Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Áldott, békés, boldog, játékokban, illetve egészségben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
TBT
addikt
EVE is mindenkinek Boldog Karácsonyt kíván!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Új hivatalos render, talán lesz-e belőle hivatalos Mekis kollab Koreában:
-
TBT
addikt
Shift Up is gratulált a Clair Obscur: Expedition 33 fejlesztőinek!
-
TBT
addikt
Érkezik a hivatalos EVE szobor is. Japánban már előrendelhető, 2027 Q1 tervezett megjelenéssel:
-
TBT
addikt
Boldog Mikulást!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Alakulnak a dolgok:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ja-ja,.
Ha nembasszákakarom mondani rontják el, instant vétel lesz.
-
TBT
addikt
A Shift Up már teljes erőbedobással dolgozik a folytatáson:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
Sziasztok,
Hol mindent meg szeretnék csinálni, az első Point of no Return elott csak a mellőküldtetéseket kell befejezni - pl opera ház meglátogatása -, vagy a billboard küldetéseket is? -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Új frissítés érkezett - illetve már a PC-sek számára is elérhető az új tartalom!
PS5 & PC Shared update details!
After one ending comes another beginning — explore three epilogues that reveal the lives of EVE and the people of Xion following a specific ending.PC // 1.4.1 New update details!
When using Photo Mode via Odyssey 3D Hub, screenshots will now be saved in the “Screenshots” folder located in the Stellar Blade executable directory.
Fixed an issue during the "Strange Signal" request where players could not interact with the network device in the Scrap Yard after completing the Orbital Elevator story, preventing quest progression.
Various other bug fixes.September 30 Update Notice.
Three additional epilogue clips have been updated after a certain ending
PC users can now start the new quests from today through the Bulletin Board.
The 20% sale on the PC version continues! -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Új patch érkezett, némi új tartalommal (új mellékküldetés és ajándékok ingyen)!
9/24 Update notice
New quests will be added on the Bulletin Board.
The new quests are available from the 24th for PS5 gamers, and from the 30th for PC gamers.
At the end of the quests, a small gift awaits.
More updates are prepared, all for FREE.
As a token of appreciation for all the love and support from our players, we've prepared 6 newly arranged tracks based on existing BGM. Visit 'The Last Gulp' in Xion to receive 'A Thank You Gift From Enya'
-The Song of the Sirens (Arrange)
-Star Descent (Arrange)
-Arisa (Arrange)
-Democrawler (Arrange)
-Everglow (Arrange)
-Hypertube (Arrange)
Fixed an issue in Orbital Elevator - 'CARGO LIFT 121' where resting during the elevator dialogue could occasionally cause the dialogue to restart or the elevator to freeze.
Fixed an issue in Boss Challenge where Scarlet would disappear during a phase transition cutscene if Tachy Mode was activated.
Fixed an issue in the NIKKE collaboration mini-game where using 'Burst Skill △' on specific monsters would make them immune to Eve’s ranged attacks, preventing progress.
Fixed an issue where the reeling icon appeared gray after switching the fishing method from 'Reel In Controls' to 'Timing Controls' input.PC // 1.4.0 New update details.
Fixed an issue where, on PC, using a controller with 'Swap Confirm/Cancel Buttons' enabled would cause the UI to display incorrectly after completing a quest.
Fixed an issue during the 'Oblivion' side-quest where the flooded water would disappear before reaching the sewage control device' step, intermittently preventing progression
Improved key input handling so that Left/Right variants (L/R) of modifier keys (Ctrl, Alt, Shift, Cmd) are now recognized as the same input.
Fixed an issue where dodging became unavailable if the player attempted to dodge while shooting after using 'Burst Skill X' in the NIKKE mini-game.
Fixed an issue where a black box would appear on screen when playing on a Samsung Odyssey 3D monitor.
Various other bug fixes.Emellett, a megjelenés óta első alkalommal kedvezményes a PC-s verzió!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Resident Evil tartalmat kap a NIKKE is jövőhéten, de a Stellar Blade is?
Ugye a Matrix 11-ben lévő "feltörhetetlen" ajtó mindenkinek megvan?
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
HIVATALOS: Érkezik a Stellar Blade 2!
Persze, ezt már tudtuk, de legalább most elárultak valamit róla.
Dióhéjban: jobb sztori, jobb harcrendszer, nagyobb világ és "világépítés"
Legkésőbb 2027-ben érkezik.
Remélem, alapból legalább 100 rucinál most sem fognak megállni.
És esélyes, hogy Unreal 5 motor, de addigra talán a hardverpiac + a Shift Up megbirkózik vele, esetleg még az Epic jobban reszelgeti a sok negatív visszahang miatt.Bár kissé nekem fura felütés ez a folytatás, az első rész többféle befejezése után...
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Aki szeretné kipróbálni a játékot PC-n ingyenesen, illetve a magyarítást:
A magyarítás a Steam-en található (ingyenes) demó verzióhoz is használható!Ez esetben ide kell másolni a magyarításban lévő fájlokat (letöltött Stellar_Blade_hun_v100.zip fájl):
Steam telepítési könyvtár - steamapps - common - StellarBladeDemo - SB- Content- PaksÉs végül, egy utolsó kedvcsináló videóanyag a fordítás korábbi verziójából (tesztidőszak alatti verzióból):
A videó a Steam beépített videó felvevőjével került rögzítésre (natív) 4K felbontásban!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Elkészültünk a Stellar Blade fordításával!
Mindenkinek jó szórakozást!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt

-
TBT
addikt
v1.3.2 Patch notes
Stellar Blade will be playable in 3D via the Samsung Odyssey 3D Hub (official site) update on August 29th at 08:00 PDT.[Requirements]
- A Samsung Odyssey 3D Display is required.
- The game must be initialized through Samsung Odyssey 3D Hub.
- For other matters, please refer to the manufacturer's official website for support and recommended hardware. -
TBT
addikt
Csoportkép a lányokról:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Új patch érkezett!
- Improved Photo Mode so that when selecting a logo, the logo control indicator is now displayed.
- Fixed an issue where players were unable to exit the shop after purchasing the 'Polarized Sunglasses' from Clyde’s shop.
- Fixed an issue where Eve’s hair would not appear during the final Elder Naytiba cutscene when wearing the 'Fluffy Bear' or 'Pink Bear' outfits.
- Fixed an issue where Eve's final Korean voice-over line was cut off during the 'Lost Items from Heaven' conversation with Clyde in the Great Desert.
- Fixed an issue where Eve’s arm would occasionally appear unnatural in Photo Mode when wearing the 'Black Pearl' or 'Red Pearl' outfits.PS5 // 1.013 New update details!
- Fixed an issue where entering the 'Demogorgon' battle with 'Ranged Auto Aim' turned OFF would cause the camera to shift away from its intended position, making it impossible to aim.PC // 1.3.0 New update details!
- When using FSR upscaler, restarting the game is now required to enable frame generation.
- Fixed an issue where the Fusion Weapon was not visible when beginning the fight against the Airborne Squad after defeating Providence.
- Fixed an issue where using the numpad on the keyboard to trigger skills in the Training Room caused the training system to become unresponsive.
- Fixed an issue where, when fishing for the 'Betta' fish with mouse and keyboard, the gray striped pattern of the progress bar would obscure the reel-in progress bar.
- Fixed an issue where, when using the 'Stinger', target lock-on would not function correctly under specific input conditions.
- Fixed an issue where the zoom function in the Hair Salon menu would not respond to controller or keyboard input.
- Fixed an issue where dialogue would occasionally not display after interacting with Adam in the Eidos 9 Atelier.
- Fixed an issue where Dororong would occasionally not appear during their introduction scene in Xion.
- Fixed an issue where newly unlocked items would not immediately appear after increasing shop affinity level.
- Improved the save timestamp system so that time since last save is now accurately displayed based on successful saves, rather than attempted saves.
- Enhanced the save failure message by changing it to yellow for better visibility.
- Various other bug fixes. -
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszönöm!
-
TBT
addikt
AMD x Stellar Blade PC sajnos csak Koreában!
-CPU: Ryzen 7 9800X3D
-GPU: Radeon RX 9070 XT
-Exclusive StellarBlade case
-Exclusive Mouse Pad
-Eve Crimson Wing Acrylic Stand -
TBT
addikt
-
JoeCockBill
senior tag
Na végeztem PC-n a NG+al hard fokozaton, most a secret endingre mentem rá a good ending után. Azt hittem öhm spoiler nélkül a "this is my battle" nehezebb lesz, de pár próbálkozás kellett csak hozzá, ellentétben az első, normal fokozatos végigjátszásommal. Ebben az endingben a sztori jobban tetszett, a végső boss harc kevésbé. Nem tetszett a boss design, meg úgy egyáltalán, szóval ott vissza is váltottam normálra hogy haladjunk. Összességében fasza kis game, nem gondoltam hogy ennyire behúz.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Új patch érkezett!
PS5 & PC frissítés részletei!
A játékosok szeretetének és támogatásának jeléül 7 újonnan feldolgozott zeneszámot készítettünk a meglévő BGM alapján.
Látogass el a "The Last Gulp"-ba Xionban, hogy megkapd "A Thank You Gift From Enya" (Köszönetajándék Enyától) című játékot.
- Don't Forget Me (Trió)
- Elárasztott kereskedelmi szektor (Trió)
- Clock Tower (Trió)
- Fehér éjszaka (trió)
- Wasteland - Reboot (Trió)
- Oázis (Trió)
- Don't Forget Me (Frissítés)A "Hard Mode" mostantól elérhető a játék kezdetétől. A "Hard Mode" a Boss Challenge játékban is feloldódik.
A "Hol van a fantasztikus csali?" küldetés során kijavítottunk egy problémát, amikor a víz alatti ládákból elejtett csali időnként nem volt elérhető.
Kijavítottunk egy problémát, amikor a "Demogorgon" csatába lépve a kamera néha elmozdult a tervezett helyről, ami lehetetlenné tette a célzást.
Javítottunk egy olyan problémát, amikor az artbook időnként nem jelent meg a címképernyőn az első végigjátszás befejezése után.
Javítottunk egy olyan problémát, amikor a "Planet Diving Suit (6th) V3" viselése közben a Boss Challenge-be lépve a felszerelés visszaállt "Skin Suit"-ra.
Javítottunk egy problémát a Scarlet csata során, ahol a QTE-k abnormális karaktermozgást és kameraviselkedést okozhattak.
Kijavítottunk egy olyan problémát, amikor a játék időnként összeomlott, amikor belépett a Photo Mode (Fotó módba).
Különböző egyéb hibajavítások.PC // 1.2.0 Új frissítés részletei!
Az 1.2.0-s javítással együtt Stellar Blade tárgyak is érkeznek a Steam Points Shopba!
- Jelvények, cserekártyák, állóképes és animált hátterek, matricák és még sok más!
Ha a mentés játék közben meghiúsul, mostantól a képernyő bal középső részén megjelenik egy mentési hibaüzenet.
A mentési fájlok helyreállítása funkciót adtunk hozzá. Ha egy mentés megsérül, a játék indításakor mostantól visszaállítható egy biztonsági mentés.
A grafikus beállítások menüben a Várható VRAM kijelzője javult, így az aktuális és a várható maximális használatot is mutatja.
Javítottuk azt a problémát, amikor a logó forgatására szolgáló billentyű nem működött a Fotó módban, ha AZERTY billentyűzetet használtunk.
Javítottunk egy olyan problémát, amikor az EVE fegyvere időnként eltűnt néhány PC-n, miután a NIKKE minijátékban használtunk egy Burst Skillt.
Azok a játékosok, akik PlayStation Network fiókjuk csatlakoztatásával megszerezték a „Planet Diving Suit (2nd)” (Bolygó búvárruha (2.)), mostantól megvásárolhatják a "Design Pattern: Planet Diving Suit (2nd) V2" a Roxanne boltjában a New Game + során. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Azért tök jó lenne, ha az NG+-os át lehet léptetni a cutscene-eket nem azt jelentené, hogy át lehet léptetni a cutscene-ek egy részét, máskor meg végig kell hallgatni tökéletesen érdektelen beszélgetéseket. Mert ott persze már nem működik az átléptetés, maximum mondatonként lehet léptetni, ami persze nem működik rendesen és három-négy gombnyomás mire egy mondatot hajlandó ugrani.
Egyébként is jó lenne egy olyan opció, hogy automatikusan ugorja át az átvezetőket NG+-ban.
-
Kylesa
aktív tag
Nekem is lement tegnap a stáblista kétszer.
Szerettem volna megcsinálni az összes acsit, de sajnos a 89 táborból 2 kimaradt valahol, azokat meg nem vagyok hajlandó keresgélni (mivel ez plusz két végigjátszást jelent, azt nem vállalom be), így maradok 34/45-ön.Jó volt, a második rész jöhetne rögtön PC-re is.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Hát, elsőre rámentem a bad (?) endingre, kapásból két bajom van az egésszel. Az első, ami már korábban is megvolt, csak ott elég hamar lementek a bossok, hogy mégis mi a halál retkes f@sz@ért kell húzni az időmet a cirka 15 seces bossrunnal? Mert ellenfél nincs, kihívás nincs, nettó időhúzás az egész.
A másik és ezt már a Khazanban is éreztem (szintén ázsiai fejlesztés), hogy rémesen túl van tolva a boss HP-ja. Maxra van fejlesztve a fegyver és olyan, mintha gumicukorral dobálnám ezt a sz@rt. Cserébe három ütésből ki tud nullázni... Tényleg, baromi élvezetes, csak valahogy mégsem...
Attól meg az összes hasonló játékban idegrángást kapok mikor a kib@szott boss össze-vissza teleportál előlem...
-
Shadowguard
senior tag
Azokon már túl voltam akkor
Mielőtt bementem volna az Abyssba kimaxoltam a területet, alapvetően büszke voltam magamra, mert kettő üdítő és 3 stick kivételével mindent megtaláltam magamtól. Az a kettő is olyan volt, hogy elmennek vele a fenébe, hát milyen dolog már, hogy akna kell hozzá meg a földbe kell lőni és kiugrik a láda?
Azt viszont fenntartom, hogy az volt a legrosszabb rész, szerintem ott haltam a legtöbbször a játékban.
És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg
Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam... 
Most kimentettem az állást, elvileg két endinget meg tudok csinálni egy nekifutásra, aztán szép komótosan jöhet a NG+. Azt mindenesetre sajnálom, hogy a sztori 90-95%-át már akkor sejtettem mikor legelőször bementem Xionba. Persze még jöhet valami csavar, de nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban

Szerk (És spoiler).: Viszont az utolsó(előtti) bossnál elég kegyetlennek éreztem EVE-et... Értem miért csinálta, de ha a játék ad lehetőséget én nem hagyom szenvedni.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
mcwolf79
veterán
Platform: PC
Másnál is előfordul ilyen okádék textúra? Most figyeltem fel rá, és most hogy figyelek erre láttam, hogy sok helyen előfordul ilyen elnagyolt fos textúra. Gondolom driver gebasz lehet. Más tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg
Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam... 
Platform: PC