Hirdetés
- Yettel topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Az első hiba az konstrukciós hiba. A két kosár összeér használat közben és ott lekopik a "teflon". Gyakorlatilag folyamatosan lehetne cseréltetni a gépet erre hivatkozva. Ha ez a 2. géppel nem fordult elő, akkor vagy alkalomszerűen használta, vagy módosított kosár volt benne.
A klón fiókjának a csatlakozási pontjai és mérete megegyezik a cosoriéval de néhány pontban eltér. Az egyik, hogy hiányzik az a dudor, amin felfekszik a belső kosár a külsőn. Eredetileg volt két gumitappancs, de az menet közben elmaradt. Ennek ellenére mégsem ütközik a két kosár egymásnak.
Sajnos csak a cosorihoz látok tartalék kosarat. Majdnem annyiért, mint amennyiért a sigurót vettem. -
Szerintem belenyúlhatott két rossz gépbe, nem gondolom, hogy ennyire rövid élettartamúak lennének a gépeik általánosságban. Azért annak lenne nyoma a neten, ha fél-egy évet bírnának az airfryerek. Amúgy az amazonos rendeléssel ettől a profi supporttól is elesne az ember, érdemes meggondolni.
Még azon gondolkodtam, hogy a cosorinak a kosarát mennyivel lehet nehezebb tisztítani például a philipshez képest. A cosorié oldalt is tele van nyílásokkal.
--------------------------------------------------
Múltkor a fogyasztásmérőn keresztül készítettem vacsorát a hd9270-el, kíváncsi voltam mennyi áramot fogyaszt. Összesen 18 percet üzemelt 180 fokon, 0,33kwh áram fogyott el, ami körülbelül 13 forint.
-
Köszönöm! Amazonos dologgal nekem az a bajom, hogy probléma esetén nehezebb velük ügyet intézni. Apropó, a cosori 2 év cseregarancia mit takar? Ha 2 éven belül bármi probléma adódik, nem kell szervizbe küldeni, hanem azonnal cserélik? Itt például nem is a géppel volt probléma és kapott másikat a user.
Ennél a prémium cosorinál azért elég trágya megoldás, hogy a sütőtálon csak úgy fekszik a kosár. A philips 9270 gumis megoldása szerintem ezerszer jobb ötlet.
Mondjuk utána a második gép is összeszarta magát.
-
A cosori airfryereknek milyen a minősége (anyaghasználat, összeszerelés stb), például a philipsekhez képest? Családban szeretnének gépet és még nincs meg a kiválasztott irány. Philips gépekkel volt rossz tapasztalat (zörgő elemek, silány kivitelezés), ezért merült fel a másik márka lehetősége. Ninjáról olvastam, hogy esetleg jobb a minősége, ott viszont gyakorlatilag nincs kivehető kosaras gép.
Köszönöm szépen!
-
Beni2360
félisten
Erről a gépről Hauser afd-918 semmit sem találok itt. Alsó felső fütőszálas 9 literes egy kosaras.
-
PociAti
őstag
Én vettem egy Philips-et, 7 év után sajnos kinyírtam, véletlenül üst behelyezése nélkül bekapcsolva volt kb. 24 órát, és ez a melegen tartó funkció a hőérzékelő szenzort, vagy valami mást kiégethetett. Állítólag javítható.
Közben vettem egy fele akkorát az Aldiban, ez 5.000 Ft volt, a Philips meg kb. 27k.
(Majd rendeltem ez eMag-tól egy Bosch-t, de szállítással amit szarakodtak az kész botrány volt. Végül nem lett belőle semmi. eMAG azóta nálam fekete listás, mert nem ez volt az első szarakodás ezzel a román céggel.)
Aztán vettem egy Tefal Turbo Cuisine-t, 30.000 körül volt és ez gyakorlatilag már egy kukta, mivel nagy nyomáson dolgozik. Kb. 12-15 perc alatt elkészül a rizs/bulgur, míg a többieknél ez 25-30 perc. Nagyon praktikus, mert reggel csak beleszórom az összetevőket, zuhanyzás alatt elkészíti és szállítható hőmérsékletűre hűl, mire indulok.Így rangsorolnám őket:
9 pont: Philips (a kerámia üst, és menet közben felnyitható fedél miatt)
8 pont: Tefal (ízre talán nincs is különbség, de sokkal gyorsabb)
5 pont: Aldi/Lidl és társai
5 pont öntöttvas lábos
3 pont hagyományos lábos.Aldisnál nem olyan zárt a rendszer, sokkal több párát pöfögnek ki a konyhába, egyszerűen nem lesz olyan finom, mint az előzőekben. Eredményt a nehéz öntöttvas edényhez hasonlítanám.
-
Soulfly842
addikt
válasz
PociAti #7248 üzenetére
"A Sencort pedig az Aldi, Lidl alá teszem minőségben.
És még attól lefelé is van egy szint, az igazán vacak termékek."
Ebben abszolűte egyetértek! Vigyáznak a hírnevükre, nem engednek ki bármit - ezzel szemben a Sencornál nagyobb hibafaktor is belefér.Hasonló áron volt korábban lidl-be is hasonló két tárolós air fry-er megoldás.
Ez egyébként egy tök jó megoldás, mert egyszerre tudsz benne készíteni pl. sült krumplit (fagyasztottak olaj nélkül is gyönyörűen megsülnek benne, sokkal egészségesebb is és minőségben ugyanaz), illetve egyidejűleg hús szeletek is. A fenti láncokban általánosan mindegyik jó, de a célirány, ha több 3 fő vagy több, akkor ~5L vagy nagyobb, és akkor mondjuk nagyobb hús,a kisebb grill csirke is belefér. A fenti 2x4L is optimális, de a kialakítása és az arányok miatt inkább hús szeletek stb fér bele, de az időtartalmat is lefelezi: egyszerre készül el a köret és a hús és minden meleg lesz.
Lidl/Aldiban általánosságban meg lehet bízni a 3 év jótállás miatt is, nem is szokott velük gond lenni. a méret és a kialakítás viszont fontos lehet.
-
PociAti
őstag
válasz
Soulfly842 #7246 üzenetére
Az Aldi, Lidl saját márkás termékei is vannak egész vállalható termékek, pl. az indukciós főzőm tőlük van. De ott nincs közvetlen kontaktus az étellel.
Viszont az első elektromos rizsfőzőm ami szintén ezekből a láncokból való volt azért ott az üstről elég hamar levált a teflon szerű bevonat. És messze nem készítette ugyanazt az ételt ugyanolyan finomra, mint a később vett Tefal vagy Philips elektromos főzőm.A Sencort pedig az Aldi, Lidl alá teszem minőségben.
És még attól lefelé is van egy szint, az igazán vacak termékek. -
vacs
veterán
válasz
SenorGrande #7245 üzenetére
Pl Philips és Cosori (ez magyarba indokolatlanul drága, Amazon rendelés javasolt).
-
Soulfly842
addikt
válasz
SenorGrande #7245 üzenetére
Valószínűleg ő megvette a drágábbat és ezzel legitimálja a döntését
Ettől függetlenül sokan elvagyunk a három év garis Aldi/lidl saját márkásokkal is.
-
PociAti
őstag
válasz
SenorGrande #7242 üzenetére
Konkrét termékkel nincs, de Sencor, mint márkáról lehet tudni középszerű koppintások, olcsó licenc alapján készült gyártmányok. Jónak tűnő "ár érték arány"-ra hajtanak, mely állítás akkor igaz, ha valaki hajlandó leadni az igényekből, tartósságból. Magyarán inkább kerülendő, feltéve ha rendszeresen szeretnéd használni és éveken át jó lenne ha kiszolgálna.
Közép és hosszú távon megéri normális márka mellett dönteni. -
Beni2360
félisten
válasz
SenorGrande #7242 üzenetére
Én sokat sütök sütőzscskóban. 3 év alatt már több mint 100db zacsit elhasználtam. Lidli, Aldiban van elfogadható árban de réteg termék.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Soulfly842 #7241 üzenetére
Van valakinek tapasztalata ezzel a Sencorral? Jó gép? Előnyök, hátrányok?
Első AirFryer-em lenne, tapasztalatlan vagyok a témában.Illetve lehet ezekben a gépekben úgy sütni, hogy ne legyen az étel felülete kemény/ropogós?
-
Soulfly842
addikt
Sencor SFR 9500SS Forrólevegős sütő
2x4Liter34999 Euronics. Áruházakba rendelhető ingyenes átvételellel.
Philips HD9285/96 Forrólevegős sütő + Grillezőlap és sütőedény
59900. Áruházakba rendelhető ingyenes átvételellel.
-
erdey_a
addikt
válasz
Beni2360 #7237 üzenetére
eónokkal az air fryer feltalálása előtt, még sima gázsütőben is sütöttem fánkot, hogy elkerüljük az olajszagot. finom volt, szerettük, de az se fánk volt. nem lehet airfryerben olyan könnyűre, levegősre sütni. szalagosra meg pláne nem
de teszek ezzel a recepttel is egy próbát. -
elder troll
őstag
Sokszor készítettem ételt epe problémás illetőnek, így nyilván kipróbáltam airfryer-ben is.
A tészta szerkezete nyilván nem lesz olyan, mintha olajban sütnéd.
De ha nincs más megoldás, nekem bőven megfelelt úgy is. Alapvetően nem bírja a bendőm az olajos cuccokat, ezért évekkel korábban is sütőben sütöttem a lángos tésztát.
Az airfryer-es verzióban egyedül a tészta kinyújtása okozhat gondot eleinte, egy tányéron szoktam olajos kézzel egy szilikonos sütőpapírra kinyújtani a tésztát. Az előmelegített sütőbe raktam (nyilván papírral együtt), emlékeim szerint az elsőnek kellett 6 perc legalább, a másodiknak már 1 perccel kevesebb kellett. De most emlékből írtam az időket, illetve sütőnként és egyénenként is eltérhet. Szilikonos ecsettel egy minimális olajjal bekentem menet közben is, így jobb lett a szerkezete.
Nekem vállalható volt, ha egy személyre készítettem, de két személyre sem vészes a 6 perces sütési időben. Félreértés ne essék, a családban van lángossütő, szóval szoktam náluk is enni, de két hétig brutális kelések vannak a fejemen utána. Nyilván mindig azt mondom, hogy megérte, de egy lángosban lévő olaj mennyiség nekem ilyet idéz elő.Egyszer csináltam a lángossütő rokon családjának is (sütőben), mindenki oda volt érte. A lányuk hozzám hasonlóan nem bírja az olajos cuccokat.
A legfontosabb: ha a tejfölt előző nap bekevered reszelt fokhagymával, akkor másnapra "fokhagyma esszencia" lesz belőle, egy picit még csípi is a nyelved végét. Kivétel nélkül mindenki oda volt érte.
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Azon gondolkoztam,hogy vajon lehet-e lángost sütni airfryer-ben és ha igen,milyen lesz a végeredmény?
A lángos tészta megvan,de hány perc és milyen hőfokon kéne sütni hogy jó legyen? -
válasz
b4lukapitany #7229 üzenetére
Szia!
Igen, a szülinapodon küldik reggel.
-
spleenszuru
őstag
válasz
b4lukapitany #7229 üzenetére
Nekem reggel 8 körül érkezett az általam megadott napon, ami természetesen nem a valódi szülinapom, hanem mikor vásárolni akartam.
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok! A szülinapi phillips kupont mikor kéne megkapnom a napján kb?
-
Beni2360
félisten
Mi ez az ablakos légsütő dömping a neten?
-
Beni2360
félisten
Keresek olyan fórumtársst akinek van
Cosori CP158-AF VAGY CS158-SF
sütője.
Pontos kosár méret érdekelne. -
Beni2360
félisten
Ez az AirFyer ennyiért beválalható.
Ennyiért kosarat sem kapok a másikba.
Egy kosaras, alsó ráccsal. -
DrDobos
őstag
válasz
werszomjas #7222 üzenetére
Hogyha akarsz bele önteni felvert tojást, illetve hasonló liquid cuccokat, arra nem mesz jó ez maximum
-
-
Beni2360
félisten
Philips nem kosárméretet ad meg hanem sütőedény méretet. Ez a külső edény mérete ahol forog a levegő talán még a spirál rész is benne van. Ugye a tűzhelynél is az egész tűzteret adják meg. Pl 62 l.
"XL méret. Az egész család számára
A Philips Airfryer XL készüléket a család igényeit szem előtt tartva tervezték. Az 1,2 kg-os kapacitású kosárnak és a6,2 literes sütőedénynek
köszönhetően számos étel elkészítésére alkalmas. Egyszerre akár 5 adag ételt is megsüthet családjának és barátainak." -
DrDobos
őstag
válasz
werszomjas #7212 üzenetére
En negyzet alaku 16osat vettem bele, es azt fogok ezutan is. Amennyiben nagyobb lenne, lehet passzosan beleferne, de ha olyat sutsz benne, ami nem er ki teljesen a szeleig, akkor rahajolhat a szeli papir a kajadra, es megvan az eselye hogy nem suti meg rendesen. Ha ne felejtem el, csinalok rola kepet majd delutan
-
válasz
werszomjas #7212 üzenetére
-
werszomjas
addikt
Airfryer 5000 Series, XL, 6,2 l-es
Mekkora a kosara? (nem jött még meg sajnos)
Sütőpapírt rendelnék bele, de nem tudom, hogy:Kör 16cm
Kör 20cm
Négyzet 16x16
Négyzet 20x20lenne jó bele?
Valakinek bevált tapasztalat?
-
Beni2360
félisten
válasz
spleenszuru #7210 üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz
Beni2360 #7209 üzenetére
3000 Series Airfryer XL HD9270/70 | Philips
Egyébként, jóval a max ár ALATT-ot akartam írni, nem fölöttet.
-
Beni2360
félisten
válasz
spleenszuru #7207 üzenetére
Linkesítenéd?
-
bul07
nagyúr
Csütörtökön a Berettyóújfalusi Aldiba nyitási akció
Én megyek igaz 9-10óra felé, én nem veszekKb 3literes
-
spleenszuru
őstag
Na beadtam én is a derekam a Philips 9270-re.
Jelenlegi akcióval, és a szülinapi kuponnal, 28 000 Ft-ért érkezett meg, ami jóval a max ár felett van, mint amit költöttem volna rá, szóval örülök.
Eddig 2-szer használtam, sült krumplira, és melegíteni rántott húst, mindkettőt kiváló módon végezte el, rendesen meglepett, pedig a krumplit még csak be sem fújtam.
A kosár nekem bőven nagy, kisebbre számítottam. Ez 2 embernek bőségesen elég.
-
Beni2360
félisten
válasz
laciba77 #7203 üzenetére
Én évek óta sütőzacsiban sütöm.
160 c° 30p majd 5p 180-200 C fokon pirítás csupaszon.
Rövidre lekötöm, levágom a zacskó maradékot és a kötözőt majd három helyen bevágom ollóval 5mm hosszan és mehet a sütés. Meg szoktam pici olíva olajjal locsolni lezárás elött. Heti rendszerességgel sütöm nem eszek felvágottakat. -
laciba77
tag
Sziasztok! Pácolt, egyben lévő csirkemell sütéséhez valakinek van tippje? Nem szeretném kiszárítani. Sok mindent készítettem már, de ez még kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG STRIX 550W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 650W GOLD Moduláris Tápegység
- HP OMEN Accelerator EGPU Ház Thunderbolt VGA PCIE
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest