- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18018 üzenetére
Én is megvettem ebben a leárazásban, kis túlzással mióta kijött a játék rajta van a szemem, csak vagy más játék volt, vagy a gyerekek jöttek sorban és nem volt rá idő, de mondom ez jó akció, csak kerítek rá időt. Egy VGA upgrade lesz egy pár hónapon belül, azon még gondolkozom, hogy lehet megvárom az újat, hogy fullosabban tudjam inkább játszani, ez a 2060 nem tudom mennyire vinné szépen 2K-ban.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Igen AI.
Hogwartsba belekezdtem,de valamiért nem szippantott be,pedig nagyon szeretem a Harry Potter világát!
Nem adtam fel,csak szüneteltetem mert a VGA-m sem a legjobb hozzá,FHD low-medium beállításokon picit zavarja a szememet........ / lehet emiatt is nem fogott meg úgy / -
Plata
félisten
válasz
perge666 #18018 üzenetére
Gondolom azért mert gépi magyarítás.
Nagyon nagy hülyeségeket raknak bele egyik másik játékba.
Mikor a Hogwarts legacy-t még gépi magyarítással játszottam sokat nevettem a játékon,meg csodálkoztam néha.
Nem értettem hogy az 1800-as években tizenéves diákok miért használnak olyan alpári szavakat.
Bele lehetett futni olyan párbeszédbe ahol lányok az f és a p betűs szavakkal illették a társaikat.
Majd jött a rendes magyarosítás és kiderült hogy valójában nem is beszélnek így.
De a sátoraljaújhely nevű virág hiányzik,azon mindig jót nevettem.[ Szerkesztve ]
-
Na szépen lassan haladok a történettel,a héten majdcsak minden nap játszottam 2-3-4 órát.
A 3. táborban vagyok,már itt is megcsináltam jópár küldetést,szuper ez a játék.
A történetben 29%-nál tartok,annak idején PS4-en is elvittem 20% körülig,de magyarítással sokkal jobban élvezem. / oké vannak feltűnő elírások de akkor is lehet érteni az egészet /Jövőhéttől nem hiszem hogy lesz kedvem/energiám munka után,család mellett minden nap játszani,de szépen lassan haladok majd vele,amúgy sem egy kapkodós játék. / Nem GTA V /
-
Z.m.Z
aktív tag
Megvan a baj! Nem a játék volt a hibás, amiben kb. teljesen biztos voltam. Amikor bekerült az új SSD, kapott egy kis optikai tuningot is gép. Bekerült egy vertical stand, ami miatt a VGA túl közel került az alaplaphoz és a többi játéktól eltérően, kizárólag az RDR2 túlságosan felmelegítette a kártya hátulját. Ez a jelenség több óra Indi, vagy Stalker 2, vagy más egyéb játék alatt nem fordult elő. Az is lehet, hogy a virágbolti egy régebbi verzió volt, azért nem melegítette. Most visszafordítottam a VGA-t és újra megy.
-
Plata
félisten
Hát sajnos ötletem sincs.
Olyat hallottam hogy ha valaki ugyanoda telepítette megszívta,de ha másikra ekkor nem szabadna gondnak lenni,mert van aki eleve két játékot rakott fel,egyet modolásra az egyik meghajtóra másikat meg online játékra másik meghajtóra.[ Szerkesztve ]
-
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Teljesen letakarítottam a virágboltit, és bekerült egy 2TB-os SSD csak a játékoknak, hogy ne a rendszer SSD-n foglalják a helyet. A megmaradó játékokat áttettem, és hivatalos RDR2-t már eleve oda telepítettem. Mára odáig jutottam, hogy lépten-nyomon fagy. Újratelepítés is megvolt, a régi mentéseket is töröltem mindenhonnan, mégis szopat. A config se egy gagyi, nem értem. Soha semmilyen játék nem fagyasztotta le, még a virágboltiak se. Giga Z790 GamingX+13700K+32GB DDR5+6900XT+Samu 980pro 1TB+2TB SSD.
-
Z.m.Z
aktív tag
Én bevallom töredelmesen, hogy PS-re megvettem rendesen bótban lemezen, de PC-n a tört verzióval játszottam eddig. De most, hogy így rákattantam és pont akciós is lett a Steamen, megvettem. Na azóta folyton kifagy, ha egy-két percnél hosszabb időre szüneteltetem a játékot, visszalépés után pár másodperccel megáll, majd rákérdez, hogy várok, vagy zárja be? Ha várok semmi, egyszer úgyhagytam lefeküdtem, reggelig se oldotta meg. Ha azt kérem, hogy zárja be, akkor bezárja, de a win fagy le olyannyira, hogy csak áramtalanításra áll le a gép. Ma elkezdte azt, hogy belépés után kis lovaglás és crash. Éppen azon töröm a fejem, hogy visszakérem az árát és visszateszem a kajlit, mert az ment hiba nélkül full-fullon.
-
Plata
félisten
válasz
fasirTTT #18009 üzenetére
Ilyne problémám még nem volt,de hasonló igen,csak epic-en.
Az egyik EPIC-es játékomat most a téli osztogatáskor ingyen meg lehetett szerezni,csak hogy emiatt én napokig nem játszhattam a sajátommal,már azt hittem hogy valamiért eltűnt,aztán kiderült hogy az kavart be hogy ingyenes lett. -
fasirTTT
őstag
válasz
arcitec #18008 üzenetére
tegnap még kerestem infókat aztán nem egyedi eset volt az enyém, tele volt a steam RD2 téma ezzel a problémával + Rediten is találtam.
a lényeg, hogy hirtelen túl sokan vették meg a játékot és nem volt legenerálva elég kulcs, vagy ezt a folyamatot intéző szerverrel volt a gond, de most reggel ránéztem és hiba nélkül indult (többieknek is akik hasonló problémával szenvedett) -
arcitec
addikt
válasz
fasirTTT #18007 üzenetére
Több infó kellene. Csatolj képeket, a bejelentkezési folyamatról de ne így direktbe, hanem linken. Gondolom steam accountod van és be is tudsz jelentkezni. Nyilván a játékra is kell jelszó és jó is? Ami a Rockstar-ra szól!
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
fasirTTT
őstag
Sziasztok én is megvettem most steamen a játékot és 2 órája szenvedek ezzel a hibával
esteleg valakinek nem volt hasonló ?
agyvérzés kerülget -
SenorGrande
senior tag
-
-
Plata
félisten
Mivel most nagyon olcsó az RDr2, a steamen tegnap rekordot döntött.
Jelenleg 75%-os akció van rá.
Tegnap 86717 játékos tolta. -
-
-
Sziasztok.
Már régebben megvettem ezt a játékot PS4-re,de a nagyon gyenge nyelvtudásom miatt abbahagytam 2-3 óra után,pedig nagyon tetszett.
Most meg van PC-n magyarítással,még kb.30 percet játszottam vele de nagyon tetszik.
Tudtok esetleg ajánlani valamit hogy hogy játszam?Mert PS4-en ahol jártam mindenhol köröztek,na az ilyeneket szeretném elkerülni......... -
Z.m.Z
aktív tag
Tisztában vagyok vele és tudtam is azonosulni Arthur szerepével, de akkor miért van a jó és rossz mércéje? Azért mert Arthur billeg ezen a határon? Akkor hogy lehet úgy jó, hogy halomba öli az embereket a sztori szerint, de ha megvédi magát az utcán akkor rossz?
És amúgy pont ezt mondtam én is, hogy baromi kidolgozott a világ, de a játékmenet rovására ment, mert kifejezetten már az online volt az igazi cél! Mindemellett zseniális játék, szeretem is nsgyon, de folyton logikai és irányítási hibákba botlok. A teljesen értelmetlen dolgoktól néha kiakadok, amikor movie módban "magától" megy a szekér és telibeveri a táblát a sarkon, vagy letarol két szembejövő lovast, vagy mint a legutóbb, mentem egy küldire, szintén automata lovaglással és rámugrott egy csapat, mire megnyomtam a V-t már halott voltam, mert kocsira szerelt gépágyúval lőttek fossá 2 másodperc alatt. -150 dollár és visszatölteni nem lehet, mert azonnal felülírja az automentést.
-
Z.m.Z
aktív tag
Nekem is csalódás volt a találkozásuk, de ha jobban belegondolsz, elég életszerű! Ha sokáig halottnak hiszel valakit és elengeded, a szerelmed is elmúlik! Csak a pszcihopaták szerelmesek egy halott emberbe. A merev meglepődés abból adódik, hogy mindketten lefagynak. Sarah túllépett és lezárta, feltételezem nem könnyen, Deacon nem zárta le, emiatt mindkettőjüknek hidegzuhany volt a másik reakciója. De például amikor a szektások által megkínzott nőt kellett a kegyes halállal "megajándékozni" én a hatása latt voltam napokig, annyira átjött. A sok öldöklés közepette az az egy, nagyon megrázóra sikerült. Eközben a kilátástalanság és az emberi kapzsiság és butaság is jól átjött. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #17988 üzenetére
Régen valaki írta poénból GTA fórumba hogy majd az RDR online-ban talán lesz a vissza a jövőbe repülő vonatja,ha már a repülő autó bent van GTA-ban.
Azért menő lett volna.
Régebben láttam jujtúbon hogy RDr2-ben van szellemvonat, az tényleg létezik vagy kamu?[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Megy a 9 és ¾ vágányra. Vagy inkább Vissza a Jövőbe 3. rész
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
Igen, hét éves lesz a játék idén októberben (6 a PC-s változat), de attól még a Spoiler az Spoiler. Vagy legyen az az univerzális szabály, hogy még egy erősen történetközpontú játék esetében is pl. egy év legyen az maximális idő amig nem szabad spoilerezni? Aki meg utána fedezi fel a játékot, és szeretne azt teljesen kiélvezni, az "így járt" (mért nem játszott vele korábban), ha véletlenül segítségékérés közben belefutna történetbeli fordulatokba?
Tudod nem hiába van itt is engedélyezve a Spoiler gomb, és nem tart semeddig aktiválni azt! De ha te ennyire sz*rsz másokra, akkor ne csodálkozz, ha esetleg úgy bánnak veled, hogy sz*rba se vesznek, és kinevetnek téged!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
VTom
veterán
Ezzel egytértek, nagyon szeretem az open world-öket, de ez a legjobban kidolgozott.
Ez nem azt jelenti, hogy ez a legjobb, mert a legjobb OW játék még mindig a Witcher 3, a hihetetlenül megírt küldetései miatt.Ez viszont olyan szinten van kidolgozva, hogy baromira immerzív az egész, spontán történnek dolgok, ha mész A-ból B-be, sokszor eltereli valami a figyelmed, megállsz, megnézed, és belekeveredsz valamibe.
Az NPC-k élik a mindennapjaikat, van, aki barátságos, van, aki nem, beszólnak, ha büdös vagy, koszolódik a lovad, és igényli a törődést, stb. A ló golyói is lejjebb lógnak melegben, mint hidegben, pl.
Egy példa a játék világára:
Még a Valentine-os részben történt, hogy a várostól nem messze a pusztában építettek egy házat, még csak a stáflik álltak, meg pár fal talán. ahogy arra lovagoltam, épp megtámadták a békésen építkező családot a banditák. Dirr-durr, piff-puff. A család hálálkodott, az öreg mondta, hogy fizet, mert megmentettem őket, de most nincs nála pénz, majd jöjjek vissza. Kiment a fejemből az egész, jópár játékórával később jártam megint arra, amikor eszembe jutott. Odamentem, látom, hogy már teljesen felépült a ház (!) Az öreg messziről üdvözölt, aztán a kezembe nyomta a pénzt, hogy akkor köszi, itt van, ahogy ígértem. Elmondta, hogy egyébként sajnos el kellett adniuk a házat, és költöznek, úgyhogy el is búcsúzott. Mire legközelebb odamentem, újabb jópár játékóra után, már ott állt pár ágyás a kertben. Benyitottam az ajtón, és ott lakott egy fiatal pár, csecsemővel, akik elhajtottak aa f@szba, hogy mit keresek ottSzenzációsak ezek a dolgok szerintem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Mike
veterán
Ez egy sztori játék. Nem önmagad vagy, hanem Arthur. Ő meg elég sok embert megöl, de ez majd ki is derül. Lesznek benne emlékezetes jelenetek. Amikor 2018-ban kijött a legjobban kidolgozott open world játék volt, ami élt, nem egy üres térkép. Igazából az elmúlt 6 évben sem jött ki olyan open world játék ami csak megközelítette volna ezt a szinvonalat. A táj gyönyörű, simán benevezték természetfotó versenyre, az időjárás fantasztikus, főleg a rossz idő, a lovak jelenleg a legszebb, legjobban kidolgozott videójáték lovak. Ja és Platára ne hallgass, ő itt a helyi bohóc
-
Mike
veterán
"Olvastam, hogy mekkora morális kérdéseket feszeget a játék" Majd rájössz. A tanú rendszer nem rossz, a tanut el lehet hallgattatni, akár úgy is, hogy nem kedvesen beszélsz vele. A szemtanú nem csak eltűnik a semmibe, ha közelben van sheriff hivatal akkor oda fog bemenni. A lawmenek sem jönnek azonnal, el is lehet előlük bújni, és nem találnak meg. Tehát ez nem cp2077 vagy GTA. Verekedéskor meg az a titka, hogy nem lootolod ki őket, akkor nem fog senkit sem zavarni. Mert lopni tilos. Online lehet, senkit nem érdekel, de pl Strawberryben a hotelben elemelni a dohányzóasztalról a szivart 400 dolláromba került. Ha nézel videókat, az egyes npc-knek önűlló életük, napirendjük van, végig lehet követni az egész napjukat.
-
-
homerhamm
addikt
Van a játékban unikornis?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Én már régóta várom, hogy nekiinduljak a játéknak, de az új vga-t esetleg procit/ramot megvárom vele, így 0 tapasztalatom van.
Kérdés. Jól látom, hogy nincs annyira elengedve itt az ember keze, mint a GTA-ban volt? Ha valakit kinyiffant az ember, akkor rajta marad a körözés "örökre"?
-
.LnB
titán
A Day's Gone-nak olyan gyerekes, unrealisztikus drámai vonala van, hogy az hihetetlen. Az egyik leggyengébb Playstation-re megjelent történet..
..a nagy tetőpont, amikor végre találkozunk életünk nagy szeremével, akit sose fogunk elhagyni. És flashback-ek formájában megtudhattuk, hogy mennyire nagy is az a szerelem. Sőt egy jelképes sírhoz is járunk rendszeresen "gyónni", gyászolni, és őrizni Sarah emlékét.. Erre mi történik a nagy "reunion" pillanatban?!?! SEMMI! Sarah áll fapofával mint egy darab.... Deacon áll meglepődött pofával mint egy darab... És ennyi. KÉT évig kereste élete szerelmét! A nő két éve azt hitte, hogy hőn szeretett párja halott! És mikor kiderül, hogy mindketten élnek, újra boldogok lehetnének együtt. Akkor egy ölelés sincs, a boldogság halvány szikrája se! Konkrétan Sarah úgy reagál, hogy Cső, várjál egy kicsit, most nekem dolgom van, keverem itt a szupertitkostudós trutyit. Itt egy kicsit bővebben kifejtettem anno: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #17954 üzenetére
Bully 2 már félkész volt mikor törölték talán RDR2 miatt.
Viszont úgy nézki a legelcseszettebb GTA kap felújítást.
GTA V-ben újra alkották a GTA 4-et,de a rockstar durván rászállt a készítőkre és azonnal elkellett tüntetniük mindenhonnan.
Emiatt gondolják hgy tán a GTA 4 is kap remastert vagy mi a retket,mert ugyanez volt a GT3 triológia előtt is,akkor a GT3 felújítók torkának ugrott neki a rokksztár.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Plata
félisten
Én sajnálom hogy nem lehet a hajókat ellopni és szabadon hajózni a vizen.
Fura hogy online-ban is megöl a játék ha kimerészkedsz hajóval a nyílt vízre.
Online már loptam nagy gőzöst is,de a játék megöl amint ki merészkedsz mélyvízre.
Párszor sikerült leugratnom a vízesésen,de nehéz volt,mindig a sekély vízben kellett ógyeskedni hogy eljussak odáig. -
-
Z.m.Z
aktív tag
Én beértem volna kevesebb gyűjtögethető faszsággal, kevesebb élővilággal, kevesebb vadászati variációval, cserébe egy életszerűbb játékmenetért. Ha mondjuk valaki megüt, megszúr, akkor fejenkólintom valamivel, elájul és az önvédelem. Vagy ha rámlő és eltalál, akkor lelőhetem. Vagy megcsinálhatok egy küldit pacifista módban, hogy harcképtelenné teszek mindenkit anélkül, hogy ölnék. Vagy ha az az utat választom hogy ölök, akkor lehetne hírnevet szerezni és félnének tőlem, nem pedig mindenki óriási hősként rontana nekem, hisz nem ez volt jellemző a vadnyugatra. Úgy érzem, hogy az nyulak osztályozásban és a megfeleő fegyver kiválasztásában amivel tökéletes prémje marad, kicsit elment az energia az életszerűség rovására. Mindemellett kiválóan elszórakozik vele az ember, de a tökéletestől messze van. Nekem mondjuk a Days Gone sokkal inkább volt egy morális hullámvasút mint ez. Az emberi kapcsolatok is mélyebbek voltak.
-
Plata
félisten
Elég sok furcsaság akad a játékban,én először azért adtam fel a sztorit mert nem lehetett békésen mászkálni a játékban,meghaltam vagy háromszor négyszer mire megtanultam hogy ne menjek közl NPC-khez.
Már attól fegyvert ragadtak ha a lovamnak neki mentek,vagy én ütköztem neki véletlen egy városinak.
Plusz tényleg nagyon fárasztó hogy a nagy büdös semmi közepén véletlen megölsz valakit egyből a nyakadon a fél világ.
Meg majd lesz olyan küldeés amiben lopakodni kell.
Az milyen már hogy az NPC a házfalon keresztül amin nincs ablak meglát,tényleg hihető hogy kőfalon keresztül meglát. -
Z.m.Z
aktív tag
Valójában sokmindent nem szabad. Tudom, hogy nagyon nem menő ennek a játéknak a gyengeségeit hangsúlyozni, de azért vannak elég fura dolgai. Mondjuk, hogy mást se hallani csak azt,hogy mennyire részletgazdagon kidolgozott a világ, mert még a madarak röppte is a valóságnak megfeleő, fajta alapon. De például megverni nem lehet senkit, mert meghal bammeg egy állastól.... Nem elájul és odébbállsz, hanem meghal!! Simán lehetsz a világ legnagyobb szentje, miközben a sztori küldikben, százával ölöd az embereket. Nem lehet ellőni a térdét amitől azért általában jelentősen romlik a harci kedv, hanem meg kell ölni! Kötelező!! És közben maradsz "jó" ember. Ellenben megvédeni magad tilos!! Nem csinálhatsz meg alternatív módon sztori küldetést, mert ha nem csinálod azt amire a játék utasít, akkor a semmiből előkerülő kezelhetetlen mennyiségű ellenféllel áraszt el és instant halál. Olvastam, hogy mekkora morális kérdéseket feszeget a játék, de mi is az? Elengedni egy adós tartozását és ráébredni, hogy az uzsora milyen rossz, miután úgy rabolsz tanyákat, hogy 6-8-10 embert gyilkosz meg hidegvérrel??
Vagy amikor kint a pusztában, mindentől és mindenkitől rohadt messze elütsz egy embert a lóval és azonnal otterem a semmiből egy tanú és bár a legközelebbi város is kilóméterekre van, azonnal körözés alatt állsz és jönnek a rendőrök? Mobilon nem lehetne őket ilyen gyorsan mozgósítani. Úgyhogy nagyon úgy érzem, hogy az élővilág részletezése helyett, egy kicsit több életszerűséget vihettek volna a játékba.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sjanos nem működött, mert ahogy lövöldöztem, egy szint után azonnal bevágta a pirosat az egész megyére, úgy mint Blackwaterre. De már visszatöltöttem a 22%-al korábbi mentésem. Most onnan kezdtem újra. De anno amikor megjelent, megvettem és háromszor is nekiálltam, de 20-15%-nál mindig elvesztett. Érdekes, hogy most karácsony előtt újra feltettem és mennyire beszippantott.
Lehet csak azért mert semmi jó gáma nincs mostanában.
-
Z.m.Z
aktív tag
Ezzel kezdtem. De "véletlenül" pont akkor mentett automatikusan, amikor már piros volt minden. A legutolsó manuális mentésem meg annyira régi, hogy több nap haladást vesztettem volna.
Pontosan 21% és egy hetes visszalépés, de ha nincs más mód arra, hogy ezt a körözést töröljem, akkor nem lesz más megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Megint egy idegesítő dolog történt. Bunyózni kellet egy bárban valami nyomifejű debillel, akit egy csaj istápolt, majd amikor kimentek, mondta a nőci, hogy valakit még meg kell keresnem és zajt csapnom. Hátrabattyogtam a kocsmába, és próbáltam az emberekre fókuszálni, de az egyik felpattant, a klasszik mit nézel ne nézzél dumával és pofánvert. Gondoltam, hogy ez még a feladat része, és bunyózni kezdtünk. Közben a többiek is nekemestek, elég jól álltam a sarat, de valaki elkezdett lövöldözni és akkor mindenki piros lett. Gondoltam iszkiri, de sokan utánaljöttek és lőtek rám. Logikus, hogy nem hagytam magam, erre azonnal elítéltek gyilkosságért, és az egész megye piros lett. Arra rájöttem, hogy ezt nem lehet befizetni. Lehetséges törölni valahogy, vagy ez már az egész játék alatt így marad? -
VTom
veterán
válasz
Poultier #17939 üzenetére
Ha Vulkan lelképezőt használsz, akkor azt is állítsd át Dx12-re.
A többi ízlés dolga, én pl. natívban, high TAA-val, közepes Taa sharpeninggel használom, de én is egy cosmót kísérleteztem vele, mire eltaláltam.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Beújítottam egy gépet, hogy jobb minőségben élvezhessem a RDR2-t többek között, beállítottam minden grafikai beállítást maxra és valami eszméletlen szemcsés, képkockás a kép mozgás közben
[link]
Mit kellene máshogy beállítanom? -
NasCa
tag
Pár hónapja játszok, úgy vettem észre hogy ha éjszaka kóborolsz sokkal nagyobb eséllyel támadnak meg, ilyen esetben érdemes mindig kézben tartani egy jó erős és gyors puskát (hogy ne kelljen előszedni). Nagyon rá lehet fázni, akár a lovad is bánhatja, ha nem vagy felkészült (mindig legyen ló újraélesztőd). A táborozás meg csak egyszerűen így lett kialakítva. A kempinget pedig érdemes fejleszteni, van camping guide erről a neten. Nagy király játék imádom, most vagyok 62%-nál kedvenc elfoglaltságom napokra eltűnni vadászni meg felfedezni.
-
Z.m.Z
aktív tag
Most már van benne pár órám, de van is egy pár kérdésem amit nem értek. Miután mindent is én feljesztettem maximumra a táborban és a többiek az egy ezredét se adták bele, akkor miért esik nekem a vén tyúk, hogy ideje lenne befizetni, mert nem járulok hozzá a közös kasszához? Vagy ha nekemugrik egy ember késsel az utcán és megvédem magam, miért engem kezdenek körözni és tűznek ki vérdíjat? Apropó... miért hal meg két ütéstől egy npc? És miért van az hogy minden előjel nélkül, körözés nélkül, random helyeken rámesik 4-5 lovas és fossá lőnek mire két gombot lenyomnék, hogy elővegyek egy fegyvert? Vagy ha tábort verek egy szigeten és lefekszek aludni, miért a parton ébredek? Vagy miért van az hogy a lovam néha, bár fullos a kötődés mégse arra megy amerre irányítom?
-
Plata
félisten
Vicces hír.
[link]
Szerintem ezek sokat ittak.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Z.m.Z
aktív tag
Még egy kérdésem lenne, hogy a tábort csak én feljlesztem? Elvileg a többiek is hozzájárulnak nem? Mert a készletek fogynak és amíg én tolom bele az aranyat, meg a többszáz dollárt, addig a többiek egy bagolytollat hoznak 1,5.-ért meg lyukas bőrt 0,84.-ért. Van egyáltalán értelme fejleszteni? Soha semmit nem használtam ott.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este beleszaladtam a játékban egy szökött fogolyba, aki azt kérte, lőjem le a lábáról a láncot. Cserébe elárulta, hogy Rhodes-tól északra van egy tanya tele értékekkel. A térképre nem jelölte be, és találomra bóklászva találtam egy tanyát, ahol lövöldözés volt és egy csomó vér, de érték nem nagyon volt. 12 dollár és egy naklánc. Vajon erről beszélt, vagy keressek tovább? -
Winne
nagyúr
Hello,
Van bármi előnye / hátránya Steamen venni a játékot? Steamről gondolom kiugrik ugyanúgy a Rockstar launcherre.
-
Plata
félisten
Nézd nagyon nem érdekelt a téma,de azt mondták hogy nem a régi,új fordító állt neki.
Jelenleg alfa állapotban van,de halad.
gépi szar nem érdekel mert az úgyis selejtes,bár a Hogwarts legacy-ban jókat röhögtem rajta,idióta növénynevek voltak,meg olyan tahó szövegek mintha nem a roxforti diákok hanem groove streeti banda tagok dumáltak volna.
Olyan szavakat használtak amiket ide le sem írhatok.
Csak lestem hogy 1800-as években tizenéves kiscsaj micsoda szöveget nyom.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Állítólag készül a játék rendes magyarítás.
Csak annyit tudok hogy még nagyon az elején tart.
Ma volt róla szó mikor raidre készültünk.
Szóval nem hivatalos forrásból tudom. -
Kylesa
aktív tag
"Kissé" megkésett (de hátha hasznos) válasz, pár napja vettem meg és kezdtem játszani vele.
A városban ágyon alvással, illetve kint a pusztában is tudsz menteni, ha a hátizsákodból előpattintod a tábortüzet (ugyanitt gyorsutazni is lehet). Szóval konkrétan bármikor nem tudsz menteni, de azért majdnem mindenhol lehet.
Az időt és a pénzt az ESC megnyomása után a jobb felső sarokban láthatod. A pénzed akkor is látod, amikor épp egy árusnál vásárolsz.Amúgy a játék zseniális. 14 évet vártam arra, hogy PC-n játszhassam, és egyszerűen tökéletes. Méltó
utódjaelődje a második résznek. Attól tartottam először, hogy a második részhez képest "gagyinak" fog hatni az első rész, hát... nem. Imádom minden percét.it's a danger pretty here in Night City
-
30z.Samu
félisten
90-es években valóban nem játszottam, de kicsit lemaradva ugyanúgy megvolt a NES, SNES, Commodore, Amiga stb időszak. Szóval tudom régen hogy néztek ki a játékok, de a ahogy haladunk a korral, úgy nő meg a fogyasztó (vagyis mi, gamerek) inger küszöbe is. PS-en alapvetően szerintem sem csúnya a játék, csak borzalmasan homályos és nem értem ezt miért nem voltak képesek megcsinálni legalább PS5-re. Steam Deck-en sem játszom szebb grafikán, csak maga a kép jóval tisztább és az is sokat dob rajta.
"Amúgy meg ha szar, minek játszol vele?"
Nem a játékot tartom szarnak, a játék rohadt jó. Ott arra tértem ki hogy Steam Deck-en összességében jobb játékélményt kapok a RDR 2 esetében, mint PS-en. Ha legalább a lock-ot kivennék, más lenne a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
RazoR
veterán
Miért fagy ki a játék bármilyen overlaytől? Ha fut az MSI AB kifagy, ha a reshade felülete akkor is kifagy. Nincs erre valami megoldás azon kívül, hogy ne használjam ezeket.
-
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #17905 üzenetére
Nem egyszóval sem mondom hogy nem jó,csak azt hittem azzal toltad ami a profilodban van,mert annál már tényleg van szebb.
#17903Mike
Nézd nincs teljesen igazad.Ok RDR2-ben alig van pár gomb és tényleg marhaság,de van olyan játék ahol kicseszett szopás a 4 gomb.
Én már öreg vagyok ahhoz hogy bind-eljem a dolgokat,de egy olyan játékban ahol van 30-40 képesség a négygombos leosztás orbitális szívás.
Mire te a négy gombos kiosztásba kikeresed addigra szétkapnak mint foxi a lábtörlőt.
El sem tudom képzelni hogy a fenébe tudnék olyan eszement süket módon harconi konzolon,harci stílusom része hogy végig táncolom a harcot a ragadozó madarammal miközben kicseszett sok képességet,konzolt skillt és egyéb baromságot használok.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Rosszul feltételezed! I5-1440F + 2080. Most jön a duma, biztos hogy ez is csicska
PS-en pedig 65"-on, kontrollerrel nekem sokkal jobban adja. A kontroller fenomenális szerintem, ergonomikus, kényelmes, nem kell szerencsétlenkedni két perifériával és egy halom gombbal, de persze lehet csak a szerencsés 1%-ba tartozom akinek ez kényelmes egy nem túl kompetitív játékban Az auto-aim is teljesen fasza, ha érted, hogyan működik és tudod használni. Ergonomikus, kényelmes, nem kell egy esetlen hülye pózban szenvedni vele. De aranyosak vagytok, hogy próbáltok győzködni!
#17904 +1
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Mike
veterán
válasz
30z.Samu #17894 üzenetére
Valószínűleg az a probléma, hogy nem játszottatok a 90-es években. Akkor nem lenne ez a permanens sirás a szar grafika, meg az fps miatt. Ugyanis az rdr2 grafikája még PS4-en se szar, főleg nem volt az 2018-ban. A színek persze nem olyan harsányak mint mondjuk a Genshinben, de ettől még fantasztikus. Amúgy meg ha szar, minek játszol vele? Ezer más játék van, kévésbé siralmas grafikával, főleg pc-n.
-
Mike
veterán
Na itt van újra a nyomorult tél az egész térképen, pocsék idővel. Erre egyébként a Rockstarnál tuti büszkék mert ennyi ködöt, vihart, egy játékban sem láttam, és a téli időszakban kiélhetik magukat. Tegnap úgy vittem a moonshine-t ki, hogy a szálló hótol és fehér ködben alig láttam. A sivatagban! Úgyhogy felköltöztem a hegyekbe, ott legalább normális ez az időjárás, a mocsárban, sivatagban nagyon kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...