- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Tappancs2001 #135691 üzenetére
ugye nem egyszerre van bent a 2 kártya? ha biztos jó a puk-kód, akkor próbáld meg egyesével, hogy a telefonban csak egy sim kártya van.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Tappancs2001 #135691 üzenetére
A puk kódot.
-
skroy
senior tag
válasz
Tappancs2001 #135130 üzenetére
Akár postán maradóra is rendelheted, ha van postapont a környékeden.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tappancs2001 #135130 üzenetére
Miért ne? számlázáai címnek megadhatod a lakcímedet szállítási címnek meg a munkahelyedet. Megjegyzés rovatban oda lehet írni, hogy mettől meddig tartózkodsz ott, úgyhogy ha ezen időintervallumon kívül tud csak jönni a futár akkor hívjon fel.
-
tylerddd
veterán
válasz
Tappancs2001 #135094 üzenetére
Nézd meg online minél hamarabb. Az S23/+ esetében jelenleg 33k, az Ultránál 66k online kedvezmény van!!!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Szeptember még messze van, addig sok víz lefolyik a Dunán.
A weboldalon lépj be, majd nyugodtan lépkedj végig a rendelési folyamaton, ki fogja írni a jelenlegi helyzetet, hogy mekkora előleg kell, ha kell. Amint megvan az infó, lépj ki a rendelésből, és kész.
Az előleg sok mindentől függ…Szerk.: ha akkor jár le a hűséged, akkor már most is vehetsz új hűséggel mobilt részletre.
-
blueye
veterán
válasz
Hivd fel az ügyfélszolgálatot! Persze ők is csak az aktuális összeget tudják megmondani.
-
Kaba
veterán
válasz
Tappancs2001 #128967 üzenetére
Igen.
-
Kaba
veterán
válasz
Tappancs2001 #128965 üzenetére
Egyéb költség nem lesz, (esetleg kérhetnek még mobilelőleget az új készülékre amennyiben részletre vásárolsz).
-
St3ven
addikt
válasz
Tappancs2001 #104238 üzenetére
Miert akarnak huseget vallalni? Mit kapnak a Telekomtol a husegert cserebe?
-
szemesi69
addikt
válasz
Tappancs2001 #104168 üzenetére
Ha a mai napon jár le az akkor éjfél lesz, vagyis holnap már lehet módosítani.
-
válasz
Tappancs2001 #104168 üzenetére
Szia,
Lejárt hűség esetén nincs kötbér, de elképzelhető, hogy teljesen pontosan még nem járt le a hűség, azért írja a rendszer, érdemes megpróbálni később is.
-
btudos
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #103995 üzenetére
Mivel nincs 6 hónapos az előfizetés, esélyes, hogy fognak kérni előleget. Vagy kiírja a weboldal még a rendelés elküldése előtt, vagy a feldolgozás során hívnak fel, és közlik, hogy mennyi az annyi, de bármelyik verziónál elállhatsz a vásárlástól, ha nem tetszik a bekért összeg.
-
törölt tag
válasz
Tappancs2001 #103987 üzenetére
Mate 10 Pro-ra tolem ~40 k eloleget kertek be masfel eve.. Mikozben T-s itthon a net, a telefonvonal es a masik telefon(ceges) mar vagy 10 eve.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ahogy írták, meglévőre nem sűrűn van előleg.
Van egy haverom, aki Huawei Mate 20 Pro-t hozott ki részletre, M-es csomagban, 0 forintért. (Meglátta az enyém, és huusss iPhone)
Csak pislogtunk, hogy nem kérnek semmit se. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Meglévő előfizetésre nem sűrűn van mobilelőleg.
-
törölt tag
válasz
Tappancs2001 #103353 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #103353 üzenetére
Teljesen random hogy mekkora előleg kell.
---
Tegnap elfogyott a pénz a kártyámról, nem tudott megújulni a 200 mega netem. Erre az ajándék 4 giga sem működött. Mindegy mit csináltam.
Pedig ez a simem max 1.5 éves. A technikai netnek aktívnak kellene lennie. -
válasz
Tappancs2001 #66825 üzenetére
szia,
a díjcsomagra vállalt hűség lejártával semmi akadálya, a move xs díjcsomagra pedig nem is lehet tarifahűséget aláírni, tehát még felkínálni sem tudja a rendszer úgy.
-
phanfantom
senior tag
válasz
Tappancs2001 #65964 üzenetére
A "mobile voip" programról azt írják, hogy másféle módon kommunikál a szerverrel(talán valamiféle titkosított csatornát használ) és ezt nem tudják korlátozni (vagy még nem akarják)a szolgáltatók, így elvileg megy a voip.De a voip-os topicba, ha beleolvasol, akkor ott több infót tudsz szerezni.
-
DataTraveler
tag
válasz
Tappancs2001 #65706 üzenetére
Ha már nincs hűséged, akkor válthatsz lefele is, és a csomag váltás nem jár hűséggel csak akkor, ha részletre vásárolsz mellé telefont is.
-
válasz
Tappancs2001 #65373 üzenetére
Szia!
Lehet, de 15000 Ft + kötbér megfizetés mellett. Nagyon aljas dolog.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Tappancs2001 #65373 üzenetére
Szia!
Úgy tudom, hogy nem lehet előtte, csak utána. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Tappancs2001 #62298 üzenetére
A következő hónapban fogsz kapni résszámlát, erre a 18 napról, azt még be kel fizetni, a számla következő számlazáráskor fog elkészülni.
-
Teko001
őstag
válasz
Tappancs2001 #62048 üzenetére
Mivel hűséget kötöttél rá korábban, így lényegében a tied lett.
-
válasz
Tappancs2001 #62046 üzenetére
szia,
a számlák befizetési határideje ilyen tekintetben nem mérvadó.
-
313313
addikt
válasz
Tappancs2001 #62034 üzenetére
Lehet kérni hűségidő alatt is, csak az 15.000ft + a készülékkötbér, ami nálad ha jól rémlik 130k körül volt...
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Tappancs2001 #62034 üzenetére
Csak hűség után ha neked megér 15 ezret a feloldása.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tappancs2001 #62010 üzenetére
A szamlan nezd meg, a teledonszam alatt van kozvetlenul. Ha ott csak egy sorban latsz husegidot, akkor egyodoben jar le. Amugy nem feltetlen.
-
n@p@lm
őstag
válasz
Tappancs2001 #62007 üzenetére
Hogy a csába lehet ennyi a készülékkötbér, 76000-ért vettem dominoban anno.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tappancs2001 #62007 üzenetére
A keszulek kotber fixen fizetendo, nem csokken le sosem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tappancs2001 #62003 üzenetére
Next S kotber max 72eFt lehet, idoaranyosan (3000 Ft/csomagban eltoltott honapok szama). Gondolom van mellette keszulek kotber is vagy 130eFt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Tappancs2001 #55880 üzenetére
Telefonon is fel tudja mondani a tulajdonos, ha fel lett függesztve, azonban a felfüggesztés ideje alatt nem ketyeg a hűség...
Tehát, ha februárban jár le de januárban felfüggeszted 6 hónapra, akkor 6 hónap után lesz még 1 hónap hűség, amit le kell tölteni. így augusztusban tudod felmondani. -
polonic
félisten
válasz
Tappancs2001 #55880 üzenetére
Telefonon is lehet, úgy tudom.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Tappancs2001 #55748 üzenetére
Telefonnal 14990 a havidíja, 10990ért akkor kérheted ha nem veszel telefont és/vagy lejárt a hűséged a készülékről.
-
313313
addikt
válasz
Tappancs2001 #34475 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Next S díjcsomag meglévő simmel és telefonnal 7.990FT/hó?
-
kavics325i
őstag
válasz
Tappancs2001 #34390 üzenetére
A kapcsolat pont az mennyit ér? Hány /Pont
-
Vangelis
félisten
válasz
Pont azt írták, hogy almára nem lehet felhasználni?!
-
raziel01
veterán
válasz
Össze lehet vonni persze.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Tappancs2001 #34191 üzenetére
Erről egyelőre nincs a honlapon információ, de gondolom az ilyen árkategóriás előfizetéshez (Mozaik S) hasonló konstrukcióban vehetsz telefonokat.
-
válasz
Tappancs2001 #33747 üzenetére
szia,
ebben még nincs benne; link
motoflug; szia, a számlán a készülék alatt lesz a sim kártyára vonatkozó (két) tétel, azokban szerpel a domino jelzés (DOM), és a díjcsomag Dimono_akármi.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Tappancs2001 #14685 üzenetére
Nekem a rendszer nem engedélyezte a váltást a My T-Mobile felületén, ezért a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül meg is tettem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #11559 üzenetére
Fáradj be személyesen valamelyik T-Pontba (ha nem a te neveden van az előfizetés akkor kelleni fog meghatalmazás is).
-
infectedmann
őstag
válasz
Tappancs2001 #11559 üzenetére
E-mail -en szerintem ilyen ügyeket nem lehet intézni, nekem sosem sikerült. A legjobb és leggyorsabb a személyes ügyintézés.
-
válasz
Tappancs2001 #10038 üzenetére
Vidéken, ha 13.00 előtt rendeled, akkor másnap! Budapesten nem tudom, ott délután is szállítanak! (...és nem függ attól, milyen telefont rendelsz!)
-
oggy71
tag
válasz
Tappancs2001 #9765 üzenetére
Nincs még hivatalos Anna a trénél (meg seholsem), talán aug. vége felé lesz elérhető eme újítás (pr2.0), de ennek bevezetését a szolgáltatók még nyújthatják.
Pár napja vásárolt készülékemen még sima V>3 Symbian van pr1.1-el, és ettől nincs is frissebb(1.2)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8830 üzenetére
Nincs.
Nézz rá naponta az árlistára, ha csökkent az ára akkor egy Csökkent az ára! felirat lesz látható az ár fölött. -
válasz
Tappancs2001 #8696 üzenetére
itt nézelődj sűrűn; link
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8549 üzenetére
A T-mobile net jó lesz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8547 üzenetére
Elméletileg lehet de a biztonság kedvéért nézd meg az internet beállításokat.
-
Szajo
őstag
válasz
Tappancs2001 #8394 üzenetére
Nekem is kellett választanom egy jelszót, azt mondta a csajszi (tmobile), hogy ezt jól jegyezzem meg, mert nem kelleni fog, és ha elfelejtem "baj" lesz.
Szerintem ezt nem írták fel papírra... Hívd fel őket, vagy személyesen kellene inkább intézni papírokkal stb, akinek a nevén van, mindenképp az menjen és okiratokkal papírokkal, biztosan meg mondják, megváltoztatják! -
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8356 üzenetére
A focis infoSMS lemondásához küldd le SMS -ben a 777 -re a -foci hívószót vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot (1430). Én utóbbit javaslom mivel a t-email plusz csak az ügyfélszolgálaton keresztül mondható le, így egyszerre el tudod intézni a kettőt.
-
válasz
Tappancs2001 #8350 üzenetére
Igen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8334 üzenetére
És ennek mi köze a T-Mobile hoz ?
Van djuice topik is, legközelebb ha djuice -os problémád/kérédsed van ott kérdezd meg, ne a T-Mobile -os topikot szemeteld tele vele. -
Tappancs2001
senior tag
válasz
Tappancs2001 #8334 üzenetére
Az lemaradt, hogy 5000 Ft (!) tünt el a feltöltőkártyájáról. A netezz mobilon 100 MB opció díja a djuice-nál 500 Ft.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #8231 üzenetére
Próbáljátok ki egy Telenoros vagy Vodafone -os SIM -mel is, ha azzal sem megy akkor a hibajelenség a telefonból ered.
Ha azokkal működik akkor a SIM -mel lesz a gond. -
válasz
Tappancs2001 #8216 üzenetére
Május 10-e után fogja a honlapon is engedni.
-
válasz
Tappancs2001 #8160 üzenetére
Lehet, hogy le akarnak húzni. Két hónapja hasonló westeles SIM kártyámat ingyen, első szóra, ráadásul még a telefonszámaimat is rámásolták, mindezt mosolyogva.
-
blueye
veterán
válasz
Tappancs2001 #8160 üzenetére
Persze h ezt mondtak,ez a hivatalos allaspont. Menj mar be egy t pontba es meseld el h ezt meg azt a szolgaltatast nem tudod hasznalni es kerdezd meg h mit lehet tenni. Ne a SIM cserevel kezdjed.
