Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Hát nem feltétlenül... A GTX950 2GB-al anno én is 1680-on játszogattam, és úgyis volt sok minden ami nem indult el vagy kidobált az asztalra

Egyébként nekem is van ilyen tarcsi kártyám, az RX470 4GB kölcsön van adva, a GTX960 2GB és a RX570 8GB a haswelles konfighoz van, a GTX 950-et meg én is megtartottam, érzelmi okokból (az eddigi legtovább szolgált VGA-m volt, és ma már semmi ára sem lenne).
-
KROK640
nagyúr
Micsoda?
A 3060?? Az van a gépemben, 50-60 fokon szokott járni egy full zárt gépházban, nulla légáramlás mellett, normál léghűtővel. Jelen pillanatban 51 fokos.Nem 3080(Ti) lesz az esetleg? Mert van 3080-asom na az már tényleg brutál hőt tud termelni. Abból is kétféle van a 10 meg a 12GB-os

-
KROK640
nagyúr
Na, akkor neked sem ismeretlen. Nekem voltak olyan játékok amik a pálya közepén vagy elején már kidobtak. Visszatöltöttem haladtam vele 10 métert és megint asztal. De volt olyan is ami tengernyi töltés után mikor megjelent volna a pálya akkor asztal ...
Hát az nem mai, de igen, az simán megy 670-en.
Van egy régi gépem (most éppen : Z-s lap, I3 4170, 16GB DDR3, RX570 8GB, 120GB SSD, 1TB HDD) amolyan Win 7-es retro gép, azzal el merek merészkedni akár 2020-as címekig is, igaz a viszonylag jó VGA miatt. Amíg a GTX960 2GB volt benne, addig azért sokkal rosszabb volt a helyzet. Egyébként a a durva, hogy a 8GB-os RX570 Win 7 alá nem is túlzás, hiszen 2017-2018 fele már voltak ilyen kártyák a usereknél, és a késő Win 7-hez már dukálnak is. (én személy szerint Win 7-et 2009 és 2021 közöt használtam, ezzel a legtovább használt oprendszerem volt).
-
eszakas
őstag
-
KROK640
nagyúr
Szerintem úgy, ahogy nekem sokminden a GTX950 2GB-al ment :
Ha el is indult akkor ULQ (Ultra Low Quality) grafikával, amitől úgy nézett ki a játék mintha 2007-2008 körüli lenne, és megvan a 30-40FPS vagy több is. Vagy relative szép volt, és nem volt meg átlagban a 24 FPS sem, és kidobált az asztalra gyakran. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
KROK640
üzenetére
Sehogy. Most köhögtem ki a adót. Ja meg vettem 5 liter motorolajat, mert az Iráni hepaj miatt kilőtt az ára annak is eléggé.
Jöhet majd a műszaki meg a lengéscsillapító csere (plusz ugye akkor futóműállítás is kell). Meg vmi nyaralás is kéne... Szóval nagyon hátul van a listámon a vga. Nem is nagyon van időm gémelni, hátul is marad a prio listán még egy jó darabig.
-
Vigneau
félisten
Csendes és egyelőre nem melegszik. Viszont az első tulaj nem bánt kesztyűs kézzel a tápkábelekkel. Nem tudom, mit csinált velük, de nekem nem rojtosodtak ki eddig. Az övé meg tiszta bolyh...
Úriember módjára csak a tápokat cseréltem a Jonsbo C6-ban, a kábelek bent maradtak.
-
Vigneau
félisten
Kis hétvégi szösszenet. Két szoli közben nálam a kormányváltás helyett a tápváltás volt az igazi apropó:
Érdekes, hogy az SF1000-nél a korai review-úk után már nem szürke, hanem fekete ventilátor lett beépítve és garimatricát sem találtam a tápon, az SF750-hez képest. Biztos 2nd hand forrás és nem mókolt táp.
Amennyiben valamelyikőtök tud jó - PH!-n - kívüli forrást Corsair Type-5 tápkábelekre, ne tartsa magában.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Óvatosnak kell lenni.
Sok-sok éve a Balatonon dolgoztam egy szezont, és érintőképernyős pénztárgépek voltak. És ahogy a legyek rászálltak a képernyőre, úgy random téeleket is beütöttek a gépbe,és ha nem vette, észre, akkor simán felszámoltam ki nem adott tételeket is a vendégeknek. Mikor szóltam a főnöknek, hogy ez így nagyon gáz akkor azt mondta, hogy : "óóó a legtöbb ember észre sem veszi, ha meg mégis, akkor majd elnézést kérsz, és visszaadod neki a plusz pénzt". Na ehhez nekem nem volt bőr a képemen...
Nem melleslelg ez a főnök volt az is, aki simán behúzta a borravalóját mindenkinek, és egy fillért sem adott az alkalmazottaknak, mondván a mi borravalónk szerinte őt illette. Első nap 16 ezret buktam így (akkor 1 napi fizetésem 12 órában 5000ft volt), na másnaptól kezdve valahogy sose volt több a borravalóm 7-8 ezernél (a másik 7-8 ezret meg eltettem). Mert amúgy ha stimmeltek a számok a kasszában, akkor fel volt háborodva, hogy márpedig többletnek kell lennie, mert tuti kapsz jattot, és az neki jár.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Vigneau
üzenetére
Az szép!
Nekem egyszer (tavaly) vendéglátó helyen sikerült úgy járni, hogy kártyával próbáltam fizetni, de nem ment. Aztán sokadik próbálkozásra elfogadta. Másnap vettem észre, hogy 2× vonta le

Mikor legkötzelebb arra jártam, és megemlítettem a személyzetnekm, akkor nagyon udvariasan a tudtomra adták, hogy így jártam. -
Vigneau
félisten
Tankolás után fizettem volna kártyával, de több próbálkozás után sem ment. Azt mondták, hogy rossz a jelek szerint a terminál/kártya kapcsolat, fizessek kp-val. Megtettem, elmentem.
Több hónap múlva jön egy levél, miszerint ekkor itt és itt tankoltam, de hátralékom van a bank felé. Mondom, mifene, hiszen kp-ban fizettem. Ahá, nem én vagyok az egyetlen a jelek szerint, más is panaszkodott - mondta nekem a telefonos ügyfélszolgálat.
A tanácsára írtam egy levelet, ami alapján végül elengedték a nem létező tartozásom. Mint kiderült, az aznapi kp-s bevétel a kutasok zsebébe ment, próbálták a banki hibát kihasználni...
-
smiti
veterán

-
KROK640
nagyúr
válasz
eszakas
üzenetére
jah.
nekem valahogy az sosem volt nagy business, általában a töredékét kerestem annak amit az osztálytársaim. Aztán teljesen más irányt vett nekem a locsolkodás napja (a kiszemelt csajhoz mentem csak, később esteleg a kötelező köröket is letudtam). Aztán sok éve (2000-es évek vége) már nem járok sehová. -
Vigneau
félisten
Közben a Húsvéti Nyuszi tojt nekem egy Corsair SF1000 2024-et. Számomra alkalmi vétel, nem tudtam neki ellenállni.
-
Sdi
addikt
Boldog húsvéti ünnepelt kívánok, mindenkinek.
-
KROK640
nagyúr
Akkor Boldog nyulat
mindegy kinekmindenkinek
-
Vigneau
félisten
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! 🐰
Ma este megint én vigyázok az álmotokra.
-
KROK640
nagyúr
Legalább megspórolod a monitor cserét. Nekem FHD 144HZ-es van, de 60Hz-en használom, így elég az RTX3060 12GB, 144Hz-en már be kéne rakjam a 3080-ast vagy az 5070 12GB-ost. De azokhoz meg be kéne akkor rakni az RM750-es Corsairt is, az 550-es helyére, de ez meg olyan szépen színesen világít

Lyó vanez' így ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!

- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 3060?? Az van a gépemben, 50-60 fokon szokott járni egy full zárt gépházban, nulla légáramlás mellett, normál léghűtővel. Jelen pillanatban 51 fokos.

Így már azért jobb.

Érdekes, hogy az SF1000-nél a korai review-úk után már nem szürke, hanem fekete ventilátor lett beépítve és garimatricát sem találtam a tápon, az SF750-hez képest. Biztos 2nd hand forrás és nem mókolt táp.
És gondolták az alkalmazottak, hogy nem fog kiderülni?! Lükék.