- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Vigneau #41931 üzenetére
Én úgy vettem az RTX 3060 12GB-os kártyámat. Vadi új bontatlan volt, az ára is jó volt, (több ezer plusszsos eladótól) de elmondta, hogy nulla gari van rá. Abból indultam ki, hogy egy vadi új kártya feltehetepleg nem lesz rossz, egyhamar elromlani sem fog, és mindennap ajándék vele.
Azóta eltelt jóval több mint 2 év, és továbbra is hibátlanremélem sokéig szolgál még.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau #41957 üzenetére
Nem, Thingiverse-n találtam, a tervezésbe nem folytam bele még, pedig érdekelne.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Tudjátok, akinek majomra telik, annak banánra is fussa...
Most volt automata váltó nagyfelújítás.....Nem is akarok róla beszélni...Ma nyomtattam bal oldali visszapillantó állító kart.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
Az tuti. Már inkább az öreg 4 kerekűre költögetek vga helyett pl első lengőkar csere volt. Kellett új akksi, az is 30k-ba fájt. Most a két 2 első stabpálca lesz cserés, meg jön az olajcsere... És van 2 hólyagosodás amit le kéne fényeztetnem mielőtt komolyabban nekiindulna a rohadás.
-
smiti
veterán
B@x@ meg, megöregedtetek!
-
Vigneau
félisten
Ti vennétek relatíve jó áron vadi új VGA-t gari nélkül?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #41913 üzenetére
Ááá, +10 foknál hidegebbet még nem mértem ott (most +13 van éppen). De ugye ez a -1-en van a föld alatt.
Közben már betáraztam az olajcseréhez a cuccokból. Két első stabpálca is cserés, azokból erősített kivitelt vettem (Meyle HD). Abba a korba ért a gép amikor már azért jönnek elő az apróságok. Legutóbb ugye 2 első lengőkert kellett cserélni (igazából elég lett volna a szilentet de a szerelőm nem présel így kompletten lett cserélve).
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Ma már keményen ráncoltam a szemöldököm erre amikor eszembe jutott, hogy talán drivert kéne frissíteni
-
KROK640
nagyúr
Nem tudom melyik szimulátor, de annak nincs nagy gépigénye. Amikor a szomszédom megvette a GTX460-ból hamisított GTX1660S 6GB-osnak mondott kártyát, az egyetlen játék ami nem dobálta ki az asztalra a kamion szimulátor volt.
-
KROK640
nagyúr
Emlékszem, mikor a cripto láz miatt én is a GTX950 2GB-ra voltam kényszerülve, akkor nézegettem, hogy azért sok jó játék van ami azon is megy
Ettől függetlenül örülök neki, hogy most a friss Marvel Spiderman 2 -t (amit 2023 januárja óta vártam) maximum grafikán tolhatom 60FPS mellettde még raytracingel DLSS nélkül is 30-45FPS.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
KROK640 #41901 üzenetére
Áá, van pár régi játék amit még nem végeztem ki és még fut a gépemen. Most éppen a Dragons Dogma 1-et tolom. Kritikák annyira nem voltak érte oda (leglaábbis amit olvastam róla) de nekem tetszik. Nincs benne túl sok uncsi párbeszéd, a terep is elég változatos és a küldetések sem túl bonyolultak. Ha ezzel végeztem akkor ott Kingdom Come Deliveranc ami még talán eldöcög (GTX660 a minimum neki nekem meg 670 van).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- Alkoholista nevelde
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest