Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #398 üzenetére
És ezt nem lehet kikapcsolni
bosszantó
-
OP3N DOTT T
tag
Megérkezett az áprilisi biztonsági frissítés.
-
haruspex
aktív tag
válasz
birozoli7800 #382 üzenetére
Kései válasz, de egy gcam csodát tesz.
-
nagyati12
lelkes újonc
Sziasztok!
Most vettem a MediaMarktban egy Motorola Razr40 telefont, és szeretnék hozzá pluszban töltőt venni. Nem is tudtam, hogy a Motorolának ilyen sok típusú gyorstöltője van. Remélem másnak is a segítségére lesz ez a cikk.
-
Kutiholka
újonc
És tényleg , sim nélkül frissített💯
Köszi, mégegyszer🙏 -
Kutiholka
újonc
Köszi, ezt megpróbálom.
-
Jon Mathias
senior tag
Én nem frissitek nekem jó ez így. nem lesz sokkal jobb.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
Kutiholka #391 üzenetére
Szokott ilyen probléma lenni frissítés fronton, legelején nekem is volt, sim nélkül újraindítás után kellene megpróbálni a frissítés keresést. Ha így sem frissül akkor Pc-n a Software fix programmal kell frissíteni, azzal is lehet ugyanúgy frissíteni hogy minden adat megmarad csak a frissítés megkezdése előtti legutolsó pillanatban amikor megkérdezi hogy felülírod-e az adatokat ott ki kell választani hogy mindent megőrzöl.
Ez a hivatalos programja, nekem is ezzel sikerült azóta minden frissítésem megérkezik rendben, ráadásul sokkal gyorsabban feltelepül mint ha a teló szedi le és ebben a programban jelenik meg először minden új verzió. -
Kutiholka
újonc
Köszi 🙂Még arra is gondoltam, hogy az android 15-re várnak, azért nem kapunk frissítést.
-
-
Kutiholka
újonc
Sziasztok!
A frissítés függ a szoftver csatornájától?
A lányomi Reteu és két frissítést is kapott idén, az enyém Oraeu /francia T-mobile/ és decemberi volt az utolsó frissítés. Ez így nem ok.
Köszi, ha esetleg tudja valaki. -
Fzsofi
újonc
Sziasztok, valamiért nem tudok csatlakozni az egyetemi eduroam hálózatra. Valakinek van tippje? A jelszót tudom, de egy csomó dolgot be kellene még írni/pipálni.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
tarbela777 #386 üzenetére
Ezzel 1et értek.
-
tarbela777
tag
válasz
Jon Mathias #381 üzenetére
Szia! Én pedig a Xiaomi 14T Pro-t cseréltem vissza erre. Igaz engem a fotózás nem igazán érdekel, számomra ez a telefon sokkal kompaktabb a mindennapi használathoz.
-
vence
aktív tag
válasz
Jon Mathias #383 üzenetére
Ez biztos, ez az OTG ?!
Ez lenne az első moto, amiről ilyent hallok! ?!
A spec-s szerint is tudja, amit néztem.Lehet vmi más gond lesz ott.
Ott a telókon az interaktív kezelési is ...
mindenre kereshetsz ... -
Jon Mathias
senior tag
Az akksi remek nálam 2 nap
a rendszersebesség hibátlan. de mire +találtam hogy kell kikapcsolni
ja és nincs otg ez nagy hiba!
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Jon Mathias #381 üzenetére
Kamera tényleg borzasztó.
-
Jon Mathias
senior tag
Tegnap vettem ezt a mobilt. nem vagyok tőle elájulva.
xiaomi után visszalépés. a kamera moslék. az értesítéseknél nem tudom kikapcsolni a hangot. ez bosszantó. viszont elfogadható a méret jó az anyag használat bejön a hátlap.
2ik mobilnak vettem de sztm nem fog sokáig maradni. -
deminos
aktív tag
válasz
birozoli7800 #379 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet, a helyedben azonnal vinném gariba vissza, nehogy bumm legyen (amennyiben tényleg az akksi a hibás).
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Tavaly júniusi a készülékem. Eddig meg voltam vele elégedve ár érték arányban sztem szuper készülék.
Viszont..
Minap levettem a tokot, hogy meg takarítsam alaposan és észre vettem, hogy a hangerőgombok melett válik a hátlap, meggyengült a ragasztás, mintha egy minimálisan púpos lenne.
Gondolom az akksi puklisodik a gyors töltés miatt. Tapasztalt valaki ilyet? Akksi meghibásodásra érvényes a gari? -
vence
aktív tag
-
Fzsofi
újonc
Az egyik utolsó készüléket sikerült megvennem, így már csak fekete volt, de nem bánom, mert vettem rá tokokat. Eddig meg vagyok elégedve vele. A messengert úgy oldottam meg, hogy korlátlan adathasználatot is bekapcsoltam. Azóta jó. A térerő meg a házunk sajátossága, leárnyékol.
-
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
A frissítés teljesen normális, mert 2023. őszén jött ki a teló és azóta rendszeresen kapott frissítéseket.
Tehát elmaradásban van, összegyűlt pár frissítés, amit most sorban le fog töltögetni, vagy felajánl - beállítás függvényében.
Ha van időd és keresed a frissítéseket, gyorsabban túl lesztek rajta, mint - automatikus keresés - beállításban.Elméletileg, ha naprakész lesz, megoldódik a másik probléma is.
-
Fzsofi
újonc
Sziasztok. 2 hete vettem a telefont és eddig 2 problémám is adódott, hátha ti tudtok rá megoldást.
1. Nem jönnek meg nekem sem a Messenger üzenetek, csak ha ráfrissítek, folyamatosan a hálózathoz csatlakozást írja ki. Beállítottam, hogy korlátlan legyen az akkumulátor használata, de így sem javult meg.
2. Folyamatosan rendszert frissít. Eddig összesen 8x. Kb minden nap egyszer. Ez normális?? -
tyba7
tag
válasz
barnabas25 #369 üzenetére
Szia! Ezt a hibát én is tapasztaltam (én is Telekomos vagyok) . A 2G letiltása megoldotta a problémát.
-
tarbela777
tag
válasz
barnabas25 #369 üzenetére
Szia! Én nem találkoztam ezzel a problémával, Netfone-os vagyok.
-
barnabas25
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hónapja használom a telót. Telekomtól hoztam ki, mert lejárt a hűségem. Egy S20Fe lett tartalék teló miatta. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, kivéve 1-2dologgal. A legzavaróbb az, hogy mostanában random kiír 4G, 5G hálózat helyett egy E betűt (Edge) , aztán nincs mobilnet, eldobja. Aztán repülő üzemmód be/ki és visszajön. Ez mitől lehet? Próbáltam mar az elönyben részesített hálózattípust ide-oda állítani, újraindítást.
Valaki ötlet? -
OP3N DOTT T
tag
Most rákerestem telóval, és meg is érkezett.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
tarbela777 #366 üzenetére
Ma néztem Pc-s Software Fix-el már van 34-9-3-1,pár napon belül talán lesz hozzá Ota is,valszeg biztonsági frissítés de majd kiderül.
-
deminos
aktív tag
válasz
tarbela777 #364 üzenetére
Nálam továbbra is a 34-9-3 végű (Android 14).
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Mi most a legújabb szoftver verzió?
-
deminos
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #361 üzenetére
Új frissítés jött OTA-n: 34-9-3 verzió számmal.
Továbbra is misztikus apróbb javitásokkal, valamint egy új funkció a Live lockscreen -
deminos
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #358 üzenetére
Ma dobta ki nekem, mindjárt teszem is fel. Valami konkrét javítás volt benne? Mondjuk nekem minden működik, remélem marad is így
-
OP3N DOTT T
tag
Úgy döntöttem lefrissítem a Software fix programjával pc-n,ez lett az új neve a Rescue and smart assistant proginak.Eddig még nem használtam,ezzel is lehet sima updatet csinálni,hogy minden adat megmarad nem kell újra belakni olyan mintha ota-n frissítenéd viszont sokkal gyorsabb,ha le van töltve ráküldöm és 4-5 perc múlva ugyanott folytatom ahol abbahagytam csak az új szoftverrel.
Először megijedtem mert írta hogy mindent töröl majd fastbbotba raktam,de utána beadott egy ablakot a progi,2 választási lehetőséggel,no erease personal data(ez meghagy mindet) avagy erease all data(ez meg ugye töröl mindent).
Akinek beakad az ota és nem akar frisssítést találni és mindent szeretne megtartani,nyugodtan frissíthet ezzel is csak ahogy írtam fastbootba kerülés után figyeljen melyik opciót választja. -
OP3N DOTT T
tag
Pc-s progin már hozza a 34.4.3.1 új szoftvert,valakinek le jött már OTA-n.
-
v.attis
őstag
Sziasztok.
Hofi márkájú, uv ragasztott üvegfólia van a telefonomon, van rajta egy hajszálrepedés.
Szedtetek már le ilyesmit? Hogy jön le a kijelző károsodása nélkül? -
deminos
aktív tag
válasz
Davidzon77 #355 üzenetére
Én is így vettem észre, hiába nem egy HyperOs ez😅
-
Davidzon77
csendes tag
Sziasztok!
Létezik hogy csak a hangerőszabájzó felugró ablakából lehet némítani a telefont? A notification menüt hiába húzom le nincs ott és betenni se lehet.
-
deminos
aktív tag
válasz
NHolgerson #353 üzenetére
Hardveresen tudja (OLED kijelző), szoftveresen pedig tudná, de a Motorola belenyúlt ugye és kukázta ebből a típusú telefonjából. A drágább modellekbe hagyta csak benne.
Amúgy van pár program Play áruházban amikkel lesz AOD a telefonon, de szinte mindegyikkel merül a telefon, mint a titanic (úgy hogy hozzá se érsz) és eléggé hektikus a működésük...
Ha lenne rá AOSP ROM az lenne a legjobb, de egyelőre arra sincs remény -
NHolgerson
újonc
Üdv!
Pár hónapja van egy ilyen telefonom.
Tudja e valaki hogyan lehet aktiválni rajta az Always On Dislpayt???
Mert állítólag tudja a készülék. -
deminos
aktív tag
Aod (Allways On Display), de inkább leszedtem. Borzasztóan merítette az akksit.
-
deminos
aktív tag
Üdvözletem,
Beálltam én is a tulajdonosok körébe a tegnapi napon.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy a mobilarenás cikkben tévesen van az SD bővítés leírva, de már túltettem magam ezen.
Lenne pár kérdésem:
- custom rom lesz erre valaha?
- a széleken lévő világítás ébresztő esetén működik, de ha jön értesítés nem látom, hogy történne valami is (meddig kellene világítania egyáltalán?)
- allways on display nincs gyárilag?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
szellat
csendes tag
válasz
birozoli7800 #345 üzenetére
Szia,
Nekem is ugyanez, a várakoztatott hívást nem tudom felvenni, rendszerint ha megpróbálom teljesen fehér lesz a képernyő és senki sem hall. -
Apucy01
őstag
válasz
birozoli7800 #345 üzenetére
szia nem
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy a hívásvárakoztatás nem működik megfelelően? Hívás közben felvennék egy másik hívást és nem reagál semmit..
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! A 40 NEO-m heti egyszer-kétszer random újraindul. Tudjátok esetleg hol lehet a hiba? Kicsit zavaró, főleg, ha éjszaka arra kellék hogy "Hello Moto"
Köszi
-
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #341 üzenetére
Már tegnap megjött
-
OP3N DOTT T
tag
Itt az augusztusi biztonsági, jönnek a frissítések nincs gond.
-
Apucy01
őstag
Srácok!
Mit csináljak? egyik napról a másikra a gépem nem ismeri föl a telefonoma telefonon a választó menü sem jelenik meg hogy töltés vagy adatátvitel stb...
-
Apucy01
őstag
válasz
tarbela777 #337 üzenetére
Elvileg kell működnie én nem próbáltam csak beleraktam a kártyát be állítottam ami az Internethez kell és úgy használom
-
MiniPiji
csendes tag
Igazából semmi.
Csak nem volt még ilyen lekerekített telefonom és gondoltam valaki használ valami extrább védelmes cuccot.
De, ha a gyári is strapa, akkor nem váltok. -
MiniPiji
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen tokot és fóliát használ hozzá? -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #330 üzenetére
nekem sincs rá panaszom
egyedül 1 dolog zavar a lezárt képernyöröl hogy lehet a home gombot eltüntetni folyton rányulok és idegesit -
Apucy01
őstag
-
Grillo
őstag
Fóliát tudtok ajánlani a kijelzőre, ami bevált? Köszi!
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
Johnny Mnemonic #324 üzenetére
Enyém 2 napja frissült,semmi gond nincs vele,elötte sem volt,sőt nekem a Messengerrel sincs semmi gondom müködik értesítések is jönnek tökéletesen hónapok óta.Így hirtelen az sem rémlik,hogy valaki írt volna ilyen hibákról Edge 40 Neo-ról amiket írtál.
A hasonló telefon meg valóban tág fogalom. -
Apucy01
őstag
válasz
Johnny Mnemonic #324 üzenetére
Hasonlót vagy edge 40 Neo T vett?
-
Johnny Mnemonic
csendes tag
Tegnap nekem is frissült A14-re, egyelőre semmi gondot nem tapasztaltam.
Viszont egyik ismerősöm egy hete vett egy hasonló telót és ő oltárit szív vele.
Értesítések nem jelennek meg, beállításokat nem tartja meg a teló, melegszik az akksi.
Állítólag erről tud a motorola, de még dolgoznak a problémán.
Hallott erről valaki? -
€uro
őstag
Elképzelhető. De mint mondtam, nem csak nálam. Elég sokaknál. Pár hónapja volt szó jobban erről a témáról.
Úgy emlékszem, nem találtunk semmilyen közös pontot ezen készülékeknél. Se a SIM kártyától, se szolgáltatótól nem függ például. OS gyári visszaállítás sem segít ezeknél a mobiloknál. -
Apucy01
őstag
válasz
OP3N DOTT T #318 üzenetére
amit észere vettem talán az akkut kicsit jobban kiméli
-
OP3N DOTT T
tag
Nekem még nem küldött érzesítést a 14-ről,viszont rákerestem a menüben és így nekem is feldobta. Előző 141.2.4. verziót csak az e-sim törlése után dobta fel. De most már csak rá kelett keresnem,lehet a 141.2.4.kiküszöbölte a hibát. A sima edge 40 android14 után hamar kiadták erre is.
-
€uro
őstag
Sajnos az Android 14 nem oldotta meg a hívásvégi hangjelzés hiányosságát.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
OTA ér
kezett ma.
-
Ronyn
senior tag
válasz
birozoli7800 #310 üzenetére
Ha két évnél tovább használok egy készüléket hamar megtelik.
Ezek szerint, új készülék esetén nagyjából nulláról indulsz, vagyis akkor szelektálsz, nem viszed át az új telóra az összes mondjuk 200Gb adatot.
Viszont akkor menet közben is tudsz szelektálni, hogy mindig legyen elég hely a telónNekem is van két mappában gyűjtemény, egyenként cca 60+GB, az egyik mindig a telón van, a másik csak akkor ha van elég hely.
Persze, manapság a Cloud tárolás korában, nem lenne muszáj egyiket sem a telón tárolni, (van felhőben mentve), mivel interneten mindig elérhető.
De hát a 220+ GB helyen elfér -
€uro
őstag
válasz
birozoli7800 #310 üzenetére
A mobil alapvetően nem adattárolásra szolgál.
Viszont használhatsz NAS-t vagy valamilyen felhőszolgáltatást (akár a Google Drive-ot) arra, hogy bárhol el tudd érni az adataidat.
-
Ronyn
senior tag
Hát túl sokáig ültek a babérjaikon, és közben az Android elhúzott mellettük mire felocsúdtak...
Pedig próbálkozás volt (UIQ), mondjuk azt nem a Nokia produkálta ha jól emlékszem (SE)Mondjuk emlegetik is a belső tárhely méretet, egyre gyakoribb az 1 terrás változat kiadása is.
Ahhoz meg már biztos csak nem kell sd kártya -
Ronyn
senior tag
válasz
Godemperor #306 üzenetére
Hát olyat kell választani, ami várhatóan elég lesz, mondjuk 256Gb nem kevés, átlagos használatra elégnek kellene lenni...
Anno örültünk hogy a Nokia elfogadta a 64Mb!-os kártyát
-
Ronyn
senior tag
válasz
Godemperor #304 üzenetére
Nincs
A teszt pontatlan, felületes, és még csak nem is javítják -
Godemperor
csendes tag
Sziasztok!
Árulja el nekem valaki, hogy most akkor van microSD bővíthetőség ebben a telóban, vagy nincs. Itt a tesztben azt írják hogy van, de olvastam olyat is hogy nincs.
-
€uro
őstag
válasz
birozoli7800 #302 üzenetére
Hivatalosan még nincs hozzá Android 14. Majd talán az év második felében várható valamikor.
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten vásároltam egy ilyen telefont. (A52S-t váltott ami után nem biztos, hogy előrelépés, viszont a samsung sérülékenysége miatt már másodjára kellett volna leszakadt csatlakozót forrasztatni benne ami a gyenge akkumulátora miatt már nem túl gazdaságos..)
Android 13-al üzemeltem be. Azóta nem talál frissítést 14-re. Még nem érkezett volna meg? Ha így van valami hír róla mikor érkezik rá? -
válasz
OP3N DOTT T #300 üzenetére
Nem a sajátom, angol fórumon osztotta meg egy user.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez most a legolcsóbb prémium kategóriás Motorola, amely nem kicsit alapoz az impulzusvásárlásra, de objektíven nézve is vannak jó tulajdonságai.
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest