Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ez azzal lett megmagyarázva, hogy a Telekomos tudja mind a 3 4G frekvenciát.
De ezt hiszem az edigitalos is tudja. -
nobiand
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
De ott nem adnak hozzá bluetooth hangszórót, az a sok.

-
gyuribácsi88
addikt
Olyan jó akciók vannak a telekomnál, hogy csak ámulok és bámulok

-
đe$|re
senior tag
Tényleg jó ez a kupon dolog.
Megköszönik a 8 évnyi hűséget és megdobnak egy 4000 Ft-os, csak okostelefonra beváltható kuponnal.

-
r3dsnake
nagyúr
Tök jó ez a kupon-dolog, de minden, ami érdekelne (iPad mini tokok) pontosan 4990-be kerülnek.

-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Mit szóltok ahhoz, hogy novemberig a Telekom kivezeti a csak hang alapú régebbi díjcsomagjait, illetbe megszünteti a Médiamániát, (amiben az M volt ár/értékben a legjobb, anno még én is hasznáétam), Relaxnetet, stb?
-
eddie17
addikt
Érdekes mert aktiváltam a netplusz m-et a move s előfizetésem mellé, és már akkor azt írta, hogy 900 megából 700 használható. A 700 oké a másikat nem értettem, mondom mindegy másnap úgy is forduló van, és meglesz a 700 mega. Erre most megnéztem, és megint 900 megát mutat. Szóval ez így nem egyszeri dolog, csak tudnám, hogy jön ki 500+200-ra a 900.
Egyszer én már kaptam pluszba 200 megát jó pár hete. -
whbear
őstag
Szerintetek az milyen dolog, hogy Net & Roll díjcsomag váltáskor kéretlenül rá tettek egy korlátlan böngészés és email opciót. Betelefonáltam és azt mondták hogy ki kell fizetni a közel 2 hónapot és majd jóvá írják mert nem kértem. Hogy van ez? Milyen jogon rakosgatnak rá mindenféle semmit nem érő szolgáltatást? Ráadásul egy 30Gb adatkeretre?
-
törölt tag
Ki kapta, ha nem én? 😂
-
törölt tag
Még annyi, hogy az otthoni szolgáltatásokkal kapcs is van sok pontom, azt is fel lehet használni, vagy azt mobil kiegészítőkre nem?!
-
Hunt3r22
őstag
Hívott tegnap a Telekom hogy vegyek új telót mert a pontjaim lejárnak stb. Csak nekem csak most egy kihagyhatatlan ajánlat, Galaxy Prime csak ~ 60k-ért, 9 hónap részletre. 15 éve vagyok előfizető, szégyen hogy semmibe veszik a régi hűséges ügyfeleiket. Tisztában vagyok azzal, hogy a 3200 ftos előfizum kicsi, na de akkor is.

Tanulság, soha nem veszek tőlük telefont. Igaz, már 3 éve nem vettem hűségre, de ez még jobban eltántorított tőlük.
-
válasz
flegga92
üzenetére
egyszerre csak egy lehet aktív, ezért az új aktiválásakor a régi automatikusan kikapcsolásra kerül.
az alap díjcsomagban ha van benne foglalt adatmennyiség, akkor nem tudják a magasabb áron számlázni, de a biztonság kedvéért átválthatod időben magad is.
vélhetően ott hibáztak a tájékoztatás kapcsán, hogy nem csináltak külön bővítős (olcsóbb) értesítést, hanem az adatcsomagos (drágább) ment ki mindenkinek.Piloss; szia, lásd fent.
-
törölt tag
Kaptam egy 2k-s kupont a telekomtól, mert hogy olyan hűséges vagyok. Namost 5k értékben kell vásárolnom, hogy felhasználhassam, ezzel nincs is gond, de van egy rakat pontom, felhasználhatom ezeket is szerintetek?!
-
Üdv
Mint többek, én is kaptam sms-t hogy a mobilnet csomagom (net&roll 1gb) 15-től megszűnik, és ha nem módosítok akkor 2500-ért átraknak egy másik csomagba, de ugyanez a csomag ha kézzel váltanék át akkor csak 1600ft-ba fájna, mire fel ez a nagy különbség? illetve ha kézzel váltok akkor tényleg csak 1600 lesz?
-
flegga92
senior tag
-
tothferenc
senior tag
mikor javítja a T a saját appjában (és a webes felületen is) az adatforgalom számlálót? még mindig 500 MB-tal többet mutat....
-
Na, felhívtam őket most. Kellemesen elbeszélgettünk a hölggyel, aki a legnagyobb meglepetésemre technikailag is tökéletesen képben volt, nem kellett neki semmit sem magyaráznom, "vágta" a dolgokat. Sajnálta, hogy sokmindent nem tud tenni, újra felvettük a hibajegyet, még részletesebben, plusz mondtam,hogy jó lenne, ha a technikusok nem csak kitalálnának hülye indokokat, mert lehet lerázni engem ilyenekkel, csak nem fog menni. Persze, játszhatunk ilyet, én állok elébe. Majd megunják és érdemben is lépnek valamit

-
válasz
icecave
üzenetére
a fordulónapnak lehet köze hozzá technikailag, de az is az ő problémájuk, hogy ilyen van.
azt felejtsék el, hogy a google...stb. szinkronizációkra fogják, legyen az ő bajuk, ha akár közvetve is kihatással lenne rá, de a felhasználó állíthassa be a szinkronizációkat, ahogy akarja.
arra tippelek, hogy a jövő hónapig elhúzzák a dolgot, mert arra van esély, hogy a kivezetésre kerülő díjcsomagok, opciók...stb. kavarnak be, valamit azokkal kapcsolatban szúrtak, de legalábbis siettek el.
némi vigasz, hogy minimálisan kárpótoltak téged, már ez is valami, de nem megoldás.zsoltnyiri; írtam előzőleg is, hogy a like s hivatalosan nem voip képes.
-
b.daniel
senior tag
válasz
zsoltnyiri
üzenetére
A like s nem voip képes. Ez tuti biztos.
-
-
-
válasz
icecave
üzenetére
ennyivel nem engedtem volna el a dolgot...
zsoltnyiri; szia, olyan nincs, hogy lte sebesség, lte hálózat van, a sebesség díjcsomag/opció és egyéb tényező (frekvencia, cella...stb.) függvénye, a like s díjcsomag is lte képes, de csak 10/2 Mbps, a netplusz bővítők esetén viszont ha l vagy felette, akkor adott a maximális 150/50 Mbps. (vannak köztesek is, amiknél 30/10 Mbps)
a like s hivatalosan nem voip képes, a gyakorlatban előfordulhat persze, hogy valakinél/néha működik, de alapozni nem lehet rá.
a bővítő (adott esetben a netplusz l) pedig az alap díjcsomaghoz igazodik, ha az hivatalosan voip képes, akkor a bővítő is, ha viszont nem, akkor az sem teszi azzá.W1; szia, ahogy azt korábban is írtuk neked, nagyjából július közepéig tudtál (volna) nyilatkozni, hogy maradjon, utólag már nem tudsz tenni semmit.
flegga92; netplusz l (1 GB 150/50 Mbps lte), illetve ha díjcsomagot is akarsz módosítani, akkor a move verziók mellé (is) adott az olcsóbb bővíthetőség, de mozaik xs mellé is mehet.
-
flegga92
senior tag
Velem is jól kicsesztek a Net & Roll LTE 1gb megszüntetésével. Jelenleg Mozaik XS csomagom van amire hűséget is vállaltam (hülye fejjel, mert pár ezressel volt csak olcsóbb a telefon mint hűség nélkül), decemberben fog lejárni.
Milyen díjcsomag/net bővítővel járnék a legjobban? Perc/sms díj marhára nem érdekel mert nem telefonálok róla csak az 1 gb net kellene. Hűségidő miatti csomagváltásra mekkora sarcot vetnek ki? 3 éve amikor erre a csomagra váltottam akkor is volt más csomagra hűségem, de akkor nem számoltak fel semmit.
Mindezek mellett a munkahelyemre is mérges vagyok... Céges telefon ugyan úgy Telekomos 1500 Ft az előfizetési díja ami lebeszélhető, ezen felül a cég +3000 Ftig fedezi a telefonálásom 9 ft/perc hálózaton belül, kívül pedig 18 ft/perces másodperc alapú számlázással, de a beosztásomhoz nem jár mobilnet és arra sem hajlandóak, hogy a díját a fizumból levonják. Gondolom az is hasonlóan jóárasítottan menne. -
válasz
lugosi
üzenetére
De!
Kaptam ajándékba plusz egy giga mobilnetet, amit ugyanúgy szív a spotify, ha akarom hallgatni
Ezt közöltem is velük. "Tudjuk,de ez van". Ennyi volt kb. a válasz.Azt nem tudom, mit csináljak. Egyszerűen szerintük minden okés, miközben nem a korlátlan music opcióval járó saját gondolom dedikált sávszélt használja a zenestream-hez, hanem a mobilnetem, ami a tarifacsomagomhoz tartozik.
Azt is megkérdeztem, hogy a mobilnetem fordulópontának mi köze az egészhez, hisz pont az a lényeg, hogy külön tudja számolni, de erre képtelen a T... "Hát, mert onnantól már majd tudja újra a központ külön számolni a díjcsomaghoz és a Spotify-hoz tartozó sávszélt". Hát persze... Most persze ma azt mondták, legyek türelemmel, 17.-től minden jó lesz. Ja, és akkor 5 napig nem hallgathatok zenét,csak ha otthon letöltöm a wifin a playlistjeimet. Ezt az 1590 ft-os verzió is tudja, én meg fizetem a 3290-et.
Ja, még mondta a hölgy, hogy "Látom már többmindenkivel beszélt". Mondom igen és fogok is, amíg meg nem oldják... az a baj,hogy már csak magamat ismételgetem és válasznak is mindig ugyanazt kapom.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Múlt hónapban 3090ft volt a plusz netem, most 3290ft. Mi a teendő, hogy a szerződésben szereplő árat kelljen fizetnem, ne az emeltet? -
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Ma kaptam SMS-t a drága, csodálatos Telenortól, hogy szeptembertől megszűnik a díjcsomagom, és átraknak egy nagyságrendekkel
szarabbarosszabba (még jó, hogy nagy nehézségek árán a múltkor sikerült végül elérnem őket, hogy ne emeljék a díjcsomagom árát). Eddig egy Djuice Combo-m volt, ami havi 2500 Ft volt, amiből 1000 ft lebeszélhető volt, és 3 telenoros számot ingyen hívam (kedves barátnőm és jómagam nagy örömére, mert főleg csak vele beszélek, az 1000 forintot is ritkán beszéltem le, asszonnyal viszont elment 1-2-3 óra). Arra, amire én használnám semmi értelmes megmaradt díjcsomag sincs, úgyhogy úgy tűnik váltani fogok, és elkezdtem nézelődni, hogy hova.Mivel 26 alatt és egyetemista is vagyok, T-nél legjobb csomagnak a Like S tűnt (2800 Ft, 300 MB, telenor hálózatba ~96 perc lebeszéhetőséggel). Ehhez rendelnék Net Plusz L-t (+1 GB net) is. Jól látom, hogy akkor LTE sebességen tudnék netezni? Másik kérdésem pedig, hogy VOIP engedélyezve van? Időnként szoktam használni, és nagyon furcsa lenne ha nem tudnám.. Meg a kiesett beszélőidőt is tudnám belőle korrigálni. Így havi 4400-re jönnék ki, is lenne igazából nagyjából elég minden.
Ami alternatívát még találtam az a Vodánál van, de velük valahogy szekptikus vagyok nem tudom miért. GO díjcsomag-ba szintén 100 perc lebeszélhető, egyetemistáknak 500 mb net 2700ért (+ esetleg még 1500ért +1 GB net). Ha nem kellene még a plusz net ezzel olcsóbban kijönnék (300 még kevés, de 500 már elég lehet, annyi van végülis most is), de egyrészt ez nem LTE ha jól olvastam, másrészt a VOIP is tiltva van, harmadrészt pedig a lassítás nem 32/32-re megy ah elfogy, hanem 0/0-ra ÉS még vetetnek veled 150 megát 500 forintért minden hónapban előtte...
GO + díjcsomag 5000ért, kicsit több lebeszélhető perc (150), 1 GB net, de ugyanazok a hátulütők.. De ezeket majd még pontosan megkérdezem abbana topikban
Előre is köszönöm!
-
Újabb fejlemény a Spotify ügyben:
- a technikusok szerint megoldja,ha kikapcsolom a google play-ben a spotify auto frissítését, meg ha a gmail és egyéb szinkronizációt is. Ezzel ők lezártnak tekintik az ügyet, valamint szerintük, mikor fordulónaphoz ér a díjcsomagomhoz tartozó net (amit leszívott), akkor minden megoldódik, újra tudni fogja, melyik sávszélt használja.
Hozzáteszem, előbbi nem oldotta meg, nem is értem, miért oldaná meg, most komolyan. Mi köze hozzá? Gmail és egyéb nem folyamatosan syncel, nem állandóan használ netet. Auto frissítés is csak annyi, hogy ha jön új verzió, nem fogja frissíteni. Tiszta vicc az egész...
17-én lesz a fordulónapom, kíváncsi leszek, de van egy tippem...
-
StLui
veterán
Dobogókőről a Rám-szakadék felé indulva miért vált át szlovákra, mikor majdnem telit mutat a telefon a magyar T-re is ha manuálisan átváltom? Még autóval a főúton le-föl menet is átváltott

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Ha megszüntetem a távszámla regisztrációmat, akkor ugye nem bukom az epack kedvezményt? Továbbra is neten akarok fizetni csak nem akarom tovább ezt a felesleges tavszamla regisztrációt, elég nekem a t honlapja...
-
Zeki
nagyúr
Nos, 2 munkanap nem volt elég a Telekomnak ahhoz hogy:
az ígértnek megfelelően a droidos Telekom appban a dominós mobilnetek adatmennyiségét végre jóra kijavítsák, illetve hogy nekem visszatérítsék a Netplusz M árát. Amit ugye 1GB-nak írnak, aztán 500MB-ot adnak.
Ma rájuk szóltam, de még mindig csak folyamatban... -
válasz
Martin Eden
üzenetére
magadnak aktiválod időben, úgy biztos nem lesz gond.
lugosi; a hónap végén kivezetésre kerülő díjcsomagokkal/opciókkal van gond, de azokkal is inkább csak tájékoztatás szintjén, a többi előfizetésemmel nincs még ilyen gond sem, mert azokon aktív díjcsomagok és opciók futnak.
-
Nagyon sok a hiba úgy látom a Telekom háza táján egy ideje. Mitől lehet ez? Van olyan szolgáltatásuk, ami tetszene, de ilyen hibaszázalék mellett félek megrendelni, mert amire használnám, az fontos lenne. Inkább maradok más megoldásnál.
Én jártam velük úgy, hogy próbáltam megrendelni tőlük egy szolgáltatásukat, de egyszerűen nem tudták beállítani hónapok alatt. Aztán inkább ráhagytam, megrendeltem máshol. A mai világban, amikor ilyen fontos a kommunikáció, néha már rémisztő, miket csinálnak.
-
Martin Eden
tag
-
válasz
tomy86
üzenetére
valóban, nálam triplán fokozták, most mutatta az asszony, két kapcsolódó sms-t is küldtek, persze mind a kettőtt hibás tartalommal, az egyikben netplusz l és s van egy kaptafán, a másodikban tévesen szerepel az ár, ahogy nálad is, hiszen a bővítős netplusz l legrosszabb esetben is csak 1590 ft lehet, az adatcsomagos lenne 2490 ft, de utóbbi a move mellé nem passzol, másrészt a net&roll 1 GB lte bővítő kivezetésének a dátumát is elírták; 15-én kontra 31-én.
-
cris78
őstag
Hol kell látnom a T fiokomban aktivalva van a music opció?
-
-
cris78
őstag
Most aktivaltak be az 500mb-os music opciót a net&roll teszt kártyára

-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Szeretném függetleníteni a kb. 3 éve vásárolt telefonomat a Telekomnál, viszont őszinte leszek, fogalmam sincs hova tettem a számláját. Anélkül esélytelen, vagy van esetleg erre is lehetőség? Gari nincs már rá úgyse, de így jelenleg egy papírnehezék a telefon, függetlenül pedig most nagyon jól jönne. -
raziel01
veterán
-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Van egy 2 éves tarifahűségem és mellé egy telefont törlesztek a T-mobilnál. Van még hátra kb másfél év a hűségidőből. Szerintetek mennyi lenne a kötbér, ha teljesen megszűntetném az előfizetést és átmennék más szolgáltatóhoz? Megúsznám 90 ezerből?
Köszi
-
313313
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Én most úgy jártam, Next S ATK-ban kb olyan áron hozhatok el készüléket, mint a kártyás ár...
Új előfizetőknek jár a kedvezmény, meglévőre meg marad a hopp...Szerk.: Ügyintézést tekintve, Online chat inkompetens mindenben, kb annyit ér, mintha átnyálaznám a honlapot... Telefonos ügyintézés mire megfelelő humanoiddal beszélek minimum átlag 15-20 perc... Helyi T-Pontok meg ismét csak túlterheltek, mert minden második ember ott akar számlát befizetni....
Honlapjuk már 1 éve sz@r, semmit nem lehet elintézni a felületén se... Legszívesebben váltanék a pi@ba, de jó áron vannak jó ajánlataik, csak 1-2-3 hónap mire bármit eltudsz intézni... -
jozsi252
veterán
Nem vártam meg ameddig lejár a hűségem Telekomnál, hanem pár hónapja vettem iStyle-ba egy iPhone 6-ot.
Attól függetlenül most megnéztem hogy mégis mennyi lenne az iPhone 6 ha a Telekomnál venném ( júli végén járt le a 21 hónap ). Új előfizetőként is 219 990ft, illetve ha belépek az online felületre, a gép is ezt az árat ajánlja fel szerződéshosszabbításra. Pedig platinás vagyok..
De ezek szerint Telekom pont leszarja hogy x éve előfizető vagyok, és úgy akarok telefont venni, vagy pedig újonnan megyek hozzájuk, mivel az ár egy és ugyanaz. Nevetséges az egész komolyan..Azért írtam nekik üzenetet hogy kb. 5 éve előfizető vagyok, platinás vagyok, és miért ugyanazon az áron kapom meg a telefont, mint egy új előfizető.
Válasz
"Kedvezményes készülékcsere menüpontot kiválasztva, egy nagyobb csomagra vállalt hűségnyilatkozat esetén még kedvezőbb az ár."
Ezt értem, de ha új előfizetőként is a nagyobb tarifacsomagot választom, akkor is ugyanannyi lesz az ár. Úgy látszik nekik is csak addig jó az előfizető ameddig szerződést köt velük..
-
tomy86
addikt
A Telekom oldalán meg lehet nézni valahol, hogy milyen mobilnet bővítő csomag van megrendelve az előfizetésemhez, mert sehol sem találom? Az alkalmazás szerint Netplusz L, de én már azt sem hiszem el.
-
törölt tag
Rendeltem egy P8-at Move XS csomaggal, a visszaigazolás szerint egy ilyen sim kártyával fog érkezni
SIM 4FF DINAMIKUS 64K 3G HLR30
Szertnék egy NET+ L csomagot venni hozzá ha megjött
Ezekszerint 4G-n nem fogom tudni használni vagy semmi köze hozzá...
-
tomy86
addikt
Még ezt is tudják fokozni
Én az első ilyen üzenet után váltottam Net&roll 1GB LTE bővítőről Netplusz L-re. Arra is jött 1 nap után ilyen üzenet. Erre ma kapok egy sms-t, hogy az általam használt net&roll 1GB bővítő csomag (vagy egy hete mondtam le) aug. 15-ével megszűnik és addig módosítsam a mobilnet csomagot, mert ha nem, akkor automatikusan áttesznek Netplusz L-re, melynek havidíja 2490Ft. Ez több okból nevetséges. Egyrészt napokkal ezelőtt váltottam. Másrészt szerintük nincs mobilnet az előfizetésemhez (Move XS), hogy 2490-ért adnák a Netplusz L-t? Harmadrészt mi az, hogy automatikusan átváltanak egy kiegészítő szolgáltatást (ráadásul drágábbra)? Ha azt mondom, hogy zavar van a rendszerben, akkor nagyon finom voltam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Kérd telefonon, és akkor postán/futárral jön.
Egyszer sikerült egy egész értelmes ügyintézővel beszélnem, amikor vidéken maradt a telefon, tehát le sem tudtam volna adni, és ő ajánlotta, h oldjam meg kártyacserével, gyorsan kiküldik, csak a régi kártya már nem fog élni, csak az adatokat lehet átvenni majd. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Tegnap kaptam smst.
9 evre ( ugy tunik 9 eve vagyok T-s ) kaptam 4000 forint kedvezmenyt, ha esetleg vennek egy uj okostelefont.
Kiralysag
-
törölt tag
Üdv!
Tegnap vettem egy domino Surf csomaggal ellatott sim kartyat. Hivni tudok, viszont a netet sehogy sem tudom mukodesre birni. apn=internet.telekom, de nem tortenik semmi. Ha kikapcsolom a wifit akkor egybol megjelenik egy felkialtojel a terero ikonon. Se a telekom fiokba nem enged belepni, se a go!napinet-et nem tudom lemondani, hibakra hivatkozva. Tudna esetleg valaki segiteni?Koszonettel, Jani
-
A gondom az ilyen tömeges sms-sel, hogy drága, bár itt most éppen 11,9 + ÁFA saját hálózatba ami már már jó kategória ... 10 + ÁFA körüli árat szeretnénk...
Valószínű több átjáró használatára fogunk kényszerülni, de jó lenne egy szolgáltató szolgáltatására bízni a küldést...
A mondatom végével arra gondoltam, hogyha olcsóbb akkor simán megcsináljuk mi az sms gatewayt ...
Illetve nekünk szerver oldalról kell ezeket az üzenetek küldenünk
-
Sziasztok, hátha itt valaki tud segíteni: érdeklődnék, hogy van-e valami kedvező arú megoldás arra, hogy ügyfeleinknek nagyobb mennyiségű notifikáció / értesítő smseket tudunk küldeni (pl rendelés visszaigazolás, foglalás / átvétel emlékeztető) gsm adapterrel (modemmel) szolgáltatókon keresztül jó áron

-
válasz
Bdanyy
üzenetére
szia,
nem mindig kérik el, de ha igen, akkor is visszaadják, csak akkor már inaktív.
mivel a kapcsolódó leírás szerint a rongál(ódo)t sim kártya cseréje fizetős - mivel az a szolgáltató tulajdonát képezi -, ezért valaki ellenőrzi, de nem mindenki, illetékese válogatja.
valaki akár úgy is kicseréli, hogy te nem vitted magaddal véletlenül a kapcsolódó sim kártyát, viszont ha ragaszkodik hozzá, hogy kéri, akkor okkal teheti, mivel ha például nincs meg, mert eltulajdonították, olyankor is fizetős a cseréje, tehát ellenőrizheti a meglétét.
a csere leírása; link -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ha nano simet szeretnék a régim helyett, azt le kell adni? (szóval beleköthetnek, hogy az vágva lett microra?
)
Visszaolvastam a topicban, így gondolom ha nanos telefont veszek, akkor ingyen cserélik, de ha csak "előre" szeretném megcsináltatni, hogy majd adapterrel használjam, azt is kérhetem?
Illetve ezt gondolom bármelyik T partnernél el tudom intézni -
válasz
icecave
üzenetére
nálunk is csak néhány (konkrétan 6) napja kezdődött a dolog, addig nem volt gond, a mi oldalunkon pedig nem történ változás, a szolgáltatóén meg nem lett volna még szabad.
én is telefonálgatnék, ha ténylegesen lassítva lenne a net úgy, hogy még ott az 1 GB bővítő teljes kerete - vagy abból bármennyi -, de így nem foglalkozom vele, a hónap végén átdobom azon az előfizetésen is a bővítőt a netplusz megfelelőjére és azzal szerintem megszűnik az anomália.
visszaolvastam, de nem látom hirtelen, milyen díjcsomagod van most, aminek a keretét eszi?Hunt3r22; gondolkodom rajta, mert bármennyire is bejött és szeretem, azért csak használom már bő 8 hónapja és ilyenkor már minimum nagyon keresni szoktam az utódot - előtte az iphone 5s nagyjábál eddig volt meg -, de jelenleg csak egy alternatíva lenne, az iphone 6 plus, más nem jöhet szóba, az új iphone típusok meg a küszöbön, így megpróbálom kibírni még egy kicsit...
ránézek néha a telekom honlapján a 6 plus-ra, elgondolkodom kicsit, aztán türelemre intem magam, de már egyre nehezebb, ilyen tekintetben olyan vagyok néha, mint a gyerekek.
-
válasz
icecave
üzenetére
vannak pedig technikai problémák, az asszon által használt előfizetésemre ismét dobták az sms-t, hogy a díjcsomagjában foglalt adatmennyiség elfogyott és lassították - a gyakorlatban szerencsére nem -, de az a gond, hogy 7-én volt a fordulónap, azóta csak a 30 MB fogyott el, ami a move xs díjcsomagban adott, viszont van mellette 1 GB bővítés is, abból még nem is hiányzik;
tudom az okát, az ezen hónap végén kivezetésre kerülő net&roll 1 GB lte bővítő miatt van, de akkor sem normális így, amit a rendszer művel...
nekem szintén move xs, de mellette netplusz l 1 GB bővítő, már leforgalmaztam kicsit a bővítőből is, de semmi probléma, nincs sms sem. -
Hunt3r22
őstag
Most bejött az oldal, kop-kop.
-
válasz
lugosi
üzenetére
Z3 Compact.
r3dsnake: Egy napig tökéletesen ment, nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Átolvasom mégegyszer a feltételeket, de eddig nem találtam benne ilyen kitételt. Sőt, még emlékszem, hogy pár (előtte telefonon lévő számot is visszatöltött mobilnetről, mikor újra prémium lett az előfizetés és nem vett le a díjcsomagom mobilnetjéből).
-
Hunt3r22
őstag
telekom.hu másnak is halott?

-
válasz
lugosi
üzenetére
A fejlemények: reggel felhívtak, hogy megoldódott-e a problémám. Mondom nem... a műszakis kollégák megnézték, megvizsgálták, mindent rendben találtak. Mondom az f>sza, mégsem jó... Mondta a kapcsolattartó nő, hogy még azt tanácsolták, kapcsoljam ki a háttéradatokat, meg a gmail és viber szinkronizációt (mondom wtf?), ésakkor korlátozott nettel is menni fog. Mondom nem fog, mert épp az a baj,hogy a tarifacsomagomhoz kapott netet akarja állandóan enni, ezért is korlátozták le, mert lezabálta...
Felajánlottak a kellemetlenségekért 1 giga mobilnet bővítést...Kifejtettem, hogy ez szép és jó,de a Spotify ezt is leeszi egy nap alatt, aztán megint megáll. Újra elmondtam, hogy a probléma az,hogy nem külön netet használ,ahogy kellene, hanem mindenáron a tarifacsomagomban lévő netet akarja enni. Elmondtam azt is,hogy egy napig szépen ment is, ahogy azt kell, és ahogy ígérik, aztán egyszer csak így csinálja, ahogy mondom.
Említettem a sim frissítést, amit itt mondott valamelyikőtök, nyitva hagyták a panaszomat, még dolgoznak rajta, holnap telefonáljak "van-e változás".Itt tartok most. Nem mintha túl sok reményt fűznék a dologhoz. Ma munka közben párszor újra indítottam a telefont, de ugyanúgy az ajándékba kapott bővítést eszi a Spotify. Leszedtem, újra felraktam, mindent kipróbáltam már.
-
SPF
senior tag
válasz
dedike
üzenetére
Felhívtam a 1435-öt, és azt mondta a hölgy, hogy több éve aktív volt nekem, és mikor lemondtam, akkor nem törölték, csak felfüggesztették a szolgáltatást. Most törölte teljesen, de azt mondta, ha nem telefonálok, akkor sem aktiválnak be semmit, mert jelenleg nem aktív a szolgáltatás a számomon.
-
törölt tag
Na sikerült végre. 1430-at felhívtam az ügyintéző simán megrendelte a cuccot, nade 20 000.-Ft-os mobilelőleggel. Ha rendelek egy Net+ L csomagot az is levonódik a mobil előlegből, vagy csak a havidíj plusz amit pofázok hozzá még?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Még ezt találtam.
+36-1/265-9210
+36-30/930-3100
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- E-roller topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk