Új hozzászólás Aktív témák

• akaszajanos

tag

Azt hittem, a kamu 5G legalább ezt felszámolja majd, de nem: a napokban Gyula szívében, a buszpályaudvaron annyira túl volt terhelve a hálózat, hogy nem töltött be a mobiljegy, sőt, semmi más sem. Speedtest sem indult el.

Térerő maximumon, de ez a jelenség már a 4G-s korszakban is jelentkezett hónapokkal ezelőtt egyszer, akkor volt még yetteles SIM a telefonban, és az mentett meg. Most csak a net ki-be kapcsolgatása, aztán egyszer lett annyi sávszél, hogy letöltődött ez az igen komplikált jegy a Mobiljegy appban. :F

Mi a jó franc történik ennél a cégnél? Én elhiszem, hogy nagyon kényelmes toronymagasan piacvezetőnek lenni, de remélem, egyszer apadni fog ez a bázis, és rájönnek, hogy inkább a túlterhelt hálózatba kéne tolni a pénzt, nem a marketingbe, hogy átírták a 3G-t 5G-re, hűha!

(Szerencsére nem általános jelenség, de már mástól is hallottam, hogy forgalmasabb időszakokban elszáll a net ott... máskor meg több megabit is van.)

Szomorú vagyok, mert ahol kicsit foglalkoznak a dologgal, és optika is van, Magenta 1-ben abszolút ők a legjobb választás. De azt itt nem is fejtegetném, hogy Gyulán még az optikát sem sikerült kiépíteni, csak a csapnivaló ősi hálózaton van ""gigabit"". :(((

M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)

Új hozzászólás Aktív témák