- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Hát most sehol nem beszélnek erről pozitívan.
Nyilván már most a cél hogy az Xbox saját lábán megálljon így az Activision Blizzard felvásárlása után. A Bethesdáról nem beszélve.
Csak így már most szar, hogy felülről nyúlnak bele pár projectbe. Bár ez is olyan hogy 5 éve csinálnak valami szart és nincs mit felmutatni akkor azok lehet megérdemlik...
Így kívülről ezt nem lehet megítélni.Az biztos hogy most azért van némi átalakulás, én látok benne egy kis kurrensgen AAA halált is. PC erősödés is van, az MS nyilván most ezt protezsálja.
Majd meglátjuk.Az itteni pozitív xboxosoknak csak annyit írok, hogy én is reménykedek még évi 2 jó exkluzív játéktól a Sonytól, aztán majd meglátjuk mi sül ki.
-
Döglött Róka
veterán
A f*szt van jól bekötve
Féligazságokból húz le olyan doomer következtéseket hogy ihaj
Ráadásul teljesen érzelmi alapon, nulla stratégiai érzékkel.
Rog Ally X-ről is hülyeséget beszél, de nem várom el hogy egy újságíró értsen az OS-ekhez.Értem én, hogy hot topic, igaz, tőlük pont ezt a vártam.
A képtelen krónika legalább jó
-
.LnB
titán
Checkpoint Now-ban jobban is ki van fejtve az egész. Grath elég jól be van kötve Xbox-os emberekhez. És legközelebb Németországban van hivatalos Xbox-os kapcsolattartó alkalmazott. A környékünkön szinte az egész régiót leépítették.
Teljesen jól összefoglalják a történéseket, leszámítva azt, hogy az AMD-s hw dealt kihagyják. Arról jó lenne valamit megtudni, és nem Abu hülyeségeit olvasni csak a témában itt a PH-n. -
Sup Ra
újonc
válasz
Döglött Róka #19023 üzenetére
Pedig itt vót eskü...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Elektrosokk #19003 üzenetére
Azt, hogy ennyiért már talán használt steamdeck van, és a kettő össze sem hasonlítható. Azon a PS3 és a Switch is 60fps...
-
_drk
addikt
válasz
Döglött Róka #19009 üzenetére
Be! Látszik!
-
pzstm
titán
meg már megszüntették...igazából mikor cseh-szlovák-román-magyart régiósították már ott tudta mindenki hogy ez nemsokára kasza ha nagy változás nem lesz......kintről jöttek számok mit kéne teljesíteni, amin mosolygott mindenki az esélytelenek nyugalmával.
"jó hír", hogy az üzleti területeken sokkal nagyobb számban küldtek el vezetőketXbox részleghez képest
-
ldave
félisten
Facebook/Discord csoportban írta valaki hogy a teljes magyar Xbox részleget megszüntetik, az ott dolgozóknak mind felmondtak. Hasonlóképpen járt több régiós terület Xbox részlege is. Más forrás meg is erősítette ezt az infót, szóval úgy tűnik igaz.
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #19006 üzenetére
Nekünk számít, nem?
Lehet önző dolog, meg nem piaci alapú, de ha itthon nem kapni akkor kapják be.
Konkrétan ajánlani se lehet így a konzolt, mert kitudja milyen support lesz.Amúgy meg igen is számít, mert a sok kicsi sokra megy.
Üzletileg meg pont nem jókor csinálják, mert most látszik hogy erősödnének kicsit, jövőre kikéne dobni az új konzolt. Addig meg már nem tök mindegy mennyi pénz ég el? Ha az elmúlt 5-6 év stratégiaiája nem jött be akkor meg így jártak/jártunk. Lehet menni kiadónak.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Elektrosokk #19003 üzenetére
Hogy aktiv hutese van, szamomra kizaro ok.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Archttila #19004 üzenetére
Nem bántásból írom rá, de nagyon semmi új nincs benne. Lényegében egy véleménycikk, ami a netes pletykák és teóriákon alapú alapján (amik egy része eredetileg is BS, illetve sok dolog meg lett cáfolva már azóta), megfűszerezve egy kis: régen minden jobb volt az Microsoft-nál. És persze az egész úgy tálalva, hogy itt a vége Xbox...
-
Elektrosokk
veterán
Retroid Pocket 5 kézi játékkonzol teszt
Most jött szembe, règi játèkok miatt megfordult a fejemben a vásárlás.
Mit gondoltok erről?
-
_drk
addikt
Telexnél Stöki ír az Xbox haláltusájáról.
Az elég necces, hogy itthon úgy néz ki nem lesz kapható.
Az most egyértelmű, hogy megint egy új fázisba kezdtek.
-
-
wjbhbdux
veterán
Nagyon jó hírgyűjtő fórum, de politikai aktivistaként ahogy Trump elnőkÚr mondaná: "radical left lunatics"
Mindenesetre azóta már kiderült [link] , hogy Phil Spencer Game Pass jövedelmezőségét bizonygató állítása is rendesn cicomázva volt, nem biztos hogy sok van hátra. 8 évnél járnak, gondolom adtak egy tizest neki.
-
_drk
addikt
válasz
negyven2 #18987 üzenetére
Egy ideje figyelem hogy minden evő gamer egyébként rohadt kevés van.
Inkább ezek külön hobbik, a videójátekos hobbin belül.A nagyobb játékok lennének amik mindenkire lőnek. Csak hát az AAA(A) projektek nagy része szar.
Július van, mondj egy nagyobb játékot ami nem réteg játék és meg is üt egy szintet.
És nem! A Concord nem volt jó játék! Egy igénytelen copy...
Sokkal több jobb másolat készül sikeres játékok mintájára, de azok is csak ritkán futnak be. -
negyven2
nagyúr
Amúgy ez egy vicces dolog... de egyben és szomorú is, mert egyrészt én már jóideje olvasok ilyen "bojkottot". A legtöbb ilyen az kb. annyi volt leegyszerűsítve, hogy amíg nem képesek normális versenyre (nem adnak el annyi konzolt, és nem adnak olyan jó játékokat, mint a Sony ex.-ek), addig ők nem vesznek MS terméket. Illetve volt nemrég megegy, de az politikai alapon ment (ha MS/Xbox terméket veszel, akkor azzal támogatod a népírtást Gázában).
-
negyven2
nagyúr
Bár én nem játszottam vele, és eleve a netes sz*rcunami elsodort, de pl. a Concord is jó játék volt a maga nemében, és brutálisan megbukott eladásokban. Vissza lehet nézni, hogy nagyon sok jó-nak titulát játék jelent meg, amiknek csak egy kis része lett aztán sikeres.
Ugye ezt már egy ideje írják, mondják, hogy a legtöbb játéknak a legnagyobb kihivás az, hogy versenyezni tudjon egy Fortnite/Warzone és egyéb GaSS/mobil és egyéb f2p játékkal.
Igaz ez tavalyi hír, de a helyzet nem lett jobb... sőt!
60 Percent Of Playtime In 2023 Went To 6-Year-Old Or Older Games, New Data Shows
De ha megnézünk egy éves eladási kimutatást akkor is az jön le, hogy ezeken a toplistákon olyan játékok vannak az top10/20-ban amik vagy nem abban az éveben jelentek meg (hanem lehet 10+ éve), vagy pedig egy sorozat nagyon sokadik, az évi része! És csak néha kerül be egy-egy adott évi sikertermék!
És egy ilyen piacra fejleszteni játékot, az nem ép a legegyszerűbb feladatt.
Igen, el lehet adni ~4 milliót is egy Expedition 33-ból, is meg egy Palworld-ből is 8+ milliót... a kérdés, hogy mekkora hype-ot kap...
Mert igazából az a lényeg, hogy sikeres játékot csinálj, aminek nem kell jónak lennie. Ha a sikereség mellett még jó is az egy nagy plus pont. De sok, kritikailag sikeres játék bukót meg nagyon csúnyán, mert volt meg hozzá a megfelelő, nagybetűs HYPE! -
negyven2
nagyúr
Hát ki fog itt értelmes, jó, kész játékokat fejleszteni?
A jobb kérdés inkább az lehetne, hogy ki fog játék venni? Mert arról már többször is beszéltünk itt is, hogy a játékipar egy ideje már erős átalakuláson van... főként fogyasztói oldalról nézve.
Video games spending by young Americans is dropping sharply, report suggests | GamesIndustry.bizVagyis, bár megvan a befektetői nyomás is, de a játékosok egyre nagyobb része nem akar költeni, új dolgokkal játszani, akkor annak lesz hatása. És ott van még az "AI" téma is, ami bár ugyan azt okozza az iparban, de a legtöbb esetben nem azt a cél szolgálja, hogy majd az megcsinálja a játékot, hanem hogy a segítségével fejlesztők hatékonyságát javítva (akár 20-40%-al is)!
Ezen 9000 fős MS leépítés (ennek csak egy része az, ami a Gaming-et, és egy még kisebb része, ami a konkrét játékfejlesztőket érintette), is ezeknek eset áldozatul főleg! Meg annak, hogy a kvázi egyhelyben toporgó, sehová se tartó projecteket, és a túl menedzselt, túl bürokratikusként működő véges struktúrán "javítson".
Ugye, a Perfect Dark-ot készítő, The Initiative-ot tartják most a legnagyobb áldozatnak. Miközben azért valószínűleg (pletykák alapján legalábbis is), egy vízió nélküli, sehová se tartó project-et vitt egy olyan stúdió, ami kvázi működésképtelen is volt. Egyébként csak a csapat egy részét küldték el, egy részüknek meg másik csapatnál ajánlottak fel állást.
Mert bár az ilyen hírek általában csak arról szólnak, hogy ennyi meg ennyi embert meg ilyen és olyan projecteket lőnek le, attól még a legtöbb MS stúdióban van felvétel és új projectek is indulnak (jelenleg az MS-nél több mint 40 belsős cím áll fejlesztés alatt)!
Az Everwild 2014 óta áll fejlesztés alatt... és bár Phil azt nyilatkozta nemrég, hogy ezt várja a legjobban, de erről a játékról is csak lehetett hallani, hogy development hell egyik mintapéldánya. De a Zenimax Online MMORPG-je (ami azért eleve 2025-ben már egy elég lutrinak számító játék kategória) a Project Blackbird sem haladt nagyon sehová, 2018 óta! -
.LnB
titán
Most jön csak az igazi kánaán! Most, hogy partnerségre léptek az AMD-vel a brutálisan komoly, és fenyegető SteamOS ""veszély"" ellen.. együttesen fellépve, most megreformálják a piacot! És minden az Xbox-ról (és az AMD-ről) fog szólni.
Ezek a leépítések is biztosan ezt a forradalmi átalakulást hivatott előkészíteni. Nincs ok az aggodalomra.
Feltéve ha hiszünk Abu85-nak, aki már megint teríti az AMD-s agymenéseit a PH! cikkekben (heti/napi rendszerességgel): [link] (<-komment szekció)
Komolyra fordítva a szót (nem is). Volt e már valaha ilyen? Látott e már valaki olyat, hogy a Microsoft felvásárolt egy csomó stúdiót, és miután bebizonyosodott, hogy nem tudja menedzselni őket, leépítette, eladta azokat?? Hmm? Vajon volt e már hasonló eset? hmm nem is tudom..
Tudom-tudom, hogy ez maga a kapitalizmus, de olyan undorító amikor ilyen gátlástalanul vágják meg a költségeket csak azért, hogy a kapzsi befektetők egy negyedévig megnyugodjanak. Csak lassan már olyan rég óta görgeti maga előtt ezt a szarlavinát ez az ipar, hogy ebből nem lesz kiút! Hát ki fog itt értelmes, jó, kész játékokat fejleszteni? Lassan megint elő fog jönni a kizsigerelés, túlhajszolás téma a fejlesztőktől...
-
ldave
félisten
Hát, csodálkozva és szomorúan olvasgattam tegnap este én is a híreket. Sosem volt Xboxom, így érzelmi kötődésem a hardverhez nincs, de jópár játékukkal játszottam azért az évek során (pl. Halo, Fable, stb) és alapvetően nekem jól jött ki, hogy elkezdték egyéb platformokra is kiadni azokat. Emiatt a már említett Perfect Dark is azok között van/volt, amit vártam, hogy majd PS5-ön játszani fogok.
Máshol azt írta valaki, hogy az érintett embereket sajnálja, de a játékokat nem. Ezzel az alap gondolattal én nem értek teljesen mértékben egyet (legyen mondjuk csak 90%), mert annak a gondolata, lehetősége, hogy ennyi év után lesz egy új Perfect Dark, nekem azért jó érzés volt a régi nosztalgia miatt. És tegnap ezt is elvették (tőlem) és mivel ez most megbukott, így hosszú ideig ennek a lehetősége fel sem fog merülni.
Másrészt meg úgy vagyok vele, hogy amikor egy újonnan felépített csapat (), legyen benne akármennyi tapasztalt fejlesztő, hét év alatt képtelen elkészíteni egy játékot, ott nagyon komoly gondok vannak. Nem a legalsó szintre gondolok elsősorban, hanem valahol a felső vezetés vagy a projekt menedzsment képtelen volt felmérni a feladat nagyságát és annak megfelelő döntéseket hozni.
Persze csak innen a kanapéról okoskodok, de azért a karrierem során voltam nagyon sok projekt csapatban már, van némi tapasztalatom, hogy mikor működik jól egy csapat. -
_drk
addikt
Mi a helyzet Xboxiában?
Ennyi szar után egyébként már inkább azt mondom, hogy legyen időben lelőve a project.
Nyilván nem így kéne, elég lenne csak a sok managert kibaszni, csak gondolom az is évek mire újra építik.De Concord meg Mindseye-ok megjelennek tök feleslegesen...
Ez a Perfect Dark is kitudja mennyi pénzt égetett volna még el.
Raven-en csodálkozom, de hát azt is sejteni lehetett, hogy a COD is meg lesz nyirbálva. -
F-ECT$
titán
a PS5 lehetőségeit is alig használta ki pár játék
Már hogyne használná ki?! Szinte nincs olyan játék, ami 2160p renderelési felbontáson futna, mindnek lejjebb kell adnia, hogy leaglább a 30 vagy 60 fps-t (úgy ahogy) tartsa.
Az más kérdés, hogy ha lenne még idő meg pénz a fejlesztés végén, akkor az optimalizációval még biztos sokat lehetne nyerni...
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #18962 üzenetére
őszintén? Baromira nem érdekel. a PS5 lehetőségeit is alig használta ki pár játék
-
T.Peter
őstag
8 magrol feljebb fognak menni, idealis esetben 16-ra. A kerdes az, hogy hany jatek lesz, ami ki fog hasznalni 32 szalat. UE 5.6 demo-bol latszik, hogy ki lehet hasznalni, csak nagyobbat kell almodni. Meg jo lenne, ha lenne rombolhatosag, egyeb fizikaval kapcsolatos feature.
-
F-ECT$
titán
válasz
T.Peter #18971 üzenetére
Nem fér bele fogyasztásban és árban sem. A PS5 is csalódás volt teljesítményben, és így játékok terén se nagyon volt olyan, ami ne tudott volna megjelenni PS4-re (persze rosszabb felbontásban és fps-sel). Szóval most is elmaradt a generációs ugrás, még akkor is, ha van már pár PS5 only cím is.
@hombre[EU]: persze, nem 1 az 1-ben hasonlítható, de egy 700k-s pc ár mellett a sony se tud hasonló teljesítményt kihozni 300k-ból 2 év múlva se. De még 400k-ből se. Ennél meg nem lehet több a(z alap) konzol ára, mert nem veszik meg.
-
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #18970 üzenetére
En ~<4090 szintre terveznek a helyukben, mert az alatt kiabrandito lesz az ugras, meg annyit sem fognak eladni, mint eddig.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #18965 üzenetére
Egy 5070Ti gép 600-700k körül van, nem hiszem, hogy ez a teljesítmény 2 év múlva be fog férni egy 300k környéki konzolba, de majd kiderül persze.
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #18967 üzenetére
Nem lesz tiszta 4k keped. Max akkor, ha a jatekosok fokusza arra megy el es azt fogjak kiemelni innentol. Lehetett volna 4k kep mar most is, de nem ez az irany. Ha 4k kep kell akkor ott a pc, az atjarhatosag megjobb lesz mint eddig.
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #18965 üzenetére
Nem tudjuk az uj konzolok fogyasztasat, lehet 300w lesz, lehet 250w. A 9070-nek peldaul sokkal jobb a perf/fogyasztas mutatoja mint a 9060xt-nek. Szoval meg azt sem tudjuk melyik chiptol kene szamitani a 20%/2x szorzot es milyen fogyasztassal. Az udna fog hozni architekturalis elorelepest is, remelhetoleg plusz fogyasztas nelkul. A path tracing-hez elegendo szintet el kene erniuk.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
T.Peter #18964 üzenetére
keplertōl ez inkább szivárgásnak hívjuk. saccperkábé ez a 9070-5070 környéke teljesen reális. ezek alà nem igazán jöhet (ps5protól min. 50%-ot kell hozni) és felette sem elképzelhetō. ezek már 400wattos kártyák, majd 3ghz-en. új architektúra hoz annyit,hogy ezt a teljesítményt "konzolos fogyasztással" el lehet érni
tesóm most vett egy 5070ti gépet, az úgy néz ki,mint egy ps6. új játékok kristálytiszta 4k képpel, folyamatos 60fps, ~raytracing
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #18962 üzenetére
A teljesitmeny resz talalgatas, egyelore csak pletyka. Es ha meg pontos is lenne a szazalekos elorelepes, ilyen fps tablazatokbol nem lehet kiszamitani a konkret erteket, mivel nem tudod a fogyasztast, cu szamot, frekvenciat, stb.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #18960 üzenetére
full reális....a 2026 év végi Xbox launch is simán lehet....
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #18960 üzenetére
Jók ezek a találgatások, de 2027 még messze van. Mondjuk amennyire lelassult a fejlődés, már a ps4-5 között is csak pár játék hozta a next gen érzést, így gondolom a ps6-nál se lesz ez másképp.
-
hombre[EU]
veterán
-
_drk
addikt
-
Zó
aktív tag
válasz
tboy93 #18952 üzenetére
Nem pálcát törni jöttem, csak ha már az ajánlásban felmerült a lefekvés előtti játék, mint kézikonzolos előny, a probléma említése nélkül nem tudtam volna jó szívvel ajánlani. Pár sör után simán tudok kipiheten ébredni (bár hetek óta nem fogyasztottam egy korty szeszt se), kijelzőzés után kevésbé, attól elég "másnapos" tudok lenni.
A "méret a lényeg" kijelzőmániámon túl ezért is nem kultiválom a handheldet (harcolok az minimum 55"-os kijelzős telefonokért is), úgy szeretek játszani, ha nyugodtan vagyok, nem ha úton valahova, vagy már fellőtték a pizsamát. De persze ez már egyéni preferencia kérdése.
-
opr
nagyúr
válasz
tboy93 #18952 üzenetére
Tudod, mint a tobb, mint 100 eves rabbi a viccben, mikor a fiatal csiko kerdezi tole, hogy mi a hosszu elet titka:
- Haaaat, fiam, ne dohanyozz.
- Rabbi, en soha, meg se kostoltam.
- Jo... Jo, az jo. Ne is igyal!
- Jajj, rabbi, hat en szinte soha. Maximum alkalmakkor, es akkor is csak mertekkel!
- Jo, jo... Az jo. Ne is drogozz!
- Ugyan rabbi, meg inni se szoktam! Ki se probaltam, soha nem is fogom.
- Jo... Az jo. Es ne nozzel sokat, ne rohangalj allandoan a szoknyak utan!
- Ah, rabbi, en tudod, meghazasodtam hamar, en mar nem csajozok.
- Jo, az jo. De ne told tul a szexet sem! Esszel, mertekkel!
- Rabbi, maximum havi egyszer csinaljuk.
- Jovan fiam, az nagyon jo. Es semmi kave, izfokozos gyors kaja, cukor, ilyesmi ne legyen!
- Nem rabbi, nincs semmi. Minden reggel edzek, vegetarianus vagyok, nagyon egeszsegesen eszek.
- Jovan fiam, az jo... Jo, nagyon jo.
- Es rabbi, akkor hosszu eletem lesz?
- Azt nem tudom fiam, de hogy kurva hosszunak fog tunni, az biztos! -
Végtelen +1 dolgot lehet tenni annak érdekében hogy egészségesen éljen az ember, igen, nyilván nem a legjobb lefekvés előtt játszani. Van akinek nincs más lehetősége, meló, aztán otthoni teendők, a gyerekek fekszenek amikor fekszenek, utána maradék teendő, aztán fél10-10 fele oda jutok hogy esetleg tudok játszani egy picit. Na most vagy ilyenkor játszom lefekvés előtt vagy nem játszom. Ez az egyik hobbim, én ezzel rombolom magam
Nem dohányzom, a kávézást visszaszorítottam, az étkezésre odafigyelek, alkoholt alig iszom, valamiben oda kell veszni egyszer
-
Zó
aktív tag
válasz
tboy93 #18944 üzenetére
Mondjuk, közvetlenül lefekvés előtt kijelzőt bámulni nem tesz jót az alvásminőségnek, de nyilván mindenki azzal rombolja magát, amivel akarja, én is szoktam néha. Mindenesetre inkább könyv dukál akkor, ha másnap újult erővel akar játszani az ember
De ha már választani kell, a szoftverkérdést még nem sikerült tisztázni. Switchre nyilván kéne venni játékokat, és Forza nincs rá. Szóval ha van nagy meglévő könyvtár, a Switch csak akkor játszik, ha más (nintendós) játékokra lenne igény, ennek az anyagi vonzatával (nyilván el is lehet adni őket).
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Krisz0418 #18941 üzenetére
steam deck olednek a legjobb a kijelzōje és az akksi ideje (eddigi switch2 tapasztalataim alapján) illetve steam miatt több jó indiehez hozzáférsz
a rog software-ben a legrosszabb, kevésbé stabil a rendszer viszont,ha kakaót kap a gép akkor teljesítményben a legerōsebb...viszont ilyenkor megugrik a fogyasztás, 1-2ó alatt lemerülhet
switch2 a zeldák,mariók otthona -
Amúgy ha nem AAA címekkel játszik első sorban az ember, akkor szintén jó a Switch, még akkor is ha a first party címek nem érdekesek. Én nagyobb részt játszok a Switchen nem Nintendo játékokkal, az a konzol maga az indie paradicsom. Na meg retro pótlásokra, újrázásokra is perfekt (hunyorogva, na
). Az elmúlt két évben egy csomó mindent ott játszottam újra a régi kedvenceimből, Crysis, Republic Commando, Saints Row, de be van zsebelve az ACII trilogy is. Indie-k közül meg aztán tényleg fel sem lehet sorolni mennyi jó játék van rá. (Lorelei and the Laser Eyes, Everspace, Hades, Cult of the Lamb, he Talos Principle, SteamWorld játékok, Undertale, Dredge, Dave the diver, Pentiment, Animal well, Ender Lilies és Magnolia, New Star GP, Balatro, Ori, Celeste, Stardew Valley ...)
-
opr
nagyúr
válasz
Az alapjan, amit irtal, a switch-et kapasbol elengednem. Azert, mert nulla darab nintendo-s jatekot soroltal fel, ami erdekel. Ettol fuggetlenul azert a helyedben megneznem, mert ha kiderul, hogy nagyon tetszenek a ninti jatekok, akkor ez az egyetlen (legalis) opcio.
Es akkor a maradek:
A) Sokkal olcsobb: Mobiltelefon+tok+kontroller. Lehet meg ezzel jarnal a legjobban, mert baromi olcso.
B) Kezi PC. Itt megint az van, hogy attol fugg, mit szeretnel. Muszajkell a windows? Mert akkor en lehet megvarnam a ROG Xbox Ally X-et (az xboxos/gaming-re herelt win-es cuccot). Ha nem muszaj a win, illetve a steam mellett mas launcher mokolas nelkul, akkor en szerintem egy Steam Deck OLED-re celoznek.De ugye itt nem egy egyszeru konzolvasarlas a tema, hanem PC, ennek minden elonyevel-hatranyaval. Akkuido, szolgaltatasok, kenyelem, meret, ezer szempont lehet, ami miatt valaki A-t vagy B-t mond, senki nem fog tudni neked erre "jo" valaszt adni, mert jo esely van ra, hogy ami nekem vagy barki masnak a "jo" valasz, az neked a legszarabb. ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
Részemről azért a Switch2, mert az egy konzol. A másik kettő meg egy PC. Ha játszani akarok, akkor nem célom a buherálás, nem akarok windows-t, driver-t frissítgetni, beállításokat tweakelni az optimális performance érdekében, hanem meg akarom nyomni a bekapcs gombot és fél órát játszani lefekvés előtt. Erre a Nintendo szuper, ott max rendszer frissítés jön, ami 2 katt és települt, el van felejtve, jellemzően nem okoz semmilyen anomáliát utána.
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elgondolkoztam hogy de jó lenne egy kézikonzol, ágyból fekve illetve ha nincs kedven odaülni a géphez játszani.
egyikről sem tudok kb semmit!
rog ally z1 extreme/steam deck oled/switch 2..ezzel a hárommal szemezek. Ha jól láttam akkor az első kettő gyakorlatilag egy windows pc, van steam, gamepass és kb minden.
melyikről mit érdemes tudni? Előnyök/hátrányok? Ti melyiket vennétek?semmi komoly játék nem lesz rajta játszva, arra ott az asztali pc. Csak ilyen unaloműzős címek (forza, snowrunner, platformerek stbstb)
-
Archttila
veterán
válasz
hombre[EU] #18936 üzenetére
SC-bol az elso 4 resz szerintem nagyon jo. A Pandora Tomorrow -hoz keszult szinkron is
(nem rohogni) ami emlekeim szerint teljesen rendben volt.
(azzal jatszottam vegig)
-
Zó
aktív tag
válasz
hombre[EU] #18932 üzenetére
Ráadásul ez messze nem teljes lista (például a Splinter Cell: Chaos Theory akkor eléggé körülrajongottnak számított), és nyilván csak konzolos. PC volt még a legjobb élményeim közé tartozó Civilization 4 és SWAT 4 is például. A mai vitára "átváltva", amikor szinte minden multiplatform, ezek is lennének konzolokra is.
De egyetértek, ez még futottak még év volt
-
Moby
veterán
válasz
Döglött Róka #18930 üzenetére
Akiket nem zavar, hogy csótányok másznak rajta élőzés közben
-
hombre[EU]
veterán
2005-ös videójáték megjelenések:
God of War, Resi4, CoD2, Forza Motorsport, Gran Turismo4, Guitar Hero, Yakuza, MarioKart DS, BF2, F.E.A.R, Psychonauts, NFS Most Wanted, Shadow of the Colossus, DmC3, Republic Commando,én már nem is számítok rá,hogy manapság ilyen legendák szülessenek
btw 2004-hez képest még ez is csak piskóta...
-
wjbhbdux
veterán
Elképesztően sok játékos van. Akkora lett a játékos bázis, hogy eloszlik, minden kis játékra jut játékos, ha az minőségi és megérdemli. A Steamen pl. az elmúlt 24 órában 3113 olyan játék volt, amivel több mint 100 játékos játszott egyszerre.
A Humble Bundle töltelékekről meg annyit, hogy ezek a játékok már általában elkeltek 10-100+ ezer példányban, mire az életcilusuk vége felé bundleba kerülnek, jellemzően amikor már jön a folytaásuk vagy vmi más az adott fejlesztőtől.
-
_drk
addikt
válasz
hadam98 #18919 üzenetére
Én úgy mondanám hogy annak volt egyedül értelme.
Most mi kell egy ilyen show-hoz?
Legalább 2 premier ami ami sok év múlva jön, de nagyon baszón néz ki.
Legalább 2 már régen bemutatott baszó játékból gameplay trailer.
A többi igazából már töltelék de ennek is kell egy minőség és lényegében ez a fontos. Ez pl a summergame fest-en valami hihetetlen alacsony volt, a state of play meg ennyivel kvázi értelmetlen.Én még át porgettem a Future game fest-et is, sgf feeling volt. Annyit ért el, hogy a Hell is Us kevésbé érdekel már...
És itt fel is tenném a kérdést(lopva Asmontól ha már pont ezzel a kérdéssel dobta fel a yt).
Kiknek készülnek ezek a játékok?
Be lett mutatva vagy 60db játék ami ilyen humble-bumble töltelék maximum 1 dollárért... -
opr
nagyúr
válasz
hadam98 #18926 üzenetére
Én nem néztem, őszinte volt a kérdés. Szerintem vagy 2 éve néztem MS játék bemutatót utoljára, akkor még az volt, hogy horror horror horror autós játék, és kb minden cinematic volt, a megjelenés meg "majd eccő". Aztán inkább le is szoktam róla, ilyen szórakozzatok anyátokkal jelleggel, majd a megjelenésekre figyelek.
Mondjuk a PS cuccot se néztem most, de onnan is csak az Astro érdekelt, szóval ott biztos nem vesztettem sokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
hadam98
senior tag
Tavaly év óta, leginkább a második félévtől már érezhető, hogy nem átverni akarták az embereket. Idénre is több minden jön és még lesz ilyen Showcase idén nekik. A konzolról viszont jó lenne többet tudni. Akinek ez a Showcase nem tetszett az őszintén szerintem ezek után hiába néz bármit is. Nem vagyok semmilyen konzol fan, de ez odapirított.
-
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #18921 üzenetére
Kivancsi vagyok az erosebb verziot kepesek-e 1000 dollar alatt tartani
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #18920 üzenetére
de az a z2-es xbox ally kell
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hadam98 #18919 üzenetére
én hétvégén megnéztem a state of playt, most nézem ezt...és nem azt mondom,hogy minden játék reformálja meg a gaminget...DE egy játék nincs,amit ne játszottam volna már vagy csak egy ötlet,amit még nem láttam. na ez elég ciki
és miért van az az érzésem,hogy minden második játék vagy a fromsoft hullámot (tp meele) próbálja meglovagolni, vagy ez a "nagyon viccesek vagyunk" scifi/steampunk FPS ??
-
hadam98
senior tag
Ez az Xbox show köröket ver a PS és Summer Fest-re te jó ég.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #18916 üzenetére
Ilyenem sosem volt mondjuk. Ha meg nincs is attol a agyartotol, tuti hamarosan lesz
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #18912 üzenetére
Ketto de lehet akar inkabb harom szintet ugrott minosegben, fogasban, tartasban….szerintem
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #18910 üzenetére
Nekem az az arrzes hogy a Seitch1 Oled-et sem tudom/tudnam kezbe venni handheld jatekhoz(meret, minoseg, rezges tekinteteben🙈)
-
hombre[EU]
veterán
ugyanolyan,mint az elmúlt 5évbōl bármelyik új konzol...egy hardware upgrade. csak MKW-t játszottunk, nagyon szép,nagyon éles,jól fut, de nincs olyan érzés,hogy már nem tudnék leülni S1 elé MK8-at játszani.
majd jön 3d mario és zelda aztán meglátjuk mit tudnak ebbōl a gépbōl kihozni a nintendo fejlesztōi -
_drk
addikt
Na milyen a Switch 2?
Van nextgen feeling? -
Wesder
titán
válasz
Villa7 #18904 üzenetére
Nem ártott vona hozzá kontextus.
As Switch 2 launch nears, one Slovenian retailer decided to drive to their distributor in Italy and fill their car with consoles to make sure there was enough stock on day one.
Slovenian retailer fills their car with Switch 2 consoles for pre-launch road trip | VGC
-
Villa7
tag
Akinek nem jut Switch 2 ne lepődjön meg:
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka #18902 üzenetére
Akkor várom szeretettel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado #18901 üzenetére
Biztos, hogy zart lesz.
opr: mondjuk, de ez igy eleg "szakbarbar, slendrian, pontatlan"
Tudom hol az ajto..
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka #18888 üzenetére
A magamfajta laikusokat qrwára nem érdekli a tech halandzsa. Nekem a pc pc a konzol konzol és ami érdekel, hogy a köv xbox klasszikus zárt rendszerű konzol lesz, vagy valami más (de semmiképpen nem stream marhaság). Meg minden legyen 60 fps
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest