak filmekben vagy megjátszott jelenetekben fordulhat elő. Négy sávos autópályára csatlakoznék be. A forgalom szépen halad a négy sávon (a,b,c,d), csatlakozok be az "a" sávba lendületesen, erre észreveszem, hogy a "b" sávban közlekedő autó bal elejének környékéről olyan szokatlanul furcsa helyről verődik vissza a fény az aszfaltról.
Napszemüvegben voltam, félretoltam a fejemen, hogy ez mi akar lenni mert ilyen anomáliát nem láttam még.
Idős női sofőr, veri neki 90felett, bal első kerekén, felnin baszki!Gumi már semmi nem volt, az alufelni meg már szépen kisebb méretre olvadt/deformált szemmel láthatóan. Húú baszki, nézem, jelezni kéne vagy valamit csinálni mert keresztbe fordul itt a pályán aztán annyi.
Bemegyek mögé, villogok, semmi reakció. Dudálok, semmi. Na akkor menjünk mellé "c" sávba. Duda-duda, felnéz, mutogatok neki álljon félre, meg a számról artikuláltan olvashatóan Puncture! Flat Tyre! Néz-néz, erre mit csinál? Gázt ad, gyorsít és ott hagy.
Utol se értem, visszamegyek "b" sávba mögé lemaradva 50méterrel. De már olyan büdös szagfelhőt húzott maga után, hogy ihajj.
Jött egy angol kisbuszos az "a" sávba, ő is látta a szitut, na ő is dudált, ablakon kihajolva mutogatott neki, meg csóválta a fejét az is rendesen, meg villogott is szerintem mellé. A mami erre sem reagált, haladt. Majd egyszer valami elpattant nála vagy megvilágosodott, kivágott előlem a sávból be a kisbusz elé és állóra fékezte az autót, a pálya közepén. De tényleg nullára! Mondanom sem kell, ott mindenki 96km/h körül vagy afelett jár.
Erőteljesen lassítani kellett nekem is, bejelzett az ütközés elkerülő olyan 50re leugrottam sebességben hirtelen, szerencsére mögöttem lőtávolban nem voltak, elmentem mellettük. Segítenék, aztán engem vernek seggbe a végén ?!
Na, hogy ott utána a manőverje után baleset volt az fix. Pedig ott 2kilóméterenként van SoS kiállós öböl a leállón túl.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Volt már egyszer egy büntető fékezősöm, mert nem tetszett neki, hogy egy 70-nel cammogót megelőztem, úgy hogy még látótávolságban sem volt Fittipaldi, amikor belekezdtem az előzésbe.
De, a mostani még ennél is bugyutább volt, mert a gyorsító sávon érkezett mellém, s még a kabin magasságába se ért, amikor kezdett fogyni a sávja. Mivel már kezdte harapni az elválasztó vonalat, annak ellenére, hogy ilyenkor inkább húzódok a belső sávtól elválasztó felé, túl közelinek ítéltem a helyzetét és egy kis figyelmeztető tütü dudával jeleztem neki a helyzet veszélyességét. Azt, hogy a viszont dudálással, mit akart a tudtomra hozni, azt már sosem tudjuk meg. Miután besorolt mögém és megelőzött persze hogy bevágott elém és elkezdte a játékát. Résen voltam, nem kívánok az ilyenekre sok időt fecsérelni. Duda, reflektor, majd vészvillogó. Hátha így felfigyelnek ránk a kamerákon keresztül a DARS -osok.
Szerencsére nem volt tumultus, messze voltak a mögöttem jövők.
Aztán, talán megértette, hogy így neki fog ugrani a jogsija, ha sokáig bohóckodik. Már kezdtem átváltani a navit kamerára, amikor megunta a hülyéskedést, de sokra nem mentem volna vele, mert a kép felét a tappancs kitakarja. -
KAMELOT
titán
Eljött az újabb 5 év.
3 nap GKI tanfolyam, így húsvétkor!
-
HoTaZo
addikt
válasz
Di Natale
üzenetére
Vagy nem akarja tudni ilyenkor.
Mondjuk, rendszeresen (3 óránként?) rögzíti a tacho a pozíciót. S, ha több órát dekkol ott, akkor kérdések merülhetnek fel a hatóság részéről, hogy pihenő alatt miért mozdult be.
De a megoldás ott van, hogy nem állok úgy mások elé, hogy ne tudjon kiállni miattam. Máskülönben, viselem a következményeket.Sajnos időnként ki kell engedni a vadat magadból, természetesen úgy, hogy belül nyugodt maradsz. Erre utaltam az irányítónak küldendő szöveggel is. Hadd lássa, hogy szét ver az ideg, mert más miatt nem tudod teljesíteni időben a feladatot. Közben belül, hulla nyugalommal mosolyogsz.
Talán már meséltem itt az utolsó nyerges utakon, visszafelé, egy olasz kúton, a kútfej közelében volt két busz parkoló, a halszálkák már tele, így beálltam a belsőbe, pár percre rá már foglalt is volt a másik is. Előre a kútfej szabadon beállható, annak aki tankolni akart. Hajnali kelés, készülődés, hát látom, hogy valaki beállt elém, de nem tankolni. Bízva abban, hogy mire indulnom kell , lejár a pihenője és elmegy. Még extra látogatást is tettem a cafeteria melletti helységben, de csak nem tűnt el a jószág. Indulásra készen azért meglátogattam a kollégát. Behúzott függöny... Kénytelen voltam bekopogni. Aztán mivel még neki állt feljebb, próbált lefröcskölni vízzel (színéből látható volt), így már tudtam a következő lépést. Mivel ő már felcseszte magát, nyugodtan, kuncogva visszaballagtam az autómhoz, de néztem, hogy sasol. Ez sem fog már tudni vissza aludni!
Szép lassan ki tudtam tolatni, bekészítettem az éjszakai iceteát (ne röhögj! 50 felett te is örülni fogsz a széles szájú palackkal!
). Szépen kikerülve a mellettem lévő kollégát, elkezdtem a jószág felé húzni a vontatót. Magyarázott valamit az ablak mögül vehemensen (persze, hogy nem aludt vissza, leste, hogy nem vágom-e ki a ponyváját vagy hasonló). Mutatom neki, hogy nem hallom, nem értem. Leengedte az ablakot, ekkor beterítettem az éjszakai termeléssel, amennyire sikerült. A függöny kapott biztosan, s az arca is, mert üvöltve kapott a nagy bumburnyák fejéhez miközben én már gurultam tovább röhögve. Ha láttál már medvét kipattani kamionból, akkor tudod mit láttam a tükörben. Mezítláb, alsóban próbálta legyőzni a fizika rá mért túlsúlyos terheket.
Na, ő sem aludt aznap már vissza, én pedig gonosz mosollyal vágtam neki az utolsó nyerges hazautamnak.
Ezt csak azért írtam (újra?) le, mert a belső nyugalom a lényeg, hadd egye a méreg a másikat.
-
lazoltan
tag
Múlt héten Prága előtt álltam valamelyik kúton hazafelé, délután 2-kor tömve a parkoló. Az egyetlen szabad szálka mögött épp nem állt senki és be tudtam allni. Olyan szűk az a hely, hogy ha egy gyökér áll mellém és nem figyel, nem tudok reggel kiállni, de szerencsére végig tudta gondolni, hogyha délután már be vagyok függönyözve, nyilván korán indulok és nem állt teljesen előre, persze a sor elé is beálltak.
Amúgy simán felkeltek bárkit, én is tudok úgy parkolni, hogy ne legyek útban senkinek. -
kesenyi
tag
válasz
Di Natale
üzenetére
Miért ne hívhatnál? Ha te szabályos helyen állsz, ő meg f@sz volt, és eleve úgy állt be, hogy tudta/látszott a blokkolás, akkor így járt, vállalja, hogy rendőr lesz hívva rá és elküldik ha nem mozdul. Zargatni kell, ráállni, kürtölni, hogy érezze a törődést ha ennyi ésszel lett megáldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vezettem ~10 percet, utána kis munka, nyomtatás és kártya ki és OUT, mert szervizbe vittem. Azóta ott áll (amit kellett megcsináltak rajta), hétfőn megyek érte. Remélem a visszaírásokat már nem cseszem el!

Nincs az a munka, az a fizetés, amiért ilyet bevállalnék.