- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Vérboci #7575 üzenetére
Arra leszek még kíváncsi hogy vissza kel le küldenem a régit, simán meglehet hogy azt fogják írni hogy a futárnak adjam oda a régit mikkor kapom az újat.
Amúgy más termék esetről már olvastam hogy küldték az újat a régihez meg ennyit írtak hogy környezet tudatosan dobja ki, vagy valami ilyesmit.
#7574 Beni2360
Inverz csomagként küldtem volna nekik postán, az nekem nem kerül semmibe.
-
Beni2360
félisten
Az enyém is ilyen. Vettem lyukacsos szilikon lapot az aljába és azon sütök ha nem használom a sütőzacskót. Ha edényt teszek bele akkor is alá teszem mert nem dörzsöli az edény a keresztet.
Az új gépemnél kezdetektől fogom használni a szilikon lapot.
Szerintem nem fogják garanciával kicserélni a gépet és fizethet a vissza szállítást is.
Hogy mik vannak. -
bul07
nagyúr
Valami történt, mert mikkor írtam akkor meg is nyitottam a reklamációt, hogy induljon az ügy.
És mostRégi rendelés számnál ezt látom
Reklamációs számnál meg ezt
Létezne hogy simán csak küldik az újat, vissza se kell küldenem a régit. Ilyen esetem még nem volt.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Vérboci #7570 üzenetére
Már két és fél éve munkanélküli vagyok, időm az van mint tenger
Amúgy van nekem tartalék gépem is
Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital (Itt írtam róla mikkor megvettem [link])
Amit 2022 5havában vásároltam, majd mikkor ez garanciális javításon volt akkor vettem meg a Siguro AF-R550 gépet.
Megjavították garanciába, próbáltam eladni, de használt sütőt nem akart senki venni.
Így azóta a dobozában pihen a Tefal gép.Egyszerre nem tudom használni a kettőt mert csak egy darab 10A kismegszakító van a jó öreg házban, és a két gép egyszerre kérne vagy min 15A
Ezért nem vettem még légkondit se Romániából, pedig akcióba 100e Ft alatt is lett volna 12000BTU klíma. -
Vérboci
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360 #7566 üzenetére
Alza cheten rákérdeztem hogy a bevonat kopás garanciális hiba e. (Szerintem az)
Válasz chaten
Azt javaslom akkor, hog reklamáció alatt küldje vissza részünkreE-mailbe terjedelmesen [kép] (Ha túl kicsi akkor nagyítás Ctrl és + gomb, normálba vissza Ctrl és 0 gomb)
Most a héten nem foglalkozok vele
Bár most nézem vásárlás 2023. 08. 24 és az azonnali cseregaranciánál csak 24hó van [kép]
És a végén még nem cserélik, mert javítani ezt nem tudom hogy lehetne, és akkor a végén még nagyon akciós árat fogják nekem visszaküldeni.
Lehet holnap vagy holnapután visszaküldöm postán hogy 24-ig elérjen hozzájuk. -
Atomgeszi
nagyúr
Most ezek között sütésben mi a különbség akkor(Philips 1000 tekerőgombos vs na321/00) ?
Illetve miért rosszabb vagy jobb, ha nem tekerőgombos?
Át szeretnénk térni a nomádabb életre, így igazából ilyen zöldségek meg hús készülne belőle. 2 főnél nem többre. Azt mondjuk nem tudom, hogy zöldséget lehet-e benne.
Van egy Ambiano forrólevegős itthon, legalább 10 éves szerintem, de nem a legjobb, mert nem tudtam soha normálisan elmosni a sültkrumpli után. Igaz, hogy anno kapott olajsprét, lehet azért rohadt bele.
Ezt a hibát nem kellene újra elkövetni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Vérboci #7565 üzenetére
Kihúzom a kosarat és máris leáll az egész. Az óra meg ketyeg tovább magában. Éppen ma sütöttem panírozott csirkemell szeleteket. A 2. adag előbb lett kész 3 perccel mivel már föl volt fűtve a gép. Kinyitottam és vissza dugtam, hogy meleg maradjon a tálalásig. Itt van talonban 3 hónapja egy
Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe, 2250ö Ft volt, elpakoltam még jó a régi. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok
A Philips Airfryer 1000 most 22 körül van akcióban, ez jó lehet ennyiért vagy úgy kérdezem, hogy jobb mint egy xiaomi?
-
w.miki
veterán
válasz
Beni2360 #7552 üzenetére
hátazúgyvót, hogy gondoltam ma megrendelem a Philips-et.
De azért bemegyek a Pennybe, megnézem a penny-st. De nem volt kirakva.
Kérdezem a pakoló asszonyt, hol találom, erre bemegy a raktárba, kihoz egyet, a kezembe nyomja, majd némán elmegy.
Ehh mondom, akkor már nem variálok, ha 15e-ért csak 1 hetet bír ki, akkor is megérte kipróbálni. -
Beni2360
félisten
Egyá kosarasban az 5l kevés. Mivel oldal ablakos csak egy kosaras lehet még az árat is figyelembe véve. Megnéztem 5l ebben a kategóriában kevés mivel nem szabad körbe pakolni. Kell ea hely a levegő keringésre. Na meg soha sem olvastam a garanciárol semmit. A philipsnél általában 3 évet adnak. Pennynél max 1 év. Akkor ha olcsóbb kell , Aldi, Lidli. Alza.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
majestic #7549 üzenetére
Nem ismerem, de nagy különbségek nincsenek közte.
Azt a mirelit cuccot ez is megsüti.Mondom mindezt úgy, hogy kb. 2 éve van egy Siguro az Alzáról és teljesen elégedettek vagyunk vele. 60 ezret sose adnék egyikért sem, mert az olcsóbb is tudja, amire nekem szükségem van. De ez már "kütyű- márkavallás" kérdése is.
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem.
Egy mindent tudó AirFry-t szeretnék venni aminek ablaka (lehet nézni a sütés állapotát).
Amihez legfőképpen kell: mélyhűtött cuccok sütése.
-
w.miki
veterán
Penny-ben lesz akcióban Berlinger Haus forrólevegős sütő (nem tudom melyik típus) 15e Ft.
Ez vagy kuponnal egy Philips forrólevegős sütő a jobb választás?
2000 Series Airfryer 2000-es sorozat, 6,2 l NA230/00 - 30e
3000 Series Airfryer, 7,2 l-es NA341/00 - 35eAblakosat szeretnék, és kivehető kosarasat.
Melyiket ajánljátok? 5-7l mindegy, 1-2 személynek kellene, kis mérető sütő. -
Smiro
senior tag
Philips 3000 ablakos, egy kosaras cuccot vennék ajándékba. Van tapasztalat? Én Philips XXL méretet használok nagy megelégedéssel, de kisebb kéne külső méretben. Az ablak nem zsírosodik le? Világítás van benne, vagy csak a vörös izzószál fénye látszik? Választ
Ha lenne kupon rá, azt is
-
Ki mit sütött a leállás alatt?
-
csibe1
addikt
Ez sajnos egyre nagyobb divat itt a PH-n is.
Pár napja autóhirdetésben találtam érdekes szöveget, érdekes volt a megfogalmazás.
A mottó: " a minőség és a precizitás iránti vágy a vérünkben van", ez már régebben is benne volt. Alapból is egy fura megfogalmazás, de az AI se sokat javított a körítésen.
Van amivel már nem lehet mit kezdeni.
Az ilyen számomra idióta mottókat elolvasva, elmegy a kedvem a kereskedéstől, mert sugall egy bizonyos csoportra jellemző stílust.Nagyon tolják az AI reklámot, nekem már alapból ez sem tetszik; hogy valamit minél jobban rám akarnak erőltetni.
-
csibe1
addikt
válasz
Viktor77 #7527 üzenetére
Biztos tudsz olyat amit én nem. Nagyon szerteágazó a tudásanyag, kénytelenek az emberek specializálódni; sokkal több az információ, mint 100 éve.
Amit nem tudok, azt én is megkérdezem valakitől vagy utánanézek a neten.
Nincs is ezzel semmi gond.Azt nem értem, hogy miért kell ehhez AI, meg lassan mindenhez is, egyesek szerint?
Fáj használni a hagyományos keresőt, fórumokat?
Amúgy meg szerintem az AI egyelőre egy szép nagy infóhalmaz, amiből egy algoritmus csemegézik. Ráadásnak teleszórják a netet a vele gyártatott, tartalomnak nevezett szeméttel. Lassan már olvasni se kell majd megtanulni, mert minek is.
Majd megmongya az AL... -
BlackJack21
tag
Nornális pizza sütéséhez, igen, szükséges a segítség(legalábbis kezdetben), így nem lesz egy nyúlós t@kony az egész. Az, hogy egy AI vagy FB, akár ez a fórum, irreleváns. A gyorsfagyasztott pizza esetén sem egyértelmű, hogy mit lehet a végére kihozni belőle. A ráírt utasítás az talán segít. hogy meg legyen sütve, de ez nem azt jelenti, hogy ehető (finom) legyen a végeredmény. Amúgy véleményes, hogy az airfryer 200°C-os max hőmérséklete mire elég. A hagyományos sütő sem tud elég meleg lenni. 350-400°C körüli hőmérséklet kellene.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, párom szeretne egy air fryert és ezt nézte ki. Van valakinek tapasztalata? Előre is köszi.
-
mefistofeles
veterán
Üdv urak!
Airfryer készüléket keresek max 100K-ig (nem baj ha olcsóbb) amiben 3-4 személy számára is lehet értelmezhető adagokat készíteni. ha lehet kétfakkos érdekelne.
Természetesen megbízható, sokak által pozitívan értékelt modellekre gondoltam.pl. találtam egy ilyent [link]
Tudtommal a Cosori a vezető márka. -
Yamaha R1
tag
Teljesen laikusként kérdezném: az itt linkelt 2 Cosori gép között mi a különbség? Az látom, hogy az egyik kicsit nagyobb, van rajta ablak, de nem kivehető a kosara. Ezen kívül van még bármi lényeges különbség közöttük? A specifikációk nagyjából hasonlók, melyiket lehet érdemesebb választani?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest