- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Üdv!
A T-nél garanciában leadott mobil javításáról/cseréjéről ugyebár küldenek SMS-t. Nem lehet valahol netes felületen is visszakövetni, hogy miként áll a helyzet jelenleg? (Anno a Nokia Care-nél volt, hogy szimplán elfelejtettek SMS-t küldeni, közben már egy hete a boltban volt...) De a Telekom webshopját sem kell félteni, ha az áru jelenlegi helyzetéről van szó, ezért néznék utána valahol 'másutt' is.meg
-
törölt tag
iPadnél is 1+1 év a gari, vagy csak iPhone-nál?!
-
nova001
senior tag
hali
telefonra hány hónap garit adnak a t-nél ? tavaly vettem egy sony sp-t és nem jó a hangszórója. Ha már nem garis hol lehet megcsináltatni emberi áron ?
-
vwpolopg
őstag
válasz dedike #48190 üzenetére
T-Mobile.hu, azon belül Indián nyár fül a főoldalon, ott részletek és vásárlásra kattintva, legörgetsz, Galaxy S4 kiválaszt, megrendelem gomb. És ha lefelé görgetsz ott vannak az általam egy képre összevágott kedvezmények.
Szerk.: A másik 3 telefonnál stimmelnek, csak az S4-nél nem.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Akkor most hol is van a 20% kedvezmény az S4-nél?
-
Teko001
őstag
-
zoli62
addikt
válasz Soulfly842 #48172 üzenetére
Köszi. Netplusz S-nél mekkora az elérhető sávszélesség?
-
válasz Soulfly842 #48183 üzenetére
Sajnálatos eset.. bíztam benne, hogy már fog menni, de sajnos nem megy... (azt nem 10 ezres készülékről beszélünk) , legalább kihasználnám az LTE nyújtotta sebességet is akár...
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Soulfly842
addikt
válasz MaxxDamage #48181 üzenetére
Szerintem inkább a Sony software-esen buta. Gyártóoldali tiltás miatt nem működik, s nem pusztán a tvgo 'erőltetésén' múlik ez. A 'sony androidja' sokszor úgy érzem gyerekcipőben jár a konkurenciához képest.
-
Ezt a TvGo-t nem igazán erőltetik (kompatibilitást illetően) , mert az xPeria Z -n már felsetupolni sem lehet a progit (írja, hogy nem kompatibilis) /igaz korábban sem ment rajt az adás/
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
hoby36
senior tag
Üdv!Ha banki átutalással fizettem ki a számlámat,akkor az kb hány munkanap alatt íródik jóvá?
A logikában semmi sem véletlen!
-
Soulfly842
addikt
A hűségidő lejáratát a vez. internet szolg.-ra értettem.
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #48167 üzenetére
Sok esetben azt mondják, hogy a lejárat előtt nem lehet lemondani/időzíteni a lemondást, de ha csak "bejegyzik" a lemondási szándékot, olyankor kiküldenek egy telefonszámot, amin keresztül 'érvényesíteni' lehet a végleges megszüntetést (ott még egy-két extra, személyre szabott lehetőség is előtérbe kerülhet (erről tudna egy két, kupon és akcióvégletekigérvényesítő mesélni itt )).
Elvileg az ilyen jellegű lemondásokat 30 nappal a lejáratán belül már lehet kezdeményezni.
-
eastsider
nagyúr
válasz szili.tamas1 #48168 üzenetére
hogy kapcsoltattad vissza? like300-on ahogy lemondtam a netplusz.t nem megy a data...
-
dptrsk
Topikgazda
erre is tudnál esetleg válaszolni?
-
-
zoli62
addikt
Tapasztalatok érdekelnének: ha a vezetékes internet 8 napos határidővel felmondásra kerül, akkor hangelőfizetés mellett működő a mobilinternetre vonatkozó dupla 400 kedvezmény is azonnal megszűnik, vagy csak a következő hónapban?
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Ha online rendelek telefont új előfizetéssel, akkor annak az intézése hogyan megy? Telefonon van adat egyeztetés? Szükséges iratok emailben, faxon? Mennyi ilyenkor kb az átfutási idő? Köszi. -
szili.tamas1
senior tag
Kellemes csalodas az eddigiekhez kepest!
Lemondtam a netplusz L limitbovito opciot, ezutan 1430, 3 perc alatt sikerult visszakapcsolni a dijcsomagban foglalt adatkapcsolatot, az eddigi 2* 35 perchez kepest. Gratula, van erezheto fejlodes. Magyarorszag jobban teljesitNem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
dptrsk
Topikgazda
A Telekomnál mobilnet(stickes) előfizetés esetén van mód arra, hogy felmondjam a szerződést a lejárat előtt, azzal a feltétellel, hogy a lejáratkor szűnjön meg?
pl: holnap betelefonálok és kérem hogy szűntessék meg szept. 10ével? -
troland26
őstag
Láttam a T lapján , hogy már reklámozzák a Z3 és aZ3 compact készülékeket azt írják , hogy megjelenés "hamarosan" ...ez kb mit jelent 1-2 hét vagy több ?
-
A@ron
tag
honlapon belépsz telefonszám-jelszó párossal -> bal fent számlák -> ha befizetett a számla, legörgetsz, kiválasztod sor végén a PDF-et és letölti. Ha befizetetlen, akkor fölül a sárga részben mutatja, rákattintasz, hogy "megtekintem a számlát", utána a következő oldalon a negyedik, Letöltések fül, és ott dobja ki, hogy " Hitelesített számla letöltése PDF formátumban". Oda kattansz, és lejön a számla PDF-ben.
-
_ak_
addikt
válasz djculture #48146 üzenetére
Remek...sejtettem, hogy érdemes fenntartással kezelni a kapott információt, mert akkor minden volt, csak nem teljes körű. A honlapon meg nincs is ilyesmi kilistázva, mint aktivált plusz szolgáltatás.
Szerződés meg nem volt, pontosabban szóbeli megállapodás, de aláírni nem kellett semmit.
Rákérdeztünk, hogy miért lettünk lefokozva aranyról, csomagváltás miatt, de erre is csak annyit tudott mondani, hogy hát ez sok mindentől függ, meg hogy mennyi pont kell hozzá.
Btw, e-pack-es előfizetés esetén le lehet valahogy kérdezni, az adott havi számla részleteit?
Let's begin, de gozaimasu!
-
legenda
válasz lord.lakli #48158 üzenetére
néha!
napokon belül volt ott készleten - nem csak a honlap szerint, hanem valósan is - adott típusú és színű készülék, meg is lett vásárolva!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Soulfly842 #48140 üzenetére
igaz, még tavaszi történet, de a épp a westend city centerben tartózkodtam, mobiltelefonon ránéztem a honlapra, hogy egy adott típusú telefon van készleten ott, vagy mennem kell máshová, azt jelezte, hogy elérhető adott üzletközpont t-pont üzletében, irány be, sorszám, kivár, ügyintézőhöz jutás, vásárlási szándék közlése, mire mondja, hogy olyan készülék nincs náluk jelenleg!
mutatom neki a telefonomon, hogy a honlap szerint van, mire mondja, hogy már előző nap sem volt, de jelzi a problémát az illetékes irányába.
nem mondom, hogy sok ilyen van, jellemzően az ellenkezője igaz, de néha becsúszik hiba is a rendszerbe...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Ezt most tényleg jól látom az üzletitelekom oldalon, hogy úgy adják a notikat részletre, hogy nem kell mellé netet venni? Szóval mondom, hogy jaóegészséget a tekintetes asszonnak a bótba', vinném 24 havi kamatymentesre zérus befizetéssel a hardvert?
-
taip
senior tag
válasz polonic #48143 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy ha az egyiken megy a net (márpedig az folyton aktív, legfeljebb nincs nagy forgalmazás), akkor a másik ne lenne elérhető. Nem teszteltem, de szerintem nem gond.
Nekem is a magán meg a céges van egy készülékben, ugyanúgy különböző szolgáltatóktól, szerintem nem fizetek az átirányításért, a foglalt jelzés ingyen van.
Magát a beállítást a készülék tudja szoftverből Smart Dual SIM néven.De nem akarok senki rábeszélni, lehet hogy ez készülékfüggő vagy oprendszerfüggő. Nekem jó ahogy van.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch