- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
ProEvoFan #215 üzenetére
Nekem a családi körben használt 7-ből 3-on kijelzőcsere volt, egyen pedig töltőaljzat csere. Az X3 NFC-t most örökölte meg apósom, 4.5 éves az akksija, 85%-os állapotban van. Mivel én használtam előtte, azon még kijelzőt és töltőpanelt sem kellett cserélni, mivel se nem dobálom, se nem rángatom töltés közben a telóimat.
Van egy kb. azonos korú Redmi Note 9 Pro is, hasonló állapotú akksival, most kapott az asszony helyette egy Note 14 Pro 5G-t, azon kellett kijelzőt cserélni, meg aljzatot is, mivel ő nem vigyázott rá. Konkrétan a kezeim között átment sok Xiaomi az elmúlt 10 évben, eddig egynél volt nem felhasználó miatti hiba, a beszédhangszóró romlott el. De abban sem vagyok biztos, hogy annál is nem volt-e valami olyan behatás, ami miatt meghalt. Egy időben a Note 4 Pro annyira menő volt, hogy azon majdhogynem csukott szemmel is megcsináltam egy kijelzőcserét. Volt, aki 3-szor is elhozta a telót, mert képtelen volt vigyázni rá, de amúgy bármit kibírt, mert még a készülékház is megúszta. -
okiszPSX
tag
Na, én is két napja nyomkodom, mostanra belaktam.
Igazából az van csak amit írtam is megérkezés előtt, hogy ez a lekerekített design nem jön be annyira. Lehet ha megint választanom kellene, akkor x7pro lenne. Ezen kívül nincs vele semmi gond, ami meglepő, hogy nem kellett kigyomlálni a hirdetéseket.
Vettem rá két tokot, egyiktől még batárabb lett, másiknak meg annyira magas a kávája, hogy a gestureokat nem veszi be oldalról. Úgy hogy visszaraktam a gyárit.
Nehezebb valóban, érződik is, kisebb kezűeknek nem ajánlott.
Fóliát is vettem, de míg jó rajta a gyári, addig nem szedem le. Bár gondolom az nem olyan nagy védelmet ad.Még egy tapasztalat: sztem x6pron gyorsabban települtek az appok.
-
yanna
addikt
válasz
meatball77 #271 üzenetére
Bakker, linkesítve küldjétek már, mert mobilról ez núdli.
-
meatball77
csendes tag
válasz
horvibali2 #270 üzenetére
Szia. A hardveraprón láttam ma... https://hardverapro.hu/apro/poco_f7_12_256gb_1_ev_garanciaval/friss.html
-
horvibali2
csendes tag
Sziasztok!
Van aki tenne be egy külföldi megbízható linket ahonnét érdemes megrendelni az ezüst változatot töltővel. A magyar oldalon oldalon 182 ezer sajnos. Köszi
-
sorsodborsod
csendes tag
Ráadásul Xiaomi type C fülhallgatóról van szó, azt hittem azzal nem lőhetek mellé az F7-hez..
Napközben még tesztelgettem a fülest, most nem produkált semmi hibát, jól szólt, nem is értem..
Köszönöm a tanácsotokat!
-
szkaroly
senior tag
válasz
sorsodborsod #264 üzenetére
Sajnos nem mindegyik type-c füles jó mindegyik telefonhoz (nemcsak Poco-nál probléma ez). Lehetőségeid:
1. Veszel egy másikat (lehetőleg webshopban hogy 14 napon belül vissza tud küldeni ha nem jó)
2. Feltúrod a netet hogy esetleg melyik lehet jó
3. BT füles -
ofgm
tag
válasz
sorsodborsod #264 üzenetére
Feleségem Samsung telefonhoz vett egyszer egy ilyen csatlakozású fülest, természetesen hiába volt olcsó olyan volt mint a mesében, hol volt, hol nem volt hang, de legtöbbször meg inkább nem, szóval pusszycat javaslata lesz a megoldás (sajnos)
-
pusszycat
nagyúr
válasz
sorsodborsod #262 üzenetére
Használj bluetooth fülest.
-
sorsodborsod
csendes tag
Vásároltam az F7-hez egy type c kábeles fülhallgatót, 1-2 percig jól szól, majd elnémul és már nem jön vissza a hang. Átraktam OTG-be is a beállításokban, így működőtt kb 15-20 percig, majd újra elnémult, ahogyan korábban is..(közben megy a zene/videó, csak hang nincs) van valami ötletetek?
-
minilego
senior tag
Egyet én is rendeltem a román hivatalos oldalról...remélem nem fog csalódást okozni.
-
-Nemtom-
őstag
256gb 140000huf eu raktár. Ez mennyire lehet megbízható? Ha jól látom, friss eladó...
-
yanna
addikt
Köszi fiúk! Ha jól tévedek 1-2 fórumtárs már 2-3 napja megkapta.
-
ofgm
tag
Nekem is a kezemben van a készülék. Sajnos csütörtökön, amikor érkezett még nem voltam itthon, de már ma ki tudtam venni az autómatából. Szerencsére ismét extra költség nélkül kaptam meg az Aliról, szóval 142ezerért megérte kockáztatni (512GB-os verzió)
Így elsősorban amit el tudok mondani, baromi gyors a rendszer, tökéletes a szememnek a nagyobb kijelző 50 felett ez nagyon fontos szempont volt. Fényképezőgép az középszerű de nem is vártam jobbat, szabadban napfényben viszont pazar. Hangzásban éppen a jó felett lett. Elég jó kategória. Ami most inkább érdekes, az Always-on display funkció nem folyamatosan van bekapcsolodva, viszont van egy funkció, ha érzékeli az arcom akkor bekapcsol, sötétben még nem tudom mennyire lesz jó, lehet semennyire. A szoftver frissült azonnal, a HyperOS 2.0.102.0 VOLMIXM verzióra. Még nem néztem meg mit takar ez a VOLMIXM jelzés. Reklámoknak nyoma sincs, szóval így első nekifutásra hozza az általam az elvárását. Jó vétel volt -
lala666
őstag
válasz
sorsodborsod #247 üzenetére
-
sorsodborsod
csendes tag
A Gshopperes csomag tartalmazza a töltőt is!
-
lala666
őstag
válasz
meatball77 #244 üzenetére
link. Erről.
GPPOCOF7
ez a kupon. -
lala666
őstag
válasz
sorsodborsod #242 üzenetére
Köszi. Ma reggel rendeltem meg. Várom akkor.
-
lala666
őstag
válasz
sorsodborsod #239 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg?
-
sorsodborsod
csendes tag
Megérkezett nekem is a Gshoppertől, hatalmas váltás lesz a MI 9T után.
-
Arween
senior tag
válasz
meatball77 #232 üzenetére
Az enyém vasárnap érkezik,ha addig nem lesz másnak jövök majd véleménnyel 🙂
-
pusszycat
nagyúr
válasz
meatball77 #232 üzenetére
A húgomnak. Hisztis...
-
meatball77
csendes tag
Van akinek megjött már esetleg? Tapasztalatok pár szóban...?
-
ProEvoFan
nagyúr
Ennek lehet hinni?
A listába betettem az iphone 15öt. Kb fele akkora aksival összeségében 1 óra 25 perccel gyengébb az üzemidő, mint az Poco F7nek.... -
gabor_01
senior tag
válasz
meatball77 #220 üzenetére
Játékidőben a sima F7 messze jobb. Nem tudom miért.
[link] -
Szena67
aktív tag
A Redmegic tesztből "A terméktámogatás kapcsán e-mailben arról biztosított a márka képviselete, hogy a telefon három évig kap szoftveres figyelmet. Ez Android főverzió-frissítéseket és biztonsági csomagokat is jelent, a június közepén hozzánk befutott tesztmodellre a teszt alatt június végéig egy frissítés érkezett, ez a 2025. május 1-i biztonsági csomagot tartalmazta. A jövőre való tekintettel a Red Magic azt mondja, teljesíteni fogják az EU előírásait, és az idén június 20-a után EU és UK piacokon forgalomba kerülő termékeik már öt év szoftveres támogatást kapnak majd. Ez az EU-s szabályozás szerint a biztonsági patcheket kell garantálja."
-
Szena67
aktív tag
válasz
Inkább ezt később még esni fog az ára. [link]
-
válasz
Hardveresen egál a két vas.
Snap 8s Gen 4 vs Gen3 minimális órajel eltérések vannak, illetve talán a modem résznél egy kicsi. -
meatball77
csendes tag
Szerintetek melyiket válasszam ha sokat játszok viszont kevest fényképezek? F7 v.F7 pro. Már szinte egy árban vannak az itthoni boltokban.
-
-
pepimama
tag
válasz
Graphics #207 üzenetére
Melyiket nem látod? XXL most már
175.000 töltővel
Ali - Poco bolt (ahol töltőt nem láttam) 512 GB-ma 178-179.000 [link]
Holland boltból [link] 400 euró ajándékkal :"You can find it here – it comes with a free 120W charger, free Xiaomi Smart Band 10 and a choice between a free Xiaomi Sound Outdoor 30W Bluetooth speaker or Redmi Buds 5 Pro." [link] -
helixP
nagyúr
válasz
ProEvoFan #215 üzenetére
Mondom az én tapasztalatomat
Redmi 2-vel kezdtük a csádban épp' 10 éve és azóta volt 2db Redmi 2, 2db Redmi Note4, Redmi 4x, Note8, 2 Mi9t, 2 Note 12, Poco.SOHA egyikkel sem volt SEMMI gond, de tényleg, gari idő alatt egyik sem adta meg magát.
Ennek ellenére természetesen a tiszta garis háttér kulcskérdés, és megér egy-két tízezrest.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ProEvoFan #215 üzenetére
Nekem eddig 3 xianomi meg 2 poco telefonom volt ezek között volt ami külföldről rendelt volt meg volt egyx olyan is aminek a boltja ahonnan vettem becsődölt szóval garancia kuka és össz egyszer volt egy gomb probléma amúgy hibátlanul működött mind.Most is alliexpressről rendeltem a következő telefont.
-
-
okiszPSX
tag
Én inkább azt nem értem, hogy az elmúlt közel 10 évben egyszer sem kellett garanciáztatnom a telefonokat. A fórumokon meg mindenki ezen rugózik, mintha egyből vinni akarja még ha baja sincs, de azért a garancia az marha fontos. 3 évente kb cseréli az átlagember, addig már a garancia sem él, de azért itt nem győzi irogatni...
-
Arween
senior tag
Alzán a 90w xiaomi töltő most 9000ft az jó árnak számít?
-
A Partnero GSM Kft.
Kényszertörlés alatt van... Lehetőség szerint ne is említsd őket...( De inkább már a megszűnt kategória...)
Ennél azért tényleg jobbak vannak. Kiindulásnak is.
Maradjunk inkább annyiban, erős utánjárás lenne szükséges a cég említése kapcsan. Bocs, nincs is cég..
A linkelt oldalt Google értékeléseit is olvasd el inkább.
A weboldalon semmi utalás nincs arra, hogy ez most milyen cégnéven fut...
Inkább törölni kéne a hozzászólásod, mielőtt valaki ez alapján fut erősen lyukra... Vásárlási tanácsnak nagyon rossz lenne.. kiindulási alapnak meg egy durván szürke.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest