Hirdetés
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
-
WATERDACA
őstag
Heroes of Might & Magic Has a NEW Rival… and It’s Scary! (Stormbinders)
H3 féle darker tónus? Végre nem lesz totál meta a 'Heroesozás'. 18 egység per nép ebből fele fejlesztés ugye. 6 féle hős és 50 féle épület. 9 mágia ág. 5 féle vihar hat mindenre. 4 évszak hatásai befagyó tó stb amin átmehettekm többszintes földalatt. Italok. Részletes hősfejlesztés és stat-ok.
Ez telefonra is meg fog jelenni?
-
hahakocka
őstag
Heroes of Might & Magic Has a NEW Rival… and It’s Scary! (Stormbinders)
H3 féle darker tónus? Végre nem lesz totál meta a 'Heroesozás'. 18 egység per nép ebből fele fejlesztés ugye. 6 féle hős és 50 féle épület. 9 mágia ág. 5 féle vihar hat mindenre. 4 évszak hatásai befagyó tó stb amin átmehettekm többszintes földalatt. Italok. Részletes hősfejlesztés és stat-ok.
-
hahakocka
őstag
-
hahakocka
őstag
Nem mindegyiken van elvileg. De sokféle template-en van igen. Oda amúgy Paul Romero csak 4 dalt tudott írni sajnos idő s pénzhiányában többit Chris Velasco írta. Indie kis csapat nem csoda
-
WATERDACA
őstag
-
HAGYMAFA
tag
Ez az Olden era tetszik nagyjból, de miért van minden pályán 3 méterenként egy vár azt nem értem. Szerintem qrva szar.
-
hahakocka
őstag
Az Olden Erába már rengeteget beletoltam, pedig még EA, és egyre jobban tetszik. 1.2 millió elkelt, de a játékos adatbázis átlagosan 6 ezer, tehát nem olyan rózsás azért a helyzet.
A Remaketől vannak félelmeim. Elvileg John Romero zenéi nem fognak visszatérni, és ez a nagyon ultramodern grafika nem tudom hogy fog érvényesülni, különösen a térképen.
Mindenesetre ez minden fannak kötelező lesz.
Paul Romero nem John az Doom
fejlesztő volt -
Pitterix
őstag
-
WATERDACA
őstag
Elég sz*rul néz ki, teljesen lélektelen...:
-
WATERDACA
őstag
Az Olden Erába már rengeteget beletoltam, pedig még EA, és egyre jobban tetszik. 1.2 millió elkelt, de a játékos adatbázis átlagosan 6 ezer, tehát nem olyan rózsás azért a helyzet.
A Remaketől vannak félelmeim. Elvileg John Romero zenéi nem fognak visszatérni, és ez a nagyon ultramodern grafika nem tudom hogy fog érvényesülni, különösen a térképen.
Mindenesetre ez minden fannak kötelező lesz.
-
Pitterix
őstag
Heroes kánaán jön, Olden era melett lesz más is mit tolni.
Bejelentették a Heroes III Remaket. [Steam link]
Kiváncsi vagyok hogyan fér meg az Olden Era melett, ami még mindig EA. illetve hogy UBI csinálja milyen minőség lesz.Kis bonusz: A régi Heroes III-hoz frisült a Hota 1.8.1-re, sok javítás, és új mapok.
Valamint teljesen integrálva bekerült a steambe, [Steam link] Megjegyzés: mivel MOD, kell hozzá az eredeti GoG-os Heroes III fájlok, amiket be kell másolni.Most találkoztam vele én is.
OE-t még csak egyszer próbáltam, még várat magára, hogy igazán belekezdjek.
De ez a remake, azért, na szóval tuti megveszem. -
hahakocka
őstag
Ha jól megcsinálják a remake-ket, tehát lényegében ugyanaz lesz, mint az eredeti, akkor szerintem sokan meg fogják venni, mert az évtizedek alatt sokaknak az vált a kedvencükké és kó emlékeket ébreszt benne. Lehet csak 5 órát fog vele játszani, nem 500-at, de akkor is megveszi. Főleg, ha belüvik mondjuk 40 euróra az árát. Egyébként a olden era is a a nosztalgiára épít nagyon szerintem.
Nem lepődnék meg, ha az aktív játékosok száma pedig messze felülmúlná majd az olden erat az említett ok miatt.OE be nagyon sok H5-6-7 elem van meg 2-3 új is inkább csak 2,5D szerű grafika és a térképszerkezet H3 as meg a világa azonos.
A H3 remakebe azért változtathatnának fontos dolgokat amitől csak jobb lenne. Pl sokkal több képesség az egységeknek ala H5-6-7- OE, pl lándzsás miért nem tudna 1 hexáról arrébról ütni ala H4 lándzsás. Hősöknél lehetnének új skillek e téren mindegyik heroes jó volt csak a H3 nem , H5 től kezdve alskillek is vannak. H3 bas ok szar skill van eagle eye s lehetne sorolni ha azt kapod nézhetsz
PVP be.
Spelleknéál ugyanígy vagy több hasznos spell vagy 1-2 új mágia ág jól jött volna. H4 be 5 ág volt, H6-7 be 7 s mindegyik spell hasznos volt igazából ha jókor használtad. H3 ba sok a rossz spell és a elhanyagolt egység mert annyira lassú vagy gyenge vagy nincs képessége. Speed rendszert is látom meghagyták de Kezdeményezést kellett volna ide is rakni H4-5 óta mindenhol ez van ez vált be. Az only Speed rendszer OP ha pl van akár csak pár 14 speedes vagy kicsit kisebb 6-7 es szintű lényed. A spelleknél random kapsz 1-2 rosszat s kész. Frakcióskillek itt is jók lettek volna pl a nekromancia ellensúlyozására. Az épületek száma is kevés a H5-7-OE hez képest, Stormbindersben 50 féle lesz bár szerintem mindet nem lehet majd néha választós lesz. Moral luck rendszer s a lények skilléjei is a H3 ba lutrik voltak mikor előhozta mikor nem. Tök mindegy hányas morálod volt épp a lényeknél s elvileg 30% esély volt a skillre erre volt hogy 7 külön stack villámmadár villámolt volt hogy egy se. Ezeket megoldották a fix skilekkel vagy hogy 1-1 lény tudott varázsolni a H5-6-7 be, OE be is -
WayneGace
őstag
Nem biztos mert az Olden Era-ból 1.2 millió körül már eladtak. Azért azt nehéz ma megugrani egy körökre osztott gamenek.
Amúgy a Stormbinders is jó lesz hamarosan demó és a lengyelek csinálják akiknél jobb H3 fan és játékos nem nagyon van talán csak az oroszok.
S a 9 egység per nép, 50 épület per nép, a 9 mágia ág amiből 1-1-1-1 a népekhez kötődik, az 5 féle vihar ami mindenre hat csatára térképre, a 4 évszak ami szintén pl befagy a tó s átmész rajta, a sokszintű földalatt földrengésekkel, az xp és mana italok, a részletesebb hősfejlesztés és 6 fée hős hozható ki azér telég jó és darker sötétebb tónusú grafika ugyanúgy amúgy a Unity engine-el mint az Heroes Olden Era. Biztató. Csak sajna először csak 4 nép lesz és DLC kben lesz több. De nagy a változatosság így is per nép.Csináltam róla előzetes videókat FilmgamerHUN csatin.
De ezt is megfogom venni mert a H3 kampányát nem nagyon szerettem nálam s sokak szerint is a 4-5-6 . rész kampányai a best. De itt állítólag sokkal jobb lesz egybe lesz a 3 kampány a kiegeké és a főkampány és lesznek átvezetők, szinkron stb. Élvezesebb lehet. A grafika se csúnya Snowdrop 2 engine.
Olden Era is jó lesz de kell az az 1.0 még ősszel lesz csak level 5 spellek, meg Földalatt meg Szeptemberben a team , co op lehetőség s sok bug van még. Olden Era egy kicsit minden Heroes van benne elég sok H5-6-7 is meg H3 és H4 is picit.Ha jól megcsinálják a remake-ket, tehát lényegében ugyanaz lesz, mint az eredeti, akkor szerintem sokan meg fogják venni, mert az évtizedek alatt sokaknak az vált a kedvencükké és kó emlékeket ébreszt benne. Lehet csak 5 órát fog vele játszani, nem 500-at, de akkor is megveszi. Főleg, ha belüvik mondjuk 40 euróra az árát. Egyébként a olden era is a a nosztalgiára épít nagyon szerintem.
Nem lepődnék meg, ha az aktív játékosok száma pedig messze felülmúlná majd az olden erat az említett ok miatt. -
hahakocka
őstag
Nem biztos mert az Olden Era-ból 1.2 millió körül már eladtak. Azért azt nehéz ma megugrani egy körökre osztott gamenek.
Amúgy a Stormbinders is jó lesz hamarosan demó és a lengyelek csinálják akiknél jobb H3 fan és játékos nem nagyon van talán csak az oroszok.
S a 9 egység per nép, 50 épület per nép, a 9 mágia ág amiből 1-1-1-1 a népekhez kötődik, az 5 féle vihar ami mindenre hat csatára térképre, a 4 évszak ami szintén pl befagy a tó s átmész rajta, a sokszintű földalatt földrengésekkel, az xp és mana italok, a részletesebb hősfejlesztés és 6 fée hős hozható ki azér telég jó és darker sötétebb tónusú grafika ugyanúgy amúgy a Unity engine-el mint az Heroes Olden Era. Biztató. Csak sajna először csak 4 nép lesz és DLC kben lesz több. De nagy a változatosság így is per nép.Csináltam róla előzetes videókat FilmgamerHUN csatin.
De ezt is megfogom venni mert a H3 kampányát nem nagyon szerettem nálam s sokak szerint is a 4-5-6 . rész kampányai a best. De itt állítólag sokkal jobb lesz egybe lesz a 3 kampány a kiegeké és a főkampány és lesznek átvezetők, szinkron stb. Élvezesebb lehet. A grafika se csúnya Snowdrop 2 engine.
Olden Era is jó lesz de kell az az 1.0 még ősszel lesz csak level 5 spellek, meg Földalatt meg Szeptemberben a team , co op lehetőség s sok bug van még. Olden Era egy kicsit minden Heroes van benne elég sok H5-6-7 is meg H3 és H4 is picit. -
WayneGace
őstag
Kiváncsi vagyok hogyan fér meg az Olden Era melett, ami még mindig EA. illetve hogy UBI csinálja milyen minőség lesz.Kis bonusz: A régi Heroes III-hoz frisült a Hota 1.8.1-re, sok javítás, és új mapok.
Valamint teljesen integrálva bekerült a steambe, [Steam link] Megjegyzés: mivel MOD, kell hozzá az eredeti GoG-os Heroes III fájlok, amiket be kell másolni.Látatlanban arra tippelek, hogy a nosztalgia miatt is, meg mert egyébként is jobb játéknak tűnik a Heroes III Remake nagyobb siker lesz.
-
JSaN
addikt
Valamint teljesen integrálva bekerült a steambe, [Steam link] Megjegyzés: mivel MOD, kell hozzá az eredeti GoG-os Heroes III fájlok, amiket be kell másolni. -
WATERDACA
őstag
Nálam egyre bugosabb az online. Arénázni szoktam, ma olyannal találkoztam, hogy egy spell végtelenszer el lett sütve, az ellenfélnek is. Mivel spell herom volt, így instant loss.
170 manám 1 varázslással vége lett.Az is érdekes volt, hogy az ellenfelemnek iszonyú jó volt a win rateje, az utolsó 10-et megnyerte. Még a cheat is átfutott az agyamon, de lehet csak szerverhiba volt.

Van itt még mit javítani, a single player sokkal kompaktabb egyelőre.
-
kalozhun100
őstag
Nem jött ki újabb kampány?
-
hahakocka
őstag
-
WATERDACA
őstag
Heroesozás az Astoriánál eseményünk lesz holnap 9-18-ig akit esetleg érdekel. Annyi hogy mivel foglalás ezért van foglalási díja de lesz ott büfé, mikró konyha, hűtő s lehet hozni saját kajákat is meg piát. Ha vigyázunk a tisztaságra persze. Astoriánál is sok étterem van olcsóbbak is drágábbak is. Mi viszünk gépeket de aki tud hozzon természetesen ha több van még jobb
Ha a végső verzió megjelenik, lehetne egy launch party. Jönnék.
-
hahakocka
őstag
Heroesozás az Astoriánál eseményünk lesz holnap 9-18-ig akit esetleg érdekel. Annyi hogy mivel foglalás ezért van foglalási díja de lesz ott büfé, mikró konyha, hűtő s lehet hozni saját kajákat is meg piát. Ha vigyázunk a tisztaságra persze. Astoriánál is sok étterem van olcsóbbak is drágábbak is. Mi viszünk gépeket de aki tud hozzon természetesen ha több van még jobb
-
capulet75
addikt
Nálam röccenésmentesen fut mindkét laptopon, Ryzen3550H+1660Ti és Ryzen9955HX+5070. Se fagyás, se teljesítményproblémák. Ja, egy 3440x1440-es külső monitoron toltam mindkét esetben. Az erősebbik laposon lekorlátoztam a rendszert, mert feleslegesen pörgeti a rendszert a játék, remélem ezt valamikor orvosolják. Ami zavaró, azok az ingame bugok, eltűnő egységek, irreálisan erős ellenfelek. Ez független a szinttől, nevetséges, hogy néha a 3-4-ik héten megjelenik 30 főlénnyel, meg 1000-es nagyságrendű töltelékcsapattal. A 15-30-as skilljeiről már nem is beszélve.
-
Thocy a ZAGY
tag
Nálam az asztali gépen a Ryzen 7 5700G és a laptop Ryzen 7 5850u processzorok integrált videokártyájával sem volt gond 1080p-ben (az asztalin Ubuntu 26.04, a laposon Win11 fut), sehol nem éreztem lassúnak.
Időközben (más játék miatt) kerúlt az asztali gépbe egy 9060XT, azzal megy gond nélkül a 4K is, de egyébként nem ad hozzá sokat a látványhoz ennél a játéknál.
Majd kipróbáliom a korábbi i5 7400 + 1030GT kombón, azon lehet, hogy nem lesz gyors (össze kellene már rakni a héten úgyis a gyerekeknek, hogy ne az újabbat nyektessék).
Remélem a végleges verzión kiküszöbölik ezeket a teljesítmény problémákat, mert ennek a játéknak simán kellene mennie egy n100-as procin is 1080p-ben (már csak a minél szélesebb vásárlóközönség megszólítása érdekében is).
-
Padisah
tag
Teljesen levettem a grafikát, a felbontást visszavettem 1600x900-ra, de így is kifagyogat. Kezd nagyon elmenni tőle a kedvem.
-
WATERDACA
őstag
-
Jacktor
aktív tag
4k ultrán (60fps limit) a 3600Ti-m is folyamatosan mosógép hangot adott ki, egyszer ki is fagyott az egész gép. Lejjebb vettem a felbontást, így már sokkal jobban érzi magát.
-
Padisah
tag
-
capulet75
addikt
Gf driver vagy újratelepítés. Nekem a régi notin is simán futott, Ryzen5-1660Ti-16GB RAM.
-
Padisah
tag
Ma vettem meg, telepítettem, állandóan kifagy 1-2 perc után.
Win 11 van, gf 1660 super, intel 10500, 16 gb ram mellett. -
capulet75
addikt
-
Jacktor
aktív tag
-
Sub-S
senior tag
Steamen levitték az árát, 29.99€.
-
capulet75
addikt
Tök poén, hogy pl a Temple kezdőnél nagy mapon, ha építesz 3 artifact shoppot, akkor jó eséllyel viszonylag hamar kint van a 3 diplomacy item, és onnantól nyertél, bármilyen szinten, főleg ha van egy baba yaga a közelben.
-
Patrick
addikt
Én is játszogatok, amikor van időm, nekem tetszik amúgy.

Olyan ez, mint amikor az ebédnél mindenki kussban van, vagy is finom a kaja.
-
Jacktor
aktív tag
Valójában igen, már bőven 1 millió felett van az eladás, Aréna 1v1-be azonnal talál ellenfelet, pörög ez.
Azért érződik még főleg online hogy nem eléggé balanszolt, Arénába pár hete a Hive volt bitang erős, most nerfelték, most picit jobb minden már.
A teljes élmény valóban jövőre válik elérhetővé, de EA-hoz képest ez már nagyon jó így is...
Próbálom megszeretni a hive-ot, de képtelen vagyok lövők nélkül játszani
-
WATERDACA
őstag
Valójában igen, már bőven 1 millió felett van az eladás, Aréna 1v1-be azonnal talál ellenfelet, pörög ez.
Azért érződik még főleg online hogy nem eléggé balanszolt, Arénába pár hete a Hive volt bitang erős, most nerfelték, most picit jobb minden már.
A teljes élmény valóban jövőre válik elérhetővé, de EA-hoz képest ez már nagyon jó így is...
-
JSaN
addikt
Toljuk joparan, csak nincs mit mondani. En pl elvagyok estenkent 1-1 random mapon gep ellen. Ennel tobb nekem nem kell. (Persze Heroes3+Hota is megy kozben)
-
WayneGace
őstag
-
WATERDACA
őstag
Na mi ez a pangás?
Valaki 1v1?
-
reelc
veterán
Szia!
Árfigyelő oldal.
A 2Gamet nem ismerem, de a Humblebundle és a Greenmangaming oldalakat igen, szoktam vásárolni róluk. Illetve a Gamesplanetről is, ott tegnap ért véget az akció. -
goethe83
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a játékkal, de sokallom a 40 eurós árat...
G2A-n van olcsóbban steam key (eu), lehet gondom ha ott veszem meg? -
Gabeszfoci89
senior tag
Sziasztok
Kèrdèsem az lenne hogyha megvettem Xbox ultimate Passt meg a heroes gamet is akkor miért nemtudom lejátszani? -
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Hát lájvolom végig, és behülyült az ellenfél, és olyan brutál seregem van már, hogy húúúúhhhaaaa.
Hány napig tolsz egy meccset?
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Eddig angyalos, rampart, feketesárkányos és a csontiváram van.
Akkor mivan ha kinyírom a hősét az ellenfélnek a várai megmaradnak az egy hősös pályákon?Akkor nyertél.
-
Heroes fan
őstag
Eddig angyalos, rampart, feketesárkányos és a csontiváram van.
Akkor mivan ha kinyírom a hősét az ellenfélnek a várai megmaradnak az egy hősös pályákon? -
WATERDACA
őstag
Csatazenék is készen vannak.
Stronghold zenét melyik frakcióhoz tették be? Nálam az az örök szerelem.
Egyébként az új zenék is elég jók szerintem, Paul Romero templomos zenéje epic.
-
Heroes fan
őstag
Csatazenék is készen vannak.
-
Heroes fan
őstag
-
myckey
veterán
Annyi hogy nincs csataújrajátszási lehetőség ami a demóba volt.
hmmm
Mondjuk azert tobb a lehetoseg -
Heroes fan
őstag
Annyi hogy nincs csataújrajátszási lehetőség ami a demóba volt.
-
myckey
veterán
Milyen a buli , Holgyek Urak !
A Demo tetszett
A Grafikai design erdekes, de sztm szokhato. -
Heroes fan
őstag
Na megszenvedtem vele csak meglett a zenék, na megyek egy kört vele.
-
Heroes fan
őstag
-
MZsoltee
veterán
Csak ötlet, de valszeg ők korai hozzáférésben játszottak és valszeg akkor még csak 3 volt.
online ki mit játszik? Nekem az egy hős koncepció nagyon tetszik, mert sokkal gyorsabban.
-
Iramirez
senior tag
Modderek is beindultak, a heroes 3 zenékkel kezdik.
hmm szeretjük is azt
-
WATERDACA
őstag
Láttam egy nagyon furcsa dolgot néhány streamben. Például pár embernél a kampányba csak 3 nehézségi szint van. Easy, normal, hard. Nálam egy negyedik is van, amivel én is megyek.
Nem tudom egyelőre hogy ez bug-e, vagy tudja a gép, hogy jobban szeretek szívni, mint az átlag.
-
Heroes fan
őstag
Modderek is beindultak, a heroes 3 zenékkel kezdik.
-
kalozhun100
őstag
Mi ez az alpári magyar szöveg az elején? j helyett ly, meg ilyen parasztosan vannak írva a dolgok xd
-
Ballaja
csendes újonc
-
Heroes fan
őstag
Hol?
Sajnos nem működik így sehol XD
-
WATERDACA
őstag
-
Ballaja
csendes újonc
-
WATERDACA
őstag
Sziasztok
elkezdtem és eddig király
Van egy kérdésem,
A kampányt csinálom és a második pályán Gundárr elérte a 6.szintet és tovább nem fejlődik, gondolom szinthatár. Viszont a 3. pályán is marad 6-os szintű és nem fejlődik, nem nő az XP-je.
gondolotam,h rossz a küldik sorrendje, de hiába csinálom meg előszőr a Morgó erdős pályát vagy a nekromanták segítését, mindig megáll 6. szinten és annyi.
Ez most bug vagy valami beépített szintkorlát?Szia!
Beépített szintkorlát, valószínűleg. Én is a 3. pályán vagyok, és nem mentem még feljebb.
Milyen nehézségen játszol? Én a legnehezebben.
-
Pitterix
őstag
Elkezdődött!
30 euro május 14-ig, utána 40:
https://store.steampowered.com/app/3105440/Heroes_of_Might_and_Magic_Olden_Era/
Hajrá mindenki!
No, végre megvettem én is.
Bele is néztem, s első blikkre tetszik. Egyelőre nem állok neki, mert tuti beszippant.
Még előtte el kell mennem futni, s festegetni, este talán nekiülök. -
Ballaja
csendes újonc
Sziasztok
elkezdtem és eddig király
Van egy kérdésem,
A kampányt csinálom és a második pályán Gundárr elérte a 6.szintet és tovább nem fejlődik, gondolom szinthatár. Viszont a 3. pályán is marad 6-os szintű és nem fejlődik, nem nő az XP-je.
gondolotam,h rossz a küldik sorrendje, de hiába csinálom meg előszőr a Morgó erdős pályát vagy a nekromanták segítését, mindig megáll 6. szinten és annyi.
Ez most bug vagy valami beépített szintkorlát? -
capulet75
addikt
A Steamen 30 font, a loadeden meg 19.
-
kalozhun100
őstag
-
Chalez
őstag
Már nem tudtam szerkeszteni... a loaded-re gondoltam. Ma reggelre egy 10% kupont is kaptam onnan, azt még elfogadta, de fizetni nem tudtam. Az instant gaming-et nem ismertem, de most onnan sikerült, igaz kupon nélkül
-
Chalez
őstag
-
warcat
veterán
Hol?
Az összesben megjelent, a kulcsboltok közül a loaded -et(régebben cdkeys) vagy instant gaming-et ajánlom, 21.99€
-
kalozhun100
őstag
Nem mert ingyen XDXD
Hol?
-
Heroes fan
őstag
Szürkébe meg 20 körül van xd
Nem mert ingyen XDXD
-
kalozhun100
őstag
Elkezdődött!
Hajrá mindenki!
Szürkébe meg 20 körül van xd
-
JSaN
addikt
Elkezdődött!
Hajrá mindenki!
Erre az árra tippeltem amugy, aki hosszu távon tervez vele vegye meg most mint kesobb 40 euro.
Este jaték, hajrá mindenkinek. -
WATERDACA
őstag
Elkezdődött!
Hajrá mindenki!
-
Heroes fan
őstag
-
Jacktor
aktív tag
Állítólag rohadt nehéz még normálon is.
Legkönnyebben próbálom, nem vagyok pro, adok neki pár menetet.
-
Heroes fan
őstag
Csütörtök délután 15:00-kor élesedik az Olden Era EA.
A kivánság listán átlépte az 1.5 millió feliratkozót, van érdeklődés úgy látszik.
Mindenki az árat várja, de azt mondták az élesedéskor kerül ki, erre még kiváncsi leszek.
Én mondjuk instant meg veszem, Heroes 3 Hota most is megy, mindig fent van minden gépemen.
Én a heroes 3 wogot tolom.
-
Heroes fan
őstag
-
hahakocka
őstag
Szerintem is max 25-30 lesz mert EA még, s nem az Ubisoft adja ki most hanem a 20-30 eurós gameket kiadó Hooded Horse
-
Jacktor
aktív tag
A kivánság listán átlépte az 1.5 millió feliratkozót, van érdeklődés úgy látszik.
Mindenki az árat várja, de azt mondták az élesedéskor kerül ki, erre még kiváncsi leszek.
Én mondjuk instant meg veszem, Heroes 3 Hota most is megy, mindig fent van minden gépemen.
Win telepítés után az első mindig hogy felrakom a h3+hota kombót.
Én 30 eurora tippelek, ha már EA. Bár látván hogy meglett a 1,5M feliratkozó, lehet feltolják 35-re, meglátjuk, nekünk mindegy
-
hahakocka
őstag
Megvolt a stress teszt a demoban. Az első meccs után úgy voltam kuka az egész.
A hálózati kapcsolat borzalmas volt. Még rosszabb mint a play testen.Úgy volt jön a hammer time és ennek a játéknak annyi tőlem.
Aztán lenyomtam még 3 meccset, és tükörsimán ment minden. Összességében így a stress test nálam eredményes volt.
A balance a 4 fajnál alakulgat. A 6-nál lehetnek problémák viszont EA-nál.Heroes és King's Bounty rajongóként úgy megyek neki a megjelenésnek, hogy bizakodok. Az alapanyagot jónak érzem, sok a biztató dolog.
Paul Romero zenéi rengeteget dobnak a hangulaton, ez is tény.
Sok streamer már tolja az EA-t, jó nekik.
Még 8 nap.
Én is playtesteltem S most pènteken 10-19 óráig lesz Olden Era premier eventünk vàrunk mindenkit sokan leszünk! A mester utca 34 9. Két Fishbox a helyszín. Hozzátok laptopot S hosszabbítót meg az gamet rajta. Május 10. erre N megy egy nagy showcase lesz ahol lehet gamelni is a pc -ken (2000 Ft èrt) utána a Delta1 esport caféban lesz. Sajnos csak 4-5 Paul Romero dal van többi Chris Velascoè. A 4 Romero dal a Temple a főmenü zene a füves terep zene S mèg egy terepè asszem. Költsègvetèsi s időbeli okok miatt van így. De azèrt nem rossz a Soundtrack! A játék magyar feliratos!
-
WATERDACA
őstag
Én is pont most akartam ideírni ezt.
Az ára a spekulációk szerint 30-40 euro lesz, de ez majd kiderül holnap.
-
JSaN
addikt
-
Jacktor
aktív tag
Holnapután tolhatod rendesen a kampányból is egy részét.
Ja csak az már pénzért

-
Heroes fan
őstag
-
McW1
tag
A demót is frissítgetik az új buildre, netán tudja valaki? Tavaly óta nem próbáltam, de rápillantanék, ha van újdonság
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Hi all! The developers have been working crazy hard every day to ensure the release is in the best possible state. The version you see out there is an early press build, it's got bugs and other issues that the developers have been squashing every moment possible the past few weeks.
We're very eager to have the game in your hands, it's almost there, but there's a surprising amount of final bug fixing and polishing that always happens with games in the final few weeks, and we want to make sure the experience you get is the best possible :) But we're almost there now, a couple more days!
Egy fejlesztő írta Steamre.
-
WATERDACA
őstag
Nagyon messze van a megjelenés.
Annyira azért nincs messze. EA-vel pedig már félig tele lesz a pohár.
Jó lesz látni, ahogy hónapról-hónapra csiszoltabb lesz a játék. -
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
-
LLP-11Ker
tag
-
WATERDACA
őstag
-
LLP-11Ker
tag
Sziasztok!
Lemezes verzió megjelenéséről lehet tudni valamit? Mikorra várható? -
Egon
nagyúr
Ez így van (bár 50-60 küklopsz a legOP-bb hőst is leverte egy dobással, kivéve persze ha az beszlopált pár sárga lötyit), de szerettük is (én legalábbis, olyan Master of Magic-utánérzés volt).
-
WATERDACA
őstag
Ahogy a 4-be volt, hogy nem kell sereg ha nem akarsz.
Annak nem igazán tartottam sok értelmét. Még az aréna is jobb szerintem annál.
Moddal viszont biztosan lesz erre is lehetőség majd.Jacktor: Elvileg Steamen 15:00 órakor élesítik, a kampány kb. 1/3-a lesz játszható, a többi majd későbbi időpontokban jön majd.
-
Jacktor
aktív tag
Ha valaki tud pontos órát hogy mikor jön ki csütörtökön, ne tartsa magában

Sosem játszottam kampányt, de most megfogadtam hogy végigviszem, már csak azért is hogy megismerjem a hősöket, a lényeket, a képességeiket, stb. -
PaulMP
tag
Ahogy a 4-be volt, hogy nem kell sereg ha nem akarsz.
A 4-ben olyan szinten OP tudott lenni 1-1 hős a hosszabb pályákon, hogy értelmét vesztette a sereg toborzás.
-
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Igen de már 2014 sem most volt már, heroes-ből meg mindig a 3-at hozzák azt a 4 meg háttérbe szorúl és nincs hősökkel való harc.
Hősökkel való harc? Mire gondolsz?
-
Iramirez
senior tag
Igen de már 2014 sem most volt már, heroes-ből meg mindig a 3-at hozzák azt a 4 meg háttérbe szorúl és nincs hősökkel való harc.
Pedig jó móka,személyesebbé is teszi a dolgokat..
akkor marad a 4,reméljük egyszer vki vhogy kibőviti ezzt a univerzumot -
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
És akkor most mi lesz vele? Végleg lemondhatunk az egykoron szebb napokat megélt sorozatról?
Semmi, a KB2 amúgy is kudarc volt, és a fejlesztőket is szétzavarták.
Most a Heroesnak jött el az ideje, talán..
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
Csak kár hogy a kings bountyt is elbaxták és szerintem kukázták az egészet.
Az ukrán-orosz háború miatt felszámolták a fejlesztőcsapatot.
-
Heroes fan
őstag
A hálózati kapcsolat borzalmas volt. Még rosszabb mint a play testen.Úgy volt jön a hammer time és ennek a játéknak annyi tőlem.
Aztán lenyomtam még 3 meccset, és tükörsimán ment minden. Összességében így a stress test nálam eredményes volt.
A balance a 4 fajnál alakulgat. A 6-nál lehetnek problémák viszont EA-nál.Heroes és King's Bounty rajongóként úgy megyek neki a megjelenésnek, hogy bizakodok. Az alapanyagot jónak érzem, sok a biztató dolog.
Még 8 nap.
Csak kár hogy a kings bountyt is elbaxták és szerintem kukázták az egészet.
-
Derron
senior tag
Még 8 nap.
Én is kipróbáltam, de így elsőre elég kapkodós volt, mikor a hős képességeit kellet válogatni, az utolsó párat már csak kattintottam olvasás nélkül mert időm már nem sok volt. Ez valószínűleg idővel ahogy többet játszik vele az ember kitisztul.
-
WATERDACA
őstag
Még 8 nap.
-
kalozhun100
őstag
Megkaptam a Heroes 3 piano collection standard liadást, amit nyertem még a 30éves jubileumi twitch adás alatt. Viszont most nézem valamit megint feladtak ugyanonnan. Tudtommal mást nem nyertem xd
-
WATERDACA
őstag
A stress tesztben csak Arena mód lesz, ott pedig átlagosan 15 perc egy meccs.
Az eddig látottak alapján az Arenának látom egyelőre értelmét, a classic és one hero egyelőre tele van kezdő játékosokkal, lassúak, idegörlőek.
De az is előfordulhat, hogy szembejön egy Heroes 3 veterán, aki játszik veled, mint macska az egérrel.
Szóval sok élményt nem fog adni a multi, erre készüljön mindenki, hacsak a Ranked system jól is fog működni majd.Hogy jót is írjak:
Demo óta az UI sokkal jobb és átláthatóbb, rengeteg új - látványos animáció került a játékba.
A térkép még változatosabb, szebb lett.
Az egységek dizájnját is finomhangolták, pl. a Cavalry sokkal jobban néz ki.Már páran az EA-t tolják, ami csak április 30-án jön. Eddig jókat mondanak róla (single player)
-
wjbhbdux
veterán
Kedden reggel 11 és este 11 között multiplayer stress tesztelésre hívnak mindenkit a demoban.
akkor 3 meccs belefér
-
WATERDACA
őstag
Most toltam egy közel 4 órás one hero PvP-t. Borzalmasan lassú ez a játék, 1 körön van hogy 4 percet várakozik az ellenfél, a nagy semmiért, a végén szétaláztam.
Időrabló!
Lehet hogy a single playernek itt több értelme lesz.
-
Heroes fan
őstag
-
wjbhbdux
veterán
Meg majd csak 27 végén jelenik meg.
Csak ne menjen addig csődbe a Ubisoft, másnap vihetik a szaúdi hercegek
-
Heroes fan
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
Heroes fan
őstag
30 ától lehet tolni de igen nagyon hiányosan jelenik meg 27 vége lehet belőle teljes.
-
WATERDACA
őstag
Hát nekem egyelőre ennyi ez a játék. Arenába már 10 kör után megnyerem a meccset, de két egységét 30 kör után se tudom támadni, mert valószínű bug, vagy cheat.
45 percem ráment erre a tesztelésre.
Azt hiszem kihagyom ezt a játékot.
-
Heroes fan
őstag
-
Patrick
addikt
Nem véletlen, Szacsi pályáját láttad?
Nem én.
-
Heroes fan
őstag
-
Patrick
addikt
Hősökkel jobb csatázni azt imádom a 4-ben is.
Ezzel én is így vagyok, imádtam.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Casio - Casiotron 50th Anniversary Zero to One Limited Edition férfi karóra - Garancia
- Eladó kitűnő állapotú Yamaha RX-V385 5.1 házimozi erősítő!
- Lenovo Ideapad 1, 8GB Memória , 256GB SSD, Újszerű 12 Hónap Garanciával
- Lenovo Ideapad 1 , 8GB Memória , 512GB SSD , Újszerű 12 Hónap Garanciával
- Redmi Note 15 Pro+, 1,5év garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 3.6GHz LGA-1151 (16MB Cache, up to 5 GHz) OEM CPU!
- Beszámítás! Valve Steamdeck OLED 2TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Meta Quest 3S Xbox Edition 128 GB 2027.05.25-ig garancia, számlával!
fejlesztő volt

A Grafikai design erdekes, de sztm szokhato.