- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz alexander12 #62497 üzenetére
Biztos nem fognak NFC-s Honor 6-ot árulni, mivel nincs EU-s NFC változat.
-
alexander12
aktív tag
Sziasztok. Nem tudjátok nfc-s Honor 6 ot nem akar árulni a telekom? Annyira nyomatják a mobiltárcát
kíváncsi, OP8T
-
Vangelis
félisten
Érdekes, most nekem is feladták t-pontos átvétellel a használt telefont.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Zeki
nagyúr
Hoppáá... vagyis azanyja! Hozzáadtam a telekom felületén ezt az új nanosimes dominót a többi dominós előfizetéshez... és jött a meglepi: NEM ÉN VAGYOK A TULAJA! Az előfizető neve Bencsó mobile Kft.
Banyek, én ezt a simet újonnan vettem, és nem is ez a neve a kecskeméti cégnek, akinek a boltjában vettem.
Mondjuk tény hogy csodálkoztam most, amiért közel 5000Ft egyenleg volt. Azért volt, mert Surfre váltottam.Húdenagy kavar van itt!
Ugyanis nem az a szám él, ami a sim kártya tokján van, hanem kissé felcserélt számmal él a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Tehat a Surf 890 firintos dija melle fizetem a Netplusz m-et is? Igy ha feltoltom a kartyat mindket osszeget le fogja vonni automatikuasan?
Kozbe kiderult eleg a 150 mega ,mert a navi nem eszik annyit. Le tudom mondani a Netpluszt?
Es ha igen akkor visszaall minden az eredetire ,hogy 30 naponta 890 forint csak ami levonasra kerul?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Gsx-rr #62487 üzenetére
nem a díjcsomag váltásáról kaptál, hanem a surf díjcsomag maradt - abban meghatározott percdíjak és a 150 MB adatkeret -, de a domino netplusz m aktiválásakor hozzácsapódott még 500 MB leforgalmazható adatmennyiség, tehát így összesen 650 MB adott.
polonic; a voda fejlesztését nem igazán követem, de az úgy érdekes...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gsx-rr #62484 üzenetére
szia,
milyen feltöltőkártyás díjcsomagút vettél?
átváltani nem tudod netplusz m-re, mert az egy mobilinternetes opció/adatcsomag, amit a domino díjcsomagtól függően, 990 vagy 1790 ft ellenében tudsz aktiválni és 30 napig lesz leforgalmazható az adott 500 MB.
amennyiben a feltételek adottak, úgy 190 ft lesz az első 30 napos intervallumban.
surf mellé 990 ft, más domino díjcsomagokhoz pedig 1790 ft.
890 ft-ot írsz, az a surf időszaki díj 30 naponta.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! Vettem egy domino kartyat es atvaltottam a dijcsomagot Netplusz M-re. Elotte feltoltottem 1500 forint-al.
Ez volt 04.25 en.
Most bekapcsoltam a mobile router-t amibe a kartya van es nincs net.
Ez most hogy van? Amennyivel feltoltom abbol automatikusan egy adott idopontban levonja a 890 forintot? Sok infot nem talaltam a honlapjukon.[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
valaki tudja jövő héttől milyen telefonok lesznek akcióban?
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #62479 üzenetére
ja, értem!
-
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #62475 üzenetére
Köszi!
Eben van:
MM info, SIM info, UMTS Cell Enviroment, GSM Cell Enviroment, PDP Context info -
legenda
válasz polonic #62468 üzenetére
igen, korábban írta t-s illetékes is, hogy a határnál lévő városokban jellemző a 2600 MHz, hogy ne lógjon át a szomszédos országba, illetve a telekom székház és az infopark lte+ hálóját az összekapcsolt 1800 és 2600 MHz adja, bár ott a dupla sebesség miatt (is) van.
határváros okán, direkt néztem a telefonom (f-es note 4) szervizes menüjében; band 7, ami 2600 MHz kapcsolatot jelent.Prien; az lte lefedettséggel nem lesz gond, az már most is nagyon jó összességében, ha arányosan nézem.
megnyugtatlak, a másik kettő sem mindenhol remekel, tapasztalatból mondom, felettébb bosszantó, ha a céges telenor vagy vodafone előfizetés helyett, a privát telekomoson hívogatják az embert, mert a másik kettőn nem érhető el különböző helyeken...CineDOG1; nekem snapi 805 a telefon, a *#0011# kódra minden szükséges kapcsolati infót kiír.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Gyárilag benne van. A Field test mode-ot kell előhívni, a tárcsázóban üsd be a *3001#12345#* kódsort és hívás gomb. Ezután válaszd a serving cell info-t. Itt a freq band indicator mutatja a használt sávot (3=1800 MHz, 7=2600 MHz, 20=800 MHz).
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #62472 üzenetére
Mi a neve?
-
veterán
-
Zeki
nagyúr
Azt tudom hogy mtk-ra van ilyen freki figyelés, de sajnos snapdragonra nincs. iPhone-ra van?
-
veterán
-
Prien
addikt
Én nem is értem a lefedettségi térképen látható adatokat sem és
az év végi 97%-os lefedési ígéretet sem!Nálunk is vannak "lyukak", városon belül kör áthúzva a térerő ikon helyén, a közúton már meg sem lepődöm, ha a buszon inkább a tájat kell néznem a mobilom helyett, mert nincs térerő... Telekom 2015. Vicces.
Lépnék legszívesebben, de a flottából kilépni meg felérne egy tech-harakirivel...
A kevés is több a semminél.
-
legenda
egy hosszú hétvégét töltöttünk kőszegen, így volt alkalmam megtapasztalni oda és vissza, hogy a budapest - szombathely ic vonalon feltűnően sok helyen nincs térerő - ha csak rövid időre is mászik el általában -, kőszegen viszont hasít a 2600 MHz lte.
-
HofiZoli
senior tag
válasz Worldmaster #62463 üzenetére
Tedd el bontatlanul, az eszmei értéke már több mint ami rá van írva
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
btz
addikt
-
Worldmaster
csendes tag
válasz Soulfly842 #62462 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Nincs rajta lejárati dátum. Nekem nem kell, előfizetéses vagyok.
-
Soulfly842
addikt
válasz Worldmaster #62459 üzenetére
A T-mobile-osokon már szerepelt a felhasználhatóság dátuma is. A másik oldalon nincs feltüntetve?
-
btz
addikt
-
TeebyKay
őstag
válasz Worldmaster #62459 üzenetére
Ha kipróbálod szerintem kiderül
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #62455 üzenetére
Ez igaz, nekem is ahhoz van.
-
cellpeti
nagyúr
olvastam, hogy Lumiával is lehet fizetni, csak egy Androidos telón kell beállítani a kártyát. Ez igaz lehet?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
MODERÁTOR
Szvsz én a helyedben mind a korlátlan böngészés, mind a korlátlan email opciót lemondanám, és úgy fizetnék elő a Blackberry Net csomagra. Fair usage limites, azaz ha túlléped a csomagot, de nem visszaélésszerűen, akkor nincs semmi szankció. Szerintem jobban megérné, többet kapnál vele. De nem akarom ráderőltetni.
-
Teko001
őstag
-
Zeki
nagyúr
na belőttem a telót... kifele megy a hívás, de amikor őt hívom, hangposta. Küldöm a -HANGPOSTA sms-t , azt mondja nincs is bekapcsolva a hangpostám... na üfsz lesz ebből...
kikapcsolták a hangpostás dolgokat, erre nem elérhető... ja, lehet hogy indítani kell róla egy fizetős hívást? ja.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Értem. Még arra is gondoltam, hogy talán bontatlan lehet az a BB, ha már garanciálisan hirdették.
BIS-t amúgy is csak üzleti (ÉnCégem) csomaghoz lehet rendelni, vagy rossz helyen nézem?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
2o1i
senior tag
válasz St3ven #62443 üzenetére
Jelenleg van egy Netplusz Arany és Platina csomagom, kiegészítve egy korlátlan böngészés és email opcióval. De ez ugye nem elég a BlackBerrynek, hogy tudjam használni rajta a gmailt levelezni. Tartalék telefon lenne és csak időnként használnám, ezért nem akarnék még előfizetni BIS-re, hogy tudjak emailezni. Ezért nem kell inkább a készülék.
Amúgy semmi gond nincs vele. Rendben van a teló.(#62442) lugosi
Néztem a használt árakat. Igazad lesz a dologban. -
legenda
válasz Ron Swanson #62378 üzenetére
szia,
fizetni kell a régit is, mert a hűség addig adott.
CineDOG1; az iphone aktiválása beakadhat bizonyos esetekben pin kódos sim kártyával, olyankor pin kód másik készülékben kikapcsol és úgy mehet az aktiválás.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Mi az anyja van ezzel az ájfónnal?
Berakom a dominós nanosimet, egyból kiabál hogy sim zárva, adjam meg a kódot. Beírom a PIN-t ... Feloldás, kérem várjon... ezt mutatja 5 perce.
Vagy ide nem a PIN kellett volna?[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Ron Swanson #62439 üzenetére
Olvasd a topikot gyakran, és innen értesülhetsz róla. Amúgy tavaly Karácsony előtt volt ilyen.
-
senior tag
Ti amúgy honnan tudtátok, hogy van a T-nél ilyen használt készülékes akció? Mert a weboldalukon nem nagyon írnak erről, csak egy ismerős küldte el a linket, aki a Telekomnál dolgozik, de akkor már minden értelmes telefon / tablet elfogyott. Szerintetek ősszel vagy télen is lesz ilyen?
-
2o1i
senior tag
14 napos elállás esetén elegendő az, ha kitöltöm ezt a nyomtatványt és beviszem valamelyik T pontba a termékkel együtt?
Vagy melyik címükre kell visszaküldeni?
Küldhetem a termékkel együtt az elállási nyilatkozatomat? -
Lehiñito
senior tag
válasz Ateszpapa #62425 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy nem ad semmit, vagy csak vaktában teszed a kijelentéseidet?
Rengeteg filmet néztem meg féláron a párommal keddenként a moziban. pl.62426 ForRedGlory: ezen kár vitatkozni. Nem vagyunk egyformák. Valakinek fekszik a kajája valakinek nem. Én régóta csak eper shake-et szoktam náluk vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Ateszpapa #62420 üzenetére
Csak éppen a kaja szar. Azt hittem, az Angus XT-ben marhahús van annyi pénzért, de csak pogácsa az is, ráadásul az öntet cukros, mint állat.
Land,
Miért nem a vezetékes topikban?[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Land
veterán
T-Home-mal kapcsolatos kérdéseket itt is fel lehet tenni? Egy hónapig ingyenes film csomagot szeretném lemondani a tv-n.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
boxfan
tag
Várható-e a szolgáltatónál Lumia 640 és annak XL változata?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Ateszpapa
addikt
Most voltam a burgerbe és a kapcsolat kártyával jár 15 % kedvezmény plusz egy öntetes fagyi is! Remek ez a partneri ajánlat. Köszi Telecom!
-
Zeki
nagyúr
válasz quailstorm #62418 üzenetére
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
Leellenőriztem az apple supporton ezt a telekomos "használt" 5C-t, még nem volt aktiválva.
Please activate your iPhone
We are unable to display coverage details because your iPhone has not been activated.
Please contact your iPhone retailer or wireless carrier to activate your iPhone.Ezt most a Telekom aktiválja, vagy én, mikor elsőnek bekapcsolom sim kártyával? A garancia hogy lesz erre?
-
quailstorm
nagyúr
válasz lugosi #62415 üzenetére
Azt belátom, hogy nem fogalmaztam 100%-ig pontosan, és belekötésmentesen. De ott volt a válasz gomb. Hogy kinek milyen esetére ment.
Ahhoz a te gariztatásod nem jött sehogy se. Neked meg ezt kéne belátni a kivételkeresés helyett (ami az érintettet legkevésbé se izgatta).Úgyhogy valóban nem igaz a semmilyen használt telefonra nincs garancia kijelentésem, de Lumiából garanciális biztos nem volt, amelyikhez meg oda van írva, ott meg úgyse az én szavam az erősebb. Ahol nincs garancia írva, ott meg tapasztaltam mi van. Nem akarják a szavatosságot itt Szegeden.
Mellesleg nem feltétlen azt küldik ám, ami az URL-ben vagy a címben van. Mikor rendelsz megváltozhat. Erre a SWAP meg garanciális dologra gondolok.
(#62414) Vangelis: ezt jó tudni
elvileg a Samsung telefonokkal is így van ez, bár itt Szegeden tuti nem, a legsötétebb szervizesek vannak a márkaszervizben. A Nokia viszont kekeckukac. Acer szintén esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62411 üzenetére
Püff, pont van egy nokiám, egy 1520. Igaz, garis gond nem volt vele. Így értelemszerűen azt nem is gariztattam. Miután te általánosságban írtál, ezért pontosítottam. Szerintem nem volt sértő, hogy "ez nem így van".
Szerintem ezt túltoltad. Lásd be és ne erőlködj. -
Blackmirror
őstag
Megjött az ipad air is, ez már nem volt fóliás mint a mini,de teljesen jó.És nem keverték össze,szóval most tényleg az jött amit rendeltem.
Erre aug 17-ig írja a garanciát serial alapján az apple.iPhone X@R, iPad Pro
-
törölt tag
Én egy Alcatel evo 7 hd tablet vásárlásán gondolkozok.
-
quailstorm
nagyúr
válasz lugosi #62410 üzenetére
az értetlenségedtől
természetesen nagyon fontos volt kiegészítened a mondandómat, én is csináltam már ilyet, bár lehet másképp
nyilvánvaló, hogy a vásárló tud olvasni, és ha ki van írva, hogy garanciális, akkor az azde akiknek szóltam, azok közül egy se garanciálisat vett, én meg a saját L625-ös ígyjárásom történetét írtam le
ha meg még Nokiád se volt, akkor meg végképp nem értem miért kell belevavau
használt, címsorban papíron garanciálisnak nem jelölt Nokia készülék esetén hiába dobja ki az IMEI checker hogy érvényes, se a Care, se a T nem fogja bevenni, kipróbáltam, pont
így jobban tetszik?egyébként nyugodt vagyok, csak nem szeretem, ha hülyének néznek, vagy kötekednek, fontoskodnak
amúgy most akkor te végig nem Nokiáról beszéltél, mikor mondtad, hogy nem kérték a papírt, meg satöbbi? aranyos
azért nézd néha mire válaszolsz
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62406 üzenetére
Nem igazán értem, mi bajod van. Én írtam korábban, hogy több készülék esetén is volt garancia. Nem írtam azt, hogy mindegyiknél, csak azt, hogy voltak garanciás készülékek. Te erre azt írtad, hogy nincs használt készülékekre semmilyen garancia a telekomnál. Én - a korábban általam leírtakkal összhangban - leírtam, hogy ez nem így van, mert egyes telefonokra van garancia. Erre nekem estél.
Azt se igazán értem, hogy milyen mentségem nincs, hogy pesti vagyok-e. Őszintén megmondom, hogy ezt már totál nem értem. Meg hogy a nokia care-ba került a telefonom, mikor garanciáztattam. Nos ez sem így van, mivel nem nokia volt amit gariztattam, így feltehető ugye, hogy nem oda került.
Szerintem higgadj le egy kicsit, nem értem mitől lettél ideges. -
Vangelis
félisten
válasz b.daniel #62408 üzenetére
Én most amiket tudtam átnéztem.
Ami bontatlan... nem bolygattam.
A bontottak karcmentesek.
Asha 300 asok mind fóliások. Szépek. 0 perc
iphone 4 bontatlan. Remélem a hétfői is az lesz.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
b.daniel
senior tag
Nekem is megjött a 930 amit rendeltem, viszont az enyém nagyon hibás.. Iszonyat melegszik, önálló életet él, a kijelző nem érzékel stb. egyébként Telekom dolgozó vagyok, és a készülék amit kaptam webshopos cucc volt, és a vicc, hogy én vettem vissza annak idején ügyféltől... Erre mekkora esély volt?
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62398 üzenetére
Ez nem így van. Most a készülékvásárban, külön bepipálható opció, hogy garanciális a készülék. Még most is leellenőrizheted, de itt van egy kép is:
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
nekem is megjött a nokia 225-ös, ahogy jött, megy is vissza.
bementem a helyi t-hez, de előre láthatóan 40 perc várakozást nem akartam megejteni.
össze van barmolva az alja, látszik hogy feszegették hogy le tudják venni a hátlapot.
a tetején is látszik a feszegetés.
én nem értek meg embereket, a jó k..... any...at. -
Vangelis
félisten
válasz South Velen #62401 üzenetére
Jól gondolod... menj be ha van arra dolgod.
Mond, hogy a gls küldte az sms-t, hogy leadta és ott van a csomag.
-
South Velen
addikt
Ha GLS csomagkövető szerint kiszállították a T-pontba a csomagot 4 órája, de T még semmit nem küldött erről, akkor még nem mehetek átvenni? Gondolom még lusták voltak bevételezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
- GAMER GÉP /I5 9400-6 MAG + 16GB DDR4 + MSI 1660 Ti 6GB DDR6 O.C. + 128GB SSD + 4TB HDD + FSP 500W/ !
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest