Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
ma A nagy bemutató elmaradt, viszont háztartási eszközökre is ellátogat a One UI.
-
SYNDUALITY: Echo of Ada - Ilyen lesz az első küldetés
gp A robotos extraction shooter a tervek szerint jövő év elején debütál.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az még odébb lesz hogy országos legyen, plusz még eszköz se nagyon van, ami elérné ezt a sebességet.
Nem a legfrissebb adat, de II., VII. X., IX. és XIV. kerületeinek egyes helyein, Pilisvörösváron, Gödöllőn, valamint Gyömrő és Kerepes nagy részén, illetve az utóbbi két település környékén érhető el.
A Ferencvárosi pályaudvaron ez van, de hát telefonról ugye esélytelen lemérni mit tud a 7.2-es modemmel
-
addikt
Nos voltam bent egy t-mobile pontban és ott ezt megerősítette az ügyintéző.
"Vagyis ha akarom akkor kötbér nélkül felmondhatom az előfizetésem."
Ezt is ott mondták, vagy Te értelmezed úgy?
Nyilván a maradék részleteket ki kell fizetni, de ez más.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
blueye
veterán
Ha visszaolvasnál értenéd amit írtak neked: a telefont részletre vetted, vissza is fizetted a részleteket, DE nem listaáron kaptad hanem kedvezményesen, a kedvezmény és a listaár közötti különbséget fogják még tőled kérni (és így valószínűleg nem éri meg).
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
550$ App Storeban?!
Máris megrendelem.
Felmerült bennem pár kérdés:
- Ha az Apple oldalán rendelek egy függetlent, akkor az itthon T-mobil-al ugye tudom használni?
- Szállítanak M.O.-ra? Mennyi idő?
- Garancia alapesetben mennyi jár hozzá? Valamelyik nap láttam egy mobilos bolt oldalán, hogy X összegért lehetett venni hozzá 1 vagy 2 év garanciát.
Szerk.: +99é-ért +1 évvel lehet bővíteni a garit, alapból 1 jár hozzá.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha most veszed az előfizetésedhez a készüléket akkor kénytelen adni hozzá, különben nem tudnád használni.Most olvastam el tovább. Akkor mikor a kezedben van a készülék, fogd a számlát, menj be egy saját T üzletbe, és legyél nagyon kedves és udvarias, kérjél szépen és próbálj aranyos kutyaszemekkel nézni az ügyintézőre (ez utóbbi persze akkor, ha hölgy az illető).
Ezzel adod magadnak a legnagyobb esélyt az ingyenes cseréhez!(Ui.: Nekem bejött...)
(#20628) Soulfly842:
Eredeti funkcióját tekintve pedig az lesz...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez a ping nem lesz jó online játékhoz. Ez nem a játékszerverhez a pinged, hanem csak az itthoni, legközelebbi szerverhez a ping. Szerintem ez könnyen feljebb megy, ami használhatatlanná teheti. Mindenképp kell a próba mielőtt hűséget aláírsz.
Ha visszavált 3G-re akkor pedig be is fejezheted az online meccset. -
lugosi
MODERÁTOR
Ja, akkor mást értünk online játék alatt. Ilyen RTS, meg stratégiák szerintem rendben vannak. Én FPS-t játszottam (már leszoktam róla), de ott ha az adott szerverre való ping 75 fölé ment, akkor az már nem volt jó. Ha most itt helyben van 40 körüli ping, akkor már ezt megkezdeni se érdemes.
Mondjuk én ha a fejembe veszek valamit akkor az csak akkor jó, ha a legjobbat ki tudom hozni (FPS csapatjátékokat játszottam). A ponttáblázatban a második hely max akkor jó, ha az én csapatom nyer, de csapaton belül első vagyok. Itt nem igazán fér bele, hogy ping miatt bénázzak. Mobilhálón meg se próbáltam volna, itt optikai háló van és így egész jó. -
törölt tag
Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) 15000 Ft/alkalom/készülék
Domino díjszabás, 23. oldalon
Előfizetéses díjszabás, 45. oldalon[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Vettem szintén részletre egy iphone 4s-t amikor kijött. 6 éve dolgoztam a melóhelyemen műszakvezetőként, erre 2 hónap alatt se szó se beszéd lehúzta a rolót Sajna nem arra volt keretem hogy fizessem a 16-os számlát meg a telót, így én is lehúztam a rolót a t-irányába.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen