Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.daniel
senior tag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Pont ezt akartam írni,hogy nem kizárt,hogy valami szolgáltatás felkerült pluszban,és emiatt lett több neted. A baj ezzel az,hogy nincsen olyan limitbővítő,amivel ennyi adatforgalmadnak kellene lennie. Érdekes helyzet
ha privátban elküldöd a számodat hétfőn megnézem neked, esetleg T-pontban biztos meg tudja valaki mondani mi a helyzet 
-
vwpolopg
őstag
-
b.daniel
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az 1. kérdésre is igen a válasz,a díjcsomagodnak megfelelő áron kapod a készüléket,és a hűség ezáltal mrghosszabodik.
-
KZP
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
1: passz
2: igen, díjmentes a csere
3: általában az utóbbi jellemző. Tőlem sosem kérték a régit. Pár perc elteltével aktív lett az új, a régi meg kuka.
4: a webshopban látható, de azért az nem 100%-os pontossággal működik.

-
attiati
veterán
tudtok esetleg nagyon előnyös flotta csomagot, ami a mobilnet részre megy rá nagyon hangsúlyosan?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Olyat tudok ugye, hogy van 1 előfizetésem amiből letelt 1 év plusz 3 hónap és kihozok rá egy telefont? Anno nem vettem telefont hozzá mivel nem kellett. De ilyenkor a kérdés, hogy milyen áron kapom meg a készüléket?
2. kérdés:
A telóhoz nano SIM kéne, jelenleg micro van csak, ezt szó nélkül kicserélik nanora?3. kérdés.
A cserélendő SIM-nek nálam kell lennie vagy simán adnak egy másikat, a micro-t meg letiltják, nekem ez lenne a jóBónusz kérdés:
Azt, hogy adott telefon hol érhető el megtudom nézni valahol? -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Van egy like s-em ami 300 mega netet tartalmaz, meg egy netplusz m-em ami 1gb-t. A telekom app azt írja 1,59gb az ossz netem. Ez minek lehet koszonheto?
-
Joker88
őstag
-
A@ron
tag
válasz
madrac
üzenetére
Pont fordítva van, mint ahogy érted. Az előfizetés előnye itt is kijön, mert ha valaki ellentmond, akkor amíg a szerződése tart, addig azokat az árakat kapja. Míg aki ragaszkodik a feltöltőkártyáshoz, az itt is rosszabbul jár. Hiszen itt őt nem kötik olyan szigorúan a dolgok, viszont a szolgáltatót sem.
Az meg, hogy vannak jól informált, de rendkívül korlátolt munkatársak is, minden egyes szolgáltatónál így volt, akikkel én valaha kapcsolatban kerültem, legyen az telenor, UPC, DIGI vagy épp a Telekom. Ha azt feltetelezed, hogy ez nem így van, akkor sajnos fogsz még egy párat koppanni ezzel kapcsolatban...

Nekem volt "szerencsém" a Telenor listáját is nézegetni családi érintettség miatt, ott 2 napos határidővel kellett ellentmondani. És nem 1-2 forintos (bruttó!!) percdíj vagy 50 forintos havidíj emelésről volt szó, hanem sokszor 600-800 forintokról per előfizetés, ami ráadásul nem lebeszélhető.
-
madrac
senior tag
Inkább csak te nem értetted hogy mire céloztam. Itt már nem csak a feltöltőkártyásokat különösen hátrányosan érintő szabályról van szó az áremeléssel kapcsolatban. Az se mindegy hogy pontosan milyen helyeken van ez leírva, mert úgy tűnik hogy te is csak látatlanban okoskodsz buzgó módon, viszont akkor akár te is kijavíthattad volna a kollégát a surf-el kapcsolatban...
Az pedig különösen röhejes, hogy a telekom nevében eljáró ügyintéző szava semmit se jelent neked. Kb. ennyire komoly maga a cég is... -
Létezik-e olyan szolgáltatás a t-mobilnál, hogy egy általam szabadon választott 1 db bármely szolgáltatónál lévő számot kedvezményesen (vagy akár ingyen hívok) ?
-
Vangelis
félisten
válasz
Balazska15
üzenetére
Beviheted nem mindenhol kérik a garancia levelet.
De lehet elhajtonak ...
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e valami mód garanciáztatásra, ha nincs meg sajnos a jótállási jegy, a számla meg nem is volt nálam soha (használtan lett vásárolva a készülék). Gondolok itt ilyesmire, hogy IMEI alapján beazonosítják stb.. Köszi előre is!

-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Most hívtam a 1430-at. Azzal nem kell foglalkozni. Mondom ok, de a mai napot jelöltem meg átvételre, de még szállításra vár. "valószínű ma lesz átadva a futárnak".... Ha ez igaz akkor ma nem ér ide...

-
-
A@ron
tag
válasz
madrac
üzenetére
Hát ennek a posztnak az első felében amit írtál, az alapján azt feltételezném, hogy teljesen képben vagy, de a második felében össze-vissza kevertél mindent.
Tisztázzuk: mindegy hogy úgy fogalmazunk, hogy új szerződéskötésnek minősül, vagy a szabályok saját magadra vonatkozólag kötelező érvényű elismerésének, vagy a hatályos ÁSZF automatikus elfogadásának, a lényeg, hogy ha feltöltöd, akkor már az új tarifákkal beszélhetsz. Ez valahol logikus és érhető is szerintem, eddig is csak ritka esetben érte meg feltöltőkártyásnak lenni, ezután sem lesz másképp.
Az, hogy az egyik t-pontban az egyik ügyintéző nem hallott erről, hát, nem akarlak kiábrándítani de sajnos ez nem jelent semmit.
-
madrac
senior tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Téves felvilágosítást adtak neked!
Domino Surf-nél minden további internet csomag kizárólag akkor lép életbe miután elfogyott a surf 150 megája! Ezért van az hogy az automatikusan beállított napinet se lép életbe, csak ha elfogy a 150 mega. Ha rendeltél külön kiegészítő internetet, akkor nyilván az fog életbe lépni, nem a napinet. Ha az is elfogy akkor nem aktiválódik semmi más, mert a többi csomagnál lassítás van miután elérted a korlátot. Ezután, ha van elég pénz a kártyán, akkor 1 hónap múlva megint újra aktiválódik a surf 150 megája, ill. utána a kiegészítő csomag vagy a napinet. Ha elég a 150 mega, de elhasználja az ember, akkor érdemes a balesetek elkerülése végett levenni a napinet-et is... Ennek annyi a hátránya hogy kiegészítő (legalább napinet) net nélkül nem lehet igánybe venni a 150 megát se.
Küldenek sms-t is mikor eléred az adatkeret 80%-át és akkor is amikor teljesen kimerült.
Tudnod kell azt is, hogy az internetes felületükön, surf-nél még mindig HIBÁSAN csak a teljes áru internet csomagokat lehet megrendelni pluszba, vagy legalábbis ezek árát mutatja, azt nem nem tudom ténylegesen is ezt vonja-e le, holott surf-höz a jóval olcsóbb kiegészítő csomagárak érvényesek. Telefonon eltudják intézni.Az áremeléshez: ha minden feltöltés új szerződéskötésnek minősül, akkor mégis hogy van az, hogy nem jár az új előfizetőknek járó kedvezmény feltöltés után, mondjuk az internetre, és miért nem tudok a kártya terhére újabb készüléket venni? T pontban se hallottak erről, direkt kérdeztem...
-
Gsx-rr
veterán
1 het kulfoldi tarkozkodas utan tegnap ota ,nincs nálam LTE. Peste es kornyeken se.
Masnal nincs hasonlo problema? -
[P]laci
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a Next S ATK mellé megrendelem az EU 100 bővítőt, akkor ha elhasználom bővítőben foglaltakat, minden visszaáll simán a Next S ATK-ra és nem kell külön majd visszakapcsoltatni semmit?
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
Illetve ha valakinek van vmilyen más és racionálisabb ötlete egy 2 napos lengyelországi látogatáshoz internet opcióra, akkor kérem ne tartsa magába! Előre is köszönöm!

-
Teko001
őstag
válasz
prannk
üzenetére
Általánosságban amennyire tudom, flotta függő, hogy jár-e kedvezmény a telefonra, vagy nem. Talán a részletfizetés is ilyen, de ezt nem tudom. Szerintem ott lesz a probléma, hogy a telefon vásárlás általában hűséggel is jár, és neked már van meglévő a belépés miatt, amit szerintem nem hagynának újraindítani (de általánosságban Soulfly842 talán többet tud erről mondani). Nem tudom, hogy hány számod lehet a flottában, és hány szám lehet abból meglévő előfizetés amit bevihetsz, de esetleg az egy megoldás lehet talán, hogy ha veszel egy másik előfizetéssel, publikus díjcsomagra, de előfizetésre vállalt hűségre telefont (tehát nem díjcsomagra, csak előfizetésre), így tudsz részletfizetést is kérni (persze nagy kedvezményt így nem kapsz, viszont lenne részletfizetés ugye), és utána azt bevinni meglévő előfizetésként második számként a flottába. Te tudnád használni a telefont, a másodiknak bevitt számot meg esetleg valamelyik közeli családtag, gyerek, stb...
-
Blackmirror
őstag
válasz
cris78
üzenetére
Ezt vedd komolyan mert nekem január óta lejárt szamlanak mutat egy t pontos utanvettel rendelt át nem vett telefont és ezért ki is kapcsoltak az előfizetésem mar nyolcszor telefonáltam tettem szóban és írásban is panaszt de a számla meg mindig ott van és lejárt tartozást mutat
-
gabor20
tag
Sziasztok. Egy gyors kérdés: MédiaMánia csomagom van, mennyiért tudok telefonálni ez Eu-ban?
(nem tudom, mik ezek: Világjáró, Mix stb. :S ) -
prannk
őstag
Üdv!
Márciusban beléptem egy céges paletta csomagba (NAV)
Kaptam új számot,új előfizetést. Na most elromlott a telefonom és szeretnék újat venni. Már 2.5 éve használtam. Kérdésem,hogy így a cég paletta csomagján keresztül kapok e valami kedvezményt az új telefonra?
Vagy csak előfizetés nélkül tudok venni új telefont? -
Vangelis
félisten
válasz
cris78
üzenetére
Egyébként elvileg ez dolgozói akció volna

Most beszéltem velük és nekem készlethiány maitt törölték
Biztos megtetszett valakinek 
Lényegtelen.
De állítólag mi ezt nem is láthattuk volna.
Vagyis a használt cuccokat. Mindig ezt mondják.. de nekem úgy tünt, hogy azért elég nyilvános volt.
-
cris78
őstag
Én most péntekre kértem t-pontra a használt cuccokat. Még szállításra vár. De a számlák között ott van a mai nappal(07.02), de 06.25 a fizetési határidő

Most akkor holnap jönni fog vagy nem? -
enginev3.0
félisten
Ma voltam telekomnàl
Elinteztem hogy két évig kapjam változatlanul az eddigieket -
Teko001
őstag
-
milenda
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hol látod ezt a 3 nap, 100 MB-ot? A honlapon az 50 MB/nap szerepel.
-
tes7h
csendes tag
Sziasztok,
Előre is bocs az amatőr kérdésért, nem olvastam vissza.
Telenoros vagyok, de megcsapta a fülem a hír, hogy a mobilnetet ezentúl nem lelassítják, hanem teljesen kikapcsolják, ezért váltani szeretnék.
A Telekom-nál hogy kezelik a mobilnetet, itt is teljes kikapcsolás van, amikor elfogy az adatmennyiség? -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ezzel a nyilatkozatos dologgal (áremelés) kapcsolatban kérdeznék:
Juni 5 től én kértem és kaptam havidíjkedvezméynt mondván hogy nem értek egyet az emeléssel.
Kissé popfátlannak érzem ha most nyilatkoznék hogy ne emeljenek. De szerintetek működhet a 2 együtt vagy azt mondják ok nem emelünk de elveszük a havidíjkedveztményedet.
Amugy a havidíjkedvezméyynel jobban járok mintha csak szimplán nem emelnek.köszi
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Travel&Surf mostantól 6990 Ft helyett 5990 Ft-ba kerül és az eddigi helyett 1 GB (!) adatforgalmat biztosít majd egy hétre.
Már kezd alakulni, de azt kell mondjam még mindig, még mindig rettentően drága a roaming net így hasonlítva a külföldi eldobható simekhez.
Én legdrágábban eddig UK-ben vettem így simet, de ott is 7,5 font lenne most az 1 Giga net, ami nagyjából 3400 forint a manapság jellemző horror árfolyamon... És ugyanúgy egy hónapig érvenyes, viszont nincsenek a következő havi számlára elhalasztott roaming meglepetések...
Ha már kényszert éreznék 6e ft elköltésére, akkor sem tudnám megtenni kint, mert a 3gb is csak 12,5 font ami még mindig csak 5500 pénz... -
Vangelis
félisten
válasz
donbos12
üzenetére
Biztos van fix felvásárolójuk.
De akár lehet, hogy több is aki épen megveszi tőlük a tartozást.
Egyik ismerősömnek is valami behajtó cég küldött levelet majd megkérdem, hogy melyik.
Addig be lehet fizetni bárhol amíg nem adta tovább. Ha igen akkor már csak a behajtó cégnek rendezheted.
Néha adnak kedvezményeket is csak fizesd ki,. -
-
donbos12
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni...
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy jelenleg milyen cég foglalkozik a Telekom behajtási ügyeivel?
A boltban azt mondták keressem meg az Instrum-ot a neten.Fel is írta a hölgy egy cetlire ,hogy INSTRUM ...hát a Google Instrumot (mint adósságkezelő céget) nem ,de Intrumot talált.....írtam is nekik egy mail-t ,de az a válasz jött,hogy nincs náluk az ügyem....Most akkor mi a helyzet?
Kérem akinek van tapasztalata vagy tudja ,hogy mit kellene tennem ahhoz ,hogy a tartozásom kifizethessem a kedves szolgáltatónak az írjon nekem privátot....
Köszönöm

-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
oks

-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Amikor új előfizetést köt, akkor is történik hitelképességi vizsgálat nem? Nem történik minden mobilvásárlásnál is hitelképességi vizsgálat eszerint?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Teko001
üzenetére
Ha megveszi az előfizetést webshopon, akkor értelemszerűen megtörténik a webshopos rendelés leadást követően a hitelképességi vizsgálat is, de itt nem lehet számhordozást kezdeményezni.
Ha adott egy új előfizetés, akkor be van állítva egy olyan biztonsági szabály, hogy kiemeltségi szint nélkül fél évig nem lehet vásárolni a webshopon készüléket.
Fel sem hozza a lehetőséget. Az már minőségi készülékcsere és nem új előfizetésnek minősül.
Ez 100%-ig biztos, hogy így működik. Kolléga is a múltkor beleszalad, mindig kérdeznek engem, de ennél ez elmaradt
Szép kis reklamáció lett belőle. Ezt jobb, ha tudjátok, ha nem akartok felesleges procedúrát.Van olyan szociális réteg, aki szívesen kísérletezik ilyesmivel.

-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Egyből, teljesen új előfizetésként se lehet akkor vásárolni? Vagy miben lenne más?
HKV=Hitelképesség vizsgálat?
-
Soulfly842
addikt
-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Oh, nem tudtam, hogy eltér. Akkor bocsi, és köszi a javítást
-
Soulfly842
addikt
Július 1-től Szeptember 30-ig az alábbi Roaming promóciók lépnek érvénybe:
A travel&Surf M-es díjcsomag Július 1-től a korábbi 1490 Ft-ért nem 50MB-t, hanem 100 MB-t ad és a felhasználhatósági ideje 1 napról 3 napra nő.
A Travel&Surf mostantól 6990 Ft helyett 5990 Ft-ba kerül és az eddigi helyett 1 GB (!) adatforgalmat biztosít majd egy hétre.
Ezek az opciók egyébként a EU plusz adatforgalom kihasználása után adatforgalom bővítőként is hasznosíthatóak.

(#63145) Csabi1984
Fentebb Teko001 (#63146) tévesen írta. Átírásnál csak az otthoninál vesznek el a pontok és a kiemeltségi szint (ott ügyfél szinten gyűjti), mobilnál azonban nem (ott szerződés szinten).
Az átírás díja viszont 6500 Ft.
-
Teko001
őstag
válasz
üzenetére
Még jó hogy ingyenes ha jól tudom, sőt kedvezményt is kaphat. Egyébként akár egy publikus hűség nélkülibe is áthordozhatja, és aztán hűségvállalással vehet telefont online díjcsomagváltással. Szintén nem kerül díjba. De akár menjen be egy Telekomos üzletbe, és kérdezze meg az opcióit. Még az is lehet, hogy helyben megadják az online kedvezményt külön.
-
n@p@lm
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
nokia 225-öt én küldtem vissza, az előző tulaj vandál módon feszegette le a hátlapot több helyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha privátban elküldöd a számodat hétfőn megnézem neked, esetleg T-pontban biztos meg tudja valaki mondani mi a helyzet
Ebben a hónapban is várhatom, hogy megjelenjen a letölthető pdf számla, mert megint nem stimmel a havi fizetnivaló
velem ilyen miért nem történik sose?!