Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski #40077 üzenetére
Egy ido utan kemeny grind fest. Az elejennjo, de utana unalmassa valik. Pre-lunch, igy varhato hogy fog meg javulni.
-
MikeWazowski
veterán
Egész jó game lett: [mo.co]
Elvileg csak a kozmetikára lehet költeni, tehát nem p2w. -
MikeWazowski
veterán
Én most ezen a játékon gondolkozok. Valaki megvette, van tapasztalat már?
[Songs of Conquest Mobile] -
Zolix777
friss újonc
Ha valaki szerette és szereti az eRepublik féle böngészős/appos politikai, gazdasági, katonai MMO-kat, akkor itt egy teljesen új, amelyben gyorsan lehet fejlődni és nincs akkora különbségek a régiek és az újak között.
A játék rendkívül új így a közösségek is kicsik, mi magyarok is elég kevesen vagyunk 🙂
https://eclesiar.com/referal/7922 -
baal-amiga
senior tag
Legend of Keepers 595 JMF.
-
tonnni7
tag
Sziasztok! Nem működik a Netflixes Farming Simulator, indulás után nagy fekete képernyő. Új a telefon (S25), valakinek esetleg van valami ötlete, mi lehet a probléma?
-
fabokf
tag
válasz
baal-amiga #40066 üzenetére
Igen, ezt tapasztaltam...2 kisebb játékkal néztem meg, mindkettő ajvékolt, h régebbi Android alá lettek írva és nem garantált a futásuk de végül működtek...majd ha hosszabban szabira megyek, nekiállok őket végigtesztelni mobilon
-
fabokf
tag
válasz
Dilikutya #40061 üzenetére
Nem mondom, hogy nem sajnálom de itt asszem kevesebb cuccot huztam be a regi szép időkben, mint pl.a Humble Bundle féle mobil appban...a HB megszűntette a támogatásat és noha a Galaxy Tab S4-emen meg fut az utolsó verziója (telóra már felrakhatatlan, el sem indult 2 éve), a letöltő szerver nem él, így 37 játék (közte 2 Shadowrun, a KOTOR1, és az első két Tomb Raider), 80 zenei album és 26 ekönyv mehetett a levesbe....és eddig nem találtam módot arra, hogy megkerülhető legyen
legalább a két Kotor az Epic Store appból behúzva gond nélkül elindul....és ha picit is mákom van, továbbra is van natív kontrollertámogatásuk, így mobilon, kontrollerrel simán futni fognak és nem kell érintőképernyőn szórakozni velük (tabon toltam így, mert az első részt anno bagóért megvettem Play áruházban is, és kontrollerrel jobb, mint tapicskolva
)
-
Dilikutya
félisten
Ennyi volt az androidon az Amazon App Store:
-
dionaea
őstag
Én formázgatom,gépet,telótLehet felesleges de szerintem nem az de ez egy másik topic inkább a játékokról írjunk.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski #40050 üzenetére
A cache fájlok semmit sem lassítanak, és ha akarod, a lemezkarbantartó le is törli őket.
A kettő meg nem ugyanaz, mert a factory reset az oprendszert állítja vissza gyári állapotra. Formázásnál meg legyalulsz mindent, lehet újratelepíteni.
Már az SSD előtt sem kellett újratelepíteni. A Windows 7-em megélt 3 alaplapcserét, egy CPU-t, 2 videókártyát, meg sorban az upgrade-eket 8-ra, 8.1-re, 10-re. Végül amikor SSD-t is vettem, újratelepítettem, de igazából klónozhattam is volna. -
válasz
MikeWazowski #40044 üzenetére
Már rég vége annak a korszaknak. Én az elmúlt 5 évben háromszor cseréltem procit a gépemben, VGA-t vagy ötször, és mivel Intel-ről AMD-re áttérés is volt ebben az időszakban, még alaplapcsere is történt. Azóta sincs baja a windowsnak, tökéletesen működik, ugyanaz az installált példány (és a játékok is). Androidnál is felesleges, bár tény, hogy ott 2 évnél tovább egy mobil sem bírja nálam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ez egy hatalmas baromság.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
MikeWazowski #40050 üzenetére
egyébként ami a telefonnál FR, az csont ugyan az mint PC-n a format c:...
Nekem speciel egy factory reset után sem kellett Androidot telepítenem
-
Bajgunar
senior tag
Temp mappát amúgy sem árt hetente legalább egyszer kiüríteni. Vagy manual, vagy teljesen tökéletes erre az ingyenes ccleaner is. Az meg még a registry-t is kipucolja. És semennyi lassulás nem lesz.
-
Golden9
veterán
Egy hónapig ingyenes a
STAR WARS Knights of the Old Republic
és a
STAR WARS Knights of the Old Republic II - The Sith Lords. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Maxtreme #40047 üzenetére
Simán lehet h igazad van. Csak a sok win frissítés, meg driverek stb. annyi cache fájlt meg szemetet tudnak maguk után hagyni, h belassulhat ezek miatt a gép. Az igaz mondjuk, h ez talán az SSD előtti időszakra szólt.
A nagy cégek egyébként bérlik a gépeket általában és 3-4 évente cserélik őket. Legalábbis én is ilyen helyen dolgozok, meg sok ismerősöm is. Tehát nem kell a rendszergazda hozzá..pietrrr - egyébként ami a telefonnál FR, az csont ugyan az mint PC-n a format c:...
-
sto1911
veterán
SW KOTOR 1-2 ingyenes az Epic appban.
-
interstate76
addikt
válasz
Maxtreme #40047 üzenetére
Egyetértek. Most épp a 3. vagy a 4. laptopban használom ugyanazt a win 10 installt tartalmazó ssd-t, amit mindig kiszerelek a gépemből, ha eladom. Több éves és több gépet megjárt, gond nélkül. Amikor új eszközbe pakolom, akkor - a szükséges driverek installját követően - csinálok róla egy biztonsági mentést, és részemről ennyi a windows-karbantartás.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Szerintem manapság már egyiket sem kell, de főleg a pc-t az SSD korában. Gondolj bele ha ez így lenne egy több 1000 terminálos melóhelyen sztem a rendszergazda(ák) kissé befonná a haját
Én pl az előző gépemre (i7 6700k, és ujonnan vettem a cput szal nem most volt) a megvételkor pakoltam fel a win10-et, és tavaly cseréltem le a vasat. Egészen addig az a win10 futott rajt amit első nap felpakoltam
Soha nem volt lassú, illetve nem művelt semmiféle fura anomáliát.
A régi xp-s gépeket viszont anno valóban érdemes volt 1-1.5 évente újrahúzni mert az be tudott lassulni. -
pietrrr
aktív tag
válasz
Na de a
szerintem
en kívül van egyéb érv is?
Hogyan tesz jót? Én a pcmet sem formáztam ezer éve, ennek ellenére pöpecül üzemel.
Valamint a factory reset és a formázás azért szerintem eléggé külön történetek. -
válasz
Narxis #40040 üzenetére
Nekem közvetlen iOS Store keresés Quell+, Quell Memento+ és Quell Zen+ dob fel letölthetőként.
Nem tudom külsőleg keresve (mondjuk ugye Droid böngészőben) ugyanezeket dobja-e ki találatnak, ha esetleg van rá igény szívesen megnézegetek még játékokat, ha valaki összegyűjt címeket, amik Droid-on már nem érhetőek el Play Store-ban.Bár kb lényegtelen lehet abból a szempontból, hogy ha pl iOS felé billenne pozitívan a mérleg, csak emiatt ugye úgysem váltanának sokan platformot.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Narxis #40040 üzenetére
Van, amit a GOG-on nem kapsz meg. PC-n akkor szokott gond lenni, ha valami olyan fos van a programban, amit később megszüntetnek, de a játékból nem távolítják el. Sok GfWL játék ezért tűnt el, mert nem peccselték ki belőle, bár ha megvetted, ugyanúgy letölthető.
Androidon nekem úgy rémlik, megvan minden, amiért valaha pénzt adtam (nincs sok ilyen, az is ilyen 100-200 forintok), max nem tudom még telepíteni se. Így nem is tudni, hogy valójában működne-e. Amazon-on is vannak játékok 10+ évvel ezelőttről, egy részük gond nélkül megy. Ami nem, ott pl. akkor jön a gebasz, amikor telepítés után a program még külső szerverről töltene le adatot. -
válasz
fery02 #40037 üzenetére
A Quell-re rákeresve ott van iOS store-ban(2020-ban frissült utoljára) de lehet nem telepíthető a legújabb rendszerre bár az fura lenne mert pont iPhone az ahol nagyon sokáig megkapják a rendszerfrissítéseket a régebbi készülékek is. Amúgy ez az egész csak azt erősíti meg, hogy nem birtoklod hanem bérled a szoftvert. Tulajdonképpen nem elvették amit megvettem hanem megszüntették a bérleti jogom. Sajnos erről nagyon kevés szó esik pedig a Steam is tisztázta, hogy a játék nem a tied hanem bérled. A GOG viszont szintén tisztázta, hogy náluk birtoklod a játékot nem pedig bérled. Csak a GOG-ból vennék játékot ha vásárolnék manapság.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
pietrrr #40036 üzenetére
Sok játékkal volt már dolgom, amik csak 1 főverziót bírtak ki (Jade Empire, Fahrenheit), de a leggázabb a Shadwrun Returns (és Dragonfall) voltak, amiket egyik reggelre egy push üzenetet hagyva magától törölt a play áruház
Aztán ráírtam a fejlesztőre és valami gdpr dolog miatt történt, de ők már nem foglalkoztak vele, mert csak pár darabot adtak el, viszont felajánlották, hogy visszautalják a vételárat (nem éltem vele).
-
Dilikutya
félisten
válasz
pietrrr #40034 üzenetére
Igazán nincs alapja, ez még ilyen régi beidegződés lehet sokaknál. Nekem ebből a korból nincs tapasztalatom, az első androidos telóm főverziót sosem lépett, utána az A5 2017-nél pedig semmi gond nem volt. S20FE-nél végképp nem. Az S24 Ultráról nem tudok nyilatkozni, a dobozból kiszedve ment rá egyből a frissítés, miután a Smart Switch mindent átmásolt, amit gondolt. Néhány játék, ami ősidők óta volt hordozva, nem települt vissza, régi Angry Birds-ök, amik már a Play-en évek óta nem is elérhetők.
-
válasz
Narxis #40033 üzenetére
Kíváncsi lennék ugyanilyen tapasztalatokra valakitől iOS vonalról is, mert én ugyan nem játszogatok mindenfélével, hanem szinte állandó játékaim vannak csupán, de annál a pár játéknál évek óta nem tapasztalok problémákat.
Jó, annál a “pár játéknál” alatt konkrétan két játékot kell érteni hosszú ideje (Beach Buggy Racing 2 és Rally Fury).
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Narxis #40035 üzenetére
Marad a retyón való gémelés szintjén az egész.
Igen, sajnos nekem is ez az alapvető tapasztalatomamik már eltűntek Play Store-ból
Ez meg konkrétan felháborító, hogy fizetsz érte, majd utána egyszer csak azt mondják, hogy ennyi volt.hullámokban érkeztek az értesítések
Ilyen régebben nekem is előfordult, de nálam app uninstall-reinstall ezeket szinte mindig megoldotta - volt, hogy motorola-féle android szinten volt probléma, és pont a főverzió-frissítés oldotta meg. -
válasz
pietrrr #40034 üzenetére
Ez nem fétis, nekem pl. hullámokban érkeztek az értesítések valamiért, egyszerre kaptam mindig 5-8 értesítést a frissítés után, factory reset után ez megszűnt, én nem mondom, hogy muszáj de ha bármi nem tetszik akkor érdemes lehet. Így legalább kiszortíroztam néhány felesleges, már nem működő appot is amit valamiért simán visszatelepít a Google mentésből. Volt egy apk gyűjteményem is olyan appokból amik már eltűntek Play Store-ból, ezeket is töröltem mert hiába tudom telepíteni ha nem működnek vagy nem jól működnek.
Amúgy az akkumulátor teljesítménye se tetszett de sajnos ez nem javult, de legalább tudom, hogy nem nálam van a hiba.
Alapvetően azért írtam ezt le, hogy ne költse senki feleslegesen pénzét, ha mindenképp handheld kell akkor vannak sokkal jobb megoldások mint az android. A Google ugyanúgy magára hagyta az androidot ilyen szempontból mint a Stadia-t. Marad a retyón való gémelés szintjén az egész.
-
Ez döbbenet gyerekek. Na jó azért túlzás de nem semmi, hogy mennyi játék válik 1 év alatt inkompatibilissé Androidon. Amikor Android 14-re frissítettem a telóm, csináltam egy gyári visszaállítást, hogy biztos ami biztos minden rendben legyen, most android 15-re frissítés után megint megcsináltam viszont több játék nem működik amit backup-ból visszatöltött. A Teljes Quell sorozatot megvettem de csak a Quell Zen-t telepítette, megnéztem a vásárlási előzményeket és ott se találtam, tehát valahogy teljesen eltűnt a Play Store-ról, a Quell Memento-ért különösen kár, nagyon tetszett a hangulata. Úgy láttam iOS-en is 2020-ban frissült utoljára a sima Quell de ott még fent van, azért 5 év alatt 1 frissítést nem tudott kiadni a fejlesztő azért nem semmi és kb. a felénél voltam de úgy emlékszem cloud save se volt szóval hiába töltöm le valahonnan az apk-t elölről kell kezdenem. Bár rég játszottam de kiderült, hogy a Rocket League-hez most már telepíteni kell az Epic androidos kliensét mert valamit visszatöltött Play Store-ból de kiderült, hogy az egy régi változat és belépve a játékba azt írja addig nem játszhatok online amíg nem frissítek. Miért nem egyből azt írja, hogy kötelező Epic klienséből letölteni a játékot? Először azt hittem csak valamiért nem frissült, aztán guglizva akadtam rá a hírre, hogy valamikor tavaly meglépték ezt. Én nem szórakozok extra kliensekkel szóval töröltem az egészet, szerencsére nem költöttem rá egy fillért se.
A Rayman Fiesta Run úgy tudom már régóta nem támogatott mégis visszatöltötte de mivel a teljes data fájl hiányzik így gyakorlatilag nem működik és a szervert is lekapcsolták ahonnan letöltötte, root nélkül amúgy se tudnám visszatenni ha letölteném máshonnan.
A Plants vs. Zombies úgy tudom frissül a mai napig de továbbra sincs cloud save így már harmadjára kezdem újra... amíg rootolt volt a telóm nem érdekelt melyik játéknak van cloud save funkciója mert SwiftBackup-pal volt mentésem mindenről, sajnos már nem rootolgatok. Szóval a lényeg, hogy így vegyen bárki is bármit a Play Store-on, vagy kijátszod a hamar ha olyan játék vagy felkészülsz rá, hogy bármikor inkompatibilis lehet. -
icemad
nagyúr
válasz
Narxis #40029 üzenetére
Semmi ilyesmiről nincs szó. Szerintem ő értette, hogy mire célzok.
Egyébként playpassban most láttam a Beholder című játékot. Ez elég jól bemutatja Orwell - 1984 című regényében leírt világot. Lényegében abban játszódik. Nagyon érdekes kalandjáték, többféle befejezéssel, ajánlom a műfaj és a regény kedvelőinek. Angol nyelv megértése viszont kell hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker #40024 üzenetére
Ejj... vadász, vadász, te sz*pni jársz ide...
(elfelejtetted mi volt karácsony előtt?
)
-
Azért tudnak lenni problémáitok!
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #40021 üzenetére
Akkor nem értem mi a gond. Tolmácsot kérek!
Nálam eredeti ára 1299 és akciósan 499. Ha most az egy négyest vegyek le belőle azt jelenti, hogy nálad 499 a teljes ára és 99 az akciós akkor szeretnék hozzád költözni
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #40018 üzenetére
Igen, de a negyedik része kerül 499-be
-
kp78
addikt
válasz
MikeWazowski #40018 üzenetére
Ő a 4. részt ajánlotta, ami 499.- Ft
-
icemad
nagyúr
válasz
alex devil #40015 üzenetére
A hivatalos Google cucc nem jó? Én nem próbáltam még.
[link] -
sto1911
veterán
Streets of Rage 4 499HUF
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
bocsi,
Melyik emulátort ajánlanátok a Sim City Buildit játékhoz? (Dell Inspiron 24 5410 All in One, i3 proci) -
válasz
baal-amiga #40012 üzenetére
Igen, el is felejtettem, hogy Eternals Embers-en kívül megvettem a DLC-ket.
-
válasz
MikeWazowski #40002 üzenetére
Akkor meg rohadjon meg a Google Play, azért nem töltöttem le új telómra mert nem volt kedvem újrakezdeni...ott meg úgy láttam, hogy nem írja, hogy lenne cloud save.
-
nagyvakond
csendes tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz
baal-amiga #40008 üzenetére
Meg volt azért pár bug, amiket szépen javítgattak. Pl. első dlc cerberus boss. Annó csúcs telón is akadt mint az atom ott, kis idő után javították is. Szerintem rendbe tették nagyon a játékot és sok szár óra tartalom van benne.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
WhiteWalker #40006 üzenetére
Én tableten tolom érintőn. Remek az irányítás. Jó fejek egyébként, mert korábbi verziókhoz a kiegészítők dlc-ként megvásárolhatók.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #40006 üzenetére
Szerintem simán játszható. Max kérsz refundot, 2 óra alatt eldől.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #40005 üzenetére
Köszönöm
Mennyire gázos érintő kijelzővel játszani?
(Controller van otthon , de ugyebár az nincs mindig kéznél) -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #40004 üzenetére
Ultimate már tartalmazza a Eternal Embers dlc-t is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #39999 üzenetére
Megjelenés napján megvettem. Ezzel éveket el lehet játszani. Amennyi tartalom van benne.... simán megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Politikai mémek
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire RX9070XT Nitro+ alza 3év gari
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest