- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
Hokunda #3753 üzenetére
Ha az ember barom volt, akkor vállaja, ha már Ő hozta fel a 'problémát' holott saját hülyeségét kell keresni csak.
Szóval kipróbáltam MINDENT! Nem létezhet, hogy ne fusson normálisan! Aztán összerakva azt, hogy a gpu1 512 mb, a játék 10 fpssel fut egy viszonylagosan korrekt gépen meg az, hogy kb 3 hete takarítottam ki a gépet végre leesett, hogy ha a hdmit az alaplapba dugom a videokártya helyett, akkor lehetnek gondok! Más játékig el se jutottam, talán előbb rájövök.
-
GL820
tag
Akkor nem nálam van a gond. Remélem azért hamarosan valamit csinálnak vele, mert így a kedvem el fog tőle menni, pedig jobban tetszik, mint az első rész.
-
Win-T
őstag
Akkor nem csak nálam jön elő. Valami memory leak lehet mert indításkor tök rendben megy, aztán idővel egyre rosszabbá válik.
De érdekes, mikor GeForce Now-n keresztül játszom nem jön elő, csak a nagygépemen. -
fgo
tag
Én jó ideje a Washingtoni szervert használom és ritkán van akadozás.Ha mégis újra indítom és meg is szűnt.
-
GL820
tag
Másnál is sza....kodik a játék? Ma majdnem egész nap akadozott, korábban csak ritkán tapasztaltam ilyet, de ma szinte játszhatatlan volt. Kétszer sikerült megpusztulnom az akadozás miatt.
-
Hokunda
senior tag
Az elmúlt néhány napban mi az istent tettek ezzel a játékkal?
20-25 fpsem van bakker. Mit kéne állítani vagy új driver?
-
pomk
őstag
válasz
Szokratesz71 #3745 üzenetére
Milyen item filtert használsz?
-
Edge
veterán
válasz
Szokratesz71 #3747 üzenetére
Ott is van vmi gomb a tárgyak mutatására, keresd meg a kontroller setupban.
3 módja van:
1. mindent mutat egyfolytában
2. pár másodpercig mutatja a tárgyakat a földön aztán nem(jelenleg ez lesz beállítva Nálad)
3. semmit se mutat -
Edge
veterán
válasz
Szokratesz71 #3745 üzenetére
nyomd meg a:
Z-t. -
Szokratesz71
csendes tag
Sziasztok! Körülbelül két napja mapokban történő küldetések során a harcok közben lehulló tárgyak eltűnnek mielőtt fel tudnám őket venni... Találkozott már valaki hasonlóval, esetleg megoldás? 85 szinten vagyok egy hunterral egyszer régebben volt már ilyen pár napig. Arra is gondoltam ,hogy esetleg valamelyik tablet tartalmaz valami ilyen utasítást? Ez már nagyon idegesítő köszi a válaszokat.
-
Tatyla
őstag
Most hogy a loot patchel visszatértem, meg kell mondjam a Boneshatter Smith of Kitava Warrior nagyon szórakoztató lett,ismét érzem a hangulatát a játéknak
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #3742 üzenetére
Ez már tegnap élesedett szerintem.
-
zsirfecske
addikt
ma jön elvileg új peccs (0.2.0h), új stash tab-ok és kisebb-nagyobb reszelések.
-
_drk
addikt
Most mi a helyzet a game-mel?
Én ugye vártam a 2.0-t, de egyéb dolgok miatt nem tudtam belekezdeni majd utána csak a szart olvastam róla...Van valami infó, hogy mikor javítgatnak, ezt rendbe hozzák vagy jön új patch?
Most nézem hogy május közepe elmúlt és fél év alatt azért sokra nem jutottak december óta, mindenféle patch össze vissza és egy +kari + pár új Ascendensi.
-
winfos
tag
Az első 5 ember aki beírja az ingame nevét annak tudok biztosítani 1-1db divine orbot a mostani ligába.
Átadás lehetőség szerint ma 20:30
-
zsirfecske
addikt
Flash Grenade can no longer blind the user or their Allies.
0.2.0g patch note-ból, faja, így végre nem mond ellent a működés a toolkitnek. cserébe hiába vettem cannot blind corrupted enchant-os jewelt anno drágán, mostantól nem létszükség.
-
pomk
őstag
Az ES értéke maximálizálva van, vagy arányosítva van valamihez (pl. health)?
Witch / Leech karakterem van, 919 ES-nél felvettem a Patient Barrier passive skillt és 1125 lett...Ezen kívül még felvettem a Ingenuity passive skillt +25 int-ért.
Olvastam fórumokon, hogy a 60% ES nem 1,6-os szorzót jelent, hanem hogy az alap ES-re ad 60% max értéket. DE ha vannak olyan felszereléseim, amelyek már eleve adnak +X% max ES-t, akkor ez az érték azokhoz adódik hozzá így: "increases stack with each other, so you went from X total increased to X+60 total increased"...
Nekem a "60% increased maximum energy shield" nagyon nem ezt jelenti...Szinte felesleges erre pazarolnom ezt a pontot. Mit gondoltok?
Másik kérdés, hogy a Hexblast-nak hogy kéne működnie? Lerakom a curse-t, megvárom míg aktiválódik és megjelenik az ikon a fejük felett, Hexblast és mintha semmi sem történne.
Az animáció megvan, mozog a karakterem, de az a "robbanás" effekt amit a skill bemutató videóján mutatnak elmarad. Én csinálok rosszul valamit?
-
Remiel
őstag
A perfekt vaalozás az ilyen
-
_ocsisajt
őstag
OOOMG, jajjdejó döntés volt, hogy leültem kicsit nyomni, míg a vendégem felkel (grillezős BFF-es hétvége). Első map:
(Legalább lesz currencym az elhulott karikat újragearelni
)
-
_ocsisajt
őstag
Áhh de szupi! Végtelen a teleport mapoknál, ezt most realizáltam, mert olyan mapon mentem most amin csak 1 teleport volt, csak hazamentem gyorsan, mert pottyant egy div
-
cibus
senior tag
Guild van esetleg, amihez lehetne csatlakozni?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
boogie84 #3720 üzenetére
Tudom, azt csinálom (előző kariknál* is így csináltam).
Azt feltételeztem, hogy más is így jutott hozzá.
Kérdésem áll továbbra is, hogy kinek mennyire volt szenvedés megcsípni ezt a tulajdonsággal bíró egyedet?
*Két karinál is csináltam eddig, akkor még nem használtam ahk-t a gyors respawnhoz, mert már ott is befeküdtem unalmamban...
-
_ocsisajt
őstag
Új karival nyomom a quadrilla farmot, de a Zistennek nem akarja adni haste aurát...
Pedig már csináltam egy ahk-t is, hogy az egyik gombra nyomjon respawn-t gyorsba, de bealszok komolyan, már fél órája nyomkodom...
Nektek hanyadszorra jött be? -
cibus
senior tag
Jah ez oké! Ezt vágom már a játékból is, hogy melyik mire való, csak a fizetés nehézkes. Jobban mondva felrakni ruhákat fegyvereket. Van amit nem visznek el semmiért, 1-2 jobb cuccot meg valószínű túlságosan is olcsón adtam el, mert rögtön vitték.
kár hogy nincs egy egyszerűbb rendszer, pl lenne valami pénz fizető eszköz, amivel vásárolni lehet egymástól és abból venni magunknak orbokat egy árusnál. Sokkal egyszerűbb lenne a trade
-
pomk
őstag
Első körben olvasd el ezt a Currency Guide-ot. Sok mindent elmagyaráz.
Az egyes elemeknél az ikon alatt van, hogy mire való. Ott a rarity is és egy rövid leírás.
Pl.: -
_ocsisajt
őstag
Gondolom sokakat nem érint, mert standardoznak, de az ilyen (dupla*) pancsereknek mint én, most jól jött ez a guide...
Most kezdtem egy warrit, majd mapra totemes lesz plusz volt még pár exaltom (konkrétan 4
), abbol megvettem a speart, kezest, páncélt meg a fejest... Ami külön érdekessége a buildnek, hogy gyakorlatilag a rake gemet hagyhatod kezdő szinten (ezáltal átadható, könnyen indítható szintén másik karinak), de majd a vidiben elmagyarázza miért.
Ééés hasítok eddig mint állat xD
P4wnyhof féle multikasztos leveling guide
*Dupla, mert hczom csak és még béna is vagyok hozzá extrában.
KIWI leszek, ezt nerfelik-é!
-
cibus
senior tag
Valaki le tudná írni esetleg, hogy 1-1 orb kb mennyit ér a másikhoz képest? Vagy hogy legalább értékben hogyan követik egymást? Bocsi! Új játékos vagyok és az 1-gyel sem játszottam soha.
-
Jacktor
aktív tag
Ha elfogyott a waystone-om és Doryani is üres akkor mi van?
-
Win-T
őstag
Szerintem ti nem ugyanabban a ligában játszotok.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
Amikor olvastam amit írtál odamentem alvához és 2 div volt.
Most is. Na most akkor mi van? Nálam másképp váltja?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
bocsánat, venni tudsz ennyiért, azt néztem, nyilván eladni akkor kevesebbért lehet, de nem hiszem hogy akkora lenne az olló, hogy tizedéért megy csak a vételi árnak.
-
zsirfecske
addikt
ez nem találós kérdés, objektív tény: bemész alvához és eladod 10 sec alatt 18-ért. legalábbis mikor írtam annyi volt, 20-ról esett épp le 18-ra, ezért írtam, hogy 18-20 közt eladható attól függően, hogy azonnal kell-e.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #3701 üzenetére
2 div maximum a perfect jeweler's orb. Trade oldalon is max 40-42 chaos.
-
zsirfecske
addikt
20-as gem 1 div minimum, a perfect jeweler's orb meg 18-20 div jelenleg alvánál, szóval én örülnék a helyedben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OLED TV topic
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged