Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apzung
csendes tag
válasz
Balázs0916
üzenetére
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Balázs0916
üzenetére
poor build quality, wobbly parts, cheap materials that quickly break or wear down, and very poor customer service, with issues returning faulty products and unresponsive support, making them a gamble
-
Sziasztok!
A HBADA székről van véleménye valakinek? Ár / értékben nem tűnik rossznak, ha nem full gagyi. [link]
Köszönöm -
nagysz
tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Köszi az összefoglalót! Ami szerintem hiányzik belőle sokaknak az a téma, ami szinte mindig előkerül: az olcsó székek ajánlása. Mivel van tapasztalat pár darabbal, azt is bele lehetne tenni, de amit biztosan beemelnék, az az IKEA tapasztalat. Markus-szal kapcsolatban többen írtak, hogy basic szinten elfogadható, akár azt, meg a párját is bele lehetne tenni mondjuk ezzel a részletes cikkel együtt IKEA Markus/Jarvfjallet test
A Jysk-eseket is bele lehet tenni, hogy sok értelmes ott nincsen.. illetve még a Unique Hero-t is vettük többen is, ahogyan a Colamy-t is.@pruzsi: örülök, majd kérünk egy beszámolót, ha kipróbáltad, hogy milyen!
-
pruzsi
őstag
-
LLKobe
veterán
Kedves Fórumtársak, bekerült a topik elejére az összefoglaló. Ez az első verzió, lehetnek benne hiányosságok, ha bármivel kapcsolatban úgy gondoljátok szóljatok nekem, és igyekszem időnként frissíteni.
-
nagysz
tag
válasz
pruzsi
üzenetére
Unique Hero-val van most már lassan 2 éves tapasztalat. Asszonynak az van, nekem meg egy 1.5 éves Colamy Atlas. Mindkettő jó szék, a Colamy kicsit masszívabb talán, robosztusabb, de ezt ne úgy képzeld el, hogy lötyög a Hero. Amikor a Hero-t néztük, végigpróbáltunk egy csomót az üzletben és az volt a legjobb. A hangsúly a próbán van !! voltak drágábbak is, de ez volt kényelmes. Most is az, ajánlom. Persze, a Colamy-t is.
-
LLKobe
veterán
válasz
LLKobe
üzenetére
Esetleg olvass visszább, egy Haworth Aloha-t is bepróbálhatsz ha befér a keretbe.
Ennek annyi előnye lenne hogy ingyen próba, mert ingyen kiviszik, ha elállsz a 2 héten belül akkor pedig ingyen el is viszik.Egyébként nekem volt Unique székem, és a hálótól eltekintve anyagminősége teljesen rendben volt. A kar és fejtámasz nagyon könnyen járt, de ennyi.
-
pruzsi
őstag
válasz
LLKobe
üzenetére
Sajnos erre is azt tudom mondani innen faluról 400km egy ilyen bolt ahol lehet próbálgatni, majd megszokom vagy visszaküldöm

Mesh félét még nem is láttam csak most szebesültem vele hogy ilyen is létezik,egy biztos a jelenleginél mindegyik előrelépés lenne de így is elég sok a versenyzőföldől 51cm re van a szék ülése, a karfa pedig 71cmre
UNIQUE SAGA 639
UNIQUE HERO
DIABLO V-COMMANDER
UNIQUE ULTIMA
UNIQUE FULKRUM
UNIQUE SAGA
válasszam ami szemre tetszik? -
Gothmog
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Én is csak azért dobtam be ide, mert ugyan már nem mentem el megnézni (valahol a 16. kerületben van a hungaro-rim, talán ott is meg lehet egyébként), de hátha más, aki keres széket, megteszi, és lesz vélemény (legalább első benyomásról).
Ha kiderülne, hogy jól van összerakva és kényelmes, ráadásul a 10 év garancia sem dísznek van csak (különösebb könyörgés/fenyegetőzés nélkül is érvényt is lehet szerezni neki, ha esetleg szükséges lenne), plusz több helyen árulják idehaza (kipróbálható személyesen vásárlás előtt), akkor azon az áron akár jó/ajánlható választás is lehetne. -
LLKobe
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
IKEA székek: nem egy nagy szám egyik sem, kb. az egyetlen pozitívum mellettük hogy sok garit adnak rá. Bár volt már a topikban fórumtárs aki gariztatott, és nem volt egy könnyű menet.
UNIQUE ERGOTECH, Antares Hufo: mindenképp jobb választás, de fontos lenne hogy kipróbáld vásárlás előtt. Hiába tud papíron egy szék mindent amit akarsz, ha egyszerűen nem kényelmes számodra. És ezt képről nem fogod tudni megállapítani.
Ha mesh székben gondolkodsz, arra hatványozottan igaz, mert abból kb. nincs két egyforma, másrészt van aki szereti van aki nem. Bár én inkább kerülném a mesh-t legalább is az ülőfelületen, mert volt már példa hogy a terheléstől megnyúlt és kényelmetlen lett. A háttámla nem kap olyan terhelést.Megírtam az összefoglalót a topikhoz, épp arra várok hogy egy moderátor betegye. Abban sok kérdésedre lesz válasz.
-
Gothmog
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Az ajánlásodról jutott eszembe...
Még amikor nézegettem székeket a neten, belefutottam a [RIM SP 15xx] sorozatba. Amin meglepődtem, hogy 10 év garanciát adnak rá (persze igen nagy valószínűséggel ez nem teljes körű, hanem a műanyag/fém elemekre, mechanikára vonatkozhat, ahogy az megszokott a legtöbb cégnél), miközben elfogadható áron adják (Aloha árban megy - persze arra is 10 év gari van).
Ami jónak tűnik legelső blikkre: állítható háttámla magasság (195 cm-ig ajánlják, vagyis magasabb embereknek is jó lehet), illetve a lumbar support erőssége is állítható.
Ami erősen kérdéses/nem derül ki a képekből: összeszerelés minősége, anyaghasználat, illetve a mesh változatoknál annak minősége. Illetve kérdés, hogy mennyire merev vagy rugalmas a háttámla. (A műanyag rácsozat némi rugalmasságot sugall, de kérdés, hogy tényleg van-e neki.)
Ami első blikkre biztosan nem tűnik (nekem) jónak: a fejtámlás verzióknál a támla állíthatósága erősen korlátozottnak tűnik.
Az én tippem látatlanban az lenne, hogy többet tud, mint az Aloha (ha már ahhoz hasonlítottam árban), értve a testre szabhatóságot és extrákat, viszont egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy az összeszerelés minősége és a szék "egybelévősége" eléri az Aloha szintjét.
Elvileg itthon is forgalmazzák. Ha valaki, főleg ha 180-185 cm feletti magassággal(de 120 kg-nál nem nehezebb súllyal) széket keres maximum 200k körüli árhatárig, annak talán érdemes lenne valahol ezt is kipróbálnia, ha van módja rá. Legalább szerezne némi tapasztalatot a topik
(Pl. a Multibútornál elvileg van, bár ott nagyon durva felárral adják az általam linkelt oldalhoz képest, mert míg utóbbinál 200k körül megy a mesh verzió, addig a multibútornál ugyanez 300k...)[Ez] a cég (cseh cég, ha jól láttam) hivatalos székbemutatós oldala.
-
LLKobe
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
Nagyon ajánlják a Colamy Atlas-t is, ha külföldi rendelés is belefér.
-
LLKobe
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
Ez esetben azt mondanám menj el valahova ahonnan rendelni tudsz és próbálj ki pár típust. pl. Office Plaza.
-
LLKobe
veterán
válasz
LLKobe
üzenetére
Ha túl drága, van olcsóbb alternatíva.
Csak azért csapongok mert az állítható deréktámasz nem olyan gyakori az olcsóbb szegmensben. -
tutis
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
tudsz írni az eladónak, aki vissza tudja igazolni.
egyébként ha megnézed a használati utasítást, ott Atlasként szerepel
COLAMYC/O Am Meilenstein 2553909 Zülpich Németország, ez a visszaküldési cím.
Sajnos nem smart szállításos, ott ingyenesen vissza tudnád küldeni ha gond lenne.
Allegro pedig igen, olyan mint itthon az emag. -
pruzsi
őstag
Üdv. 2019 ben vásárolt Tesoro Zone Evolution szeretném lecserélni valamire ..... A hattámlája már balra dől hiába húztuk vissza egy hét után újra ugyan abban a helyzetben van ,kb 2 éve az alsó merevites is eltört estem vele akkorát 🙃, home made megoldottam akkor.
Azóta az egyik karfa megrepedt.Tulajdonságokban megegyező kellene dönthető háttámla , állíthato magasság, állítható karfa magasság , igaz csak egyszer kell befixalni és happy. Ha kell írok adatokat hány cm en van most az ülés vagy más egyéb , asztalhoz kell igazodni mert azt nem akarok cserélni.
Mihez kell 6-8 óra üléshez gameing/munka. Nem fogom alligatni dönteni csak egyszer a legkényelmesebbet beallitom és kész. Ami fontos 193cm és ,110 kg vagyok.
Nem fontos hogy "gamer" szék legyen. Ami még fontos memória habos derék támasz és jó ülés , fejtámla/párna jó kérdés a mostaninál annyira nem tudtam hátra tenni a fejem hogy kényelmes is legyen így nem fontos.Nem tudom mennyi Ft körül mozog egy jófajta szék 50-150 között jó lenne megoldani.
-
zümzümm
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
100e körül, nagyon max 150e.
Budapesti
Nekem a puha lenne komfortos. Bár itt sztem kinek mi számít puhának. Ikeaban ületem egy 100ezres székben ami kemény volt. Ismerősöm gamer széke puhább volt. A céges irodai székem(ami minőségi és van benne anyag) keményebb, de a szüleimnél lévő 30ezres szék puhább.
Ahogy a Gamvis-t megnyomkodták a YT videókban, láthatólag az nekem már puhának tűnt. -
Skynet258
veterán
Sziasztok,
Colamy Atlas-on gondolkozom, az eu oldalról kellett volna megvennem akcióban, de lassú voltam és tegnap óta már nincs kedvezmény.
Találtam Colamy-t az Allegro-n, de nincs listázva, hogy ez Atlas lenne, leírva sincs sehol, ami fura (de láthatóan az). Ára is jó. Csak nem tudom, ez az Allegro amolyan piactér mint mondjuk az Emag? Ezeket kerülöm mert boldog boldogtalan hirdethet itt, ez is 4 hónapja van fent, és meg sem találom ki az eladó konkrétan...
Vett esetleg innen valaki Colamy-t? Vagy hagyjam a 'csába és majd megint lesz akció az .eu oldalon és vegyem onnan?
-
tutis
addikt
válasz
sanswithme
üzenetére
olvasgass visszajelzéseket az oldalon, nem valami bíztatóak. Ilyen áron meg főleg.
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Ajánlást szeretnék kérni.
183cm, 80kg vagyok. Egy puha ülőfelületű, textil (bőr és műbőr kizárva) széket keresek, aminek állítható a kartámasz (legalább magasságban) és állítható deréktámasza van. A csicsa kinézet számomra nem prioritás, a lényeg hogy kényelmes és tartós legyen, ne nyikorogjon stb.
Amit még nem tudok eldönteni, hogy a háttámla magassága vállig érő vagy magas-fejtámaszos legyen. A magas háttámla számomra nagyon kétesélyes, mert bár kényelmes lenne a számítógép előtti filmezés hátradőlve a fejemet is megtámasztani, de ültem már olyanban ami előre buktatja a fejem, így nem volt kényelmes.
Jelenlegi székem nem kagyló kiképzésű, ülőfelülete 48cm széles, 40cm mély, háttámla magassága az ülőfelülettől 55cm. Talán egy 50cm mély hasznos ülőfelületű kényelmesebb lenne amin az egész combom felfekszik. A hasznos ülőfelületet úgy értem, hogy a deréktámasztól mérve.
Amit még fontos megjegyeznem hogy mindenképp teszek magam alá farokcsont kímélő párnát, aminek a magassága 8cm, bár ez lényegében elhanyagolható mert 3-4cm-re úgy is összepréselődik alattam.A Gamvis Phantom volt kinézve első körben, de arról lemondtam, mert túlságosan kagylós az ülőfelülete.
Egyelőre a Gamvis Elite 2.0 XXl Pro székig jutottam ami méretekben megfelelő lehet, YT tesztekben kényelmesnek mondják. Bár a fejtámlája kicsit aggályos számomra.
Tudtok esetleg alternatívákat ajánlani? -
sanswithme
csendes tag
Sziasztok!
Az AlzaErgo Chair Abyss 2 székkel van bárkinek tapasztalata, megérné egy ilyen szék?
-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog
üzenetére
Mivel van egy kicsi időm (ebédszünet), némi magyarázat, csak röviden...
Alapvetően két filozófia ütközik a karfák esetén. Az egyik szerint a karfa jó, mert megtámasztod az alkarodat, a vállad nem fárad el annyira, nem csomósodnak be az izmok, tehermentesít stb. (Persze jó magasságban/szélességben stb. pozícióban kell lennie a karfának: pl., ha a túl magasan van, felhúzza a válladat, beáll a trapézizmod felső része tőle stb. És persze a karfa csak az egyik komponens, mert az asztal magassága sem mindegy stb.)
A másik megközelítés szerint (gyógytornász és ortopéd orvos ismerőseimtől inkább ezt szoktam hallani - biológiai területen dolgozom, ráadásul humán vonalon, úgyhogy van némi kapcsolódásom arrafelé) viszont összességében jobb nem használni a karfát (jobb megszokni nélküle), nagyon leegyszerűsítve azért, hogy a válltájék ne punnyadjon el teljesen munka közben, illetve ha nem támaszkodsz a teljes alkarral a karfán, akkor jobban mozog is a váll, dolgoznak ott az izmok. (Gépelésnél valami megtámasztás kell persze - ez lehet a csukló az asztalon.) Ha valaki fárad, persze meg kell állni, ilyenkor meg lehet támaszkodni alkarral a karfán, tök jó dolog/hasznos erre, meg arra is, ha csak pihenni akar a székben az ember, de egy idő után már ritkábban lesz ilyesmire szükség, mert megszokja a test.)
Lehetne még ragozni, de nagyon leegyszerűsítve erre gondoltam. (Plusz, mivel az egyik és a másik megközelítés mellé is lehet érveket és ellenérveket hozni, ezért írtam az eredeti hozzászólásomban, hogy szvsz, illetve ha szabad ilyet mondanom)
Szerk: #13527 Egon: Nem láttam, hogy írtál közben. Én is tudnék linkelni több olyat, ahol meg nem ajánlják. Erre írtam fentebb, hogy két eltérő megközelítés van érvekkel és ellenérvekkel mindkét oldalon.
-
NYPD
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Értem, köszi. 180 cm 96kg, 4-5, itthoni játék/általános felhasználás. a 80k az már nagyon max. Végigpróbáltam az Ikea, Jysk, illetve a MM összes kiállított olyan székét ami érdekelhet, ezek közül számomra az Inizio volt a legkényelmesebb, pont passzolt mindenemhez. Nem túl kagylós, van hely, jó helyeken támasztott. Nekem ha már kihúz 3 évet megérte.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Valkűr
üzenetére
A legdrágább termék a piacon mindig az egészségünk! 2 igazán fontos tényező is nagy szerepet játszik abban , hogy egészségesek maradjunk és elkerüljenek a komolyabb mozgás szervi betegségek. 1. amiben alszol 2. amiben ülsz . Matracra és székre sose sajnáljuk a pénzt!! Persze fáj egyszerre kiadni ennyi pénzt és nem is érti az egyszerű földlakó miért kerülnek ezek ennyibe , de ez van. A magas háttámla jó , de a flagship márkák nem is gyártanak fejtámlás székeket. Tervezés során olyan kialakítást kapnak ami elősegíti a gerinced egészséges ergonomikus tartását ami így tökéletesen támasztja a nyakadat. Nem jól beállított fejtámlával több kárt okozol a nyakadnak és a válladnak mint szeretnéd. Hátrabicsaklott fejjel a csigolyáidat is terheled és a vállad is feszül. Persze aki megfelelően be tudja állítani és nem viszi túlzásba a használatát annak jó is lehet , de nem ez a többség.
Egy normális márkás felső-közép kategóriás szék használtan ~150 ezerről indul. Újonnan 200-250 ezer az alsóbb kategória , 4-500 a felső. Ezt nem veszteségként kell megélni hanem befektetésként. Nem szeretnék a pénztárcádban matatni , de iPad-iPhone17ProMax-iWatch kombó mellett csak-csak betudsz fektetni saját magadért a következő 10-15 évre
-
NyalokAA
senior tag
Asztallábak és Asztallapok év végén innen vettünk többen is. A Flexispot egy jó középkategóriás márka és ezen az áron kb ajándék. ( Valakinek az áfát is elengedték aki személyesen érte ment és jó fej volt
) Ne ijesszen meg , hogy újracsomagolt mindegyik 0 km-es termék. -
nuke7
veterán
válasz
freeapro
üzenetére
+1 a please v2-re. Tényleg van hozzá magyar forgalmazó, én kb. HUF 20k-ból fel tudtam támasztani miután eltört a háttámlája és lemondtam róla...
ráadásul ezután a szék után minden szék, ami nem extrán jól állítható fapadosnak tűnik a sok állítási lehetőség miatt amihez nagyon könnyű hozzászokni... (én eskü gondolkodok venni mégegyet "tartalékba", az enyém több, mint 15 éves már... mondjuk 4-5éve 70ért vettem az is igaz
) -
Gothmog
senior tag
válasz
Valkűr
üzenetére
A lumbar support csúszást itt is említették a topikban, bár egy szimpla radír behelyezés (sufnituning) tökéletesen megoldotta. Persze ennyi pénzért gáz a dolog így is.
A karfák egyébként szvsz pihenésre (meg ki- és beszállásra) valók, és aki munka (pl egér/billentyű használat) közben is támaszkodik rajtuk, az nem jól használha a funkciót (már ha szabad ilyet mondanom).
-
LLKobe
veterán
válasz
Valkűr
üzenetére
Mutass egy darab terméket amire nincs negatív komment

Nézd meg ehhez képest mennyi pozitív értékelés van. Ráadásul az utolsó 3 mind magyar.
Vesztenivaló nincs, ingyen el lehet állni a vásárlástól.
A fejtámla egy olyan dolog ami a legtöbb széken nincs, vagy extra. És a jó fejtámla pedig iszonyat ritka, még a drága székek közt is.De ha nem tetszik, valami olyat keress aminek állítható a karfája, lehetőleg legyen deréktámasza is (még jobb ha az is állítható), illetve az ülőfelület legyen szövet, mert az kapja a nagyobb terhelést. A háttámla lehet mesh ha az tetszik. Ez nem tűnik rossznak ránézésre.
-
Valkűr
addikt
válasz
LLKobe
üzenetére
Hát azért ennyi pénzért van pár nem tul biztató poszt róla. És nincs fejtámasz, igy kilőve.
It could be good, but...
If I get up from the chair or move around a lot, the lumbar support always moves out of it's place. I have to readjust it every time I sit down or while i'm sitting.
The armrests also change position for the slightest pressure by my elbow or by my hand; they cannot be fixed in a position.
It's not worth the money. Feel very cheap for high price. -
-
LLKobe
veterán
válasz
Valkűr
üzenetére
Általánosan elmondható, hogy a 3 nagy gyártó (HM, Steelcase, Haworth) típusaival vannak itt szélesebb körű tapasztalatok. Van még néhány kisebb gyártó akinek a termékeiről akad 1-1 vélemény a topikban, ezért érdemes a gyártóra tipusra keresni.
Az a helyzet hogy elég nagy a választék ebben a webshopban, a szutyok egypálcikás cuccoktól, egész a jónak tűnő cuccokig, 1 és 2.
De próba nélkül kb. minden lutri.Amúgy lehet csak én nem láttam, de leírtad bárhol a szükséges dolgokat hogy tudjunk ajánlani?
-
LLKobe
veterán
Félreérthetően írtam. A bemutatóterembe csak kipróbálni érdemes bemenni. Az akciók a webshopban szoktak lenni, ami a hazai képviselettől teljesen független.
Általában náluk nincsenek ilyen akciók és drágábbak a székek, és nem is tudnak semmit a webshopos dolgokról. Valamint ha személyesen veszed a 2 hét elállást is bukod. -
LLKobe
veterán
Np. Arra figyelj hogy derék és fejtámasz nélküli verziót vegyél, mert azok csak rontanak rajta.
Amúgy Pesten van bemutatóterm, ott is ki tudod próbálni.Évente pár alkalommal szoktak akciózni, a legközelebbi sztem húsvétkor lesz. Elég szép kedvezmények szoktak lenni, 360-380 szokott lenni a legolcsóbb verzió. Persze ez nem 100% hogy megint ugyanennyi lesz.
Asztalban annyira nem vagyok járatos.
Nekem IKEA idasen van, teljesen elégedett vagyok vele, de nem valószínű hogy ez best buy lenne, vannak kisebb hiányosságai, és nem olcsó. -
LLKobe
veterán
Sztem egy Fern-t próbálj be. Ingyen kihozzák, 2 hét ingyenes elállás, ha nem tetszik ingyen viszik is, pénzt meg visszakapod. Ha az nem jön be akkor kell törni a kobakot, mert annál lényegesen jobb csak lényegesen drágábban van.
De ha úgy van nekem is Fern van, ha szeretnéd és nem laksz túl messze nyugodtan eljöhetsz kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

válasszam ami szemre tetszik?