Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Norby86
őstag
Akit érdekel, tegnap frissült a Viper FX modul app része és végre bele tették az általam készített magyar nyelvi fordítást is.
[link]
-
G48
senior tag
Nekem crD 11.4-en a saját (crD) spooffal megy a GP. Igaz én KSU Nextet haszálok.
-
SerialWin7
csendes tag
Máv+ egy darabig kék képernyő majd összeomlik.
GPay/Wallett továbbra is megy. crDroid 11.4. -
mobilizmo
addikt
Történhetett mostanában valami Gpay tájékán? Nem megy a telefonnal a fizetés.
Még mindig Poco F3, elég régóta minden működött a telefonnal. Kb. 2 hete crDroid 10.14-ről upgradeltem (df) 11.03-ra. A rendszer nagyon flottul működik a több, mint 4 éves készüléken, de rögtön előfordult olyan eset, hogy nem tudtam telefonnal fizetni. Aztán utána többször meg igen, aztán megint nem, miközben a wallet szerint minden rendben volt, minden banki app (Rev. is) továbbá minden egyéb háklis app (pl.: Dáp, Repont, stb.) is hibátlan és DI van. Most már Wallet szerint a telefon nem felel meg, de közben az előző mondatban leírtak mind érvényesek, minden egyéb cucc továbbra is működik. Magisk 28.1, MagiskHide, PIF, Systemless Hosts, Zygisk Assistant, Zygisk Next, frissek és látszólag rendben vannak. -
krics
tag
Máv+ megy mindenkinek?
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
SerialWin7
csendes tag
Nálam továbbra is megy minden, cr-en KernelSU Next. PIF Fork, Zygisk Next, Shamiko és Tricky Store. Bootloader-t nem spoofoltam egyiknek sem. Ha a KH app indulás után rinyál akkor a bejelentkezésig eljutottam.
Revolut továbbra sem tudom, hogy mit nézhet. Egy pár napja az összes integritym elment csak legacy basic volt és úgy is indult... -
Headless
őstag
Elért felém is a mai nap folyamán a revolut probléma, nem is értem hogy nem jelentette még fel őket senki, mi van ha valaki így elbukik valamit mert nem fér hozzá a pénzéhez, webes alkalmazás meg nincsen ügye.
Jelenleg mi a nyerő?
Update pif/zygisk-next update nem segített.
Kezdjek el áttérni apatch-ra?
-
big_zsolt
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Sony Xperia 5 III LineAge 22.1 felrakása után rögtön megy a Revolut. Ezt nem tudtam.UzziVp leírása alapján próbáltam ki az Apatch-t, de nem kell hozzá Magisk, csak a Zygisk-et kell előbb APModul-ban berakni, utána megy a PIF is.
Telekom OK. TV-GO OK.
KH mobilbank viszont nem. Van ötlete valakinek erre? -
crok
Topikgazda
válasz
SerialWin7 #7052 üzenetére
Esetleg ez? Volt aki arra gyanakszik hogy az áprilisi eltöri..
-
SerialWin7
csendes tag
Ma frissítettem crDroid 11.2-ről 11.3-ra. QPR2 meg egyéb dolgok frissültek, köztük a security patch level is. PIF, TS, keybox mind maradt, ami volt. Ellenben az A13+ checknél minden piros, ami előtte zöld volt. Van-e köze a patch levelhez vagy a G mókolt valamit?
UI.: minden app megy, ami előtte, de ugye Májusban jön a váltás...
-
pvt.peter
őstag
Úgy tűnik, hogy a DÁP eddig működött, legalábbis nálam.
"Feltételezhetően rootolt készülék" -
UzziVp
csendes tag
Magisk beállításnál van ez a rész: Zygisk- futassa a magisk egyes.... ezt kellett volna bekapcsolni elvileg hogy tudjak zygisk modulokat telepíteni apatchban. Megcsináltam a magisk telepítést és ha jól emlékszem bekapcsoltam amit most az elején írtam, majd uninstall magisk mert a revo nem indult el.
Majd megnézem megy a telekom tvgo, ha igen jelzek. Gyorsan felraktam a progi elindul. -
Toninho13
aktív tag
Igazából ez a rész nem világos nekem:
"Az Apatchba nem tudtam feltelepíteni a zygisket és a playintegrityt, mert azt írta ki a magiskben be kell kapcsolnom előbb.Magisk apk install, azon belül magisk telepít, ajánlott mód,újra indít és kiírja a revolut hogy rootolt, magiskben uninstall, újraindít, megy megint a revolut és gree."
A telepítés és az eltávolítás között mit csináltál, ami után már tudtad az apatch-ban telepíteni a dolgokat?
Netflixem bár nincs, de az egyetlen program, amit nem tudok mókolással se életre kelteni jelenleg a Telekom TVGO. A program elindul, de E:115 után nem indul el a stream (gondolom a védett tartalmat valami biztonsági nyűg miatt nem játssza le). Lehet, hogy valami nálad megy, amit én is tudnék hasznosítani? -
-
Toninho13
aktív tag
Kicsit elvesztem a leírásodban. Szerintem a Revolut az első belépésnél nézi, hogy piszkált e az init_boot. Nekem erre az volt a megoldásom, hogy a telómra - szintén OP12 OOS15 - felraktam a Revolutot, beléptem, majd utána raktam fel a Magiskot. Play integrity fix mellett nekem a Revolut nem panaszkodik/ott (kopp-kopp).
-
UzziVp
csendes tag
Üdv, leírom, hogyan sikerült megoldani hogy mennyen a revolut a Oneplus 12 OS15-ön.
Nem tudom off-e, inkább abba rakom.
A magisk minden változatát kipróbáltam (magisk, magiskcanary,kitsunemagisk), egyikkel sem sikerült.
Minden féle modult próbáltam ( zygisk,riru,inegrity,hidemybootloader, stb), minden alkalmazás elindult, csak a revolut és a gree nem.
A revolut összes verzióját próbáltam 10.46-tól a legfrissebbig.
Eddig az init_boot rész volt patchelve.
Ma feltettem az Apatch managert, ami a boot részt patcheli.
Semmilyen modul nem volt telepítve,lett root és megy a revolut és a gree is.
Viszont az integrity checknél csak a basic volt zöld, mondom akkor legyen a device rész is.
Az Apatchba nem tudtam feltelepíteni a zygisket és a playintegrityt, mert azt írta ki a magiskben be kell kapcsolnom előbb.Magisk apk install, azon belül magisk telepít, ajánlott mód,újra indít és kiírja a revolut hogy rootolt, magiskben uninstall, újraindít, megy megint a revolut és gree.
Van még K&H és OTP, kh gond nélkül megy, eddig ment az OTP is .....
Vissza Apatchba és már fel tudtam telepíteni az integrityt és a zygisket.....
A Oneplus 12-ben van egy olyan mint az icebox, abban elrejtettem a magisk alkalmazást és elindult az OTP is. Megy a wallet is és már csak a strong integrity piros.
Most a revolut 10.68-az változata van fent, nincs kedvem kipróbálni a legújabbal, örülök, hogy végre megy.
Remélem vkinek hasznos lesz, ha bárhol hülyeséget csináltam nézzétek el.Update: megy a netflix,amit eddig sose sikerült összehozni, adaway (kell hozzá a systemlesshosts module)
-
Norby86
őstag
Ez szomorú.
Az az érdekes hogy sűrűn van online és írtam is neki privátba, de el sem olvassa, magyarán az van amit írsz hogy lesz**ja. Viszont legalább akkor most már tudom hogy hiába keresném az approve-ot, mert ezt neki kell jóváhagynia. Lehet akkor 3 nap munkám ment a kukába...csodás.
-
crok
Topikgazda
válasz
Norby86 #7039 üzenetére
Látom a fordításod - de az approve-ot ő kell(ene) adja rá mert az ő project-je.. ha nem válaszol akkor bizony le se sz.*ja.. Nem az első elveszett fordítás lenne sajnos.. OrangeFox-al jártam (jártunk..) hasonlóan min. 3x, azóta nem fordítok mert teljesen felesleges időpocsékolás ha a másik oldal csak kirakatnak használja a funkciót (OrangeFox esetében ketten majd hárman is ráugrottunk a témára és mire a végére értünk addigra törölte a string-ek több mint felét és átírta.. majd mire újra végigmentünk rajta átírta őket megint (mármint az eredeti angol szöveget) aztán megint átmentünk az egészen és a build-nél a gépi fordítást választotta a több óra befektetett munka helyett és olyan lett amitől hányni tudnék a mai napig).
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Tudom, nem ez a megfelelő topik (de nem találtam mást ami alkalmasabb lenne a kérdésemre). Szóval itt közületek biztos páran használják a Viper FX nevű hangzásjavítót amihez root is kell.
Nos indult egy projekt ahol sok nyelv mellett magyar nyelvre is le lehetett fordítani a teljes programot.
Én nekiálltam lefordítani a múltkor a crowdin.com oldalon, amivel végeztem is pár nap alatt, viszont itt sehogy sem tudom jóváhagyatni ( "Approval" ). Valaki ismeri esetleg ezt az oldalt, fordított már bármilyen projektet itt és tudna segíteni? A fejlesztő WSTxda nem válaszol, hiába írok neki. -
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
SerialWin7
csendes tag
Én A9-es telefonon használok Magisk-et és sehogy nem sikerült eddig a Revolutot működésre bírnom, pedig az gyári OneUI. Az A15-ös Lineage prop-os mindenség mellett simán indul (igaz ez KSU, de kétlem hogy bármit befolyásolna). Előbbin az OTP is lát valamit... Ahány telefon/rendszer, annyi megoldás szerintem.
-
UzziVp
csendes tag
Sziasztok
Vkinek sikerült már összehozni a revolutot, hogy működjön?
Most váltottam Oneplus9-ről Oneplus 12-re. A 9-esen a 10.68-az revolut van fent android14 mellett és működik.
A oneplus 12-re feltettem az android 15-öt és ezután rootoltam, minden megy (K&H, OTP,stb) kivéve a Gree (ami eddig se sikerült) és a revo.
Applist Detector nem lát semmi hibát, viszont a Ruru lát magisk fájlokat és SU fájlokat.
Az ajánlott modulok vannak fent, magisk átnevezve és fagyasztva.
Több verzióval is próbáltam a revolutot, bejelentkezésre kattintva mind kiírja hogy rootolt.Köszi
-
ChrYsler
aktív tag
Na, sikerült megoldani a OneTV-s problémát.
Ez a Magisk modul kell hozzá: LibOEMCrypto Disabler
Már csak ez az egy app nem működött a root után, úgyhogy boldogság van. -
mobilizmo
addikt
válasz
<Adamsky> #7018 üzenetére
'Nézd meg mit írtak a többiek, és én a PC-s / desktop vonalon ugyanerről.'
Rossz példa. Egyrészt valójában admin userként sem kapsz teljes hozzáférést a rendszerhez. Persze kotorászni lehet benne, de a sok hozzá nemértő érdeklődőtől jönnek aztán tömegével az olyan jellegű bejegyzések, amik arról szólnak hogy a "fos windowst újra kellett telepíteni, mert...." Segítek a mert után az van, hogy belenyúlt a rendszerbe és mivel nem ért hozzá sikerült szétbarmolnia. Mellesleg szerintem az se normális, hogy mindenki admin userként van a rendszerében, nem véletlen hogy normális céges környezetben ilyen már nincs. Jó 35 éve mindenféle windows-al volt dolgom, jellemzően azért tudom, hogy mit csinálok, de nekem is olyan a céges gépem, hogy a teljes meghajtón csak a user mappámhoz van hozzáférésem.
"Meg lehetne oldani, hogy az adatok is biztonságba legyenek, és ne (vagy nagyon-nagyon nehezen) legyen "törhető" a telefon? Meg!
Akkor miért nem csinálják? Mert ez így jó (nekik). Így teljes kontroll alatt tudják tartani, hogy mi fut a telefonon, tudják nyomatni az arcodba a reklámjukat."
Ez így konkrétan nem igaz. Egyrészt reklám blokkolást már elég régóta meg lehet oldani mindenféle rendszer módosítás nélkül is. Másrészt vedd figyelembe, hogy az android rendszer mióta létezik egyáltalán, a windowsnak van egy kis előnye ebben is. És még mindig nyitottnak nevezném a rendszert még ha haladunk is abba az irányba ami az iOS-nél van.
És még mindig jól el lehet lenni nyitott bootloaderrel, rootolt rendszerrel egyébként. Persze ha valaki legalább alapszinten tisztában van azzal, hogy mit csinál. -
válasz
mobilizmo #7017 üzenetére
A régi szép idők, 2011-ben telepítettem az első custom ROM-ot egy Motorola Defy telefonra. Asszem a CyagonenMod 7-et ami android 2.3-ra épült és sose felejtem el, hogy a gyári rendszerhez képest milyen gyors volt, mintha új telefont vettem volna.
Azért azóta rengeteget javult a gyári ROM-ok minősége. Sokkal komolyabban veszik a gyártók az optimalizálást.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mobilizmo #7017 üzenetére
" ... ettől fogva pedig már nincs ráhatásuk, hogy mi történik azzal a telefonnal."
De, nem is kell(ene, hogy legyen)! Olvass kérlek picit vissza! Nézd meg mit írtak a többiek, és én a PC-s / desktop vonalon ugyanerről.A lényeg, hogy ami droid alatt van ilyen "rendszer védelem" ill. jogosultság kezelés, egy kókány valami. Meg lehetne oldani, hogy az adatok is biztonságba legyenek, és ne (vagy nagyon-nagyon nehezen) legyen "törhető" a telefon? Meg!
Akkor miért nem csinálják? Mert ez így jó (nekik). Így teljes kontroll alatt tudják tartani, hogy mi fut a telefonon, tudják nyomatni az arcodba a reklámjukat.Ahogy korábban már említettem, mára eljutottunk oda, hogy az almás és a robotos rendszer között szinte semmi különbség nincs. Anno emlékszem, mikor ment a vita a különböző topic-okban, hogy melyik a jobb, és az ultimate válasz az volt, hogy a droid mennyivel jobban testreszabható ...
Na, ez a szabadság tűnt – vagy épp tűnik el – teljesen.
... és azt erősen vitatnám, hogy erre azért van szükség, mert másképp nem lehetne megoldani a biztonsággal kapcsolatos kihívásokat. -
mobilizmo
addikt
válasz
<Adamsky> #6999 üzenetére
'A felhasználók 99,999% nem hekkelési céllal root-ol, hanem mert egy új / másik rendszert szeretne feltenni, vagy mert app-okat szeretne törölni / telepíteni (Viper4Android), host fájlhoz hozzáférni, stb.'
Persze értem, de azzal, hogy kinyitotta a kiskaput, már bárki hozzáférhet a rendszeréhez, aki ért hozzá és pár percre meg tudja szerezni. Én 2013-ban nyitottam először bootloadert az első Moto G-n (ami akkor jelent meg). Hivatalosan lehetett nyitókódot kérni a Motorola-tól. A rendszer úgy működött, hogy megigényelted és leírták hogy ahogy átveszed ugrik a gari. Miért ekkor, hisz még ki se nyitottad, lehet hogy soha nem is fogod? Egyszerűen azért, mert attól fogva hogy megvan a kód, már nem tudják hogy mi történik.
Most is ez van, bootloadert már bocs, de bármilyen hülye tud nyitni, ettől fogva pedig már nincs ráhatásuk, hogy mi történik azzal a telefonnal. -
troller
senior tag
válasz
energiezolee #7015 üzenetére
Operával (is) megy a MOHU.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
energiezolee #7009 üzenetére
Meg van a megoldás a Repontra. Beszartok......😂
A Crdroid gyári böngészője miatt volt a hiba.
Felraktam egy Firefoxot a telóra és egyből engedte a bejelentkezést !!!!!!! Megőrülsz !!!!!!
Úgy derült ki hogy az egyik gyerek teloján amin minden gyári, Chrome van. Azzal tovább ment a be tudtam lépni a Repontba.
Valószínűleg a Crdroid gyári böngészője nem tetszett ennek a nyomorult mohu alkalmazásnak. Csak szólok hogy a régi Vodafone és a One alkalmazás is ilyen, amikor a teló számlát akarom befizetni. Nem jó neki bármilyen böngésző !!!!!!
Na erre varrjatok gombot
Röhej ez az egész 😂🤣😂🤣 -
vezeralmos2
senior tag
Hali, a google permission controller, és a com.android.permissioncontroller miben tér el egymástól, és ezek pontosan mit csinálnak? Android 10-től vettem észre hogy van.
Ha letiltod, működik tovàbb a készülék de újraindulásnál bootloop. -
-
SerialWin7
csendes tag
Tökéletesen megy a RePont, A15 +KSU Next illetve egy régebbi A9 Magisk Canary. Modulok: Zygisk Next + Shamiko.
-
SerialWin7
csendes tag
Egyetlen adatlopás történik a G részéről meg az OEM bloatware appok részéről, de ezt nyilván elfogadjuk az initial setup során, ugyebár... Aztán a tolvajok fellépnek az egyéb tolvajok ellen.
-
Headless
őstag
Ez annyira vicces... mit lopnának el egy repont alkalmazásból? az 50 ft-jaidat? mert hogy egy számlaszámmal nem tudnak semmit se csinálni az is biztos. ugyanez a mcdonalds alkalmazás is. vigyázzunk mert ellopják a pontjainkat.
mobilizmo:
Amúgy meg az hogy valaki nyitott bootloaderrel járkál nem oszt/szoroz sokat. adatot lopni nem fognak tudni mivel a data titkosítva van. systemhez nem tudnak hozzányúlni mert azt ellenőrzi a rendszer bootoláskor. Vagyis adatlopáshoz ígyis kell legalább a képernyőzár/vagy egy levágott új/stb. de akkor meg nem azért fogja ellopni valaki mert nyitott a bootloader. hanem egyszerűen belép a bebootolt rendszeren. Ha meg csak simán le akarja gyalulni a telefont nullára és értékesíteni, akkor az se a legkönnyebb, persze megoldható biztosan ilyen olyan extra felszereléssel, de nem elég hogy factory reset recoveryben és kész vagy mert kérni fogja az előző email cím bejelntkezését. -
jimmy5
aktív tag
Na nálam a Repont is lehalt.
Az update után nem enged bejelentkezni.
Sőt regisztrálni sem. Újra telepítettem semmit nem enged. Nincs hiba üzenet sem.
Update előtt ment...........
Na melyik fa...opó találta ki ezt is a MOHUnál -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
xy.zsolt #7000 üzenetére
" ... a zárt bootloader megfelelne akkor a parazita IOS-t is használhatnám."
Jaja. Csak mára szvsz. eljutottunk oda, hogy alig-alig van különbség a droid és az almás rendszer között. Előbbinél – sok gyártó esetén – már egy egyszerű launcher csere sem kivitelezhető (vagy, ha igen, akkor dolgok nem fognak működni, vagy nem úgy ...).
Tényleg éteri lenne, ha a szakma foglalkozna ezzel.#7001 kano
" ... a "BL nyitott és ez veszélyes lehet." Ellophatják az adataidat, stb...."
Igen, ezt is lehetne, de a tuti egy megreformált / újragondolt jogosultság kezelő rendszer lenne. Ha már minden éveben új droid jön ki, betehetnének valami hasznos dolgot is. Mert én az egészből csak annyit érzek, hogy az új "egyel több", mint a régi.#7002 Narxis
" ... kinek a felelőssége ha baj történik ... "
Egyfelől láttál Te már olyat, hogy pl. az MS-t valaki beperelte (és pert nyert), mert valamit engedélyezett, és ennek következtében adatot vesztet, feltörték a gépét, stb.?
Másfelől, éppen ezért kellene az egész droid jogosultság / user management részét újragondolni. De, nem. Vakon repülünk tovább. -
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest