Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Kofio.co -> óriási választék, lehet kincsvadászni. Eszközök is vannak.
Coffeenerd.de- > Kis túlzással becsukott szemmel is választhatsz, de zsebbenyúlós. Vannak nagyon világos, nehezebben elkészíthetőek is, ami kezdőként nem feltétlenül a siker kulcsa...Már ha ezek Magyarországon kaphatónak minösülnek...
-
t256
őstag
Sziasztok,
A kérdésem azokhoz szól akik Pour over-t (Hario V60, Origami dripper) használnak.
Milyen Magyarországon kapható kávébabból főztök?Nemrég kezdtem el ezt a műfajt. Kotyogóhoz vagyok berendezkedve. Kimbo és Bialetti szemes kávéim vannak itthon. Lassan elfogynak és rendelnék. Hol keresgéljek?
-
Joe Swanson
senior tag
Feltöltöttem egy Bontatlan ÚJ! Bookoo Themis Minit. Esetleg érdekelhet csere ultrára.
-
prtk
tag
Feltöltöttem egy 54-es Normcore Slim Bottomless Portafiltert.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Sziasztok, OXO Rapidról azóta se sehol semmi, nem használja véletlenül valaki? Megyek az USA-ba nemsokára és lehet kihasználnám a gyenge dollárt

-
-
kmarci25
veterán
Leverpresso Orbit
Mondjuk a forma nekem nem annyira rakéta (ahogy a marketing írja), hanem valami egészen más
, de oda se neki. -
zolnagy
őstag
-
féldekás
aktív tag
Megosztom néhány eladó termékem:
Aeropress kiegészítők
Cafelat Robot kiegészítők és IMS Tamper -
ZolKel86
csendes tag
Sajna továbbra is szenvedek az SSP HU kés MAZZER SJ-be illesztésével. Központosítani szeretném, de a süllyesztett fejű csavarral sincs középen, illetve a 3D központosító gyűrűvel sem pontos, mivel marad hézag a gyűrű és a kések között. Innen a fórumról más ezt hogy oldotta meg? Köszi
-
sokkerson
friss újonc
-
Cathfaern
nagyúr
Lenne pár eladó cuccom:
Eggonaut dripper - 5000 Ft. Vízterítőjét rápróbáltam meglévő drippereimre, jó a v60 01, Orea, Pulsar, April dripperekre is (02 és 03 v60-ra viszont túl pici).
Acme Tajimi (fehér), Origami Pinot Aroma Mug (rózsaszín), Origami Sensory Flavor Cup (fehér) - 3000 Ft darabja.
Postaköltség kb. 2000 Ft, de ha legalább két dolgot visz valaki, akkor állom.
-
zolnagy
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Nekem ez a Xiaomi van már pár éve: [link] Nincs összehasonlításom, de megbízhatónak tűnik. Hőmérőből sokáig a TM-902c volt: [link] Olcsó és jó volt, de amikor áttértek a 9V-ról a 2 ceruzaelemes verzióra, az nálam vlamiért nem működött már olyan jól. Ezért vettem egy ilyet pár éve, ami azóta is jó: [link] Nem a hozzáadott K hőelemmel használom, hanem ezzel: [link]
-
-
aleister
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Figyelek-figyelek.

Más...tudnátok ajánlani vízhőfok mérőt és TDS mérőt, ami nincs aranyárban, de relatív megbízhatóan mér? A Temu rogyásig van ilyenekkel, de nem egy negatív véleményt olvasni róluk.
Érdekelne, hogy a gépen beállított vízhőfok mennyire egyezik meg a felső szűrőből kilépő víz tényleges hőfokával. Valamint a vízszűrő kancsó betétjét is jó lenne leellenőrizni. -
-
Daneeka
senior tag
Én a tavalyi év direkt túl rendeltem magam kávéból és elkezdtem kísérletezni a pihentetéssel. Mindegyik filter pöri, átlagosan a casmo filter pörkölés szint körül. Szobahőmérsékleten, bontatlanul pihentetve. 2-8 hét körüli idők jöttek össze. Mindegyik filternek elkészítve, többnyire 1 perc körüli agitált bloommal. Vélhetően emiatt nálam a CO2 problémák nem annyira jelentkeznek mint presszóban. Továbbá kipróbáltam a bontott zacskó szobahőmérsékleten való tartását napi 1-2 nyitással amíg el nem fogy. Eddig nálam általában 1-2 hetes kávék mentek a fagyóba.
Röviden összefoglalva ilyen körülmények közt én sajnos több hátrányt tapasztaltam mint hasznot. Pár zacskó 4 hetesen már elkezdett lehalni, tehát már bontatlanul kezdett oxidált lenni és a szobahőn bontogatott zacskó jó része is elkezdett lehalni 2-3 nap után.
Még azért kísérletezek szerintem, pl. ugyanazt a kávét megrendelem hetente egy hónapon keresztül (remélhetőleg sikerül eltérő pörkölési dátumokkal) és egyben megkóstolom, ez lenne talán a legértelmesebb teszt.
-
Alabástrom
senior tag
Én sem ittam már legalább egy éve olyat, ami ne pihent volna minimum egy hónapot. És mindez nem 10 fokos pincében értendő...

Mármint itthon... Kávézóba meg egyre kevésbé járok, ha megyek is nem a kávé miatt, az éppen felvázolt okokból.
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
az itthoni tapasztalatom semmilyen szinten sem referencia, de egybecseng ezzel: friss pörkölést aznap és másnap reggel meg merek kóstolni, aztán - ha időben pörköltem, de mindig megbánom, ha nem - két hétig minimum pihenni hagyom, de 3+ hetet tartom az optimumnak. az első hét abszolút kerülendő szerintem is.
-
WiZARD
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
A BWT mérővel vigyázzatok. Érdemes elemet cserélni benne x időnként.
Szerintem ebben 8 éve nem volt elem cserélve. Kijelzőn mutatta a számot, hogy hány liter van még hátra. Néha ránéztem, oké még bőven ráérek rendelni. Aztán gyanús lett hogy rohadtul nem csökken, elkezdtem engedni a vizet, meg se mozdult. Új elemmel megint mér. Rendelési dátum, meg korábbi rendelések alapján *annyira* nem vagyok elcsúszva, de rámérve már 10es keménységű a víz...
Bestprotect. Sokáig próbáltam Bestmax irányba menni, de a Lamarzocco szervizesek kifejezetten tiltották/lebeszéltek róla, és senki se merte azt mondani hogy nyugodtan lehet használni.
Eddig nem volt világos, hogy mi az oka ennek, és konkrét magyarázatot se kaptam senkitől. Most az AI azt mondja hogy a Bestmax veszélyes lehet, mert a megfogja a Kalciumot és a Magnéziumot (amik a vízkövet okozzák), és cserébe Hidrogéniont (H+) ad a víznek, ami sav. Így ha nagyon kemény a víz, mint itt Győrben, akkor mégtöbb kalciumot cserél, és még több savat termel és akár 6.0 körüli alatti lehet a víz szerinte, ami gépnek nagyon nem jó. Bestprotect pedig nem H+ ionra cserél hanem Nátriumra így stabilizálja a PH-t, és nincs korrózió veszély.Szerintem életemben nem ittam 3 hetes vagy régebbi kávét

De lehet itt az ideje, hogy a következő kör kávét megrendeljem és ne csak akkor amikor ennek már látom a végét. Akkor akár már 2 hetes is lesz mire belekezdünk.
Lehet gyorsítani kéne a kávé pihenését. Felhozni a 10 fokos pincéből a padlófűtéstől 30 fokos szekrénybe
-
-
Bazsee71
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Az új patron szerintem eleve sokat vissza fog hozni. Nekem az a tapasztalatom, legalábbis a BWT Bestmax patronnal, hogy kb. egyszer csak elfogy. Nem egyik napról a másikra, de elég észrevehető.
A kés gyorsan kiderül, hogy ha beteszed az újat.
A másik - és ez már-már vesszőparipám - a pihentetés. Egy 3-4-6-8 hetet pihent kávé arcsimogató tud lenni, gyönyörű kerek, tiszta, balanszos. Persze kérdés, hogy mivel pörköl a Barn, mi az ajánlás. Nálunk most a második gép is szerencsére hasonlóan viselkedik, mint az IMF: első pár órában még kóstolható, aztán betompul, az első hétben kvázi élvezhetetlen. A második héten már érezhetően tisztul, de az igazi a minimum 3-4 hét. -
WiZARD
veterán
válasz
zolnagy
üzenetére
thx, írtam.
Kávé rendeléssel meg utol kéne érni magam, hogy legyen több idejük pihenni.
Előző CM Simbi és Beloya is kb az utolsó napok volt a legjobb, amikor elfogyott...Előző postomhoz kiegészítés: Sajnos más kávézókban se ittam elmúlt években olyat ami igazán megfogott volna, ez volt hosszú idő után az első.
-
aleister
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
Én még elég kezdő vagyok a témában, de azt olvastam, hogy espresso esetén 8-10 napot tanácsos várni K-S pörkölésnél. Én két-két és fél hetet pihentettem eddig. Ennyi idő után már nem vettem észre rossz mellékízt. Egyszer majd direkt próbálok egy pár napost, hogy tudjam, hogy milyen amikor még időre van szüksége.
A másik kávés totyikban egyébként pont nemrég volt erről egy rövid szál. RetepNyaraB kolléga szerint az 1 hónapos pihentetés is indokolt lehet.
-
WiZARD
veterán
Elmúlt években se időm, se energiám nem volt kávéval foglalkozni sokat (építkezés, gyerekek, stb)
Kávézóban nagyjából jó volt amit csináltunk, itthon is hozott egy vállalható szintet, de rég voltam hasra esve tőle. Bárhol jártam hasonlókat ittam.3 hete Sopronban a Coffee Clinic-ben viszont isteni duplát ittam, és újra elkapott a láz, hogy ez kell nekem, ha ilyen lenne itthon az isten lenne, és a boltban se kéne lejjebb adni.
Azt hittem a Barn - Banko Gotiti a kulcs, amiből ott készült. Meg is rendeltem, itthonra is.De nem jön amit vártam tőle.
-A kávézóban illatra már tökéletes, ízre még nem hozza a maximumot (lehet hogy 5 napos pörkölés is túl friss). Ott pont most járunk a BWT patron végén (sőt túlmentünk rajta picivel, mert elromlott a mérő és ez tegnap esett le), úton az új. Talán kicsit javít. A Mythos kései a végét járják elvileg. Nem érzem hogy baja lenne, de csodák nincsenek, átment rajta sok kávé, tuti nem az igazi már. Úton az új, ettől is várok javulást. (kipróbáltam a tartalék F64EVO-t, abban a kések elvileg max 100 kg kávét láttak, de azt se éreztem jobbnak, sőt a Mythos még régi késsel is jobb volt) Lehet rápróbálok majd EK43-ra hogy azzal milyen lenne, de igazából lényegtelen ha jó is, mert úgyse alkalmas erre, max azt tudom meg, hogy az őrlőn múlik a téma.
-Itthon meg maradt a vállalható, átlagos izé, amit megiszok, de nem elég jó, még annyira se mint a kávézóban. Iszom mert ez van, de az igazi öröm/élvezet elmarad.
A Niche Zero-ra tudom fogni leginkább. Szerintetek DF83v3-ra váltás jó lehet? most keret nincs többre, így csak "oldalazni" tudok, max abba egy SSP kés még beleférhet.
Meg itthon a vízzel is kell valamit csinálnom, arra egy bestmax szűrőt tervezek, mert az itthoni központi vízlágyítós nem jó. Addig max hordom haza kannában. -
Bigsy
újonc
Sziasztok!
Valakinél nincs polcon “porosódó” vst 58 mm 18/20g kosár eladó?
Várom üzenetben az ajánlatokat. -
Peti...(16v)
tag
válasz
Sanyi.il
üzenetére
Ha mégis pumpás gép mellett döntenél, akkor ajánlom a Sage Dual Boilert (BES920), az E61 fejesek közül pedig bármelyik rotoszivattyús duálbojlerest egy flow-control szettel. Van sok előnye az előttem ajánlott Robotnak (én is használom és szeretem is, plusz egy Flair Signature-t is utazósnak), de nekem valamiért állandó használatra mégis jobban bejöttek a pumpások.
-
dni
őstag
Sziasztok,
tudtok esetleg ajánlani világos pörkölésű, koffeinmentes kávé babot filterezéshez (Hario Switch) vagy esetleg kotyogóshoz, főként itthoni kisüzemi pörkölőtől?
Merre érdemes nézelődni? -
WiZARD
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Kávézóban a Mythos One-ban ideje kést cserélnem. Eddig a gyári volt benne, bajom nincs vele, de csak átment rajta 1500-2000 kg kávé...
Mit vegyek bele? Gyári Victoria Arduino titán bevonatos, vagy érdemes SSP-t keresni? Árban kb hasonló. Nem tudom SSP adna-e többet/jobbat. -
verti1
aktív tag
Ha feltételezzük, hogy te ugyanakkora erővel nyomod a kart végig akkor a pogi ellenállása miatt csökkenni fog nyomásod, ezt lehet követni az órán. Ha követed ezt a nyomásesést és jobban/gyorsabban nyomod akkor tartani tudod az egyenes nyomásgörbét, flat 6 bar mondjuk. Ha csak tartod ugyanúgy, akkor esni fog a nyomásod. A nagy dugattyús gép nem tud ilyet csinálni, csak akkor ha belehúzol a végén kézzel. Ott a rugóerő is csökken és a pogi ellenállása is. Ez adja azt a klasszikus rugós-karos profilt. Amiről te beszélsz jelenség az inkább azzal van összefüggésben, hogy elfogy a dugattyú út, a karok lent vannak már. Ebben a helyzetben nehéz fenntartani, követni a nyomásesést.
-
válasz
verti1
üzenetére
Nem kötözködöm; de ha a nejemnek egy 1:2 presszót csinálok, akkor ott nem esik semmiféle nyomás, amennyiben tele a tartály. Letolom a 36 grammot vakamekkora nyomáson és szevasz. Ha ugyanez ~53g vízből megy, akkor a végén szépen leesik a nyomás pár (5?) másodperc alatt, ahogy elfogy a víz. Ezt hívtam nagy dugattyús gép effektnek és szerintem simít az ízen.
No offense. -
verti1
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem a víz fogyásával esik a nyomás, hanem a pogi ellenállása csökken ahogy kioldódik. Ha 2 cm-es, ha 20 cm-es vízoszlop van felette, akkor is ugyanaz a jelenség. A nagy víztér pedig előny a Robotnál, amit szerintem használni kell.
-
-
zolnagy
őstag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Na, ha többen így csináljátok, akkor kipróbálom. Bár a jól megszokott dologról nehéz áttérnem, azt hiszem. Nekem így áll kézre

Egyébként így is van nyomás esés, csak a végén nem fogy e a víz. De be van készítve direkt erre egy kis csésze. annak az a dolga, hogy felfogja a maradékot. -
Joe Swanson
senior tag
Ti mivel takarítjátok a GCP(E24)-t es milyen idokozonkent? Cafiza + blind basket comborol eleg vegyes gondolatokat olvasni…
-
sz.zs.
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én is , már az elején. A pogácsa kb. annyi vizet tart meg, mint amennyi a saját súlya, így könnyű számolni.
-
-
zolnagy
őstag
válasz
lojzi1
üzenetére
Én a beletöltött vizet sose mérem, mindig majdnem tele töltöm. Mégpedig azért, mert a kevesebb víz gyorsabban hűl sztem. A kifolyót mérem mindig ezért. Persze az is benne lehet, amit itt írt valaki, hoy ha meg túl sok a víz a robotszűrőben, akkor meg a dugattyú fém teste vonja el tőle a hőt.
-
Bazsee71
őstag
válasz
lojzi1
üzenetére
Nyomás jeladóval a lehetőségek tárháza végtelen. Nem szeretem, ha app kell bárminek a működtetéséhez, szerencsére a Robothoz sem, így csak opció, hogy kütyüzök, ha akarok. Szerencsére van annyira okos a Beanconqueror app, hogy nem kell sokat tapicskolni a használatához. Előre be van állítva a kávé, a víz, automatikusan indul és leáll a log.
-
lojzi1
csendes tag
A Robothoz a Bookoo miért ennyire fontos? Eleinte én is mértem a kifolyót, de hamar levettem, hogy ha beleöntök mondjuk 60g vizet akkor szinte fixen 45g körül jön ki ha rendesen végignyomom, így leszoktam a mérésről, mert minek. Vagy nem nyomjátok le teljesen a kart? A nyomásprofil meg csak plusz egy információ, amivel nem igazán tudok mit kezdeni. Világosítsatok meg

-
Jól hangzik! Remélem a feleségemnek is rááll majd a keze
Vettem egy WeightMaster-t is, az is szuper minőség csak azt a projektet a fejlesztők magára hagyták. Moduláris kijelző jobban passzolt a "B" kávés szettünkhöz így az ott maradt. A TimeMore akksija pedig kezdi megadni magát így kellett valami, pont jól jöt a Bookoo "akció". -
-
Bookoo Themis Ultra egy TimeMore "classic" mellett. A használhatóság majd a következő hetekben kiderül, viszont az építési minőség (és a csomagolás is), bámulatos. Le a kalappal. Pedig a WeightMaster fém lapja sem volt kutya. BT kapcsolat szuper és végre ér is valamit. A mérleg tetején pedig gyárilag van már egy védő fólia és adnak még tartalékban hozzá párat.
A szilikon védö egy konyharuhára lett rärakva azért szedett össze annyi kis koszt.
-
zolnagy
őstag
válasz
Sanyi.il
üzenetére
Ha csak pumpás gép jöhet szóba, akkor az említett gaggianal nem fogsz találni jobbat sztem ennyi pénzért. Milyen flow kontroll volt? Esetleg profilozható is? Gaggiuinoval szerelt? Én most rakok össze egy rézbojleres gct gaggiuinoval. Kíváncsi vagyok rá. De mint az előttem szólók, én is robotozok már egy jó ideje és nincs hiányérzetem.
-
Toobee
veterán
válasz
mézespálinka
üzenetére
Flat9 bar (vagy amire állítod az OPV-t). Nincs olyan gép, ami hozná a manuál minőséget ezekből az egyszerű E61-es cuccokból. 10+ évet lehúztam a rotoszivattyús Eroicával, pár év flow kittel is volt.
-
-
-
Sanyi.il
aktív tag
Sziasztok,
inkabb már hardcore café, mint a másik tipik, aztán majd kiderül.
milyen karos gépet ajánlatok 300-350k ig bezárólag? Most adtam el egy pides, flow controlos Gaggia-t, és lépnék tovább egy szintet, sajnos La Marzocco-ra nem jut
Köszi
-
icm
tag
Ha már így őrlők. Normcore is kijött a kézi síkkéses őrlőjével (jó eséllyel a Cafesing / Potutól meg/átvette). Elsőre semmit se változtattak így esélyes, hogy a 2:30ig tekerni a 18g esetén
Jó lenne többet látni, hogy mennyire finom beállítási lehetőségek vannak.. -
sz.zs.
őstag
Eladó lett a Dreo Baristamaker Air készülékem.
-
Bazsee71
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nálam egy kissé átalakított Mahlkönig W401 van befogva cuppingra, ebben is 120-as kés van. Általában elég sok tétel pörög, így fontos a tempó, visszább már nem lépnék. A W401-be amit be dobok, az kvázi egyből a csészében is landol őrölve.
Nem tudok mást, ami ezt hozná, nekem ezek ezért érdekesek. Aztán lehet, ha egyszer megadja magát, akkor egy ugyanilyet lövök használtan, mert egyébként a feladatra tökéletes, árban meg tippre tizede lehet egy új őrlőnek (a Tungsten bevonatos SSP kés pedig nem az én életemben fog elkopni
).Alabástrom: na pont emiatt akkor ez nálam is kiesett, ilyen monstrumokat általában már ipari/céges használatra vesznek.
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
Olyan, mintha egy star wars űrhajó konyhájában használnák.
Amúgy a 120-as késen túl mit tudhat?
Innováció a piacon szerintem a lagom-féle betöltő dizájn, hogy no rdt, no pumpa, zéró. Ez a vonal érdekelne, de a kínaiak jelenleg ontják a különféle formájú, de egy tucat szingli őrlőket, kevéssé megbízható minőségtanúsítvánnyal (főleg a kések futására gondolok. Egy őrlőben nekem ez volna a legfontosabb szempont, aztán a motor, aztán a "hogy szedjük ki ami belement"). -
Alabástrom
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Párszor volt említve EAF-on FM grinder, de otthonra túl nagy (a 120mm-es 36 kiló), professzionális környezetbe meg a számlázás, garancia és késôbb az eladhatatlanság miatt nem túl vonzó, ezért nem sok embernek van, alig van róla infó.
Én a 83mm SSP MP hangjával voltam így.
Szerencsére az ízvilága semi jött be, de lehet, hogy ha bejött volna, akkor is eladom a visító-idegesítô hangja miatt.
-
Bazsee71
őstag
FM őrlőkről lehet valamit tudni? Most jött szembe SSP IG sztoriban. Bejön ez az indusztriális design, és még 120-as késsel is elérhető.
Casa első benyomás: nem hangos, de kellemetlen a frekvenciatartomány.
-
phranxinatra
aktív tag
Eladó DF64 II. Irányár 110k Ft.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
BBpeter
üzenetére
Igen, ez. E61-es fejhez oké, de a Minik soleinoidját eltömítheti, mert felszívja a zaccot. Persze filter papírral vagy puck screennel ennek minimális az esélye, meg a biztonság kedvéért ki lehet venni a szűrőt alul a kifolyónál, de azért na. Igazából semmi pluszt nem ad, azon kívül, hogy jól néz ki, sőt egy tapasztaltabb kartárs szerint botrányosan szar a vízterítése.
-
Zen42
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Rázogatás után kissé koccantsd oda az alját, amikor pedig kinyitod, a kocogtasd meg a besejét a belső résszel. Ha nem valami idióta konstrukció - mert ebből is van néhány - akkor nem maradhat benne ezután semmi.
Ha olajosak a babok akkor nem árt néha el is mosogatni. Ennyi. -
Alabástrom
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
- jobb minőségű blind shakert venni
- magot RDTzni
- időnként elmosogatni
- ha a fedelére tapad sok, akkor a végén vízszintesen tartva is megrázogatni
stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bitcoin topic
- Path of Exile 2
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Windows Insider Program
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én mióta V60-t iszok főként azóta hiányolom a ghost burrt mikor az utazós kinut viszem helyette. Mondjuk egy reviewt ki kéne várnom, szintén a lehetséges rémisztő darálási tempó miatt.