- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Nézegetem a domino maraton adatopciót, látom írják már, hogy "domino díjcsomagok mellé" aktiválható.
Ez azt jelentené, hogy nem szükséges rendelkezzek semmiféle egyéb internet csomaggal, hogy be tudjam kapcsolni? Másik kérdés, ami felmerült bennem: Ha megrendelem, és két hónap múlva elfogy, akkor megrendelhetem újra ugyanezt a csomagot (1GB)?
A díjcsomagban foglalt adatmennyiség fogyását meg lehet valahol nézni? Telekom alkalmazás mutatja esetleg?[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #16695808 #77688 üzenetére
Korábbi hozzászólásokat olvasva mindenkinél más megy vagy nem megy. Speciális dolgozói tarifám van és netplusz mellé van ez bekapcsolva, így nem tudom publikus csomaggal hogy működik. Nálam is régebbi telefonomon ami nem ment, a mostanival pl. igen. Egy próbát szerintem megér, én is úgy kezdtem, és azóta ki sem kapcsoltam. Ha azt nézzük kb. 1GB-os csomag ára, bőven ki lehet használni. Az, amikor órákig tölt be egy oldalt, már nem hiányzik. Arról nem is beszélve, hogy pl. visszalépéskor is gyakorlatilag újra betölti az előző oldalt, ami vinné az adatkeretet. Így meg nem érdekes. Nálam megy amúgy a legkedveltebb (?) oldal. Arra kell figyelni, hogy lemondáskor teljes hónapot számláznak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #77702 üzenetére
Köszi, nekem is flottás benne foglalt 100mb-al ami kb azonnal elfogy. Akkor kiprobälom
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van egy 2015. novemberi v decemberi kisker árlistája? én csak a 2016ost találtam meg a telekom oldalán.
-
joelke HU
senior tag
Elméletileg így kellene működnie. Gyakorlatilag amikor megjelent akkor akik megrendelték azoknál furcsa dolgokat művelt. Csak meglevő netnél ment. Minimum napinettel, csak éppen minden nap először a napinetet használta a rendszer. Azaz folyamatosan vonta a 195 Ft-ot a 10 mega netért és annak elfogyása után volt aktív a maraton. Ja és sehol nem volt követhető, hogy még mennyi van vissza az 1 gigából. De azóta lehet valamit varázsoltak vele a telekomosok. Tény vele egy próbát. De készülj fel a fenti esetleges kényelmetlenségekre.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
-
St3ven
addikt
válasz joelke HU #77710 üzenetére
Írásban tettem panaszt, képernyőképekkel illusztrálva. Két hete hallgatás, pedig azóta még egyszer rájuk írtam, hogy mi a helyzet. A két NapiNet jóváírását kértem.
De semmi gond, harminc nap a panaszkezelés határideje, aztán kedvezőtlen vagy semmilyen válasz esetén továbbítom a levelezést az NMHH-hoz, opcionálisan megfejelve egy Homárposzttal.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha vettem csütörtökön egy mobilt online, személyes átvétellel, de ha szeretnék élni a 14 napos elállással és másikat szeretnék választani (i7 ről i7 plus -ra), akkor van bármilyen büntetés, hogy pl. legközelebb bekérnek mobilelőleget?
Köszi előre is.
-
Bazsee71
őstag
válasz betyarr #77712 üzenetére
Az szinte biztos. Nekem egy garanciális ügyintézés során a jótállás jegyemet vesztették el (használtan vettem a fényképezőgépet, nem tudtam pótoltatni), szerencsére lefotóztam leadás előtt, a szerviz pedig elfogadta, de a T magasról tett az egészre. Legutóbbi levelem kapcsán - amiben a sokadik himi-humizást megunva jeleztem, hogy felettestől várom a választ, de az összes mondatra, aminek a végén kérdőjel szerepel - már válaszra sem méltattak. Amikor eladtam a masinát, csak 15 ezret buktam nekik köszönhetően, mert ki vesz meg nyugodt szívvel egy olyan eszközt, amihez nincs jótállás jegy, de állítja, hogy a szerviz a fotót is elfogadja...
Szerk.:
erikviking: nincs, de üzletbe vidd vissza, és indoklás nélkül állj el a vásárlástól, más módon jön a mókuskerék. Nálunk egy frissen kicsomagolt készülék kijelzőjén éktelenkedett egy karc, az ügyfélszolgálatot felhívva pedig még a hölgy is azt javasolta, hogy ha nem akarjuk hetekig ügyezni, akkor csak simán vigyük vissza.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz betyarr #77712 üzenetére
Volt még itt valaki, aki szintén megreklamálta a NapiNet aktiválást, arra a válaszra is kíváncsi leszek. Nem tudom, ki volt az, illetve neki most éppen aktívnak mutatja-e a Maratont.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Meg tudná Valaki mondani, hogyha a Telekomhoz/domino most / akarok átmenni és szeretném megtartani a bluemobilos számomat,akkor az hogyan lehetséges és mennyibe kerül? gondolom csak személyesen lehetséges.Köszönöm!!!!
-
Arcképgyáros
Családi opcióban vagyunk barátnőmmel, telekom app mégis számlázza a hívásokhoz a közös hívásunkat pedig elvileg ingyen lenne. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Oroszlánom #77716 üzenetére
Személyesen kell márkaváltást kérni. Valszeg annyi lesz amennyi egy új sim a telekomnál lebeszélhetőséggel. Talán olyan 3 ezer körül. De kötni kell az ebet a karóhoz, mert könnyen elhajthatnak vele, ha olyan ügyintézőt fogsz ki, akinek nincs kedve órákig bíbelődni a dologgal.
-
gboszi
senior tag
válasz [P]laci #77706 üzenetére
Csak nem akartam azzal szivni, hogy januárban megint megyek máshova, hogy most éppen hol nem emelnek árat...
Nem értem hogy miért blöffölt (hazudott volna) hisz neki pont az a dolga, hogy mindenkit beszippantson. Ez a nem akart dolgozni meg netto baromság, mert pláza péntek délután, pontosan addig kell (folyamatosan) dolgozni amig nyitva van. Szóval, nem akart dolgozni, hogy jöhessen a következő..."If you're good at something, never do it for free!"
-
glaci
őstag
Srácok, ill. valaki a Telekomtól!
Akkor most ez a BF akció ennyi volt és vége vagy lehet rá számítani, hogy a jövő hét végén is lesz még valami?
Igazából nagyon vártam, de csak egy óriási csalódás volt ez nekem.
Szerettem volna egy Samu S6 -ot vagy S7 -et venni jó áron, de nem hogy ezek, de még más értelmes sem volt.
Az S3 -am és az S4 -em is halódik már, jó lett volna frissíteni.Még ezen a Honor7 -en gondolkodtam, de sajnos nem ismerem, így nem tudom hova pozicionálni.
Ráadásul (és ez a legnagyobb gondom) a Gear S nem működik más készülékkel, csak Samsunggal. (Pedig a dual active Cat6 -os 4G, a dual band AC WiFi és a tanulni is képes infra port még tetszene is.)Szóval, érdemes még várni a jövő hét végét vagy nem lesz már semmi és vegyek gyorsan egy ilyen régi kifutó Honort, hogy ne maradjak egy évig "normális" telefon nélkül?
Köszönöm előre is az információt és a tanácsokat!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
gboszi
senior tag
válasz St3ven #77725 üzenetére
Azért durva, (és sajnálatos) hogy szerintetek csak és kizárolag ez a verzió lehetséges, hogy egy profitorientált vérszomjas karierista vámpir hazudozik csak azért hogy jutalékhoz jusson...
Én akkor is köszönöm, hogy segitett, hogy ne vátsak arra, mert hamarosan emelni fogják."If you're good at something, never do it for free!"
-
-
gboszi
senior tag
válasz joelke HU #77730 üzenetére
1. Segitsegert jottem, hogy hogyan tudok szamot valtani, segitettek, köszönöm.
2. Kaptam egy olyan valaszt egy Ts dolgozotol hogy megszunik dragabb lesz, higgyek neki ne valtsak, gondoltam segitek s megosztom.
3. Senki nem hiszi el, hogy igy lesz, sőt nekem se hogy ezt mondták, de én vagyok a troll. Az vigasztal hogy sokan kerestek privatban, akiknek leirtam mi tortent és eldönti, hogy vált-e vagy sem.Ui.: 40 Ft-ot mondott.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #77734 üzenetére
Szerintem 40 Ft -os percdíjra gondolt, nem havira. (Gondolom úgy értette, hogy vissza áll az eredeti percdíj.)
Bár szerintem ennek semmi értelme nem lenne, hiszen akkor mindenki húzna el a Tutiba.
Más:
A BF akciós kérdésemre esetleg valaki?
Várható, hogy jövő héten is lesz esetleg valami? Netán értelmesebb, mint a mostani?
(Milyen teló az a Honor7? Nagyon ratyi?)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
bkca
tag
válasz 4Grider #77727 üzenetére
Olyan jó lenne, ha bevezetnének egy egyszerűen csak Domino nevű díjcsomagot, és telekomos normál díjas vezetékes/mobil számokat mondjuk 15- (na jó, üsse kő, lehetne 18 is), nem telekomos belföldi normál díjas számokat meg mondjuk 18 (na jó, üsse kő, lehetne 21 is) ft/percért lehetne hívni.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz gboszi #77732 üzenetére
Király. És ezt sokadszori kérésre sikerült elárulnod. Gondolom fene nagy titok. Egyébként továbbra sem hiszem, hogy a tré a saját ellensége lenne. Ha változik is a dolog inkább havidíjas lesz, mintsem eltöröljék. De ahogy fentebb is írták akkor marad a voda tuti annak aki egy kicsit is élelmes, a többiek meg fizessenek csak akkor ha ehhez van kedvük. Te sem az én pénzemet költöd, szóval továbbra is mobilozz nyugodtan 33 Ft-ért ha már három hónapig nem akartál 9-ért vagy 19-ért.
-
MaxxDamage
félisten
Most váltottam havi net csomagot NetPlusz XL -re és még van rá "Adat Négyszerező Promóció" ? -most nézem, 12GB felhasználható adatforgalmam van- (2.828 Ft -ért nem is rossz !)
Sajnos kábeles netem behalt (ebéd után óta nincs...) és le is mondom, mert megyek vissza T-hez ilyen téren is... GelkaTech -el már tele a hócípőm!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #77740 üzenetére
Ez hűségidős?... nincs kedvem átolvasni
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MaxxDamage
félisten
válasz Vangelis #77741 üzenetére
2.8k -s ár az Céges előfizetéshez tartozik.- amúgy 4.490 Ft mint belépési díj , Havidíj meg 3.592 Ft normál esetben, normál előfizetés esetén
Hűséges? Fogalmam nincs, de 200MB -os csomagról váltottam most (ami 800MB volt) és azelőtt 1GB -os csomagom volt (ami 4GB volt) de asszem csak 2x vagy hányszor négyszereződik a megrendelés után.L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Arcképgyáros
T fejlesztett megint hálózatot? Végre van nálunk 4G.
-
Mr.Csizmás
titán
Honor 7 még mindig BF áron megy, 40-50 díjcsomagtól függően 2 évre. Mate 8-at meg sikerült kifosztani, mindkét szín elfogyott.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ludovicus
aktív tag
Blue Mobile -> Domino márkaváltás, hétvégi személyes tapasztalat: a maglódi bevásárlóközpontban található partnerüzlet hozzá sem fogott, ügyintéző először azt sem tudta, hogy mi az a márkaváltás, majd a "központtal" történő egyeztetés után a legközelebbi t-pontba küldött (onnan ~20 km bármely irányba). Így a honlapon, a GyIK-ben, a márkaváltásnál található infó sem pontos, mert az üzletkereső az összes partnerüzletet is kidobja...
-
Bazsee71
őstag
válasz Mr.Csizmás #77745 üzenetére
De már csak az ezüst, a fekete elfogyott.
-
KZP
őstag
válasz Mr.Csizmás #77745 üzenetére
Látogass át a Mate 8 topikjába gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest