- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Vettek rokongyerek telefonjába egy új Domino kártyát, híváskor Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást mondja be a géphang, ha őt hívják A hívó fél jelenleg nem fogad hívásokat visszajelzést kapjuk. Két telefonban is kipróbáltuk, de mindkettőnél ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
legenda
válasz Aaron14 #65995 üzenetére
szia,
az egyedi fordulónapnak nincs köze ilyen tekintetben a számlázáshoz, így elég lesz szeptember utolsó napján kilőni.
konstrukció függvénye, hogy milyennel kínálják fel, illetve milyet választanál, de valamilyen formában biztos befolyásolná, mert hosszabbításra, vagy már lejáró/lejárt esetén szokták felkínálni, esetleg (új) társkártyás módozatban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aug 1-jén aktiváltam egy NetPluszM díjcsomagot, ami két hónapig 190Ft (pontosan szeptember végéig él az akció). Ez akkor azt jelenti, hogy nekem elég szeptember utolsó napján lemondanom a kiegészítő csomagot vagy a fordulónapkor kell ezt megtennem, hogy ne fizessem a drágább kb. 1000 Ft-os díjat érte?! A fordulónapom 16-án van.
Másik kérdésem az lenne, hogy most felajánlottak nekünk kedvezményes tablet vásárlást az egyik előfizetésünk mellé. Ez befolyásolhatja a meglévő hűségidőmet, amit februárban vállaltam egy mobiltelefon megvásárlásakor? 3 mobil és egy komplex otthoni előfizetésünk van ugyanazon a néven.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
legenda
válasz metaksza #65985 üzenetére
szia,
nem jellemző (már) az olcsóbbság a szolgáltatóknál a hűséges ügyfelek irányába, a telekom esetén abban nyilvánul meg a kedvezmény, hogy a meglévő (pláne kiemelt) előfizetőktől nem kérnek (több 10 e, vagy akár 100 e ft környéki) mobil előleget, ha olcsón/0 ft ellenében akarnak kivinni drága telefont, vagy részletre, illetve utóbbi esetben több részletfizetéses konstrukció is futhat párhuzamosan az előfizetéseken.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem online felületen csak készüléket (Nokia 225). Már nem tudom lemondani, holnap délutántól vehetném át 5 munkanapon keresztül a T egyik üzletében.
Viszont máshol találtam más színben ami jobban tetszene annak, akinek vásárolom. Kérdésem, hogy mivel lemondani nem tudom online, mit tehetek? Megvárom, míg letelik az átvétel 5 napja, majd egyszerűen stornózzák a rendelésem? Nincs más lehetőség? Ez utóbbi olyan szenyó' megoldás lenne, nem?
-
Tamás34
senior tag
válasz metaksza #65985 üzenetére
Tapasztalataim szerint mikor leakarod mondani az előfizetésedet, mert lejárt a 2év hűségnyilatkozatod, na akkor már fontos leszel nekik, és felhívnak kimondottan olyan emberek, akiknek ez a dolguk, hogy rábeszéljenek arra, hogy ne tedd! Én már jó pár előfizetést leadtam, felhívtak és ingyen Lumia telefont akartak rámsózni, hogy megint aláírjak két évet, nem fogadtam el! Három hónap múlva megint lejár az előfizetésem, ha kérésemre kedvezményesen egy Galaxy S6-ot felajánlanának, akkor maradnék
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
csöre 1
újonc
válasz BeriHampeR #59062 üzenetére
Szia én is kaptam egy ilyen kamerát nem tudom beálitani!Neked időközben sikerült?Ha igen tudnál segiteni! elöre is köszi!
-
prannk
őstag
A telekomnál mikor szoktak az árral játszani?
Pl a Z3 200e míg a sonycenterbe 169 e
samu s5 161e a samu oldalán meg 129Így várhatják,hogy aláírjak újra 2 évet
-
metaksza
tag
Sziasztok! Az előfizetésemet 2 éve kötöttem decemberben kötöttem a t-nél, így a tegnapi nappal beértem abba a három hónapba, ahol elvileg kedvezményesen lehet készüléket váltani. Csak kíváncsiságból megnéztem, milyen árak vannak akkor, ha nincs "kedvezményem", hiszen aranykártyás az előfizetésem. Számomra megdöbbentő volt, de ugyanazok az árak, csomagok voltak úgy is, ha inkognitó módban, mezei beeső emberként néztem, mint ha a saját profilommal. A kérdés az, hogy én élek-e álomvilágban, hogy a szolgáltatók megbecsülik az ügyfeleiket, és adnak nekik kedvezményt, vagy ez már rég nem él? Köszi!
-
MODERÁTOR
Köszönöm mindenkinek aki segített vagy felajánlotta a segítségét az adatbővítő tekintetében (amit más számra kellett aktiválni).
Kali módszerét próbáltam és működött (beléptem cég szinten a Telekom oldalra, ott kiválasztottam azt a számot, amire aktiválni akartam, aztán rákerestem a keresőben az adatbővítőre, rákattintottam arra hogy megrendelem, és egyből azt a céges számot adta be, amire meg akartam rendelni, és működik is).
-
n@p@lm
őstag
válasz phanfantom #65968 üzenetére
De, pont ezen!
-
legenda
válasz #73820095 #65974 üzenetére
mert úgy rosszabbul is járhatnának az előfizetők, pláne a dominósok, hiszen jelen esetben a 6 hónap átlagát vizsgálják, így valaki akár egy vagy néhány nagyobb forgalommal elérheti és a többi hónapban már nem kell foglalkoznia vele adott intervallumon belül, úgy meg havonta görcsölhetne, osztogathatná szét havi lebontásban, hogy minden hónapban adott legyen a szükséges pont.
-
törölt tag
válasz phanfantom #65968 üzenetére
Azért láttynk már olyat, h nagy cég egy topik alapján változtatott.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #65939 üzenetére
A bárholt csak egyféleképpen, a működőt 2féleképpen: függő v nem másholfüggő, de mivel ez mind2 igaz, nincs is vele smi probléma. Itt még a vessző is helyes, mert a telefon a bárhol és nem a kártya, szóval ezt jól írta a tré, még akkor is, ha sok helyen vban nem jól fogalmaz, ezt kivételesen sikerült tömören, normálisan leírnia.
AzA kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekomos, micro vagy nano SIM kártyával működő készülék használata céljából.mást jelentene, de az is egyértelmű lenne.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz phanfantom #65966 üzenetére
Naja, nem a Telekomosok által is olvasott topikban kéne erről társalogni....
[ Szerkesztve ]
-
phanfantom
senior tag
válasz Tappancs2001 #65964 üzenetére
A "mobile voip" programról azt írják, hogy másféle módon kommunikál a szerverrel(talán valamiféle titkosított csatornát használ) és ezt nem tudják korlátozni (vagy még nem akarják)a szolgáltatók, így elvileg megy a voip.De a voip-os topicba, ha beleolvasol, akkor ott több infót tudsz szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Azharel #65963 üzenetére
2014. február 1-jén változott, azóta az arany kedvezményjogosultság 150 kapcsolat pont.
domino esetén az előző hónapban leforgalmazott egyenleg nettó összege után, minden 500 Ft
után 8 kapcsolat pont.
amennyiben most vizsgálják például adott domino előfizetést, úgy az elmúlt 6 hónap átlagában kellene, hogy legyen 150 pont.
sarkítva és durván; 9500 ft nettó (12.065 ft bruttó) forgalom kellene, hogy legyen adott előfizetésen az elmúlt 6 hónapban.Tappancs2001; szia,
- nem, itt nézheted meg, hogy melyikben engedélyezett a voip; link
- igen[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 2 dolgot szeretnék kérdezni. A Telekom engedélyezi a mobile voip program használatát az olcsóbb havidíjas csomagjainál (Move XS)? A díjcsomagra vállalt hűségem (Next s 2 év) lejárta után az online fiókomban van-e lehetőségem hűség nélküli díjcsomagra váltanom, az e-pack kedvezmény megtartásával? Előre is köszönöm a segítséget
-
Azharel
aktív tag
Ez egy 2 éves dominos kártya, akkor még valami 300 pont kellet kb az arany szinthez. Fél éve próbálom tudatosan az arany szintet elérni, azelőtt nem is foglalkoztam vele. Erről veszem a lottót, a pálya matricát, havonta a net csomagot. Tudtommal a mobilvásárlás után is jár a pont, szóval tényleg nem értem mi van. Tehát hiába költök el havi 5000 ft-ot, van hogy kapok 8 pontot aztán ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Azharel #65960 üzenetére
elmúlt 7 hónapos az előfizetés?
nincs lejárt számla?
az láthatod, hogy mikor van a következő vizsgálat időpontja, akkor azt nézik, hogy az elmúlt 6 hónap átlagában legyen meg 150 pont.
a havi előfizetési és forgalmi díjak nettó összegének minden 500 Ft-ja után adnak 8 pontot.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Doky1988
senior tag
válasz Vangelis #65959 üzenetére
Nemtudom.Vodanal probalkoztam, 120ezer eloleget kertek.. fizetem rendesen a tartozasom, kirugtak anno es nemtudtam fizetni, nem volt melom.De reszletekbe fizetem folyamatosan, lassan mar letelik.Masik kerdes,T-mobilenal feltoltokartyaskent aranykartyas vagyok, ez szamit vmit ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Azharel
aktív tag
Van olyan ember aki érti a hűségprogram által kapott pontok működését ? Már hónapok óta meg kéne legyen az arany szintem, de egyszerűen lehetetlent próbálok elérni. Múlt hónapban kellett 14 pont az arany szinthez, 7500 ft-ot elköltöttem a kártyámról. Erre most azt írja kell 46 pont. Egyszerűen nem értem. Amikor több ezer forintot költöttem a kártyámról akkor is 8-16 pontokat kaptam.
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok.Van a telenornal hatralekom, fizetem rendesen, rendeltem telekom webshopjan egy osszegbe ami 59990ft egy iPhone 6ot... Ilyenkor ugyebar helyszinen atvetelkor kikell fizetnem, illetve Next XL dijcsomagot valasztottam hozza.Szerintetek kapok igy elofizuval telot?
DokY | www.zsolti.hu
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, 3 napja, webshopon keresztül vásárolt készüléket vettem át egy T-pontba, lejárt hűségidőm hosszabbításával. A kérdésem, hogy amennyiben elállnék a vásárlástól, mi a teendőm, illetve hol tudom leadni a készüléket. Köszönöm
-
313313
addikt
válasz Sofian #65949 üzenetére
Azért mert neked így csinálták, nem jelenti azt, hogy másnak is megcsinálják ezt...
Páromnak az 5 éves sim kártyáját 4500-ért akarták cserélni.
Szóval erősen ügyintéző függő a dolog...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
Szerintem meg erősen ügyintéző függő, ki mit csinál, maradjunk ennyiben...
kb 1 hónapja történt a dolog, és ha nem készítem fel a párom, bizony kérnek érte pénzt. Egyébként megyeszékhely és hivatalos T-pont volt.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
maláj
addikt
ha akadna 1 Telekom dolgozó kicsiny közösségünkben akkor írjon már rám mert akadt 1 kis gebasz
-
Deck
titán
-
totron
addikt
Elveszett/ellopott Domino SIM pótlása mibe kerül és mi az, ami nem vész el róla? Kontaktok lennének a legfontosabbak.
-
Tamás34
senior tag
válasz 313313 #65930 üzenetére
Én már jó párszor kicseréltettem a sim kártyát és mindig ingyen volt! Sajna telefonmániás vagyok és van, hogy két három havonta cserélem a készüléket vele a sim kártyát is! Sohasem kérdezték, hogy náluk vásároltam e a készüléket!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
addikt
Néztem a Telekom nyereményjátékát.
Jogászaik igen a topon vannak, hiszen a részvétel feltételeinél sikerült remekül hivatkozniuk az 1959. évi IV. törvényre...
....remélem máshol nem e remek szakemberek lépnek fel a cég képviseletében.
Mivel segítőkész vagyok, a megfejtés ugye a 2013. évi V. törvény lenne...
Jó szerencsét!
-
veterán
válasz 313313 #65930 üzenetére
Lehet, hogy úgy is érthető, de én pl. ingyen kaptam, bármilyen kérdés nélkül, mikor még meg sem volt az a telefon, amibe akartam rakni (ami mellesleg egy általuk sohasem forgalmazott Motorola Moto G 4G)
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
313313
addikt
"A kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekomos micro vagy nano SIM kártyával működő készülék használata céljából. "ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy ha náluk veszed a telefont ingyenes, egyébként nem.
Tehát ha független telefont veszel, és abba kell a kártya az fizetős.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
válasz dobostorta #65928 üzenetére
Ingyen van és azonnal odaadják az üzletben.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
dobostorta
tag
Hello!
Mennyibe kerül és mi a módja annak, hogy a mini SIM kártyámat micro SIM-re cseréljem, akkor ha nem a Telekomnál veszem meg az új készüléket?
Az igénylés után mennyi idő múlva kapom meg az új SIM-et?
Köszi előre is.
-
Mr. Teddy
őstag
Néha vicces ez a t-mobil, kaptam ma reggel az sms-t, hogy elfogyott a netem, korlátozzák 32kbps-re. Nincs ezzel semmi gond, csak megnéztem, hogy a telekom app mennyit ír, és azt látom, hogy még van 22MB-om, valamint a speedtest is rendes sebességet mér.
Néha van pár aprócska ellentmondás. -
legenda
válasz E.Kaufmann #65922 üzenetére
szia,
kérdés, hogy a sim kártya vagy a készülék lett beállítva az sms tárolására, mert ha a sim kártya, akkor elég csak azt áttenni másik telefonba és ott lesz az sms, ellenkező esetben - ahogy előttem is írták - a készülék memóriájából kell kibányászni.
-
totron
addikt
válasz E.Kaufmann #65922 üzenetére
Ilyen esetben tényleg felejtős lenne az SMS, de Linux alatt egyszerre használható modemként telefon (Nokia) és látni a belső memória tartalmát is (Nautilus). Ez talán segít. Hogy mennyire fut Wine alatt a Suite, azt nem tudom, de van Wammu/Gammu is, hátha ismeri a telód. Tehát nem feltétlenül kell menüre hagyatkozni (varázsszó mókoláshoz: modeswitch), érdemes lenne megpróbálni, főleg, hogy kifogytál a lehetőségekből.
-
E.Kaufmann
veterán
Kézbesült, csak ennek a Nokia C3-00-ának tönkrement az érintőkijelző része, és nem tudok se billentyűzárat oldani, se menübe menni, és a PC-Suite is felejtős, mert Mass storage üzemmódra van állítva alapból, PC-Suithoz való USB üzemmód meg szintén a menüből váltható. Próbáltam a soft reset-et a PC Suite üzemmódhoz, de ahhoz is a képernyőn kéri a hozzájárulást.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Zeki
nagyúr
válasz E.Kaufmann #65918 üzenetére
Nem tudok róla.
Ha nem kézbesült, akkor egy másik telóba rakva a sim kártyát, a rendszer újra próbálja majd küldeni. Na nem azonnal, de napon belül.
Ha jól emlékszem. -
zoli62
addikt
Mennyire jó választás ezért az árért készülékcsere keretében Lumia 735-öt venni? Androidos SGSA után néztem ki.
-
Zeki
nagyúr
válasz E.Kaufmann #65916 üzenetére
Az sms-t a készülék tárolja/kapja meg, nem gyűlik valami központi helyen mint az email, hogy mással is beléphetsz hozzá. Ha nem kapja meg, akkor is az a készülék a cél.
-
E.Kaufmann
veterán
Üdv!
Ha készülékhiba miatt nem tudom megnézni a legutolsó SMS-t T hálózatos előfizetéssel, van mód, hogy megnézzük egy másik készüléken?Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
KisBundi
őstag
Ti nem vettétek észre, hogy a 4G-s hálózat ingadozik? Pl most Miskolc környékèn nem találok 4G-s hálózatot.
-
b.daniel
senior tag
Nem teljesen értrm a kérdést így estére, de ha úgy gondoltad, hogy veszel egy új előfizetést, move xs csomagban, és az lesz a főkártya, a másik 1 vagy 2 számod pedig annak a társkártyája, akkor az úgy nem fog működni, amìg az új el nem éri az afany kiemeltéget.
De miért nem lesz akkor az internet a főkàrtya, a másik eg next s atk ? Igy működik új előfizetés nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Van két előfizetés. Move xs és net & roll xl (30gb) mobilnet. Mindkettő arany.
Ha veszek egy másik előfizetést ami egy move xs lenne akkor át tudom váltani az aranykártyás move xs díjcsomagot next s aranytárskártyára?Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz dobobazsy #65903 üzenetére
Ja, nem érted a lényeget: te már be vagy hálózva, a többieket meg még rá kell venni vhogy... És szted kit fog csábítani, h egy év e-fiz után majd kap vmit? Azonnal akarja mind. Nekem az a mázli(?)*, h személyfüggő a fiz módja.
*Mert lehet, h majd ez is olyan hasznos lesz, mint az előző smire se jó kuponok... -
törölt tag
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Nem lehet valahogy kikapcsolni, ezt az sms-es értesítőt? Amikor belépek a telekom alkalmazásba mindig ezt kapom... "Telefonszámával folyószámla szinten belépett a Telekom alkalmazásba. Köszönjük, hogy alkalmazásunkat használja! Telekom"
Ui.: WP
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest