Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ki mondta hogy kell folyton, amit írtam, csak egyszer kell, és utána jó. Csak a szoftverét lődd ki hogy ne induljon el system start-nál.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát fogalmam nincs.
Nálam minden Corsair....de valami vezérlő biztos kell, ha nincs Icue Link hub, akkor Philips Hue... -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
ACE-
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Korábban már írtam, nekem is Evnia 8900 van, és azt vettem észre, hogy csak akkor szar a lekövetés, ha a saját szoftvere fut a háttérben. Próbáld ki 4264adam Te is, hogy kilépsz a szoftverből, ki-be kapcsolod a monitort, és néha még az is kell neki, hogy manuálisan a menüben beállítod újra a videó követést. Nekem így reszponzívan működik rendesen. Én ezt bejelentettem bug reportra a Philips-nek, és azt akarta hogy küldjem szervízbe

-
4264adam
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem Philips Evnia 32M2N8900 monitor van, szóval átérzem a fájdalmat

lehetőség van használni, esély már nincs élvezni

-
-
4264adam
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Semmit nem tudsz rajta javítani, a FW így viselkedik.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ideje egy Philips 27M2N6501L/00 monitort amivel nagyon megvagyok elégedve minden tekintetben, de egy bajom lenne, hátha van rá megoldás.
Be van nekem kapcsolva az AmbiGlow méghozzá videó követéses módra, de kicsit lassabban, darabosan követi le a képet, nem olyan mint minden videón, stb... amit lát az ember.
Mit kellene beállítanom, hogy jó legyen?
Köszi előre is a segítséget.
-
ACE-
addikt
-
+1

GeneraL_XTX: 10-en éve nem játszom, de majd utánanézek.
Skynet258: Ez igaz, viszont én megrögzötten vigyázok a cuccaimra.
Tense: Most bekapcsoltam minden védelmet a monitoron, engedélyeztem a tálcát. nem látom, hogy bármi is történne.
d@vee: Nem tudom, de ha van más jelölt szívesen venném.
Alzásat is néztem, de ott is van sok negatív értékelés. -
d@vee
őstag
Első körben gyártót keresném meg ha problémám lenne garival.
Eddig minden (szerencsére csak 2-3 ilyen volt eddig) garis dologban így tettem és sosem küldtek el a forgalmazóhoz.
Rá kell próbálni ha netán szükség lenne a gariztatásra.#4948 Silent77: Krisztus, ezen mi kerül 36k-ba
-
-
válasz
Silent77
üzenetére
""Eltűnő tálcát kell megszoknom, soha nem használtam, számomra nagyon fura, és zavaró.""
Én sem bírtam megszokni, már próbáltam néhányszor, de nem csak zavaró, hanem idegesít is, vagy csak megszokás, ha meg nem vagyok a gépnél 3 perce beállítottam a képernyőkímélőt, és csókolom. -
ACE-
addikt
Ez mondjuk érdekes, higy bizonyítják a nem rendeltetésszerű használatot? Én használom a tálcát, általában 40% SDR-ben használom napi 5-6 órát, és az enyémben (Philips Evnia) van direkt Taskbar védelem ami be van kapcsolva. Nem gondolnám hogy így elutasíthatnák a garanciát....
-
Skynet258
Topikgazda
A monitor van értetek és nem fordítva, ha nem jó az eltűnő tálca akkor ne állítsátok be, nekem sincs. Egy év alatt eddig nem égett be és napi 12 órát minimum megy a monitor (dolgozok is rajta), de ha majd beég akkor ott a gari.
-
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Köszi, hogy írtad a pixel refresht, figyelni fogom.
Állítás előzőnél is nehéz volt. Egyszer beállítom, és kb soha nem nyúlok hozzá.
Nem akartam 4k monitort, 4070ti van, de játék estén én is lentebb fogom venni.
Képminőség számomra perfekt. Sokkal jobb mint a G7 volt.
Eltűnő tálcát kell megszoknom, soha nem használtam, számomra nagyon fura, és zavaró.Állvány téma.
THERMALTAKE RGB monitor kar 17"-49"
Sok infót nem találtam róla, de első ránézésre szimpatikus. Van aki használ ilyet? -
ggbuffon1897
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Hat a g-menu 3 naponta jelez firmware frissitest, aztan radugva az usb b-t nem csinal semmit. Ahogy utananeztem, elv a sw jelez tevesen. Honlapja is verszegeny.
Illetve annyi h ugy nez ki h pixel refresh only manual. Feldobja a 4 orankenti kerest, de se keszenleti se kikapcsolt modon nen csinalja meg (a monitor oled care menujeben latszik a ciklusok szama es az annyi ahanyszor en elinditottam).
Kb ennyit a negativumokrol. Kepminoseg panel sztem rendben van, a talpon mondjuk egy kicsit ingatag maga a panel es nehez allitani. A 165hz meg untig eleg, 4k -ban igy is elhasal a sima 9070em
ugyh vissza szoktam tenni 1440pben, es en olyan hatalmas diffit nem veszek eszre, csak annyit h dupla az fps. -
Sziasztok!
Pár napja tulajdonosa lettem egy AOC AGON PRO AG326UD-nak.
Nem tudok belekötni, játék még nem volt, de nem is arra vettem. Majd talán később.
Lehet nem jó helyen kérdezem, de nem találtam rá topikot.
Vennék monitor állványt, asztalra rögzítőset.
Milyen lenne az ajánlott?
Vesa 100, és ha jól néztem 7,4kg, de később váltanék nagyobbra.
Amazonon találtam: [link] -
Na jó, megnyugodtam, a desztillált víz megoldotta
-
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Hát 1-2 órája van meg most ez a cseredarab, de már látok egy pöttyöt, olyan fémes világosszürke, fekete képernyőnél látszik, már nem merek hozzányúlni. Csandi köszi, nem tudtam hogy van a dm-ben is akkor veszek, az asszony naponta jár oda

Ui: Még annyit, ahogy látom hdmi-n keresztül engedi a 12 bitet is, gondolom a 10 bites panelnál ez teljesen felesleges, jól gondolom?
-
Értem, rendelek valahonnan desztillál vizet, hát 3 napig bajlódtam vele, nem akart lejönni, mikor írtam ezt a posztot már az alázából jöttem visszafelé, elálltam a vásárlástól, és vettem egy ugyanilyet, csak most vettem rá azonnali cseregarit, ez most csili vili, de nem merek hozzányúlni egyelőre ha kénytelen leszek megtakarítani

A másik kérdésem (tudom főleg te nem szereted ezt az IA dolgokat
) de ezt írja a monitoromra, ez valóban igaz? Lehet hinni neki? Használjak hdmi kábelt inkább? Néztem egyszer amit visszavittem, hogy hdmi kábelen meg azt írja nem g-sync kompatibilis, bár eleve ki van nekem kapcsolva, így annyira nem fontos, csak fura, hogy azon keresztül nem az.
ui: koxx teljesen igazad van, bevallom soha nem jut eszembe az összefoglaló, elnézést

-
-
Srácok, biztosan volt már, de nincs kedvem visszaolvasni 100 oldalt
Vettem egy Dell Alienware AW3425DW (glossy) mivel tisztítsam? Előtte matte volt azzal nem volt bajom, de ezzel már most meggyűlt, egy kis pöttyöt 20 perc volt mire letakarítottam, kaptam hozzá kendőt, de sima ioncserélt vízzel próbáltam, vagy rosszul csináltam, de ha bizonyos szögből nézem lett ott egy lilás folt, na most az vagy egy zsíros folt még ami nem jön le vagy nem tudom, de tartok tőle hogy baja lett? -
Márton
nagyúr
Csak érdekelne:
- a windows tálca automatikus eltűnésre van állítva nálatok (én nem szeretem) vagy vannak modellek, amik már bírják azt is, ha napi több órát ott figyel a tálca?
- ha kb. full screenen fényes tartalom jön elő, akkor látszik, ahogy visszaveszi a fényerőt vagy ez is már inkább a múlt?
- van akit zavar az apró, színes szöveg éle 27" QHD felbontás mellett 50-60 centiről nézve?Még bizonytalan vagyok ezekben, látnom kéne..
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Olyan problémája volt már esetleg itt valakinek, hogy pixel frissítés után valamiféle diagnosztikai képernyő jött elő? Tegnap történt először, azóta nem. Piros, fekete, fehér, zöld színek teljes képernyőn váltakoztak egymás után, ahogy felébredt a monitor pixel frissítés után, nem reagált semmire. Kikapcsoltam majd bekapcsoltam a monitort, azóta jó. Remélem hogy többször nem fordul elő.
-
hunym
tag
Márton: AOC Q27G41ZDF
Milyen az apró színes szöveg rajta?
Úgy tudom 27" QHD-n ez még mindig probléma.
Nekem ips 27" QHD-ról semmit sem vettem észre kb. közelről nézve tényleg más, de ez embertól és látási viszonyoktól függ. én nagyon szeretem a mai napig. -
ForRedGlory
félisten
Kezd máshova is beszivárogni a monitor. Az iPon hirtelen 740-ről "leakciózta".

-
Én nem is az Amazon.de -t jelölném meg mint #1 probléma forrás - úgy mint dolgozói lopás, hogy üres csomagot kaptam volna, soha nem fordult elő. Ez persze nem jelenti azt hogy nincs ilyen.
Ellenben ami visszaküldésekkel kapcsolatos reklamáció, az nálam mind DHL-hez köthető... (elveszett, vagy meglopott csomagok) -
gaben88
őstag
Segítsetek kérlek, mert elvesztem!
27-es 4K IPS LG-ről váltanék, 34-es UWQHD OLED-re. Az ára és a mindig fekete feketéje miatt hajlok az LG GX9-ek felé. GX900A-B és a GX90SA-W között melyik az ajánlott, ha ajánlottak egyáltalán? Érdekes, hogy a GX90SA a smart verzió és még is jelentősen olcsóbb, mint a másik, pedig a Freesync Premium Pro vs Freesync Premium szolgáltatáson kívül semmi ésszerű magyarázatot nem találok.
Vagy hagyjam a fenébe és ugorjak inkább bele egy MSI MPG 341CQR QD-OLED X36-ba?
-
Pilu723
csendes újonc
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Most linkelni nem tudom de ha rákeresel típusra kidobja: ASUS XG27AQWMG
(amazon a seller) -
Csandi
addikt
Na ez pont nem igaz

Amazon.de notorius a doglozói lopásokról, nézz fel redditre, főleg elektronikai cikkeknél. Nekem és baráti körömben másnak is volt már soha nem megérkező amazon csomagja amit az amazon leszállítottnak írt és segíteni sem tudtak még rendőrségi feljelentéssel sem. Végül a nemzetközi fogyasztóvédelem aki vissza tudta szerezni a pénzem több hónap után.
Ja igen, ahogy barnam_ mondja: Ha az amazon az eladó és a raktár akkor valszeg 0 risk. Nekem egy Garmin óra (a Garmin saját amazon oldaláról tehát nem valami noname 3rd party) ami sosem jött meg. -
válasz
Pilu723
üzenetére
Monitort speciel nem, de sok más nagy értékű terméket igen (mondjuk csak országon belül, tehát Németországba). Soha nem veszett még el csomag, de ha mégis eltűnne, akkor visszafizetik az árát.
Amazonnak van szerintem az egyik legjobb ügyfélkezelése. Arra figyelj, hogy lehetőleg Amazon legyen a raktár és az eladó is - egyéb céges is hirdetnek a platformon, az ő ügyfélkezelésük más lehet. -
Pilu723
csendes újonc
Sziasztok,
Valaki rendelt már az amazon.de -ről monitort? Mennyire lehet megbízható, most találtam egy asus tandem oled monitort 200k-ért, és erősen elgondolkodtam rajta, de félek, hogy eltűnik kiszállításkor, ezért kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
köszönöm. -
Bossp
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
A HDR kalibráltat is?
-
Szinyák
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
OLED.-nél elvileg minden Sync off mert nem kell olyan gyors a válasz ideje..
Nálam pl minimális flickert csinált a aorus fo32u .-n -
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, érdemes így használni ezt? ez le tilt minden színprofilt elvileg azt tudom.
-
Rico33
aktív tag
Ha nem idegen az Amazon vásárlás, egy 34 collos VA paneles szösszenet van [ezen] , teljesen 63 centire kihuzva.
-
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Mondjuk nekem még soha nem volt a gyári talpon egyik monitorom sem, de ez most pont igen, azért mert kék és tetszik
-
Tegnapi nap folyamán, eladóvá tettem a 27" Samsung Odyssey OLED G6-ot, leváltotta egy 34" Dell Alienware AW3425DW [link] Kérdésem az lenne, van e valakinek már ilyen 34" Dell, és a tapasztalataira lennék kíváncsi, mielőtt elvinnék a Samsungot, meg el tudok állni az új dell-től
Egyelőre nem találom a számomra tökéletes beállítást, bár az alapbeállítások sem rosszak, nem bántam meg egyelőre, de azért érdekelne, ha van valakinek ilyen. -
Moby
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tegyél egy infraledes lámpát az asztalra, azzal sötétben is látni fog a kamerája. Nem is értem miért nincs a monitorban ...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Olyan jól vihetik a monitort, hogy megy fentebb az ára.

Más. Az MSI X36-nál tök jó ez az "AI care" szolgáltatás. Itt végre az is beállítható, hogy akár 10 másodperc alatt kikapcsoljon, ha eljövök a gép elől. A kikapcsolás és a visszaülés utáni visszakapcsolás is óramű pontossággal működik.
Egy dolog viszont nagyon idegesítő benne. Este kevés fényben "nem lát", így rendszeresen kikapcsolja a monitort annak ellenére, hogy előtte ülök kb 80 cm-re.
-
Moby
veterán
Ja, csak az ACM totál bugos máig. Ha elmegy a monitor sleepbe 10-ből 3x-4x úgy jön vissza, hogy inaktív az ACM (mármint működésben). Van rá egy trükköm, redditen pár hónapja leírtam, de az sem teljeskörű megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- LG (32U720A-B) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest