- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny1
tag
Sziasztok!
A Xiaomi security centernél a biztonsági frissítést elírták a Pad 2-nél.
Tényleg 2032-07.-ig kap frissítést és az Android 20-at is megkapja?
A Pad Pro miért csak 2027-05.-ig és Android 16-ot? -
ajapi
tag
Alldocube iplay 60 mini pro rendszerfrissitést ajánlott, de csak pörög jó ideje. Mit tegyek?
-
Ciccuka
veterán
-
Sziasztok,
Mióta az eszemet tudom, a megjelenés óta ipad-ot használok tabletként. Most van bennem egy olyan érzés, hogy elég volt
Sima ipad 2022 van wifis most. Mire lenne érdmes ezt lecserélni? Oneplus pad lite wifi 6/128Gb sokkal rosszabb nála?Egy játékkal játszok (Clash Royale), mellette netflix, youtube, facebook, messenger, böngésző.. kb ennyi ami fontos és hogy ne akadozzon használat közben, legyen az egész fluid.
Ha ez nem jó tablet, mit javasoltok? köszi
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 11-12?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? minél kevesebb 80-160-ig max.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Egy játékkal játszok (Clash Royale), mellette netflix, youtube, facebook, messenger, böngésző
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új vagy újszerű
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Csak itthon -
Itt kérdezd meg:
https://prohardver.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/friss.html
Nem valószínű, hogy tabletspecifikus probléma lenne.
VLC-nek elégnek kellene lennie.
Másnak van hangja? Milyen kodeket használ a film? VLC beállítások rendben?
Melyik Teclast modell? -
cs.zs.
veterán
Szia,
Nem, nem nehézkes az utazás a 13" tablettel, az teljesen rendben van. 14" Laptop az ilyen jellegű felhasználás felső határa, attól nagyobbat kinyitni a szűk üléssorok között már problémás. A tablet viszont - billentyűzet nélkül - feleakkora mint a laptop, ez bőven elfér az öledben az előtted lévő háttámlába akadás nélkül. Távolsági busz, vagy IC vonat, mindegy, a tablet okés.
-
need
addikt
Sziasztok...
Én meg mondom őszintén hot hülye vagyok a tabletekhez..
veszem a gyereknek ha tönkre megy és ennyi..
Viszont most filmet akar nézni..
VLC-t felraktam neki és nincs a filmeknek hangja..
Kel még valamiféle codek..? vagy másik lejátszó kell..?
Teclast a tablet.. -
stuka20
senior tag
válasz
varmi2 #95883 üzenetére
Na. Mivel ez az első tabletem, így nehéz véleményt írni. Gép mellett is használom, mert legalább játék közben nem kell le alt tabozni, kényelmes megnézni rajta egy-két dolgot
Sajnos fólia nincs rajta gyárilag és még nem is raktam fel, próbálok rá vigyázni.
Azur lane röccenés mentesen fut rajta, a hang tuti. Más egyebet nem igen próbáltam még rajta. Most majd lesz rajta filmezés isÉrdekes mód a oneplus 12 - 100 wattos töltőjével brutál lassan tölt, szó szerint 2 óra alatt alig 10% ment bele, ott nem tudom mi a gond. De a sajátjával egész hamar feltölti.
-
De igen, kiderül, minthogy azt is, hogy mekkora a 13" tablet és megpróbálhatod elképzelni, hogy befér-e a táskádba.
Véleményem szerint utazáshoz túl nagy, meg ha filmet néznél, ahhoz nem praktikus a 1,4:1 képarány.
Mindenesetre az én válaszom nem zárja ki, hogy tulajdonosok is írjanak, bizonyára sokan vannak.
A 8s procitól meg nem tudom miért félsz, filmet nézni, böngészni, jegyzetelni bőven jó még egy alsópolcos SoC is. -
PixAlan
aktív tag
Sziasztok, maradt még pár tárgyam egyetemen, eddig egy lenovo thinkpad yoga-t használtam de már egy csomószor megakad a toll érzékelése, nem egy mai darab.
tl;dr: egy olyan tabletet szeretnék, ami tollal jegyzetelésre alkalmas, minél olcsóbban.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
minél nagyobb, de 10 fölött már ok
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
minél kevesebbet
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.) jegyzetelni szeretnék rá(onenote vagy hasonló szoftver), ezen kívül semmire nem fogom használni(van másik tabletem, évente kétszer veszem elő, akkor is csak feltölteni).
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Inkább újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Nem félek a külföldi rendeléstől, de vámolással nem akarok szívni. -
-
phain
tag
Igazából más tulajdonosok mindennapjaiból származó valós tapasztalatok érdekeltek volna. Persze bemehetek valahova és nézegethetem pár percig abból még ne mderül ki hogy egy adott szoftver milyen vagy egy adott ceruza használata.., de legalább megtudtam, hogy nincsenek kerekei se és még repülni se tud
Köszi -
-
Hello,
Kicsit off.
Kéne vennem valami használt Android tablet, meg valami x86-ot.
Androidra pl. olyat, amire akad Lineage támogatás , de amire van pl. Samsung A7, A8, az iszonyat drága. Illetve x86-s tablet/convertible-ből valaki tud olyasmit, ami értelmesen beszerezhető? Valami normálisabb (nem Atom) proci (tehát J-s Celeron? i3? i5?), 4-8GB RAM lenne a cél (Linux lesz rajta, szóval nem kell annyira durva hardver). Méret majdnem mindegy 7"-10" között, x86-osból nagyobb is érdekel, csak szintén valami kellemesebb áron...
Csak érdeklődök, hogy mi lehet az, amit érdemes lehet keresni, x86-osra meg nincs külön topic :S
Köszi minden ötletet -
phain
tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni dönteni 3 tablet közül ? Oneplus Pad 3 vs Galaxy Tab S11 vs Xiaomi 7 Pad Pro.
Amire használnám fontossági sorrendben :
- jegyzetelés napi szinten
- utazás során film, sorozat nézés
- lehetséges hogy néha a PC met streamelném (moonlight)
A oneplus pad 3 nál a black bars és a pencil tántorít el, Galaxy tabnál az ára, Xiaomi 7 Pad Pro nál pedig az "s" es proci.
Amit nem tudok, hogy szerintetek melyik OS éri meg a Samsung után ? Valamint ha erre a válasz a Oneplus Pad 3 lesz: nem nehézkes utazni egy 13" os tablette ?
Előre is köszönöm -
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
két tablet között vacillálok. Lenovo IdeaTab Pro és (moto buds+toll) és Honor Pad 10 5g.
A Lenovo teljesítményben papíron jobb, viszont csak 2 év frissítést ígérnek a Honor 4 évhez képest. Van valakinek tapasztalat, tipp esetleg jobb ajánlat? -
válasz
Sántha Lajos #95986 üzenetére
Nem csak a RAM kevés, de a proci is nagyon gyenge.
A másik probléma a régi Android, mostanában már az Android 9 is kezd elavulttá válni, értsd a népszerű appok újabb verziói fel sem mennek rá, de még egy YouTube-hoz is minimum Android 9 kell.
Kb. 2022-ben volt az utolsó YouTube release, amihez még elég volt az Android 7. -
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Sántha Lajos #95988 üzenetére
Na ráírtam , valószínű lódított a hírdető (enyhén fogalmazok) hamarosan kiderül .
Kérdeztem , meg kértem fotót . Amit lehet is látni álltalában . (telefonnál -alul telefon névjegye) . Szerk . ezt írta : Megnézem mert elbizonytalanítasz
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sántha Lajos #95986 üzenetére
Szia,
2GB rammal kérdéses, hogy pl egy Youtube-videót mekkora felbontásban tud megnyitni/lejátszani. 8 éves az eszköz, vajon az akku milyen állapotban van?
Bármilyen olcsó, és/vagy bármennyire szűkösek a jelenleg erre fordítható anyagi javaid, szerintem ilyet inkább ne...
Tipusszám alapján egyébként az látható, hogy
1/16 - 2/16 - 2/32 - 3/32 GB verziók voltak belőle, 4GB ramos itt nincs említve.
Mobil előfizetésed nincs véletlenül Yettelnél, Telekomnál?
Hosszabbítással normális tablethez juthatsz akár onnan is. -
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok . Első tablet vásárlás előtt állok , találtam egy hirdetést egy huawei tabletről , de hamar elbizonytalanodtam , méghozzá azért mert a hirdető szerint 4 gb ramm van a tabletben (direkt megkérdeztem mert én sehol sem látom hogy pont ezt a modellt árulták volna így ) Az egyik képen látható számsor szerint ebben csak 2 gb ram van . Olvastam az összefoglalót , de azért mégis megkérdezem . Csak alap böngészésre wifi-n , nem elégséges a 2 gb ram ? ------ hirdetés : Tablet huawei 10 col 4/16gb 12 000 Ft . Android 7 van rajta . Az ár persze jó , de ha csak lassan töltenének be a netes oldalak , akkor nem veszem meg . De az is lehet hogy valós ez a hirdetés , csak én nem találom ezt a modellt
.
-
Az Alldocube is belép a 13" óriástabletek piacára:
https://www.notebookcheck.net/Alldocube-Ultra-Pad-New-premium-tablet-launches-with-144-Hz-display-and-15-000-mAh-battery.1108691.0.html
Kb. 140 ezer Ft -
válasz
CactuS #95980 üzenetére
Ebben a méretben a Xiaomi Redmi Pad 2 a leginkább best buy.
Helio G100 Ultra 8GB/256GB 11" 1600x2560 90 Hz 9000 mAh 3.5 mm jack 70 ezer Ft -
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
10" körül
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
100k alatt jó lenne megúszni (bruttó)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Tanulás (felnőttképzés), olvasás, valószínűleg videók nézése. Játék szinte semmi, de ha igen, akkor az max ilyen candy crush szerű cuccok lesznek. Ceruza jó lenne, ha lenne hozzá.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Az újak felé húzok.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Ez most nekünk lesz, így akár kintről is jöhet, persze.Köszönöm.
-
cs.zs.
veterán
2.0 USB elméleti felső határa 60 MegaByte/sec (x8 = 480 Megabit/sec) , a gyakorlatban pont a fele,
30 MegaByte = 240 Megabit /sec szokott lenni.3.0 USB (USB-A is lehet) ennek az előzőnek a 10-szerese, azaz 600 MegaByte/sec, = 4800 Megabit/sec = 4,8 Gigabit/sec, ezt a gyártók az egyszerűsítés miatt úgy definiálják hogy = 5 Gigabites csatlakozó.
Sosem tudjuk meg hogy ennek mennyi a gyakorlati tényleges sebessége, mert az átlag lakosságnál nincs olyan eszköz, ami ekkora sebességgel akarna adatot beadni az USB-n.
Ez utóbbi egyébként a SATA-III SSD-k írási-olvasási elméleti maximuma is (600MB/sec), ahol viszont a gyakorlat elég jól áll, mert
a legjobb SATA SSD-k 530-550 MB/sec sebességgel írhatók-olvashatók.
Tehát ha valakinek pl 1 Gigabites internete van, és 1 gigabittel pl filmet tölt le, az 125 MegaByte/sec, azt egy átlagos SATA SSD, vagy egy jobb HDD is nevetve kiszolgálja. -
válasz
csiszi91 #95973 üzenetére
A Samsung megéri a felárat, a kézírásfelismerése pl. kiváló.
A TCL felejtős szvsz.
Csak jegyzetelésre jók lennének az e-ink táblák is, Remarkable 2, Kindle Scribe, Boox, csak ezek elég niche-k, videót nézni nem fogsz rajtuk.
A Kindle Scribe-ot akcióban ki lehet fogni 100 ezer Ft körül mondjuk. -
csiszi91
csendes tag
Sziasztok! Szeretném kérni a véleményeteket a következő dilemmában:
Szeretném megtámogatni közelgő tanulmányaim, felturbózni a jegyzeteléseim, mivel komplex szakmai vizsgákra fogok készülni a kozeljovoben.eink alapu eszkozben gondolkoztam egy darabig, viszont a háztartásban mivel van egy tipegő másféléves, kerülnék törékeny és költséges megoldást. eink lasd boox v kobo nem a legstrapabb, utobbi reg frissített eszkozt egyebkent is.
Maradtak a tablet opciok szvsz, ha temposan is akarok jegyzetelni és infot feldolgozni. PDF annotacion lasd zoteroban felul valoszinu anki kartya keszutes, obsidian markdown jegyzeteles es adhoc splitscreen video/yt nezese tortenne. Emiatt stylus tamogatas fontos de nem rajzolas a fo profil ahogy kiderul.
ipad 11 felmerült de ha lehet preferalnam h lehessen tobb profil, hasonlo celbol odaadnam a nejemnek is. igy ez is elverzett
es most a lenyeg:
szukitettem ide oda a lehetosegeket ketto modellre
1) Lenovo TB336ZU, 2029H2 ig van tamogatas vendor oldalrol, ara kb 210 eur tollal de folio v keyboard nelkul.
2) Galaxy Tab S10 FE, arban dupla, cserebe tamogatas 2032ig igert. Nem volt a szivem csucske telefonban a samu. Viszont a tamogatas idejeben latok potencialt arra h hasznos eszkoz lehessen kesobb mikor mar a tipego cseperedik. Meg 1.5 evig legalabb nincs kepernyoideje engedve.bonuszkent dilemma
3) NXTPaper? lattam van par gepjuk es ha van elheto modell, a kijelzo milyensege tartalomfogyasztas vs szemegeszseg szempontbol is 1 szempont lenne.
Ugyanakkor van veluk mar kellemetlen tapasztalas, anno 2020 kornyeken nem sokaig supportalt TCL flagship telefonjat, gondolom a strategia sokat nem valtozott azota se.barmi inputot, kommentet koszi elore is!
-
cs.zs.
veterán
Filmnézéshez nem kell sebesség. Inkább csak a ráíráshoz.
Amikor laptopról SD-re másolom a filmeket, akkor kell csak.
A régi (talán 4 éves?) 128GB Samsung microSD-re 60-70 MegaByte/sec sebességgel mennek fel a dolgok, akár 100 MB/s-el is olvasható. Azt hiszem akkoriban vmi 11.000 Ft volt. [kép]
Az új Kodak ugyanabban a laptopban (oldalába bedugva) 50-nel írható, 70-nel olvasható. Bár, amennyibe ez került, egy szavam sem lehet, már az is egy kisebb csoda hogy tényleg ez a 250 GB is megvan rajta[kép] [kép]
Gyártója szerint 256GB, aprócska csalás, mert 250 milliárd Byte , ami tabletben 250 [kép] , de laptop oldalába dugva (2-es számrendszerben számolva, :1024, :1024, :1024) már csak 232 GB [kép] -
Számít az is, hogy a rádugott tároló mire van formázva. Az újabb Samsung okostelefonok pl nem kezelik az NTFS fájlrendszert csak az exFAT-et. Gondolom a tablet is hasonló.
-
cs.zs.
veterán
válasz
attiati #95963 üzenetére
Nem tudom kit fogsz tudni megkérni ilyen próbára. Nekem is vannak tableteim, nekem is vannak külső meghajtóim, de nem tudom összedugni őket - sosem akartam.
Nekem életszerűtlen a tablet+ssd kombó.
Tablet + microSD az általános sztenderd, (és pc+ssd),
én is így nyomom, 4/128GB + 128GB, és 8/128GB + 250GB variációkban [kép]
Időnként PC-n töltök le filmeket, az is a microSD-re megy, vagy pedig tablettel direkt letöltés streaming-szolgáltatóktól. [kép] -
teszt345
tag
-
attiati
veterán
mennyire elterjedt a tab-okon az USB-A csatlakozó?
-
cs.zs.
veterán
válasz
spagettiCode #95951 üzenetére
Szia,
én a Honor Pad 9 megvásárlása után jöttem rá, hogy a billentyűzetes lehetőség tök jó, eként azt mondom hogy azt vedd amelyikhez (gyári) billentyűzet is rendelkezésre áll!Általában fontos dolog a kijelző felbontása és fényereje, valamint az SD-bővítés is. Mindkét tabletünk leginkább filmnézésre van használva, és ott jól jön a sok tárhely.
10,6" 4/128GB + 128GB,
12,1" 8/128GB + 250GB
[kép] -
spagettiCode
újonc
Sziasztok!
Ti a kettő közül melyiket választanátok:
- Lenovo Idea Tab (nem Pro), 8GB RAM, 256GB (+ tok és pen)
- OnePlus Pad Lite, 8GB RAM, 128GB (+ tok)
Árban nagyjából egy szinten vannak. Nem lenne rajta játék, vagy teljesítményigényesebb felhasználás, csak lightosabb dolgok. -
-
blueye
veterán
Nem garancia de nekem most jött Alis Kínából, NL végű trackinggel és nem jött rá semmi. Ezt még a Back to School akcióban rendeltem. Ezek szerint most ennyi.
-
cs.zs.
veterán
Tegnap töltöttem le én is a banggood appot, én is új felhasználó vagyok.
Nekem még most is kosárba lehet tenni mindkettőt.
-
Banggoodon akció van,
Alldocube iPlay 60 Mini Pro 44 ezer Ft
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo 48 ezer Ft
Elvileg ezzel a kuponnal még olcsóbb: BG266319 -
smerch
tag
válasz
blueye #95927 üzenetére
Autóval járok mindenhova, én vezetek, szóval, nem valószínű hogy lenne időm nyomkodni. de a mobilitása tetszik. A Poco még hátmerevítőnek is jó lenne egy háti táskában, annyira nagy
Viszont az iplay-t nem használnám ki, mondhatjuk hogy impulzus vásárlás volt.
ha vki akar hogy futtassak vmi tesztet most szóljon.
-
-
smerch
tag
válasz
smerch #95923 üzenetére
DRM widevine L1 ha valakinek számít, illetve 50 perc nyomkodás, egy kis youtube 12%-ot merült. A kamerája hááááát
mindegy lenne ha nem lenne
Ha bárhova is magammal kellene vinni egyértelműen ezt választanám, főleg hogy simet is fogad. Házon belül pedig a Poco Pad a nyerő amiben fura hogy még GPS sincs. -
smerch
tag
-
smerch
tag
Ma megjött az alldocube iplay 70 minipro. Ma este teszt, azután eldöntöm hogy a Poco Pad vagy az alldocube marad
A Poco-t azért eléggé megszoktam már.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Anyumnak keresnék valamilyen 10 col feletti tabletet, egy Lenovo Tab M10-et használ már pár éve, de ez kezdi megadni magát. Gyakoraltilag csak facebookozni kell neki... Mit ajánlanátok és honnan?
-
castiels
addikt
XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi/5G Szürke Tablet (VHU4835EU) 129k
Pad7 150k
Vagy Pad6? 110k
Melyiket ajánlanátok? Media Markt -os vásárlás lenne. Fontos a sebesség, videós tevékenység, kamera egyáltalán nem fontos.
Android 14 mennyire marad el a 15-től? Ahogy olvastam azt nem kapta meg. Jelenleg a Pad6 fele húzok. -
Eldöntöttem, hogy nem szeretnék kockázatot vállalni, csak valamiért neked az jön le, ha valaki nem ugrik a fantasztikus javaslatodra vagy lehetőségedre, az...
Ha itthon árulná valaki 1 év garival hidd el megvenném, komolyan mondom.
De köszönöm Aliról ilyen jellegű terméket nem. Vettem már onnan órát, csavarhúzót (elektromosat is), wireless egeret komolyabb áron, de az is rizikó volt, ez meg már főleg akkora, amekkorát nem szeretnék vállalni, főleg mert nem csak én használom, hanem a családban más is. És szar azt hallani, amikor a szemedre vetik, hogy szemetet vettél. -
A legfőbb probélmám az, hogy ha kapok egy hibás eszközt, ami ezeknél igen esélyes, azt hogy garanciáztatom? Drága pénzért küldözgetem ide-oda a világban, várok hónapokat rá, háááát nem igazán érzem erre a csíziót ha nem baj
És hibásan eladni sem fogom senkinek, azt nem is írom le milyen dolognak tartom. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
aprokaroka87 #95903 üzenetére
Szia,
ez is mindenkinél változó, de billentyűzet leginkább csak akkor játszik, ha asztalra kitéve munka van, pl levelezés. Ha kézben/ölben van a tablet, nem biztos hogy kell. Annál inkább hasznos egy egyszerű párszáz forintos érintőcerka. Az állandó hordozásról (pláne táskában) meg csak annyit, hogy 400-500 grammba nagyon sok tablet belefér, miközben az Ulefone mindent kibíró csodatelefonjai 600-700 grammig is elmennek. -
aprokaroka87
nagyúr
Emlékszik még valaki a netbook kategóriára?
Na a tabletek lényegében azt váltották le, nem hiába van már egyre több esetben hozzá billentyűzet, és ez bizony azzal fog járni hogy a képernyő minimum 10+ inch lesz majd.
Meg úgy öszintén mennyi ember hordja folyamatosan magával?
Nekem is van tabletem de eszembe nem jutna folyamatosan magammal hordani, pedig a táskába elférne, itthon meg le tudod rakni, hozzá billentyűzet és egér és sokkal jobb használni is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest