- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyet nekem akkor dob, ha a több előfizetésem közül azzal lépek be, ami nem jogosult a számlák kezelésére, viszont ha főszámos vagy fiókos bejelentkezést eszközlök, akkor látom és tudom kezelni a számlákat.
esetedben nem lehet szó nem megfelelő előfizetéses bejelentkezésről?Varszegig; pont most olvastam több témában is, hogy a problémásabb területeken és telefonokkal sem tapasztalják már a netes problémát (ilyenekre gondolok; link), de várható is volt, lassan csak befejeződnek mindenhol a 4g fejlesztések, amit az év végéig ígértek.
ja, a vodafone esetén más a helyzet, ők később kezdték el a 4g fejlesztéseket, így náluk tolódnak a problémák is, erről is olvashatsz néhány témában, valahol csak most kezdtek el gondokat tapasztalni az előfizetők. -
erdoke
titán
Állítólag ma reggelre frissítették a webshopot. Ez valójában úgy néz ki, hogy hajnalban még reggel 8-ig, reggel délelőtt 10-ig, most pedig délig kérik türelmünket. Délben majd kiírják, hogy estig balfaszkodnak tovább?
A nagy büdös igazság az, hogy 2013. augusztus 1. óta elfogadhatatlan, amit az online felülettel művelnek. -
Vangelis
félisten
Nekem Ők fizettek és még adtak egy egeret is, hogy vásároltam náluk
Igaz egy év hűséget azért kötöttem.... ECO XS ben.
Akkor majd esetleg belinkelem
, a vásárlást.
Jah jut eszembe... még foglaltam be anno 2 terméket extra kupon akcióban és nem tudták kiadni sajnos a boltban.
De kárpótlásként kaptam 2000ft kedvezmény a januári számlámból.
THX telekom!
-
85 ezer ft os telefonról van szó ... én leszarom oldják meg ők írták le ... szerződés szegés.. én feljelentem őket a picsába....
ilyet beszól a picsa ( volt egy értelmes aki próbált intézkedni persze döntést ő nem hozhat), ha egyik opció sem tetszik... akkor be mehetek tárgyalni a bolt vezetővel ... mit tárgyalgassak le van írva feketén fehéren...
-
amúgy mókás a story? Az is vicces hogy a jegyző könyv amit alá írnak és alá íratnak azt se tudják mit tartalmaz
ott olvastattam el velük .. ilyet beszól az nem jegyző könyv hanem munka lap... lap tetejére rá van írva "jegyző könyv"
DDDDD még olvasni sem tudnak b@zdmeg
azt se tudják mi van....
-
Sn[4k3]
senior tag
Azigen
Lehet ezzel fogja aláírni a Voda az saját temetését. Nem akarok vészmadárkodni, de felváltva marakodtaka Telenorral a második helyért, hát, most majd nekik is kell havonta rendezni egy "Crazy Fridayt"
T-Mobile-nak nem igen kellene emelgetnie, mert:
- így is ök igen nagy fölénnyel a námbör vanok
- egy elöfizetönek a nevén általában nem csak egy telefon elöfizetés, hanem tv+net isDaffni2: igazad van, korrektül leverik rajtunk a sarcot amit nekik kellene finanszírozni, valóban ez a helyes üzleti magatartás
-
-
Jake88
tag
Magyarul T-s előfizut akarsz 70-es számmal asszem lehetséges.
Nekem is 20-as számom van és t-nél vagyok előfizetéssel.
De ez minimum 1hetes procedúra lesz a számhordozás. Él a 70-es kártyád egy ideig. majd egy 4órás időintervallumban aktiválódik a másik.Jah és vodás kártyáról beszéld le cash-et mert elfog veszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged