Hirdetés
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
A domino day-t gyakorlatilag legkésőbb meddig lehet aktiválni? 23:59ig, vagy pl. másnap reggel is?
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz brainticket #135149 üzenetére
Poco X3 Pro, ArrowOS A13. Pesti oldalon még jó volt, ahogy lefordultam a szerémiről, elszaródott.
Mmm'kay?
-
akaszajanos
tag
Azt hittem, a kamu 5G legalább ezt felszámolja majd, de nem: a napokban Gyula szívében, a buszpályaudvaron annyira túl volt terhelve a hálózat, hogy nem töltött be a mobiljegy, sőt, semmi más sem. Speedtest sem indult el.
Térerő maximumon, de ez a jelenség már a 4G-s korszakban is jelentkezett hónapokkal ezelőtt egyszer, akkor volt még yetteles SIM a telefonban, és az mentett meg. Most csak a net ki-be kapcsolgatása, aztán egyszer lett annyi sávszél, hogy letöltődött ez az igen komplikált jegy a Mobiljegy appban.
Mi a jó franc történik ennél a cégnél? Én elhiszem, hogy nagyon kényelmes toronymagasan piacvezetőnek lenni, de remélem, egyszer apadni fog ez a bázis, és rájönnek, hogy inkább a túlterhelt hálózatba kéne tolni a pénzt, nem a marketingbe, hogy átírták a 3G-t 5G-re, hűha!
(Szerencsére nem általános jelenség, de már mástól is hallottam, hogy forgalmasabb időszakokban elszáll a net ott... máskor meg több megabit is van.)
Szomorú vagyok, mert ahol kicsit foglalkoznak a dologgal, és optika is van, Magenta 1-ben abszolút ők a legjobb választás. De azt itt nem is fejtegetném, hogy Gyulán még az optikát sem sikerült kiépíteni, csak a csapnivaló ősi hálózaton van ""gigabit"".M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
kchris78
veterán
válasz akaszajanos #135156 üzenetére
Tegnap mi is kaptunk egy fals alarmot hogy valami van az üzemeltetett portálunkkal. Megnéztük, nem volt semmi.. Aztán rákérdeztem mégis milyen neten próbálta. Telekom 4G. Ok, megvan a bűnös . De az biztos nem Gyulán volt... Illetve inkább csak akadozás szerűség volt a gond, nem a totál behalás újracsatlakozásig. Mondjuk nekem lekopogom semmi ilyesmi nincs.. 4G 5G nem speedtestezek de nem is érzékelek semmi gondot. Miskolc Diósgyőr, Tapolca, Bp...
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Ma voltam Gyulán. A Yettel 5G a Part utcán 27,3/11,4-et produkált. Máskor, máshol sem nagyon mértem többet. A Mátyás király utcai parkolóban 4G-n 42,8/9,27-et mértem. Nálunk tegnapelőtt lett 5G a Telekomnak Hasonló az eredmény, illetve arányaiban még rosszabb. A feltöltés az nagyjából egyforma, de a letöltés 5G-n majdnem csak harmada a 4G-nek. De ugyanez a helyzet a Vodafone-nál is. De azért mindegyik mért érték nem olyan rossz, hogy egy online jegy ne lehessen betölthető. Gyulán a Telekom 5G-t nem néztem, ahhoz cserélgetni kellett volna a kártyákat. Így is az 5G-s telefon kicsit meg lett szédítve a tegnapi teszt után. Egy Yetteles kártya van benne, de a Cellmapper emellett vígan méri a Vodafone-t is. Hogy ezt hogy csinálja, rejtély, hiszen nincs ami arra a hálózatra álljon.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Avayasoft
tag
...de remélem, egyszer apadni fog ez a bázis, és rájönnek, ...
Miért apadna? Most lett a 4 szolgáltatóból 3. Sőt, ebből 2-ben szinte ugyanaz a tulajdonos. Ok a Yettelben csak 25%.
-
Oliverda
félisten
Attól, hogy ezt ide leírod, semmi nem változik. Tegyél hivatalos panaszt, annak legalább nyoma van.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Gedeon31
addikt
Új dominos SIM kártyánál a 2Gb-ot és a 40 percet meddig lehet felhasználni?
-
Nikaré
őstag
-
legenda
válasz KurtCobain #135152 üzenetére
Ilyen egzotikus telefonoknál érdemes azért a műszaki feltételeket is vizsgálni, a problémás helyen milyen csatornán megy a hálózat és azt a telefonok miként kezelik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
martonl
senior tag
válasz KurtCobain #135173 üzenetére
Nem feltétlenül. De többször előfordult már itt is, hogy kiderült, hogy a telefon valami ázsiai lokalizáiós és több itteni frekvenciasávot hardveresen sem tud. Nyilván ha nálad ez csak eseti jellegű hiba volt és a telefont itteni hivatalos forrásból vetted, akkor erre kicsi az esély. A Poco X3 Pro-nak pont van indiai lokalizációs változata, ami nem tud pl. B7, 20-as és 28-as sávokat. Egy ázsiai webshopból simán küldenek ilyet, sőt előfordult már, hogy itteni bolt is ilyen forrásból vette.
[ Szerkesztve ]
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Kedden 13 óra előtt rendeltem egy mobilt előfizu hosszabítással. De sajnos még csomagolás alatt a státusz, amit nem értek. Eddig mindig 1-2 nap alatt megjött a csomag. Érdeklődni nem lehet sehol, Vanda leráz. Megyeszékhelyen élek. Mi lehet a probléma?
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
troland26
őstag
Szerintetek , ha el akarom vinni az előfizumat a T től egy másik szolgáltatóhoz létezik az , hogy valamilyen engedményt próbálnak adni , ha maradok? Vagy mehetek isten hírével...
-
KBL001
tag
Sziasztok
Hogyan tudnék SINR-t növelni a T mobilnet-én?
Csak kültéri antenna játszik?Úgy 21-től az igazán fasza,de a 17-18 is már jó,azt tudom.
Na most :
a toronytól kb 1km-re vagyok (BP,Zugló) és ha kiprésel magából egy 8-at,az már nagy szó.
Annyit már megtettem,hogy a routerben a band manuálisan B20-ra raktam (a T-s B3-nál 0 volt az értékem),de valamit még kellene.
10-15 Mbit,amit tud így (tabletben is ennyit mért),miközben a telómban lévő (kb 500 megás adattal rendelkező) céges kártya,simán mér 50 és fölötte.Vagy esetleg az van,hogy hibás a sim? Multisim-en van 3 db,amiből 2-nél nincs gond.
-
KBL001
tag
válasz 4Grider #135189 üzenetére
Akkor marad az,hogy fel kell hívnom őket.
Nem normális szerintem,hogy ahol egy mobil,a kis lte antennáival képes 40-50 körülre,egy minimum 8 éves (azóta van nálam,de nem én kaptam először,szóval tuti idősebb) sim-mel,ott egy lte router ennek a kb 1/4-ét produkálja egy 3 hónapos sim-mel.
Tablet is ennyire volt képes csak
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz KBL001 #135190 üzenetére
Simán lehet normális a dolog. Persze attól függ, hogy milyen sávokon nyomja felétek a szolgáltató a 4G-t. Ha pl. minimum 3 sávon, akkor egy mobiltelefon már sokkal jobb sebességet tud elérni ugyanott, ahol egy 4G router. Ez csak attól függ, hogy milyen LTE kategóriájú modemek vannak a 4G eszközeidben. A mai telefonok ui. simán összefoghatják akár a 4-5 különböző sáv(frekvencia) sávszélességét, míg a 4G routerek többsége Cat6-os, magyarul maximum két sávot fog össze.
A magasabb frekvenciasávokon (B3, B1, B7) jellemzően jóval nagyobb sebességeket lehet elérni, az alacsonyabbak (B20, B28, B8) viszont jobban átmennek sok falon, de lassabbak és jobban terheltek.
Erről persze az ügyfélszolgálat nem tud (tisztelet a kivételnek), mint ahogy a 4G-t használók többsége sem. -
-
kchris78
veterán
válasz Masato #135192 üzenetére
Na igen . Én is 7 ezer Ftért vettem 1 éve egy aksis LTE routert. Szerintetek milyen LTE modem lehet még benne, hány éves lehet? Meg se merem nézni . Valószínű ugyanaz mint amit Te lecseréltél. (most már nem is használom mert macbook bluetoothon keresztül ki be kapcsolgatja az iphone Wifi megosztását)
[ Szerkesztve ]
-
-
Masato
tag
válasz Oliverda #135199 üzenetére
Nem a sajátom, hanem ügyfélnek szereltük fel. Eddig nem volt panasz. Van egyébként még egy barkács ezekre a Huawei routerekre: szét kell szedni, a házát szétfúrni és az összes belső antennát kivezetni SMA csatlakozókon a teljes MIMO élményhez. Az 5G-seken már asszem 8 csatlakozás lesz így. Ezt még nem próbáltam, de sztem nem is fogom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Itt az új LOGOUT!
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titan, 100% akku, garancia!
- AZTECH MM PRO 16III PNP - ISA hangkártya - csere is
- Új Dell 13 Latitude 7340 WUXGA IPS i7-1365U 5.2Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad 9th 64GB WiFi Space Gray, 7 CIKLUS, Apple Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen