Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottorei
tag
TEMPLE OF VOID - The Crawl [FULL ALBUM STREAM] [link]
-
james001
veterán
Kijött az új Lost Society album,de ekkora fost már rég hallottam
Azt a tényt már elfogadtam hogy a thrash metált rég elhagyták,a No Absolution albumuk még amúgy egész jó volt,de ez (és az előző albumuk) már egyszerűen röhejesen szar,azt se tudják milyen stílust akarnak már nyomni,van ahol Avenged Sevenfold kopi,van ahol poposabb metalcore,van ahol brutál cringe rap metál szerűség... Próbálnak új stílusokat kipróbálni ez oké,de nagyon nem megy nekik 
Sajnálom őket mert a thrash érában nagyon jó számokat adtak ki,egyik kedvencem tőlük az Escape from Delirium és a Lethal Pleasure. Samy hangja jó és gitározni is nagyon tud,de ilyen szarokra pazarolja el a tehetségét... -
Bjørgersson
félisten
-
Dottorei
tag
Bodysnatcher - Violent Obsession (Official Music Video) [link]
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Szeptemberfeszt itt volt a XVIII. keruletben, aztan atvittek a Nepligetbe meghalni. Nalunk meg lett helyette nyavogos-mulatos-trendizenes foshalmaz. Latszik amugy, hogy ez kell a nepnek, de azert szomoru.
Sok total kezdo-amator rock/metalzenekar kapott lehetoseget a fellepesre, nyilvan eldugottabb szinpadon, jelkepes kozonseg elott, borzalmas hangositassal, de lehetoseget kaptak. Ilyen sincs mar (legalabbis itt).
-
Akelaus
senior tag
válasz
Andris...
üzenetére
A Slipknot miatt sajnálom, mert rémlik
, hogy néha aznap volt a tévében erről a Sportszigetről közvetítés, de az akkori párom nem tudtam rávenni, hogy menjünk el.Mivel nem iszom már...meg nem mondom mennyi ideje, így igazából én vagyok az aki szódát és üdítőt kér, ha valahova elmegyünk.
Alkoholmentes sör azért nem jöhet, mert gluténérzékeny vagyok, így a sör kiesett. Anno mikor kiderült, nagyon örültem neki, hogy a bort azt lehet inni literszám. 
Igaz mikor még rendszeresen eljártam koncertekre, akkor is zavartak azok akik full részegen locsolták össze vissza a piát, és azt sem tudták hol vannak.Más: úgy tűnik a Rockmaraton is off idén, baromi nagy a csend, sőt ilyenkor már javában tudni kéne a fellépőkről valamit, a jegyárakról stb.. úgy tűnik annak is annyi.
Dilikutya: rémlikmég egy fesztivál ami anno a Szeptemberfeszten belül volt megrendezve, Az Alcohol zenekar énekese "csinálta", aztán mikor a Szeptemberfeszt is meghalt, utána mintha még 1x a régi Barba Negra szabadtéren lett volna. Két napos volt talán, és a vasárnapi nap, Akela, Action, ezekre emlékszem.
Kergeboci: nekem biztos, hogy kimarad. A Nevermore számomra Warrel Dane nélkül nincs. A hogy a Type O sincs Peter Steele nélkül.
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Úgy mentem volna nosztalgiázni, csak hát barbafos egyenlőre még tiltó listán van nálam.. tudom, egyéni szocprobléma
Viszont elkezdtem most elővenni a régi és mellé a (nekem)új számait is legalább. Itt szembesültem azzal, hogy Warrel Dane már nincs köztünk. Lehet így már nagyon nem is bánom, ha kihagyom (bár fenntartom, hogy jó az új énekes is, csak hát így már kevésbé nosztalgia, meg az én ízlésem is már elmászott más irányokba azóta)
-
Andris...
aktív tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Gondoltam, hogy az alk.ment. sör bevonz valami hasonló kommentet
Bár ha úgy vesszük, az a mondás, hogy azért max játékpénzzel fizetünk, szóval az ingyenvolt az nagyjából helyén is kezelte a dolgot.Én inkább azt bánom, hogy akkoriban még azt se nagyon tudtam kik ezek, ezért nem nagyon maradt meg semmi a koncertből
Későn érő típus voltam minden szempontból. -
Voy15
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hát az lehet igen
Emlékszem az utolsóra, talán 2004 lehetett.
3 nap volt.
Első nap:
Queensryche - Teljes Operation Mindcrime
Judas Priest - Első hazai koncert Rob visszatérése óta
Második. nap:
Testament
Cradle of Filth - Ők ekkoriban voltak talán a csúcson
Harmadik nap:
Twisted Sister -
Dilikutya
félisten
Horribilis jegyárak lennének.
Iron Maiden, Manowar mint headliner...
Manowar-t azóta se sikerült leszervezni. Egyszer tárgyaltak velük pár éve, de abból se lett semmi. Valahol elejtettek év végén vagy év elején egy megjegyzést, hogy idén nem lesz itthon Manowar. Idén nem. -
Voy15
tag
Azt a Summer Rocks fesztivált valaki feltámaszthatná.
Fasza lenne egy 1-2 napos fesztivál olyan nevekkel mint anno volt. -
Andris...
aktív tag
2004 június közepe, ingyenes (!) Sportsziget a Népstadionkertben, fellépő: Slipknot. Emlékszem, ingyen osztogatták az alkoholmentes sört. Szép 10.-es tanévzáró volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Szerencsére nyaralunk épp, meg anno láttam is. Mondjuk az a 2010-es koncert a Metalfeszten valószínűleg nem életük bulija volt. Olyan szarul nagyobb zenekart szólni nem nagyon hallottam még, mint aznap a nagyszínpadon. Deicide, Nevermore gyakorlatilag kuka volt, de a Lamb Of God alatt se sokkal lett jobb.
-
Akelaus
senior tag
A 30 éves CONCERTO Music bemutatja:
NEVERMORE
Europe Summer 2026
special guest: WOLF 2026. Július 30. 18h, Barba Negra
A nyilvános jegyértékesítés március 4-én 10 órakor indul.
Jegyárak:
early bird: 14.900 (limitált) / 17.900 / július 1-től 19.900 -
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Érdekes dolog ez a koncertezés. Sok múlik azon, kik milyen arányban vettek részt pl. a dalszerzésben. Mert amúgy miért ne koncertezhetnél azokkal a dalokkal, amiket te (is) írtál, csak mert a zenekar egyik alapembere meghalt, vagy kilépett? A metal-archives szerint akik most benne vannak, már a COB elődjében is együtt zenéltek, még a 20 éve kilépett eredeti ritmusgitáros is visszatért, és nem a későbbi gitárosok közül van itt valaki. Ez ugyanúgy az ő zenekaruk is, mint Laiho-é, 20+ év beleölt munkával.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tudom, igazából én azt se tudtam, hogy összeálltak. De az ilyen egyszeri emlékkoncertek olykor piacfelmérések.

-
Ez komoly? Visszatér, azaz vissza akar térni a Threat Signal?
Imádtam őket, de sajna csak 2 album között is gyakorlatilag teljes banda csere, valahogy nem fértek össze. Új nóta:
THREAT SIGNAL - Exercise The Demon (Official Track Premiere)
Erős átlagos, kicsit generikus, de jó^^ Mindjárt le is nyomom a Through my eyes nótát meg talán egyben az Under Reprisal teljes albumot. + megvárom amíg a Chimaira úgy dönt hakni megélhetés helyett, inkább összerak egy új albumot.
-
user12
őstag
Sonata Arctica - Freedom concept single
-
james001
veterán
Samy jó választás volt,van egy-két Lost Society szám amiben nagyon Alexi-re emlékezet a hangja és néha a riffek is eléggé CoB stílusúak,legalábbis a régebbiek közül,mostanában már csak nyálas pop-os metált nyomnak sajna

Megnéznék vele egy új CoB albumot,bár Alexi nélkül biztos nem ütne akkorát
-
Ellia
addikt
Tegnap újra színpadon volt a a Children of Bodom, az énekes Samy Elbanna volt (Lost Sociaty).
Jobb minőségű felvételt még nem találtam, de így se érzem szarnak Alexi után.
-
james001
veterán
-
btraven
őstag
Sabbat - Satan bless you [link]
Most ez jókívánság vagy pont az ellenkezője? -
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat, valahol örülök neki, mert szeretem a zenéjüket, de igazából az ős Sepultura - Max & Igor Cavalera - az igazi
-
Dottorei
tag
volt már úgy párszor

"Január végén érkezett a hír, hogy az utolsó Sepultura koncertek mellé érkezik egy utolsó EP is, melynek címe The Cloud of Unknowing lesz. Nos most némileg a semmiből itt egy dal erről az EP-ről, mely az első hangzóanyag Greyson Nektrutman dobos közreműködésével." -
Dottorei
tag
Sepultura The Place: [link]
-
Dottorei
tag
SLAUGHTER TO PREVAIL - BABAYKA [link]
-
james001
veterán
-
btraven
őstag
Ez metál? [link] Layla - Derek and the Dominos
-
james001
veterán
INGESTED - Merciless Reflection Feat. Damonteal Harris (Official Music Video)
Most néztem az énekest kirúgták hirtelen mert valami random csaj tiktokon megvádolta zakalatásért,most ki tudja ebből mi igaz de azért durva hogy a mai világban ennyi is elég ahhoz hogy kirúgjanak egy bandából
Bár nem ez az első eset,deathcore bandáknál ez már lassan megszokott ügy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Gondolom, az ének kapcsán Nálad is beütött a Dio-bias
Elsőre nekem is az volt a reakcióm, hogy "ez rettenetes", de a végére, ha tetszeni nem is tetszett, de azt felismerni véltem, hogy technikailag nem rossz. -
-
Hétfő reggeli móka:
Hagane - Kill the KingJapán lánybanda meets 70-es évek Rainbow. Az eredmény audioban becsületes (az ének kissé sokkos), viszont vizuálisan halálos - a dobos csaj valami tünemény a középiskolás dizájnnal és a határtalan lelkesedéssel

-
Bjørgersson
félisten
Erre is kár volt 7–8 évet "várni", Forest távozásával nem sok kreativitás maradt a bandában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt a tényt már elfogadtam hogy a thrash metált rég elhagyták,a No Absolution albumuk még amúgy egész jó volt,de ez (és az előző albumuk) már egyszerűen röhejesen szar,azt se tudják milyen stílust akarnak már nyomni,van ahol Avenged Sevenfold kopi,van ahol poposabb metalcore,van ahol brutál cringe rap metál szerűség... Próbálnak új stílusokat kipróbálni ez oké,de nagyon nem megy nekik 
, hogy néha aznap volt a tévében erről a Sportszigetről közvetítés, de az akkori párom nem tudtam rávenni, hogy menjünk el.
Alkoholmentes sör azért nem jöhet, mert gluténérzékeny vagyok, így a sör kiesett. Anno mikor kiderült, nagyon örültem neki, hogy a bort azt lehet inni literszám. 
Későn érő típus voltam minden szempontból.