Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg, hogy a legtöbb méretben lesz választék, csak türelem kell ide!
-
F.B.I.
veterán
válasz
banuszzs79 #37661 üzenetére
Semmit.
-
Rögtön egy akciós 50C6KS 2025-ös példány...
-
nicu71
addikt
válasz
banuszzs79 #37658 üzenetére
805re nagyon jó hatasú volt a 486os szoftver,de a 765re volt aki panaszkodott hogy elcseszte a színeket.Nálad eleve nem jó,tehát meggondolnám mit tegyek.A 805re Vhiktor beállitásait vettem meg ,az tökéletes,de nem tudom a tvdre van-valami .A Tcl-nél elég kaotikus mikor jön OTA frisssités,ezt sokszor veséztük itt , érdemes olvasni,keresgèlni,h képbe legyél.Annyi bizonyos hogy changelog se divat nàluk,mindent a lelkes közönség tesztel.Én eddig minden frissitést feltettem pendrive ról,a 486 óta viszont nem piszkàlom,jó az úgy ahogy van🙂
-
banuszzs79
tag
Még egy új kérdés hol kell álttiani a bőrszint sd-ben nekem elég pirosak a fejek és filmeknél mint ha lenne egy enyhe zöldes beütés a filmeknél mit kelle ezekhez állitani melyik menüben?
-
banuszzs79
tag
válasz
nicu71 #37643 üzenetére
Bocsi ha értetlen vagyok de nekem ez most nem tiszta ha itt vannak ezek a frissitések akkor ezek honnan jönnek a Tcl-től? Ha igen a tvm miért nem frissiti automatikusan magát 2022 ez a szoftver azt irja... Minden jó hát nem tudom sok helyen olvastam hogy új frissitésekkel szebb lehet a kép stb...Letöltöttem már a fájlokat de nem tudom feltegyem e... gondoltam hátha valakinek van tapasztalata...
-
Tibor77i
kezdő
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor veszek egy hosszabítót.
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Tibor77i #37653 üzenetére
Ez egy USB2.0-ás Y toldó kábel, ezekre azért tettek Y kábelt mert egy USB 2-es port jó esetben 500mA ad csak le és az kevés tud lenni a HDD-nek, no ez USB 3 esetén már sok esetben jobb ott már 1000mA-re képes egy USB port és az már elég tud lenni egy 2,5" külső HDD-nak.
-
Tibor77i
kezdő
Egy külső merevlemezt milyen kábellel lehet rádugni a TCL tévé USB bementére? Egy Y kábel jön ki a merevlemez házából. Köszönöm.
-
Sziasztok!
Múltkor javasoltátok nekem páran C805 helyett a C765-öt és valóban ésszerűbb választás, köszönöm a javaslatokat!
Keresővel keresgéltem és nem találtam olyan bejegyzést, hogy valaki Telekomnál vagy One-nál tudta volna megvásárolni.
Alzánál látom az oldalukon, hogy valaha kapható volt a TV, de “pillanatnyilag nem elérhető” és gondolom már nem is lesz náluk készleten.Jelenleg az Euronicsnál lehet kapni legolcsóbban, még gondolkodom, hogy az extra gariért fizessek-e.
Ti is úgy látjátok ugye, hogy ez a modell (55”) már nem lesz kapható úgy, hogy érvényesíteni lehessen rá a TCL promóciós 5 év garit ugye?
-
mikrofon
veterán
-
nicu71
addikt
válasz
banuszzs79 #37613 üzenetére
Ha minden faszán működik,akkor nem kell eröltetni a frissítést.Nemsoká úgyis ki fogjàk engedni,ha olvasod a fórumot ugyis mindenki arról fog beszélni.🙂 Ha esetleg valami miatt nem kapod meg/mindig vannak ilyen esetek,akkor TCL Telegram oldalán le lehet tölteni az aktuàlist,pendrive segítségével pedig telepíteni.
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Van valami beállítási lehetőség, hogy tv kikapcsolásakor a soundbart is kikapcsolja a tv? (P635) -
Alarikman
senior tag
Korábban téma volt. C805 nálam rendes fogyasztás mérővel 60W körül volt SD tartalommal és 100W körül volt Dolby vision-al. Igaz ez csak egy 55 colos példány. Nagyobbak szerintem plusz 20-30W.
Egyáltalán nem sok. HD plazma tv-m 200W felett fogyasztott 42colon 10-15 éve.
Ja és a készenléti fogyasztása majdnem 0. -
ρσгτσ
addikt
válasz
medosz11 #37635 üzenetére
NTFS vagy exFAT a nagyobb méretű fájlok miatt. Illetve mindenképp MBR legyen és ne GPT.
Utóbbit nem valószínű, hogy látni fogja. Viszont sima formázás ezen nem változtat. Ha GPT, akkor az is marad. EaseUS Partition Master -t használd.
Szerk.:
Egyébként FAT32 -n kívül a többivel lehet gondja. Ezért teszteld, mielőtt belakod a pendrive -ot. -
medosz11
tag
Sziasztok! TCL 43C655 tv-hez filmnézéshez a pendrive-nak milyen formátum kell, hogy felismerje a tv?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
raziel01 #37628 üzenetére
Olvasom itt-ott az újabb TV -k esetében, hogy vannak ezzel problémák. Amit még régi TV kezelt, azt a mostaniak már nem biztos, hogy tudják. Egyes avi, régebbi mpg fájlokat szoktak írni.
Talán ha ránézel milyen fájlok vannak, akkor a többiek tudnak segíteni. Vagyis olyanok, akik szintén C765 -öt használnak.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Két TV közt agyalok:
TCL 55C655 PRO
TCL 55C765512 GB-os SSD van jelenleg amiről nézek néha filmeket régebbi Samsung TV-n (2014)
20-30-40 GB-osakat. Hiba nélkül kezelni fogja a TV? -
gg72
veterán
Ok, egyet azért lehet bepróbálok.
@Probert75: Kösz.
-
Tibor77i
kezdő
Köszönöm mindenkinek a távirányítós hozzászólásokat.
-
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #37598 üzenetére
Ráadásul nálam nem a forgalmazó vitte el, hanem közvetlenül a szervíz.
-
banuszzs79
tag
Sziasztok Van egy c765 hiába kerestetek vele frissitést nem talál semmit ez normális? 401-es firssités van rajta ahogy nézem az jó régi lehet már met itt már láttam 509-est is valaki rakott fel...érdemes erre frissiteni és miért nem megy automatán kicsit félek hogy tönkre teszi a tv-t ha valamit felrakok...Kinek mi a tapasztalata vele érdemes frissitgetni van látványs változás javulás bármi? Köszi előre is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Tibor77i #37610 üzenetére
Olyan szerintem nem lesz, ami a gyári távirányítóval megegyező dizájn.
Viszont kínából lehet rendelni ilyet, vagy ehhez hasonlót.
Aminél van air mouse, világítanak, illetve halkabbak gombok. Bár egy-két funkciót tanítani kell neki, de a legtöbb dolg egyből, azonnal megy.
-
Vhiktor
nagyúr
A C855 teszt végére értem.
Így már bátran kijeletnhetem, hogy eddig messzemenőleg a legjobb miniled tv amit láttam. amíg kapható bátran vegyétek, brutális. -
ρσгτσ
addikt
válasz
flash- #37601 üzenetére
Jet is főleg utángyártott távirányítókat árul. Annyi a különbség, hogy valamivel gyorsabban megérkezik, és egyszerűbb intézni, ha valami probléma lenne vele.
Rendeltem néhányszor utángyártott TCL távirányítót is kínából. Szerintem kb. ugyanaz, mint a gyári.
C725 -höz melyik OS -t használod? Mert ha Google TV, akkor lehet jobb lenne az újabb fajta. Bár a gyári típus szerintem kicsit kényelmesebb és halkabb is.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
leon1977 #37599 üzenetére
Semmi gondom a vidaa rendszerrel --hbo nincs, nekem nem is kell, a lényeg van (netflix,prime,disney,apple) igaz nekem egy régebbi U8as sorozat van
amúgy ha a 75ös u8 sorozatú tv amit kinéztem VA paneles lett volna most nem a c805 lenne hanem a hisense
Amúgy a kettő kettő közül most hirtelen én is nehezen választanék ---fényerő kb ugyan az (1300 /1500 )--- a hisense hangja biztos jobb a 2.1 miatt -----a tcl-nek több zónás háttérvilágítása van ( 512/ 384 ) ---de ugye nem minden a zónaszám ,az 55ös hisense u8qf ami van nekem 132 zónás ,az is nagyon jó kis TV
-
ρσгτσ
addikt
válasz
leon1977 #37599 üzenetére
C805 -nél 512 local dimming zóna van. U7NQ -nál 384. Emellett szerintem az OS is jobb az előbbinél. A felület is ismerős lesz a Philips után, ami droidos.
Én a TCL -t venném.
Legalább a V486 -os FW -ig biztos felfrissíteném a TV -t. Ha magától nem találja meg, akkor manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest