Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz Tappancs2001 #7124 üzenetére
Az átírás 6000 ft fejenként, az aranykártya pontok megmaradnak (tudomásom szerint).
Azt nem tudom hogy mi van akkor ha a másik fél nem egyezik bele.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7124 üzenetére
Mivel az előfizetés a barát nevén van, ha nem egyezik bele, nincs üzlet/átírás!
(Nem írtad milyen kapcsolat van köztük, de, ha megmondják, hogy nem fogják kifizetni a saját részüket, biztosan belemegy a "barát"!)
Nekik egyébként nincsenek "pontjaik"!
Az arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező társkártya díjcsomagú előfizetések a beváltható Kapcsolat pontokat automatikusan arra a Kapcsolat kártyával rendelkező előfizetésre gyűjtik, amihez a társkártya kapcsolódik.
A Hűségprogramról minden[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7127 üzenetére
Bemész egy ügyfélszolgálatra, és ott kéred a cserét! 4 ezer forint kártyánként és alkalmanként!
Természetesen előfordulhat a díjmentes csere is, pl mobilfizetéshez alkalmas SIM cseréjekor, vagy hibás SIM esetén. Bemész, kérdezel, s biztosan megmondják neked az adott esetben kell-e fizetni!Jó szerencsét!
-
Killing
addikt
válasz Tappancs2001 #7127 üzenetére
Úgy tudom hogy x idő után ingyen is kicserélik, csak nem tudom mennyi az az idő.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7167 üzenetére
Előfizetői SIM csomag.
Jogosultság: az előfizetői kártyát a Magyar Telekom a jogosultság elnyerését megelőző 8. hónap utolsó napjánál régebben aktiválta;
Tehát minimum 8 hónapnak kell eltelnie az aktiválástól, de ez csak egy feltétele a dolognak! Bővebben itt!Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz Tappancs2001 #7167 üzenetére
- készülék nélkül hűséggel 810 Ft, hűség nélkül 5000 Ft
- Igen, rendelhető interneten
- legkorábban 8 hónap után és ehhez a legbiztosabb út a legalább havi bruttó 3750 Ft-os számla (részletek a Kapcsolat Program szabályzatban)Megjegyzés: Jól gondold át a készülék nélküli vásárlást, mert utána csak az arany kedvezményjogosultság elérését követően vehetsz készüléket!
Szerk.: Na tessék! Míg telefonon beszélgettem, feleslegessé vált a post-om.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7413 üzenetére
Előfizetésenként 6000 forint, a pontokat nem tudom...
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz Tappancs2001 #7413 üzenetére
A pontok is megmaradnak.
-
club1
veterán
válasz Tappancs2001 #8085 üzenetére
A kártyáról az alábbi szolgáltatások érhetőek el:
Internet szolgáltatás
SMS szolgáltatás
t-email szolgáltatás külön regisztráció után, a 4.2.3. pontban részletezett kedvezménnyel
Mobil Vásárlás szolgáltatás
SMS szolgáltatás:
Az SMS díja Domino Nap díjcsomag szerint kerül számlázásra. -
1430
senior tag
válasz Tappancs2001 #8145 üzenetére
Azonnal megtörténik a kártyacsere és alapesetben 4000 Ft-os díja van (számlába terhelik). Hogy eltekintenek e a díjfizetéstől, az majd a helyszínen kiderül, mert ez több mindentől függhet (pl. hogy T-Mobile-tól vetted e az E52-est).
Mielőtt bemész, érdemes minden adatot lementeni a SIM-ről (pl. telefonszámok).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tappancs2001 #8161 üzenetére
Idén májusban vásárolhatsz készüléket a már meglévő előfizetésedhez, ha jól tudom hat darab ezressel drágábban, mint az új előfizetőknek szóló ajánlatok!
a készülékváltás, vagy a hűségidő meghosszabbítása?
Ugyanazt jelenti a kettő, illetve a készülékváltással meghosszabbodik az általad (önként) vállalt hűség!
Jó szerencsét!
-
blueye
veterán
válasz Tappancs2001 #8160 üzenetére
Persze h ezt mondtak,ez a hivatalos allaspont. Menj mar be egy t pontba es meseld el h ezt meg azt a szolgaltatast nem tudod hasznalni es kerdezd meg h mit lehet tenni. Ne a SIM cserevel kezdjed.
-
addikt
válasz Tappancs2001 #8160 üzenetére
Lehet, hogy le akarnak húzni. Két hónapja hasonló westeles SIM kártyámat ingyen, első szóra, ráadásul még a telefonszámaimat is rámásolták, mindezt mosolyogva.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #8231 üzenetére
Próbáljátok ki egy Telenoros vagy Vodafone -os SIM -mel is, ha azzal sem megy akkor a hibajelenség a telefonból ered.
Ha azokkal működik akkor a SIM -mel lesz a gond. -
Tappancs2001
senior tag
válasz Tappancs2001 #8334 üzenetére
Az lemaradt, hogy 5000 Ft (!) tünt el a feltöltőkártyájáról. A netezz mobilon 100 MB opció díja a djuice-nál 500 Ft.
-
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #8334 üzenetére
És ennek mi köze a T-Mobile hoz ?
Van djuice topik is, legközelebb ha djuice -os problémád/kérédsed van ott kérdezd meg, ne a T-Mobile -os topikot szemeteld tele vele.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #8356 üzenetére
A focis infoSMS lemondásához küldd le SMS -ben a 777 -re a -foci hívószót vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot (1430). Én utóbbit javaslom mivel a t-email plusz csak az ügyfélszolgálaton keresztül mondható le, így egyszerre el tudod intézni a kettőt.
-
Szajo
őstag
válasz Tappancs2001 #8394 üzenetére
Nekem is kellett választanom egy jelszót, azt mondta a csajszi (tmobile), hogy ezt jól jegyezzem meg, mert nem kelleni fog, és ha elfelejtem "baj" lesz.
Szerintem ezt nem írták fel papírra... Hívd fel őket, vagy személyesen kellene inkább intézni papírokkal stb, akinek a nevén van, mindenképp az menjen és okiratokkal papírokkal, biztosan meg mondják, megváltoztatják! -
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #8547 üzenetére
Elméletileg lehet de a biztonság kedvéért nézd meg az internet beállításokat.
-
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #8549 üzenetére
A T-mobile net jó lesz.
-
legenda
válasz Tappancs2001 #8696 üzenetére
itt nézelődj sűrűn; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #8830 üzenetére
Nincs.
Nézz rá naponta az árlistára, ha csökkent az ára akkor egy Csökkent az ára! felirat lesz látható az ár fölött. -
oggy71
tag
válasz Tappancs2001 #9765 üzenetére
Nincs még hivatalos Anna a trénél (meg seholsem), talán aug. vége felé lesz elérhető eme újítás (pr2.0), de ennek bevezetését a szolgáltatók még nyújthatják.
Pár napja vásárolt készülékemen még sima V>3 Symbian van pr1.1-el, és ettől nincs is frissebb (1.2) -
addikt
válasz Tappancs2001 #10038 üzenetére
Vidéken, ha 13.00 előtt rendeled, akkor másnap! Budapesten nem tudom, ott délután is szállítanak! (...és nem függ attól, milyen telefont rendelsz!)
Jó szerencsét!
-
infectedmann
őstag
válasz Tappancs2001 #11559 üzenetére
E-mail -en szerintem ilyen ügyeket nem lehet intézni, nekem sosem sikerült. A legjobb és leggyorsabb a személyes ügyintézés.
-
tjb007
nagyúr
válasz Tappancs2001 #11559 üzenetére
Fáradj be személyesen valamelyik T-Pontba (ha nem a te neveden van az előfizetés akkor kelleni fog meghatalmazás is).
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz Tappancs2001 #14685 üzenetére
Nekem a rendszer nem engedélyezte a váltást a My T-Mobile felületén, ezért a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül meg is tettem.
-
legenda
válasz Tappancs2001 #33747 üzenetére
szia,
ebben még nincs benne; link
motoflug; szia, a számlán a készülék alatt lesz a sim kártyára vonatkozó (két) tétel, azokban szerpel a domino jelzés (DOM), és a díjcsomag Dimono_akármi.
[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz Tappancs2001 #34191 üzenetére
Erről egyelőre nincs a honlapon információ, de gondolom az ilyen árkategóriás előfizetéshez (Mozaik S) hasonló konstrukcióban vehetsz telefonokat.
-
raziel01
veterán
válasz Tappancs2001 #34390 üzenetére
Össze lehet vonni persze.
Final Fantasy XVI -7990 Ft eladó PS5-re
-
Vangelis
nagyúr
Pont azt írták, hogy almára nem lehet felhasználni?!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kavics325i
őstag
A kapcsolat pont az mennyit ér? Hány /Pont
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
313313
addikt
válasz Tappancs2001 #34475 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Next S díjcsomag meglévő simmel és telefonnal 7.990FT/hó?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #55748 üzenetére
Telefonnal 14990 a havidíja, 10990ért akkor kérheted ha nem veszel telefont és/vagy lejárt a hűséged a készülékről.
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #55880 üzenetére
Telefonon is lehet, úgy tudom.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #55880 üzenetére
Telefonon is fel tudja mondani a tulajdonos, ha fel lett függesztve, azonban a felfüggesztés ideje alatt nem ketyeg a hűség...
Tehát, ha februárban jár le de januárban felfüggeszted 6 hónapra, akkor 6 hónap után lesz még 1 hónap hűség, amit le kell tölteni. így augusztusban tudod felmondani. -
ForRedGlory
félisten
válasz Tappancs2001 #62003 üzenetére
Next S kotber max 72eFt lehet, idoaranyosan (3000 Ft/csomagban eltoltott honapok szama). Gondolom van mellette keszulek kotber is vagy 130eFt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Tappancs2001 #62007 üzenetére
A keszulek kotber fixen fizetendo, nem csokken le sosem
-
n@p@lm
őstag
válasz Tappancs2001 #62007 üzenetére
Hogy a csába lehet ennyi a készülékkötbér, 76000-ért vettem dominoban anno.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Tappancs2001 #62010 üzenetére
A szamlan nezd meg, a teledonszam alatt van kozvetlenul. Ha ott csak egy sorban latsz husegidot, akkor egyodoben jar le. Amugy nem feltetlen.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Tappancs2001 #62034 üzenetére
Csak hűség után ha neked megér 15 ezret a feloldása.
-
313313
addikt
válasz Tappancs2001 #62034 üzenetére
Lehet kérni hűségidő alatt is, csak az 15.000ft + a készülékkötbér, ami nálad ha jól rémlik 130k körül volt...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz Tappancs2001 #62046 üzenetére
szia,
a számlák befizetési határideje ilyen tekintetben nem mérvadó.
-
Teko001
őstag
válasz Tappancs2001 #62048 üzenetére
Mivel hűséget kötöttél rá korábban, így lényegében a tied lett.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #62298 üzenetére
A következő hónapban fogsz kapni résszámlát, erre a 18 napról, azt még be kel fizetni, a számla következő számlazáráskor fog elkészülni.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Tappancs2001 #65373 üzenetére
Szia!
Úgy tudom, hogy nem lehet előtte, csak utána. -
veterán
válasz Tappancs2001 #65373 üzenetére
Szia!
Lehet, de 15000 Ft + kötbér megfizetés mellett. Nagyon aljas dolog.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Caravan SandWitch teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Assetto Corsa Competizione
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- XMG P406 gamer alaplaphibás laptop alkatrésznek
- Fujitsu CELSIUS H700 i7-820QM 15.6" HD+ 8 GB DDR3 640 GB HDD NVIDIA Quadro FX 880M
- Chieftec 550W CTG-550-80P tápegység
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Mark garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- SOFLOW SO2 Zero E-scooter 150km-rel, 21 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen