Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
BÚÉK!
Akkor idén legyen cél a 4000 hsz.
-
ABal
őstag
Remélem, boldogan ébredtetek ma mindannyian!
Csak így tovább az év hátralevő részében! -
duvi
nagyúr
Bújjék mindenkinek! 🥂🍾🙂
-
BÚÉK!

-
Boldog karácsonyt!

-
ABal
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A 4000-et meg jövőre halasztjuk. Jó lesz majd akkor is.
-
duvi
nagyúr
Úgy van! Ismét eltelt egy év, de a Wave örök! 😄
Békés boldog Karácsonyt kívánok minden zseblakónak! 🎄🎁 -
TomWexX
addikt
Boldog karácsonyt, sok pihenést zsebesek! 🤗
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog karácsonyt mindekinek!
-
leslieke
Jómunkásember
Tegnap megrendeltünk egy TP-Link Tapo RV30 Max Plus Black robot porszívót.
Remélem jó lesz.
-
Üdv 👋🏻
A mi lakásunk olyan kicsi és zsúfolt, hogy fél métert nem tudna menni benne anélkül, hogy valaminek neki ne menjen.
Kollégámnak van Xiaomi, nagyon szereti, régebben mutogatta a telefonján, hogy épp merre jár a lakásban.Nemrég hallottam, hogy ezek kamera meg mikrofon segítségével szépen körbe fotózzák a lakást, meg hallgatóznak, az adatokat meg küldik haza elemzésre. 🤷🏻
-
consono
nagyúr
Én nem értek egyet ezzel
Nekünk a legolcsóbb kínai van, de nem onnan rendeltem, hanem az Aldiban vettem 6-7 éve. Nem megy minden nap, de még most is elketyeg közel egy órát egy feltöltéssel, összeszedi a kutyaszőrt, meg a port, erre tökéletes. Tudtam hozzá pár év után venni új "bajuszt", ami besöpri alá a port, máshoz még nem kellett nyúlni. PErsze ez korai darab, buta, időzíteni lehet, de mást nem, nincs kamera meg szenzorok, de arra pont jó, hogy elindítom a nappaliban (egyben van a konyhával) és amíg én dolgozom, ez fut egy kört és ha lemerül visszamegy a töltőre, nem kell vele foglalkozni. -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Kérdés, hogy milyen a lakás kialakítása és bútorzata? A másik, hogy az olcsóbb modelleket kerülni kell! A harmadik, hogy ezeknek rendszeres karbantartás kell. Fiamék vettek, de két év után már csak macera a használata. Inkáb vesznek egy normális kézi porszívót. Hajrá 4K! 😄
-
leslieke
Jómunkásember
Kérdés: ajánlanátok nekem robotporszívót?
-
Narxis
nagyúr
Helyes, húzzunk bele.
-
consono
nagyúr
Bele kell húznunk, mert idén sem lesz meg a 4K!
-
consono
nagyúr
Üdv mindenkinek újra itt

-
"csak három napot ment!" -> trust me bro

Ez olyan lehet, mint a garázsban tartott, női tulajtól, nemlópót

Viszont ha nem volt szétszedve, egy HD Sentinel-lel meg lehet nézni, mennyit ment benne a rendszerlemez, mert az a firmware-ben tárolja a használati adatokat, nem tudom azt lehet-e kívülről módosítani.
-
ABal
őstag
Köszi Mindenkinek!
Valóban, csak az utolsó telepítés óta eltelt időt látom. Na, mindegy. Azt hittem, hogy ez valamilyen bevált vagy egyértelmű módon azonosítható adat.
Az keltette fel az érdeklődésemet, hogy időnként hirdetésekben azt lehet olvasni, hogy pl: "csak három napot ment!" és hasonlók. Hmmm... lehet, hogy tőlük kéne megkérdeznem, hogy vajon honnan ez a magabiztosság?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Opsz! Véletlenül lesliekének ment a válasz
#3810 ABal
A teljes üzemidőt passzolom. Én is csak leslieke utolsó bekapcsolási idejét tudom. Ha az segítség, akkor megnézheted a Win telepítési dátumát. Ezt megszorozva egy kb. napi futási idővel, kapsz egy hozzávetőleges eredményt. Nyiss egy cmd ablakot és ezt írd be: systeminfo | find "Original Install Date" -
ABal
őstag
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet egy windowsos laptopon megnézni, hogy eddig hány órát/napot üzemelt?
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Hát, asszony nagyon elégedett az S25-el
Nagyon jónak tűnik az akksi idő, itthon van betegen és folyamatosan nyomkodja, így sem merül le neki estig. Az S21 azért nem ilyen volt. Gyors is, szép is, kicsi is, valószínűleg az augusztusban esedékes teló cserémkor én is erre váltok. Érdekes, hogy mennyivel kevésbé túlszaturált a képernyője az új telefonnak, még élénk módban is, mint amilyen a régi volt, persze ez leginkább csak egymás mellett tűnik fel. Nálunk nem érdekes, de maradt a két fizikai SIM lehetősége (meg persze eSIM is lehet az egyik). Szóval egyelőre minden szuperzöld
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX
üzenetére
Igen, megjött a Pro. Két napja tesztelem. A tesztek alapján kicsit többet vártam tőle hangzásban (mindenki az erős basszusáról írt, amit abszolúte nem érzékelek), de az árához képest megérte
A párosítás pillanatok alatt ment, jó a szoftvere, ahogy az is hogy nem fényes műanyag a bölcső burkolata. A zajszűrés tényleg nagyon jól funkcionál. A hangzástér és a dinamika - számomra - kicsit kevés. Az előre definiált hangképek nem jöttek be, ezért most próbálom belőni az EQ-t a saját igényeim alapján. Ki akarom próbálni egy másik mobilon is, mert a 13T-ben már erősen le van korlátozva a hangerő az EU szabványok szerint (nem akarok régiót váltani, vagy mókolni vele). -
consono
nagyúr
Köszi! Már előre tudom, hogy milyen lesz: kék
-
leslieke
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az tényleg nem sokkal több, mint a tavalyi...