Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
gattolino #32 üzenetére
Lehet van olyan teszt, bár azt nem hinném, hogy köröket ver bármelyik a másikra, innen látszik az elfogultságod. Az én tapasztalataim nagyjából azok, amit a gsmarena szokott mérni. Ott is jobb a 16pm. De ja, van olyan teszt, ahol egy s24-s25 ultra is nyer akár, pedig hasonló méretben az a leggyengébb.
-
gattolino
senior tag
Tesztek alapján köröket ver a 16 pm-re.
-
judas13
veterán
"csak jó lenne ha valamit csinálnának azzal a hülye kapszulával ami belóg mindenbe🤣"
Súlyos sok-sok milliók vágyát fogalmaztad most meg amúgy csak jelzem
😉
Engem droidba ez a rohadékok kilyukasztott kamera is sokszor a mai napig zavar. Megszokható kénytelen kelletlen, de sosem elfogadható megoldás számomra.
Ebben Big Respect a Sonynak, hogy ő nem keveredett bele, ebbe a lyukas, notchos kijelzős őrületbe. -
saca23
aktív tag
Egy biztos az iphone energia gazdálkodására nem lehet panasz, főleg a pro maxoknál. Nálam a 13 pm három éves 85 %-ot ír , de röhögve benne van a 7-8 óra kijelző idő . Persze nem csak sima böngészés , sok játék social media , fotózgatás. Ha veszek legközelebb is a max széria lesz, csak jó lenne ha valamit csinálnának azzal a hülye kapszulával ami belóg mindenbe🤣.
-
judas13
veterán
válasz
Luck Dragon #21 üzenetére
Tényleg az. Kívül belül
-
Schafranek
tag
Szép, szép, de mennyi lesz a tömege?
-
janeszgol
félisten
Igen. Túlzásnak tűnik, de az S22 3-5 óra SoT-nál több nem jött ki belőle, és a SE2022 is ennyit tudott.
De ott a Notebookcheck, ahol összevethető. Oké ott a loadnál az S22 dupláját hozta a SE2022-nek, de szerintem ott valamit elmértek. Kizárt, hogy az S22 a Nord 2-től jobb legyen üzemidőben.
De ott a Nanoreview is, ahol szintén megnézhető. Compare Samsung Galaxy S22 vs Apple iPhone SE (2022): which is better? | NRWeb browsing 05:42 hr 07:07 hr
Watching video 10:16 hr 10:31 hr
Gaming 04:06 hr 03:43 hr
Standby 90 hr 87 hrDe mondom itt a fórumban is írták az S22-nél, hogy max 5 óra SoT, nagyon max, de inkább 3-4 óra. Annyit meg hozott a SE 2022 is. (Van mindkettő, igaz a legújabbra frissítve, azaz a SE 2022 iOS 18.5, és az S22 pedig One UI 7. Érzésre, átalános felhasználásban a SE 2022 jobban bírja.)
-
-
judas13
veterán
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Egy év alatt 2 aksit?! Nekem ma is 90% fölött van tuti.
-
-
judas13
veterán
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Nem fogja szerintem se.
De nem is kell, mert tudjuk amúgy, hogy ökoszisztéma, meg optimalizálás.
Itt a pm-oknak nem ellenfél egy 6ezres aksi tudjuk, gondolom egy 7500-as vagy jövőre sanszosan egy 10 ezres sem lesz majd az.(amúgy a 13 minim a kis szar 2,4-es aksijával meglehetősen jól teljesít. Pariban is lehet akár a 4ezres Samsungal mondjuk még sosem méricskéltem csak érzetre mondom)
-
cs.zs.
veterán
Engem nem kell győzködni. Van iPhone 14 Pro a családban, tudom mire képes az aprócska, 3200mAh akkujával.
3.sz hsz-emen sajna nem jött át az irónia. Én tudom hogy egyre többen igénylik a gyorstöltést, de iPhone bá' jelenleg szarik rá. Évekre előre a fiókban van a fejlesztési terv, és ez a mostani (2025) telóikban még nincs benne. Esetleg 2026? Ki tudja...
-
spect80
senior tag
Ha a töltési sebességben nem növelnek akkor semmi értelme. Hiába bírja sokáig ha 3 óra lesz az töltési idő
-
Biztos hogy nem fogja megugrani, az túl nagylelkű lenne tőlük
-
.Szaki.
addikt
Idézet a cikkből:
"Az iPhone 16 Pro Max 4685 mAh-s teleppel is képes több képernyőórára energiát biztosítani sok 5-6000 mAh-s androidos ellenfélnél, és az iPhone 17 Pro Max lehet az, amely az 5000 mAh-s megugorva újfent feladja a leckét, némileg vastagabb ház árán."
Ha feladja a leckét több 5-6Ah-s készüléknek is szerényebb kapacitással, akkor igazából az igény - ami a hosszú képernyőidő - teljesítve van. -
joey04
titán
A mostani 6000 mah-s telókat veri a 16pm, szóval ezzel már a következő szériás kínai 7-8k-s telepek ellen mennek. Jó lépés.
-
totopad
senior tag
Egy szóval sem mondtam, hogy baj, ha nagyobbat kap. Azt mondtam, hogy, ami ma van, nekem, az elég.
Egyébként, én, ha választhatnék, inkább a gyors töltés mellett döntenék. Ma egy 20w-os iPad téglával töltöm, de még ezzel is csigalassú.
Nem kell 120wattos, de legalább egy gyári támogatott töltés 45 wattal, jól esne. -
ComptonLA
tag
És miért lenne baj, ha a jó optimizálás mellett egy nagyobb aksival még tovább bírná? Nem hinném, hogy egy átlag iphone házba idáig is ne fért volna bele egy nagyobb telep, mondjuk egy 5ezres. Valahogy mindig az jön le, hogy az iphone tulajok próbálják magukat nyugtatni, hogy nekik elég a 3000es aksi, meg a néhány W-os töltés is. Persze.
Régen is utáltam, hogy órákig kellett töltenem a telóm. Tök jó, hogy gyorsan fel tudom tölteni a mostanit, ha kell és sokáig, 3-5 napig, elketyeg egy töltéssel. -
cs.zs.
veterán
Majd jól kimutatja egy felmérésük, hogy a nagyobb akkura és a gyorsabb töltésre nincs is igény.
-
totopad
senior tag
Igaz, hogy tavasszal kapott új akksit, mert már 4 éves volt szegény, de a 13PM-em, még a régi akksival is, otthoni home office mellett, standard 3 napig birja, aktivabb, utazós, túrázós napon is, a 2 simán megvan.
A pályafutása alatt egyetlen egyszer volt olyan, hogy powerbankal, rá kellett töltsek, mert napközben, már a végét járta, de, akkor az ulta erős napja volt a készüléknek, kb egész nap fényképesztem és navigáltam közben vele.
Értem, hogy nagyobb akksi, de, ha jól van optimalizálva a rendszer, nekem ez bőven elég. -
Szerintem az túl nagy ugrás lenne, majd a 20-as széria...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest