Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
kiraly.andra #969 üzenetére
Igen, rájöttem hogy ami eddig egy DND gomb volt és azon belül adhattam meg időzítéseket, ahelyett most hozhatok létre annyi egyéni módot ahány időablakot megadtam, és persze a DND gomb is már nem egy nyomás hanem minimum 2. Ez is remek újdonság, a villogó videolejátszás mellett
-
tonyrulez
őstag
Lehet én vagyok tufa de hova tűnt a Ne zavarjanak mód időzítése? Csempéknél is lecserélésre került Módokra, ott a DND-n belül nincs semmi ilyen opció. Eddig be volt nekem állítva hétköznapra meg hétvégére is idősáv.
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #965 üzenetére
Nem vagyok egyedül:
Some Google Pixel phones are facing an annoying display bug -
tonyrulez
őstag
Frissült a telefonom 15 BP1A.250305.019-re. Azóta videolejátszás közben néha egy rövid fade in-out-ot csinál, magyarul elkezdi elsötétíteni a képernyőt majd vissza (fényerőt nem vesz el, csak fekete filter kb. 40%-ig), folyamatos átmenettel. Teszi ezt MX Player-nél és Youtube-nál is. Nem tudok rájönni ez mitől lehet. Más tapasztalt ilyet?
-
kicsi83
tag
-
gvereb1
csendes tag
Nektek megy a 80%ig töltés? Nálam kérdés nélkül tölt tovább
-
Gabes13
tag
válasz
Valaki87 #955 üzenetére
Szia. Az üzem idő az nagyon jó. Az en hasznalati szokasaimmal siman 2 het, de en alvásnal nem használom, néha pulzus, stressz, ekg stb, de nem napi szinten. Edzesre sem, 70%-ba egy sima óra funkciót tölt be. Szerintem aki hasznalja, normálisan arra amire való, a 7 nap az meg van.
5g? Nincs belőle LTE valtozat, illetve még fizetés sem megy (még) -
Üdv
Érdeklődnék, akku-üzemidő milyen ?
Illetve 5g hálózat stabil ? -
K82
őstag
válasz
Primary92 #952 üzenetére
Nem Pixel probléma, a Google változtatott. [link]
Most már a készüléken tárolja az adatokat, a webes felületen megszűnt a lehetőség, de májusig még ki tudod exportálni a meglévő adatokat.
Hirtelenjében nem találom a cikket, de ha jól emlékszem nem önszántából változtattak rajta. Privacy védelem...
-
Gabes13
tag
válasz
Primary92 #952 üzenetére
Üdv. A probléma a tetű google "ùjításában" rejleik. Jól szét barmolták azt a részét.
Évekig vissza tudtam nézni merre jártam, stb. Azt hiszem tavaly valtoztattak valamit rajta és azóta egy szar. Elveszett minden a múltbéli utvanalaimrol, ha új készüléket állítok be, akkor is ugrott eddig minden. Azt hiszem ki lehet választani, hogyan mentse el és elvileg megmarad minden, de eddig amit próbáltam ígyis-ugyis menteni, teljesen mindegy volt.
Majd valaki kijavít, vagy pontosabban leírja esetleg, ha nem írtam jól. -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyibel Pixel probléma, de a Google maps timeline egészen egyszerűen nem működik. Ha kézzel akarok hozzáadni mondjuk tegnapra egy helyet, akkor is eltűnik. Hol lehet a probléma?
-
kokler146
tag
Sziasztok sos kérdésem lenne routert cseréltem ami wifi6-os minden telefon és készülék gond nélkül csatlakozik a feleségem pixel 8 pró telefonja nem engedi csatlakozást azt irja nem tud csatlakozni a hálózathoz! Az 1000 éves samsung a21-es cégesem is egyböl csatlakozik a wifihez! Köszönöm!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Luck Dragon #945 üzenetére
Igen, úgy kellene.
-
Gyuri7507
csendes tag
Sziasztok!
2 hete egy P8P tulajdonosa lettem!
Több éves IOS használat után még szoknom kell, de összességében nagyon jó teló azt kell mondjam!
Találkoztam egy olyan problémával, hogy youtube, soundcloud, és hasonló oldalak esetén ha lezárom a képernyőt leáll a lejátszás és csak akkor folytatódik ha újra feloldom!
Ez mind WIFI, mind mobilnet esetén fennáll.
Olvastam hogy korábban volt a típusnak hálózati problémája, lehet ennek köze az általam tapasztaltakhoz?
Próbáltam a hálózati beállításokat is variálni /2G, 4G, 5G/, de semmi változás nem történt!
A hanghivásokkal amúgy nincs probléma! -
-
SkyS1gn
félisten
Miért nem lehet emojit keresni újabban?
-
gvereb1
csendes tag
válasz
kiraly.andra #937 üzenetére
mégis jó, csak elnéztem
-
SkyS1gn
félisten
Felül homescreenen a dátumot is el lehet tüntetni? At a glance csak az időjárást veszi le.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Luck Dragon #934 üzenetére
Volt egy olyan üvegem amin a fekete keret rajta volt, ezt kellett úgy felhelyezni, hogy a kijelző sarkaira illesztve ne takarjon ki belőle, de csak a szélein ragadt effektíve a 2 üveg nem ért egymáshoz, nagyon bizarr volt.
-
-
gvereb1
csendes tag
lehet valahogy videót készíteni az 5x optikával vagy az ultra széles lencsével?
-
Szerintem a kép kissé félrevezető, mivel magán az üvegen önmagában nincs ilyen fekete keret. Nekem is van hasonló típusú védőüvegem más telefonokon, és azokon sem látható ilyen keret.
Az üveg valóban a kijelző széléig ér, és tükröződik is – ez tény. Azonban a korábbi kérdésedben ez nem volt feltételként megemlítve.Ami a résre vonatkozó kérdést illeti, azt nem teljesen értem, hiszen a telefon kijelzője és a Spigen védőüveg között nincs semmilyen rés vagy hézag.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Luck Dragon #916 üzenetére
Ez nem a kijelző felett lebeg? Egyszer próbáltam ilyen keretes üveget (minek az a keret rá amúgy? Miért nem átlátszó?) és az olyan volt hogy egy rés volt a 2 üveg között. Nyilván tükröződött és baromi rossz érzés volt használni.
-
nothin
tag
Annyi kérdésem még lenne, hogy kb mikor vettétek, mert ha 2023-ban a megjelenéskor akkor jogos a 2023-as gyártás
.
-
nothin
tag
Annyi kérdésem lenne még hogy A telefonról menü > Modell > rész alatt nektek mi a gyártási év?
-
nothin
tag
Sziasztok! Most vettem egy Pixel 8 Pro-t az a furcsa vele, hogy már be sem volt hajlandó kapcsolni egyből tölteni kellett. Veszi a töltés működik de írta hogy 0% volt a töltés. Más telefonnal még nem jártam így, hogy be sem lehet kapcsolni csak töltés után mennyire normális ez hogy ennyire lemerülve kaptam? Köszi.
-
-
Drakmusz
addikt
Mostanában csinál olyat a telefon hogy a főképernyő ikonjai maguktól elhalványodnak.
Teljesen random a jelenség, eddig még nem tudtam rájönni az okára.
A kereső sáv illetve a felette lévő ikonok maradnak.
Ötlet? -
Primary92
senior tag
A főképernyőről hogyan érem el a task váltót? Ha benne vagyok egy appban, akkor ugye felhúzo alulról, de ez a főképernyő nem működik.
Az automata fényerőt át lehet kalibrálni? Minden esetben egy kicsit világosabb lenne komfortos.
A fotózásnál lehet úgy vakuval lőni képet, hogy ne kelljen egy csomót várni?
-
Zozo0525
őstag
Tölthető a frissítés
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,mióta van az,hogy a video nem optimalizálódik?
Minden videó felvételnél vinnyog,hogy nem sikerült az optimalizálásEddig ezt nem csinálta.😯 Gondolom felhőbe akarja feltölteni,de nem használom a google felhőt.
Valami megoldást tudtok rá,hogy működjön g.felhő használat nélkül,vagy ne vinnyogjon?
-
-
SkyS1gn
félisten
Gyerekek... kapok elvileg egy új 8 Prot mert ennyire gyökér a szervíz (CoolMobile) de már abban sem hiszek lehet valami temus kamu lesz.
Beküldtem november elején a telefont pár aprósággal:
- 10% körül nagoyn gyorsan merült le
- vezetéknélküli töltőn nehezen töltött, inkább melegedett
- kijelző sarkában fehér volt kezdett megjelenniAzt mondták nem találnak semmit es mivel ütődés van a kereten a kijelzőt sem javítják.
Visszaért a telefon, nézem, kattog nyomásra a kijelző, a bal oldala kompletten nem volt visszaragasztva, mi a F-nak szedték szét? Ment vissza.
Azt mondták teljesen új kijelző kell bele mert ezt nem tudják javítani, január... mondom OK legalább lesz egy új kijelzőm.
Telefon megérkezett kb 1 hete, új kijelző, kamera nem a kör közepén van ez egyből feltűnt.. hmm bekapcsol, a záróképernyőn villog pár pixel, feloldom ott nem, fura, csak ott.
60-hezen üzemel a kijelző, pedig 120on van, hmm, front kamera kipróbál, nagy homály, nem fókuszál így minden ami erre épül nem működik. Valami utángyártott szar lehet pedig aztmondták eredeti.Na jó felhívtam őket most már kikelve magamból, hogy ez a szemét micsoda és komolyan gondolták? Vihetitek is vissza. Elvitték megnézték és elvileg kapok egy újat, ehhez persze megint fogyasztóvédelemmel kellett fenyegetőzni. Pofám leszkad de komolyan, ki az akinek még van munkája ott a szervízbe ezek után? Ki az akinek ezek nem tűnnek fel az első 5p-ben vagy tesztelés alatt?
Szóval most várom immár lassan 3 hónapja, hogy legyen újra telefonom, már kivagyok az iphonetól...
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Este kikapcsolom a wi-fit, azt a beállítást is, hogy az app a háttérben ne csatlakozzon vissza rá (nem tudom mi a pontos neve). Reggelre azonban mindig visszakapcsol.
Hogy tudom teljesen kikapcsolni? Valamelyik frissítés óta van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Laposabb, drágább, okosabb elődjénél és a Google azt ígéri, hét évre rendezkedtek be.
- Nők, nőügyek (18+)
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest