-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz peugeotmate #118317 üzenetére
A beágyazott videók fogyasztják a keretet.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
hurenzon
senior tag
válasz peugeotmate #64565 üzenetére
Tudtommal már csak like s re lehet hosszabbítani.
-
Zeki
nagyúr
válasz peugeotmate #64441 üzenetére
Kipróbálod.
-
veterán
válasz peugeotmate #64436 üzenetére
Szia!
Díjcsomagtól függ. Ez a táblázat tartalmazza az információt.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Zeki
nagyúr
válasz peugeotmate #64436 üzenetére
Hang megy, video nem ( viber)
-
legenda
válasz peugeotmate #48524 üzenetére
szia,
igen.
janeszgol; jellemzően azonos. milyen típusú telefonról van szó?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz peugeotmate #48200 üzenetére
Én nem tudok olyanról, hogy lenne netes követés, ha telemaxba viszik, akkor a telemax honlapján van követési lehetőség. Ha a Telekom szervizeli, akkor be kell menni és megkérdezni, vagy telefonon, ha eléred őket.
Ja és a Telekom is van, hogy elfelejt SMS-t küldeni...
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz peugeotmate #47316 üzenetére
Próbáltad inkognitó módban?
-
addikt
-
A@ron
tag
válasz peugeotmate #47293 üzenetére
csak a szokásos
-
Akve
tag
válasz peugeotmate #47293 üzenetére
Sza! Én be tudtam lépni, szerintem jó már az oldal.
Élek és élni hagyok.
-
tomy86
addikt
válasz peugeotmate #43551 üzenetére
"negyed órán át keresték"
Le se írom, hogy mekkora "élmény" volt mire végre megkaptam a rendelt terméket. Pedig nem a szervizes fiókjában volt, hanem a raktárban csak cikkszám alapján nem ment a beazonosítás. És még csak nem is T partnernél voltam. -
lord.lakli
őstag
válasz peugeotmate #43521 üzenetére
Én is így jártam. Utolsó pillanatban felhívtam 1430-at és ott mondták, hogy lassan már küldik is vissza. Na mondom ez szép. Másnap átvettem, erre jött egymás után kettő e-mail: "termék kiszállítva, átvehető", majd a másodikban, hogy köszönik a vásárlást. Így szeretünk téged T-mobile.
-
tomy86
addikt
Abszolút nincs kizárva, hogy náluk ezt jelenti.
Nemrég rendeltem én is webshopból, olyan T-pontos átvétellel, ahol volt készleten, tehát sehova sem kellett szállítaniuk. Első mailben (közvetlenül a rendelés után) az szerepelt a rendelés állapotánál, hogy "Átvehető 2014.04.18-ig". Másnap jött egy újabb mail (addigra már elhoztam a cuccot) amiben az szerepelt rendelési állapotnál, hogy "Szállításra vár". Ismétlem az adott T-pontban eleve volt raktárkészleten a termékből, tehát nem volt szállítás sehova. -
djculture
félisten
Ami ott van kiirva arra ne alapozz szerintem, nekem a mittómén' hány fél év óta itt lévő pendrive amit még kuponnal rendeltünk is szállitás státuszú. Legjobb ha odatelefonálsz az adott t-pontba hogy megjött e már, de szerintem már rég ott pihen
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz peugeotmate #43519 üzenetére
Nem nagyon értem a dologot gondolom már rég ott pihen a polcon a t-pontba ahova átrendelted csak illene esetleg akkor bemenni is érte... Tpontból nem fognak rádszólni ha erre vágysz ..
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
válasz peugeotmate #43117 üzenetére
Köszönöm, engem csak a havi 100 órás limit érdekel, mert a mostani 3 órával elmehetek a sunyiba.
-
Zjunior
veterán
válasz peugeotmate #42907 üzenetére
Ez engem is érdekelne, h hol lehet megnézni.
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #42685 üzenetére
Az benne volt a levélben, hogy testvéred külföldön van?
korcsillio
Ha minden más feltétel adott a Palettához...dobostorta
Próbáld ki NetPlusz S-sel, hátha a 150 + 200 MB is elég lesz.St3ven
Tuti hogy nem terhelték ki aznapra mindkettőt.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #42524 üzenetére
Nem fejteném ki a véleményem ama felvetésedről, hogy az ügyintézők minden alkalommal ellenőrizzék a Like jogosultságot, ha jön egy ilyen ügyfél, ellenben van alternatív megoldás a külföldön lévő hallgatók számára, ennek részleteiről érdeklődj a 1430-on.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz peugeotmate #42520 üzenetére
Elég furcsa ez a stílus...
Mikor aláírtátok a szerződést a Telekom megmondta világosan, hogy be kell mutatni a lejárat előtt a diákot és figyelj rá mert előzetes értesítés nélkül áttehet másik csomagba, ha nincs érvényes bemutatott diák.
Ezt ti vállaltátok annak idején, hogy lejárat előtt bemutatjátok a diákot, de a Telekom törődik Veletek és azért 21 nappal a lejárat előtt szólt, hogy ha elfelejtetted volna mutasd be!Az kell, hogy jó feltételekkel olcsón telefonálj, de hogy szerződéskötés után rászánj 10 percet és egy gmail fiókban beállítsd az SMS értesítést és felvegyél 1-2 naptár bejegyzést, hogy szóljon lejárat előtt eszedbe se jut. De a szolgáltató szemét, hogy 1 értesítést azért küld 21 nappal előtte...
És a T-Pontban az ügyintéző is szemét, hogy beállított neked 1 kedvezményt, amit online te is megtehetnél, és szemét azért is mert nem kutakodott a szerződésedben...
Persze te nem vagy hibás, hogy egy szerződést nem vettél komolyan... -
legenda
lehet, hogy külön nem is nézik alapban - csak külön előfizetői kérésre -, és csak a rendszer vizsgálja és küld ki értesítést, meg aztán maguktól nem is biztos, hogy feszegetik a dolgot az ügyfélszolgálatosok, nem tudhatják, hogy ki akar/tud hosszabbítani, meg ki nem.
30 napon belül bármikor megcsinálják/megcsinálták volna a hosszabbítást, ha szól az érintett előfizető, hogy ilyen ügyintézési szándéka (is) van.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blueye
veterán
Vszínűleg rá se nézett az ügyintéző h már 30 napon belül vagytok és hosszabbítani kéne.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
a vonatkozó szabályozás szerint, a 2 év időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül hosszabbíthat az előfizető, így semmi jelentősége, hogy 60 nappal korábban mi történt...
-
313313
addikt
Nyilván nem érdeke a cégnek, hogy egy "régi", (talán lejárt) díjcsomagot újra kössön.
El tudom képzelni azt is, hogy ki van adva utasításba, hogy ne szóljanak...Vangelis: talán mert prémium rendszerbe kapják a fizujukat...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dptrsk
Topikgazda
válasz peugeotmate #42517 üzenetére
Hát szerintem a másolat nem lesz jó, ugye mikor megkötöttétek valami olyasmi feltétel volt hogy 60 nappal a lejárat előtt be lehet mutatni(ha jól tudom).
A te nevedre nem lehet átiratni, mivel nem engedélyezett az átírás Likenál azthiszem és ha lehetne is kéne hozzá a tesód is.Az ügyintéző azt csinálta amire kérted, beállított egy számot. Az meg se fordult a fejedben, hogy megkérdezd, hogy nem mutathatnátok-e be most a diákot... De legalább küldött SMS-t, nem tudom mi lett volna ha áttesznek Ecoba(a számlán apróbetűvel megírják szerintem, már 2-3 hóval előtte) és a kövi számlán egy hatalmas összeg szerepel
Egy bankba ha bemegyek se kínálja fel pénzbefizetésnél az ügyintéző, hogy szüntessem meg a számlát.
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #29234 üzenetére
A törlesztő részletek idő előtti befizetésétől a hűségidő még megmarad! Ugyan az lesz a helyzet, mintha egy összegben vette volna meg szerződéskötéskor 2 éves hűséggel. A hűség akkor szűnik meg idő előtt, ha kifizeti a kötbért.
-
djculture
félisten
válasz peugeotmate #29226 üzenetére
És ezt te hogyan tudod ellenőrizni? Sehogy.
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #29226 üzenetére
Igen, de van egy olyan érzésem (így látatlanban is), hogy több a kötbére, mint amennyiért eladná neked a telefont.
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #28708 üzenetére
Ez már kivitelezhetőbben hangzik. De nem Voda flottába akartál menni?
Dinter
Nem. Ha megkapod az üzenetet a Go!NapiNet napidíj levonásáról, akkor a szerint netezel, mert még vagy nem kaptad meg az ajándék 100 MB-ot (5 munkanapon belül aktiválják, ha ez letelt, telefonálj be és kérdezz rá) vagy már elhasználtad. Míg tart az ajándék keret, az fog fogyni, és a Go!NapiNet nem fog érvényesülni (SMS sem jön a levonásról), ugyanakkor szükség van a Go!NapiNet-re vagy más adatcsomagra, hogy az adatforgalom engedélyezett legyen (az ajándék keret csak egy keret, nem szolgáltatás). Az, hogy nem került levonásra a Go!NapiNet díja, egy általános promóció része (mely az aktiválást követő 180 napban automatikusan jár), de ekkor is csak az első 3 napidíj kerül elengedésre, a negyediktől csökkenni fog az egyenleged.Mr. Teddy
Nem. Egyrészt a Domino Web egy adatcsomag, tehát nem egy klasszikus értelemben vett díjcsomag, és csak a Domino NET díjcsomagos hívószámokra aktiválható, hangalapú díjcsomagokhoz nem. Ugyanakkor Domino NET díjcsomagba váltani vagy abból más hangalapú díjcsomagba váltani nem lehetséges.Más. Azon gondolkodom a részletfizetéses NMHH ügy kapcsán, hogy ha beleírják a részletfizetési megállapodásba, hogy ha nem fizeti az ügyfél a részletet, tiltják az előfizetést és a készüléket is (kvázi mint eddig is), akkor nem lett kipipálva ez az egész? Gyakorlatilag 2 éven belül kifutnának a "rizikós" részletfizetések, de aki a jövőben ilyen szándékkal vásárolna, az már meg lenne fogva.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz peugeotmate #28688 üzenetére
Ez így nem fog menni.
Egy még le nem járt hűséget tartalmazó szerződés "alatt" nem tudod "kicserélni" a számot, ráadásul telenorosra... Aztán meg pláne nem tudod az eredeti számot átvinni a Vodafone-hoz.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
W1
senior tag
válasz peugeotmate #27168 üzenetére
Az lehet gond, hogy vágós turbo sim miatt le lett vágva egy darab?
-
legenda
válasz peugeotmate #27074 üzenetére
ez már nem annyira egyértelmű, de ezzel úgysem a szolgáltatóval kell majd esetlegesen harcolni, mivel ők is küldik tovább a gyártói - központi - szervizbe, ott döntik el, hogy anyaghiba, természetes elhasználódás, külső - fizikai - behatás...stb.
Drótszamár; írd majd meg a fejleményt, kíváncsi leszek, bár egy eset alapján nem lehet majd általánosítani, mert területe...stb is válogathatja...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz peugeotmate #27072 üzenetére
szia,
a szolgáltató a gyártó által biztosított garanciát adja, a nokia szerviz pedig elfogadja a szolgáltatós jótállási jegyet, tehát viheted közvetlenül a gyártó szervizbe is!
-
BéHGT
senior tag
válasz peugeotmate #20519 üzenetére
A nettó havi számlaegyenleged után is kapsz pontokat 500Ft/10 pont azt hiszem. És 5 pontot adnak a betöltött évek után is.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #20475 üzenetére
Minden hónapban változik a hathavi pontszámod (hiszen egy hónap kiesik és egy új hónap pontszáma jön helyette). Viszont az arany szint elnyerésének évfordulójáig lemehetsz a kritikus hathavi pontszám (jelenleg 360) alá, nem veszted el a kiemeltséged. Ezt az üzenetet 2 hónappal az évforduló előtt szokták küldeni azoknak, akiknek vélhetőleg az évfordulóra nem lesz meg a kritikus pontszám, így elvesztenék az aktuális kiemeltséget (arany vagy platina).
Bici
Aktiválj Go!Net L vagy Fun díjcsomag esetén Net&Roll 200MB-ot.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz peugeotmate #20477 üzenetére
erre tippelek;
A Kártyabirtokos Kapcsolat kártyához és annak felhasználásához fűződő joga akkor is megszűnik, ha a Kapcsolat kártya kibocsátása utáni 12. hónapban illetve azt követően 12 havonta esedékes feltételvizsgálat alkalmával az előző 6 naptári hónap során a T-Mobile előfizetői szerződéséhez vagy T-Home egyéni és Telekom üzleti előfizetéshez kapcsolódóan kibocsátott havi Kapcsolat pont értékeinek összege nem érte el a programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget.
-
legenda
válasz peugeotmate #20475 üzenetére
itt minden szükséges információt megtalálsz; link
-
TheMarci
addikt
válasz peugeotmate #17971 üzenetére
dedike válaszát idézem:
"Igen. Ha Te hívod, neked az ingyen van a roaming díját a hívott fizeti. (Neked nem kell tudnod, hogy ő külföldön van.)"
Do You Dream?
-
djculture
félisten
válasz peugeotmate #16762 üzenetére
Kíváncsi leszek a prepaidra hogy fognak havi adót tenni.. Főleg ami még x hónapig érvényes pénz rajta nulla és csak azért van hogy hívható legyen pl egy céges cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Fityusz
tag
válasz peugeotmate #16598 üzenetére
Üdv!
Édesapám nevén lévő t-mobile hűségnyilatkozat 22.-én lejárt. Most szeretnénk kihozni egy új készüléket az ő nevére ugyebár. Édesapám jelenleg külföldön tartózkodik. Webshopba szeretném megrendelni a készüléket mivel 10.000 Ft-al jobban jönnék ki. Lehetséges e az hogy megrendelem és mikor kihozzák megmondom, hogy nem tartózkodik itthol és átveszem helyette. Vagy felfogják hívni előtte, hogy valós e a megrendelés ??? Ez így még okés is lenne csak mivel melózik nincs a nap 24 órájában nálla a telefon. Kivitelezhető lenne ez valahogy??
Várom véleményeiteket.
Köszönöm.Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
manchester85
veterán
válasz peugeotmate #16593 üzenetére
Attól még a csomaggal nem jársz rosszul. Mert más még jobban beszívja. Ha napi fél órát beszélek az érintett emberekkel, akkor az 2000ft-os többletköltség. Elég sok, de még így is megéri. Itt csak az nem jár rosszul, aki nem beszél, tehát a csomagon nincs mit bánnod.
i6 Silver
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #16475 üzenetére
Tovább fogsz tanulni? Vagy nem most érettségizel? Mert ha ősszel továbbtanulnál, akkor addig megpróbálhatnál pl. Domino Aktív díjcsomagot használni, utána váltani a saját diákoddal a saját nevedre.
A Domino szám most a neveden van? (ez viszonylag ritka egy 18 évesnél)
Mert ha igen, akkor ha együtt bementek üzletbe, egyben elvégezhető a Domino Felhasználó rögzítés és a Like-ra váltás. Ha más nevén van, akkor neki is ott kellene lennie vagy el kell kérni a Domino Előfizetői szerződést. Ha azt sem tudod kinek a nevén van, nővérednek be kell mutatnia üzletben a SIM-et, és 30 napon belül ha nem jelentkezik az eredeti Domino Előfizető, hogy megakadályozza, akkor nővéred végleges Felhasználó lesz, és mehet az átváltás.dedike
Elő/számlafizető módosítással illetve Domino Felhasználó rögzítéssel nem vész el az arany/platina szint.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz peugeotmate #16477 üzenetére
Annál mindenképpen kedvezőbb lesz számodra a Like!
Sajnos ezzel ki is merítetted a kedvezményeket, amiket Dominosként "élvezni" tudsz...
Reméljük jön majd valaki, aki megerősíti vagy megcáfolja, hogy átírás során megmarad-e az arany kiemeltségi szint!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz peugeotmate #16475 üzenetére
Szia!
Ha az ötezer forintot előre maghatározható T-s számok felé forgalmazod, akkor mindenképpen megéri!
Már Aranykártyás vagyok, ebből kifolyólag némi kedvezmény is jár.
Konkrétan mire gondolsz? Mert Domino esetében sokra nem mész vele, meg tudtommal átíráskor a kiemeltségi szint elvész.
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest