Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Totyik lakóknak 10% kedvezmény: [link]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
moha bácsi #50422 üzenetére
Egy gonddal kevesebb.
-
moha bácsi
csendes tag
Elvileg békéscsabai, egy portékámra jelentkezett, alkudozott bőven, aztán látom, hogy át van húzva a neve a privik között és akkor látom, hogy kitiltották...
Hát, jó, hogy nem lett biznisz. -
Dani_kp
addikt
válasz
moha bácsi #50419 üzenetére
Név alapján ismeretlen. Netán békéscsabai?
-
grafnet
veterán
válasz
moha bácsi #50419 üzenetére
Úgy látom a tíltásból, hogy jó hogy nem bizniszeltél vele!
-
moha bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Őróla [link] tud valaki valamit? Majdnem bizniszeltem vele....
-
homerhamm
addikt
válasz
Stylewars_kp #50417 üzenetére
- - -
-
SipiBcs
őstag
-
-
rizso
addikt
válasz
littlelion21 #50409 üzenetére
Kackac
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Ezer éve, néha azért bekukkantok, jó látni a gárdát, hogy megvagytok!
Kis infó, segítség kellene:
Kislányom BME-n gépészmérnök hallgató, utolsó félévek (remélem), anyagtechnológia felé hajlik. Nyári gyakorlati helyet keres itt a megyében, Gyula, Békéscsaba főleg. Milyen cégekhez érdemes jelentkezni? Esetleg van ismeretségetek, kontaktotok valahová? -
rizso
addikt
válasz
grafnet #50400 üzenetére
Hááát, autókra fordítva simán behúznak olyasmi bullshittel, mint pl hogy az integrált VGA bőven elég játékra is
De persze, ezek az alap dolgok megvannak, csak ha mondjuk fura hang jön motortérből, azt már nem tudnám azonosítani.
moha bácsi & Stylewars_kp: magánszemély, Citroen C4 Picasso 2013 - nem, nem ismerem a 3F szabályt
Rendszámot lekérdeztem, carverticalon is lekértem az adatokat, egyéb nyomozást is végeztem, jónak tűnik, eladó is tök korrektül állt minden kérdésemhez/kérésemhez, ettől függetlenül persze simán beszophatom valamivel. De volt olyan kereskedő, akinek mikor említettem az esetleges átvizsgálást, lehurrogott, hogy hülye vagyok, az autó hibátlan, kifizetem és örömbódottá', csak használni kell.
-
moha bácsi
csendes tag
Melyik kereskedés, milyen típus?
Nem mindegyik, akarom mondani, alig lesz olyan kereskedő, aki megengedi, hogy elvidd egy szervizbe a kocsit... Ezeknél ez egy becsípődés....
Csak, ha te viszel egy szakit, aki átnézi, akkor esetleg lehet. Sok kereskedőnek még próbarendszáma sincs: ergo KI SEM TUDOD VINNI A FORGALOMBA KIPRÓBÁLNI
Biztosan elegük van az önjelölt tesztpilótákból, meg a fikagépekből, de azért átestek a ló túloldalára.
Amikor az én mostani kocsimat vettem, borzasztó tapasztalatokba futottam bele...
Priviben megadom egy ismerősöm nevét, számát, aki vállal autó megnézést, hibakódolvasást, stb... -
grafnet
veterán
Ha csak fele olyan lelkiismeretesen nézel szét a kocsiban, mint PC-kben, akkor azért nagy baj nem lehet.
Egy festékvastagság mérő nem lenne baj, ha lenne...Nekem ezeket szokták mondani volt:
- illesztések, fényezés, kavics felverődés, tető horpadás (jég)
- rozsdásodás, megkaparni, aláfeküdni
- motortér állapota, rágás nyomok, folyások
- belső kárpit, kiülés, morzsálódás, varrások, bizt.öv vissza kúszik-e rendesen
- pótkerék állapota vagy helye és annak állapota
- alsó kárpit alatti állapotok (beázás)De, tuti van neked is szerelő ismerősöd, aki járműspecifikusan tud még okosságot mondani.
-
rizso
addikt
Köszi srácok, igen, kicsit elbaxtam, mert hirtelen jött, hogy szombatra vállaltuk, nem is kapcsoltam, hogy szerviz esélytelen lesz. Akik nyitva is vannak, vagy teltházzal mennek, nem tudnak időpontot adni, vagy szimplán szombaton nincs lehetőség ilyen szolgáltatásra, mert nincs bent a szaki.
Úgyhogy marad a bizakodás, hogy én leszek 1000-ből az 1, akit nem akarnak átb@szni valami betegággyal
-
grafnet
veterán
válasz
grizlisandor #50397 üzenetére
Az más, mert a Car Work az valóban másik cég.
De az M44-nek is van saját szerelője. -
grafnet
veterán
Szia,
(Ha hamarabb lett volna infó, könnyebben rá lehetett volna szervezni. Csak most olvastam.)
Sajnos senki sincsen nyitva szombaton, s péntek délután már nem is nagyon kapkodnak a feladatért.
M44-ék nyitva vannak, de szerintem ott sem a szerelő, hanem az értékesítő dolgozik az használt autókkal.
Esetleg a járműspecifikus szalon, de szerintem ott sem dolgoznak a szerelők, csak néhány értékesítő lézeng. -
rizso
addikt
Sziasztok,
holnap megyek Békéscsabára megnézni egy használt autót, és ha minden rendben lesz vele, el is hoznám. Tudtok esetleg megbízható, alapos szerelőt ajánlani, aki kijönni helyszínre átvizsgálni? Vagy olyan műhelyre is jöhet ajánlás, akik nyitva vannak délelőtt és vállalnak ilyet (Hovány fullon, Marso csak gumicserét vállal holnap).
Köszi előre is!
-
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #50392 üzenetére
-
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #50390 üzenetére
Kommersz hamisítvány
-
littlelion21
addikt
Vegyetek fejhallgatót: [link]
-
Dani_kp
addikt
válasz
grizlisandor #50385 üzenetére
Ez a fogkezelés nem lehet, hogy grátisz a kezelés mellé?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #50387 üzenetére
A gép mindenféle kódot rendel hozzá, így maradjunk a papír alapú beutalónál.
-
yanna
addikt
válasz
grizlisandor #50385 üzenetére
Meg kell becsülni és elmenni.
-
grizlisandor
veterán
Háziorvos elküld vizsgálatra, mondom kipróbálom ezt az online foglalós dolgot, hogy felrakják a felhőbe a beutalót.
Sikerült is felrakni, csak valami fogászati kezelésre és Fonyódra. -
grafnet
veterán
Hátha kell itt valakinek: 4 GB-os DDR4 RAMok
-
lemmy71
őstag
válasz
grafnet #50381 üzenetére
Sport célokra még ideálisak lehetnek
-
grafnet
veterán
Van egy Samsung S6 és egy Huawei P8 régiségem.
Szeretné-e valaki újrahasznosítani őket?
A P8 új kijelzőt kapott még fénykorában, nincs különösebb baja.
Az S6-nak valamiért ugrál a kijelzője, az inkább donornak lehet jó, egyébként kiváló külső állapotban van. -
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #50375 üzenetére
Találtam pár Radeon 9200-at meg MX440-et. Ha nem találunk a fiók mélyén akkor veszek valamit. Tegnap amikor összeraktam a gépet kiderült, hogy a DVI nagyon fontos......az első vga-n, amit találtam, csak analóg csati volt.....és valahogy nem ment össze a két csatlakozó
-
Geby
senior tag
Véletlen nem lapul valamelyik fiók mélyén egy AGP-s vga valakinek amin van DVI és esetleg még passzív is?
Nem érdekel a teljesítménye, csak adjon képet. ATI 9200 környéke, vagy MX440. -
benzol
aktív tag
válasz
grizlisandor #50367 üzenetére
Láttam de azok egyenlőre nem szimpatikusak
Ennyi erővel webshobból is veszek olcsóbban.
Egy öreg Ryzen 5 2600-ot akarok belepakolni egy lapba. Félelmetes hogy tartja magát ez a technika.. -
Morris
veterán
Szerintetek Egy ilyen félkonfigot mennyiért lehetne elpasszolni?
i5-9600k (Cpu hűtő ha kell van egy Thermalright True Spirit 120M)
MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon
2x8Gb Kingston HyperX Predator DDR4 3200 -
grizlisandor
veterán
válasz
benzol #50366 üzenetére
Aprón van két darab a megyében.
VRM hűtés nincs egyiken sem, így csak szellős házba és nem valami csúcsra járatott procit tennék bele maximum. -
benzol
aktív tag
Sziasztok!
AM4-es II. gen Ryzen procit befogadni képes, DDR4-es alplapja nincs valakinek eladó? -
grafnet
veterán
válasz
moha bácsi #50364 üzenetére
A procikat megkérdezem.
A RAM-ok elég kicsikék... -
grafnet
veterán
válasz
moha bácsi #50362 üzenetére
Ráadásul még a kollégák is értenek hozzá...
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #50360 üzenetére
Jártam én is olyan eladó ingatlanban, ahol azt mondták: de hát ez teljesen jó így... Olyan barna volt a kád oldala a vastartalomtól, hogy csak pislogtam.
De locsolásra hibátlan lehet, minden mást idővel tönkretesz szerintem is.
-
moha bácsi
csendes tag
válasz
sanzi89 #50358 üzenetére
Nálunk más a helyzet, mert hidrofor megy róla, ami a fürdéshez, zuhanyzáshoz, mosógéphez lett eredetileg bevezetve, meg kert öntözéshez. Ez más kategória teljesen. Bojler, hidrofor, mosógép az rendre tönkre is ment emiatt.
A két igény: locsolás/ házi vízmű teljesen más igénybevétel. -
Morris
veterán
Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi7 vagy Rog Strix X870-A Gaming Wifi?
-
sanzi89
addikt
válasz
moha bácsi #50357 üzenetére
Nem tudom, majd kiderül. A 7-8 méteres ásott kút az biztos, hogy elesett.
Apósnak, meg munkatársamnak 36 illetve 26 méteres ugyanilyen kútjuk van szintén Jaminában, több évtizeddel ezelőtt lettek fúrva, akkor kaptak egy Pedrollo szivattyút és azóta is azzal üzemelnek. Munkatársam nem sokat használja, de apósnál konkrétan a tyúkudvar közepén a szabad ég alatt egy nagy fém vödörrel lefedve üzemel, anyós 1000m2-es kertet locsol vele évtizedek óta.
Nekünk csak az asszony dísznövényeinek a locsolásához kell, meg kemény 9m2 magaságyáshoz.Ha ez beszarik, a következő szint a nagy mélységű (60-80 méter), 120mm-es fúrt kút, ami gyors Google után 1-2 millió forint.
Szóval akkor marad a csapról locsolás, már lehet ez a beruházás se hozza vissza az árát.
-
moha bácsi
csendes tag
válasz
sanzi89 #50343 üzenetére
Az a baj ezekkel a 30m-es fúrt kutakkal itt Csabán, hogy piszkosul magas a vastartalmuk és egyéb ásványi anyag, meg mindenféle baktérium is hemzseg bennük. Pár év alatt tönkreteszi a szivattyút, öntözésre sem a legjobb.
Ilyen mérvű szárazság mellett, amik most vannak, nem tudom, mikor fognak elapadni ezek a kis mélységű kutak... -
Morris
veterán
válasz
grizlisandor #50349 üzenetére
Oh, remek. Köszi a segítséget!
Dávid, neked is!
-
Devid_81
félisten
válasz
Morris #50348 üzenetére
Giga lapok mar jo ideje eleg jok mindket oldalon.
Altalaban jo a tapellato reszuk, persze azon is mulik melyik a kivalaszott.
G.Skill rambol en neznek egy AMD EXPO-s Trident Z5 Neo vagy Flare X5-at, kb ilyen aron lesz mint amit most kineztel viszont CL30-as is lesz belole ami eleg sokat szamit majd foleg AMD-nel -
-
Morris
veterán
válasz
Devid_81 #50347 üzenetére
Na jólvan. Eddig inteles voltam, de eddig sem oc-ztam.
Gigabyte alaplapok jók lehetnek?
Illetve ezt a ramot néztem hozzá: G.SKILL Ripjaws M5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz -
Devid_81
félisten
válasz
Morris #50345 üzenetére
AMD-nel az amolyan kotelezo tuning biosbol, egyebkent benne hagysz vagy 5-10% ot a prociban
Arrol nem beszelve, hogy teljesen automata es nem fagy soha soha ettol, mert automatan allit maganak mindent a proci, csak engedelyezni kell az auto OC cuccot amit irtam az elozoben es annyi -
Devid_81
félisten
válasz
Morris #50335 üzenetére
B650/Ryzen 7700 talcas (ha persze jelentosen olcsobb mint a dobozos 7700/7700X tesoja) es DDR5 6000, talan CL30 ha nem durva az ara a penztarcadhoz.
Majd ha megint ertelmes aron lesz X3D akkor max valtassz, de jelenleg egy 9800X3D arabol 2db 7700-est veszel, 7800X3D arabol meg 7700+ramot es meg marad egy olcsobb torony hutore is
PBO+200MHz+Scalar 10x es 5.5GHz+ ra boostol, teljesen f@sza
Raadasul az uj Win11 nagy patch ota vagy 10% al gyorsult is az AMD jatekban.
Jaah ami lenyeges, hogy 90Wattbol ekkora teljesitmenyt Intel oldalon nem talalsz -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #43723 üzenetére
Nos, két év eltelt, de végre lett fúrt kutam.
Egyet tudok mondani, hogy a jaminai Szlávik kútfúrót messze kerüljétek el. Megbízhatatlan, kamugyáros. Ősz óta szarakodtunk a fúrással, vagy 4 időpont le volt fixálva, aztán cseszett jönni. Persze hívni se hívott, én hívtam a megbeszélt nap végén, hogy WTF, most nincs itt a gép, épp most mosta le, stb. Meguntam, nem hívtam, ő se keresett. A szavaiból egyébként azt vettem ki, hogy ilyen háztáji kis melókért már nem hajolnak le, nyáron azért küldött el őszig, mert Romániában fúrnak termálvíz kutakat vagy mit.
Ismerősi körben se tudott senki ajánlani embert, így végül gondoltam egy életem, egy halálom, felcsapom az internetet és bepróbálkoztam az egyik találattal:
Gyebrovszki Károly
+36 (30) 4165909Felhívtam, felvette a telefont, értelmesen el tudtunk beszélgetni, mondott árat, időpontot - és most figyelj - a megbeszélt időpontra eljött és annyi pénzt kért, mint amit a telefonba mondott! 4.000Ft/méter volt az ár és 20.000Ft az "alapszerelés". 30 méter mély lett a kút, kb. 2-3 óra alatt végeztek, minimális kupit hagytak, korrektek, rugalmasak voltak, én csak ajánlom eddig. Semmi csilli-villi, de látszott a rutin, hogy nem ma kezdték.
Úton van már a szivattyú is, nyáron lesz az igazi teszt, ha esetleg valami nem várt esemény lesz, akkor jelentkezek.
-
Morris
veterán
válasz
grizlisandor #50341 üzenetére
RM750X
2db NVme SSD
vga 3060
250k környéke. max 300. -
Morris
veterán
válasz
Dani_kp #50338 üzenetére
Ja azt nyomják most.
grizlisandor: A szaktopikok számomra nem sokat jelentenek. Alig kapok választ a kérdéseimre. Vagy ha kapok is, köze nincs ahhoz amit szeretnék.
i5 9600k-ról váltanék.
Most nagyon nyomnak valami "olcsó" B650-es lapot meg hozzá a 7500F-et.
Biztos jó, de azért valami combosabbra gondoltam. Mondjuk 7800X3D vagy 7700X.
Aztán látva az árakat, nézegetem az intel t is. 13700-környékét. (esetleg 13600k)
Alaplapra kéne s/pdif meg vagy 3 argb csati. -
Dani_kp
addikt
válasz
Morris #50337 üzenetére
Volt rendszergazdával beszéltem, azt hiszem, hogy talán most az amd + radeon kombó a "menő". De kedden rákérdezek.
Jómagam is érdekelt a hardverek világa, de 10+ éve nem foglalkoztat. A gyereknek majd valami izmosabb mini pc-t akarok venni, amit monitor mögé fel lehet dobni.
-
Morris
veterán
Csöcs!
Cserélném az alaplap procc memó triómat valami újabbra. Ki mit venne? AMD, Intel?
-
-
Digger
senior tag
Úgy tudom, hogy vannak itt elektronikákkal foglalkozó jóemberek is!
Építek egy jóféle 8 számjegyes frekimérőt, ami végül is csak annyira lesz jó, amennyire kalibrálni, illetve pontosítani tudom majd.
Igazán korszerű kalibrálás GPSDO egységgel szokott manapság történni, de az közel négyszerese lenne az én ocó frekimérő költségvetésemnek! (30 000 körül van a GPSDO ára)
Éppen ezért egy olcsóbb megoldáshoz folyamodtam, rendeltem egy un. OCXO oszcillátort, ami már úton is van kici Kínából. (bagatel 3 darab ezres csupán az ára!) Ez egy saját belső fűtéssel rendelkező kvarc oszcillátor egység, ami ha tápot kap akkor felfűt és stabilan azonos hőmérsékleten tartja a benne levő precíziós kristály oszcillátort és így meglehetősen pontos 10 megahertz jön ki belőle.
Biztos nem olyan pontos mint a GPS-ből nyert etalon, de mégis sokkal pontosabb, mint az eddig alkalmazott amatőr megoldások. Vannak olyan elvetemült emberek, akik ezt a cuccot egy hungarocell dobozkába költöztetik és folyamatosan bekapcsolva, áram alatt tartják, akár hónapokig, sőt évekig is. Ennyire nem akarom, hogy elszaladjon a paci, nekem elég lesz az, ha a felhasználás előtt néhány tíz percig, esetleg egy óráig bekapcsolva tartom majd.
Na kérem a litánia azért született, hogy ismertek olyan jóembert akinek esetleg van egy ilyen GPSDO egység a keze ügyében? Legalább egyszer jó lenne viszonylag pontosra belőni majd az én OCXO szerkentyűmet! -
grafnet
veterán
Sziasztok,
Valakinek nincs a fiók mélyén egy 3.5 Jack --> USB-C átalakítója?
-
lemmy71
őstag
válasz
moha bácsi #50328 üzenetére
-
grafnet
veterán
válasz
moha bácsi #50328 üzenetére
-
moha bácsi
csendes tag
Péntek estére egy kis humor...
-
grafnet
veterán
válasz
Stylewars_kp #50326 üzenetére
Az nem lenne probléma, a sógyurmát javasolták. A gipsz is jó lehet.
Most - egyelőre - megoldódott a probléma, mert Debrecenben találtunk készet. De, mivel elhoztuk mindet... -
doberman
senior tag
válasz
Digger #50323 üzenetére
nézdcsak:
a leg1xűbb a procihűtő ...rizsföldről viszonylag ócón küld a kici kínai, bár a jobbak ott is drágák.. [link]
vagy.... régi festékes doboz, a zárható fedelére aljzat rászerel... olajjal feltölt... olajhűtés.. - régi de jól működő megoldás... [link] ugyan ez 1 KW-ra van de működik kicsiben is..mondjuk az ellenállás felületét így is meg kell növelni egy lemezzel a nagyobb hőleadás érdekében..
-
Digger
senior tag
Valakinek nincs valami pofás, nagyfelületű hűtőbordája?
Egy 50 ohm, 250 Wattos ellenállást, meg egy nagyfrekis csatlakozót szeretnék rátenni.
Rádió adóvevő műterhelés készül.
-
grafnet
veterán
Sziasztok,
Ilyen kéztartót kéne gyártani valahogy:
Ez, mint a hüvelykujj, akkora.
Műgyantából kiönteni?
Vagy 3D nyomtatni?
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Gyulán keresek villanyszerelőt. Van-e valaki akit tudnátok jó szívvel ajánlani? Akár gyulai, akár csabai is érdekelne.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Dani_kp
addikt
Routert vegyetek!
Topic lakóknak kedvezmény!!!!44!!!4!4!!!
-
Szevam
senior tag
válasz
lemmy71 #50313 üzenetére
2-3 éve. Postán vagy írószer boltban van 4 oldalas (indigós) - Szerintem ez a jobb. Vagy letöltöd itt és kiegészted saját feltételeiddel a pontokat.
Aláírás után használd az ecetes ollót a a szétszedéshez
-
lemmy71
őstag
Mostanában adott el valaki használt autót, milyen adásvételi kell hozzá
Olyan rég bizniszeltem ilyen téren, nem tudom hogy most, mi a módi.
-
Dani_kp
addikt
-
grafnet
veterán
válasz
lemmy71 #50306 üzenetére
Van valami mozgolódás, mert a legutóbbi baleset miatt a körforgalmat is át kell alakítani plusz a gyalogos/kerékpáros közlekedés jelenleg ott nincs megoldva.
Auchanról beszéltek, de ez már egy régi story, csak mindig bele köp a kormány a módosított adózással...Akarcsak a Baumax vagy Mömax vagy a Praktiker melletti terület is már párszor "beépítesre" került.
-
lemmy71
őstag
Van itt valaki aki közel ül a tűzhöz
Mert ebből a fergeteges cikkből, annyit sem tudunk meg, mint egy útszéli köpködős kocsmából
-
Digger
senior tag
Tudtok Csabán (Gyulán) olyan boltot, ahol gázkonvektor karbantartáshoz, javításhoz lehet alkatrészeket, esetleg felújító kittet venni?
-
lemmy71
őstag
Esetleg ha valaki szeretne egy rizs kombájn -t, melós játszós stb. használatra 🚗
Annó a Dobozi úti márka kereskedésben vettem zsír újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest