Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Igen, az szuper. Azt arra szoltam használni, ha csengőhangnak akarok egy számot/részletét beállítani.
Amugy mindig van net a telefonon és a YouTube szépsége pont az, hogy elindítok egy számot és utána magátol olyan számokat választ, amiket akár 3-4 órán keresztül el tudok hallgatni. -
osonte
őstag
válasz
Fradipuma #487 üzenetére
Van olyan orosz oldal, ahol a világ összes zenéje IS letölthető, magyar is, mp3 / flac / DSD formátumban (nyilván az oldal nevét nem írom le). Ennek ellenére jogos a kérdés, én sem tartok már zenét a gépen. Amennyiben a legjobb minőséget akarom, arra ott a Tidal és minden másra meg a YouTube Music (az sem szól rosszul, cserébe hatalmas a választék és oszonyat jo az algoritmusa), ezzel le is fedtem mindent, amire szükségem van.
-
osonte
őstag
válasz
Fradipuma #484 üzenetére
Ez az egy app van: [kép] . Szerintem a nevéből adódóan ez csak vezérli a Spotify-t, amit nem értek, mert alapból lehet mindent vezérelni (YouTube Music, Tidal stb). Spotify-t nem használok, lehet más tud rá értelmeset írni, hogy minek ez az app.
#485 Degeczi: Szerintem is a 4GB lehet a teljes tárhely, amiből a rendszer, térképek és minden foglal. Amúgy ha 4MB-os mp3-at számolok átlagosan, akkor az 500 szám = 2GB és ha rendszer is annyi, akkor össze is áll a (4GB) Huawei állítása, hogy 500 zene ráfér.
-
Degeczi
nagyúr
Valszeg 4 GB lehet a teljes tár, aminek egy szűz, új órán kb. a fele ha szabad lehet, így egyéb használattól függően könnyen elképzelhető, h már csak pár száz MB marad erre
Ha lenne offline Spotify, az is ebből a szűk tárhelyből gazdálkodhatna, nyilván már csak ezért sincs.
-
osonte
őstag
válasz
Fradipuma #481 üzenetére
Elég nagy titokzatosság övezi, hogy mennyi a tárhely. Gsmarena szerint 32GB, más források 4GB-ot, Huawei fórum 500 mp3-at ír. Mivel FLAC és WAV formátumot is támogat, a párszáz megabájt elég sovány lenne, de a 32GB-ot talán soknak tartom, szerintem a leghihetőbb a 4GB, amire tényleg lehet 500 mp3-at másolni... Egyszer valakineke ki kellene próbálni, némi türelemmel (Bluetooth sebessége) kiderülne pontosan.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Nyáron nem szeretnèm a telefonomat magammal cipelni futàshoz, viszont jó lenne podcastet vagy zenét hallgatni közben. Sporify előfizetésem van, ezért az lenne a kérdésem, hogy van-e valami apk vagy app az órára, amivel lehet e offline zenét hallgatni az óráról, vagy csak úgy lehetséges ha egyesével valahonnan letöltöm a zenéket mp3 vagy valamilyen formàtumban, és átmásolom a telefonomròl az órára?
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.🙂Most kaptam egy ilyen órát.Azt szeretném kérdezni hogy iPhonen nincs hozzá semmilyen alkalmazás a Huawei Healton kívül? Nagyon meg vagyok vele elégedve,de hátha lehet még tovább "okosítani".🙂
-
Gabes13
tag
válasz
Zsoltg4s #478 üzenetére
Üdv. Jelenleg azt gondolom, hogy egy jól hangzó bejelentésen túl más nem lesz. A tévedés jogát fenntartom, de jelen állás szerint akár úgyis tekinthető, hogy ezzel az eladásokat tudták növelni.
Január végén vettem az órát es elégedett vagyok vele, néha viszont jó lenne a fizetés funkció. Mondjuk lehet nem véletlen került eltávolításra a telefon menüből a fizetés opció. -
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
Karácsony környékén nem azt ígérték, hogy februárban majd lehet fizetni az órával?
Erről van valami infó? -
Parallaxis
addikt
Aki akarja vegyen D2-t, az Omron M7 meg mehet a kukába...
Látom még mindig nem érted a lényeget.
A körtét hasonlítod az almával.
Az Omron M7 felkaros mérő, a D2 csuklós, az M7 eseti mérésre alkalmas, a D2 24 órás monitorozásra is alkalmas. Mindkettő jó megoldás, de nem azonos felhasználásra van kitalálva. Mellesleg a D2 pontosan ugyanolyan orvosi engedéllyel rendelkezik, mint az M7, a klinikai bevizsgálás során kórházi körülmények között tesztelik az eszközöket, ha ott orvosok által elfogadott eszközről beszélünk, akkor miért gondolod, hogy más világban élek, ha ezt elfogadom. Ha meg te nem fogadod el, akkor miből gondolod, hogy az ugyanilyen teszten és elfogadáson átesett M7 megfelelő adatokat biztosít? Lehet, hogy te vagy túl bizalmatlan, pedig csak a technológia fejlődött annyit az elmúlt években, hogy ez már lehetséges megoldás? -
osonte
őstag
válasz
Parallaxis #474 üzenetére
Részemről zárom a témát, mert ez itt OFF. Nem ment át amit írtam, de nem is kell. Te élj abban a világban, amit leírtál, én megmaradok abban amit a saját tapasztalatom alapján építettem ki. Aki akarja vegyen D2-t, az Omron M7 meg mehet a kukába...
-
Parallaxis
addikt
Tök mindegy ki gyártja és hol lehet megvenni, ha átment a klinikai bevizsgáláson és orvosi certifikciót kapott, akkor pont ugyanazon követelményeknek felel meg, mint bármely más orvosi eszköz. Mellesleg a D2 kapható orvosi eszközöket árusító boltban és egészségkártyára is megvehető, csak szólok.
amely márka routert és mindent is gyárt
A legtöbb orvosi műszert gyártó cég is gyárt elég sok minden mást is
Pl. az Omron ipari robotokat és gyártósori elektronikát is, de a Zeiss-ről sem az jutt a legtöbb ember eszébe, hogy CT és röntgen berendezéseket gyárt. -
osonte
őstag
válasz
Parallaxis #470 üzenetére
Én 3db Wiwe-t küldtem vissza, nem véletlenül nem is vásárolható. Amennyiben nem látod az EKG-k között a különbséget, sőt ami rosszabb az orvos sem, akkor mindegy. Ebben hiszek inkább magamnak, saját szememnek. Fel szoktam nagyítani és az értékeket kiszámolni (PR, QTc, QRS...). Illetve a jó felvételnél lehet látni a vezetési zavarom a szívben. Szerintem ebben nem kell egyetértenünk, az a lényeg, ha nálad minden jó és elégedett vagy vele, meg az orvosod is.
Szerintem tegyük tisztába a különbséget egy mindentudó okosóra certifikációja (amely márka routert és mindent is gyárt) és egy olyan orvosi eszközöket gyártó márka között, amit valósan kórházakban használnak, az adott gyártónak csak orvosi termékei vannak és nem lehet egy sima műszaki áruházban megvenni, hanem orvosi eszközöket áruló boltban kapható csak. Amennyiben nem érzed a kettő közötti különbséget, akkor szerintem ezt is elengedhetjük.
-
hajbel
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz
Parallaxis #469 üzenetére
nekem a sima van .. 61k ennyit megért nekem többet nem adok érte...
-
Parallaxis
addikt
Nem véletlenül a kardiológis nem is fogad el mást, hiába lobogtatnám a papírt, hogy van certifikáció az órához
Elfogadta nálam a GT3 Pro, a 4-es Pro és a mostani Garmin EKG-kat is.
Semmi különbség nem volt a Wiwe-hoz, vagy az Apple Watch-os méréshez képest.
Amit egy ilyen megoldásból technikailag ki lehet hozni, azt tudják.
(A GT5 Pro mérését nem ismerem, de ha zavaros a végeredmény, az egyéni probléma lehet, mint a fals pulzusmérés tetkónál.)A fontos mérésekre meg orvosi minősítésű eszközt veszek, azt elfogadja minden orvos.
Most írtad, hogy nem fogadod el az orvosi minősítést a D2-nél
-
osonte
őstag
+1
Parallaxis #466: Lehet, hogy a D2 vérnyomásban a legpontosabb az órák között (a többi az komolytalan is a kalkulálós módszerrel), de akármilyen certifikációval is rendelkezik, az tény hogy a legdrágább Omron csuklós vérnyomásmérő sem lesz soha olyan pontos, mint egy felkaroros vérnyomásmérő. Nem láttam még a D2 milyen EKG-t csinál, de a komolyabb tesztelőknél EKG/pulzus tekintetében mindig az Apple Watch a legpontosabb. Nem véletlenül a kardiológis nem is fogad el mást, hiába lobogtatnám a papírt, hogy van certifikáció az órához, ahogy mondanám, hogy Huawei, visszakérdezne, hogy micsoda? Véroxigént meg csuklón semelyik óra nem tud pontosan mérni, ott még az orvosi pulzoximéter is tájékoztató jellegű, igazán pontos értéket a vérgáz ad. Annyi órát cserélgettem már, de végül elengedtem a teljes pontosságot, azért ne legyen szar, de inkább tetszen az óra, főként hogy nem kell sportra. A fontos mérésekre meg orvosi minősítésű eszközt veszek, azt elfogadja minden orvos.
-
leslien
nagyúr
válasz
Parallaxis #466 üzenetére
annyiért már inkább vérnyomásmérőt hordok magammal...
-
Parallaxis
addikt
-
osonte
őstag
Gratula hozzá! Nekem Honor a telefonom, de amint angolra állítom a telefon nyelvét, azonnal a Huawei app és az óra is angolra vált, amint a telefont visszaállítom magyarra szintén minden magyar lesz. Nem találtam olyan opciót, ahol eltérő nyelvet lehet választani az appban és az órában sem (az óra az apphoz alkalmazkodik, ami meg a telefonhoz). Sajnos szerintem nem lehet így magyar Nálad, de hátha rosszul tudom és valakinek van rá megoldása.
-
osonte
őstag
Nincs mit. Ebben a hsz-ban van a friss link: [link] , illetve a leírás, mert nem kell a Huawei AppGalleryt telepíteni.
Sajnos nekem is MI-nél visszaengedi a vért (4-ből egy billentyűm hibátlan). Látom Samsung Watch 4-et árulsz, attól csak jobb lehet, nekem az állandóan fibrillációt jelzett, de soha nem volt valójában. -
leslien
nagyúr
köszi ,valószínűleg én is a simát veszem .. nekem is kell sajnos mérni a pulzust ( mitralis prolapsus)
EKG majd az orvos csinál... volt eddig Samsung Galaxy watch 4 ami vérnyomást is tud mérni ,de fénnyel még mindig ne lehet... szóval maradt GT 5 .. mit kell letölteni hozzá? -
osonte
őstag
Szia!
Van különbség, ami a Pro-ban van pluszba: EKG, artériás érfalmerevség, golf mód, 40m-ig lehet búvárkodni, illetve méret/súly/anyag különbséget itt hasonlítja össze: [link] .
Hozzáteszem, amit láttam EKG képet, azt nem tenném az orvosom elé, szerintem kiröhögne, abban egyedül az Apple Watch értelmezhető orvosilag, azt el is fogadják az értelmesebbek, személyes tapasztalatom, hogy az tud szebb/zajmentesebb EKG-t csinálni, mint akár egy olyan 90 ezres EKG készülék (volt olyanom, illetve watch 10 is), amit amerikai mentősök/orvosok is használnak. Amúgy a szenzor (pulzus, véroxigén), GPS ugyanaz mind a kettőben. Állítólag ami most májusban jelenik meg sima Huawei Watch 5, annak sokkal jobb/más elrendezésű szenzora lesz, ami tud akár újjbegyről is mérni (véroxigénmérésre az sokkal jobb hely). Nekem ennyi infót sikerült összeszedni, majd megírja, valaki ha valami kimaradt. Én sima GT5-nél maradtam, mert jobban tetszik és bár van bajom a szivemmel, de EKG-ra inkább orvosi eszközt akarok használni. -
leslien
nagyúr
üdv,
a pro és a sima közt szoftver különbség van? pl nincs EKG? vagy mindenben egyeznek.. próbálok órát találni a Oppo find x8 Ultra hoz.. ami Kinai belpiac...
választ előre is köszönöm -
osonte
őstag
Sziasztok!
Csatlakozok én is egy sima GT5 46mm-el, kék szíjas verzióban. A sima is jöhet ebbe a fórumba? Nem találtam a simára topikot. Az óra nagyon szuper és szerintem gyönyörű.El is kényztettem a gyári töltővel: [kép] .
-
dekan0v
tag
Köszi mindenkinek a választ, adtatok pár jó ötletet szíjra! Holnap tesztelem ezt a variációt.
-
kp78
addikt
-
hajbel
addikt
Ezt a szíjat nagyon ajánlom, mert minőségi, vastag eredeti bőr és ennyiért ajándék. Jól is áll az órával. A másik, amit ajánlani tudok, ez. A feketét használom, fekete órával. Egy árnyalatnyival sötétebb, mint az óra, de így is nagyon jól néz ki. Tetszik, hogy kitölti az űrt a csatnál. Egyedüli hátránya, hogy értesítésnél furcsán remeg az egész szerkezet, bár ezt csak munkában használom, ott meg úgyis le van némítva.
-
dekan0v
tag
Üdv! Kinek milyen szíjjal van az órája? A gyári gyorscsatlakozós szíjhoz hasonlóan létezik utángyártott verzió is valamiféle? Ha van valakinek ajánlása, szívesen olvasom, veszem. Ma megkaptam hozzá a védőtokot és az új sport/melós szíjat, ha érdekel valakit szivesen leírom mik a tapasztalatok.
Btw az órát 3. hete használom, legutóbb múlt hét előtt vasárnap töltöttem és most van 55 százalékon, wow. Csudajó az akksija.
Egy problémám van, ami apróság, az időjárást nem frissíti le, helybeállításra hivatkozva. Másnak is van ilyen gondja? S25 Ultrával használom. -
dekan0v
tag
válasz
takacs tamas #449 üzenetére
Ó srácok tényleg ott van XD, csak nem szembeötlő. Köszönöm!
-
dekan0v
tag
Üdvözlet! Nemrég egy GT5 szerencsés tulajdonosa lettem. Eddig nagyon tetszik az óra, összehasonlítási alapom még nincs ez az első okosórám. Két kérdésem lenne a tapasztaltabbak felé:
1. Az app galery-n kívül van más opció alkalmazásokat beszerezni, vagy csak egyenlőre ennyi a kínálat?
2. Nem találtam hirtelen visszaszámlálóra opciót, erre van ötlete valakinek?
Köszi a válaszokat előre is!
Szép napot! -
Hondacco
csendes tag
Sziasztok! Hány százalékra töltitek az órát?
-
Hondacco
csendes tag
Sziasztok! Nálatok az alvás monitorozása rendben müködik? Nálam pár napja az óra szerint csak pár órát alszom.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet olyan óralapot találni, ami mutatja a napkelte és a napnyugta időpontját? Van valami olyan program, ahol meg lehet adni keresésnél a keresési feltételeket?
A Healthben ha beírom, hogy sunset vagy sunrise, akkor millió olyat talál, amin esetleg ilyen kép van, de nem az időpontot mutatja. -
mrThomi
addikt
-
fila
senior tag
Nekem kb 2,5 hónapig jó volt minden, aztán elkezdte, hogy időnként lecsatlakozott.
, és nem jöttek még az értesítések.Most reggelente be kell lépni a Huawei appba, utána kb jól jön minden aznap.
Aztán lehet iPhone hiba, mert pl az autó fejegységre se csatlakozott 3 hónap után. Ott eszköz elfelejtés, majd újra csatlakozás megoldotta.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Iphonnal milyen az óra ? mennyire működik vele stabilan ? -
D-Phrag
senior tag
Ha valaki szeretne ilyen órát, most bőven 100k alatt be lehet szerezni a -20%-os kuponnal: eMAG
Kell egy pár száz Ft-os termék még mellé aztán pár nap és érkezik. -
Beáldozni? Ha igy félsz tölük, minek vettél bármit is a Huaweitől? Amugy mitöl félsz? Lenullázzák a kontódat? Mégjobban megfigyelnek? Hallottál már bármilyen bankkártya visszaélésről a Huawei/Aliexpres/stb kínai cégeknél?
Évek óta be van regisztrálva a bankkártyám (otp mastercard) a Huawei App galleryben. Egy rakás számlapot vettem már a Watch Fit-hez és a Watch GT4-hez. Az Aliexpress már több mint 10 éve tudja a kártyaszámaimat!!!! Soha egy fillért nem nyúltak le. -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
A Huawei App Galery ből vásároltatot már valaki óralapot Revolut kártyával ?
Tegnap próbáltam , de valamiért nem fogadja el .
Ötlet - tanács - javaslat ? Master card om nem merem beáldozni . Azt fogadná úgy tűnik . -
mrThomi
addikt
Luxemburg először, aztán később magyarra egy másik telónál, de egyiknél se volt ekg. Régióval lenne gond ? Egyszer volt egy samum ott se volt, de átmentem pl franciába és ott tudtam aktiválni. Gondolom országfüggő lehet, aztán ha érzékeli, hogy más hálózaton vagyok akkor az alapján elérhető vagy sem. Ha ez volt a baj, talán vpn-en segítget még !?
-
hajbel
addikt
Az alap AOD-t meg lehet változtatn?
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy eddig volt a készülék oldalon az appban a "pénztárca" ikon, de most vettem észre, hogy eltünt. Ez nálatok is így van, vagy csak valamivel eltüntettem? Ha igen, hogyan tudnám visszavarázsolni ha majd lehet az órával fizetni?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
mrThomi
addikt
válasz
takacs tamas #405 üzenetére
GT5 Pro Titan. Ugyan ez ami itt a tesztben van. Van ország korlátozás esetleg ?
-
korika18
csendes tag
Sziasztok.
Nekem csak sima Gt-5 órám van.
Kérdésem annyi lenne, hogy NFC fizetésből van információ, hogy mikor lesz elérhető?
Most láttam itt egy menü képet ( #362 ) és ott láttam, hogy Gt 5 pro-nál már aktív.Köszi a választ.
-
Zsoltg4s
tag
Jött frissítés...
-
Fradipuma
tag
A lèpès szàmlàlò màsnàl is mér lépéseket vezetès illetve autòzàs közben? Nálam elég sok meg nem tett lépést hozzáad ami elég baj, mert sokat vezetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest