Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy S27 Pro meglepően nagy akkut kaphat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Két új Honor Play érkezett
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nem kicsi teleppel jöhet a Vivo X Fold6
-
51293 - 51201
51293 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
-
bul07
nagyúr
Voltam konzultáción, nagyon korrekt volt az ember, egy Deákért javítható, bő 2 két a szabad időpont. A poén még, hogy pont itt van az autón gyárilag egy kavicsfelverődés védő fólia, ami sajnos kuka a javításkor, szóval abból is kell újat szereznem.
A kavicsfelverődésre nincs csodaszer, ő is csak ecsetelget vagy telibe fújás, de kb. a fél autót le lehetne ezzel az erővel fújni, szóval majd ha egyszer nagyon Buddhában leszek, akkor nekiállok itthon, lesz amilyen lesz.Kavicsfelverődést mindenképp kezeld, mert ha lemezig lepattant akkor a rozsda belekap
Én a átlátszó körömlakot javaslom, könnyen felvihető, megfelelő védelmet ad, és ha kell könnyű eltávolítani is -
sanzi89
addikt
Jelenleg még a gyász tagadás fázisában vagyok, szóval nem akarom elhinni amit írtok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ajtórányitásos horpadás ránézésre, de a hátsó ajtó utáni kerékjárati íven van a sárvédőn, szóval ez nem egy elemcsere.
Délután elugrom ide: Maler Autó Kft. majd megírom, hogy mire jutottunk. Van pár kavicsfelverődés is a motorháztetőn, így vettem a kocsit, ha már ott leszek megkérdezem arra mit mondanak.
Az idei nyaralás már megint kimarad, de azt a pénzt már elköltöttem az autó vásárlására, szóval jó kérdés, hogy mennyit fognak mondani és honnan lesz rá guba. Szóval vegyetek cuccokat.
Voltam konzultáción, nagyon korrekt volt az ember, egy Deákért javítható, bő 2 két a szabad időpont. A poén még, hogy pont itt van az autón gyárilag egy kavicsfelverődés védő fólia, ami sajnos kuka a javításkor, szóval abból is kell újat szereznem.
A kavicsfelverődésre nincs csodaszer, ő is csak ecsetelget vagy telibe fújás, de kb. a fél autót le lehetne ezzel az erővel fújni, szóval majd ha egyszer nagyon Buddhában leszek, akkor nekiállok itthon, lesz amilyen lesz. -
moha bácsi
csendes tag
Jelenleg még a gyász tagadás fázisában vagyok, szóval nem akarom elhinni amit írtok.
Amúgy ajtórányitásos horpadás ránézésre, de a hátsó ajtó utáni kerékjárati íven van a sárvédőn, szóval ez nem egy elemcsere.
Délután elugrom ide: Maler Autó Kft. majd megírom, hogy mire jutottunk. Van pár kavicsfelverődés is a motorháztetőn, így vettem a kocsit, ha már ott leszek megkérdezem arra mit mondanak.
Az idei nyaralás már megint kimarad, de azt a pénzt már elköltöttem az autó vásárlására, szóval jó kérdés, hogy mennyit fognak mondani és honnan lesz rá guba. Szóval vegyetek cuccokat.
11 év belvárosi csillaggarázs után azt mondom, engedd el, lesz még párja, meg annak is párja, stb....
Idebent a cégnél is van olyan gyökér, aki rányitja az ajtót a másikra.
Pl. ezért sem fogok soha új autót venni...
-
Morris
veterán
Maler profi. Én már voltam náluk
-
sanzi89
addikt
-
bul07
nagyúr
Egy bontott ellem mindig jobb lesz mint egy utángyártott valami. Főleg ahogy egyre idősebb a kocsi és kopnak a présszerszámok.
Az én öreg kocsim is bontott ajtót kapott, fényezés is jó lett, így olyan mint a gyári. Viszont sárvédő lemezből valamilyen gyártásút, és nem is úgy áll ahogy a gyári ált, a hézagok elégé nem stimmelnek, de ezzel nem lehet mit kezdeni mert így sikerült a préselés. -
grafnet
veterán
Az összes/bármely kasznist megkérdezheted.
Olyan számot fognak mondani, amit nem akarsz kifizetni.
A legtöbbjük rá is beszél, hogy vegyél bontott, de ép ajtót, mert az a feléből meg van. -
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani Békéscsabán valakit, aki egy ajtórányitásos horpadást ki tud szedni és szépen dolgozik? 3 hónapja vettem a - nekem új - autót és már rányitották az ajtót, pedig direkt mindig a parkolók legvégére állok.
-
benzol
aktív tag
-
grafnet
veterán
-
benzol
aktív tag
-
grafnet
veterán
Ilyesmit keresett nemrég valaki:
Itt van a dobozomban...
-
Digger
senior tag
Van valakinek olyan MP3 gyűjteménye aminek többé kevésbé rendezettek az ID3 tag bejegyzései, úgy értem a műfaj, előadó, stb. ki van töltve.
Rock és Jazz érdekel leginkább, de bármi jöhet, kivéve a lakodalmas, Baukó Attila ( Azahriah) és hasonlók!
Szeretem a Pinkfloyd-ot, Beatlest, a Bee Gees-t is.
Van még egy hüle kérdésem.
Ti láttatok már komolyzenét MP3 állományokban?
Van olyan elvetemült aki ilyet hallgat? -
grafnet
veterán
Van pár autószerelő Csabán.
Ha viheted a megnézendő autót, akkor bármelyik alábújik egy percre...
Ha nem, az kicsit nehezebb lesz ismeretség nélkül. -
lemmy71
őstag
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
SOS keresek egy embert akinek van pici autó buzériája és meg tuNNa nekem nézni egy fiat puntót rohadás szempontjából! Ha pénzért akkor pénzért, a fontos h tegnapra kellene
-
doberman
senior tag
-
lemmy71
őstag
elég behatároltak a lehetőségek: felvered, kipótolod vagy plusz egy réteg - ráburkolsz ha "bírja" a magasságot... mindegyik szívás. talán a pótlás jár a legkevesebb gonddal - amire gondoltál legelőször. tágítsd ki a keresést... mindig legyen "kéznél" telefonban méret, szín.
(annó a [G&T] -nél túrtam át két raklap maradékot 2 padlólapért, akkor még volt ilyesmijük ... egyébként találtam benne hasonlót ami megfelelt nekem...)Nem sokáig aggódtam rajta, felvertem és már a sittet is eltüntettem, plusz még a beton padlót is felvakartam, így már tükörsima. Teljesen üres a lakás, senki sem lakik benne így könnyedén vandálkodhatok

-
doberman
senior tag
bul07
Úgy vettük a lakást hogy a konyha mosogatószekrény kamra szekrény és a folyóson lévő gardrób szekrény körbe volt burkolva. Így hogy a mosogatót kidobtam a többi szekrényt meg kibontottam, nem akartam burkolat nélkül hagyni. Amúgy jó volt a burkolat, ezért kerestem hozzá, de sajnos ezt a fajta méretett és színt sehol sem találtam.elég behatároltak a lehetőségek: felvered, kipótolod vagy plusz egy réteg - ráburkolsz ha "bírja" a magasságot... mindegyik szívás. talán a pótlás jár a legkevesebb gonddal - amire gondoltál legelőször. tágítsd ki a keresést... mindig legyen "kéznél" telefonban méret, szín.
(annó a [G&T] -nél túrtam át két raklap maradékot 2 padlólapért, akkor még volt ilyesmijük ... egyébként találtam benne hasonlót ami megfelelt nekem...) -
lemmy71
őstag
bul07
Úgy vettük a lakást hogy a konyha mosogatószekrény kamra szekrény és a folyóson lévő gardrób szekrény körbe volt burkolva. Így hogy a mosogatót kidobtam a többi szekrényt meg kibontottam, nem akartam burkolat nélkül hagyni. Amúgy jó volt a burkolat, ezért kerestem hozzá, de sajnos ezt a fajta méretett és színt sehol sem találtam. -
bul07
nagyúr
-
doberman
senior tag
ennyi lap cseréjénél sztem is jobban jársz ha újra burkolod... -már a pálinka miatt is.. régi mondás: padlóburkolót sokkal könnyebb rakni mint csempét... nem esik le..
-
lemmy71
őstag
Üdv!
Padlóburkoló lapot keresek cirka 10 - 15 darabra lenne szükségem. Sajnos márkát típust nem tudtam beazonosítani, hasonló a zalakerámiás lapokhoz de szerintem valami (budget, praktiker, obi, bauhaus, ...) lap lehet. Magasfényű kicsit dombormintás, vöröses lap, a fotó "nagyjából" visszaadja az eredeti színét textúrát.
A mérete 33,3 x 33,3 x 0,8 cm. ha csak egy két darab van, az is érdekel, legfeljebb összeszedem innen onnan
Tárgytalan a téma
Egy marék antidepresszáns és két pohár pálinka után, felvertem az egészet és újraburkolok mindent
-
lemmy71
őstag
Üdv!
Padlóburkoló lapot keresek cirka 10 - 15 darabra lenne szükségem. Sajnos márkát típust nem tudtam beazonosítani, hasonló a zalakerámiás lapokhoz de szerintem valami (budget, praktiker, obi, bauhaus, ...) lap lehet. Magasfényű kicsit dombormintás, vöröses lap, a fotó "nagyjából" visszaadja az eredeti színét textúrát.
A mérete 33,3 x 33,3 x 0,8 cm. ha csak egy két darab van, az is érdekel, legfeljebb összeszedem innen onnan
-
RAVEN59
tag
Hangkártyák eladóak akit érdekel irjon rám,privátba küldök fotókat is.Van egy procihütő is.Bequiet.Minden csak a helyet fogja,belső és külső hangkártya is g5 és audigi Z
-
Morris
veterán
MediaMarkt-ot mondanám, hogy hátha van bolti készleten.
Ha más nincs, akkor Alzáról itt van hamar.
Köszi, megnézem.
Neked is Geby
-
Geby
senior tag
-
grizlisandor
veterán
-
Morris
veterán
Nap-szám webshopon látod mi van készleten.
Más értelmes boltot nem tudok.Ott is csak 4 portos van sajnos
-
grizlisandor
veterán
-
Morris
veterán
Urak, 8 portos poe switch kapható kicsiny városunkban?
-
Papooo
senior tag
-
Geby
senior tag
Hello,
Teljesen véletlen nincs valakinek a sufniban MMC memóriakártya ? 16-32-64MB, ilyenek érdekelnének.
Előre is köszönöm.
-
lemmy71
őstag
-
lemmy71
őstag
Tudom, már valaki egyszer említette ezt. Viszont nem értem hogy akkor miért PH app ként van fent a google "bazárban", igaz ami igaz talán úgy van kiírva hogy "nem hivatalos"

Na de mindegy nem is ez a lényeg, hanem az hogy nem működik
-
Gyuri27
félisten
Hát én nem tudom winnél se megszokni, hogy utána kell olvasni, hogy elbasz-e valamit vagy sem és még akkor se biztos, hogy jó.

-
grafnet
veterán
Az app-nak nincs köze a PH!-hoz és viszont.
-
lemmy71
őstag
Hát nem tudom, a win frissítés könnyebben megszokható de ez nekem valami ......
Nem beszélve arról hogy minden egyes hasonló "barkácsolásnál", elszáll a mobil app
Ha én így dolgoznék 👷🏼 valószínű hogy a megrendelő elhajtana mint a magzatvizet
-
Gyuri27
félisten
-
grafnet
veterán
-
Dani_kp
addikt
-
homerhamm
veterán
-
lemmy71
őstag
Talán félsz a lifttől
Jövő héten közepén én is kimegyek és megáztatom magam kívül belül
eddig orvosi utasításra nem mehettem
Nálam most sül a vacsora 38 cm. 🍕
-
homerhamm
veterán
-
lemmy71
őstag
"Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás ..."
Gratulálok, sikerült nekik megint szétb@szni, ami eddig jól működött
Inkább mentek volna körhintázni
-
lemmy71
őstag
-
homerhamm
veterán
-
lemmy71
őstag
-
homerhamm
veterán
Már megy a körhinta a dodgem és a ringlispíl is.
-
bul07
nagyúr
Az egyik említett Hambi bár tulajdonos/ügyvezető sráccal volt szerencsém Erdélyi osztálykirándulás túrán részt venni, mivel a gyerekeink egy osztályba jártak.
A srác vállalta a kajákat és eszméletlen jól megoldotta a dolgot!
Nagyon profi volt! Hozzá teszem, nem minden gyerek volt odáig például a kenyérlángosért!A másik hamburgeres témájához annyit, hogy a Gyulai csevegőben sokan írtak arról, hogy olyanok is elkapták a városban a fos@s járványt akik a tájékukon sem jártak az említett hamburgeresnek! Ha viszont ez tényleg valami járványszerűen terjedő baci volt, akkor annak nem sok köze lehetett az üzletben található higiéniai állapotokhoz.
Ahhoz elég lehetett egy felelőtlen alkalmazott is, aki bár tudta f@sik mint a murányi, mégis munkába állt, mert ugye a pénz meg köll!Hát igen lehet egy alkalmazott vitte be, aki ha nem dolgozik nem kap pénzt, így persze hogy betgen is megy melózni.
-
Digger
senior tag
2016 óta ugyanaz a tulajdonos és ügyvezető páros viszi a boltot, hogy lenne Lölőé?
Nincs ebben akkora biznisz, hogy az övé legyen. 
De ha van rá bizonyíték, én elhiszem.
Az egyik említett Hambi bár tulajdonos/ügyvezető sráccal volt szerencsém Erdélyi osztálykirándulás túrán részt venni, mivel a gyerekeink egy osztályba jártak.
A srác vállalta a kajákat és eszméletlen jól megoldotta a dolgot!
Nagyon profi volt! Hozzá teszem, nem minden gyerek volt odáig például a kenyérlángosért!A másik hamburgeres témájához annyit, hogy a Gyulai csevegőben sokan írtak arról, hogy olyanok is elkapták a városban a fos@s járványt akik a tájékukon sem jártak az említett hamburgeresnek! Ha viszont ez tényleg valami járványszerűen terjedő baci volt, akkor annak nem sok köze lehetett az üzletben található higiéniai állapotokhoz.
Ahhoz elég lehetett egy felelőtlen alkalmazott is, aki bár tudta f@sik mint a murányi, mégis munkába állt, mert ugye a pénz meg köll! -
SipiBcs
őstag
2016 óta ugyanaz a tulajdonos és ügyvezető páros viszi a boltot, hogy lenne Lölőé?
Köszönöm a helyreigazítást! Így terjed a rosszindulatú pletyka...
-
grizlisandor
veterán
-
lemmy71
őstag
Köszi
, de ma megoldottam egy kis maradék gyalult deszkából, ácsoltam egy dobozt amire megy majd a hungarocell szegő.
Amúgy nagyon nem is látszik, de én szeretem a precíz melót, főleg hogy a lányom lakása lesz. -
Stylewars_kp
őstag
-
Dani_kp
addikt
Ha nem felejtem el megnézem, hogy milyen kábelcsatorna darabom van otthon, mert nekem is van nagyobb méretű. Persze csak ha meg aktuális.
-
SipiBcs
őstag
-
Morris
veterán
Elhiszem, de abba még nem csalódtunk.
Jó nektek. Nagyon nagy minőségbeli különbségek szoktak lenni. Sőt, a 20 évvel ezelőtti ízvilágot meg sem közelíti már egyik kajájuk sem. sajnos
-
SipiBcs
őstag
A google értékeléseknél elérhető képek alapján eleve nem volt a gasztronómia csúcsa.
Nem tudom, hogy HamburgerBár mellett mi értelme van az ilyen helyeknek.
Több alkalommal volt már gondja annak az üzletnek a hatóságokkal is! Talán legutóbb az ebéd menüjükkel volt valami problem!
-
grizlisandor
veterán
-
Morris
veterán
A google értékeléseknél elérhető képek alapján eleve nem volt a gasztronómia csúcsa.
Hát azért maradjunk annyiban, hogy a hamburger bár sem a gasztronómia illetve a higiénia csúcsa!
-
grizlisandor
veterán
Gyula ételmémgezés gyors kajától, 26 érintett eddig, van aki korhózban kezelésre szorult
Tv2 riportja
Vágóképek vannak az érintett kajázdáról is, ha jól kerestem ez a érintett üzlett [link] (utcakép)A google értékeléseknél elérhető képek alapján eleve nem volt a gasztronómia csúcsa.
-
bul07
nagyúr
Gyula ételmémgezés gyors kajától, 26 érintett eddig, van aki korhózban kezelésre szorult
Tv2 riportja
Vágóképek vannak az érintett kajázdáról is, ha jól kerestem ez a érintett üzlett [link] (utcakép) -
homerhamm
veterán
Itt vagyok a szomszédba!

-
lemmy71
őstag
-
grafnet
veterán
-
lemmy71
őstag
Üdv!
Valakinél nem kallódik egy cirka 80x60 vagy 100x60 -as kábelcsatorna darabka, 15 centi kellene. Nem számít ha használt, koszos retkes ...
-
sanzi89
addikt
Valakinél kallódik esetleg egy KVM switch? Mindegy hány portos Giga switch? Köszi!
Mindkettő akad.
ATEN CS22U 4k
TP-Link TL-SG1008 6k
Egyben 9k, és tudok mellé adni tápkábelt, DSUB kábelt, USB hosszabbító kábelt, UTP kábelt, amit csak akarsz, had fogyjon.
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinél kallódik esetleg egy KVM switch? Mindegy hány portos Giga switch? Köszi!
-
doberman
senior tag
-
yanna
addikt
-
doberman
senior tag
jó kérdést dobtatok fel... gyors kereséssel: egy csabai helyszínre sincs "régi ismerős előadó" dedikálva az esti koncertekre.... mileszígy velünk?
-
homerhamm
veterán
Király.
Mondjuk azt hittem meghívnak valami jó zenekart... -
grizlisandor
veterán
-
homerhamm
veterán
Más településen beharangozta már a polgi, hogy nem lesz semmilyen falunap, mert az emberek rossz helyre szavaztak, reméljük Gyula nem ilyen.
LOL.
Jövő hétvégén Gyulán leszek, hátha lesz jó kis majális.
-
grizlisandor
veterán
-
lemmy71
őstag
-
homerhamm
veterán
Lesz idén Gyulán majális?
-
doberman
senior tag
A értelmes központi menedzselhetőség hiánya, a romaing WiFi-nek csúfolt Capsman-es szarakodás, a különböző, külön telepítgetendő WiFi csomagok és sorolhatnám. Nagyon szeretem a Mikrotik-et, mert ezer éves cuccaira is ad frissítést, nagyon jó a webes felülete, de a WiFi valahogy sose sikerült nekik normálisan. WiFi-N-es idők óta Mikrotik WiFi-zek, akkor az 1W-os teljesítménnyel szippantottak be, de már számtalanszor beszopatott, nem is kicsit.
Bevallom őszintén utána kellett olvasnom, hogy egy kicsit képben legyek... hát elég gyökér dolognak tűnik ami hepaj van a winbox körül (amikor bütykölnöm kellett ilyen motyót még nem volt ilyesmi) annak az 1W-nak nagy ára van...
már azt sem tudom hány éve valami kínai 8(??) W-os wifi végfokot állítottam be egy tanyán lakó komámnál... azóta is működik neki...- bár sztem jó ha 4 W a valós kijövő power.. -
doberman
senior tag
-
moha bácsi
csendes tag
-
sanzi89
addikt
A értelmes központi menedzselhetőség hiánya, a romaing WiFi-nek csúfolt Capsman-es szarakodás, a különböző, külön telepítgetendő WiFi csomagok és sorolhatnám. Nagyon szeretem a Mikrotik-et, mert ezer éves cuccaira is ad frissítést, nagyon jó a webes felülete, de a WiFi valahogy sose sikerült nekik normálisan. WiFi-N-es idők óta Mikrotik WiFi-zek, akkor az 1W-os teljesítménnyel szippantottak be, de már számtalanszor beszopatott, nem is kicsit.
-
doberman
senior tag
aha, ezek szerint volt kalandod "káromkodásos" problémával... (az új ROS orvosolhatja a problémát -állítólag...) a "cég"-nél Aruba a divat...
-
Digger
senior tag
-
sanzi89
addikt
A WiFi és a Mikrotik nehezen fér meg egymás mellett úgy, hogy egy káromkodás még ne lenne a mondatban.
Ha WiFi és van pénz, akkor Ubiquiti. Amúgy meg bármi, ami OpenWRT-vel okosítható. -
doberman
senior tag
a logika az 1 router 2 ap-t adja... hacsak 1 router+ 2 switch módba kapcsolt router ami ap-ként funkcionál (meg switch), openwrt alatt pár perc alatt összehozható... nézve a gyári ap árakat ... inkább a második megoldás tűnik költséghatékonynak. ha van della akkor minden mikrotik...
-
grafnet
veterán
Mesh hálózat:
1 router és 2 AP
vagy
3 router
Melyik a jobb nekem? -
grafnet
veterán
-
Digger
senior tag
-
Top cat
addikt
-
Digger
senior tag
Valakinek nincs eladó nagyteljesítményű iratmegsemmisítője?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
51293 - 51201
51293 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
amit grátiszként adok

eddig orvosi utasításra nem mehettem

, de ma megoldottam egy kis maradék gyalult deszkából, ácsoltam egy dobozt amire megy majd a hungarocell szegő.

Mondjuk azt hittem meghívnak valami jó zenekart...