Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Egyelőre csak alzanak irtam, még aznap, semmit nem reagáltak (ez kb 5 napja volt). Google support jó ötlet, nem jutott eszembe. Köszi!
-
maross
nagyúr
válasz
Integrale
üzenetére
Udv. Vettem alzarol egy "ujszeru" ertsd valaki altal visszakuldott telefont (igazabol kettot is, de az elso full karc volt, ez a masodik mar hibatlan). Bar nullarol indit, ker egy pin kodot, vagy olyan google fiokkal valo bejelentkezest, amivel mar egyszer bejelentkeztek a telefonra. Jol sejtem, hogy ez buko lesz, kuldhetem vissza? Nem merek maganszemelytol venni, mert mindenki gari nelkul arulja, es az egyetlen telefonom eddig ami onhibamon kivul halt meg, az a pixel 8 prom volt, par honapja.
Szerk:bocsanat, nem valasz akart lenni
-
Integrale
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Nézd meg, hogy a Messenger és a Viber (pl.) mennyi helyet foglal, meg fogsz lepodni.
-
macilacipaci
tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nem tudom, én nem bétázok, de azóta se jelzi nekem a decemberi frissítés, viszont folyamatosan fogy a helyem. 29-ről 31gbra felhízott az appok rész úgy hogy nem raktam fel új applikációt. A képek is gyűlnek. Az is 31gb lett. Videókat nem tárolok a telefonon. Most van 47gb szabad helyem.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
macilacipaci
üzenetére
nekem a beta builden csak októberi van... miért állt le?
-
natë
nagyúr
válasz
macilacipaci
üzenetére
Tökéletes, fluid, stabil.
-
Zozo0525
őstag
válasz
macilacipaci
üzenetére
nálam sincs semmi hiba
-
Drakmusz
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Nekem eddig problémamentes, semmilyen anomáliát nem tapasztaltam.
-
macilacipaci
tag
A decemberi biztonsági frissítéssel mi a helyzet? Tényleg ennyire bugos lett, mint amiket az összevont topikban olvasni? Nekem még szerencsére nem ajánlotta fel, én meg nem kerestem rá.
-
macilacipaci
tag
Megjött a novemberi biztonsági frissítés.
-
macilacipaci
tag
A Google Play is frissült októberre.
-
macilacipaci
tag
Jött valami 20on pár megabyte-os frissítés, de utána ugyanúgy október 5 maradt. Akkor ez még nem a novemberi volt.
-
macilacipaci
tag
Működik az 5G Horvátországban Roamingal.
-
macilacipaci
tag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Most nem tudom hogy a hideg miatt vagy a mostani biztonsági frissítés miatt, de kevésbé merül a Pixelem. Hidegebb is a telefon.
-
macilacipaci
tag
Megjött az októberi biztonsági frissítés, bár még 10 megabyte sincs.
-
K82
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
A tévének Chromecast-képesnek (vagy Google Cast, ahogy a telefonban van) kell lennie,. anélkül nem nagyon fog menni.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, segítség kellene, szeretném a tévén megnézni a képeket-videókat, de a Quick Share-rel összehangolva csak egy zenefal nevű kapcsolat jön létre, képet-videót nem visz át. Köszi
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!
A mai nappal megváltam P8P telefonomtól, az Új gazdájának sok sok élményfotózást, használatot kívánok.
További jót......
Üdv Nagya -
tonyrulez
őstag
Mailboxde-re kértem szervizelt telefont, viszont UPS a következőt írja:
Your package cannot be delivered to a P.O. box. We're attempting to obtain an alternate delivery address.
Bautzen, GermanyMásnak volt ilyennel tapasztalata? Tudtommal sokan így intézték a gariztatást
-
flash-
veterán
válasz
Nagya21
üzenetére
Köszönöm a válaszotokat!
Akkor azt mondjátok hogy a pixel 8 Pro nak nem kell szégyenkeznie a xiaomi 15 ultra hoz képest sem?Egyébként en jobban szeretem a "fakó" de reszletes kepeket, hisz egy dslr is ilyet lő..tech2 tesztje ugrik be aki az összehasonlító teszten ezt hozta fel negativumként az s25 ultránál.hát nekem meg pont ezért jobb szóval valahol ez nezopont kerdese is.
De a dxo nem tudom mi alapján pontoz(gondolom kifejezetten mérések alapján mint ahogy a dslr gépeknél is ) -
Nagya21
addikt
Hali!
Youtubon vannak összehasonlító tesztek a Pixel 8-9-10, és a xiamiau 15 között, a pixel győz.
Én a xiamiauról le is tettem, most néztem a 7-8-9-10-összehasonlítót, nincs markáns különbség a 8-9-10 között. (kivéve a HI-Res zoomot)
Marad a 8 egyenlőre (pro típusokról van szó).
Vagy Vivo x200pró lesz......
Üdv Nagya -
macilacipaci
tag
Azt hiszem fentebb már írták, hogy a Xiaomi élénk képet készít, míg a Pixel fakót. Ezt én is tudom tanúsítani, viszont Realme 8 telefonnal. Az élénk, viszont műanyag hatású. A Pixel alapból természetes képet készít és részleteset. Ezt utólag lehet élénkíteni akár a telefonon vagy Windowson. Tehát nekem Realmem volt. A nagybátyámnak Xiaomi 11T és 13T van. Még az utóbbira is panaszkodik, hogy élénk, de helyenként homályos képeket lő.
-
flash-
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Na igen...
Hát de nem tudom most őszintén ha nem akarok profi képeket csak jó képeket,akkor nappali ez a Pixel mennyire marad el a xiaomi 15ultrában fotós képességek terén ?
Nem akarok sokat kolteni de akarok egy jó kamerát telefont ☺️ -
-
Drakmusz
addikt
A gyárija szerintem nem jobb mint a Xiaomi, egy portolt kamera viszont sokat hoz rajta.
És mivel itt a megoldás házon belül van, így tökéletesen működik.
[link]
Az akadást nem tartom valószínűnek, egy pár évig még elketyeg.
Előtte nekem 6 Pro és 4 XL volt, azokon sem vettem észre anno teljesítménybeli problémákat.
Mindkettőt 2,5 évig használtam. -
flash-
veterán
Ha egy nagyon jó kamerás képességekkel rendelkező ,tele lencsével felszerelt telefont keresek 3-4 évre akkor ez a telefon még mindig megéri?vagy van más ami jobban?
Gondolkodom ez és a xiaomi 15 között ,de ennek elvileg jobb a kamerája 🤔
De nem kell attól tartani hogy 2-3év múlva ezen már akadni fog a böngészés,facebook ,stb? -
V B A
aktív tag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Működik, praktikusabb, de pl a felső állapotsáv nagyon ronda lett. Minden betűt, ikont megvastagítottak, illetve legalább háromféle betűtípust sikerült felhasználni. Miért? Minek?
-
Drakmusz
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Nálam fent van, nincs vele gond.
Kicsit furcsa volt az elején, de hamar meg lehet szokni a felületet.
A teljesítményt tekintve nem látok változást, akku is ugyanaz.
A fotózást majd tesztelem. -
macilacipaci
tag
Ti már felraktátok a 960 megabyteos szeptemberi biztonsági frissítést, ami elhozza a Material Experience 3? Nekem még nem ajánlotta fel, illetve nem is kerestem rá.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Oh, most nézem, hogy véletlen ide írtam be. Sry!
-
SkyS1gn
félisten
Néha csap alatt le szoktam öblíteni a telefont hát tegnap beázott...
WTF Még szárad, először bekapcsolt egyből utána de magas hőmérséglettel egyből ki. Még hagyom rizs/szilikátban 1-2napig és meglátjuk.
Volt egy 9 pro XL jó áron de elvitték. A 10 alap meg kb ugyan ez vagy rosszabb. Többi meg el van szálva árban. -
KonzolKartel
őstag
- Árkategória?
150-250 e Ft
- Használt vagy új?
Használt
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? A legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Katerógia best buy (best for the bucks), és úgy kb. 2 évre.
- Mire használnád?
Néha játék, többnyire videók, zene, emailek. Átlagos felhasználás.- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Talán a nagyobbak
- Egyéb igények?
- -
Spet
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Iphone14Pro-nal is elofordul (One illetve Yettel szolgaltatonal). En lefedettsegi problemanak neveznem, nem telefon specikusnak.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Na úgy néz ki, hogy a google frissítés csinált teljesen más tárcsázót , mert a Zasszony Nord 4 én, meg a nászasszony Nord 2 őn is változott, ugyanilyenre.
Üdv Nagya -
K82
őstag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Egy fém kalitkában ülsz ami sokat árnyékol. Az Exynos 5300 modem halála pedig az 5G, a 7-es és 8-as szériánál eléggé bele tud harapni az üzemidőbe. A 9XL-nél is előfordul h megszakad, de ahogy szoktam utazgatni nem Pixel-specifikus a történet.
-
Nagya21
addikt
Egyébként a rossebb esne bele aki kitalálta ezt az új tárcsazó-telefonkönyvet.......meg a telefon felvételt......
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Hali!
Mikor indítottad ujra??
Stabil a telo, de néha kell neki az ujraindítás.....
Üdv Nagya -
macilacipaci
tag
Balaton és a Velencei tó között, valamint onnét Székesfehérvárig, végül Budapestig többször elment a mobilinternet vonaton. Odavissza. 5G, 4G, 2G Edge, néhol 0G. Ti is tapasztaltatok ilyet? Túl gyorsan megy a vonat és a telefon nem tudja lekövetni a torony váltásokat? Amikor lassan ment vagy megállt, akkor jobb volt a helyzet.
Így nem tudom kihasználni a 30GB netemet a Telekomnál, mivel a Youtube 4K gyakran megakad.
Ráadásul jobban is merül a Pixel a gyakori G váltások miatt. -
Drakmusz
addikt
válasz
gvereb1
üzenetére
Még utazás előtt tesztelgettem a kertben a különféle portokat.
[link]
Nézd meg a növényzetet vagy a finomabb textúrákat.
Az én szememnek sokkal természetesebb mint a gyári, mindkét felbontáson.
Kevésbé agresszív a zajszűrés, és az élesítés is visszafogottabb.
Beltérben is sokkal jobb, majd hozok fotókat ha lesz egy kis időm. -
Zozo0525
őstag
Sziasztok. Kint az új havi frissítés. vagy csak nekem új?
-
Bferibörs
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Itt tudsz ránézni,hogy melyik él nem tudom,elsőket megnyitottam,régi beírások vannak.
[link]
Én p9p- hez vettem egy amazfit active 2 NFC- t,szépen teszi a dolgát. A topikja viszont eltűnt.
-
macilacipaci
tag
Az egy hetes leállás közben vettem Amazfit T-Rex Pro órát. Tökéletesen működik a GP8P-val. A Zepp Appal. Csak gondoltam megosztom veletek. Esetleg tudja valaki, hogy melyik Amazfit T-Rex topik él még? 1, Pro, 2, esetleg a 3?
-
Integrale
veterán
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Attól függ mik az igényeid. Feleségemnek 9 van, nekem 8Pro. A 9 szerintem gyorsabb, jobb az ujjlenyomatolvasója, szebb a képernyő és kompaktabb a méret.
-
Nagya21
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Hali!
Hát neked kell eldöntened, de sztem a 8 pro.
Üdv Nagya -
KonzolKartel
őstag
Sziasztok,
Melyik éri meg jobban? 8 pro, vagy 9, esetleg 9A?
-
Nagya21
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Hali!
Nekem Görögbe simán talált hálozatot, igaz jó c@rt, de talált.
Majd kézi kereséssel feldobta a vodfone 5g aztán azon volt végig....
Üdv Nagya -
Integrale
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Hibátlanul átáll, és ott is 5G-n van. Legalábbis nálam így volt a csomagommal.
-
macilacipaci
tag
Holnap megyek Szlovéniába. Vajon lesz térerő? Illetve át tud majd kapcsolni a Szlovén hálózatra? Itthon Telekom HU 5G. Ezzel a telefonnal még nem voltam külföldön, azt a Pixel topikban olvastam, hogy volt akinek hosszú órákon át nem tudom felmenni a külföldi hálózatra.
-
K82
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
Miért ott keresed?
Megnyitod a kamera appot és a bal alsó sarokban ott bújnak az alap beállítások... -
K82
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
A top shot lesz amit keresel.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, a Live fotót hol lehet kikapcsolni? Köszi
-
Zozo0525
őstag
Havi frissítés megjött
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok!
Én is a 8/9 pro között agyalok, vagy iphone 15/16 pro. Bár a 16 pro nagyon messze van árban
-
Drakmusz
addikt
Nagyon úgy tűnik hogy megtaláltam a Szent Grált srácok, szerintem egy jó darabig most nem kell telót cserélni.
Pusztán csak kíváncsiságból egy 9 Pro-ra adaptált konfigurációt betöltöttem a BigKaka 9.6 V4.0-hoz.
Nagyon keveset alakítottam rajta.
Most készült el az album, csak vágást alkalmaztam.
Semmilyen utólagos módosítás nem történt.
[link] -
macilacipaci
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem is nagyon bevált a 8 Pro. Kamerák remekek, szerintem 5G-n is jó az akksi idő Android 16-al is. Hőségriadó esetén megy 50 Celsius fokra a CPU, az akksi 45-re. Programmal mértem. Akkor már érezhetően meleg a telefon is, de hát ez olyankor bármire elmondható.
Engem ami picit zavar nyáron, hogy még árnyékban is leveszi a fényerőt a telefont. Illetve ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy az értesítési sáv szerint maxon van, de a valóságban mégis látom, hogy kint használva még az árnyékban is 1 perc után csökken a fényerő. Olyan mintha 200% skála lenne és én manuálisan csak 100% tudom húzni, ami ilyenkor igazából csak 50% Remélem érthető, de ez elvileg OLED specifikus dolog és azért csinálja a telefon, hogy védje magát a túlmelegedéstől. -
modrocz
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia, kb 2 hete használok egy 8 pro-t, és nagyon elégedett vagyok vele. A fényképek nagyon jók, a telefon mindennapi működése is hibátlan. Az üzemidő megfelelő és választás szempontból szerintem a sima 9-nél ez jobb, árban meg nagyjából egy szintén vannak.
-
K82
őstag
válasz
Kamikaze75
üzenetére
Holnap estig (07.08) 599€ az osztrák Google Store-ban a sima 9 és kapsz mellé egy Fitbit Versa 4-et is. Akárhogy is számolom, több mint 30% kedvezmény az eredeti eladási árból, a Fitbitet hozzáadva pedig még durvább.
Ha nem most azonnal akarsz telefont érdemes várni egy kicsit mert ha a 9-et ennyire beakciózták, lehet a nagyobbak is akciósak lesznek. A 9XL nekem is 858€-ba (~343e Ft) fájt 1199 helyett előrendelésben, hulladék telefon beszámításával osztrák Media Marktban. Az itthoni bevezetési árhoz képest is spóroltam még bő 80e Ft-nyi kedvezményt azzal h Parndorfban vettem.
Szóval érdemes kis hazánkon kívül is nézegetni, Amazon is szokott akciózni (lehet német, spanyol vagy olasz, egyre megy: a lényeg h maga az Amazon legyen az eladó). -
Zozo0525
őstag
válasz
Kamikaze75
üzenetére
Nekem bejön a pixel vonal, havi frissítések és a számomra legjobb op rendszer miatt. volt samu nálam, iphone is... de nálam a pixel a legjobb.....
-
K82
őstag
válasz
Kamikaze75
üzenetére
A 8-as szériát én kihagytam mert nem lett volna nagy ugrás a P7-hez képest: a modem ugyanaz, az ujjlenyomat-olvasó ugyanaz (? ugyanolyan optikai), így nem lett volna értelme a cserének. Szerintem ez kifejezetten gyenge pontja volt P6-7-8-nak, mert van akinél 10/10 működött, nálam meg inkább 10/2. Asszonynál meg 10/10 és ugyanarról a készülékről van szó.
Melegedés: fotó, videó alatt azért tud; nekem a bőven 40°C feletti nevadai hőségben produkálta egyszer h korlátozta magát a P7, ettől eltekintve _nekem_ nem volt bajom vele.
Nem mondanám rizikósnak a 8 Pro-t, kiugró hardveres hibáról ennél a modellnél nem emlékszem h lett volna szó - a sima 8-nál vannak olyan érintett szériák ahol a kijelző miatt plusz egy évvel kitolták a garanciát. Arra figyelj h a 8 Pro itthon még nem volt Google által forgalmazva, így gyári garanciát Magyarországról nem tudsz intézni csak extra körrel.
Az igazi ugrás a P9-nél kezdődik (a 9a-t leszámítva): lecserélték a modemet így már tökmindegy h 4G-n vagy 5G-n lóg a teló, míg az előző szériánál azért khm... erősen érzékelhető volt.
-
K82
őstag
válasz
Kamikaze75
üzenetére
Minőségi problémák mindenhol előfordulhatnak, a Pixel viszont amiatt h a Google saját telefonja, kiemeltebb helyen van és többet foglalkozik vele a sajtó. Hozzáteszem sokszor van alapja, de a bolhából elefánt esete is előfordul.
Stabilitás alatt mit értesz? Nexus 5X-szel kezdtem Google telefonokat használni, azóta is kis kitérőkkel maradtam a Pixel vonalnál. Ha ezt a bő 10 évet és a 7 különböző telefont nézem, szoftveresen egyikkel sem volt gondom. Jöttek a havi frissítések, egy újraindítás és minden ment tovább. Nálam legalábbis.
Hardveresen egyedül a 2XL volt problémás kijelzőügyileg, mégis ennek tudatában vettem meg és ennek ellenére mondom h az egyik legjobban sikerült Pixel volt.
Szerintem egyébként a 9/Pro/XL az első a Tensor SoC-os szériából aminél nem látok gyerekbetegséget. Jó a kijelző, jó a modem (ami a 6/7/8 szériáról nem feltétlen mondható el, de itt a bajok jó részét az is okozta h itthon még nem támogatott készülékekről volt szó - ezért nálam a két P7 is "problémás" volt és nem problémás), az akku is normális méretű.
Ha fontos a stabil fotós teljesítmény, a Pixelnek nem lesz párja. Lehet más telefon több pontot fog kapni teszten, adott helyzetben jobb képet fog csinálni, viszont a Pixel egy dolgot nem fog csinálni: (nagyot) hibázni. Előveszed, lefotózod, örülsz és ennyi.
Ha a testreszabhatóság és az extra funkciók fontosak, akkor viszont a Samsung lesz barátod. Csak mozgó gyereket/kutyát/bármit ne akarj fotózni vele beltérben mert fognak meglepetések érni.

-
Zozo0525
őstag
válasz
Kamikaze75
üzenetére
"elég vegyes a Google megítélése " én pár éve pixel vonalon vagyok,.... a véleményekre sokra nem mész..... kb mintha azt kérdeznéd rántott hús vs spagetti?
-
Kamikaze75
tag
Üdv mindenkinek engem is érdekel Google pixel 8 pro vagy Samsung s24 fe között akarok dönteni elég vegyes a Google megítélése a Samu stabilabbnak tűnik de mindkettő tetszik
-
SkyS1gn
félisten
Ezt megint miért?
-
K82
őstag
válasz
Integrale
üzenetére
Ha nem a Gemini az alapértelmezett segéd, javulni fog az üzemidő. Soha nem szoktam SOT-ot nézegetni, nekem is csak annyi tűnt fel h szemmel láthatóan jobban merül a 9XL. Visszacseréltem Google Assistantra a Geminit és már majdnem ott tartok fogyasztásban mint az utolsó stabil 15-ön.
-
macilacipaci
tag
Kijött OTA -n az Android 16. Felmerjem rakni?
-
macilacipaci
tag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

koppkopp
WTF Még szárad, először bekapcsolt egyből utána de magas hőmérséglettel egyből ki. Még hagyom rizs/szilikátban 1-2napig és meglátjuk.