Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Ha van Multisimem, akkor úgy informálódtam, hogy megoldható a csak adatkártyaként való működés. Ha két Multisimem lenne, akkor ugye ez nincs hatással a másik Multisimre? Tehát az attól még "teljes értékű", beszéd + adat Multisimként fog működni? Tudom hülye kérdés, de láttam már csodákat.
-
Woodcutt3R
tag
Rossz helyre írtam, bocs
-
törölt tag
Én a MultiSim fejlesztést tartom a legmenőbb innovációnak a Telekomnál. Nektek mi a kedvencetek?
Az egyiket apple watchban használom, ha nem viszem magammal a telefonom akkor is elérhető vagyok, tudok telefonálni, zenét hallgatni, apple pay fizetni, stb. A másik iPad-ben van, ott korlátlan adat is mehet pl nyaralásnál, de sima hétköznap is kényelmes mert a multisim kártya lehetővé teszi, hogy hotspot megosztás nélkül is lehessen mobilnetet használni, nem kell bénázni hotspottal, ahol a telefon melegszik, jobban merül, szétkapcsol, stb.
-
n@p@lm
addikt
Olasz 5G
A kisebbik feltöltési sebesség a kemping, a nagyobb pedig Murano szigete.
Messenger hanghívás jobb minőségű volt mint a gsm.
Híváskor "sajnos" leváltott az adatkapcsolatról, a VOLTE roaming még mindig nincs megoldva gondolom.
TIM a szolgáltató, érdekes, a Vodafone IT-re is felment de ott nem ment az adat....
-
törölt tag
válasz
simpley
üzenetére
Ahhoz a céghez, amelyik a számlázást sem tudja megoldani több mint egy éve? Én boldogan kifizettem ki a kötbért annak idején, hiába voltam hűségben, csak hogy szabaduljak tőlük. Akkor még sima előfizetésre készülék nélkül is 2 év hűséget írattak alá szemét módon mindenkivel, amit már egyik szolgáltató sem csinált, mindenhol 1 év volt ilyen esetben, utána ment is a büntetés nekik. A Red Free 5G meg parasztvakítás, 12 ezerért 10 mbps korláttal.
-
törölt tag
Visszaigenyeltem az elhordozott kartyarol a penzt. Amig a Yetinel ez nem kerdes,. Trenel ehhez az van odairva az ugyfelszolganak, h "meltanyossagbol"... Maga az ugyfelszolga oke volt, segitokesz, normalisan tajekoztato, stb. Mert kozben az is kiderult, h a tavalyi adategyezteteskor nem kerult atirasra a szigszam, de egy gyors -amugyis esedekes- adategyeztetessel ezt sikerult megoldanunk. Azt mondta, 1-2 heten belul utaljak. (A Yeti meg jobb volt, mert ott azonnal a kezembe adtak.)
-
tibor23
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Android 9 van a telefonon, és minden app normálisan fut ezen kívül. Remélem javítják a szutyok programjukat, mert sokkal kényelmesebb kezelni vele az előfizetéseimet.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mert nem tudtam internetezni és TV-t nézni, igen valóban elenyésző kb. 0.1 GB adat forgalmat bonyolított le kb. 1 órás TV2 Tények műsort végignéztem a Telekom T Phone Pro mobiltelefonon, kb. 10% akkut fogyasztott!
-
Nem volt DIGI TV adás, úgyhogy alkalmazkodtak a Telekom mobilinterneten keresztül a Digi Online TV streamelést, és csodálkoztam, hogy nem számolt az 50 GB mobiladatot!
-
tibor23
senior tag
Telekom app nálam nem működik, azt ìrja frissìteni kell, de frissìtès után hibát dob. Másnál nincs gond? J5 2017 samsung. Tegnap még mûködött.
-
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Lehet, hogy az kavar be neki, hogy bejelentkezett...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Devilstudio
üzenetére
Privát / inkognitó lapon sem működik? Vagy valami reklám, felugró ablak blokkoló nem kavarhat be?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Hát ez érdekes... volt szerintem vagy 100 Tkom rendelésem már, de mindig az volt a csomagszám.

-
skroy
senior tag
válasz
Devilstudio
üzenetére
Nálam gond nélkül működik. Firefox.
-
Devilstudio
tag
Szolgáltatások betöltése csak nálam nem müködik 3 napja?
[link] -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Azért írd be a gls csomagkeresőbe az 1+tkom rendelés számot, és voila...

-
törölt tag
Az elhordozott szam el is tunt az appbol.
Mondjuk, elotte csinaltam kepet, h mennyi penz volt rajta 😄 -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Jol emlekszel, az a nagyon musoros, de az a holnap esti menet lesz...
Vhol irtam, h az utso enyem korben kozvetlenul az enyem elott elinditottam a haver hordozasat is a trerol, amit egy nappal korabbra vallaltak az enyemnel, es amit aztan jodarabig hiaba is csorgettem ma este, de most mar rendben muksz. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
A GLS csomagszámot mindig úgy kapod, hogy a Telekomos rendelésszám elé biggyesztesz egy 1-est.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor ráérsz éjfél után kérdezni...
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem tre-voda eppen folyamatban: kozel egy oraja meghalt a tre, de nem el a vodan...
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Vége van a számhordozási időablaknak?
-
domper2015
senior tag
Most történt meg a számhordozás Telekom Dominó csomagba Digiről. A Digis sim is él. Ilyenkor mi a helyzet? / Ez az igazi duál sim

-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Csomagot várok a Telekomtól, GLS hozza.
Küldött a szolgáltató egy sms-t, hogy átadták a csomagot kiszállításra és benne egy 123456-A12345678 karakter felépítésű rendelés számot.
Ez már tartalmazza a GLS csomagszámot, vagy azt majd később kapom meg? -
Üdv! Magyarország területén használt, osztrák szolgáltatós számot milyen tarifával lehet hívni? Köszönöm!
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Ma Domino Day
400 MB és 20 perc -
kw3v865
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nem én megyek Svájba, édesanyám van ott éppen, és kérdezi, hogy mennyibe kerül. Azt mondja nem kapott erről tájékoztató SMS-t.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Svájcban mennyibe kerül előfizetéssel (külön romaingos csomag nélkül) magyarországi mobil hívása? Itt nézem: [link] De sajnos nem egyértelmű számomra. Azt írja: Beszélgetés indított díj:527 Ft/p
Nemzetközi mobil díj:179 Ft/pA kettő közül melyik?
-
törölt tag
Az appban nincs benne az ugyfelazonosito, csak a weben? 😨
-
tomy86
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Valamint a Siemensnek.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Én Nokia 3510-zel wapolgattam. Később az esküvőmre egy másik fórumon összedobtak a tagok egy Nokia 3650-re valót, amivel mondhatni neteztem (fórumozgattam). Mert előtte véletlen lehúztam a klotyón az Ericsson T68i-t.
Azóta és előtte is már sok telót kipróbáltam.
Amíg az ember fiatal és a fizetését magára költheti, vehet mindenfélét, menőt, érdekest, ismeretlen embereket hívhat magához egy fórumról, hogy teszteljük együtt a videokameráink tudását, hekkelgetős fórumokat olvas, telefonról behatol rendszerekbe.... Aztán jön a család és az csak gyarapszik. Majd észreveszi, hogy a végén a gyerekek után ő a konyhamalac mert nehogy már kidobjuk a kaját, meg költheti a pénzét a gyerekekre és örül ha a munkából hazaesve még marad ereje valami lazulásra.
Amit néha keresztül húz az új kismacska, a gyerekek legújabb öröme és minden bútor gyilkosa.
Öregszem bakker!
Pihenés, nyugalom, majd a halálos ágyamon.
A tanulság? Ha valami működik, NE NYÚLJ HOZZÁ!
És ez igaz a Telekomra is, a technicolor cuccal sok ideget megettem. -
válasz
victorhun7
üzenetére
21 éve VodaGPRS-em volt
Sony Ericsson RS-232 GPRS DRS-11 adatkábellel kellett összekötni :XD A chat.hu az ment vele szépen. -
-
szalai112
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szia
Ide hazza volt ilyen szolgáltatás hogy xDSL és LTE Combo.
Nekem is volt gyorsitó opció volt az elnevezése.
Évekig használtam, előszőr korlátlan volt LTE részen az adat, később felváltotta a napi 10GB LTE adat, de havi szinten 100GBha jól emlékszem.
Jőtt az Optika 1,5-él 2 éve . -
válasz
MadMancs
üzenetére
A 100 GB net nekem bőven elég, ahogyan Magenta 1-ben az 50-is... de azért a kivezetése, visszalépés. Úgy 15 évvel ezelőtt azt jósolták, hogy a vezetéknélküli, azaz a mobilinternet kiválthatja a vezetékest... hát itthon elmaradt a csoda.
A Telekomnak Németországban volt olyan szolgáltatói xDSL HGW-je, amiben volt a Telekom SIM kártyának hely... idehaza sosem láttam ilyet
Router: Speedport Hybrid Telekom | alle Eckdaten (lte-anbieter.info)
Ez 2014-es cikk.
Akkoriban még nekem is Telekom VDSL2 volt, és pont Speedport HGW-vel
Logikusnak tűnt, hogy idehaza is bevezethetik, akár úgy , hogy lényegesen drágább havidíj mellett mint fizetős opciót. Most meg mivan? Ha Telekomnál szolgáltatáskiesés van , és speciel Magenta 1-es vagy, akkor mivel van Telekom SIM kártyád kpasz egy SMS-t, hogy a hibaelhárítás idejére aktiválták a korlátlan adatforgalmat tartalmazó jegyedet, de ezzel két probléma van:
1. Mivel nincs a HGW-ben benne, a kevésbé technokrata felhasználó, aki azt sem tudja, hogy mi a Hotspot a molbiján kénytelen Internetezni, meg akkor is ha nincs WiFi a PC-jében.
2. Ha nincs Magenta 1-e, csak vezetékes szolgáltatásai vannak a Telekomtól, mint nekem a DIGI-től, akkor még ez sem opció! -
MadMancs
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szerintem ebbe nem érdemes belemenni hogy melyik a minőségibb hálózat. Nekem van Telekom és Voda (Netfone) is. Egyik kutya másik eb. Hol ez vérzik el, hol az. De egy biztos, az már csak történelem hogy a Telekom a legstabilabb és legjobb lefedettségű hálózat (valaha tényleg az volt). Rég elvesztette előnyét a többivel szemben, egyrészt mert utolérték a többiek, másrészt tökönlőtték magukat a 3G lekapcsolással (mai napig rengeteg 2G only területen utazok át, ahol előtte azért teljesen használható HSxPA hálózat volt).
Összességében nincs olyan hogy jobb. Mindig csak attól függ hol vagy hol laksz és merre mozogsz. Legjobb = Attól függ merre jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az rtl.hu/elo egy fos oldal, tele spam ablakokkal, sajnálom mert ez az egyik kedvenc liberális adás.
Az akku 10 százaléknyi merülése jónak mondható ilyen esetben.

dptrsk