- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Minden droid alapból tudja, de valószínűleg iPhone is.
Ismeretlen/privát/rejtett 99.999999% ban egy kutya és azt jelenti hogy nincs se szám se név. Ezt minden gyártó másképp nevezi. De erre a funkcióra van neked szükséged.
A számmal rendelkező de név nélküli (aka. nincs telefonkönyvedben ) ugyanúgy befutnak értelem szerűen. Ezeknek szűrésére is van lehetőség egyébként. -
-
Vannak új tarifák? Nem is figyeltem. Ezek nem a már pár hónapja elérhető Mobil tarifák?
Amúgy szerintem a next s-hez képest amik most vannak, nem is olyan rosszak.
Pl. hálón belül korlátlan beszéd + 1 giga net akár 4500 Ft-ért (ha van más telekom szolgáltatásod) azért szerintem korrekt. A next s ha jól emlékszem 2k-val drágább. De ha nincs másik 2-3 szolgáltatásod, akkor is 6000, és úgy 500-zal olcsóbb mint a mostani, nem?
-
dragon1993
őstag
Miért használhatatlan, én teljesen meg vagyok elégedve a korlátlan böngészéssel ?
A QUIC kikapcsolást megcsináltátok ? -
Keem1
veterán
Tudom, már késő, de ma már nem szabad ilyesmit személyesen elhozni
Már csak a 14 napos visszavétel miatt is. Csak egy példa: tavaly egy fotós táskára volt szükségem, az Aréna MM itt van egy köpésre, besétálhattam volna (szombat délelőtt). De nem, megrendeltem neten. Aztán el is mentem érte. Időközben, hazahozatal után jöttem rá, hogy ne csak a DSLR férjen már bele, hanem egy kis kompakt is. Gyorsan leadtam egy újabb megrendelést, majd visszamentem (még mindig szombat), visszaadtam az előzőleg megvásárolt tatyót, elvettem az újonnan megrendeltet és kifizettem a különbözetét.
Szinte minden tartós fogyasztási cikket (ruhát kivéve) online rendelek.
Sokszor volt olyan is, hogy pár nap után rájöttem, hogy erre nekem nincs is szükségem, és mivel netes rendelés, mindig visszavették. -
A@ron
tag
honlapon belépsz telefonszám-jelszó párossal -> bal fent számlák -> ha befizetett a számla, legörgetsz, kiválasztod sor végén a PDF-et és letölti. Ha befizetetlen, akkor fölül a sárga részben mutatja, rákattintasz, hogy "megtekintem a számlát", utána a következő oldalon a negyedik, Letöltések fül, és ott dobja ki, hogy " Hitelesített számla letöltése PDF formátumban". Oda kattansz, és lejön a számla PDF-ben.
-
djculture
félisten
NetPlusz M opció a szerződésen. Kedvezményes időszak: havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő egy naptári hónap, illetve Domino kártyás előfizetés esetén 30 nap.
Magyarán ha előfizetésre lett aktiválva akkor ez a hónap meg a következő is ennyi utána már a 990ft lép életbe.
-
1430
senior tag
Az, hogy levették a hűséget vagy hogy átváltották a díjcsomagot (de a gyakorlatban még az átírás sem) nem nullázza a kedvezményjogosultsági szintet. Vagy előtte sem volt arany szintű a szám vagy más oka lesz.
[rvilike]
Automatikusan lekerül a korlátozás, de ha nem ezt tapasztalod, ki-be kapcs. Ha utána sem, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot. -
1430
senior tag
Annyi kis kiegészítés, hogy ha Domino csomagban veszed, akkor 20.800 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged