-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Kaptam egy telekom céges simet. Miért van hogy ez nem csöng ki 10-ből csak egyszer és csöngés nélkül (csak csönd van a vonalban) szól bele akit hívok egyből? Akkor is ha 15mp-ig nem veszi fel.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
kaptam egy céges mobil telefont amiben Telekom van létezik hogy a Telekom nem tud hívás közben mobilnetet bonyolítani? A korábbi yettel és a Vodafone kártyám is tudott -
bigdady
nagyúr
Sziasutok
Rómában miért ilyen szar a telekom? Vodafonnal a gyereknek mindig van net. Nekem szinte sosem… valami Liliad-ra megy fel mindig de azon nincs automata hálózat választást meg nem lehet kikapcsolni
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van valahol feltöltőkártyás csomagokat összehasonlító oldal vagy infó róluk valahol, melyiket érdemes? (net nem kell rá). Kösz -
bigdady
nagyúr
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Telekom (domino) kártyával mostanában szarakodik az iphone 7 és nem lehet hívni vele tök süket és hívásnál is azt mondja ki van kapcsolva a telefon. Mobilnet megy sms imessage is működik, térerő is van. Találkozott már valaki ilyennel? A sim másik telefonban tökéletes.
(iphone hálózati reset után is)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ha van előfizetésem és kérek a gyereknek egy plusz domino kártyát az lehet e-sim?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ha előfizetek a telekomnál egy havi díjas előfizetésre kötöttségek nélkül készülék hűségidő nélkül akkor egyből kérhetek e-simet ugye?
Ezt a havi díjas át tudom váltani domino előfizetésre utána bármikor?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Mozaik S előfizum van. Egy ideje kiszürkült iphonon az imessage gombom, frissitettem az ios-t és most bekapcsolás után csak "aktiválásra vár". Lehet telekom tilt valamit? viber megy mobilneten szóval gondolom voip nincs tiltva. Vagy mivel van enz összefüggésben? Nemzetközi sms? Nem találok ilyet hogy tiltva lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
iPhone 4-en (ios6) inaktivvá vált az iMessage bekapcsoló gombom. Nyomtam egy gyári visszaállítását most ujra jó de azt írja iMessage aktiválás folyamatban de nem történik semmi. Miért lehet ez? Pár hete inkativálódott a gomb azóta van vele gond. Telekom nem engedi vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest