- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
vampire17 #59409 üzenetére
Homekit kulso elereshez kell egy aktiv eszkoznek lennie otthon ami Homehub-kent tud mukodni:
HomePod, AppleTV vagy iPad
Ha a cucc valoban megy Homekit-en keresztul akkor tok mindegy, hogy a HA-ban mi van beallitva a vezerles a Homekit-en tortenik es a fent emlitett modon a mobilodrol a Home app-bol fogod tudni vezerelni barhonnan(ahol van net)
pl nalam a home hub az egy AppleTV 4K -
llacee
őstag
válasz
vampire17 #59407 üzenetére
Bescanneltem a shelly admin felületén a matter alatti QR kódot a homekit alkalmazással és minden további nélkül hub nélkül direktben vezérli a kaput.
Hát ilyen sem volt még, hogy valami ennyire gyorsan megoldódjonszat8: rendszeresen nézem a frissítést és eddig az 1.5.1-nél nem mutatott frissebb verziót, érdekes
-
szat8
tag
válasz
llacee #59405 üzenetére
Az a még furább, hogy nemrég vettem 5 db shelly 1pm mini gen3-at, amiből 3 db megkapta az 1.6.1 firmware-t miután ráfrissítettem, a másik kettő viszont csak 1.5.1-et kapott matter nélkül, és csak az 1.6.0-beta2-t ajánlja fel, amiben elvileg szintén lenne matter, de maradok a stabilnál
Egy csomagban jött a gyártótól mind az 5. Nem értem hogy lehet más a hardware, meg is lepődtem rajta.
De úgysincs még más matter eszközöm, úgyhogy nekem doesn't matter. -
llacee
őstag
Sziasztok!
Van egy garázskapum, amit tudok nyitogatni Shelly 1 Gen3-al Blue Button-nal, meg alkalmazásból is.
Szeretném valahogy a kaput Siri-vel kezelni és térképezem a lehetőségeket.1. Shelly 1 Gen4 ha jól látom natívan integrálódik az apple home-ba?
2. Esetleg egy MOES Tuya Zigbee Matter Hub-al a meglévő shelly-t tudom vezérelni?Köszönöm
-
vampire17
addikt
Aki esetleg EMQX-et hasznal. Erdekes valtozas: https://www.emqx.com/en/blog/adopting-business-source-license-to-accelerate-mqtt-and-ai-innovation
A lenyeg. Standalone futtatas eseten mint magan mint vallalati kornyezetben megkapjuk a teljes (eddig enterprise) funkcionalitast, de clustert most mar csak fizetosen futtathatunk.
Maga a licensz valtas erdekes kerdes... nyilvan innentol nincs nyilt forraskodu valtozat, de ez nem azt jelenti , hogy nem lenne validalhato a forraskod, csak a felhasznalas feltetelei valtoztak meg.
-
Cyberbeni
addikt
Volt nemrég kérdés, hogy az energy dashboardba a napi értéket kell e berakni. Ha éjfél után reszetelődik az érték (mert mondjuk elcsúszott picit az óra), akkor lesz egy ilyen szép nagy negatív érték a dashboardon: [link]
Tehát vagy a létező totalt érdemes beadni, vagy ha nincs, akkor utility meter helpert kell kreálni, ahol be van pipálva a periodically resetting opció. (Ami akkor is hasznos, ha mondjuk egy eszköznek áramszünetnél visszább áll egy kicsit a total számlálója)
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Mi a bestbuy okos konnektor ami tud fogyasztást is pontosan mérni?
Most néztem hogy a xiaomi smart plug 2 már tudja ezt, itthon egy sima 1-es van, az még nem tudja sajnos. Ez mennyire megbízható? Igazából időleges méréseket akarok csinálni nagyjából, érdekel egyes eszközök napi görbéje, fogyasztása. Szóval ha van jobb ajánlat mint 5k-ért ez a xiaomi (pontosságban, ár/érték, stb) akkor szívesen választok mást, sok xiaomi eszközöm van mi home alkalmazásban de mivel nem hosszútávra akarom sehova se applikálni ezért igazából mindegy, csak pontosan legyen + megbízható appban átláthatóan látszódjon és ne csak a pillanatnyi. -
vampire17
addikt
Fontos info Tuya usereknek!
A 6.5.0-as App verzio (és a 1.13.4 es matter gateway verzio ) az alabbi fontos frissitest hozza:
Optimized pairing experience:
Matter: Support integration with third-party Matter gateways and their sub-devices.Ez nagyon fontos frissites, aki matterezik, nem kell reszletezni miert
-
tsilver
aktív tag
Tudna nekem valaki segíteni Solar Edge integráció ügyben? Lecseréltem a vasat egy 64 bitesre, a régin tökéletesen működött az alábbi konfigurációval, (részlet belőle), de az újra képtelen vagyok működésre bírni, a régi konfiguráció egyáltalában nem megy, ha lokált választok, nem találom meg az integrációk között IPl cím alapján, api kulcsot meg valamiért nem fogadja, pedig ezt is legeneráltattam a szolgáltatóval, aki mostanában használ ilyen integrációt legyen kedves segíteni már, akár privátban is.
# Solar Edge merese
sensor:
- platform: command_line
name: CPU Temperature
command: "cat /sys/class/thermal/thermal_zone0/temp"
# If errors occur, make sure configuration file is encoded as UTF-8
unit_of_measurement: "°C"
value_template: "{{ value | multiply(0.001) | round(1) }}"
- platform: template
sensors:
solaredge_current_power_kwh:
friendly_name: 'Jelenlegi'
unit_of_measurement: 'kWh'
value_template: "{{ states('sensor.solaredge_current_power') | float / 1000 }}"
icon_template: mdi:solar-power -
biker
nagyúr
válasz
vampire17 #59396 üzenetére
veszek egyet, letesztelem, de jónak tűnik mindent elolvasva.
Mármint olyan értelemben jónak, hogy a portásfülkében üldögélő Pista bácsi is érteni tudja, mert ránéz és egyből lát mindent a dashboardon.ja ingyenes fiók 40widgetet bír el, nekünk 10 kell max 20 ha I/O és mért érték kijelzés is kell
-
biker
nagyúr
válasz
gorbep #59391 üzenetére
sajnos nem, mert ásni kellene meg térkövet bontani, egy ipari terület két parkolójában 6+4 töltő van, és mindig baj, hogy egyéb okok miatt leáll a töltés (rossz autó konstrukció), és ilyenkor a portás megy és újraindítja. de nem látja messziről, melyik tölt melyik nem. ezért kell valami okosság. mindkét területen megoldható a hálózat elérése, de amúgy 100-150méterre vannak egymástól
és nem okos töltők, hanem egyedi gyártású egyszerű RFID-s indítású töltők -
gorbep
senior tag
Mennyire vannak szétszórva? Nem lehet egy RS-485 vonalon MODBUS-szal összeszedni a mérők adatait? Onnan már egy MODBUS-TCP átalakítóval bárhová lehet továbbítani, pl egy HomeAssistant alá.
Nem szeretek felhőtől függeni. Ha leáll a Shelly rendszere, akkor nem jönnek majd az adatok a DashBoard-ra, nem tudom mennyire kritikus a feladat...
-
vampire17
addikt
Igy van, ez egy asztali bongeszo: https://control.shelly.cloud/ ez a cim.
1 EM es egy plus 1 EM van a kepen. Nincs limit hanyat kezel. Az ingyenesben van olyan limit, h max 5 dashboard-ot tudsz csinalni (de nyilvan egyen lehet akarhany eszkoz)
-
biker
nagyúr
Sziasztok
egy projektben felügyelni kellene 10db berendezés működését, ezen belül áramfelvételét
Legalább működő megoldás lenne 10db "okos" mérő amit egy alkalmazásban meg lehet jeleníteni, egy tableten vagy desktop böngészőbenEhhez melyik mérő és melyik app a jó megoldás, ahol EGY képernyőre kitehető a 10mérő által mért L1-L2-L3 adata, és nem kell egy képernyőn kiválasztani egy mérőt hogy a részleteket megnézzük?
Ez a dashboard jelleg fontos.
Ha esetleg paraméterezhető úgy, hogy a mérő "widget" színe vagy az áramfelvétel alapján vagy egy másik feltétel szerint színezhető legyen, az bónusz lenne. -
spst
csendes tag
válasz
iloilo2000 #59381 üzenetére
Mivel okosan és ügyesen mindent megtettél, hogy teszteld az SL-t és arra az eredményre jutottál, hogy a villanyórával van a probléma, én nem az SL-t dobnám ki, ha nem rászállnék a szolgáltatóra. Úgy néz ki, hogy tápot kap az SL a villanyórától, de adat nincs, legalábbis ha jól értettelek. Ahogy LouiS22 is írta szakszerű jogi hivatkozásokkal kell panaszt tenni nem csak a szolgáltatónál, hanem a felügyeleti szervénél is. Ugyanis ha az SL-t dobod ki, attól még nem javul meg a villanyóra.
-
LouiS22
veterán
válasz
iloilo2000 #59381 üzenetére
Jelentsd be újra, hivatkozz a jogszabályra és ne hagyd magad lerázni.
-
iloilo2000
csendes tag
Sziasztok,
Továbbra sem tudom beüzemelni a Slimmelezert.
Szigetszentmiklós, azt hiszem Elmü-Émász volt a régi szolgáltató, a kütyü csatlakoztatva a villanyóra portra, onnét kapja a tápot, wifi-n elérem, de a web felületen minden adat NA. A jobb oldali részen nem látok raw adatot, csak a wifi és az uptime jön.
Bejelentettem a szolgáltatónál hogy aktiválják a portot (hátha ezzel van a gond), de csak egy standard választ kaptam az óra leírásával.
Kipróbáltuk és a SL jól működött egy ismerősnél, illetve a kábelt is kimértem, azzal sincs gond.
Ugyanez a típusú villanyóra másnál szintén működik.Van esetleg még valakinek ötlete amit kipróbálhatnék mielőtt eladom ezt a számomra használhatatlan izét?
Előre is nagyon köszönöm. -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Ismertek megfizethető mozgásérzékelőt kültérre, ami 24V-os? (Én is vezetekézős típus vagyok).Eddig ár-érték, illetve befektetett munka arányában a hagyományos 230V-os mozgásérzékelős megoldás tűnik életképesnek egy relével.
-
szat8
tag
válasz
Cyberbeni #59378 üzenetére
Köszönöm!
Hát akkor szerintem maradok az eredeti megoldásomnál.
A "javasolt" azért nem tetszik, mert abban meg a beazonosíthatatlan device_id-k vannak.
Persze azt össze lehet kattintgatni UI-ból, de inkább ezt a fapados megoldást használtam elsőre:- alias: Nappali lámpa kapcsolása
id: nappali_lampa_kapcsolasa
mode: single
triggers:
- trigger: mqtt
topic: "zigbee2mqtt/miniswitch_nappali/action"
payload: "single"
actions:
- action: light.toggle
target:
entity_id: light.nappali
Egyetlen hátrányának azt látom, hogy a log-ban nem olyan szép visszakeresni, de igazából kb mindegy. -
szat8
tag
válasz
LouiS22 #59373 üzenetére
Köszi a tippet, le is cserélem rá az ezeréves scraper-es megoldásomat!
Összeismerkedtem a Z2M-vel, és van egy kezdő kérdésem:
Ti a gombokhoz az esemény alapú "experimental" megoldást használjátok, vagy a gyári leírás szerint javasolt módon az mqtt üzenetek triggerelnek?
Erre gondolok itt:
Úgy látom már jó ideje van ez az opció (csak nekem eddig phoscon volt), de elbizonytalanított, hogy nem ez a "recommended" a leírásban. -
LouiS22
veterán
Egy jómunkásember csinált Időkép integrációt HA-hoz (HACS-ban megtaláljátok).
-
vampire17
addikt
megint egy nagy lepes a DiY-Tuya integracio iranyaba (Matter-en keresztul!)
-
BlackJack21
tag
válasz
Tesztelo.hu #59365 üzenetére
A Gardengatenél a panelen ki lehet kapcsolni az ugrókódot és akkor sima távírányítóval üzemelhet( nem ajánlott!). Nálam is van vagy 5-6 féle távírányító, amit kipróbáltam, elvileg tudják az ugrókódot, de nem
. Ha keresel akkor KeeLoq kompatibilis eszközt keress.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
vampire17 #59204 üzenetére
Na, meg is jött a cucc 1 hét alatt (mióta ilyen gyorsak a kínaiak?).
Nekem pechem van, az én ugrókódos táviárnyítómat (Gardengate) nem támogatja. A kérdés az, hogy ha beszerzek olyan távirányítót, amit támogat, akkor azt a távirányítót vajon rá tudom tanítani a motorra? Mert akkor megoldódott a probléma. -
JMP
kezdő
válasz
Snoop-y #59352 üzenetére
Akkor miért írod, hogy nem jó? Milyennek kéne lennie? Komolyan érdekelne, ha csak HA -ra használod, mert minek használnék mindet egy vason hiszen szeparálva talán biztonságosabb, akkor miért nem elég egy ilyen vas? Nem kötözködésből kérdem csak érdekelne mert több mint 3000 entitás van a renszerbe és nem látok vele problémát egyelőre. Csak ha váltok akkor miben gondolkodjak.
Rakható falra egyébként, másik házba is rakhatod, ezek miatt kérdezem. -
szat8
tag
válasz
Degeczi #59355 üzenetére
Köszi a tippet!
Akkor valószínűleg egy usb-s kis hangszórót is felismerne? Abban gondolom beépített DAC van, szóval kb. ugyanaz, nem?
(Igazából azt nem szeretem a wifis hangszórókban, hogy mindig elmennek alvóba, aztán meg delay van amíg felébrednek, és még csilingelnek is hozzá. Egy hosszabb hangbemondásnál ez elmegy, de egy rövid hangjelzésnél nem tetszik.
Persze ébren lehet tartani egy kis trükközéssel, de kicsit macera. Ezért gondoltam egy közvetlen hangszóróra.) -
ViZion
félisten
Ez sok dologtól függ, leginkább, h mennyi időt szánnál rá. Syno nas és egy gyári router az kb. bedug, konfigol, elfelejt és teszi a dolgát. Egy home "server" azért kér törődést, de ez is sok mindentől függ, mert alap nas-router-torrent, stb. dolgok pár este alatt testreszabhatók és nem kell nézegetni ennél sem.
-
Degeczi
nagyúr
A ki/bekapcsolás bejelentések az első alkalom után már amúgyis cache-ből rögtön jönnek, de folyton változó szövegeknél, mint pl. fogyasztás vagy időjárás előrejelzés, események bejelentése valóban kell a teljesítmény helyi TTS generáláshoz, ott már elkél egy I5 6xxxT, 8xxxT, azzal gyors a válaszidő és még nem durva a fogyasztás sem.
-
Snoop-y
veterán
válasz
LouiS22 #59344 üzenetére
Erto olvasas:
"Nalam ez takolmany kategoria hiaba official."
Raspberry Pi modul? Kb semmi masra nem hasznalhato csak futtatni a HA-t. Az az atlatszo doboz, hogyan nez mar ki? Ha meg eldugod mashova mert ugysem nezegeted akkor miert nem mountolhato (falra pl) vagy rakhato rack-be? -
szat8
tag
Gondoltam, ha már a nappaliba került a miniPC, rákötök egy sima hangszórót a 3.5-es jack kimenetre, és nem kell többet a google home minivel szórakozni.
Felraktam HA-ra a VLC add-on-t, és 2 dologra jöttem rá, ahogy teszteltem.
1.) Úgy látszik van a Wyse-n egy on-board hangszóró.
2.) Nyilván nem egy izmos hangminőség, viszont nem tudom rávenni a VLC-t, hogy megtalálja a kimenetek között a jack-et, csak a beépített hangszórót látja valamiért.Utóbbira van valakinek ötlete? Neten nem igazán találom a megoldást.
-
xeo98
csendes tag
Nálam egy Intel NUC futtatja, a fogyasztás miatt nem lett MiniPC.
Eddig ami hátrányt találtam az annyi, hogy a proci (Celeron N3060) kevés lehet a Whispernek. Legalábbis egy lámpa be még megy neki, de egy hosszabb mondattal már nem tud mit kezdeni, csak sokáig pörög rajta, hogy mit is akarhatok
Ezen kívül Frigate-hoz is kevés a teljesítmény. Ellenben videoképelemzés Hik rögzítőről LLM Vision-nel real time, és a Piper is azonnal olvas. -
ojb
tag
DSMR (Slimmelezer)mágusoktól kérdezném
DSMR P1 olvasás (pl Slimmelezer) esetében az alábbi módosítás hiánya miként jelentkezik?
max_telegram_length: 3000 pl az eredeti
max_telegram_length: 1050 -hez képest -
ka64
tag
Köszönöm a válaszokat. Mini PC irányba nézelődöm.
-
-
szat8
tag
Pár hete vettem egy Dell Wyse 5070-et használtan, nekem eddig bejött. Könnyen ment a telepítés is.
Biztos vannak jóval olcsóbb alternatívák is, de ez sem volt vészes.
Nappaliban van elhelyezve, ezért a passzív hűtés fontos szempont volt, SSD van benne, úgyhogy néma a cucc. -
Strezi
őstag
válasz
Snoop-y #59330 üzenetére
Én hasonló képességű de régebbi konfiggal belefutottam abba a hibába, hogy a HASSOS-t nem lehetett feltenni nem UEFIs biossal.
Felment egy windows és alá VM-ben van. Mondjuk nem bánom, így sokkal hordozhatóbb végülis. Nomeg, valahogy a virtuál gépes backupban jobban bízom mint a HA sajátjában. Egyszer próbáltam a HA CL-jáből visszaállítani, de reménytelenül elbuktam -
Ja, parancsot futtatni nem nehéz konténerben amúgy (
docker exec -it <konténer_neve> <parancs>
), de ha nem használod ki, akkor nyilván felesleges konténerizációval nehezíteni az életed
Én amúgy valami kis miniPc-t javasolnék. Valaki talán pont nemrég dobott be ide egyet, de a hardveraprón 30-tól szerintem elég jókat találni már. Nem tudom hol van a pénztárcád határa, de pl egy ilyen szerintem nagyon nagyon sokáig megfelelő lehet. (De ettől találni olcsóbbakat is) -
Degeczi
nagyúr
Ha nem vagy gyakorlott ilyesmiben, kétségtelenül a legkényelmesebb, legegyszerűbb megoldás a HASSOS. Sokszor volt róla szó egyébként a közelmúltban is, még itteni Hardveraprós hirdetést is linkelve, h az a gép tökéletes ilyen célra. Népszerű típus pl. a HP T620, de más hasonló thin-client jellegű gép (célszerűen passzív hűtéssel) jó lehet.
-
ka64
tag
válasz
Pulsar #59328 üzenetére
Nekem egy Sonoff iHost-on fut.
Egy ideig a Sonoff saját megoldásával kinlódtam, de az zsákutcának bizonyult. De ha már megvettem a hardvert, akkor gondoltam, hogy fusson azon a HA.
Fut is rajta, de pl a Tailscale-t nem tudtam rátenni (HASSOS-en néhány kattintás). Vagy a Midea LAN integráció januárban leállt. Ennek javítására parancs sorban kellene kiadni egy utasítást, de azt sem tudtam megoldani. Biztos vannak erre is megoldások, de az én képességeim korlátosak. -
ka64
tag
Sziasztok!
Jelenleg doccer-ben fut a HA, de elértem a korlátait. Szeretnék áttérni egy cél hardverre HASSOS-el. Mi az ajánlott hardver hozzá? (Visszaolvastam a fórumot, de csak néhány éves hozzászólások foglalkoznak ezzel. Azóta biztos van újabb megoldás is.) -
szat8
tag
válasz
vampire17 #59321 üzenetére
Ok, köszönöm!
Akkor nem görcsölök rajta tovább, csak nem szeretek spammelő hibaüzeneteket benne hagyni, ha van rá egyszerű megoldás.
@ViZion: most költöztetem át éppen a HA-t Synology dockerből mini PC-re, ahol nincs alatta proxmox, csak sima hass os, és ennek kifejezetten örülök eddig, mert a legtöbb dolog összehasonlíthatatlanul leegyszerűsödött számomra, ami az add-on-okat illeti.
Ha megjön a kis switchem, akkor lesz hely az slzb-nek is végre, mehetnek a ZigBee cuccok z2m-mel, és a conbee stick-et is szögre akaszthatom végre a phoscon app-al együtt, na akkor jön el a kánaán... -
vampire17
addikt
ez lehet erdekes neked sztm:
If the add-on moves on after the WARNING, that can cause problem, I wrote this comment in the add-on's code: "Though starting tailscale serve without HA won't fail, but will fill the logs with messages forever in each ~10s"
meg ez
szoval sztm is engedd el
To be honest, when I start the add-on up, and there are no WARNING or ERROR lines from the add-on itself (that has color) and my HA connection works, I never check the TS logs, it is sooo chatty. Only when I detect some malfunction.
-
szat8
tag
válasz
vampire17 #59317 üzenetére
A trusted_proxies részt bemásoltam, azt hiszem azt a Tailscale leírásból vettem.
A server_host résznek nem látom értelmét, mert a leírása alapján azzal csak lekorlátoznám, melyik portot figyelje.
Azért köszi a segítséget!
Nálad ezek szerint nem dobál ilyen hibákat?
Mindegy, ezt csak amolyan notification kategóriának tippelem, nem error-nak. Amíg szépen működik, inkább nem piszkálom tovább. -
vilmose33
őstag
válasz
Degeczi #59315 üzenetére
750 W-al használtam tegnap este, de tud 1250w-is illetve összesen 2000w-ot,de elég a 750W is ott is fél állásba volt a teljesítmény kapcsoló. Így is felfűtötte a gyerekszobát 25,5°C -ra úgy ,hogy nyitva volt az ajtó.
Azt szeretném, hogy ne menjen egész éjszaka ,az se jó ha túl meleg van, mondjuk hajnal 2-kor bekapcsolna menne reggel 7-ig.
Nézem közben az "okos fűtőtesteket" is. Nem vennék ha így meg tudnám oldani arra a pár napra.
Illetve vissza kapcsoltuk a fütést, egyelőre nem aktuális, de azért jó lenne vész megoldásnak a légkondicionáló mellé.
2016-ban gyártott Easyhome márkájú, nem találtam meg rajta hány kW-os. -
vampire17
addikt
ezt nezd meg esetleg:
-
-
Kobe
veterán
válasz
dragon1993 #59305 üzenetére
Konkret tipusokat tudsz mutatni az ikeas motyokra es izzora?
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Okos konektort vennék: elektromos fűtőtestet okosítanék vele. Tuya-t vagy Ikeás-t vagy milyet ajánlatok? -
vampire17
addikt
válasz
Strezi #59294 üzenetére
esetleg a smart autotune thermostat jo meg erre:
https://github.com/Alexwijn/SAT
OpenTherm gateway el eleg vagany
En nem tennek egy ilyen komplex dolgot alapertelmezette HA-ban. A legtobb olcso termosztat kb ugy mukodik mint a HA alapertelmezett. Ha tobb kell, mint latod, van opcio rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest