- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz richard_d85 #135798 üzenetére
Az ügyfélszolgálat tudja levenni a multisim-ekről a bejövő hívásokat. Online erre nincs mód.
Kimenőt viszont tud indítani és azthiszem SMS-t is tud írni, tehát csak megbízható embernek add
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
válasz Cs1csó #135787 üzenetére
Pl ha nem használsz DoH vagy DoT-t, akkor minden cím, amire rákeresel látható és eltéríthető. Akkor is, ha saját DNS címet írsz be.
Erre jó a certificate pinning, mert azzal megakadályozod a további forgalmazást a cím felé, de ettől még nem fog működni adott környezetben.A végponti titkosítás tényleg sok helyen általános, csakúgy mint az emberi (hívjuk most) figyelmetlenség a kiberbiztonságra.
Tegnap még működött...
-
HoaryFox
őstag
válasz richard_d85 #135795 üzenetére
Ha jól tudom, igen, ki lehet kapcsolni a hangszolgáltatást a MultiSIM-en. Az SMS-t nem tudom pontosan.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
richard_d85
csendes tag
Sziasztok!
Multisim-mel kapcsolatban kérdeznék, ha kötök egy korlátlan mobilnet csomagot minimális lebeszélhetőséggel és adnak mellé 2 db multisim-et, azt pl.: feltöltőkártyásnak oda tudom adni(dual sim), hogy nála ne csörögjön és sms-t ne kapjon csak adatkártyakánt működjön? -
törölt tag
válasz Cs1csó #135787 üzenetére
A gond akkor lehet, ha nem az adatforgalomra utaznak, nem megfejteni akarják. 10 éve fejlett módszerekkel dolgoztak a csalók, biztos nem butultak el. Jó esetben mást találnak meg.
Ha így lenne az azért biztató, hogy próbálnak a biztonságra adni. Bankok. Ettől még nem árt óvatosnak lenni.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #135792 üzenetére
Nem erre tippeltem volna...
De itt csak a promóció lezárásáról írnak, a többi meg majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz victorhun7 #135791 üzenetére
Az okés, vajon marad tovább is?
-
victorhun7
tag
válasz szabonagyur #135790 üzenetére
augusztus 31.
-
félisten
5G mindenkinek meddig marad vajon? Van róla infó valahol?
-
Oliverda
félisten
Bámulatos ez a cég... hogy ezek semmit sem képesek tökéletesen megcsinálni."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Cs1csó
félisten
válasz 4Grider #135785 üzenetére
Ebben bízom én is, gondolom ez lenne a végpontok közötti titkosítás lényege, hogy "látható" a kommunikáció, de a tartalma (a két végpont között) TITKOSÍTOTT.
Sokszor sokan sírnak, hogy "jajj ingyen wifi-n nehogy netezzünk mert mindent - is - látnak"
Szerintem pedig nem, a végpont titkosítás máshol is általános. -
Salamander
tag
válasz #01110937 #135783 üzenetére
Nordvpn-t nem ismerem, a Mozilláéra előfizettem és működik. Banki alkalmazást nyílt wifin vpn nélkül én sem használnék.
Javasoltam mások is, meg én is telekomon kívüli megoldásokat és azok olcsóbbak lennének. Javaslom, hogy nézz utána a helyi szolgáltatóknak, ahova mész!
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X | #StopPutin
-
törölt tag
válasz Salamander #135766 üzenetére
Ahogy nézem más opció nincs. Vodánál nincs is feltöltősre ilyen lehetőség. Napi jegy meg 2500-2900 ft/nap lenne.
Telekomnál meg legalább 3 napra 2 gb ennyi. Ott is csak egyik partner szolgáltatónál elérhető a 3-4ből.
Wifin nem célszerű banki appokt nézni pl nem? Még VPN-el sem. Bár az is csak szálláson lenne, ott sokra nem feltétlenül mennék vele. Remélem nem lesz vele dolog.
Nord Vpn 30 napig ingyen hazsnálható? Vagy azt előre kell fizetni?
-
n@p@lm
őstag
válasz domper2015 #135768 üzenetére
De ez csak osztrák címmel megy, vagy tévedek?
-
nagyúr
válasz Avayasoft #135780 üzenetére
A kollégát csak akkor tudod megelőzni, ha épp szabin van
Akkor reménykedjünk...bár a nyárnak kezd vége lenni.
(lehet ő írja be az App-ba a DD ajánlatokat?)
Maraton? Hát attól félünk, hogy mi érdekünkben majd jóárasítják...
Nem biztos, annyira nem olcsó, de mivel egyedi a kínálat, még akkor is jó opció lenne, ha picit emelnének rajta. De szerintem nem fognak, az előfizetéseken inkább.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day mára
400 MB és 20 perc -
kovacsmi_74
senior tag
válasz herdsman12 #135776 üzenetére
Akkor éppen fordult (óra, perc amikor bekapcsoltad az 50 MB-ot).
Ez [kép] nem Maraton, de majdnem.
Ez is SIM érvényességig él.
A képen láthatod a dátumokat. -
herdsman12
őstag
válasz kovacsmi_74 #135775 üzenetére
18 perc különbséggel készültek a képek. [kép]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz herdsman12 #135770 üzenetére
A "Díjmentes 50 MB" lejáratára tippelnék (30 napig érvényes).
Azt csak a "Részletes megjelenítés"-t lenyitva látod.
A két kép egymást követő napon készült? -
törölt tag
húh ennek is jó lenne utána nézni, mert most már fogyóban a maratonom vagy 3 évig kitartott. És pont gondoltam, hogy veszek egyet akkor... de így... jó hogy olvastam.
Remélem tényleg csak hiba.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
4Grider jól írja.
Weben nézve jól írja (nálam is)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
Majd javítják az appot.
-
törölt tag
Ha nincs net akkor hogy fogyasztott el annyit? Legalábbis eu-n belül, amikor bekapcsoltam a roaminget, mert külön kellett kapcsolni, akkor mikor nem volt net el sem indult.
Van egyébként adatforgalom csökkentő beállitás egyes telefonokba, meghatározhatod, roamingben mi kapjon netet.
"De vannak már heti világjegyek is."
hol milyen áron? -
p2pp
őstag
válasz Salamander #135766 üzenetére
Helyi Sim-el jártok a legjobban.
Bosznián (EU-n kívül) keresztül mire leértünk tavaly Montenegróba a Wazze, Meesenger összehozott egy 20.000-es mobilszámlátmire leértünk. Itthoni Sim kivéve.
Azonnal helyi Sim 5 Eur volt mindenkinek.
Volt rajta vagy 200GB. Töredéke is bőven elég volt.
De vannak már heti világjegyek is.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
törölt tag
-
törölt tag
Külföldi eu-n kivül milyen opciók vannak minimális adat keretre? (feltöltős esetén).
-
ledgeri
nagyúr
válasz domper2015 #135755 üzenetére
... kontextusban így te is azt mondod, hogy a t-legyen olyan, amilyen most nem....
#135756 4Grider Nem értem, hogy egy félre írt szám problémáját és velejáróit miben befojásolja az, hogy azt belépett-fiókos ember, vagy nem belépett hozta létre.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Littoral
aktív tag
válasz Atomgeszi #135759 üzenetére
"...feleslegesen zaklatják az ügyfélszolgálatot..."
Nos, egy családtagomnál új ügyfélként szolgáltatásmegrendelés történt. A vezetékes telefon, az internet és a tévészolgáltatás ~kiválóan megvalósult. A csomag tartalmazott még egy mobiltelefonos havidíjas előfizetést is (>>>Dominó díjcsomagról), arra folyamatosan az a tájékoztatás érkezett, hogy az adott címen nem lehetséges (?!) az előfizetéses szolgáltatás. Ez a Domino-kártya ezen a címen évtizedek óta működött. A T mégis "nem lehetséges"-nek érzékelte és elutasította. Később kiderült, hogy a cím nincs implementálva a rendszerükbe, mármint a mobiltelefonosba, mert az összes többinél (vezetékes telefon, internet, tévé) minden további nélkül lehetséges volt szerződés kötése, de a mobilnál nem. Ez mind úgy derült ki, hogy - mivel hetekig húzódott a rendelés teljesítése érdemi magyarázat nélkül - folyamatosan hívni kellett az ügyfélszolgálatot, mert saját maguktól _SEMMILYEN_ tájékoztatást nem adtak. Végül az a megoldás született, hogy az egyébként is kedvezményes csomagdíj annak a mobiltelefon-előfizetésnek a díjával kevesebb lett, amit képtelenek voltak létesíteni a cím náluk lévő ún. elégtelensége miatt. Valójában így sokkal kedvezőbb az egész cucc, mint ahogyan nekiindultunk, de pont' az ilyenek miatt nincs kedvem a T-vel szerződni semmire, a saját rendszerük nem kompatibilis a saját rendszerükkel (azelőtt már végrehajtót küldtek rám a postán visszaküldött eszközük árának újra kifizetésére, szóval ez egy igazi szerelem). Az itt írtaktól sokkal egyszerűbb feladatokat képtelen kezelni - ez az én tapasztalatom velük. Az ügyfélszolgálat, ami nyilván nem értette, hogy miért hívjuk őket, nem "hebegett-habogott", hanem napról napra egymástól eltérő "információt" adott, teljesen magabiztosan. A megoldás egy egészen más dolog lett, lásd feljebb.
Érdekes tapasztalat volt, nem valószínű, hogy bármit is rendelek tőlük úgy egyáltalán. A nyár elején futólag megfordult a fejemben a tévé és internetszolgáltatásuk kipróbálása, de ha Malawi és Burundi adatbázisából dolgoznak, abban én nem hiszem, hogy benne vagyok. És ez így jó. -
faölelgető
csendes újonc
[megoldódott]
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz 4Grider #135758 üzenetére
A te verziódban sem terhelik az ügyfélszolgálatot, méghozzá itt a GYIK ide vonatkozó része: [link]
Annak érdekében, hogy vizsgálatot indíthassunk, az alábbi adatokat ide kattintva küldd el Ügyfélszolgálatunknak:
feltöltés összege, feltöltés ideje:
dátum, óra/perc is,
a fizetésnél felhasznált bankkártya utolsó 4 karaktere,
6 jegyű authorizációs szám,
a telefonszám, amelyre a feltöltést indítottad,
a 8 jegyű Domino azonosító szám. (Megjegyzem, hogy ez nem az MT ügyfélazonosító, amit a felhasználónevem mellé kapok)
Következő sorban viszont jelzi is:
"Amennyiben az ellenőrzés során azt állapítottuk meg, hogy egy másik telefonszámra érkezett a feltöltés, akkor sajnos az összeg visszatöltésére, visszautalására nincs lehetőségünk."Tehát. Bediktálsz mindent, a számot is, ugyanúgy terheled az ügyfélszolgálatot, mert amúgy sem fogják visszatéríteni az elrontott számra való feltöltést, kivizsgálják, majd ugyanúgy elutasítják.
Egyébként, ha nem jelentkezem be, 3 indokot sorol fel, hogy jelentkezzek be:
"Személyre szabott ajánlatok
Érdeklődésednek megfelelő készülékajánlatokat mutatunk.
Előfizetéseid módosítása
Módosítsd díjcsomagjaidat vagy kapcsolj be kiegészítőket mobil szolgáltatásaidhoz!
Online számlafizetés
Sosem volt még ennyire egyszerű a számlabefizetés!"Itt főként martketing/személyre szabott ajánlatok miatt kötelező a fiók, ha már belépsz, hátha megtetszik egy új ajánlat, hátha megtetszik egy készülékajánlat. stb. stb.
Az meg, hogy feleslegesen zaklatják az ügyfélszolgálatot, sajnos nekem is rengetegszer kellett, mert amikor akartam vásárolni valamit, richtig nem sikerült, mert azt írta, hogy raktáron, közben mégsem, közben az ügyfélszolgálatos is csak hebegett habogott. Aztán mondom a Telekom Optika bekötésnél nem voltak képesek összekapcsolni a regisztrált felhasználónevet az internettel, és eltűnt az éterbe a szerződés, mert 3 hónapig a kutya sem szólt, hogy hahó, kéne fizetni. És utána ott is csak az ötödik vagy hatodik ügyfélszolgálatos tudta összekapcsolni a kettőt.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
válasz Atomgeszi #135757 üzenetére
Csak ott a harmadik félnél borítgatják az asztalt és nem az ügyfélszolgálatot terhelik a hülyeségükkel. Fiókon keresztüli feltöltés esetén pedig sokkal egyszerűbb az ügyfélszolgálat dolga. Nyilván te nem lehetsz okosabb azoknál, akik látták/felmérték hogy erre szükség van.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz 4Grider #135751 üzenetére
?? Attól, hogy van egy Telekom felhasználónevem, meg belépésem, ugyanúgy megkérdezte a feltölteni kívánt számot.
Illetve ez még mindig megy a két konkurens gyártónál, plusz külsős cégeknek szintén megy a Telekomnál, hisz nekik is lehetőséget biztosít a közvetlen feltöltésre harmadik félen keresztül.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
válasz ledgeri #135754 üzenetére
Ne aggódj, attól hogy valamit leírnak az ÁSZF-ben, még nem lesz kevesebb reklamáló ügyfél. Ebben az esetben csak több. Ha pedig saját hibás problémáról van szó, az ügyfelek eleve magasabb vérnyomással érkeznek az ügyfélszolgálatra, mert érzik hogy veszett fejsze nyele, max. nagy pofával érhetnek el valamit.
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #135751 üzenetére
... mi az értelme, hogy most is kapok tranzakciókodot belépés utáni feltöltéskor?
A tranzakciókód mit jelöl ha nem a tranzakciót magát?
Miért nem elég az, ha már a tranzakciót jelöli?
Miért nem fedi le az egészet az ASZF béli "félrefeltöltés után reklamációt nem fogadunk el", ami így is benne van?#135752 domper2015 Ugye tudod, hogy ha ő azt mondja, hogy nem sárga, akkor te írhatsz zöldet, pirosat, még nyulat is... attól nem lesz sárga...!?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bolic
őstag
Mikor újra elérhető lesz a Telekom applikáció?
UI.: Már nem aktuális, újra elérhető lett.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
veterán
válasz ledgeri #135746 üzenetére
1, https://mobilegyenleg.hu/
2, https://etopup.hu/online/
3, https://telefonfeltoltes.hu/
Bónusz. Szinte mindegyik bank biztosít rá lehetőséget netbankban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz ubyegon2 #135745 üzenetére
Évente egyszer feltölteni 5000 Ft-ot nem szeretnék plusz egy appot feleslegesen telepíteni és tárolni a telefonon.(főleg, hogy nem is saját, csak családtagnak segítek, mert neki egy évre pont elég ez)
A mostani 5000Ft akció a weboldalon feltöltve is érvényes.
Plusz még mindig ott van, hogy a konkurens szolgáltatóknál mindenféle regisztráció nélkül lehet egyenleget tölteni. Telekomnál meg csak belépés után a weboldalon, de külsős harmadik félnél meg megint lehet regisztráció nélkül. Ez így vicces azért.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz MadMancs #135744 üzenetére
Kérhetnék 3-at?
"jaj, miért nem használsz appot?"
Mindenki akar mindennek appot telepíteni?
Az app belépés nélkül tudja kezelni azt ha én fel akarok tölteni bármilyen számot? Ha igen, akkor a weoldal miért nem?
A voda simán belépés nélkül engedi a feltöltőset, sőt még az előfizusokat is tölteni/rendezni. Yettel feltöltőset szintúgy.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #135741 üzenetére
Azért van fiókom, mert kötelező. Nem azért, mert szerettem volna plusz egy bejelentkezést.
Nem értelek...ahogy kolléga is említette imént, érdemes Telekom App-ot használni. Nyilván nem kötelező, de egyrészt valóban kényelmesebb minden azon keresztül, plusz annyi mindent ad, hogy marhaság lenne nem kihasználni. Nemrég free 15GB/7 nap promó volt, ha feltöltöm 5000 ft-tal, most már 7nap/2GB-ot kapok pluszban. De például ott van idős családtagom, aki nem fog szólni, ha lejár az egyenlege, hanem utazik órákat, hogy feltöltse! Jó ideje már felvettem a számát az App-ba és ha látom, hogy lement az egyenlege, pár katt és feltöltöm neki.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Atomgeszi #135742 üzenetére
Telekom app-ot nem használod?
Nem kell vele minden alkalommal külön belépni a fiókba. Látod az előfizetéseket, egyenlegeket, illetve bármikor be tudsz kapcsolni szolgáltatást (valami eleve csak ott van, mint pl. Domino Most, Domino Day).
Befizetés, feltöltés is gyorsan megy vele. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz ubyegon2 #135740 üzenetére
Plusz történet:
Tavasszal beköttetük a telekom optikát. Beregisztráltuk a nevet, címet, stb. azzal rendeltük meg az internetet. Kijöttek, bekötötték használtuk stb. Működött jól. Eltelt 1-2-3 hónap, gyanús volt, hogy semmilyen fizetési felszólítás, se emailben, se smsben, sem a profilban nem volt, sőt még a profilban sem.Úgy kellett az ügyfélszolgálatot felhívni, hogy mi a franc van, mire ők is rájöttek, hogy ja hát hoppá hozzá kell adni ahhoz a profilhoz azt az internetet, amiről előtte megrendelted. Ráadásul ez is csak az 5. ügyfélszolgálatosnak sikerült, mert az elmondásuk alapján nem is engedte itthon hozzáadni.
Érdekes, hogy anno a Tarr automatikusan hozzáadta a profilhoz az előfizetést. Itt valamiért nem megy.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz ubyegon2 #135740 üzenetére
Azért van fiókom, mert kötelező. Nem azért, mert szerettem volna plusz egy bejelentkezést.
Érdekes másik szolgáltatónál lehet SMS-ben rendelni bármilyen csomagot, és fiók nélkül feltölteni az egyenleget.Amúgy, ha online akarsz feltölteni, akkor mindenképpen kell fiók:
[link]
"Az egyenleged feltöltéséhez szükséged van Telekom fiókra. Ha már van Telekom fiókod, kérjük, jelentkezz be! Ha még nincs, akkor a Belépek gombra kattintva létrehozhatsz egyet."Az is érdekes, hogy azt írta ki, hogy "Ehhez az előfizetéshez nem adható hozzá a választott kiegészítő szolgáltatás".
Miért nem azt írja ki, hogy "Válassz ki egy előfizetést(aka prepaid számot), utána aktiválhatod a csomagot"
Beírtam ide ugyanezt a szöveget, és (bár sokan próbáltatok segíteni) senki se jött rá, hogy azért írja ezt ki, mert nincs hozzáadva a szám(mert, mint írod, egyszer véletlen lejárt a Domino és ezért törölte).
Szóval nem hiszem, hogy ez annyira hatalmas user error lenne.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #135739 üzenetére
Mi van túlbonyolítva? Írod, hogy van fiókod, akkor mi a gond? Neked kell hozzárendelni az adott SIM-et, ha a fiókon keresztül akarod managelni a kártyádat. Nem kötelező persze, de ezt nehogy már a Telekomnak ródd fel! Feltöltéshez meg nem kell fiók, az csak egy a lehetőségek közül.
Sokan nem figyelnek arra, ha véletlen lejár a Dominojuk, az kikerül a fiókból, ujraaktiválás után vissza kell rakni és ez a felhasználó dolga, nem fogja senki más megcsinálni helyette!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz #73820095 #135733 üzenetére
Ugyanúgy, mint eddig. Bejelentkeztem ugyanazzal a telefonszámmal, feltöltöttem az összeget. És úgy.
Lényeg, hogy megoldódott. Mondjuk azt kevésbé értem, hogy miért kell ennyire túlbonyolítani a telekomnál mindent. Még egy átkozott SMS aktiválás sincs a csomagokhoz. De még csak egyenleget se lehet feltölteni, ha nem regisztrálsz egy telekom fiókot. Mindenhez fiók, fiók, fiók..
-
4Grider
nagyúr
Nektek müködik az alkalmazás? Nálam ma "hiba történt, általános hiba" hibaüzenet jön folyamatosan...
-
Atomgeszi
nagyúr
Megvan, hogy mi volt a gond.
A telekomos fiókhoz valamiért nem volt hozzárendelve a Domino-s kártya. Újra hozzáadtam a profilon belül, most már engedte a maratont.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Mitől lehet az, hogy domino-s sim kártyára nem enged maraton-t aktiválni? Azt írja, hogy "Ehhez az előfizetéshez nem adható hozzá a választott kiegészítő szolgáltatás"
Persze chat nem érhető el, írtam a supportnak emailt, arra meg 3 napjuk van váaszolni. Remek. Járt már valaki így?
Tavaly még működött a Maraton 5GB ugyanezen a számon.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
válasz ledgeri #135721 üzenetére
Hova mentél helyileg?
Ha pesti vagy: a Duna Plázában nekem simán intézték a pénzvisszaadást.
Pontosabban nem is simán, hanem meghatalmazással. Teljesen flottul felvette a srác a visszaigénylést, és 10-15 nap alatt visszautalták a pénzt. Csak a neveden lévő számla kell hozzá, más nevére nem mehet.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, 2. kártyának keresek olyan feltöltős megoldást, ami nem időkorlátos,
mint pl. a Domino Extra. Kérdésem, hogy van-e ennél kedvezőbb megoldás, esetleg másik szolgáltatónál?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #135720 üzenetére
Nem csak arra, az lenne a " vihetem át", de a megkapni (vissza kézbe) lenne a fő!
-
ledgeri
nagyúr
válasz kakuk.tamas #135718 üzenetére
Még nem kezdtem bele semmibe, így nincs még jogalap De ha belekedek akkor előre szépen meg fogok írni mindent
-
kakuk.tamas
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #135654 üzenetére
Második pult: újfent NEM.... hát akkor majd ASZF-fel, és NMHH rendelettel felfegyverkeze kell verni az asztalt!
-
Ateszpapa
addikt
válasz szaniszlokar #135714 üzenetére
TMX-be fogják küldeni ha jól rémlik.
-
csaszi75
senior tag
válasz szaniszlokar #135709 üzenetére
De van önrészed..
Csak a kijelző védő üveg tört össze vagy a kijelző megjelenítése is sérült?
Kérj rá javítást.
Olyan lesz mint az új.
Általában valami komolyabb szervizzel csináltatják.
Itt egy általános szerviz árlista:
https://fixity.hu/hu/arlista/samsung/tipus/samsung-s10-plus -
kchris78
veterán
válasz szaniszlokar #135709 üzenetére
Nem akarok irrealis elvarasokat tamasztani de volt olyan tapasztalat hogy S20Ultra helyett 21Ultrat kapott valaki (azt vettem meg ). Lehet refurbished de jo deal volt .
-
szaniszlokar
aktív tag
Összetört a Telekomos S10+ telefonom. Van rá készülékbiztosítás.
Milyen tapasztalatotok van a készülék javításával?
Gondolok itt a javítás gyorsaságára, minőségére.
A biztosítási feltételekben írják , hogy vagy megjavítják, vagy újat vagy felújított készüléket adnak. Melyik szokott bekövetkezni?
Köszönöm!Minden ellenállás hasztalan.
-
kapasz
tag
A MobilOtthont végleg kivezetik.
-
bociusz
aktív tag
válasz MadMancs #135703 üzenetére
Ez a helyrajzi szám az Inotai Hőerőmű területét fedi. Jövő hétvégén lesz ott egy fesztivál.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
60 perc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest