Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Valahol olvastam egy cikket miszerint a T-mobile az ország teljes területét le kívánja fedni HSPA+ megoldással. Ez elég jó lenne, mert Felcsúton (idióta Orbán legalább a saját falujára figyelhetne) nincs egyik szolgáltatónak sem széles sávú hálózata.
Nem tudtok valami térképet ami a tervezett lefedettséget mutatja?[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Kaptam egy sms -t a t-mobile -tól, hogy emelkednek a díjak, blabla és hogy 9.2.3 pontra hivatkozva felmondhatom az előfizetésem ha nem értek egyet ezzel.
Nos voltam bent egy t-mobile pontban és ott ezt megerősítette az ügyintéző. Vagyis ha akarom akkor kötbér nélkül felmondhatom az előfizetésem. Ez azért jó, mert 3 hónapja vettem egy telefont részletre a lehető legolcsóbb havi díjjal (eco 1920). A részletet éppen 1 hete fizettem be (van lehetőség arra, hogy idő előtt befizesd az összes részletet egyben), így hát le tudom mondani gond nélkül az előfizetést. A számra nincs szükségem, mert csak a teló miatt vettem. Mellette van egy másik előfizetés amit nem akarok lemondani.
Szerintetek, ha lemondom az előfizetést akkor nem kerülök valami nem hivatalos fekete listára?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Na majd meglátjuk. Konkrétan ránézett az előfizetésemre és azt mondta, hogy mehet, csak 08.01 után, mert attól az időpontól él az új ászf.
Egyébként meg majd balhézok egy keveset, mindig elérem amit akarok. Írok panaszkönyvet, kihívom az üzlet vezetőt, elmondom, hogy nem tudom fizetni a megemelkedett költségeket amiket rám akarnak hárítani stb...
Sikerült már így lemondani régebben telenort is. Addig csináltam a fesztivált/leveleztem velük, hogy kaptam egy levelet valami fővezértől aki engedélyezi lemondani az előfizetést kötbér nélkül, ezzel a levéllel kellett bemennem a Budaörsi Telenorba. Nem nagy dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Daffni2 #18962 üzenetére
Már kifizettem az összes részletet 3 hónap alatt. A lényeg, hogy ha van részletre telefonod vagy laptopod, akkor bármikor egy összegben tudod rendezni egy t-mobile pontban a hátralékot. Ettől még természetesen az előfizetésed tovább kell fizetned a hűség lejártáig.
-
Def26
félisten
válasz blueye #18965 üzenetére
Fölösleges oktatnod, külön elmondattam vele, hogy milyen költségeim lesznek. Tisztában vagyok azzal amit Te is leírtál, de mivel ők emelnek árat, benyelik. Ezt mondta konkrétan.
Engem nem érdekel, hogy oldja meg. Ha nem így fog történni, akkor jön a panaszkönyv és hivatkozok arra amit ő mondott. Veszteni valóm nincs.
Amúgy meg pár nap múlva kiderül, majd leírom ide és akkor jöhetsz puffogni, hogy az nem is úgy van, mer' nem tudok visszaolvasni...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Most beszéltem velük. Válasz, igen felmondhatom. Bár szerinte érdemes ezt előre jelezni, hogy fel tudjanak ajánlani egy ajánlatot. Ezt mondjuk nem tudom mire érti... de egy biztos, nincs extra költségem.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz manchester85 #18985 üzenetére
Ehhez képest remek árban vannak vodafonnál az iphone -ok. Pedig régebben ott voltak drágábbak.
Iphone 4s 16gb Mátrix 3 tarifával (6780,-) egyszeri 29.990,- + 12x10000.
Iphone 4 8gb Mátrix 3 tarifával (6780,-) egyszeri 24.990,- + 12x6250,-[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
T-mobile facebook oldalán kérdezi ezt egy srác:
"Hello! Tényleg most szeptember elsejével megváltozott a készülékváltás legkorábbi lehetősége 18 hónapról 21-re?"
Igaz lehet ez? Nem találtam neten semmi érdemlegeset.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Egy srácnak ezt írta a t-mobile facebook -on.
"Kedves Gábor! Jelenlegi akciónk keretében (hűségidőn belül) a legutolsó szerződés megkötésétől számított 18 hónap elteltével (és kizárólag újabb 24 hónapos hűségnyilatkozattal) van lehetőség új telefon vételére. Bővebb információt személyre szabottan a 1430-as Telefonos ügyfélszolgálatunkon kérhetsz."
