Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
A MOST-ról nem találok információt az összefoglalóban
Aktiváltam a Mostot a Dominó központban. Azt mondta a következő időszaki díj márc 29. Ez jelent is valamit, vagy csak idióta a rendszer? Az egyenlegről nem úgy néz ki, hogy levont bármit is.
-
mzso
veterán
Helló!
Mit kell akkor csinálni ha kimaradt az adategyeztetés. SMS-ben megadtak egy kódot (amivel új előfizetői szerződést lehet kötni) meg telefonszámot/url-t ahol ezzel nem lehet kezdeni semmit...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Jól nézem, hogy a Domino most-ot csak a Telekom alkalmazásról lehet igényelni?
Hogy tudom megszerezni az .apk-t és felrakni egy régi Xiaomi-ra? a playstore nem engedi. (szokásos "nem kompatibilis" kamu)
-
mzso
veterán
Azt írja a telefon, hogy "gond van a csomag szintaktikai elemzésével"...
Nem tudom, hogy régebbi verzió menne-e, de gyanítom azokban meg nem lehet megrendelni a Most-ot. Ki van ez találva... (Max a 7.8-as megy fel ami már egy éves. És ehhez is kell valami felhasználói fiók.)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az adategyeztetéssel mi a halál van?
Mindent beírtam jól, úgyanúgy, de a címen kívül mindent pirossal kiemel. Kis nagybetű számít? (Mondjuk ez a sz ig számot nem magyarázza mert az teljesen ugyanúgy van megadva)
Lejárva sincs természetesen.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Egy az egyben ugyanazt adom meg mint tavaly, és az okmány sem járt le, de mégsem jó...
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #107899 üzenetére
Nem... A cím kiválasztani kell. Ott is próbáltam "-A"-t írni "/A" helyett mielőtt még feljött volna a kiválasztó bizbasz de úgy sem volt jó. Próbáltam csupa nagybetűvel is írni a dolgokat de ott tipikusan átalakította normálra. Zárójelben a születési helynél szokott lenni zárójeles, de az is jól volt megadva.
Sőt egy az egyben ugyanazt adtam meg mint ami egy éve jó volt, és azóta nem járt le a személyi.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #107901 üzenetére
Ez tuti így van? Az én értelmezésem az volt, hogy egy valami nem jó csak mindent kijelölt.
-
mzso
veterán
Helló!
Az mitől van, hogy egy csörgetett t-mobilos szám kb 10-15 másodperc után automatikusan foglaltat jelez? -
mzso
veterán
Helló!
Mi a helyzet manapság Telekom mobilnet esetén, van olyan ami megéri Digi mellé olyan helyekre ahol nincs annak lefedettsége?
Valaki olyat mondott a minap, hogy hetente kap valami ajándékot Dominó csomagja mellé, ami lehet mobilinternet forgalom is. Ezek milyenek szoktak lenni? Kis mennyiség hosszú/rövid lejáratúak? (stb.)
Nekem leginkább csak addig kéne amíg buszozok és nincs lefedettség.
-
mzso
veterán
@Kaba, @kovacsmi_74, @Boond
Kösz az infót.
Hát, nem erőltetik meg magukat... Talán az 5 gigás maraton van a leginkább közel ahhoz amit elképzeltem, csak jóval drágább.
A sima SIM 1GB adattal nem igazán jó, mert akkor már tripla SIM kéne. (Vagy megválni a Blue-tól.)
-
mzso
veterán
Helló!
A múltkor kaptam Telekom SIM-et. Járt hozzá 300MB. Utána volt szerdai ajándék adatforgalom.
Az ember azt gondolná, hogy az ajándék adatot használná, de nem elpocsékolt 100 megát a kártyáéból...
Ráadásul ezt is csak órákkal később mutatta a Telekom alkalmazás, hiába azt muatja, hogy "most frissítve".Ez mimdig ekkor rohadék ganéj? Pl. Maraton előfizetés helyett is inkább ezt használná?
Gondolom az adatok direkt csak hébe-hóba frissülnek -
mzso
veterán
Helló!
Gyors kérdés. Olyankor mi van hogy ha az SMS-ben azt írták, hogy ma éjfélkor megszűnik a Domino szolgáltatás, és holnaptól új előfizetői szerződés kell a szám megtartásához.
DE már most azzal fogad, hogy az adategyeztetési határidő lejárt, használjam a kódot, és amikor az adatokat megadom akkor ezzel fogad:Most akkor csak előfizetésesként lehet folytatni?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az ingyenes 50 megás mobilnetet, meg lehet rendelnis SMS-ben, vagy ilyen tárcsázós kóddal? A feldobott netbővítős üzenetből meg direkt hiányzik.Igyanis csomag nélkül, nem hajlandó működni az alkalmazás manapság.
[ Szerkesztve ]
-
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #133079 üzenetére
Nem. Az alkalmazásban megjelenik ha van internetkapcsolat.
A telefonon kéne aktiválni szükség esetén, úgyhogy PC nem játszik. Mivel csak 50 mega előre nem szeretném aktiválni.
SMS kódokat, csak egyes megújuló szolgáltatások lemondására találtam.
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #133082 üzenetére
De jó... Az alkalmazást meg elbarmolták, hogy ne működjön.
-
mzso
veterán
válasz #14832128 #133091 üzenetére
Szóval akkor azért nem tölt be mert nincs adatkeret aminek lennie kéne?
De nekem már hetekkel ezelőtt sem ment...
Mondjuk ezt nem tudná megkerülni ha akarná a szolgálatató? PL:
Automatikusan adna élő Domino csomaghoz N MB adatot havonta. Vagy minimális sávszélességet adatkorlát nélkül. Belekalkulálva a SIM kártya díjába. Meg meglévő előfizetőknek, ha a törvény miatt kötelező 1 Ft-ért megadni ugyanezt.
-
mzso
veterán
válasz kovacsmi_74 #133092 üzenetére
Ezt is jól megfogalmazták a weboldalon:
"A címletek rendelkezésre állási ideje 366 nap, kivéve az 1500 Ft-osat (120 nap) és a 15 000 Ft-osat (366 nap)" -
mzso
veterán
I]"Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy 2024.01.01-jétöl Lakossàgi Åltalànos szerzödési feltételeink (ÅSZF) mòdosulnak. Részleteket 2023.11.30. napjàtòl a telekom.hu/aszfmodosulasok oldalon talàl. A mòdosìtàssal kapcsolatos elöfizetöi jogokat az ÅSZF 9.1.3. pontja tartalmazza. Üdvözlettel: Telekom"
Tetszik ez a megoldás. Jó előre bejelenteni, hagy felejtse el az ember mire elérhetővé válik...
-
mzso
veterán
Helló!
Mást is spammel a telekom alkalmazás minden áldott nap a Domino Most-tal?
A másik meg, hogy akárhányszor megnyitom a képembe tolja a nyilatkozatait, hátha elfogadom...
-
mzso
veterán
Helló!
Ha telekomnál nem történt meg az adategyeztetés időben, akkor mit kell csinálni? Új SIM-et is kell venni, vagy reaktiválják a régit? Meddig marad meg a szám?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Vajon megéri-e Telekom feltöltősről vodafone-ra váltani? Pénzben nyilván jobb, és bármennyivel töltöm fel egy évre nő a rendelkezésre állási idő.
Viszont elég sok negatív megnyilvánulást hallottam a Vodafone-nal kapcsolatban manapság. -
mzso
veterán
válasz Cs1csó #138186 üzenetére
+4Grider
Mivel igen keveset beszélgetek, így csak adatkártya mellé kéne. Amiben úgy látszik, hogy a Voda a legjobb, ha nincs valami elrejtett kártyás számlacsomag yettelnél/telekomnál. A rendelkezési állási idő is azért érdekes, mert sokszor lejáróba van, kiváltképp ha nem egy évre hosszabbodik.
Már csak a körítéseket nem tudom. PL 4g hívás működik-e a Vodánál és Yettelnél is. A T-nél kiírja amikor tárcsázok.Nézegettem a lefedettségi térképeteket. Nekem ez a szakasz kérdéses, ahol rendszeresen meg is fordulok.
Telekom:
Voda:
Yettel:Mondjuk ebből magasan a Yettel a legjobb, de a T-hez (ami a legrosszabb) minimális az árelőny, nem tudom megérné ez a vesződséget, úgy hogy telefonálni akarok csak a feltöltőssel.
"Aki keveset netezik és telefonál annak optimális."
Hát igen, azért nekem a net fontos, hogy legyen ~10GB havonta.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Soulfly842 #138194 üzenetére
Nos a Digi mobil révén gyakorlatilag teszteltem, ha hívással annyira nem is. Azon a szakaszon amit mutattam tényleg nincs rendes mobilnet, más problémám különösebben nem volt.
-
mzso
veterán
Vegy SIM ahol az adategyeztetés és a rendelkezésre állás is lejárt.
Hogy tudok feltölteni?
Számmal belépve nem tudok, mert nem jön meg az SMS. Másik telekom fiókról meg csak 5000-rel lehet, ami sok, mert most is lejárt (és gondolom odaveszett?) valamennyi pénz.Nincs más opció?Szerk.:
Közben megtaláltam az alkalmazásban, ott is csak ötezerrel lehet, gondolom hernyósságból...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz ledgeri #138197 üzenetére
Nem volt egy egyszerű menet...
Az adategyeztetés dec 15, a másik meg vagy január 10-envalamennyi.
Természetesen SMS kód ami kellett az adategyeztetéshez nem volt, vagy törölve lett (nem hinném, mert nem ért hozzá nagyanyám), vagy nem is jött.
Úgyhogy szóban kellett engedélyeztetni feltöltést, meg ismét szóban adategyeztetni másik ügyintézővel. A második eseteben torz, szaggatott volt a vonal, úgyhogy csak ritkán értettem...Ugye jól tudom, hogy ha elhordozom a számot egy másik szolgáltatóhoz, akkor simán vissza lehet utaltatni?
A Vodánál, bármennyi feltöltéssel egy évvel nő a rendelkezésre állási idő, legalább nem kéne azzal annyit szopnom más miatt.
-
mzso
veterán
Helló!
A telekom ezt írja:
"A Domino előfizetéseden megmaradt, fel nem használt egyenleg összegét vissza tudod igényelni, ha- a Domino szerződésed feltöltés hiányában szűnt meg,
- és a megszűnéstől az igénylésed benyújtásáig számítva még nem telt el 1 év. "
Szóval ha mással áthordoztattatom a számom akkor keresztet vethetek az egyenlegemre? Vagy csak hazudnak?
-
mzso
veterán
válasz Intruder2k5 #138702 üzenetére
És a gyakorlatban mennyi díjat számol fel a Telekom?
Vajon milyen "költségek jelentkeznek"? Kattingat meg gépel egy percet az ügyintéző az nem lehet olyan sok...
-
mzso
veterán
válasz Intruder2k5 #138709 üzenetére
Én tapasztalatra voltam kíváncsi.
-
mzso
veterán
Helló!
A telekomnál meddig nyűglődnek, ha azért megyek be, hogy visszaadják a maradék egyenlegemet miután elhordoztattam a számomat? Gondolom kp-ban nem adják vissza?
-
mzso
veterán
Feltöltős SIMkártyát csak személyesen lehet lemondani? Vagy online is lehet? (Ha lehet egyáltalán, és nem kell megvárni amíg lejár.)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz 4Grider #139008 üzenetére
És ha elértem?
Megfordult bennem, hogy betárazok SIM-ekből, mivel obszcén módon olcsóbb az adat amit a SIM-mel kapok házhoz szállítással, mint a Domino Maratonnal.Az a 10 kártya meg nem összesen lehet az ember nevén a jogi mizéria miatt amióta bevezették az adategyeztetést?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen