Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ez teljesen érthető is, hiszen az eSIM csak egy ici-pici chip, abszolút nem helyigényes, simán mehet a 10 db egy telefonba. Valószínűleg csak az életszerű igény miatt van a tíz darabos korlátozás.
Akkor jól sejtettem, hogy a rivális gyártó is ennyit tesz elérhetővé. Köszönöm az információt! -
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes
Super...és ebből hány lehetne Domino?
Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom.
Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont! -
MadMancs
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Szerintem minden eSIM képes készülék többet tud. Samsung is 10 eSIM et képes kezelni (van egyáltalán több eSIM képes készülék?).
Samsungnál annyi a megkötés hogy vagy fizikai 1 és fizikai 2, vagy fizikai 1 és 1 eSIM működik egyszerre dualban. eSIM-ek és Fizikai 2 közösen használják IMEI2, IMEI1 dedikáltan Fizikai 1 sloté.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Persze, vágom, hogy ez csak elméleti kérdés volt, ezért is a zöld hangulatjel.
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes, amiből persze nem mind lehet aktív egyszerre („csak” kettő). Feltételezem, Android esetén is van olyan gyártó, aki több eSIM tárolását biztosítja (ahol ugye, a tárolás nem egyenlő az aktív használattal). -
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Oppa, ilyen is van!
Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet! 
(#135892) dzf007
DigiMobil mindenre is jó..
Hát sajna nagyon nem...anno pont megszünt a wifi melóhelyemen Székely Mihály utcában(belváros) és épp amiatt mentem be Digihez egy SIM-ért, na az az épületben azonnal le is ült! Minap meg a Herbaházba mentem, hogy videóhívással támogatva vegyek mindenféle jókat, ott is azonnal nullára ment a DigiSIM adat az épületben, úgy kellett Dominora napi adatot küldenem.
Szóval emiatt kell dualban a Telekom és a Digi SIM telóban.Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak.
Kb erre számítok én is, a kábeles is több, mint duplájára emelkedett utóbbi egy évben...és eléggé instabillá is vált utóbbi hónapokban. Két napja totál összeomlott, hátha most újra összerakták és jó lesz. Giganet a neve alapján...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dzf007
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
DigiMobil mindenre is jó..Ezeket a kedvezményeket már nem is használom..Be aktíválom hátha.DE elég a 15GB+30GB+200 perc simán!Arra én is kíváncsi vagyok január 1.-től hogyan változnak az árak, addig garantált! Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak. Vagy végső esetben a netfone lesz. De a ONE vajon mit fog ajánlani...?
-
S különben is, boomerek vagyunk sokan, ne legyen már ingyen net, inkább mindig ingyen beszélgetés legyen!
Meg egyébként is, kiszúrják a zember szemit 600mega adattal!

Sajna sokat szívnak a percekkel a boomerek, mert amit hívnak, arra épp nem vonatkozik az ingyenesség..., mondjuk én modern boomer lehetek, mert a beszélgetések 1%-át intézem hanghívással. De ja, lehetne külön boomer csomag is meg tinicsomag meg gamercsomag...ja és ezek az ingyenopciók lehetóleg null latency-vel pattanjanak az orrunk elé...
Tényleg, hogy képzeli ma egy szolgáltató, hogy percekig várat, ha már kegyeskedek elfogadni akármilyen szutyok ingyenes ajándékát?(#135884) dzf007
Jaja, nekem pár éve volt vagy 6 Domino-m, de rohadék mobilgyártók arra képtelenek, hogy normális telókat csináljanak, amibe belefér legalább 8 SIM!
Lehet megyek is a mobilos topikokba puffogni egy sort!Digi SIM van nekem is az egyik a telóban, kíváncsi vagyok, hová fut ki a dolog jövő évtől, nem igazán bízom ebben a Voda/ONE valamiben...
(#135887) Pipi75
Köszi, mondják sokan egyébként!
És vannak olyanok is, akik értik a mögöttes tartalmat a szavak mögött...te láthatólag ilyen úri huncutsággal nem fárasztod magad! 
-
válasz
dzf007
üzenetére
Hát igen, sok minden jobb lenne...de képzeld el hány feledékeny user hőbörögne, hogy nem tudja bekapcsolni, mert a héten már aktiválta egyszer...plusz rohadna meg ez a sz*r App, hogy nem mondja meg neki egyből, mikor használta és hány nap múlva tudja újra igény be venni! Persze mutatja a nyamvadt App, csak néha még két kattintás pici ujjunkkal elég megterhelő tud lenni agyilag.
-
válasz
Nikaré
üzenetére
Domino Day mától....

Mindig ezekkel a free adatcsomagokkal sokkolják a usert!
Aztán nehogy ne jelenjen meg azonnal az Appban... (kíváncsi vagyok, ez fog-e fogyni előbb vagy a 3GB/7nap)Szerencsére megszünt ez a xnap/korlátlan bekapcsolható opció, mert az aztán adott rendesen az 5G pofájára, sok agyhalott állandóan speedtesztelt és nyilván ettől befeküdt rendesen az 5G és lehetett hőbörögni, hogy milyen sz*r...

-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day mától....

600 MB és 60 perc -
ledgeri
nagyúr
Ha valakinek régi, fontos száma veszne, akkor a 90. és 180. (talán még 270.) nap között is még -picit mókolva- viisszaszerezhető.
0-90 nap (ami a vodánál már csak 5): előző szerződő aktiválással visszaszerezheti
90-180: egyenleg vész, szerződés megszűnik, de a szám még tartva (nem kiadásra szánt állapotba) van. (Szolgáltatói számok közül kiválasztható előfizetés mellé, amit akár aznap megszűntetve vissza lehet állítani feltöltősre)
180-270 necces: Ekkor kerül bele az újranyomtatásra szánt számok közé, ha ki lett nyomtatva (boltban, üzletben felakasztandó, kirakandó), akkor már bukott.Múlt évben egy januári feltöltést múlasztott szám augusztusban került a nevemre, így családon belül maradt, és feledékeny rokonnak is újra elérhető.
-
Marci112233
addikt
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Már működik is a kártya. Bőven 90 napon belül voltam bele mert múlt hónap közepén még használtam. Konkrétan területmérő GPS kártyája, és le lett feledve hogy tenni kell rá pénzt mert lejár az 1 év. Volt is rajta több mint 9 ezer emiatt már így abból aktiváltam rá netet is, és a GPS-nek pont az kell, de minimális adatforgalmat generál.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Haverom venne T-nél a meglévő előfizetése mellé egy Samsung S23 Ultrát vagy egy iPhone 14 Pro Max-ot, kamatmentes részletre, viszont a telefon Voda és Yettel kártyákkal lenne használva (fizikai+esim).
Kérdés: ez lehetséges, működni fog minden, vagy pedig lesz rajta szolgáltatói korlátozás, függőség a részletfizetés miatt, és bukta, csak T kártyával lehet használni?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Ha 90 napon belül vagy, akkor elég feltölteni. [link]
-
glaci
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Attól függ, hogy mennyi ideje járt le.
90 napig tartják a számot. Ha az alatt feltöltős, akkor csak párszáz Ft -ot vonnak le és újból használhatod. -
Marci112233
addikt
Egy valószínű lejárt domino kártyára ha teszek pénzt akkor újra használható lesz, vagy be kell mennem 3gy T pontba hogy újra aktív legyen?
-
-
Pipi75
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
135855-ös hozzászólást Neked írtam.
Azért ha normálisan működne az appban ez,akkor nem nekünk kéna a telefont "buherálni",ez egy vicc. És elég bosszantó! -
Pipi75
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem azt írta,hogy nem találta! HA NINCS ott, nem találja meg az ember! Én 2x jártam így, nem vagyok hülye,ahogy mindenki az szerinted,aki nem találja. A telekom elbaszta rendesen ezt az új bónuszválasztást! Augusztusban az ügyfélszolgálat próbált hülyének nézni, appot újra teleptsem stb, mégsem jelent meg a bónuszválasztás lehetősége!
-
Pipi75
tag
Szia!
2x jártam ugyanígy, legutóbb ma reggel! Az appban és a fiókban nem jelent meg, az smsben küldött link visszadob! Jeleztem ügyintézőnél,de augusztusban se történt ezzel semmi.
Asztali gépen a böngészőbe írtam be a telekom.hu/valasszbonuszt es ott engedte kiválasztani.
Az appnál nem vártam fél órát,hogy megjelenik -e, de az ügyfélszolgálat szerint rögtön kéne látszania.
Ha nem jelzi mindenki a hibát,nem fogják javítani. -
dzf007
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem egyből megjelent a választható bónusz...
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mit nem értesz ezen?
Azt, hogy valami nem megy első pillanatban és egyből hőbörögsz meg beírsz ide, azt nem értem.

2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...
Ezt konkrétan beleszerkesztetted, csak később láttam....
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
Tök mindegy, szerinted hol kellene megjelennie...a Kiegészítő szolgáltatásoknál jelenik meg néhány perc múlva. De aki nem hisztizik, az ezt el is tudta olvasni az App-ban, szóval higgadalom!

Igazából az a furcsa, ha valaki szerencsétlenkedik és egyből lebarmozza a szolgáltatót, ez már kicsit fárasztó sok topikban!
SOkan normálisan megkérdezik, hogyan kell valamit megoldani/megtalálni és nem örjöngve robbannak be ide. Te se tedd ezt, mert nagyon zavaró tud lenni. Köszi a topiklakók nevében is! 
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Érdemes kilépni várni egy kicsit majd újra belépni az alkalmazásba a szokásos repülőgép mód be/ki kapcsolása vagy akár drasztikus módszer előbb a telefon restart (ezt szerintem amúgy sem árt pár naponta megejteni)
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...Mit nem értesz ezen?
"Tényleg mekkora majmon, 500MB helyett 3GB adatot adnak 7napra...még neked is."
Volt ilyen kérdés, hogy mennyit adnak, meg kinek? Nem.
Ha azt írják (mert írják), hogy pár perc alatt be lehessen valamit kapcsolni, akkor lehessen is bekapcsolni, ennyi.UUI: Az Én telomon semmi maszlag nincs, nincs telexarva bináris hulladékokkal, stb, és minden uptodate...
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezek mekkora majmok bammeg...
Azért, mert valami opciót képtelen vagy megtalálni vagy nem frissíted az appot, valaki más a hüle? Érdekes szemlélet.

Minden feltöltésnél az app-ban kapcsoltam be eddig a feltöltés után járó bónuszt. Néhány percet várni kell, mire megjelenik az opció...(türelmesnek kéne lenni, nem hisztizni egyből meg mindenki mást szidni)
Tényleg mekkora majmok, 500MB helyett 3GB adatot adnak 7napra...még neked is. Verdesd csak a fejed a falba.
-
Hali!
Mióta megváltoztatták a dominó feltöltési bónuszt, azóta az app-ban lehetetlen érvényesíteni/bekapcsolni ui. a kiegészítő szolgáltatásoknál nem jelenik meg (a bevezetést követően 1x működött, azóta sem)
Most mindig külön be kell lépnem asztali gépen böngészőn keresztül a fiókba, hogy be tudjam kapcsolni (fiókban a feltöltést követő pár perc múlva már ott az opció, app-ban meg sehol). Azért asztali gépen megy a dolog csak, mert okostelón, az sms-ben küldött linkre kattintva (amiben értesítenek a feltöltésről, abban van egy bónuszválasztásra mutató link) feldobja a lehetőséget, hogy mit kezdjek a link-el, értelem szerűen böngészőt választom, erre megint feldob egy popup-t, hogy mivel nyissa meg, telekom avagy chrome, chrome-t választva elindítja a chrome-t, aztán meg nem történik semmi és indítja az app-t....
Ezek mekkora majmok bammeg...
UI: Na most jelent meg az app-ban az opció, a gond csak az, hogy több, mint fél órája töltöttem fel a dominót...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mr Dini
üzenetére
Hacsak nem vagy te is évi csak egyszer feltöltős, akkor én nem foglalkoznék vele...
És ahogy láttam csak arról van szó, hogy pl 50k-val nem lehet feltölteni (vagy valami ilyesmi felső határ), meg hogy ha más számra töltesz, akkor nem tudják vissza vonni.
Ilyesmi "túltöltöttem" esetéről nem is biztos, hogy hallottam már. De azért majd írj mit mondtak, ha rákérdeznél! -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Szakadozott a netem Domino egyenleg feltöltése közben és sikerült egy klikkel kétszer levonnia az összeget a Telekom appnak. Rendben elkönyvelte egyenlegnek, de nincs rá szükségem. Nem nagy összeg, de érdekel... Valahogy vissza tudom igényelni?
-
kchris78
veterán
-
Sziasztok.
Rendeltem egy telefont a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Nem akart megérkezni.
Egy hét után érdeklődtem, hogy mikor kapom meg, ekkor közölték, hogy a rendelés hibára futott, benne van a rendszerben, de nem teljesíthető. Állítólag informatikus tudja csak javítani, de ez időbe telik, ez van 3 hete. Ma újra érdeklődtem, de csak annyit mondtak, hogy várjak türelemmel!
Járt valaki így?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami magyarázatot adni arra a jelenségre, hogy ha hív párom és én külföldön vagyok, akkor ő nem hall kicsengést. Ha már országon belül vagyok, akkor kicsöng.
Mindketten Telekom számon vagyunk, ha a céges, 20-as számot hívja, akkor is kicseng. -
MolTol
tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nézd, valamit a marketingnek ki kell izzadnia, hogy monetizálja az 5G-t. Én totál egyet értek, hogy ez az ESS marketing 5G nem ér semmit, sajnálom is, hogy a vodás nyomás miatt belementek. De pl. én itt élek a Balatonnál, és itt azért bőven voltak olyan helyek az elmúlt években ahol a nyári csúcsban 1mbps is alig volt, most meg 500+, de ez nyilván nem is ESS, és ha nem lennék egyébként is korlátlan csomagban, akkor nekem számítana, hogy elérjem az 5G hálót…
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
Másik: iphone netmonitor működése iszonyat instabil. Loading folyamatosan, 5G bekapcsolva mégis a last seen napokkal azelőtti... Mit lehet tenni?
-
kchris78
veterán
válasz
glaci
üzenetére
Helyén kell kezelni a dolgot. Ha egy B1/7/3 mellé odatesznek egy N28-at, nyilván semmi értelme... De sok ember lakik azért N78-al lefedett helyen, nekik lehetett segítség. Illetve pl Balaton part mindenkinek aki megfordult ott. Ne túlozzunk azért nagyon negatív irányban
. Illetve: pár héten belül lehet az N28 stabilabb lesz? (Bár ha DSS akkor B28-al egyben van?) -
-
kchris78
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem is ez akadt fenn
. De amúgy ahol tényleg tud számítani ott van 3.5GHzes 5G. Ott el tudom képzelni hogy a sok ember (belvárosok stb..) miatt kevés lehet a mindent is aggregálva magában foglaló 4G (B20,B1,B3,B7,B28), bár ha ez mind megvan az is elég masszív... -
p2pp
őstag
-
Renwick
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
Marad még pár hétig:
”Mivel korábban sok pozitív visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől a promóció kapcsán, szeretnénk őket azzal támogatni az iskolakezdés időszakában, hogy szeptember első heteiben továbbra is elérhetővé tesszük számukra az 5G technológiát. A nyárra meghirdetett promóció lezárultával előfizetőink díjcsomagtól független 5G hálózati elérése szeptember második felétől fokozatosan szűnik meg, kivéve azok esetében, akiknek az igénybe vett szolgáltatásuk alapján továbbra is biztosított a hozzáférés az 5G hálózathoz.”
-
Joker88
őstag
Azóta valaki már használ ilyen 5G-s Pro verziót?
Fateromnak lenne időszerű a csere telefon szempontból, az üzletben ki volt állítva egy,megtetszett neki.. Nagy kijelző,kis felbontással, pont jó a szemének
Nézegettem több-kevesebb sikerrel itt a hardveraprón,de azok a "régi" kiadásúak.. Meg nemtudom csak előfizu mellé osztogatják (a letiltást akarom kivédeni) , vagy feltöltő kártya mellé is adják/adták ezeket? -
kchris78
veterán
válasz
victorhun7
üzenetére
. En nem latom mert fizetjuk a plusz havidijat hogy legyen 5G. Gondolom behoznak uj csomag ajanlatot hogy aki akar maradhasson 5G-n, egyszeru kiegeszito dijjal stb... -
kchris78
veterán
Mi történt az 5G-vel?
-
enginev3.0
félisten
Biztos lesz új felhozatal?
jól eltitkoltákMondjuk pont ma hívott egy nő a telekomtól hogy ajánlatokat mondjom, mondom köszi, ismerek mindent
Biztos nem véletlen pont ma kerestek -
4Grider
félisten
válasz
Localmatador
üzenetére
A személyes ügyfélszolgálatokra elsősorban kereskedőket képeznek és nem technikai segítségnyújtókat. Mivel ők nem tudják leszedni ezt a speckó átirányítást, nem sok értelmét látom én sem az okításuknak. Hirlevélben ettől még megkaphatták az infót...
-
Localmatador
tag
-
4Grider
félisten
válasz
Localmatador
üzenetére
Mivel még csak néhány hónapja és csak háttércsoporttal lehet levetetni, valószínűleg ezért néztek rád hülyén.
Kétségeid lehetnek, de nem kétséges hogy működik a levétel, ha olyan ügyfélszolgálatost fogsz ki, aki tud róla, kinek kell továbbítani a kérést. -
Localmatador
tag
válasz
adika4444
üzenetére
Üzletben csak néztek rám pár napja , ilyenről nem is hallottak (átirányítás levétele). Telefonos ügyfélszolin ma lesz időm próbálni, hát azért vannak kétségeim...
Kimenő hívás indítható a multisim-ről és a fő szám lesz látható a hívásfogadónál. Viszont ha sms-t küldenek multisim-ről, akkor annak a technikai hívószáma lesz látható a fogadónál, nem a fő. -
n@p@lm
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Assetto Corsa Rally
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom.
Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont!
Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet! 
Lehet megyek is a mobilos topikokba puffogni egy sort!

SOkan normálisan megkérdezik, hogyan kell valamit megoldani/megtalálni és nem örjöngve robbannak be ide. Te se tedd ezt, mert nagyon zavaró tud lenni. Köszi a topiklakók nevében is! 

dptrsk