- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Nektek már csinált olyat a Brave, hogy eltüntetett csoportokat?
Most látom hogy eltűnt 2 csoportom, pedig nem töröltem. -
zizidor
őstag
válasz
mindenes24 #520 üzenetére
Miből gondolod hogy sehol? Néhány kivétellel mindegyik tárolja, de beállítható, hogy kilépéskor törölje az előzményeket. Alapból a Brave profil alatt van egy "History" nevű fájlban (technikailag egy SQLite adatbázis).
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
mindenes24
junior tag
Brave win11 alatt hol tarolja el a meglatogatott oldalak webcimeit?
Elvileg, ugye, sehol, de begepeleskor a harmadik karakternel hirtelen maris felajanlja az osszes hasonlo linket, amit akar fel evvel korabban neztem utoljara.[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
K0zm0
aktív tag
Vedd fel a Brave repoját, onnantól mindig szól ha van frissítés. (Ha be van állítva neked, akkor a többi programmal együtt automatikusan frissül. Én mindent manuálisan szoktam frissíteni.)
sudo apt install curl
sudo curl -fsSLo /usr/share/keyrings/brave-browser-archive-keyring.gpg https://brave-browser-apt-release.s3.brave.com/brave-browser-archive-keyring.gpg
echo "deb [signed-by=/usr/share/keyrings/brave-browser-archive-keyring.gpg] https://brave-browser-apt-release.s3.brave.com/ stable main"|sudo tee /etc/apt/sources.list.d/brave-browser-release.list
sudo apt update
sudo apt install brave-browser[ Szerkesztve ]
"A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///
-
-
-
Nyíl
tag
Én csak pár napja tettem fel, nincs sok tapasztalatom vele, de eddig hibátlanul működik nekem. Én a helyedben először megnézném a legfrissebb verzió fut e, utánna, hogy a W11-hez van e frissítés. Ha nincs és továbbra sem jó, akkor törölni a temp fájlokat stb., utánna ha még mindig nem jó akkor van egy olyan opció, hogy beállítások visszaállítása, legvégső esetben pedig újratelepítés... De a 24H2 nagyon bugos még, lehet az a hiba oka, nekem eddig fel sem ajánlotta a Win, pedig megfelel mindennek a laptopom...
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Linux Mint-en megjelent hogyan tudom frissíteni? Csak újratelepítéssel? 1.73.89[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Sziasztok.
A Brave asztali böngésző mennyire boldogul a Youtube reklámokkal? Szűri őket?
-
zizidor
őstag
válasz
vegyszer #505 üzenetére
Konkrét fagyás nem volt, de olyan igen, hogy egérrel görgetném a lapot, nem történik semmi, aztán 4-5 másodperc múlva ugrik egy nagyot. Ezt csak Windows alatt, Linux alatt nem volt ilyesmi.
iOS: Melyik appok vannak kijelölve az Automatikus kitöltés és jelszavak alatt?
-
vegyszer
addikt
Nekem a PC-s Brave elkezdett kifagyogatni.
Nem értem, mert eddig tette a dolgát.iOS alatt küzdök a jelszókezelővel.
Az iOS 17 lalatt jött tán be egy külön app erre. Sok weboldal csak abból akarja a jelcsavakat kivenni. Holott az asztali Brave tudja azokat, és a telóra le is szinkronizál, mégis a jelszókezelő app akaratoskodik.Más tapasztalt hasonlót?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
p2pp
őstag
Eddig mindig csak a Brave bögésző alatt néztem a Yt.
De most egy ideje sajnos elment a hang vmiért rajta.
Így kénytelen vagyok a Chrome böngésző alatt Yt nézni.
Ami érdekes h ifos és droid alatt minden ok.
Csak a PC-n van ilyen gond.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Nálatok működik a Retro rádió oldalán az online adás?
Edge alatt működik, Firefoxon az uBlock Origint kikapcsolva szintén működik (azt bekapcsolva ott sem) Brave-vel nem sikerül életre kelteni, nem történik semmi, ha megnyomom a lejátszás gombot. Ha kikapcsolom a shield-et, akkor sem megy. Más reklámblokkoló nincs telepítve. Sütiket, webhelyadatokat töröltem.
Mi lehet a megoldás?[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
vegyszer
addikt
Való igaz, itt volt a baj. Én a mobil oldalon néztem a dolgokat. Most az derült ki, hogy az asztali gép nem tolja fel a jelszavakat.
Állítottam rajta, és lejött minden jelszó. (A kezelő szerint vagy 400)Köszi!
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Én igen rég óta Chrome mellett tettem le a voksot.
De a reklám blokkolás iOS-en nehezebb, mint a rootolt eszközön Android alatt.
Így vetődtem először asztali környezetben a Brave vizeire.
Asztali környezetben jól működik. Ellenben iOS alatt az asztali környezetben használt jelszavakat nem tudom rávenni, hogy letöltődjenek.
Mit nem látok? a két eszköz elvileg oda vissza szinkronizál?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Csoportokba rendeztem a lapjaimat.Lehetséges a csoportok közötti váltás,és megnyitás,vagy bezárás billentyűkombinációval mint pl. a lapok közötti váltás Ctrl+Tab párossal?
Köszönöm szépen előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
K0zm0
aktív tag
válasz
tylerddd #496 üzenetére
Üdv!
Rég migráltam, de ha jól emlékszem, akkor a Minden könyvjelző alatt van Importált nevű mappa, onnan fel kell pakolgatnod a Könyvjelzősávodba. (A tévedés jogát fenntartom, lehet, hogy van egyszerűbb módszer!)
Goggle-fiók itt felejtős. Ha egyszer bejelentkezel webes felületen valamelyik Google-szolgáltatásba, onnantól emlékezni fog rá, ha újra megnyitod.
Szép napot!"A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///
-
tylerddd
veterán
Üdv! Chrome-ból exportáltam html fájlban könyvjelzősávot. Miután beimportálom, a könyvjelzők menüben ott van, elérem, de magán a sávon nem ez jelenik meg, hanem azok a Chrome-ból átvett könyvjelzők, amiket a Brave telepítésekor húzott át. Mit kell tennem, hogy az importált legyen ott? Egyébként belépnék én Google fiókkal, de ahogy látom nem lehet vagy csak nem találom. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zizidor
őstag
Ezen a képen csak DCOM hibák látszanak, azokból "szerencsére" mindig van jó sok.
Azt próbáld elcsípni, hogy közvetlenül egy összeomlás után látszik-e valamilyen hiba.Vagy a Brave beállításoknál letiltani a hardveres gyorsítást, és úgy kipróbálni. Van amikor csak ez segít.
-
zizidor
őstag
Nem gondolnám hogy a Win10 miatt hibázik. Támogatott rendszer, meg az is lesz még egy évig, a fejlesztők meg még annál tovább is fogják.
Amikor a lefagyások történnek, annál az időpontnál látszik valami az eseménynaplóban?
(Eseménynapló / Windows naplók / Rendszer alatt. Olyan, ami nem csak információ vagy figyelmeztetés, hanem hiba vagy kritikus hiba szintű.)„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Ez a verzió is sz@r, Verzió: 1.71.114 Chromium: 130.0.6723.58 (Hivatalos verzió) (64 bites)
fagy ugyanúgy, mint ha megállna a videó betöltésbe, az egér "nyíl" kisebb lesz, lefagy. A képernyő elsötétül utána visszaáll, csak látszólag jön helyre, hogy utána kitudja mikor lefagyjonKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
K0zm0
aktív tag
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt hol lehet megnézni, hogy mikor melyik változatra frissült a Brave?
Mert megint változott, nem ez volt: Verzió: 1.71.114 Chromium: 130.0.6723.58 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Hanem ez: 129.1.70.126Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy felraktam a Speed Dial [FVD] kiegészítőt és hiába írom be a YT url-jét nem, talál hozzá előnézeti képet?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
makoss
veterán
Nekem is úgy van ahogy mondod, hangot hallani, kép más, valami hülyeséget, volt, hogy felnagyítva, az egeret nem tudtam mozdítani, elég dúrva
Sajnálom, mert a youtube gond nélkül menne reklám nélkül
De mivel idegesítő volt a sűrű fagyása miatt, töröltemKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
K0zm0
aktív tag
Érdekes problámád van. Ha a többi böngészővel minden okés, akkor lehetséges, hogy a Brave-nek valamilyen kodekproblémája van, ahogy a kolléga fentebb említette.
Ez a böngésző belső szolgáltatása, nem a lejátszóprogram amire gondoltál.
Nekem pár havonta csinál olyat, hogy pár percre lefagy az egész, de utána gond nélkül magához tér, közben megy a háttérben a hang YT-nál.Esetleg nem telepítettél a böngészőbe plusz extensiont? Még ránéznék a Brave Task Managerre, hogy milyen szolgáltatásokat futtat.
"A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///
-
-
makoss
veterán
Mindig a legfrissebb win 10 frissítés van fent, aut szokott frissülni
Minden más böngésző simán visz mindent, csak a Brave fagy.
Azért tettem fel csak, mert mindenhol tilt a youtube mostanában, ha meg reklámot akarok nézni bekapcsolom a tévétKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
K0zm0
aktív tag
Linux alatt két gépen is rendben van. Én valami rendszerszintű hibára gyanakodnék a helyedben. OS frissítés volt mostanában?
Esetleg egy másik Chromium alapú böngészővel tennék egy próbát."A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #473 üzenetére
Játékkal nem szoktam játszani de kipróbáltam pár napja full HD de még 4K is a Cyberpunk 2077-et, simán fut.
#474 trance89 Nem szeretem a kodec pakkokat, teleszemetelik a gépet.
A szoftverek maguk keresik/teszik fel a legfrissebb drájvereket, de a win 10 is szokott frissülni, vagy mire gondolsz pontosan?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
trance89
őstag
Itt valami driver esetleg codec probléma lesz.
Driverek a legfrissebbek? Valamilyen codec pack nincs véletlenül telepítve? -
Látom (adatlapodon) az egy erős gép. Nem lehet, hogy valami "rendszerszintű" hiba van? Nem melegszik valami (CPU, VGA)? Játékokkal nincs gond? Nincs OC (RAM/VGA)?
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #471 üzenetére
Másik böngészővel semmi gond nem lenne, csak ott meg a hirdetés blokkolási hibát jelez
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #468 üzenetére
Mindegy milyen videó, böngésző ilyet még nem csinált.
Töröltem a Brave-t használhatatlan
Várok vele pár hónapot, ha kijön új verzió, akkor felteszem azt...Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #468 üzenetére
Még a gép is lefagy tőle, mi a bánat van ezzel??
-
Mindegy milyen videó? Úgy értem minőségtől függetlenül stb?
Én most gyorsan feldobtam, nem állítottam semmit, semmi addon stb, nincs ilyen gond Nálam. (Adatlapomon a konfig)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
makoss
veterán
Üdv!
Mostanában akármikor néznék Brave böngészőn youtube videókat, lefagy a böngésző
Mitől van ez?
Mivel lehetne megszüntetni ezt a hibát?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Normi™
őstag
Egy dolog eszembe jutott,azoknál a fájltipusoknál amiket szeretnél megnyittatni direktbe a Brave-el add meg a böngészőt alapértelmezett programnak.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Normi™
őstag
Szia!
Nekem a pdf-et automatikusan így nyitja meg,de létezik egy beállítás rá,amit valamiért nem érek el a sima beállításokban csak ilyen címsoros formában:
Tehát címsorba:
brave://settings/content/pdfDocuments
Ez csak pdf-re vonatkozik,doc stb...nem.
-
mzsol
tag
Sziasztok! Be lehet valahogy állítani hogy ne keljen lementeni egy magadott helyre pl az email mellékleteket hanem megnyissa mint az FF.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Linux-on használom a Brave-et.Eddig minden király volt.Ma szokás szerint Flatpak-en keresztül lefrissítettem az 1.70.123-as verzióra.Kilépéskor az előzményeket nem törli,5db kiegészítőből 4 nem működik.Konkrétan a Kee jelszókezelő,Proton Pass jelszókezelő,Privacy Badger,és a ClearURLs.
Találkoztatok ilyesmivel?
-
CP111
aktív tag
Nálam sok pl.angol nyelvű oldalt nem fordít le.
Mi lehet az oka?*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Brave elhelyezhető-e a rejtett ikonoknál? Ha igen, hogyan? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Bal0924
aktív tag
Lenne egy problémám.
Miért nem képes megnyitni a pdf-et a Brave?
FF-el megnyitottam, majd az elérési útvonalat átmásoltam, úgy képes volt megnyitni a Brave. De közvetlenül nemtudja.
Mitől lehet?
Utolájra, mikor próbálkoztam, kinyitotta. Talán 2-3hete volt. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,ahányszor megnyitom a Bravet,mindig ez fogad.
Nem az utoljára megnyitott oldallal,hanem egy új oldallal nyílik meg.
Áttúrtam a beállításokat,de nem sikerült rájönni,hogy mi okozza.
Ott van az utolsó megnyitott oldal is,de üres + lappal indít.
Valakinek ötlete erre?
[kép]Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
Felületi elemek átméretezésre van valami opció asztali Brave esetén? Olyat találtam csak, hogy betűméret, de nekem az egész átméretezése kellene. Firefoxról érkeztem, de ezt nagyon sűrűnek találom(könyvjelző sáv pl.).
Előre is köszönöm!
-
zizidor
őstag
válasz
Winnie The P #446 üzenetére
Az 500-as kód az szerver hiba, azzal te nem tudsz mit kezdeni, max megpróbálni később.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Mostanában elég sokszor ez van:
Mit tudok vele kezdeni?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill #442 üzenetére
Igen, a brave://flags lapon ha rákeresel a "cosmetic" szóra, akkor van egy ilyen lehetőség, de ez globális beállítás, nem lehet site alapon állítgatni.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kozmetikai szurest ki lehet valahogy kapcsolni, hogy mobilon ne csusszanak el egyes oldalak a reklamszures miatt? -
antee_g
tag
Sziasztok!
Most használom először ezt a böngészőt. Visszaolvasva nem segített egyik megoldás sem. Hogy lehet megcsinálni a facebook-nál a profilképes bejelentkezést?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv.
-
headhunter
addikt
Végül meglett a "bűnös", kikapcsoltam ezt a kiegészítőt Urban VPN Proxy és utána megjelent a hitelesítés.
A "bővítmények" megjegyzésed után lekapcsoltam az összes kiegészítőt és egyenként újra aktiváltam, Urban VPN Proxy-nál jött elő a hiba
[ Szerkesztve ]
-
Patrec
csendes tag
válasz
headhunter #436 üzenetére
Nincs esetleg valami Pi-Hole-od vagy AdGuard-od nagyon agresszív blocklistekkel? Arra tudok még gondolni esetleg.
-
zizidor
őstag
válasz
headhunter #436 üzenetére
Ugyanez a Brave verzió, de nem tudtam olyan beállítást kicsikarni, ahol ne működött volna ahogy kell. Ráküldtem DDG és uBlock (cookie filter) bővítményekkel is, töröltem a webhely mentett adatait, inkognitó módban, így is minden alkalommal betöltődött.
-
zizidor
őstag
válasz
headhunter #432 üzenetére
Tudsz írni példát, hogy melyik weboldalon ill. oldalakon jön elő a hiba?
Én sem találkoztam még ilyennel, de hátha ki lehet okoskodni egy konkrét oldallal.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Bal0924
aktív tag
válasz
headhunter #432 üzenetére
Nálatok csinál olyat a böngésző, hogy időnként elfeketedik az egész program és újratölti magát?
-
headhunter
addikt
Kipróbáltam, de ez sem segített. Thorium-nál is látszik.
Másik brave beállítás bezavarhat ilyen hitelesítést igénylő oldalakon?
Verzió: 1.64.109 Chromium: 123.0.6312.58 (Hivatalos verzió) (64 bites)
[ Szerkesztve ]
-
Patrec
csendes tag
válasz
headhunter #430 üzenetére
Nálam még nem volt ilyen, próbáld meg, hogy kikapcsolod a Brave pajzsot, néha bekavarhat ilyeneknek, ha túl sok mindent akar blockolni.
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #428 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Mobilon a Brave-ben hogyan lehet gyorshívót beállitani? Nekem a kezdőlapon csak egy sávban az előzményeket rakja ki.De menteni gyorshivónak nem lehet/tudom. Köszi a helpet
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
headhunter
addikt
Utóbbi pár hétben eltűnt Brave-nél a hitelesítő "ablak" (menü).
"...Az alábbi művelet elvégzésével hitelesítse, hogy ember..."
Kiegészítő lehet a ludas vagy beállítás által lett tiltva?
-
-
Kobe
veterán
hi
megint elcseszerintettek valamit braveben ?
google keresésnél ha rákeresek bizonyos cimszavakra, nem mutat egyes kategóriákat a keresésnél. Pl képek, hírek stb nem jelenik megugyanarra a címszóra keresve Google Chromeban pedig feljönnek ezek a címkék
Az Ön keresését - XXXX - nem lehetett végrehajtani a megadott keresési feltételekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz
Luck Dragon #422 üzenetére
Helló!
Nem biztos, hogy erre gondolsz, de a kisegítő lehetőségeknél van egy olyan: weboldalak egyszerűsített nézete.
-
Sziasztok .
Android A14-el használom a Brave applikációját . Egy dolog ami hiányzik a teljes boldogsághoz ,azaz olvasó mód , nézet. Van erre valamilyen megoldás ? Köszönöm .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
honlapos5
csendes tag
válasz
trance89 #420 üzenetére
Bocsanat rosszul irtam le a problemat.
Egy laptoprol inditott szinkronizacios lanc ervenyesul mas eszkozokon, pl Androidos keszuleken is, de van egy asztali pc, ott nem. Hiaba allitom be az altalad ajanlottakat, nem jon at a pl a jelszo. Megoldottam a kerdest ugy h csak a jelszavakat importaltam a laptoprol es penndriverol exportaltam. Ugy mar mukodik... lehet sok az eszkoz a szinkronizacios lancban? -
honlapos5
csendes tag
Tobb eszkozomon szeretnem szinkronizalni a Brave-eket. Mobil, laptop, asztali, virtualis stb.
Letrehozok szinkronizacios lancot, azt irja, hogy szinkronizalva de sem a jelszavak, sem a beallitasok stb nem szinkronizalodnak. Mit rontok el?
-
zizidor
őstag
Nekem az lett volna a javaslatom, hogy amikor ki van töltve, mentés helyett nyisd meg az oldal forrását (Ctrl-U), másold ki az egészet és azt mentsd el. De ez sem működik, mert abban sincsenek benne a beírt adatok.
-
esbii22
őstag
Sziasztok! A helyzet a következő. NX Cam szoftver. Megcsinálom a marólapot (alábbi képen) ami egy html fájl lesz. Csak Firefoxban működik a weboldal teljes mentése. Alapból a kinyúlást a marólapon (html lapon) nekem kell kitölteni. És amikor 30-40 programból áll egy Cam, akkor azért az időigényes tud lenni. Próbáltam a többi böngészőt (Chrome, Brave, Vivaldi, Edge), egyiknél sem maradnak meg a kitöltött adatok csak a Firefoxnál, mindegyiknél kirpóbáltam az összes lehetséges mentést. Van esetleg ötletetek hogyan tudnám más böngészőben is így lementeni a html fájlt, hogy megmaradjanak a kitöltött dolgok ?
iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
K0zm0
aktív tag
Ha nem voltak kiexportálva könyvjelzőként, akkor azok mentek a levesbe.
Legjobb tudomásom szerint a nyitott tabokat jobb klikk, összes tab könyvjelzőzése, majd exportálás útján tudod menteni. A friss telepítés után pedig beimportálod.
[ Szerkesztve ]
-
Gyok2
senior tag
Üdv.
Volt egy Windows újratelepítés, és legnagyobb meglepetésemre a visszamásolt User Data könyvtár után nem jelentek meg az előző lapok és más egyebek. Mi a probléma? Valami módja van ennek?Tiszta Windows, rendes ház
-
Bal0924
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #408 üzenetére
Köszi.
Töröltem.
Napra kész volt a GPU.
Nagyon ritkán csinálja így idő mire letudom tesztelni, hogy csinálja-e még.[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
Nálatok is csinál olyat a brave, hogy
-újra kell indítani a brave-ot, hogy betöltse a yutube oldalát?
csak egy fekete képernyő jött be, semmi más.
Második indításra már betöltötte.
Érdekes jelenség. -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #404 üzenetére
Közben meglett a dolog. Elfelejtettem, hogy másik gépen vagyok éppen, mint amiről írtam a problémát.
Azon a gépen amelyről szó van valóban be volt kapcsolva.
Nyomtam egy "reset"-et és most inaktív azon a gépen is.
Köszönöm az infót, sejthetőleg ez okozta.(Írtam volna rögtön csak kezdőként nem tudok addig írni új hozzászólást, amíg nem ír utánam más)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #402 üzenetére
Soha nem volt elindítva. Ha rámegyek ezt látom: [kép]
-
törölt tag
Sziasztok.
Az egyik gépemen a Brave az alábbi képen is látható info ablakokat dobál fel időnként, különböző szövegekkel.
Mik ezek és hogyan lehetne ezt kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Villanyszerelés
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...