Most akkor mégiscsak van 18 hó után hűség újítás készülékváltással? Vagy az is lehet, hogy csak a már meglévő előfizetésekre vonatkozik és az újakra már a 21 hó él?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz icecave #20572 üzenetére
Én 5 hónapja vettem mobilinternet hosszabbítással egy Samsung series 9 laptopot. Akkor webshopban megrendeltem, majd rá 1 napra hívtak a pontosítás végett (futár, átvétel ideje, stb.) 2 napra rá már a futár hívott, hogy aznap jön és hogy egyek otthon.
Előtte egy telefont vettem webshopon keresztül, az én nevemre (t-mobile szűz voltam). Ekkor is felhívtak és kikérdeztek, hogy mire használom majd a telefont, tudom e hogy milyen csomagot kötöttem, tisztában vagyok e a fizetés pontosságával ilyesmi.
-
Def26
félisten
-
-
Def26
félisten
Nem tudjátok mennyibe kerül egy sim csere? nano sim kellene, voltam a t-mobile -ban megkérdezni, hogy mennyi idő (2 perc) csak az árát felejtettem el.
-
Def26
félisten
Hülye kérdésem van. Euro -val lehet fizetni t-mobile ban?
-
Def26
félisten
Szerintetek ezt a t-mobile progit lehet majd használni iphone 5 -ön is?
-
Def26
félisten
Üdv!
Van esetleg itt valakinek infója arról, hogy merre terjeszkedik a 4g hálózat?
-
Def26
félisten
Üdv. Szerintetek van értelme annak ha vennék egy erős antennát (nem tudom, hogy létezik e ilyen) és a 8km -re lévő 4G -t próbálnám meg vele elérni?
-
Def26
félisten
válasz csacsi67 #40136 üzenetére
Maga az elméleti része érdekelne, hogy egyáltalán lehetséges e. Konkrétan egy ismerősöm venne részletre laptopot viszont a mobilnetre nincs rá szüksége. Egy másik ismerősnek meg csak mobilinternet kéne, viszont náluk nincs 3g csak olyan 7-8km -re.
-
Def26
félisten
Üdv.
Úgy néz ki, hogy kiszúrtak velünk és a lakhelyemen online játékra haználhatatlan lett a thome vezetékes internet. Mivel frissen kiépített 4g hálózat van (Felcsúton lakom) és a lakosok száma is kevés (kb.1800 fő) ezért arra gondoltam előfizetek egy 30gb -os csomagra és ezzel játszom online. A vezetékes net meg marad netezni.
Kérdésem, hogy a 4g már tényleg alkalmas online játékra pl. battlefield -re? Honlapon olvastam róla és abban bíztatnak, hogy ez a hálózat már teljesen ki tud szolgálni, mind sávszélesség mind válaszidőben egyaránt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz djculture #47810 üzenetére
Köszi. Ha asszony telefonjára előfizetek + netet amire 4g sebességet kapok az azt jelenti, hogy le tudom tesztelni (jelenleg olyan csomagja van ami nem 4g)? Arra gondolok, hogy ugyanaz lesz az eredmény mintha mobil stick -en kapnám a netet?
Ha igen, akkor gyorsan elő is fizetek és letesztelem mit bír.Szakadás az gáz, de ma pl. vodafone 3g -n játszottam és egyszer sem szakadt meg a vonal csak néha érezhetően megnőtt a pingem.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz djculture #47816 üzenetére
Voda 3g -n néztem. Egy 64 emberes conquest map, 800 ticket, 25-30MB. Ez olyan 30 perc kb.
#47818: Pár nap megveszem és letesztelem milyen a 4g játékra. Beírom ide is, hátha más is jön hasonló kéréssel.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz lugosi #47827 üzenetére
Hát nem tudom. Most kipróbáltam iphone -on wifi megosztással, majd xbox -al csatlakoztam.
Voltam első is és sehol egy akadás vagy lag. 55-80 -as szervereken tökéletes nekem. Persze koránt sem jó egy 25 -ös pinghez szokott embernek de a nagy többségnek fel sem tűnik az amiről beszélsz. Ez is kb. olyan mint az amikor valaki azt mondja, hogy 100 lóerő alatt nem autóról beszélünk hanem talicskáról.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Lejárt hűségű iphone 5-öt lehet hivatalosan függetleníteni a t-mobile -nál? ha igen mennyi?
-
Def26
félisten
Nem tudjátok mikor lesz iphone 6?
-
Def26
félisten
a korlátran net kiegészítő opciót meg tudom osztani más készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Keresek hibrid hűtéses 1080 ti-t
- Samsung Galaxy Watch 5 pro e-sim
- Ps5/Xbox series X-re cserélném a számítógépem illetve a monitorom
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest