Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Engem idegileg kicsinált az új hyperos. Kicsik az ikonok rajta, nem lehet nagyobbra tenni, widgetet nem enged hozzá adni a képernyőn, és ha gyári beállítást választasz a hyperost teszi vissza, nem a miui 13-at.
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4357 üzenetére
Pontosan! Ez az egyik amiért megváltam tőle és oda adtam szegény anyámnak, mert a kis ikonok meg nem lehet widgetet hozzáadni a képernyőhöz és ezer más zavar nem tetszik a hyper os, egy hulladék, és idegesítő az egész igen, hogy nem lehet teljesen gyárira visszarakni azt majd én miui 13 vagy 14-nél megállok a frissítésnél.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Feri1977 #4355 üzenetére
Sajnos ha nyomsz egy gyári visszaállítást, akkor a legutobb ráfríssített OS lesz rajta. Ez valóban nagyon hülyén van kitalálva! Ha gyári beállítás a neve, akkor miért nem az a szoftver van rajta, amivel kiadták a telefont gyárilag, amikor visszaállítod??? Majd ha a felhasználó akarja, akkor frissíti., ha nem akarja, akkor nem fogja... Ez rettentő frusztráló szerintem is.
-
Feri1977
senior tag
Nem mellesleg az is idegesítő volt, hogy nyomtam egy gyári visszaállítást, és a hyper os 2 maradt rajta, csak minden mást törölt. Meg nem engedett kirakni időkép widgetet, helyette volt modulok, effeket meg miegymás, de widget nem volt mikor hosszan megnyomtam a képernyőn. Úgy volt sz@r ahogy volt a hyper os.
-
Feri1977
senior tag
válasz
pingwin92 #4353 üzenetére
...de először nagy ikonok voltak 5 egymás mellett, aztán frissült és kis ikonok lettek 5 egymás mellett, és nem lehetett nagyobbra állítani, alig lehetett látni őket, érted, normál nagyságú 5 d elfért először egymás mellett aztán frissült gondolom és már nagyon kicsik lettek, csúnya volt és nem lehetett nagyítani sem vissza őket. Hála istennek nem adtam el a 10 pro-t..miui 13 van rajta meg android 12, elleszek vele ezután is..
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Feri1977 #4351 üzenetére
Kb így voltam vele én is. Vagyis vagyok. Asszonynak RN9Pro van. 32Gb. Hetek óta szórakozik, hogy kevés a tárhely. Nem a háttér, meg az sd kártya. Eleve Nem megy fel rá több program. A sok frincfranc app. Pedig csak amik kellenek. Mwm, digi, kréta, h&m, takko, lidl, penny, ilyenek. S már tele!
Neki is lassan kellene vmi új. Nézegettem ezt a 13-at, meg 14-et is. De ezek, egyik sem ér ennyit. Sőt! Feleennyit sem. Tudásban, sebességben, ~echte ua. Semmivel sem gyorsabb. Minimális.
Annyi szól mellettük, h új OS. S lehet frissíteni. És ennyi. Semmi több. Ezért meg nem ér még 10k-et sem, hogy lecserélje(m).
Poco x6 pro, vagy f6 pro, meg dupla annyiba kerül. Nah annyit most nem tudok elfröcskölni telefonra. Így marad az.
Nekem is rn10pro van. Töltöm amikor kell, mert game szívja. Éjjel is rajta reggelig. Azt annyi. De elvagyok vele. Viking Rise ezen is megy. A net is, fb is, yt is. -
Feri1977
senior tag
...én értelek titeket és köszönöm a válaszokat! Oké.....de én azt hittem mivel mindenki csak jókat ír róla, hogy így meg úgy szuper a kamerája meg az aksija meg a kijelzője meg gyors is...hát én csak szenvedtem vele, egyik pillanatról a másikra összeugrottak kicsire az ikonok például és hiába állítottam legnagyobbra, ugyanolyan kicsik maradtak, valami szoftveres bug ez is, meg sok más hülyesége van ami idegesítő a hyper os-nek.
A kamerája meg ugyanúgy ágyból fényképezve (velem szembe van az ablak onnan fény jön) a kutyám aki az ágyon van iszonyat világos beszűrődés van a képen alig látszik a kutya elvakitja a fény, a note 10 pro ezt helyén kezeli, az aksi meg értem én majd beállna..de én nem igy vettem észre, 2 napig szenvedtem vele töltögettem és ugyanúgy potyognak a százalékok mint a note 10 pro-nál ami 3 éves ez meg új...röhej.
Nagyon megjártam vele..idegességemben majdnem a szemetesbe kötött ki, most nem tudom mit csináljak vele, mert gyárira ha visszaállitom hyper oses rendszer marad nem megy vissza miui 14-re, kipróbáltam, csak a többi lesz gyári.
Ráadásul akkora bumszlik a kamerák hatalmas kör alakú lencsék kettő db ronda nagyon.
Elvagyok keseredve. Elcsesztem 76 ezret a semmire. Odaadom komolyan anyámnak szegénynek úgy is sz@rakszik a telefonja. -
pingwin92
aktív tag
válasz
Feri1977 #4348 üzenetére
Illetve azt még hozzátenném az előttem szólóhoz, hogy a Xiaomik eleinte nagyon tudnak merülni, aztán egy pár nap múlva beáll valami normálisabbra a fogyasztás.
Pocóból az M széria tényleg nem javasolt. Kamerában pedig talán csak az F6 és F7 széria nem visszalépés.Én X6 Próra váltottam, és imádom, de én nem fotózom. Gyors, jó az akku, szép a kijelző és jó a fogása, de ennyi. Ja, ujjlenyomat-olvasó; ebben még az egyik legjobb a piacon. Csak az fáj nagyon, hogy a hangszórója harmatgyenge. Mondjuk legalább hangos, csak nem szép.
Én már arra jöttem rá, hogy ár/érték arányban a legjobb egy kétéves csúcsmodell használtan. Pl. Xiaomi vonalon X15: 300k, X14: 200k, X13: 100k. Samsung S25/24/23, kb. dettó.
-
Feri1977
senior tag
AZ évezred balekja vagyok. A sírógörcs és a düh kerülget egyszerre. Én barom állat mondom nézzünk egy másik telefont, kinéztem a poco m6 pro-t, többet tud tárhelybe meg ram-ba, meg újabb a rendszere hyper oses, prociba gyorsabb kamerába jobb elvileg stb.
Beüzemeltem...feltettem mindent, erre ágyról csinálok képet ablak felé kutyámról ahogy a note 10 proval sokat csináltam, vállalhatatlan kép ezer fénybeszűrődéssel, érzékeny a fényre baromira, akkor az aksi ugyanúgy potyog mint a 3 éves note 10 pron, hiába új meg 5000-es ez is az aksi, merül ugyanúgy, semmivel nem bírja jobban!
Én barom állat...inkább vettem volna egy note 13 pro-t...a kijelzője sem egy nagy szám, és tudnám sorolni még ami bosszantó benne de az már a hyper os hülyeségei google discover meg minden baromság előjön bekapcsológombra áhagyjuk. Hülye voltam, megváltás volt visszatérni a note 10 pro-mhoz, visszatettem a kártyát bele és használom tovább. -
energiezolee
aktív tag
válasz
Feri1977 #4345 üzenetére
Én eleve Note 13 Pro-ra váltanék.
Szerintem előbb próbálj meg egy új Nohon akkut tenni bele, mert az évek alatt biztos veszített bőven a kapacitásából. Kb 6000ft az akku és még kb 1500ft a hátlap ragasztó... De ha veszel egy usb tesztert azzal is meg tudod nézni. Az kb 2000ft lehet. -
Bajgunar
senior tag
válasz
Feri1977 #4345 üzenetére
Én is töltöm néha napközben is összevissza, 90-100-ra. Meg este lefekvéstől-kelésig töltőn van. Nem nézegetem, hogy 80-90 legyen max, azt se, hogy mikor dugom rá. Ált. lemegy ~25-30-ig mikor töltőre teszem.
Lecserélni? Poco F6 Pro -t nézegettem még tavaj. Ez alá nem mennék, ha cserélném. De mostanában elvetettem a cserét. Talán kibír még egy évet. Aztán majd megtudjuk árát a Poco F7 Pro/Ultra -nak.Meg addigra az is esik kicsit.
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4344 üzenetére
Értem...hát én meg 85-re töltöm és 5-10-nél rakom töltőre, és 1 napot épphogy elmegy.
Te/ti hogy vagytok vele, váltanátok mondjuk egy poco m6 pro-ra vagy redmi note 14 5g-re? Csak mert ezek ugyanezt tudják csak hdr 10 nélkül (a redmi note 14 5g picit gyorsabb is), és legalább új az aksi, másfél napot emenne vígan. Csak azért, mert nagyon szeretem aredmi note 10 pro telefonom, és nem tudom érdemes e váltani. -
energiezolee
aktív tag
válasz
Feri1977 #4343 üzenetére
Szívesen. Én van mikor napi 2x töltöm, bár én 40 és 80% között tartom. Ez nagyon használatfüggő amúgy. Ha be van kapcsolva a net, akkor már csak a sok app szinkronizálás miatt is sokat merül ... Az is egyéni dolog, hogy ki milyen fényerőn használja és az is, hogy kinek mennyi app van telepítve. Ezek miatt nagyon változó az akkuidő.
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4342 üzenetére
Köszönöm szépen! És neked/nektek bír 1 napot teljes feltöltéssel? Mert nekem alig! Nincs kedvem venni egy redmi note 14 5g-t vagy poco m6 pro-t mert hiába tudja ezt kb. mint a note 10 pro, nincs benne hdr 10-es támogatás. A De viszont frissülnek hyperos-re.
Ti/te hogy vagytok/vagy vele, nem érdekel titeket sem, hogy van e oprendszer frissítés és 1 napot alig bír ki? Vagy nálatok mi a helyzet e téren? -
Feri1977
senior tag
Nézegettem az új telefonokat, de egy redmi notne 14 5g ami tudja ugyanezt csak 45 w töltéssel. Vagy poco m6 pro de ott is 45w-os a töltés, viszont egyikhez sem adnak töltőt, azaz használhatom a note 10 pro 33w-os töltőjével, vicc.
Lehet nem cserélem le, mert amúgy csak aksi problémám van, alig megy el 1 napot most már. Valaki vett itt már eredeti akkumulátort bele, vagy rakatott bele? Egyáltalán van eredeti gyári akkumulátor? Mert ráírják hogy az neten, azt kiderül utángyártott az meg jobban merül mint a titanic (tapasztaltam egyszer már......).
Légyszíves írjatok ezekre ha tudtok! Köszönöm! -
Sayen
tag
Sziasztok !
A twrp-vel készített backup az mindent lement a jelszavakkal együtt ?
Mikor kell a Wipe Data és Cache törlés , és mikor Dalvik / ART cache, System, Cache, Data ?
Köszönöm -
zoltanz
nagyúr
Egyesével érdemes downgrade-elni vagy lehet egy lépésben Miui 14-ról 12 -re? Miui Recovery verzió nem baj hogy frisebb mint a rákerülő Os?
Köszi!. -
-
Pixibaby
csendes tag
Újra telepítettem a twrp-t , de most mindig az indul el...
Valószínű a telepítésnél a recovery helyett a boot lett kijelölve .
Hogyan tudom a rendszert ismét elindítani -
banda1981
aktív tag
válasz
Pixibaby #4330 üzenetére
Én mindig csak TWRP-be rakom fel a romot,persze ehhez a megfelelő romot kell választani!
Root nem kell a romok cseréjéhez!
Ha nem EU-s romot teszel fel,néhány app nem fog elindulni,pl. Telekom,McDonalds........
Ehhez kell a root hogy ezek menjenek, kisebb nagyobb sikerrel!De az EU-s romhoz van modul apk amit telepítesz és megy,de havonta kb ezt is frissíteni kell!
Remélem tudtam segíteni! -
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Sok -sok oldalt elolvastam , de még vannnak hiányosságok...
A bootloader holnap nyitható végre .
Szeretném kipróbálni az xiaomi.eu multi V14.0.9.0 , majd az Indonéz romot .
Mi phone assistant 4.2 vagy Mi flash tool programmal is fel lehet tenni őket vagy csak twrp-vel ?
A root kell -e a romok cseréjéhez ?
Köszönöm -
interstate76
addikt
válasz
energiezolee #4328 üzenetére
Köszi, én is javasoltam, de nagyon nem szeretné visszaállítani. Mondjuk jó hír, ha valószínűsíthetően szoftveres a gond.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
interstate76 #4327 üzenetére
Szia.
Esetleg a tok nem szorul rajta (feltéve , ha van) és az nyomja be a hangerő gombot? Ha az nem akkor más alkalmazás esetleg hozzáfér a hangerő állításhoz és az csinálja... Ha az sem akkor egy gyári visszaállítás tuti segít. -
interstate76
addikt
Látom, nem pörög a fórum, de hátha...
Családban van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro és mostanában néha automatikusan felszalad maxra a hangerő - mi okozhatja? Hardveres vagy szoftveres a gond? Illetve van mód a hangerő fel gomb tiltására, ha a teló nem rootolt? Köszi!
-
Feri1977
senior tag
válasz
Feri1977 #4316 üzenetére
Erre valaki valamit..?
Lehet hülyeséget csináltam? Többet fogyaszt a telefon azzal, hogy állandóan azt a 10 programot bebe zárja, minthogy hagytam volna akkukímélőn? Mert tényleg kevesebbet merült éjszaka most és kibír egy napot reggel 80%-ra töltöm úgy, de félek nagyobb kárt csináltam azzal, mégis jobban merül lehet ha bebe zárja a programokat folyamatosan, vagy nem?
-
banda1981
aktív tag
válasz
Gyula196906 #4322 üzenetére
Szerintem ilyen!
kép -
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4315 üzenetére
Ilysmire gondoltál?
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4318 üzenetére
Pedig elég érzékeny a szemem sajnos, 2 és feles szemüveg kéne ráadásul de nem hordom, lényeg se facebookon, se kint asztalon az ikonok oldalas görgetésénél, se a beállításoknál nem láttam semmi tisztább gyorsabb folyamatosabb görgetést, cserébe zabálta az aksit.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Feri1977 #4317 üzenetére
BUÉK mindenkinek! Én speciel mindenütt látom a különbséget. Nem értem te miért nem látod... Esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem annyira érzékeny a szemed.
Tesztek alapján egyébként kb 10-15%-al meríti gyorsabban az akkumulátort a nagyobb freki.
Próbáld ki játéknál és kiderül. -
Feri1977
senior tag
Hahó mindenki..!
Írtam pár sort...+ ti 60 vagy 120hz-en használjátok, csak mert én 60hz-en, 120-on jobban merülne, kb. különbséget facebookozás, beállítások menü, fő oldal ikonok balra jobbra görgetése sehol nem látok különbséget. Játéknál látnám a 120hz előnyét?
-
Feri1977
senior tag
Na az aksi miatt futottam egy merész kört. 3-4 programon kivül (messenger stb.), aminek műküdnie kell, egyenként a többi összes programot alkalmazást ami a telefonban van átállítottam az akkumulátornál "Háttérben futó tevékenységek korlátozására"!
Na azóta az aksi éjszaka (net nélkül minden nélkül van éjszakára), 6% helyett 3%-ot merült!
és mintha az aksi is picit többet bírna. Reggel töltöm 80%-ra, és egész napos nyomkodás mellett simán kibír egy napot.
Szerintem még nem adom el, úgy döntöttemA minden napokban bőven elég mindenre ez a kis teló. Amúgy is szeretem ahogy van.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Gyula196906 #4313 üzenetére
Gondolom hozzám szól a kérdés...
AliExpress-en kb 1100ft. -
-
Feri1977
senior tag
válasz
banda1981 #4307 üzenetére
Nekem wifi nincs bekapcsolva éjszaka se semmi rajta, és 6%-ot merül éjszaka. Legalább lenne egy program (már többet próbáltam de csak a pro tudja), ami megmutatja mi zabálja az aksit, mert nem hinném, hogy ez normális, annyit kéne bírnia mint nálad, úgy értem úgy merülnie max.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Feri1977 #4306 üzenetére
Te nagyon ki vagy már ettől a telefontól...
Mind hardverileg mind szoftverileg.
Nem gondolkodtál már esetleg tényleg az upgrade-en? Valami Poco F6 Pro, vagy X6 Pro-n?
Nem mai darabok. Használódnak...
Nekem is mostanában kezdte, hogy egyre gyorsabban merül. Igaz játszadozok is.
Reggelig rá van dugva töltőre. Nem húzogattan én le éjjel, meg nem nézegettem, h 80%-ig töltsem. Este rádugtam, reggel le. Kávé, cigi, játszadozás. Eddig ~90-ig lement. Most ugyanaz a szisztéma s lemegy 82-80%-ig. Ugyanannyi idő alatt. Lehet a hideg se tetszik neki.
Délben is kell tölteni, mert így délre ~30% lesz. Hazafelé melóból meg off-os lenne. Így napközben is egyszer visszatöltöm 100-ra. Amit aztán megint lehúzok estére simán 30 alá. Így éjjelre visszadugom.
Kínai, utángyártott akksit feleslegesnek tartom. Az sem bírna sztem ennél többet.
Sokat szenvedtél a szoftverrel is, ahogy visszaemlékszek... Szerintem lassan engedd el.
Én is, még egy darabig kihúzom ezzel, aztán keresek vmi másikat.
Én a feljebb ajánlott Poco-k közt vaciláltam. Talán az F6 Pro, ami most tetszik s megérné. -
banda1981
aktív tag
Éjszaka hány %-ot esik az akksi szintje?3,5 éves az enyém,3-4%-ot esik , úgy hogy a WiFi nincs kikapcsolva!
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egyre kevesebbet bír az aksi. 80-ra töltöm reggel, játszani nem játszom rajta, csak facebook szinte, és estére 5%-on van. 3 éves telefon, de azért az 5020-as aksinakl többet kéne bírnia még ekkor is.
-
Feri1977
senior tag
Itt fényévente válaszol vagy ír valaki? Előző telefonom redmi note 9 pro volt, annak a fórumában naponta 5 hozzászólás volt mai napig.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Tegnap óta fent jelzi a legördülő menüben, hogy valami package most játék alkalmazást töltsek le. Ez idáig nem volt. Új appot nem tettem fel ami reklámot vagy minek nevezzem ezt magával hordja. Ez mi lehet? Frissült a play áruházban sok app, lehet valamelyik hozza magával ezt a játék ajánlást? Mindig más játékot ajánl! + Ez meríti az aksit? Vagy jelentéktelen, mert csak a legördülőben egy kép van egy játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest