Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hétéves vállalást tett a Honor
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Bőszen utal a hajlítható kijelzős iPhone-ra az iOS 27
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17T - T-modell
-
20433 - 20301
20433 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Igen pont ezt lehet tenni. De az is fontos, hogy ne törődjünk bele, kritikát kell megfogalmazni hátha változik a helyzet. Nézőpont kérdése, hogy mennyire szar a helyzet: ha azt veszem, hogy ugyanannyi volt a Papa Roach + Trivium jegy a Budapest Parkba mint a Black Label Society a Negrába és ott kaptam két hibátlan koncertet, ha nem is láttam volna a színpadot (szerencsére ez nem állt fent), kivetítőkön lehetett követni többnyire a frontembereket. A full nyitott helyen legalább volt levegő, a Negrában a kinyitott sátorban akkor sincs normálisan amikor bekapcsolják a ventilátorokat.
A ma este margójára, a két koncertből az első amit a Venom Inc. adott egy rakás szar volt. Kezdés előtt odaértünk és előre mentünk, balról mentünk középre onnan hátra, mert hitvány volt a hangosítás. Gyakorlatilag amint megszólaltak a dobok onnantól mintha a két gitár eltűnt volna, és a dob is dobozhangú. Szerencsére Zack Wylde-ék valamit csinálhattak mert a gitárok nem vesztek oda, a dob itt is szerintem dobozhangú volt bár kevésbé mint előtte, a cinek kegyetlenül ráültek mindenre és a zongora többé-kevésbé áldozatául is esett a helynek, de összességében egy elég erős hangulatú, jó élményt adó koncert volt. A merch meg botrány drága volt, 15ezerről indult minden, trikó/póló...Az a baj, mikor nyitott a hely és elkezdtek az emberek kritikát megfogalmazni pl. az Fb-n a posztok alatt, azt a BN lazán megoldotta azzal, hogy korlátozta a hozzászólásokat. Talán törölni nem töröltek negatív kommentet, de tökmindegy ha a megoldás a hozzászólások korlátozása lett. Most már úgy látom lehet írni a posztok alá.
Nekem azon az 1 koncerten amin voltam ott, szerencsém volt.
A Mayhem jól szólt, a VHK nem annyira, főleg az ének volt gáz.
Megértem a kritikus hangokat, mert nem olcsó a belépő és akkor még szar is a hangzás.
Mondjuk én nem vagyok mérvadó, mert már egy zenekar sem üti meg az ingerküszöbömet, hogy kiadjak 1 forintot is a jegyre.
-
Dilikutya
félisten
De, szerintem szar ennyire. És jó eséllyel a hely becsődölését jelentené, és talán át lennének azok a koncertek csoportosítva más helyekre, vagy kinőne más a BN hulláján, ahol lehetne élvezni is a koncertet, ezt hamarabb el tudom képzelni, mint hogy nincs BN akkor nem jönnek ide a bandák zenélni scenáriót.
Azt még el tudom fogadni, hogy neked, másoknak, voltak jó tapasztalatai. Irigykedem.
Azt nem tudom elfogadni, hogy jó, szar a hely de nincs más akkor törődjünk bele, ennyi jut (és igen, láttam ilyen kommenteket itt-ott).Mi az a más hely jelenleg, ahova a Barba Negra koncertjeit át lehetne menteni? Ha egy ilyen hely bedőlne a közönség elmaradása miatt, és elmaradoznak a külföldi fellépők, akkor ennyi volt. A PECSA bezárása óta nem volt ekkora klub Magyarországon, mint a mostani Barba Negra.
Mint ahogy évekig a Guns 'N Roses-t sem volt hova leszervezni, amíg a Puskás el nem készült. Azt kellene látni, hogy ez itthon nem egy sokszereplős piac. -
Kergeboci
aktív tag
Olvasva a hangosítással kapcsolatos kommenteket, bennem egy kérdés fogalmazódott meg. Én n+1 Maiden koncerten jártam, és pl. a Szigeten szerintem az összes szarul szólt. Olvasgatva akkori kritikákat, kommenteket, az volt a konszenzus, hogy a bandák saját hangosító gárdát hoznak magukkal, tehát ha szarul szólnak, az bizony a banda tech support-ja hiányossága, nem a helyé. De lévén teljesen kívülálló, szimplán zeneszerető koncertre járó, ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni.
Szóval hogy is van ez?
Gondolom is-is. Egyrészt egyértelmű, egy profi erre szakosodott csapat, főleg saját cuccal (hw, sw), ezer éves tapasztalattal, egy ótvar helyből is tudhat elfogadható hangzást kicsikarni (talán, az Inflames? ilyen volt a BN-ban tavaly?). De biztos hogy nem könnyíti meg a dolgukat a helyi sajátosságok, amivel meg kell küzdeniük (legyen az akusztikai tulajdonságok, hangszórók elhelyezkedése/minősége (azt azért nem hiszem hogy nagyon cserélné bárki is, bár biztos erre is van példa), stb).
Az meg további bonyodalom, hogy nem mindenki jár saját gárdával, tud érkezni ehhez időben, vagy éppen a hely nem tud/akar segíteni az implementációba. Static-X-en a mostani Dürerbe vagy 2 órát elszarakodtak a két banda között mire végre összefütyült a rendszer (na az is egy "élmény" volt, bár szerencsére ott ezen kívül eddig csak jól sikerült koncerteken voltam).
-
Andris...
aktív tag
Olvasva a hangosítással kapcsolatos kommenteket, bennem egy kérdés fogalmazódott meg. Én n+1 Maiden koncerten jártam, és pl. a Szigeten szerintem az összes szarul szólt. Olvasgatva akkori kritikákat, kommenteket, az volt a konszenzus, hogy a bandák saját hangosító gárdát hoznak magukkal, tehát ha szarul szólnak, az bizony a banda tech support-ja hiányossága, nem a helyé. De lévén teljesen kívülálló, szimplán zeneszerető koncertre járó, ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni.
Szóval hogy is van ez?
-
Xaels
félisten
Igen pont ezt lehet tenni. De az is fontos, hogy ne törődjünk bele, kritikát kell megfogalmazni hátha változik a helyzet. Nézőpont kérdése, hogy mennyire szar a helyzet: ha azt veszem, hogy ugyanannyi volt a Papa Roach + Trivium jegy a Budapest Parkba mint a Black Label Society a Negrába és ott kaptam két hibátlan koncertet, ha nem is láttam volna a színpadot (szerencsére ez nem állt fent), kivetítőkön lehetett követni többnyire a frontembereket. A full nyitott helyen legalább volt levegő, a Negrában a kinyitott sátorban akkor sincs normálisan amikor bekapcsolják a ventilátorokat.
A ma este margójára, a két koncertből az első amit a Venom Inc. adott egy rakás szar volt. Kezdés előtt odaértünk és előre mentünk, balról mentünk középre onnan hátra, mert hitvány volt a hangosítás. Gyakorlatilag amint megszólaltak a dobok onnantól mintha a két gitár eltűnt volna, és a dob is dobozhangú. Szerencsére Zack Wylde-ék valamit csinálhattak mert a gitárok nem vesztek oda, a dob itt is szerintem dobozhangú volt bár kevésbé mint előtte, a cinek kegyetlenül ráültek mindenre és a zongora többé-kevésbé áldozatául is esett a helynek, de összességében egy elég erős hangulatú, jó élményt adó koncert volt. A merch meg botrány drága volt, 15ezerről indult minden, trikó/póló... -
Kergeboci
aktív tag
De, szerintem szar ennyire. És jó eséllyel a hely becsődölését jelentené, és talán át lennének azok a koncertek csoportosítva más helyekre, vagy kinőne más a BN hulláján, ahol lehetne élvezni is a koncertet, ezt hamarabb el tudom képzelni, mint hogy nincs BN akkor nem jönnek ide a bandák zenélni scenáriót.
Azt még el tudom fogadni, hogy neked, másoknak, voltak jó tapasztalatai. Irigykedem.
Azt nem tudom elfogadni, hogy jó, szar a hely de nincs más akkor törődjünk bele, ennyi jut (és igen, láttam ilyen kommenteket itt-ott). -
Dilikutya
félisten
Egyre többen vagyunk, akik bojkottálják azt a BNát. De még így is rengetegen járnak oda, úgyhogy egy ideig nem fog Budapesten változni a metál koncert helyzet sajnos.
Azt irigylem, akinek még nem volt rossz tapasztalat. Nálam, és baráti körbe, inkább az az 1-2 alkalom van, amikor tűrhetően szólt, a többi, felejtős vagy felháborító volt.Az meg mikor a Thy Catafalque -re kikapcsolták a hangosítás mikor jött fel volna az énekes/gitáros elköszönni, kifejezetten szégyen. Azt még elfogadom (igazából nem), hogy 22 óra és le kell lőni a bulit, mert, de lehet ezt emberségesen is. (közbe meg a kékbe ment a buli tovább.. az a hang az ezek szerint elfért.. vagy lehet csak éppen lejárt a hangosító egy szem szerencsétlen munkaideje és indult haza..)
Tegnapi Budapest Park buli viszont nagyot ment. Ez lenne az a szint, ami az elvárt. Szép világ lenne újra.
Mit tudsz tenni? Nem mész el, aztán tömegek nem mennek el, aztán lófasz se jön ide koncertezni. Ennyit nem ér a dolog, ennyire nem lehet szar. Mint ahogy nem is az.
-
btraven
őstag
-
james001
veterán
Egyre többen vagyunk, akik bojkottálják azt a BNát. De még így is rengetegen járnak oda, úgyhogy egy ideig nem fog Budapesten változni a metál koncert helyzet sajnos.
Azt irigylem, akinek még nem volt rossz tapasztalat. Nálam, és baráti körbe, inkább az az 1-2 alkalom van, amikor tűrhetően szólt, a többi, felejtős vagy felháborító volt.Az meg mikor a Thy Catafalque -re kikapcsolták a hangosítás mikor jött fel volna az énekes/gitáros elköszönni, kifejezetten szégyen. Azt még elfogadom (igazából nem), hogy 22 óra és le kell lőni a bulit, mert, de lehet ezt emberségesen is. (közbe meg a kékbe ment a buli tovább.. az a hang az ezek szerint elfért.. vagy lehet csak éppen lejárt a hangosító egy szem szerencsétlen munkaideje és indult haza..)
Tegnapi Budapest Park buli viszont nagyot ment. Ez lenne az a szint, ami az elvárt. Szép világ lenne újra.
2023ban amikor voltam Beartooth és While She Sleeps-en,az jól szólt,de előtte meg utána is volt hogy borzalmas volt... De olyan is volt hogy egy banda tök jól szólt,de a másiknál még alig hallottam az énekest pl... Ez a baj,hogy kb mindig 50/50 hogy most akkor éppen hogy fog szólni amikor mész oda

Kár hogy a tegnapi Triviumról lemaradtam
Meg sajnos a Metallicáról is lefogok 
-
Kergeboci
aktív tag
-
Xaels
félisten
Nekem nincs rossz tapasztalatom a Barba Negrával hangzás tekintetében. A büfé- és mosdókapacitás viszont elég gyenge.
Megközelítéssel sincs bajom, Szolnokról járunk, csak le kell jönni az autópályáról, aztán még 10-20 perc külvárosi forgalom, jól megközelíthető. Budapest Parkot nem ismerem, belvárosi helyekre viszont eszemben sincs kocsival menni. A Barba Negrába, Dürerbe meg tömegközlekedéssel nem.
Az a baj nekem arányaiban túl sok a rossz tapasztalatom. Machine Head, Paradise Lost, Trivium... mind ótvar rosszul szóltak és ezeket a bandákat máshol is hallottam már élőben szólni. Avatarium volt ami elfogadhatóan szólt, az sem volt tökéletes, de legalább nem egy értelmezhetetlen massza volt az eredmény.
-
btraven
őstag
-
Dilikutya
félisten
Voltak bevágott drónfelvételek a tömegről, elég rendesen ki volt tömve a hely, a bejárat előtti részen volt szellősebb csak. Ami meglepő volt számomra, közép tájon állva sem volt kellemetlenül sok a tömegben a vándorlás. Körülöttem szinte mindenki végignézte a bulit és nem ment ki sörért.
Szerintem a BN is meg tudná tölteni a helyét ha nem lenne olyan ruppótlan hely és az emberek nem foghúzásként élnék meg a szar megközelíthetőséget, a szar hangzást és úgy az egészet. Simán lenne az ottani bulikra elég érdeklődés, csak lemorzsolódtunk a szar tapasztalatok miatt.
Nekem nincs rossz tapasztalatom a Barba Negrával hangzás tekintetében. A büfé- és mosdókapacitás viszont elég gyenge.
Megközelítéssel sincs bajom, Szolnokról járunk, csak le kell jönni az autópályáról, aztán még 10-20 perc külvárosi forgalom, jól megközelíthető. Budapest Parkot nem ismerem, belvárosi helyekre viszont eszemben sincs kocsival menni. A Barba Negrába, Dürerbe meg tömegközlekedéssel nem.
-
Xaels
félisten
Voltak bevágott drónfelvételek a tömegről, elég rendesen ki volt tömve a hely, a bejárat előtti részen volt szellősebb csak. Ami meglepő volt számomra, közép tájon állva sem volt kellemetlenül sok a tömegben a vándorlás. Körülöttem szinte mindenki végignézte a bulit és nem ment ki sörért.
Szerintem a BN is meg tudná tölteni a helyét ha nem lenne olyan ruppótlan hely és az emberek nem foghúzásként élnék meg a szar megközelíthetőséget, a szar hangzást és úgy az egészet. Simán lenne az ottani bulikra elég érdeklődés, csak lemorzsolódtunk a szar tapasztalatok miatt.
-
Andris...
aktív tag
Sokan voltak. Nem tudom, mit jelent a telt ház a Park esetében, de a hátsó körpultnál lett csak szellősebb a tömeg, szóval érzésre nagy érdeklődés volt. És igen, a Park kifejezetten nagy vendégtérrel rendelkezik.
Mondjuk valszeg a legtöbb bandának, aki a Barbában fellép, ez már túl nagy lenne. -
btraven
őstag
Papa Roach-ot most én is bepótoltam, ugyanis annak idején, amikor még a régi Barba Negrában léptek fel, haverom valamiért rábeszélt, hogy jó nekünk, ha fentről a hídról nézzük meg őket "okosba". Azóta is bánom, hogy miért hagytam. Szóval ma megnéztem őket teljesértékűen. És igen, nagyon jól szóltak, élvezte a közönség, látszott, hogy élvezték ők is. Én nem is tudtam, hogy Jacoby ilyen érzelmes srác, volt egy szám, ami után úgy meghatódott, hogy szerintem hátrament pityeregni egy kicsit. Nagyon pozitív benyomást tett rám.
És ezen a koncerten fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy milyen nagy kár, hogy a Budapest Parknak nem a metal a fő csapásirány, és az alap arculat meg a mindenkori közönség is nagyon "kommersz" (nem tudom jobban megfogalmazni). Sokkal jobb lenne itt metal koncerteket hallgatni, mint a Barba Negrában. Persze ez a hely ugye csak időszakos... de sokkal nagyobb és jobban szól, és a hatalmas kivetítők miatt a hatalmas tér leghátulján is látsz mindent, ha már meguntad a heringpartit. (Cserébe persze az árak színvonala is egy egészen más kategória...)
Hát igen, a hídról való "okosban" nézés nem túl nagy élmény. Én mondjuk nem bánom mert csak a Dorothy előzenekar érdekelt, a főzenekar meg nem, annak a nevére se emlékszem már, túl sok lett volna a belépő úgy.
-
Dilikutya
félisten
Papa Roach-ot most én is bepótoltam, ugyanis annak idején, amikor még a régi Barba Negrában léptek fel, haverom valamiért rábeszélt, hogy jó nekünk, ha fentről a hídról nézzük meg őket "okosba". Azóta is bánom, hogy miért hagytam. Szóval ma megnéztem őket teljesértékűen. És igen, nagyon jól szóltak, élvezte a közönség, látszott, hogy élvezték ők is. Én nem is tudtam, hogy Jacoby ilyen érzelmes srác, volt egy szám, ami után úgy meghatódott, hogy szerintem hátrament pityeregni egy kicsit. Nagyon pozitív benyomást tett rám.
És ezen a koncerten fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy milyen nagy kár, hogy a Budapest Parknak nem a metal a fő csapásirány, és az alap arculat meg a mindenkori közönség is nagyon "kommersz" (nem tudom jobban megfogalmazni). Sokkal jobb lenne itt metal koncerteket hallgatni, mint a Barba Negrában. Persze ez a hely ugye csak időszakos... de sokkal nagyobb és jobban szól, és a hatalmas kivetítők miatt a hatalmas tér leghátulján is látsz mindent, ha már meguntad a heringpartit. (Cserébe persze az árak színvonala is egy egészen más kategória...)
Mekkora volt az érdeklődés? Csak mert férőhelyben a Budapest Park nem a régi Barba Negra Track szint, ahogy olvasom, csak kicsit kisebb az Arénánál (nem voltam még, majd a Sex Pistolsra).
-
Andris...
aktív tag
Ma behúztam két jegyet a Black Label-re Ticketswapon, ez az utolsó utáni lehetőség, ha ez is szarul fog szólni akkor a büdös életben nem megyek oda többet.
Ma voltunk Trivium + Papa Roach koncerten a Budapest Parkban. Őszintén, nálam eddig kimaradt ez a hely, de pozitívan csalódtam. Jó volt a hangosítás végig, jó volt a hangulat és szerintem a színpad is magasabb, vagy nem tudom, de mindkét fellépőt láttam, tudtam élvezni a showt és nem csak mások tarkóját. A Trivium klasszisokkal jobb volt mint legutóbb a Negrában.
Na ezután holnap Csepelen nagyot kell gurítsanak...
-
Xaels
félisten
Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ami a barba mellett szólna. Inkább nyáron fedett helyen, vagy télen szabadtéren, mint ősszel a barbában.
Jó pár kedvencemet kihagytam ott az utóbbi időkben. Én ott még jól szóló koncerten még nem voltam. És mindig hallom, hogy jobb lett, hogy sokat javult a hangosítás, időnként be-beadom a derekam, aztán mindig pofára esek.
@Voy: Így-így, nekem is a félbevágott Aréna volt az első gondolatom. De ha máshová nem jönnek a közeljövőben (csak a csehekhez), még azt is el tudom képzelni, hogy egy nagyobb helyet is megtöltenének.
Mondjuk a futó turné elég fura koncepció. Egyik helyen a Fighting the World, másikon a Kings of Metalt játszák el teljes egészében + még pár slágert.
Bár gyanítom, elég nagy lehet az átfedés a két setlist között.Ma behúztam két jegyet a Black Label-re Ticketswapon, ez az utolsó utáni lehetőség, ha ez is szarul fog szólni akkor a büdös életben nem megyek oda többet.
Ma voltunk Trivium + Papa Roach koncerten a Budapest Parkban. Őszintén, nálam eddig kimaradt ez a hely, de pozitívan csalódtam. Jó volt a hangosítás végig, jó volt a hangulat és szerintem a színpad is magasabb, vagy nem tudom, de mindkét fellépőt láttam, tudtam élvezni a showt és nem csak mások tarkóját. A Trivium klasszisokkal jobb volt mint legutóbb a Negrában.
Na ezután holnap Csepelen nagyot kell gurítsanak...
-
Peterhappy
addikt
A szeptemberi Barba mellett szól, hogy akkor még nyitott, így befér 6000 ember. Úgy ahogy. De az nagyon fapados egy Manowar-nak. Amúgy régen se játszottak több embernek itthon. Meg ahogy nézem, tavaly Pozsonyban se. Más kérdés, hogy kicsinek érzem a színpadot. Az Aréna, MVM meg pláne nagy szerintem.
Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ami a barba mellett szólna. Inkább nyáron fedett helyen, vagy télen szabadtéren, mint ősszel a barbában.
Jó pár kedvencemet kihagytam ott az utóbbi időkben. Én ott még jól szóló koncerten még nem voltam. És mindig hallom, hogy jobb lett, hogy sokat javult a hangosítás, időnként be-beadom a derekam, aztán mindig pofára esek.
@Voy: Így-így, nekem is a félbevágott Aréna volt az első gondolatom. De ha máshová nem jönnek a közeljövőben (csak a csehekhez), még azt is el tudom képzelni, hogy egy nagyobb helyet is megtöltenének.
Mondjuk a futó turné elég fura koncepció. Egyik helyen a Fighting the World, másikon a Kings of Metalt játszák el teljes egészében + még pár slágert.
Bár gyanítom, elég nagy lehet az átfedés a két setlist között. -
Voy15
tag
A szeptemberi Barba mellett szól, hogy akkor még nyitott, így befér 6000 ember. Úgy ahogy. De az nagyon fapados egy Manowar-nak. Amúgy régen se játszottak több embernek itthon. Meg ahogy nézem, tavaly Pozsonyban se. Más kérdés, hogy kicsinek érzem a színpadot. Az Aréna, MVM meg pláne nagy szerintem.
Az arénát néha kb kétharmadolják, és a színpadot hosszanti irányba rakják, leválasztva ezzel az aréna kb egyharmadát.
Voltam így Judas Priesten, Dream Theateren.
Az MVM-ben meg nemrég volt Powerwolf és Hammerfall.
Azóta én simán eltudok képzelni oda gyakorlatilag bármit
.
Más:
Metallicat most fogom 3-4-jére látni, ne legyenek kétségeid a színpadot illetően. Amit ők tolnak az egy más dimenzió.
Hétfőn pedig Perfect Circle. Erős hét lesz ez. -
Dilikutya
félisten
Adja az ég.
Én tegnap csak rákerestem arra a gugliban, hogy Manowar Budapest 2027 és a Gemini tényként közölte, hogy szeptember és bamba hangár.Sehogy sem találtam meg a forrást, amire hagyatkozott. De remélem normális helyre viszik, még ha drágább is lesz a beugró.
-
Peterhappy
addikt
Ha megnézed a fészbúkjukat, akkor látni, hogy van egy ilyen kép a Cseh zászlóval is, ilyen szöveggel:
More battlegrounds have been chosen.
A magyarhoz meg az van írva, hogy:
The march continues.The summons is coming.
Szerintem innentől kezdve egyértelmű egy Cseh, meg egy Magyar dátum is.
Ahogy nézem aréna koncerteket nyomnak, gondolom Papp Laci, vagy MVM lesz belőle.Adja az ég.
Én tegnap csak rákerestem arra a gugliban, hogy Manowar Budapest 2027 és a Gemini tényként közölte, hogy szeptember és bamba hangár.Sehogy sem találtam meg a forrást, amire hagyatkozott. De remélem normális helyre viszik, még ha drágább is lesz a beugró.
-
Voy15
tag
Ha megnézed a fészbúkjukat, akkor látni, hogy van egy ilyen kép a Cseh zászlóval is, ilyen szöveggel:
More battlegrounds have been chosen.
A magyarhoz meg az van írva, hogy:
The march continues.The summons is coming.
Szerintem innentől kezdve egyértelmű egy Cseh, meg egy Magyar dátum is.
Ahogy nézem aréna koncerteket nyomnak, gondolom Papp Laci, vagy MVM lesz belőle. -
Dilikutya
félisten
Vannak fenntartásaim ezzel a színpadelrendezéssel. Budapesten is ilyen lesz. Ettől függetlenül várom, a Metallica eddig még kimaradt. -
Dilikutya
félisten
Erről hallott valaki valamit? Lesz majd turnébejelentés, de a zászló jelenthet valamit, vagy nem?

-
Dilikutya
félisten
-
VágniValó
addikt
Újabb single a közelgő albumról. Fun song, de nekem kissé filler jellegű, az Arrogant boy érdekesebb volt. Viszont Gillan sátánzölden villogó szemüvege ütős

Olyan mintha rögzítettek volna egy jammelést a studióban, de amúgy jó fülbemászó.
-
gbors
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Újabb single a közelgő albumról. Fun song, de nekem kissé filler jellegű, az Arrogant boy érdekesebb volt. Viszont Gillan sátánzölden villogó szemüvege ütős

Lehet meg kéne nézni ősszel őket. Sosem láttam, és azért elég gyanús, hogy nem sok koncert lesz már nálunk. Mintha Gillan is betöltötte volna a 80-at már.
-
gbors
nagyúr

-
Dilikutya
félisten
Fantom : Élet és halál közt - feat. Veres Gábor (WMD)
Ezt nem láttam jönni. Veres Gáborral rögzített egy ősrégi demós dalt a kultikus Fantom. A régi felállásból a 2 gitáros hallható a friss felvételen. Nem bánnám, ha újravennének még pár régi dalt, de túl sok esélyt nem látok rá, Szandrik Lászlónak ott az OM, ami teljesen más világ, nem hiszem, hogy újra kezdene valamit a Fantommal. De hátha.
-
btraven
őstag
-
Dottorei
tag
-
btraven
őstag
-
TeeBee73
veterán
Hát az eddig megosztott új DevilDriver nóták után ez most nagyon jól esett. Azokat a feléig se bírtam ki, ez viszont ott van a szeren
Még emésztem majd kicsit, de most nagyon boldog vagyok.Jó látni hogy Dez valszeg egészséges életmódot folytat, alig öregedett. Több, mint 10 éve (ha nem 13) sose felejtem el ahogy a Dürerben megtrollkodott. A koncert előtt a folyosón álltunk a plakátjukat fotóztam. Egyszer csak valaki belép az aurámba, odanézés nélkül arrébb is álltam, de éreztem hogy bámul, odanézek: Dez Fafara teli vigyorral. Nyomtam egy jézus krisztus elszólást, kezet nyújtottam szó nélkül viszonozta, utána kaptam egy "how tall are you man!?"-t de közben röhögött. Aztán fotó akart lenni, de a leányzó akivel voltam rosszul nyomta a gombot és rövid közös videó lett, majd pacsi lezárásképp, mondta hogy érezzük jól magunkat és ment tovább. <3 :')
Ez a nóta speciel, a Trust No One albumra is bőven elfért volna.
Amúgy, igen, fincsi. -
Dilikutya
félisten
Rákerestem, egy tavalyi interjúban azt mondta, még soha nem plasztikáztatott. Ennek mondjuk némelyik fotója ellent mond, de legalábbis gyanús. De ez az 1996-os Mahasz Top40-es érdemeit nem kisebbíti.

Meg volt a Játék határok nélkül, azt pár évvel korábban kezdte el vezetni. Legnagyobb sajnálatomra sosem szerepelt férfimagazinokban levetkőzve.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
james001
veterán
-
Akelaus
senior tag
Van olyan érzésem hogy a csaj jobban megmaradt mint az Until it Sleeps
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem megvolt kazin először,aztán keresztfaterom cd-jét csórtam el és azon hallgattam sokat,ugyanígy a ReLoad-nál is
Bleeding Me mikor először meghallottam kb ilyen voltamAztán mára a csaj egy torzót plasztikáztatott magából.
-
Dottorei
tag
-
Dottorei
tag
-
james001
veterán
Van olyan érzésem hogy a csaj jobban megmaradt mint az Until it Sleeps
Nekem megvolt kazin először,aztán keresztfaterom cd-jét csórtam el és azon hallgattam sokat,ugyanígy a ReLoad-nál is
Bleeding Me mikor először meghallottam kb ilyen voltam -
Dilikutya
félisten
Az egy jó lemez. Az Until It Sleeps volt az első, amit tőlük hallottam. Az MTV2-n, csütörtök délután, Mahasz Top40 Geszler Dorottyával... jahhhj de cuki csaj volt.
-
btraven
őstag
-
james001
veterán
Ma 30 éves a Load a Metallicától. Hate ide vagy oda,nem metál ide vagy oda,én imádom ezt az albumukat is,nyilván sehol nincs a 80as évek érától,de zeneileg mesteri ez is. The Outlaw Torn az egyik kedvenc dalom tőlük,egyszerűen zseniális az a szám

-
VágniValó
addikt
50 éves újrajátszós lemezről az első dal:
ACCEPT feat. Phil Anselmo, Kirk Hammett, Billy Sheehan, Mikkey Dee - Fast As A SharkEgynek elmegy, nem rossz, bitangul is szól, de azért az eredetinél sose lesz ez jobb. Bár nyilván nem is ez volt a cél.
Ha már eredeti, egyik kedvenc filmjelenetem: [link]DEVILDRIVER - Dead in the Water (Official Video) | Napalm Records
Cro Mags · "Wired for Chaos" - Official Music Video
Nem tisztán metal, de azért mégis. A banda maga egy crossover thrash alapvetés, Suicidal Tendencies, D.R.I. fanoknak ajánlott, bár ők pont ismerik. Harley, a frontember egy őszintén türhő paraszt.
Hát az eddig megosztott új DevilDriver nóták után ez most nagyon jól esett. Azokat a feléig se bírtam ki, ez viszont ott van a szeren
Még emésztem majd kicsit, de most nagyon boldog vagyok.Jó látni hogy Dez valszeg egészséges életmódot folytat, alig öregedett. Több, mint 10 éve (ha nem 13) sose felejtem el ahogy a Dürerben megtrollkodott. A koncert előtt a folyosón álltunk a plakátjukat fotóztam. Egyszer csak valaki belép az aurámba, odanézés nélkül arrébb is álltam, de éreztem hogy bámul, odanézek: Dez Fafara teli vigyorral. Nyomtam egy jézus krisztus elszólást, kezet nyújtottam szó nélkül viszonozta, utána kaptam egy "how tall are you man!?"-t de közben röhögött. Aztán fotó akart lenni, de a leányzó akivel voltam rosszul nyomta a gombot és rövid közös videó lett, majd pacsi lezárásképp, mondta hogy érezzük jól magunkat és ment tovább. <3 :')
-
btraven
őstag
ACCEPT feat. Phil Anselmo, Kirk Hammett, Billy Sheehan, Mikkey Dee - Fast As A SharkEgynek elmegy, nem rossz, bitangul is szól, de azért az eredetinél sose lesz ez jobb. Bár nyilván nem is ez volt a cél.
Ha már eredeti, egyik kedvenc filmjelenetem: [link]DEVILDRIVER - Dead in the Water (Official Video) | Napalm Records
Nem tisztán metal, de azért mégis. A banda maga egy crossover thrash alapvetés, Suicidal Tendencies, D.R.I. fanoknak ajánlott, bár ők pont ismerik. Harley, a frontember egy őszintén türhő paraszt.
Nekem a Cro Mags kimaradt, talán a nevüket ismertem. Suicidal Tendencies, D.R.I. lemezem volt, nem is tudom honnan szereztem ennyi lemezt, lehet adták a rádióban? Azt nem hiszem hogy ilyen sokat felvetettem kazettára a lemezbutikban. S.O.D. is volt.
-
Dilikutya
félisten
-
sixpak
nagyúr
-
VágniValó
addikt
Fél OFF redditrű
Doboj város Bosznia-Hercegovinában, random társasházi épület:

-
Kergeboci
aktív tag
Köszi, tényleg S8 a stadionos klub neve. Ahogy nézem 3500-5000 Ft egy jegy.
például ez jó buli lehetett:
Itt egy jónevű együttes: [Gyártásközi Hulladék]Valamennyire az S8 vette át egy kicsit a régi régi Rocktogon szerepét.. legalábbis a fiatal "tehetségkutató" koncertek és feltörekvő/kezdő/kis zenekarok felépéseinek helyet adva.
Talán még belülről is emlékeztet némileg a hely, megvan az a kissé lerobbant, metál pincekocsmás hangulata. -
btraven
őstag
Dürer Kert él és virul, azon kívül van a Barba Negra, Analog, néha az Akvárium (voltam ott a Pentagram/Life Of Agony turnén). A Blue Hell és vörös nagytesója nem tudom, miből él, léteznek, néha látok is oda koncertet, de nem túl gyakori. Instant-Fogas Komplexum van még, bár az vegyes, nem csak rock/metal koncert, de tavaly az Eyehategod pl. ott játszott. Vannak még kisebb klubok, S8, Dopamin, de ezekben max tényleg picike külföldi bandák lépnek fel. Amire te gondolsz, olyan szerintem a covid óta nincs. Viszonylag nagyobb, ismert zenekarok is mondtak már le, vagy szerveztek át turnét a megnövekedett költségek miatt.
De ha 50 néző, ennek a műfajnak a csúcsa a Flotsam And Jetsam volt Budapesten az Avalonban. Én mondjuk 100 fizető nézőre emlékeztem beszámolókból (én sajnos nem tudtam elmenni, sem időben, sem anyagilag nem volt jókor), de most utánanéztem, 20+ néző volt. Őszintén csodálkozom, hogy azóta többször is visszajöttek (mondjuk megnézni egyszer se sikerült, de legalább már nem anyagi okokból
).Megváltozott nagyon a világ. Sok kis zenekar nem tud önálló turnéra menni, mert le se szervezik őket. A kis klubok sorra zárnak vidéken, ami marad, nem foglalkozik külföldi zenekarokkal, csak nagyon elvétve. Emlékszem olyanra, amikor egyik nap Bp-n, másnap valami másik vidéki városban, hétvégén meg Szolnokon léptek fel pl. francia bandák, szinte gyerekek, jó kis zajos rock&roll-al, az egyik banda korábban is járt nálunk, egy kis zug kocsmában. 2010-es évek elejéről beszélünk. Ilyen nem lesz többet már.
Köszi, tényleg S8 a stadionos klub neve. Ahogy nézem 3500-5000 Ft egy jegy.
például ez jó buli lehetett:
Itt egy jónevű együttes: [Gyártásközi Hulladék] -
Dilikutya
félisten
Dürer Kert él és virul, azon kívül van a Barba Negra, Analog, néha az Akvárium (voltam ott a Pentagram/Life Of Agony turnén). A Blue Hell és vörös nagytesója nem tudom, miből él, léteznek, néha látok is oda koncertet, de nem túl gyakori. Instant-Fogas Komplexum van még, bár az vegyes, nem csak rock/metal koncert, de tavaly az Eyehategod pl. ott játszott. Vannak még kisebb klubok, S8, Dopamin, de ezekben max tényleg picike külföldi bandák lépnek fel. Amire te gondolsz, olyan szerintem a covid óta nincs. Viszonylag nagyobb, ismert zenekarok is mondtak már le, vagy szerveztek át turnét a megnövekedett költségek miatt.
De ha 50 néző, ennek a műfajnak a csúcsa a Flotsam And Jetsam volt Budapesten az Avalonban. Én mondjuk 100 fizető nézőre emlékeztem beszámolókból (én sajnos nem tudtam elmenni, sem időben, sem anyagilag nem volt jókor), de most utánanéztem, 20+ néző volt. Őszintén csodálkozom, hogy azóta többször is visszajöttek (mondjuk megnézni egyszer se sikerült, de legalább már nem anyagi okokból
).Megváltozott nagyon a világ. Sok kis zenekar nem tud önálló turnéra menni, mert le se szervezik őket. A kis klubok sorra zárnak vidéken, ami marad, nem foglalkozik külföldi zenekarokkal, csak nagyon elvétve. Emlékszem olyanra, amikor egyik nap Bp-n, másnap valami másik vidéki városban, hétvégén meg Szolnokon léptek fel pl. francia bandák, szinte gyerekek, jó kis zajos rock&roll-al, az egyik banda korábban is járt nálunk, egy kis zug kocsmában. 2010-es évek elejéről beszélünk. Ilyen nem lesz többet már.
-
btraven
őstag
Már megszűntek ezek a kis klubok ahol pár ezer forintért léptek fel kis együttesek? Dürer Kert meg egy a Stadion mellett volt, meg a Blue Hell. Én mindig marhára csodálkoztam hogy képesek Amerikából idejönni pár ezer forintért meg 50 nézőért
-
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
Igen. Ha én végül mégis elmegyek, és egyedül megyek, az állójegy teljesen korrekt ennyiért.
Csak eddig úgy nézett ki, hogy hárman mennénk, Apósommal kiegészülve, ülőhelyre, az meg 110k kezelési költséggel. Az meg már egy távolról is jól látható összeg.
3db jegy értelemszerűen 3x annyiba kerül.

-
Peterhappy
addikt
Igen. Ha én végül mégis elmegyek, és egyedül megyek, az állójegy teljesen korrekt ennyiért.
Csak eddig úgy nézett ki, hogy hárman mennénk, Apósommal kiegészülve, ülőhelyre, az meg 110k kezelési költséggel. Az meg már egy távolról is jól látható összeg.
-
Dilikutya
félisten

Azt azért bevallom, egy hazai Maiden koncertre nem tudok nemet mondani.
De most pl. jön a Priest is, állati lelkesen ugrottam rá a jegyekre, aztán olyan jegyárakat láttam, hogy végül nem vettem. Ott is az a terv, ha esetleg a koncert előtt pár órával találok nagyon jó áron TS-en jegyet, akkor megyek - ha nem, hát nem.Metallicán mi "nászúton" voltunk, pár nappal az esküvőnk után játszottak, még 2010-ben.
Egy SOAD és egy Manowar
koncertre még szívesen elmennék, itthon, jegyártól függetlenül! De azt pl. már nem vállalnám be, mint Sógornőm, hogy egy kisebb vagyon fejében megnézi a Systemet Varsóban (jegy+repülő+szállás).22 ezer volt 2018-ban a kiemelt álló, ahhoz képest a 29 nem sok, úgy se, hogy nincs kiemelt álló.
-
james001
veterán
A térképen, amit linkeltem, megtaláltam a djent stílust, de itt érdekes módon a Death Metal --> Tech Death --> Djent vonalon eredeztetik.
Ami szintén érdekes, hogy a térképen van U.S. Power Metal, de sima Power Metal-t nem látok, pedig még a leírásában is utalnak az európai Power Metal-ra.
Telón néztem az oldalt ott elég fosul hozza be,úgyhogy biztos
Olvastam olyat is hogy amúgy metalcore-ból alakult ki... Manapság sok metalcore banda is azt mondja magára hogy djent,de közben amúgy mégse... Igazából én soha nem foglalkozom hogy az adott zene épp milyen műfaj,ha tetszik akkor tőlem akár barbipop metál is lehet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Andris...
aktív tag
Viccet félre téve amúgy,djent mint olyan műfaj tényleg nincs igazából,de a progresszív metál egyik alfajaként tekintenek rá,és inkább egy gitár hangzásra szokták használni ezt a kifejezést. Persze van aki azt mondja attól még most már ez is műfajnak számít,amúgy már annyi féle metál fajta létezik,követni se tudom

A térképen, amit linkeltem, megtaláltam a djent stílust, de itt érdekes módon a Death Metal --> Tech Death --> Djent vonalon eredeztetik.
Ami szintén érdekes, hogy a térképen van U.S. Power Metal, de sima Power Metal-t nem látok, pedig még a leírásában is utalnak az európai Power Metal-ra.
-
Ellia
addikt
Nyaralással kell egybekötni az ilyen utazós koncerteket, és máris nem esik olyan rosszul, ha puszta véletlen egyebeesés, hogy pont jókor vagytok jó helyen. 😄
Végre valami jóság!
Kíváncsi vagyok az új albumra is. -
Andris...
aktív tag
Viccet félre téve amúgy,djent mint olyan műfaj tényleg nincs igazából,de a progresszív metál egyik alfajaként tekintenek rá,és inkább egy gitár hangzásra szokták használni ezt a kifejezést. Persze van aki azt mondja attól még most már ez is műfajnak számít,amúgy már annyi féle metál fajta létezik,követni se tudom

https://mapofmetal.com/
-
james001
veterán

-
Peterhappy
addikt
Nyaralással kell egybekötni az ilyen utazós koncerteket, és máris nem esik olyan rosszul, ha puszta véletlen egyebeesés, hogy pont jókor vagytok jó helyen. 😄
Biztos imadnak a Gyerekek, akiket A) itthon B) a szallason hagyunk
Viccet felreteve tenyleg ez a megoldas, csak hat az mar ket fore is kesz vagyon. Ot fore ki se merem szamolni.
De soha ne mondd, hogy soha
-
Dottorei
tag
-
btraven
őstag
-
Bjørgersson
félisten

De most pl. jön a Priest is, állati lelkesen ugrottam rá a jegyekre, aztán olyan jegyárakat láttam, hogy végül nem vettem. Ott is az a terv, ha esetleg a koncert előtt pár órával találok nagyon jó áron TS-en jegyet, akkor megyek - ha nem, hát nem.Metallicán mi "nászúton" voltunk, pár nappal az esküvőnk után játszottak, még 2010-ben.
Egy SOAD és egy Manowar
koncertre még szívesen elmennék, itthon, jegyártól függetlenül! De azt pl. már nem vállalnám be, mint Sógornőm, hogy egy kisebb vagyon fejében megnézi a Systemet Varsóban (jegy+repülő+szállás).Nyaralással kell egybekötni az ilyen utazós koncerteket, és máris nem esik olyan rosszul, ha puszta véletlen egyebeesés, hogy pont jókor vagytok jó helyen. 😄
-
Andris...
aktív tag

Egy SOAD és egy Manowar
koncertre még szívesen elmennék, itthon, jegyártól függetlenül! De azt pl. már nem vállalnám be, mint Sógornőm, hogy egy kisebb vagyon fejében megnézi a Systemet Varsóban (jegy+repülő+szállás).System-et valahogy sosem sikerült megkedvelnem. Tankcsapda, SOAD, Rammstein az a hármas, akikkel a világból ki lehet kergetni

Én most Anthrax-on gondolkozom, dehát Ticketswap-ot nézegetve drága ez is :/
-
Peterhappy
addikt
Megértem. Én a nagy külföldi bandákkal úgy vagyok, hogy egyszer mindenképp látnom kell őket élőben. De utána már minden bónusz, mert "ki van pipálva". Őket láttam Bécsben még régebben, úgyhogy ez így oké.
Az egyetlen, akiket bánok nagyon, az a Fear Factory, hogy Burton-nel már nem láttam őket, csak az új "olasz csődörrel". Tudom, tudom, sok kritikát kapott, de én akkor is az ő hangján nőttem fel, és valahogy mindig a radarom alatt repültek ha erre jártak :/

Egy SOAD és egy Manowar
koncertre még szívesen elmennék, itthon, jegyártól függetlenül! De azt pl. már nem vállalnám be, mint Sógornőm, hogy egy kisebb vagyon fejében megnézi a Systemet Varsóban (jegy+repülő+szállás). -
Andris...
aktív tag
Igen.
Úgy voltam vele, ha addigra jól állok a tanulással, még mindig ránézhetek aznap, találok-e TS-n jegyet, és még mindig meggondolhatom magam és elmehetek, legfeljebb buktam párezer forintot.
Azt viszont nem akartam, hogy akkor döntsem el, hogy nem megyek, és esetleg ne bírjam elpasszolni a jegyem (bár szerintem nem lett volna gond).Hogy igazán őszinte legyek, hetek óta olyan szintű fáradtság van rajtam, hogy egy porcikám nem kívánja a két egészestét koncertet most.
Megértem. Én a nagy külföldi bandákkal úgy vagyok, hogy egyszer mindenképp látnom kell őket élőben. De utána már minden bónusz, mert "ki van pipálva". Őket láttam Bécsben még régebben, úgyhogy ez így oké.
Az egyetlen, akiket bánok nagyon, az a Fear Factory, hogy Burton-nel már nem láttam őket, csak az új "olasz csődörrel". Tudom, tudom, sok kritikát kapott, de én akkor is az ő hangján nőttem fel, és valahogy mindig a radarom alatt repültek ha erre jártak :/
-
Peterhappy
addikt
Igen.
Úgy voltam vele, ha addigra jól állok a tanulással, még mindig ránézhetek aznap, találok-e TS-n jegyet, és még mindig meggondolhatom magam és elmehetek, legfeljebb buktam párezer forintot.
Azt viszont nem akartam, hogy akkor döntsem el, hogy nem megyek, és esetleg ne bírjam elpasszolni a jegyem (bár szerintem nem lett volna gond).Hogy igazán őszinte legyek, hetek óta olyan szintű fáradtság van rajtam, hogy egy porcikám nem kívánja a két egészestét koncertet most.
-
Andris...
aktív tag
Mindkét napra volt jegyed?
-
james001
veterán
-
Peterhappy
addikt
Nem biztos, hogy mindkét nap el tudok menni, rákövetkező héten pedig vizsgázom, eszméletlen sokat kell tanulnom, miközben úgy fest, szabadságra sem tudok elmenni.
Hetek óta agyalok rajta, biztos, hogy meg fogom bánni, de most ezt éreztem helyénvaló döntésnek. -
Andris...
aktív tag
Igaz, én csak vevőként használtam eddig, de elégedett vagyok vele. Nagyon sok jegyet vettem már így. Külföldi bandákra azért jó, mert ha kicsit bealszol, már elfogy a jegy, és TS-op nagyjából mindig akad néhány utólag. Másrészt magyar bandákhoz, akikre mondjuk az egyre drágább hivatalos jegyárat sajnálom, sokat ki lehet fogni olcsóbban. Leginkább utolsó pár órában érdemes figyelni, ha nincs programod és okés, hogy vagy lesz jegyed, vagy nem. Hirtelen jött rosszidő sokat segít!
Viszont egy negatív tapasztalatom volt, és sajnos az ügyfélszolgálat nem volt segítőkész. Steel Panther-re, még az előző Barba Negrába nem engedtek be a TS-os jeggyel. Elég kínos volt, többször is megpróbáltuk, sehogy se adta ki. Nyilván a jegyellenőrökkel nem balhéztam, de azért belém tette az ideget arra az estére, hogy pluszban vennem kellett jegyet (mi lett volna, ha mondjuk teltházas...), és azért is, mert koncert alatt kattogtam, hogy megoldódik-e. Sajnos sem telefon, sem humán chat nem létezett mint ügyfélszolgálat (nem tudom, azóta ez változott-e). Valami mobil app-os üzenőfelületre kellett írnom, ahol napok múlva reagáltak csak. Ráadásul első körben rögtön hárítottak, és összeeresztettek az eladóval (!), hogy beszéljük meg. Szerintem nem kell részleteznem, hogy ez miért baromság, ráaádásul minek beszélgessek egy vadidegen user-ral. Váltottunk pár mondatod, aztán megegyeztünk, hogy egyikünk sem hibázott, aztán valahogy a Support visszautalta a pénzemet. Jó néhány éve volt, nincs meg a pontos menete, de arra emlékszem, hogy sajnos nem ment flottul, egyáltalán.
De ez 100-ból egy eset volt.
Szerk. Ja meg most jutott eszembe, hogy először fényképet meg screenshot-ot kértek a hibáról. Hát ott és akkor pont nem az volt az első gondolatom, hogy a morcos biztiőrt győzködjem, hogy hadd fényképezzem már le a terminálján a hibaüzenetet...
-
csakany2001
senior tag
Ha nincs a secureswap aktivitálva, akkor az eredeti jegyet kapod vissza. Nyilván megvan a veszélye, de 99%, hogy nem használják fel előtted. Egyébként a support segítőkész, és valamennyire van értékelési rendszer is.(Látod, hogy hány jegyet adott el, van aktív FB fiók hozzácsatolva stb.)
Szóval összességében megbízható, azért bontottam ki a témát, mert sokan abban a hitben vannak, hogy minden esetben új jegyet generálnak, ami nem feltétlenül igaz.(Partnerség függő, nyilván ez is terjed szépen, de pl. a Barba Negra jegyeknél kevésbé gyakori)
Egyébként kutatásban volt szerencsém megismerni a rendszerüket, és világ szinten is az egyik legmegbízhatóbb a piacon. -
btraven
őstag
-
Andris...
aktív tag
+1
Sajnos olyan szinten, hogy én épp ma reggel adtam el ott a Talicska jegyemet.
De rengeteg vételem-eladásom volt rajta, soha nem volt még problémám. Van egy ára, de cserében megbízható. Megéri.

Miért adtad el?
-
Peterhappy
addikt
+1
Sajnos olyan szinten, hogy én épp ma reggel adtam el ott a Talicska jegyemet.
De rengeteg vételem-eladásom volt rajta, soha nem volt még problémám. Van egy ára, de cserében megbízható. Megéri.

-
Dilikutya
félisten
Second hand jegyet adni/venni idegennel csak onnan. Gondolom be van csatornázva az elektronikus jegyirodákhoz, és amikor gazdát cserél egy jegy, annak a QR kódja is cserélődik, így a régi tulaj nem fogja tudni felhasználni már.
Úgymond hivatalos viszontértékesítési csatorna. Nem vettem még jegyet, de többször adtam már el. A rendszer kezeli a pénzt, nem közvetlenül a vevőtől kapod meg, és nincs eladás addig, amíg ő ki nem fizette. Van némi átfutása, talán 1-2 nap is lehet, amíg a pénz megérkezik, de emiatt nem kell aggódni. -
zsola400
senior tag
Igen, megbízható oldal, én többször használtam adás/vételre is.
-
buci868
csendes tag
Sziasztok,
Kérdeznék tőlletek a ticketsewap az mennyire jó oldal mennyire működik?
3 jegyet vettem Metallicára a szombati koncertre de csak 2 en megyünk valszeg 1 megmarad, valahogy el kéne adni...ticketswap az jó erre ? -
james001
veterán
-
btraven
őstag
-
gbors
nagyúr
Ez teljesen random ugrott be, hogy anno nagyon tetszett:
Killing Joke - Pole Shift9 perces postpunk dalocska

-
Dottorei
tag
-
james001
veterán
Nem is baj az,szerintem k.rva jó,várom is nagyon az albumot

-
Dilikutya
félisten
Hallgattam reggel munkába menet sétálva, mondom, de jól levették a korai Death stílusát. De nem, ez konkrétan korai Death.
Demós Mantas és Death slágereket vettek újra, amik csak demókon (meg demós felvételként újrakiadásokon) szerepeltek. -
james001
veterán
-
Dottorei
tag
-
Dottorei
tag
-
james001
veterán
Továbbra is kerülöm a bootleg demokat, hátha vannak csodák
Végső soron DiGiorgio, Hamm és Christy még jó egészségnek örvendenek, ha valakire (vszleg gitárosra) a szakmában rátör, hogy mégiscsak el kéne ennek készülnie, és rászán 1-2 hónap brutál kemény szociális munkát arra, hogy minden érintettet meggyőzzön és hadrendbe állítson, akkor simán meg lehetne csinálni. Mondjuk nevet mondani hirtelen nem bírnék - akit el tudnék képzelni, az korábban dolgozott együtt Chuckkal és csúnya vége lett...Death sikeresebb volt mindig is,úgyhogy a Control Denied mindig háttérbe fog szorulni úgyis

Amúgy múltkor volt ugye szó az Anthrax-ról,az nem tudom mennyire járta be a híreket mert én nem láttam sehol,hogy szeptember 18 az új album,Cursum Perficio.
-
gbors
nagyúr
Hát volt ez még nem rég Berzan Önen-től aki most a Nevermore énekese lett ugye:
When Man and Machine Collide - A Tribute to Control Denied
De persze ez csak egy tribute verzió,de vannak fenn demók is erről a lemezről.
De egy rendes hivatalos kiadás úgyse lesz belőle,Tim is elhunyt már sajna,más meg nem hiszem hogy fel fogja kapni ezt a projektet...Továbbra is kerülöm a bootleg demokat, hátha vannak csodák
Végső soron DiGiorgio, Hamm és Christy még jó egészségnek örvendenek, ha valakire (vszleg gitárosra) a szakmában rátör, hogy mégiscsak el kéne ennek készülnie, és rászán 1-2 hónap brutál kemény szociális munkát arra, hogy minden érintettet meggyőzzön és hadrendbe állítson, akkor simán meg lehetne csinálni. Mondjuk nevet mondani hirtelen nem bírnék - akit el tudnék képzelni, az korábban dolgozott együtt Chuckkal és csúnya vége lett... -
Never79
tag
Hát volt ez még nem rég Berzan Önen-től aki most a Nevermore énekese lett ugye:
De egy rendes hivatalos kiadás úgyse lesz belőle,Tim is elhunyt már sajna,más meg nem hiszem hogy fel fogja kapni ezt a projektet...Na ezt nem is ismertem, köszi!
Nevermore koncertre először nem akartam nagyon menni, nem voltam biztos az előzetes videók alapján, hogy milyen lesz Berzan Önen, aztán megnéztem egy-két élő felvételt, s egyből vettem is a jegyet.
-
btraven
őstag
-
james001
veterán
Na igen, ahogy kedves ismerősöm fogalmazott volt a Sound of Perseverance megjelenésekor: "where does Chuck find these people?"
A Reinert-Hoglan-Christy dobosprogresszió önmagában szenzációs. Aztán ha elkezdesz családfát rajzolni, hogy mik fejlődtek ki ezekből az együttműködésekből... wow.#20320 james001: nekem az énekkel nincs gondom, a zene nem ment akkorát, mint a SoP-en. De hát ez ízlés dolga (is).
A folytatással kapcsolatban az a hihetetlen frusztráló, hogy meg van írva, csak ki kell(ene) polírozni meg fel kell(ene) venni. De ha 25 év alatt nem sikerült összerakni, még a Covid alatt sem, ami számtalan ilyen végtelen projektet átlökött a célvonalon, akkor most már óriási reményeket nem táplálok.Hát volt ez még nem rég Berzan Önen-től aki most a Nevermore énekese lett ugye:
De egy rendes hivatalos kiadás úgyse lesz belőle,Tim is elhunyt már sajna,más meg nem hiszem hogy fel fogja kapni ezt a projektet... -
gbors
nagyúr
...és a zenészek, akiket maga köré "gyűjtött".
A mai napig is a kedvenc zenészeim.
Richard Christy és Sean Reinert abszolút legendák.
Gene Hoglan, Steve Digiorgio, Paul Masvidal, Bobby Koelble....hihetetlen.
Soha nem fog még csak hasonló sem megismétlődni, amit ezek az emberek letettek elénk, abban a néhány évben.Na igen, ahogy kedves ismerősöm fogalmazott volt a Sound of Perseverance megjelenésekor: "where does Chuck find these people?"
A Reinert-Hoglan-Christy dobosprogresszió önmagában szenzációs. Aztán ha elkezdesz családfát rajzolni, hogy mik fejlődtek ki ezekből az együttműködésekből... wow.#20320 james001: nekem az énekkel nincs gondom, a zene nem ment akkorát, mint a SoP-en. De hát ez ízlés dolga (is).
A folytatással kapcsolatban az a hihetetlen frusztráló, hogy meg van írva, csak ki kell(ene) polírozni meg fel kell(ene) venni. De ha 25 év alatt nem sikerült összerakni, még a Covid alatt sem, ami számtalan ilyen végtelen projektet átlökött a célvonalon, akkor most már óriási reményeket nem táplálok. -
james001
veterán
-
Dilikutya
félisten
A Control Denied is tudott volna még jobb lenni, ha Warrell Dane tudja vállalni.

-
james001
veterán
Control Denied zeneileg k.rva jó ugyanúgy,viszont énekben nem olyan erős,Chuck ott csak gitározott "sajnos". Kíváncsi lettem volna én is mi lett volna a folytatás,a Perseverance-ot nehéz lett volna megugrani annyira perfekt lett

-
sixpak
nagyúr
...és a zenészek, akiket maga köré "gyűjtött".
A mai napig is a kedvenc zenészeim.
Richard Christy és Sean Reinert abszolút legendák.
Gene Hoglan, Steve Digiorgio, Paul Masvidal, Bobby Koelble....hihetetlen.
Soha nem fog még csak hasonló sem megismétlődni, amit ezek az emberek letettek elénk, abban a néhány évben. -
Dilikutya
félisten
-
gbors
nagyúr
A Human-tól kezdve a 4 lemez az valami teljesen besza behu álledobós. És ráadásul markánsan eltérő stílusban mind. Chuck szimplán zseni volt

Nekem a Control Denied lemez egy fokozattal kevésbé érződött erősnek - sajnos a folytatást már nem hallottuk... -
btraven
őstag
-
james001
veterán
Symbolic és Sound of Perseverance 10/10 albumok,többi is igazából de ez a kettő örök kedvenc marad számomra

-
Dilikutya
félisten
Elég jól elő is tudta adni.
Másik slágere, amiről nem is tudtam, hogy az övé, magát a dalt régóta ismerem, lehet inkább feldolgozásokból azt is.
És baszki, ezt is ismerem:
Ezt legalább nem ismertem, de ez is jó élőben:És ennyiből már tudatlanul is kitaláltam, hogy angol, annyira benne van a hangzásában a brit punk 1977-es első generációja. Teljesen kimaradt a munkássága nekem a legismertebb dalait leszámítva.
-
Dilikutya
félisten
Friss:
The Accüsed - Interfectrix (Official Music Video)
Ők sem épp a fiatal generációt képviselik.
-
Dilikutya
félisten
Most lett volna 59 éves (május 13-án) Chuck Schuldiner. Döbbenetes, micsoda hibátlan életművet hagyott hátra. Annyira kíváncsi lennék, tudta-e volna tovább fokozni, építeni.
-
gbors
nagyúr
Ritka Bush érás nóta, amit valamennyire megtartottak a repertoárban Belladonnával is. Talán nincs is másik. Én sajnálom, hogy gyakorlatilag kukázták azokat a lemezeket.
Jó lenne, ha Bush idetévedne az Anthrax programjával, ráadásul az ehhez összerantott zenekar se szar, a basszer talán Joey Vera az Armored Saint-ből.... no meg a Fates Warningból
Jópofa műsor, én is beneveznék 
@james001: asszem 70-es évek vége, elég karcos volt akkoriban.
-
james001
veterán
-
Dilikutya
félisten
Ritka Bush érás nóta, amit valamennyire megtartottak a repertoárban Belladonnával is. Talán nincs is másik. Én sajnálom, hogy gyakorlatilag kukázták azokat a lemezeket.
Jó lenne, ha Bush idetévedne az Anthrax programjával, ráadásul az ehhez összerantott zenekar se szar, a basszer talán Joey Vera az Armored Saint-ből. -
VágniValó
addikt
Ha már Anthrax,nekem ez a kedvenc tőlük:
Bush érából meg ez:
Anthrax - Nobody Knows Anything
Szerintem ez a "punkosabb" pörgősebb stílus jobban illik rájuk,az új számuk is olyasmi,remélem az új albumon az összes szám ilyemsi lesz

Bush érában voltak érdekes kilengések és a kedvenc számom erre jó példa: Only
Van egy enyhe grunge érzés benne. -
gbors
nagyúr
Bush érából meg ez:
Szerintem ez a "punkosabb" pörgősebb stílus jobban illik rájuk,az új számuk is olyasmi,remélem az új albumon az összes szám ilyemsi lesz

A Got the Time ritka jó feldolgozás
Amúgy is a Persistence a kedvenc Belladonna-lemezem.
A Bush-érából a Sound of White Noise viszi a prímet, az a kezdés Potters Fielddel instant energia-overload minden hallgatáskor
-
james001
veterán
Bush érából meg ez:

-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Igen, van benne Among the Living érzés. Az nekem az egy tök furcsa lemez, mostanában nosztalgiából szívesen meghallgatom, adják a Rock rádióban. De amikor megjelent akkor felvettem és hallgattam jó néhányszor, de nagyon utáltam
(ugye tudni kell hogy akkor örült az ember ha volt valami újdonság, nem volt elérhető azonnal 1 milliárd zene mint manapság) -
Peterhappy
addikt
Szerintem pont, hogy nem jó. Mármint nem rossz, de nem tőlük. És nem azért, mert új cucc, mert imádom a Bush érát is, és a WCFYA egy abszolút modern lemez, de én előbb kattantam arra, mint a régiekre. De mióta Belladonna visszajött, egyszerűen nem írtak olyan ütős dalokat.
Ma pl. ez mindent visz, szintén New York, de egyenesen a gettóból:
MADBALL - Rebel Kids (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Ez is jó lenne, de ezt a stílust akkor se szerettem, most se. De ha szeretném az ezredforduló környékének numetal-ját, ez a dal biztos tarolna most.
Scarcity - Through My Veins (Official Video)Friss hazai Pityesszel:
BETON - Magzatpózban fekszemHiánypótló feltöltés:
Neck Sprain - Eden
Neck Sprain - Heavyweight 3rd RoundEz meg nem új, de a megjelenésekor csak egy szűk réteghez jutott el, sajnos a banda meg is szűnt rég, most volt 15 éves az egyetlen demó:
HeavyWeight - Drinkin' in the Garden
ugyanez élőben az első koncertről, 2009-bőlNa hetfon bevizsgalom ezeket, koszi.
Komoly viszonyitasi alapom nincs, bar remlik, hogy az utolso Anthrax lemezek kozul egy leporgott nalam parszor. De msr az is jo reg tortent.
Ez a nota ettol fuggetlenul, vagy epp emiatt, de tetszett. -
Dilikutya
félisten
Hehe, most akartam megosztani
Nem vagyok nagy rajongó (sőt, kicsi sem), de ez a dal szerintem tök jó lett.Szerintem pont, hogy nem jó. Mármint nem rossz, de nem tőlük. És nem azért, mert új cucc, mert imádom a Bush érát is, és a WCFYA egy abszolút modern lemez, de én előbb kattantam arra, mint a régiekre. De mióta Belladonna visszajött, egyszerűen nem írtak olyan ütős dalokat.
Ma pl. ez mindent visz, szintén New York, de egyenesen a gettóból:
MADBALL - Rebel Kids (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Ez is jó lenne, de ezt a stílust akkor se szerettem, most se. De ha szeretném az ezredforduló környékének numetal-ját, ez a dal biztos tarolna most.
Scarcity - Through My Veins (Official Video)Friss hazai Pityesszel:
BETON - Magzatpózban fekszemHiánypótló feltöltés:
Neck Sprain - Eden
Neck Sprain - Heavyweight 3rd RoundEz meg nem új, de a megjelenésekor csak egy szűk réteghez jutott el, sajnos a banda meg is szűnt rég, most volt 15 éves az egyetlen demó:
HeavyWeight - Drinkin' in the Garden
ugyanez élőben az első koncertről, 2009-ből -
gbors
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
20433 - 20301
20433 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Macbook Neo A3404 A18 Pro 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működés
- Eladó Intel és AMD processzorok 28 db
- AKCIÓ! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Meg sajnos a Metallicáról is lefogok 

Még emésztem majd kicsit, de most nagyon boldog vagyok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

koncertre még szívesen elmennék, itthon, jegyártól függetlenül! De azt pl. már nem vállalnám be, mint Sógornőm, hogy egy kisebb vagyon fejében megnézi a Systemet Varsóban (jegy+repülő+szállás).