-
válasz
Tappancs2001 #8161 üzenetére
Idén májusban vásárolhatsz készüléket a már meglévő előfizetésedhez, ha jól tudom hat darab ezressel drágábban, mint az új előfizetőknek szóló ajánlatok!
a készülékváltás, vagy a hűségidő meghosszabbítása?
Ugyanazt jelenti a kettő, illetve a készülékváltással meghosszabbodik az általad (önként) vállalt hűség!
-
1430
senior tag
válasz
Tappancs2001 #8145 üzenetére
Azonnal megtörténik a kártyacsere és alapesetben 4000 Ft-os díja van (számlába terhelik). Hogy eltekintenek e a díjfizetéstől, az majd a helyszínen kiderül, mert ez több mindentől függhet (pl. hogy T-Mobile-tól vetted e az E52-est).
Mielőtt bemész, érdemes minden adatot lementeni a SIM-ről (pl. telefonszámok).
-
club1
veterán
válasz
Tappancs2001 #8085 üzenetére
A kártyáról az alábbi szolgáltatások érhetőek el:
Internet szolgáltatás
SMS szolgáltatás
t-email szolgáltatás külön regisztráció után, a 4.2.3. pontban részletezett kedvezménnyel
Mobil Vásárlás szolgáltatás
SMS szolgáltatás:
Az SMS díja Domino Nap díjcsomag szerint kerül számlázásra. -
1430
senior tag
válasz
Tappancs2001 #7413 üzenetére
A pontok is megmaradnak.
-
válasz
Tappancs2001 #7413 üzenetére
Előfizetésenként 6000 forint, a pontokat nem tudom...
-
1430
senior tag
válasz
Tappancs2001 #7167 üzenetére
- készülék nélkül hűséggel 810 Ft, hűség nélkül 5000 Ft
- Igen, rendelhető interneten
- legkorábban 8 hónap után és ehhez a legbiztosabb út a legalább havi bruttó 3750 Ft-os számla (részletek a Kapcsolat Program szabályzatban)Megjegyzés: Jól gondold át a készülék nélküli vásárlást, mert utána csak az arany kedvezményjogosultság elérését követően vehetsz készüléket!
Szerk.: Na tessék! Míg telefonon beszélgettem, feleslegessé vált a post-om.
-
válasz
Tappancs2001 #7167 üzenetére
Előfizetői SIM csomag.
Jogosultság: az előfizetői kártyát a Magyar Telekom a jogosultság elnyerését megelőző 8. hónap utolsó napjánál régebben aktiválta;
Tehát minimum 8 hónapnak kell eltelnie az aktiválástól, de ez csak egy feltétele a dolognak! Bővebben itt! -
Killing
addikt
válasz
Tappancs2001 #7127 üzenetére
Úgy tudom hogy x idő után ingyen is kicserélik, csak nem tudom mennyi az az idő.
-
válasz
Tappancs2001 #7127 üzenetére
Bemész egy ügyfélszolgálatra, és ott kéred a cserét! 4 ezer forint kártyánként és alkalmanként!
Természetesen előfordulhat a díjmentes csere is, pl mobilfizetéshez alkalmas SIM cseréjekor, vagy hibás SIM esetén. Bemész, kérdezel, s biztosan megmondják neked az adott esetben kell-e fizetni! -
válasz
Tappancs2001 #7124 üzenetére
Mivel az előfizetés a barát nevén van, ha nem egyezik bele, nincs üzlet/átírás!
(Nem írtad milyen kapcsolat van köztük, de, ha megmondják, hogy nem fogják kifizetni a saját részüket, biztosan belemegy a "barát"!)
Nekik egyébként nincsenek "pontjaik"!
Az arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező társkártya díjcsomagú előfizetések a beváltható Kapcsolat pontokat automatikusan arra a Kapcsolat kártyával rendelkező előfizetésre gyűjtik, amihez a társkártya kapcsolódik.
A Hűségprogramról minden -
Killing
addikt
válasz
Tappancs2001 #7124 üzenetére
Az átírás 6000 ft fejenként, az aranykártya pontok megmaradnak (tudomásom szerint).
Azt nem tudom hogy mi van akkor ha a másik fél nem egyezik bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest