- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
-
mikrofon
veterán
válasz
freeland0806 #38055 üzenetére
Én mindenhol szabványt állítottam be... Többinél úgy tűnt kicsit elcsúsznak bizonyos színárnyalatok. De ugye ez lehet attól is hogy nem kalibrált a TV-m...
Illetve amit még észrevettem hogy szerintem az élesség beállítás nem 0-án a normál, hanem 50-en és ehhez képest lehet növelni és csökkenteni. Kár hogy ennél a beállításnál nincs kikapcsolási lehetőség.
-
Morph76
senior tag
válasz
AxBattler #38049 üzenetére
Ezeket én sem értem. A 98 c8k is csak 3300 euro. Ha azt átszámolod az itthoni 2milliós árhoz is elég szimpatikus kedvezmény jön ki.
Más.
Azt néztem, mert 98"-ban gondolkodok, hogy hivatalosan nem jön a C9k-ból, ilyen nagy modell Európába. Elvileg az usa kap majd ebből is 98"-t. Ennek ellenére Belgiumban látok ilyet: [link]
Most, akkor van ilyen, vagy nincs? Nem volna mindegy, mert elvileg ebben a típusban kb 7000 zóna lenne, a c8k 3840 zónájával szemben. -
mikrofon
veterán
Akinek az új menüje van az a helyi fényerő csökkentés alatti beállítást a csúcsfényerőt milyen értéken használja?
-
Hmm... most nézem, durva a 115C7K felára a 98"-osokhoz képest.
Még durvább, ha azt nézem, osztrák MM-ből jóval olcsóbb lenne. -
oio1i10o
lelkes újonc
Rendes garanciában kaptam.
Köszi, erre nem is gondoltam és öszintén szólva nem sok kedvem van több száz kilómétert utazni oda-vissza, hogy aztán mondjuk csak kiállított darab legyen vagy hazaérve konstatáljam, hogy amúgy pixelhibás és vihetem vissza, úgyhogy akkor megpróbálok beszélni az ügyfélszolgálattal, hogy pénzt adják vissza inkább.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
oio1i10o #38046 üzenetére
65C765, de arra érdemes lenne rákérdezni, hogy nem csak kiállított darabok vannak -e készleten...
Az utalványt a 3 év rendes garanciában kaptad, vagy plusz garanciában? Előbbinél visszakérheted az árát, és tudsz máshol is vásárolni. Utóbbinál ritkán van erre lehetőség, így csak annál a kereskedőnél tudsz új készüléket választani.
-
oio1i10o
lelkes újonc
TCL 65C728-am képernyöjével vannak problémák és kapok helyette csereutalványt az Euronicshoz. Mit ajánlanátok max. 350 ezer forintig ami hasonló vagy jobb minöségü. Leginkább filmnézésre lesz használva, jó HDR fontos, soundbar van úgyhogy a hang nem annyira, illetve nem lenne rossz, ha Xbox Series X-el is jól müködne. Azért itt kérdem, mert ettöl függetlenül meg voltam elégedve a TCL-el.
-
Rewmac
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy most van-e valami akció az új TCL TV-kre? A C8K 65” -290.000 HUF-al 550k a Euronicsba nem olyan régen 800k plusz volt. Nyilván lesz olcsó, csak olyan furcsa mert ez egy friss megjelenés.
A C8K i a kutatásain alapján a QM8K EU megfelelője, csak az nem jön le sehol, hogy mennyi a különbség mivel eddig a US modellek néha jobbak voltak (árban is durvább a US modell).
-
-
válasz
mikrofon #38031 üzenetére
Már csak maga a két szám is eléggé különbözik ugye.
Látatlanban úgy képzelném, hogy 180 Zone-os TV-re vetítek egy fekete hátteret, rajta egy fehér egérkurzorral, egyik széltől a másik szélre lassan mozgatva a kurzort szépen meg tudom számolni, hogy egy sorban mennyi LED villan fel mögötte.
Vagy apumnak arra biztos elég lenne, mikor pl a 4:3-as Columbo-t nézi, akkor oldalt a két fekete sáv szépen fekete marad.Tudom igen, hogy képernyőmérettől is függ sok esetben a Zóna érték, valamint ugye a jobb hangszórók is a nagyobb modellekbe tudnak beleférni.
mrmft: Nem tudtam pontosan, hogy C7K a C765-nek az idei megfelelője.
Azt sejtettem persze az előzőekből kiindulva, hogy a C6K nem lehet. -
Fifaisshit
őstag
Ezúton is köszi mindenkinek aki aC6K helyett a 765 modellt ajánlotta
-
mikrofon
veterán
válasz
Steve2006 #38030 üzenetére
Őszintén szólva ha már zonás TV-t vesz valaki akkor ezt a c6k-t el kell engedni. Akkor inkább egy olcsóbb régi zóna nélkülit éri meg venni olcsóbban....
Azért a 180 és 720 között órási különbség van és nem csak számértékben hanem ez tényleg látható.
Nem gondoltam, hogy adott méretben ekkora a különbség.... -
mikrofon
veterán
válasz
fery02 #38024 üzenetére
Arra figyelni kell hogy mérettől függően változik a zóna szám és sok helyen nem jól adják meg, hogy az adott méret valóban mennyi zónát tartalmaz...
Persze lehet hogy te jó számokat írtál, nem ellenőriztem. Inkább csak figyelem felkeltésnek szántam azok számára akik csak gyorsan ránézek a spec-ekre és összehasonlításokra. -
-
válasz
Bogyi007 #38019 üzenetére
Egész felkeltené az érdeklődésemet, hogy ezt kezdjem nézegetni 55C765 helyett, csak a Local Dimming Zones értéke nem tetszik, ugyanis az 180, szemben a C765-nak a 720-as értékével.
Viszont új modell ugye, kb ugyanazon az áron és számomra szimpatikusabb talp kialakítással (nekem jobban tetszik az oldalt kettő kicsi, mintsem középen egy nagy).
-
ioles
csendes tag
válasz
Fifaisshit #38013 üzenetére
szia
App nincs sztem jó, de a TCL bbrowserrel szépen fut, joyt hozzá csatlakoztatva a TVhez böngészőben. -
st6969
őstag
Sziasztok!
C805, One tv (mediacard). Valahogy sikerült az egyik tv csatornát "beszívezni", azaz kedvencnek jelölni. Arra rájöttem, hogy lehet szűrni (pl. csak a digitális, vagy csak a kedvenceket, vagy mindet, stb. mutatja). Gondot nem okoz, mert a "Mind"-re van állítva a szűrő, de tegnap elmolyoltam vele vagy 10 percet, de nem jöttem rá, hogy hogy kell a kedvencekből kivenni. Tudja esetleg valaki?
Amúgy a hír tv-t sikerült beszívezni, szóval már csak ezért is sürgősen vissza kellene csinálni... -
Bogyi007
veterán
-
maglew
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
maglew #38014 üzenetére
Ezt a másik topikban is írtam neked, hogy nem értelmezhető a "Google app akadozás". Valószínű nem teljesen erre gondoltak, de érdekelne pontosan milyen TV -nél írták.
Maga a TV android rendszert használ, amin van egy Google TV felület. C805 -ből nekem 2 is volt, különböző szoftververzióknál a rendszer sebességét érintő, illetve az ehhez kapcsolódó egyéb anomáliákkal soha nem találkoztam.
Amire esetleg gondolhattak, az a korábban sokszor tárgyalt akadozás, ami elég változó módon volt jelen, és nem mindenkinél. Pl. Netflix filmek esetében.
Erre megoldás (ha belefutnál) a V486 -os szoftververzió (valamint attól felfelé), amit valószínű manuálisan kell felrakni. De ebben segítenek a fórumrársak.
-
maglew
aktív tag
Mennyire lehet probléma a google app? Állítólag akadozik, ledobál. Ez mennyire jellemző a c805 modellre?
-
Fifaisshit
őstag
Sziasztok!
TCL-en van lehetőség Xbox felhő alapú játékra?
Elsősorban megbízható appra gondolok.Köszönöm előre is.
-
Morph76
senior tag
Van már valakinek új C8k-ja bármilyen méretben? Érdekelne, milyen a WHVA panel...
-
maglew
aktív tag
Sziasztok,
Ti melyiket vennétek? (50 colosból)TCL 50C805
TCL 50 C655
TCK 50P7Kköszi
-
blakey
titán
válasz
bazsimano #38001 üzenetére
Android/Google TV-re nincs app, Kodit telepíted és a movieshark tárolóból alól van telepíthető változat, ami megbízhatóan működik.
-
Magam is úgy tekintenék egy “felbontott” vagy egy “újszerű” termékre, hogy valamennyire “Kinder meglepetés” érzésem lenne és egyből elkezdeném keresni a nyomokat, hátha találok valami arra utalót, ami alapján dönthettek a visszaküldés mellett.
Aztán nem minden embernek egyforma a használati szokása és igényessége, lehet szemem előtt lenne a hiba, csak nekem nem éri el az ingerküszöbömet és nem venném észre, vagy esetleg emlékszem voltak itt TV-zési gondok is pl a PR szolgáltatóval kapcsolatban, na az engem totál elkerülne, mert hagyományos TV nézésre nem lenne használva.
Azért lennék jobban bizakodó, mert nagy valószínűséggel “egyszeri” ember küldené vissza a TV-t, aki nem foglalkozna hiba megoldással, én meg itt a fórumnak köszönhetően mindenképp kipróbálnék új fw-t rátenni, hátha végülis egy tökéletes TV-t kapnék, ami korábban csak szoftveres issue miatt került visszaküldésre.
De most csak úgy ráérek írogatni, ami pont ide amúgy tökre felesleges is, mert itt egyértelműek mindenkinek a leírtak.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! C735os tcl tvre szeretnem felrelepiteni a one tv appot...de valami miatt nem sikerul, kidobja, hogy nincsen semmilyen eszkoz nincsen amire telepithetem az appot..
Sok idom meg nem volt babralnom vele mert rohanasba voltam..
Van valami usbn keresztulj gyors telepites?
Udv es koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged