Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Helló!
Egy régi pc-s játékot keresek.
Külső nézetes volt, asszem körbe lehett forgatni a kamerát (mai szemmel elég fura volt az irányítás), egy karakterrel kezdtünk, de késöbb 5 fős (asszem) partyvá bővültünk, volt benne healer, íjász, tank. Bármelyik bőrébe bújhattunk, ekkor az ő képességeit használhattuk, de maguktól is tették a dolgukat. Lehetett real-time harcolni, de meg is lehetett állítani a játéákot, parancsokat kiadni.
Küldetések között egy városba mentünk, ahol a vásártéren lehett vásárolgatni, questeket kapni, késöbb ennek a városnak a csatornáiban is kalandoztunk, majd még késöbb a város kihaltabb részeiben is. Elvetődtünk valamiféle szigetre is.
Ilyen furcsa volt a mászkálás, ha csata volt beláttuk az egész pályát, ott lépegethettünk.
Arra még emlékszem, hogy volt egy erdei pálya, ahol valamiféle főellenség egy black knight volt.
Nem Icewind Dale, nem Dragon Age, nem Dark Messiah Of M&M, nem M&M (a ChatGPT ezeket ajánlotta). -
-
De4d
őstag
Ha egy játék valamilyen felületen "exkluzív" pl az Alan Wake 2 ami ugye pc-n csak epicen van, azokról a játékokról lehet tudni mikor szűnik meg ez az exluzivitás?
Vagy majd egyszer véletlenszerűen eltelt pár év és akkor átkerülhet máshova pl steamre, gogra? -
AthlonXP
őstag
válasz
juliensorel #15896 üzenetére
Valóban nagyon jó játék, én is csak ajánlani tudom! Bár a főszereplő az egy igazi tirpák paraszt, sokszor!
-
juliensorel
őstag
válasz
mefistofeles #15895 üzenetére
Nagyon jó játék egyébként, remek atmoszféra, szép amcsi tájak. Nyilván zombi hentelés is van de a történet és a karakterek is kifejezetten rendben vannak. Én anno akkor játszottam végig amikor pc-re portolták több év után (asszem csak ps-en jelent meg, de annyira nem követem ezeket), minden percét élveztem.
-
-
válasz
mefistofeles #15893 üzenetére
Days gone?
-
Sziasztok!
Nem vagyok nagy gamer és ritkán találok kedvemre való játékot.
Szóval keresek egy játékot, nem tudom a címét. Leginkább újabb VGA video tesztekben találkozok vele, Motorosok arcok mennek erdei környezetben chopper motorokon. Akció is van puskákkal.
Tudjátok mi ez a game? -
l.skywalker
titán
-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker #15889 üzenetére
Nálam minden féle app nélkül simán csatlakozik BT-n az xbox kontroller.
-
AthlonXP
őstag
válasz
l.skywalker #15889 üzenetére
...Visszavonva
-
HaZsolt
őstag
Aki pc-n jatszik xbox wireless kontrollerrel az tudna segíteni ebben az ugyben?
Dualsense kontrollert parositottam a pcvel, azonban cod6 sem es gta v sem latja. Egy logitech f310es vezetekes kontrollert is csatlakoztattam, azt minden jatek eszlelte, teljesen olyan mintha xboxom lett volna. Dualsense eseten is ezt vartam volna.A kerdes, ha pchez veszek xbox wireless controllert es Bluetoothon parositom azt minden problema nelkul eszleli? Tudom ugy hasznalni mint a fent leirt logitech f310est?
-
emiki6
veterán
Kérdés:
Nem kéne egy character action games topik? Klasszik god of war - dmc - ninja gaiden (később mgr:r, dmc5, nier:automata?) vonal, régen azt hittem ez a hack n slash műfaj, igazából lehetne annak is hívni, de a soulslike-okra is rá lett sütve a hack n slash és azért egész más a 2 vonal. Franc tudja hogy kéne hívni.
The Character Action Genre & You: What is Character Action?
Character Action Games & How Culture Creates Genres // Codex EntryMostanában elkezdtek újra szivárogni (hifi rush, FFXVI, Ninja gaiden 2 black, bizonyos értelemben stellar blade és wukong, vagy amivel mostanában játszottam: zenless zone zero), de még jön egy rakás, ahogy múlik el a soulslike era:
Ninnja gaiden 4, phantom blade 0, lost soul aside, morbid metal, burning sword: death sun, enenra deamon core, tides of annihilation és még ki tudja mit hagytam ki, mi fog még előkerülni. -
Werkly
őstag
Fran Bow, Cabernethez hasonló point&click játékokat tudtok ajánlani amik jók? Köszönet!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Nem tudom, hogy jó helyen kérek-e segítséget!? F1 24-el olyan problémám lett, hogy az előző kártyámmal gond nélkül ment, ami egy Rx 6650XT volt. Ezt lecseréltem egy Rx 7600- ra, és azóta Ego Dumper fogad random. Jelenleg egy RTX 3060Ti is van, de evvel is csinálja. Kértem kölcsön 2 kártyát amik igaz hogy régebbiek, meg gyengébbek, de gond nélkül megy a játék. Arra gyanakodtam, hogy a táp nem lehet ludas? Amelyik kártyák 150W tdp-ből megállnak, azokkal megy, amiknél probléma van 200W körüliek. De ez is furcsa, mert van mikor megy a 7600-al is, meg az RTX-el is. Köszönöm a segítséget, tanácsokat!
-
turho
addikt
X-out resurfaced (ok, Skidrow vezió
tesztelni akarnám, mielőtt megveszem). Nem jut túl a scrollos színes zenés kezdőképernyőn, azaz nyomkodhatok bármit, nem reagál.
Kicsi az esélye, de próbálta valaki?
(Iris XE laptop). -
Krisztianson
tag
Sziasztok!
Remélem van itt valaki profi, aki tud segíteni.
Win11-en szeretném életre kelteni a FIFA 07-et, de az istenért sem megy sajnos.
Sikerült átlépnem a Dx problémát telepítéskor, próbálkoztam mindenféle kompatibilitással, de hiába.
Indítás után, a nyelvválasztás után lefagy, ismétlődve beakad a hang, majd újra kell indítani a gépet, hogy egyáltalán ki tudjak lépni.
Tudja esetleg valaki, hogy lehetne megoldani, hogy működjön?
Előre is köszi! -
Shaza
senior tag
Hello!
A 2003-as Delta Force: Black Hawk Down-t lehet valahogy full hd-ban vagy 2k -ban játszani?A neten csak steames verzióhoz van tutorial,nekem sajnos gog-os verzió van.
Előre is köszi! -
AthlonXP
őstag
válasz
l.skywalker #15875 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy van neki.. Bocsánat!
Nekem már nincs lehetőségem törölni a fenti h.sz-t, de az admin törölheti nyugodtan, köszönöm! -
l.skywalker
titán
válasz
AthlonXP #15874 üzenetére
Van saját topikja, oda írd be kérlek, de ha lehet SPOILER mentesen. Thx
Kingdom Come: Deliverance I-II. - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene a Kingdom Come Deliverance 2-höz...
Annál a küldetésnél járok, ahol a pápa kíséretébe kellene beépülni és emiatt el kell menni hozzá tárgyalni. Tárgyalás közben a pápa és kísérete megszökik, majd utánuk kell menni lóval, de ott nem tudom, mit kéne csinálni velük.
Eleve nehéz utolérni őket, pár másodperc az egész és már vége is van, mert megszöknek. De ha nehezen utol is érem őket, nem történik semmi, mit kellene ott csinálni és hogy?! -
shadow1901
aktív tag
válasz
flash- #15871 üzenetére
Nem is értem....
Hitman, bérgyilkos. Pálya elején ott a Target/célpont. Betöltődik a pálya. Keresd meg, öld meg.
Balesetnek álcázod, csak a célpontot ölöd meg, vagy Ramboként mindenkit, az rajtad múlik. Menüben le van írva, ha úgy ölöd meg, feloldod a robbanós gumikacsát, ha így akkor a fehér hangtompítós lombfújót. Amit a következő nekifutásra már bármelyik pályán bevethetsz. AChievement és leaderboard hajhászás lett az egész, sok DLC-vel. Kiadták a 2. nagybetűst, amiben az összes 1. nagybetűsből a pályák voltak +1-2 új, de ezeket a achievementeket újra ki kellett farmolni, na ott qrwult el az egész. -
flash-
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a Hitman sorozattal(2016,2018,2021),Kezdő Hitmanesként mi lenne a cél? Minden palyat ölés nélkül vegigvinni, vagy csak akkor ha mas megoldás nincs, palyankent csak néhány ölés?
-
Celithrandi
addikt
válasz
Anonymusxx #15869 üzenetére
köszi, ez az első csápos Holmes egész ígéretesen néz ki, a két Lovecraft gamét ismerem. Az utolsóra ránézek majd még köszi.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Celithrandi #15866 üzenetére
Esetleg Sherlock Holmes,
https://store.steampowered.com/app/1949030/Sherlock_Holmes_The_Awakened/
https://store.steampowered.com/app/1137300/Sherlock_Holmes_Chapter_One/
https://store.steampowered.com/app/350640/Sherlock_Holmes_The_Devils_Daughter/
vagy
https://store.steampowered.com/app/399810/Call_of_Cthulhu/https://store.steampowered.com/app/750130/The_Sinking_City/
Vagy a The Painscreek Killings - bár ez nagyon lassú, mert könnyen el lehet kerülni a nyomokat, de nagyon jó, egy ideje esténként ezzel játszom..
-
MageRG
addikt
válasz
Celithrandi #15866 üzenetére
>observer_
Cyberpunk neo-noire nyomozás, Rutger Hauer szinkronjával. -
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
nem tudnátok ajánlani valami érdekes, nyomozós esetleg misztikus játékot? Most fejeztem be a Silent Hill 2.remake-et és az új Alone in the darkot amik egészen jók voltak, de ezt követően jött a meglehetősen gyenge Medium és most tervezem feladni a nagyon gyengére sikeredett AlanWake2-őt. Egyáltalán nem értem a nagy hájpot körülötte. Harc nem feltétlen követelmény, de nem is mennék most el egy Myst, Riven szintre.
-
válasz
spleenszuru #15863 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy az első zóna végén ami van az outpost-e, de a következőben már van több. Én íjjal csináltam meg a foglalást, megvettem a drágábbat + red dotot rá, az jó móka.
-
spleenszuru
őstag
Elég elfogult Ubis játékos vagyok, valahogy én nem szoktam látni azokat a problémákat, amit a közönség generál.
Tudnak világot és grafikát produkálni, az kétségtelen.
#15861KISDUCK
Ja igen, de általában kerestem egy helyet, ahonnan sniperrel takarítottam, míg vagy nem maradt senki, vagy csak a heavyk maradtak, utána meg mikor odamentem, néha lebuktam, mielőtt ki tudtam volna kapcsolni.
3-ban szerintem megpróbáltam kilőni egyszer, de nem sikerült.A 4-ben bizonyára hamarosan találkozom riadós bázissal, és tesztelem, ki lehet-e lőni, jó lenne.
-
válasz
spleenszuru #15857 üzenetére
Én most a Far Cry 5-öt tolom, és egy csomó mai játék megirigyelhetné a grafikáját.
-
válasz
spleenszuru #15860 üzenetére
Ha kikapcsolod vagy szetlővöd akkor nem tudnak riadózi. A 4. most kezdtem itt még nem próbáltam , de a későbbiekben nyíllal vagy silencerrel szét lehetett lőni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
KISDUCK #15858 üzenetére
Pár Ubi open world játékon már túl vagyok, és ha úgy vesszük mind monoton, de akkor is van bennük valami, ami miatt én elvagyok velük.
Pl. 3-ban a bázisokat mikor foglaltam, párnál akárhogy gondolkodtam, tageltem az enemyt, végül csak aktiválták a riadót, és onnan meg néha kihívás volt nem meghalni, és kipucolni a bázist.
(Egy ghost reconos drón milyen jól jött volna a riadók ellen.)
Viszont a 4 grafikája, világa állat, szóval szerintem maradok ennél, míg végig nem játszom.
Az ötöt csak feltelepítettem pár hónapja, kipróbálni, azzal sem lesz rosszabb élményem szerintem.Régóta nem toltam FPS játékokat, most rendesen jól esik a sok autós, és TPS után.
-
Gebriel
veterán
Kis segitségre lenne szükségem, Batman talltale játéknél a billentyűzeten milyen gomb kominációt kell nyomni az alábbi helyzetben?
Köszi előre is.
-
válasz
spleenszuru #15857 üzenetére
Az irányítás az egész szériában ugyan az. Annyi a változas a játékmenetben hogy a 6.-ban nincs skill tree, helyette ruhadarabokkal lehet variálni. A járművezetés hányinger, harmadiban nem emlékszem hogy volt, de a 4. résztől van önvezetés a jarművekben, ha kijelölöd az uticélt és lenyomod a shiftet, egyedül a helikopter vezetés nem okádék. A primalban a "lovaglás" emlékeim szerint nem volt rosz. Parhuzamosan ne játsz vele szerintem mert monoton tud lenni a játék. A 6. részt pl. 2 reszletben jatszottam ki pár hónap pihenővel.
Az 5., New Down, és 6. ban vannak roosterek amik kicsit feldobják a játekot. -
spleenszuru
őstag
válasz
juliensorel #15854 üzenetére
Végül közvetetten behúztam, mivel a Far Cry 6 GOTY-ban benne volt.
Na de elkezdtem most a 4-et, már akartam egy másik világot, és állam leesik, milyen gyönyörű, 11 éves létére..
#15855KISDUCK
Talán megállok majd picit a 4-ben, vagy párhuzamosan tolom őket, végül is az irányítás is teljesen ugyanaz a 3 és 4-ben. -
válasz
spleenszuru #15853 üzenetére
Megéri mindenképp, ráadásul elüt a szêriától, ami előny mert akármennyire szeretem a szériát egykaptafa az egész.
-
juliensorel
őstag
válasz
spleenszuru #15853 üzenetére
Nagyon régen játszottam vele, akkoriban mikor kijött,de nagyon vicces és emlékezetes hangulata van, különösen ha az ember szereti a synthwave/retrowave meg a 80as évek feelinget illetve annak paródiáját.
Szerintem megéri, amúgy se hosszú, számomra kedvesebb mint több későbbi far cry rész.
Ja és nekem valamiért meg volt a soundtrack cd isakkori kocsimban csomót hallgattam, pedig már volt benne usb is, már mp3 pendrive korszak volt
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, Far Cry 3 Blood Dragon megéri?
Befejeztem a 3-at, venném a 4 és 6-ot, nem tudom, ezt lökjem-e kosárba.Jó az értékelése, ha rákeresek is, de nem tudom, kicsit cringének hat trailer alapján.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Honnan tudnám beszerezni a 2003-as Delta Force Black Hawk Down-t?
Köszönöm!
-
-
Fekraktam a Borderlands 2-t, epices verzió, de nem működik a gearbox shift, redditen láttam hogy 1 éve is panaszkodtak rá. Átmeneti hiba lehet vagy a B2 shift részét lelőttèk?
-
válasz
Dinasti #15846 üzenetére
A Borderlands-okat is játszhatod online co-op-ban, és nagyom hosszú idő, amig végigtolod az egyes részeket. Ha mindent meg akarsz csinálni, akár több száz órát is beletehetsz részenként. És van aki még akkor sem hagyja abba (mint a Diablónál), mert lehet tovább farmolni jobbnál jobb cuccokért, na meg a max karakter szintet elérni sem 5 perc ezeknél.
-
juliensorel
őstag
válasz
lanszelot #15842 üzenetére
Igen sejtettem, hogy olyasmi pve co-op ra gondolsz de a DMZ nem a klasszikus multi vagy a battle royal COD. De teljesen megértem amit írsz.
Kicsit néz rá azért szerintem akár csak youtubeon. Küldiket kell megcsinálni, amik egyre nehezebbek, van egy elég nagy térkép, ami tele van botokkal, járművekkel, loottal, meg egyéb ritkább gyűjthető cuccal, de emellett valódi playerek is vannak. 6 db max 3 fős csapat spawnol a térkép más más pontján de nem szükségszerű, hogy találkozzanak, ha úgy jön ki. Lehet ketten is csapatot alkotni vagy egyedül. Ettől függetlenül nyilván nem olyan felhőtlen szórakozás mint amit írsz, mert mindig benne van a pakliban, hogy találkozol valódi playerekkel, akik a legtöbbször nem túl barátságosak. Viszont ettől sokkal izgalmsabb nyilván.
Én rengeteget játszottam soloban, igaz akkor amikor már elég jól ment, és volt sokszor olyan, hogy egy meccs alatt nem is találkoztam enemy playerrel. -
válasz
Dinasti #15839 üzenetére
Borderlands sorozat? Ez egy tipikus looter-shooter. Az első részt már nem annyira ajánlom, mert a játékmechanika kicsit elavult az újabbakhoz képest, de az összes többi nagyon jó, és sok része van.
Borderlands 2 (ezt tartják máig a legjobbnak)
Borderlands The Pre-sequel
Borderlands 3
Tiny Tina's Wonderland (spin off) -
lanszelot
addikt
válasz
juliensorel #15840 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
A cod az inkább kapkodós játék. Piff puff csitt csatt.
Engem hamar kiszednének, béndzsa vagyok, csak szórakozni akarunk.
Mi inkább valami küldire megyünk, és van hogy egymást szivatjuk.
Főleg szórakozás. Két külön játék módot tolunk.
Én a sniper vagyok, ő aki beront és hadzsime.
De van hogy mind a ketten marok szám dobáljuk a töltényt, mert akkor épp ahhoz van kedvünk.
Ezért kell a jármű is, van hogy abból aprítunk ész nélkül.
Ha valamin halálfej van, akkor azt tuti, mert nehogy már a developer jobban tudja kit tudok megölni.
Épp ezért nem találok semmit, mert csak szórakozni akarunk, pvp ben meg nem lehet. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Dinasti #15839 üzenetére
Outriders+kiegészítője az egyszeri élmény, mint a Borderlands részei, nem folyamatosan fejlesztett játék.
A többi közül a Warframe egész évben népszerű, de új játékosként nagyon átláthatatlan tud lenni a 10+ évnyi bepakolt frissítés miatt (mint mondjuk a Path of Exile ARPG vonalon), viszont ez több ezer óra tartalmat is jelent. Ami előnye, hogy minden része ingyen elérhető, még a premium currency is cserélhető játékban farmolt cuccokra, a warframe.market oldalon át listázva nagyon könnyű eladni, így ha beletanulsz lehet tényleg ingyen játszani, a Steam workshopos pénzért árult skinek kivételével.
Készül tőlük a SoulFrame is fantasy világban testvérjátéknak, de még nagyon korai alpha tesztelés megy csak, minimális tartalommal.
A Destiny minden évben kap egy új kezdetet az aktuális kiegészítővel, illetve mostantól fél évente kisebb kiegészítőkkel jönnek, de ezt a legdrágább játszani mert mindig lesz valami amit meg kell venni, ami lehet vagy a legdrágább kiegészítő kiadás eleve vagy utólag season passok, dungeon kulcsok.. Holnap estig épp van egy jó Humble bundle az eddigi nagyjára, legközelebb júliusban kell megint csengetni érte.
Warframe kínai klónja a First Descendant, kevesebbet tud és még többet kell farmolni benne. Már kifújt a kezdeti hype ahogy elnézem, de ha anime csöcsöket akarsz nézni akkor ez a jó választás.
Divisiont meg lélegeztetőgépen tartja az Ubisoft amíg nem jön a 3. rész még valamikor évek múlva, az első 2 rész pályáinak megvan a varázsa a valós helyszínek miatt.
Demoja, ingyenes változata mindnek van úgyhogy én kipróbálnám őket, és azt választanám amelyiknek bejön a játékmenete, hiszen csak az fog ismétlődni vég nélkül.
-
juliensorel
őstag
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Az elmúlt napokban elkezdtem szemezgetni “looter-shooter” kategóriájú játékokkal .
Szeretném megkérdezni azokat az embereket akik pár száz órával a hátuk mögött vannak ilyenekkel hogy most 2025 ben melyikkel lenne érdemes komolyabban foglalkozni?
Outriders
Destiny2
Warframe
Division 2
The First Descendant
Oszkep , fejlesztők hozzáállása, népesség, játékélmény érdekelne. Vagy hasonló cím ami elkerülte a figyelmem.
Elore is köszönöm ha valaki pár szóban írna valamit ezekről . -
lanszelot
addikt
Hello,
Far Cry , Ghost Recon szerű játékot keresnék.
- Ketten tudjuk játszani együtt.
- nyílt világ
- járműveket lehet használni -
flash-
veterán
Udv
Alábbi kerdesem lenne:
Háló szobában van a tv(google tv rendszer van rajta) , es a tv a halózaton.
A pc(win10) a nappaliban van.
Milyen megoldást tudnátok ajánlani arra hogy a nappaliban amit elinditok jatekot, azt a hálószobában lévő tv-n lássam és a hálóban tudjak így játszani billentyűzettel-egérrel a jatek pedig a tv-n jelenjen meg? -
válasz
spleenszuru #15831 üzenetére
A szürke azt jelenti, hogy nem tudjuk a kulcs forrását. Lehet legális is, lehet féllegális (mint a szürkeimport), ami azt is jelentheti, hogy olyan országban vették, ahol olcsóbbak az árak, de maga a vásárlás legális volt. De azt is jelentheti, hogy lopott kártyával vették a kulcsot, ami vagy le lesz később tiltva, vagy nem. Pont az a probléma, hogy bizonytalan a kulcs eredete. És egy csomó másik lehetőséget még fel sem soroltam.
-
spleenszuru
őstag
válasz
l.skywalker #15830 üzenetére
Olvastam már ezt a grey verziót más helyeken, de pontosan az mit jelent?
Mintha virágbolti lenne? Teszem azt szerzek egy ilyen példányt, akkor azzal ugyanúgy nem lesz pl. felhős mentésem? -
l.skywalker
titán
válasz
spleenszuru #15829 üzenetére
Hivatalosban már nincs, csak szürke.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahogyan hivatalos példányt szerezni egy már delistelt játékból, lehetőleg Steamre?
Grid Autosport amúgy az alany.Lemezes játék nem opció, és zárjuk ki most a virágboltot is.
Léteznek "hivatalos" kulcsok valahol, megbízható forrásból?
-
válasz
ratkaics #15826 üzenetére
Does the game start if you disable the WiFi connection/disconnect the network from the PC? If yes, then this is a bug in the game in relation to newer Intel processors, which most likely won't be fixed anymore: viewtopic.php?f=896&t=182478
[forrás]
ujabb intel procikkal nem indul net kapcsolat mellett, i5 11400 -as cpu-nál is panaszkodnak erről, ha jól láttamvalaki lentebb írja a linkben hogy neki mi segített
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de hátha tudtok segíteni.
Adott egy új telepítésű gép: Win10Pro, i5-11400, 32GB, 4060ti, ssd, stb.
Első körben fel szerettem volna tenni a kisfiam nagy kedvencét a steam-ből: A Farming Simulator17-et. (Tudom, hogy kicsit ágyúval , de ennél komolyabb címekre is lesz használva a gép)
Viszont a játék kilép a betöltőképernyő után.
Aztán feltettem a Farming Simulator 19-en (szintén steam-es), az is ugyan ezt csinálja.
Mitől lehet ez?
Van rá megoldás? -
robogo81
senior tag
válasz
juliensorel #15821 üzenetére
Nem kellene a játéktároló ssd-t vagy áthelyezni egy másik slotba,vagy egy teljes szektoronkénti olvasás ellenőrzést csinálni( mint a hard disk sentinel)?
Érzésre sebességgondjai lehetnek az ssdnek,de lehet az összes komponensnél(ssd,memoria teljes sebességtesztet csinálni. -
winezke
csendes tag
válasz
juliensorel #15823 üzenetére
Friss rewin volt természetesen
-
winezke
csendes tag
válasz
juliensorel #15821 üzenetére
Nincs semmi háttérben futó bizbasz. Hőfokok rendben
Nem torrentezek, es minden alapon, nem vagyok az OC híve
-
winezke
csendes tag
Sziasztok!
Már végső elkeseredésemben írok ide is...
Olyan problémával küzdök hogy szinten minden game kivétel nélkül random laggol. Ezt úgy kell elképzelni hogy pl olyan helyre érünk be ami eddig nem volt, értsd új MAP. Vagy ha hirtelen irányt váltok játékokban. Olyan mintha rohadt lassan töltené be a dolgokat a game a háttérben. Alapból viszont gyönyörűen futnak soksok fps-el a gémek.
Minden driver, szoftver, bios stb a legfrisebb.Gép:
Win11pro legfrisebb beaktivált.
I5 13600k
Asrock z790 Steel legend lap
2x16 Kingston DDR5 6000mhz XMP on
Gigabyte 4070Ti super gaming oc MAX kártya (az előzővel is ezt csinálta az egy 7900XT volt)
A rendszer egy Gen4-es Samsung m2 SSD-n, a játékok Gen3-as 2TB M2 ssd-n. Mindkettő 100%on szinte újak.
Táp 850-es Corsair RM850Bárkinek bármi tippje van azt szívesen fogadom mert már befonom a hajam.
-
Speeedfire
félisten
Pár hete írhatttam, hogy a steam link jól jött volna. De nincs a tv-re.
Na, picit kutattam a netet.Az van, hogy az LG tv-ken van egy developer mode. Amivel 3th party sw-eket lehet telepíteni. [link] [link]
És így simán fel tudtam rakni rá egy steam link alternatívát. Ezek után pedig már működik is a steam link a tv-n.Bár így, hogy utólag elvittem 5m hdmi kábelt, jó lenne ez a displayfusion-t is egyszer belőni
-
TCr
veterán
válasz
Speeedfire #15813 üzenetére
Na igen.
Nagyon sokat elvoltam régen a C&C Generals-szal, vagy a Battle for Middle-earth-szel. -
TCr
veterán
válasz
Speeedfire #15811 üzenetére
A Frostpunk-ot már néztem, de ahogy látom, túl nagy a hangsúly a városmenedzsmenten, vagy főként erről is szól a játékmenet? Nem tudom...
Ez a Manor Lords viszont piszok jól néz ki, köszi!
-
TCr
veterán
Sziasztok,
Akadnak még "hagyományosabb", klasszikus, jó minőségű RTS játékok?
Most játszottam végig a Company of Heroes 3-at, eléggé tetszett.
Viszont az Age of Empires 4 meg nagyon nem, hamar a kukában landolt. -
válasz
juliensorel #15808 üzenetére
Már nekem is bejön, de nem tudok fiókot regisztrálni és sem google, sem steam fiókkal nem tudok belépni az oldalra.
-
Van u blockom meg ilyenek, próbáltam accountot létrehozni és google vagy steam fiókkal bejelentkezni de semmi, inkognitó módban mondom megnézem, mert akkor minden kiegészítő kikapcsol, akkor meg fehér volt ott is minden, de normál módba jó volt utána, most már normál módba se jó az oldal, de telefonon is fehér minden.
-
-
gg.deals-en nézegetem a "v rising"-ot és van egy ajánlat már kb 1 hete ott az allyouplay.com-ról ~13,6 euróért és amikor rámegyek akkor az "oldal nem elérhető" és ha rákeresek ott a címre akkor nem hoz találatot. Másnak is ilyen? Nem lehet gg.deals-nél jelezni hogy a "deal" nem elérhető és vegyék le a listából?
szerk.: eu-ra van szűkítve a keresés kikapcsolt key shoppal
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #15801 üzenetére
Kipróbáltam ezt a displayfusion-t, de nagyon bugosan működik.
Hiába állítom be a profilokat, ha vissza akarok váltani az alap beállításra, akkor nem is azt tölti be, amit eredetileg mentettem.
A tálca is eltűnik. -
Speeedfire
félisten
Esetleg erre tud valaki írni valamit? A múltkori wireless után, megpróbálom kábellel. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest